Veze i odnosi

Kako zavesti ženu

Kada je reč o zavođenju žena, mnogi muškarci se nađu u ćorsokaku. Niko im nije pokazao šta deluje na žene, a šta ne; a oni od kojih traže savete obično su i sami jednako zbunjeni. Izgleda kao ste jednostavno osuđeni na neuspeh.

Sreda, 02.11.2011.

13:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kako zavesti zenu Mozda zvuci obeshrabrujuce ali nije. Cim shvatite kako da zavedete zenu, bicete za korak ispred svih ostalih i tesko cete omanuti. Evo nekoliko saveta: 1) Vas nacin razmisljanja je vazniji od bilo koje tehnike koju znate Ovo je jedna od stvari o kojoj ce muskarci pricati skepticno jer su uvereni da su tehnike zavodjenja kljuc za sve. Iako je vazno da naucite po koju tehniku, nacin vaseg razmisljanja je vazniji od svega ostalog. Kad god pozelite da zavedete zenu, a u to se upustite razmisljajuci kako nemate sanse - necete ni uspeti. 2) Ako koristite fraze, zene znaju da vam je samo jedno na pameti Cak iako to jos uvek niste shvatili, verujte nam, nijedna zena (pa ni one koje su raspolozene samo za zabavu) vam se nece predati. One uglavnom znaju sve sitnice oko zavodjenja i ako joj pridje momak sa izjavama koje su toliko providne, spavacete sami. 3) Ne delite joj previse komplimenata Znate one muskarce koje svi smatraju kretenima, a opet nemaju nikakvih problema da osvoje devojku?! Sad cemo vam objasniti o cemu je tu rec. Kada dajete dami previse komplimenata izgledate kao da ste mnogo ispod nje, iako vi samo zelite da joj se dopadnete i sebe podignete na njen nivo. Bolje joj uopste ne upucajte komplimente nego da ne prestajete sa njima. Trik je da pronadjete ravnotezu, tako da ne izgledate kao da ste potpuno izgubljeni, ali ni kao neko ko ce je uhoditi. Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net Kada je rec o zavodjenju zena, mnogi muskarci se nadju u corsokaku. Niko im nije pokazao sta deluje na zene, a sta ne; a oni od kojih traze savete obicno su i sami jednako zbunjeni. Izgleda kao ste jednostavno osudjeni na neuspeh. Kada je rec o zavodjenju zena, mnogi muskarci se nadju u corsokaku. Niko im nije pokazao sta deluje na zene, a sta ne; a oni od kojih traze savete obicno su i sami jednako zbunjeni. Izgleda kao ste jednostavno osudjeni na neuspeh.

Možda zvuči obeshrabrujuće ali nije. Čim shvatite kako da zavedete ženu, bićete za korak ispred svih ostalih i teško ćete omanuti.

Evo nekoliko saveta:

1) Vaš način razmišljanja je važniji od bilo koje tehnike koju znate

Ovo je jedna od stvari o kojoj će muškarci pričati skeptično jer su uvereni da su tehnike zavođenja ključ za sve. Iako je važno da naučite po koju tehniku, način vašeg razmišljanja je važniji od svega ostalog. Kad god poželite da zavedete ženu, a u to se upustite razmišljajući kako nemate šanse - nećete ni uspeti.

2) Ako koristite fraze, žene znaju da vam je samo jedno na pameti

Čak iako to još uvek niste shvatili, verujte nam, nijedna žena (pa ni one koje su raspoložene samo za zabavu) vam se neće predati. One uglavnom znaju sve sitnice oko zavođenja i ako joj priđe momak sa izjavama koje su toliko providne, spavaćete sami.

3) Ne delite joj previše komplimenata

Znate one muškarce koje svi smatraju kretenima, a opet nemaju nikakvih problema da osvoje devojku?! Sad ćemo vam objasniti o čemu je tu reč. Kada dajete dami previše komplimenata izgledate kao da ste mnogo ispod nje, iako vi samo želite da joj se dopadnete i sebe podignete na njen nivo. Bolje joj uopšte ne upućajte komplimente nego da ne prestajete sa njima. Trik je da pronađete ravnotežu, tako da ne izgledate kao da ste potpuno izgubljeni, ali ni kao neko ko će je uhoditi.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.