Veze i odnosi

Tražite Gospodina Pravog? Ovo je recept...

Muškarac vaših snova neće vam pasti s neba pa tako morate da se malo potrudite i razvijete mudru strategiju.

Utorak, 28.10.2014.

08:30

Autor: Tportal

Default images

Podeli:

Tražite Gospodina Pravog? Imate li strategiju? Ako nemate, vreme je da je osmislite. Stručnjaci za veze savetuju šta morate da učinite ako želite da poboljšate ljubavni život.

Kako navode, žena ne treba da se pretvori u lovca, ali bi trebalo da postane magnet koji privlači muškarce. Kako? Evo njihovih saveta…

Izađite iz kuće

Ako ste stalno kod kuće, nećete nikoga upoznati. Morate izaći iz kuće jer je to jedini način da upoznajete nove ljude, uključujući muškarce. Utakmice, bioskop, pozorište, koncerti, kafići, konferencije, tečajevi… Odaberite šta god želite, samo se krećite.

Posećujte ciljana mesta

Nakon što otkrijete kakvog muškarca želite, razmislite gde bi se takvi profili muškaraca mogli kretati. Ta mesta bi trebalo da postanu vaša ciljana mesta koja ćete često posećivati. Primera radi, ako ste odlučile da želite muškarca kom je važna umetnost, počnite da posećujete izložbe, pozorišta, promocije knjiga…

Morate napustiti sopstvenu zonu komfora

Mnoge žene stalno se kreću na istim mestima i druže se s istim ljudima jer im je to poznato. Sve što izlazi iz tih okvira stvara im nelagodu. Ali baš tu morate pobediti sebe i probati nove stvari. Dakle, morate napustiti svoju zonu komfora.

Pripremite se za razgovor

Vremenom ćete početi da upoznajete sve više muškaraca i dobro je da se pripremite za takve razgovore jer ćete se osećati samouverenije. Unapred smislite šta želite da kažete tokom prvog razgovora i bićete puno opuštenije, a opuštene žene uvek su seksi. Naravno, dobro je i da pripremite pitanja za njega kako bi razgovor nesmetano tekao.

Strast je uvek privlačna

Svakako neka jedna od tema za razgovor bude i ona o kojoj volite da pričate. To može biti posao ili hobi, važno je samo da to strastveno volite jer će se to osetiti u razgovoru. Kad ljudi pričaju o stvarima koje vole, celo im se lice ozari, a sagovornik oseća njihov entuzijazam.

Ne zaboravite na neverbalnu komunikaciju

Neverbalna komunikacija je puno važnija od verbalne. To znači da bi trebalo da vodite računa o odeći – neka bude seksi, ali ne previše. Važan je i položaj tela, neka bude uspravan i otvoren. Osmeh je obavezan, a nakon nekoliko minuta možete i da uvedete i lagane i kratke dodire dok mu nešto objašnjavate.

Foto: Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.