- Ljubav -

Šta bi trebalo da radite kada ste "gore"?

Neke žene se još uvek ustručavaju da preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi, ali postoje jako dobri razlozi zbog kojih bi to trebalo da prestanu da rade. Muškarci vole da budu dominantni u krevetu, ali ih još više uzbuđuje kada žene uzmu stvari u svoje ruke.

Izvor: B92, vecernji.hr
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Ako se još uvek ustručavate da se "popnete gore", ovo su tri razloga zašto bi to pod hitno trebalo da promenite.

1. Sve prilagodite sebi

Poznato je da žene najbolje postižu orgazam kada one vode igru. Zbog toga je poza u kojoj su one na vrhu idealna za postizanje vrhunca. Namestite se, pronađite idealan položaj i uživajte.

Orgazam sigurno neće izostati, a vi ćete za to biti glavni "krivac".

2. Ne radite sve same

Iako ste vi gore, ne znači da ste samo vi glavne. Pustite i njega da odlučuje kojim ćete tempom voditi ljubav, pratite ga i uspeh je zagarantovan.

3. Upotrebite ruke

Ne samo vi, već i vaš partner. Kada je žena gore, partner može sa rukama da radi što god želi, od milovanja po grudima do stimulacije klitorisa.

Na vama je samo da mu iskreno kažete šta je to što vam najviše odgovara.

Prati B92 na Viberu

Ljubav

Da li svi ostali imaju više seksa od vas?

Seks je danas svuda oko nas, na internetu, televiziji, u reklamama... Izbeći tu najpopularniju tabu temu skoro je nemoguće, što može dovesti do osećanja da se propušta mnogo toga ako taj deo života nije naročito aktivan.

Ljubav ponedeljak 18.09. 20:36 Komentara: 54

Jedna stvar čini vezu zdravijom

Zdravu vezu ili brak je u daašnje vreme teško održati. Sve češće nezadovoljstvo i neslaganje pre dovodi do razvoda nego do pokušaja da se situacija reši i odnosi poboljšaju.

Ljubav nedelja 17.09. 10:15 Komentara: 7
strana 1 od 83 idi na stranu