- Ljubav -

Gde žive najbolji ljubavnici na svetu?

Istraživanje koje je sprovedeno na osnovu prikupljenih podataka u okviru ankete koju je sproveo sajt za upoznavanje pokazalo je da su muškarci i žene iz pojedinih zemalja boji ljubavnici od nekih drugih nacija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

U anketi je učestvovalo 22.753 ispitanika koji su bili dužni da ocene poslednju osobu sa kojom su imale seks od 0 do 10, ali i da navedu iz koje zemlje je ta osoba. U obzir su uzimali isključivo heteroseksualne osobe.

Najbolje rangirani, kada su muškarci kao partneri u pitanju, jesu Australijanci, Južnoafrikanci i Amerikanci, sa ocenom osam. Žene ocenjene takođe osmicom jesu Kanađanke, Francuskinje, Italijanke i Amerikanke.

Vratimo li se na muškarce, na listi su se zatim našli Kanađani, Francuzi, Nemci, Indijci, Italijani i Španci sa ocenom sedam. Ocenu manje dobili su Britanci, dok poražavajuću četvorku nose Novozelanđani, piše Independent.

Kada su žene u pitanju, rezultati se jako malo razlukuju. Sedmicom su ocenjene pripadnice lepšeg pola iz Nemačke, Indije, Južne Afrike i Velike Britanije, a kao lošije ljubavnice pokazale su se Autralijanke, Novozelanđanke i Španjolke.

Ljubav

Kakvi su danas brakovi u Srbiji?

Najsvežija zvanična statistika pokazuje da devojke imaju u proseku 28 godina kada ulaze u prvi brak, dok prosečni mladoženja ima 31 godinu. Skoro 37.000 brakova sklopljeno je 2015. godine u Srbiji, dok je prošle godine sklopljeno oko hiljadu brakova manje.

Ljubav sreda 25.10. 08:10 Komentara: 6
strana 1 od 85 idi na stranu