Veze i odnosi

Dvoje su se tako i smuvali...

Džesika je samo želela da nauči engleski, a onda je na jednom od sajtova za online učenje jezika upoznala Kenija....

Sreda, 19.09.2012.

11:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvoje su se tako i smuvali... 18-godisnja Dzesika zivi u Brazilu, u Belo Horizonteu, a svog verenika, 23-godisnjeg Kenija, koji je iz Belgije, upoznala je na sajtu za ucenje jezika SharedTalk. Ono sto je pocelo iz zelje da se nauci novi jezik, pretvorilo se u ljubavnu pricu preko dva kontinenta, vise jezika i 9.000 kilometera. Dzesikin i Kenijev blog "Ljubav udaljena 9000km" iznosi detalje njihove romanse, koja je pocela u oktobru 2011. godine. Vrlo brzo njihova "veza" dosla je do trenutka kada je web-kamera bila upaljena i dok spavaju, a razgovori su trajali i po 12 sati.... 16. septembra ove godine Keni je zaprosio Dzesiku. Ima samo jedan (mali) problem – par se do sada nikada nije sreo u "stvarnom" zivotu. Keni stize u Brazil da bi se upoznao sa Dzesikom 31. oktobra. Da li ce njihova veza da opstane? Moguce je... Sto da ne? Dzesika i Keni nisu prvi par koji se verio a da su se "videli" samo online. Jedan par upoznao se tokom online igranja (igrali su "Halo"), a njihova veza trajala je pet godina pre nego sto su se upoznali lice-u-lice u martu. Dzesika je samo zelela da nauci engleski, a onda je na jednom od sajtova za online ucenje jezika upoznala Kenija.... Dzesika je samo zelela da nauci engleski, a onda je na jednom od sajtova za online ucenje jezika upoznala Kenija....

18-godišnja Džesika živi u Brazilu, u Belo Horizonteu, a svog verenika, 23-godišnjeg Kenija, koji je iz Belgije, upoznala je na sajtu za učenje jezika SharedTalk. Ono što je počelo iz želje da se nauči novi jezik, pretvorilo se u ljubavnu priču preko dva kontinenta, više jezika i 9.000 kilometera.

Džesikin i Kenijev blog "Ljubav udaljena 9000km" iznosi detalje njihove romanse, koja je počela u oktobru 2011. godine. Vrlo brzo njihova "veza" došla je do trenutka kada je web-kamera bila upaljena i dok spavaju, a razgovori su trajali i po 12 sati....

16. septembra ove godine Keni je zaprosio Džesiku. Ima samo jedan (mali) problem – par se do sada nikada nije sreo u "stvarnom" životu. Keni stiže u Brazil da bi se upoznao sa Džesikom 31. oktobra. Da li će njihova veza da opstane? Moguće je... Što da ne?

Džesika i Keni nisu prvi par koji se verio a da su se "videli" samo online. Jedan par upoznao se tokom online igranja (igrali su "Halo"), a njihova veza trajala je pet godina pre nego što su se upoznali lice-u-lice u martu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.