Veze i odnosi

Dan zaljubljenih: šta žene vole, a šta ne

Sa približavanjem Dana zaljubljenih, 14. februara, nije na odmet posavetovati muškarce koje poklone ne bi nikako trebalo da kupe svojoj "lepšoj polovini".

Sreda, 08.02.2012.

13:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dan zaljubljenih: sta zene vole, a sta ne Jedno britansko istrazivanje pokazalo je da ono sto zene najvise iritira na Dan zaljubljenih je nedostatak maste. Tako je najomrazeniji poklon neki od klasicnih kucnih aparata tipa mikser, toster ili pegla, jer zene ne vole da ih podsecaju, barem ne tog dana, na obavezu obavljanja kucnih poslova. Na drugom mestu je, suprotno uvrezenom musljenju, donji ves, jer se muskarci uglavnom ne snalaze sa brojevima grudnjaka i gacica, pa cesto omanu velicinu. Buketi cveca i cestitke, takodje, nece biti docekani sa odusevljenjem, ali ni bombonjere, pogotovu ako ce kasnije darodavac zameriti voljenoj da se ugojila. Prema jednom drugom istrazivanju, cije rezultate prenosi "Hafington post", 75 odsto zena bi da budu "kraljice na jedan dan", tj. da budu oslobodjene od svih kucnih poslova i brige oko dece. Njih 14 odsto bi volelo romanticnu veceru, devet odsto ocekuje neki lepi poklon, dok bi pet odsto ispitanica najvise obradovao seks. Foto: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net Sa priblizavanjem Dana zaljubljenih, 14. februara, nije na odmet posavetovati muskarce koje poklone ne bi nikako trebalo da kupe svojoj "lepsoj polovini". Sa priblizavanjem Dana zaljubljenih, 14. februara, nije na odmet posavetovati muskarce koje poklone ne bi nikako trebalo da kupe svojoj "lepsoj polovini".

Jedno britansko istraživanje pokazalo je da ono što žene najviše iritira na Dan zaljubljenih je nedostatak mašte.

Tako je najomraženiji poklon neki od klasičnih kućnih aparata tipa mikser, toster ili pegla, jer žene ne vole da ih podsećaju, barem ne tog dana, na obavezu obavljanja kućnih poslova.

Na drugom mestu je, suprotno uvreženom mušljenju, donji veš, jer se muškarci uglavnom ne snalaze sa brojevima grudnjaka i gaćica, pa često omanu veličinu.

Buketi cveća i čestitke, takođe, neće biti dočekani sa oduševljenjem, ali ni bombonjere, pogotovu ako će kasnije darodavac zameriti voljenoj da se ugojila.

Prema jednom drugom istraživanju, čije rezultate prenosi "Hafington post", 75 odsto žena bi da budu "kraljice na jedan dan", tj. da budu oslobođene od svih kućnih poslova i brige oko dece.

Njih 14 odsto bi volelo romantičnu večeru, devet odsto očekuje neki lepi poklon, dok bi pet odsto ispitanica najviše obradovao seks.

Foto: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.