Neizmerna ljubav: Beba koale zagrlila majku koja se bori za život i ne pušta je

Da je ljubav i veza između majke i bebe neraskidiva dokaz su i ova mala beba koale i njena mama.

Izvor: B92

Sreda, 11.12.2019.

18:12

Neizmerna ljubav: Beba koale zagrlila majku koja se bori za život i ne pušta je
Foto: Depositphotos/anna_levan

Pre dve nedelje dve koale, Lizi i njeno mladunče Fantom, udario je automobil. Na svu sreću, Fantom je, kako su je doktori od milja nazvali, prošla bez ogrebotine dok su njenoj majci stradala pluća. Lizi je dva puta operisana, pišu na Facebook-u. Operacije su prošle u najboljem redu, ali njeno mladunče odmah nakon operacije je zagrlila majku i nije se od nje odvajala dok nije progledala.

Australijski Zoo vrt rado se seća ovih malih pacijenata koji su svojom ljubavlju istopili srca mnogih. Događaj je ostao zapamćen zahvaljujući objavljenim fotografijama, a ponovnim objavljivanjem i podsećanjem na ovaj događaj veterinari su hteli da skrenu pažnju na opasnosti kojima su ove prelepe životinje izložene u prirodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: