Veze i odnosi

Da li je ovo najbolja prosidba ikada?

Mnogi muškarci koristili su pesmu Bruno Marsa „Marry You“ kako bi zaprosili svoje lepše polovine. Međutim, malo ko je od njih je uspeo da bude originalan i drugačiji u svojoj nameri poput Ajzaka Lemba.

Ponedeljak, 28.05.2012.

14:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Da li je ovo najbolja prosidba ikada? Glumac iz Portlanda sokirao je svoju devojku Ejmi Frenkel kada je sakupio preko 60 prijatelja i clanova porodice kako bi mu pomogli da je zaprosi. Kombinacija neodoljivih roditelja, najdrazih prijatelja i koreografija slicna paradi naterala je suze na oci Ejmi dok je izgovarala sudbonosno da. Mnogi muskarci koristili su pesmu Bruno Marsa „Marry You“ kako bi zaprosili svoje lepse polovine. Medjutim, malo ko je od njih je uspeo da bude originalan i drugaciji u svojoj nameri poput Ajzaka Lemba. Mnogi muskarci koristili su pesmu Bruno Marsa „Marry You“ kako bi zaprosili svoje lepse polovine. Medjutim, malo ko je od njih je uspeo da bude originalan i drugaciji u svojoj nameri poput Ajzaka Lemba.

Glumac iz Portlanda šokirao je svoju devojku Ejmi Frenkel kada je sakupio preko 60 prijatelja i članova porodice kako bi mu pomogli da je zaprosi.

Kombinacija neodoljivih roditelja, najdražih prijatelja i koreografija slična paradi naterala je suze na oči Ejmi dok je izgovarala sudbonosno da.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.