- Ljubav -

Šta bi trebalo da radite kada ste "gore"?

Neke žene se još uvek ustručavaju da preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi, ali postoje jako dobri razlozi zbog kojih bi to trebalo da prestanu da rade. Muškarci vole da budu dominantni u krevetu, ali ih još više uzbuđuje kada žene uzmu stvari u svoje ruke.

Izvor: B92, vecernji.hr
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Ako se još uvek ustručavate da se "popnete gore", ovo su tri razloga zašto bi to pod hitno trebalo da promenite.

1. Sve prilagodite sebi

Poznato je da žene najbolje postižu orgazam kada one vode igru. Zbog toga je poza u kojoj su one na vrhu idealna za postizanje vrhunca. Namestite se, pronađite idealan položaj i uživajte.

Orgazam sigurno neće izostati, a vi ćete za to biti glavni "krivac".

2. Ne radite sve same

Iako ste vi gore, ne znači da ste samo vi glavne. Pustite i njega da odlučuje kojim ćete tempom voditi ljubav, pratite ga i uspeh je zagarantovan.

3. Upotrebite ruke

Ne samo vi, već i vaš partner. Kada je žena gore, partner može sa rukama da radi što god želi, od milovanja po grudima do stimulacije klitorisa.

Na vama je samo da mu iskreno kažete šta je to što vam najviše odgovara.

Prati B92 na Viberu

Ljubav

Kakvi su danas brakovi u Srbiji?

Najsvežija zvanična statistika pokazuje da devojke imaju u proseku 28 godina kada ulaze u prvi brak, dok prosečni mladoženja ima 31 godinu. Skoro 37.000 brakova sklopljeno je 2015. godine u Srbiji, dok je prošle godine sklopljeno oko hiljadu brakova manje.

Ljubav sreda 25.10. 08:10 Komentara: 6

Gde žive najbolji ljubavnici na svetu?

Istraživanje koje je sprovedeno na osnovu prikupljenih podataka u okviru ankete koju je sproveo sajt za upoznavanje pokazalo je da su muškarci i žene iz pojedinih zemalja boji ljubavnici od nekih drugih nacija.

Ljubav petak 20.10. 14:00 Komentara: 27
strana 1 od 85 idi na stranu