Adrijana Lima blistala na reviji "Victoria's Secret"

Modni događaj godine održan je u sredu uveče u Njujorku, a najlepše žene sveta, predvođene Brazilkama Adrijanom Limom i Alesandrom Ambrosio, priredile su spektakl na reviji donjeg veša "Victoria's Secret".

Izvor: B92

Četvrtak, 08.11.2012.

10:59

Default images

Najpoznatiji brend donjeg veša ponovo jer priredio spektakl u kojem su učestvovali najpoznatiji svetski supermodeli. Pistom su prošetale lepotice koje su oduzimale dah, kako zbog svojih savršeno izvajanih tela, tako i zbog ekstravagantnih i skupocenih modela.

Adrijana Lima, Miranda Ker i Alesandra Ambrosio samo su neke od manekenki koje su doprinele spektaklu i ulepšale veče posetiocima revije.

Osim skupocenog komada donjeg rublja, prestižnu reviju obeležio je povratak jednog od najpoznatijih lica (i tela) te modne kuće. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića rodila je ćerku Sijenu pre samo 2 meseca, a sinoć je već blistala u punom sjaju i pokazala zavidnu figuru pred očima znatiželjne publike i fotoreportera.
Alesandra Ambrosio (BETA/Evan Agostini/Invision/AP)
Zablistala je sinoć i Alesandra Ambrosio koja je nosila "Fantasy" grudnjak vredan neverovatnih 2,5 miliona dolara. Redizajniran svake godine za godišnju reviju, "Fantasy Bra" je prekriven cvećem izrađenim od 5200 komada dragog i poludragog kamenja, među kojima su čak tri vrste dijamanata - beli, roze i žuti.

Na revijama "Victoria's Secret" uvek učestvuju i velike muzičke zvezde, a ove godine to su bili Džastin Biber, Rijana i Bruno Mars.

Pogledajte slike sa revije donjeg veša "Victoria's Secret Fashion Show 2012" u našoj galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: