Veze i odnosi

Šta je muškarcima neodoljivo kod žena?

Mnogo toga se muškarcima sviđa na ženama, a ovo su karakteristike kojima jednostavno ne mogu da odole.

Ponedeljak, 20.01.2014.

08:50

Autor: Tportal

Default images

Podeli:

Sta je muskarcima neodoljivo kod zena? Svaki muskarac je zasebna jedinka pa je zato tesko govoriti sta oni vole kod zena, jer svakome se svidja nesto razlicito. Medjutim, postoji nekoliko karakteristika kod zena koje su muskarcima jednostavno neodoljive. Prijateljstvo Muskarci obozavaju kad osete da su im zene prijatelji kojima mogu da se povere i koji ce ih podrzati kada to bude potrebno. Vazno je imati takvu osobu u zivotu. Nezavisnost Muskarci obozavaju zene koje su samostalne i kojima nije potrebna muska potvrda za svaku sitnicu. To su one zene koje znaju da su snazne, znaju da zive svoj zivot i ne treba im muskarac koji ce svet prilagodjavati njima. Briznost Svi volimo da se neko brine o nama, pa tako i muskarci. Njima je posebno drago kada zena koja im se svidja pokazuje interes i brigu za njih i za stvari koje su im vazne. Briznost je uvek na ceni. Neopterecenost Zena koja zivi svoj zivot i neopterecena je time da muskarca brzo veze uz sebe vrlo je privlacna. Za nju smisao zivota nije udaja i muskarac, ona zna da uziva u odnosu neoptereceno i opusteno. Upravo zbog toga bas takva zena najbrze i dobije muskarca. Pristojnost Iako se pristojnost danas negde izgubila, muskarci jos cene pristojne zene. One koje znaju da se ponasaju kao dame i one koje uvazavaju i postuju druge ljude, cak i kad drugi to ne zasluzuju. Seksepil Naravno da muskarci vole seksepilne zene. Medjutim, to ne znaci da vole zene s dubokim dekolteima i u kratkim haljinama. Oni zapravo vole zene koje zrace seksepilom, a to je senzualnost koja izvire iznutra. Autenticnost Kada je zena svoja, ne glumi, ne pretvara se da je nesto sto nije i kada je svesna i svojih vrlina i svojih mana i kada sve to prihvata, tada je autenticna. A to je kvalitet kome apsolutno niko ne moze da odoli. Foto: Image courtesy of photostock / FreeDigitalPhotos.net Mnogo toga se muskarcima svidja na zenama, a ovo su karakteristike kojima jednostavno ne mogu da odole. Tportal Mnogo toga se muskarcima svidja na zenama, a ovo su karakteristike kojima jednostavno ne mogu da odole.

Svaki muškarac je zasebna jedinka pa je zato teško govoriti šta oni vole kod žena, jer svakome se sviđa nešto različito. Međutim, postoji nekoliko karakteristika kod žena koje su muškarcima jednostavno neodoljive.

Prijateljstvo

Muškarci obožavaju kad osete da su im žene prijatelji kojima mogu da se povere i koji će ih podržati kada to bude potrebno. Važno je imati takvu osobu u životu.

Nezavisnost

Muškarci obožavaju žene koje su samostalne i kojima nije potrebna muška potvrda za svaku sitnicu. To su one žene koje znaju da su snažne, znaju da žive svoj život i ne treba im muškarac koji će svet prilagođavati njima.

Brižnost

Svi volimo da se neko brine o nama, pa tako i muškarci. Njima je posebno drago kada žena koja im se sviđa pokazuje interes i brigu za njih i za stvari koje su im važne. Brižnost je uvek na ceni.

Neopterećenost

Žena koja živi svoj život i neopterećena je time da muškarca brzo veže uz sebe vrlo je privlačna. Za nju smisao života nije udaja i muškarac, ona zna da uživa u odnosu neopterećeno i opušteno. Upravo zbog toga baš takva žena najbrže i dobije muškarca.

Pristojnost

Iako se pristojnost danas negde izgubila, muškarci još cene pristojne žene. One koje znaju da se ponašaju kao dame i one koje uvažavaju i poštuju druge ljude, čak i kad drugi to ne zaslužuju.

Seksepil

Naravno da muškarci vole seksepilne žene. Međutim, to ne znači da vole žene s dubokim dekolteima i u kratkim haljinama. Oni zapravo vole žene koje zrače seksepilom, a to je senzualnost koja izvire iznutra.

Autentičnost

Kada je žena svoja, ne glumi, ne pretvara se da je nešto što nije i kada je svesna i svojih vrlina i svojih mana i kada sve to prihvata, tada je autentična. A to je kvalitet kome apsolutno niko ne može da odoli.

Foto: Image courtesy of photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.