Veze i odnosi

Gde žive najbolji ljubavnici na svetu?

Istraživanje koje je sprovedeno na osnovu prikupljenih podataka u okviru ankete koju je sproveo sajt za upoznavanje pokazalo je da su muškarci i žene iz pojedinih zemalja boji ljubavnici od nekih drugih nacija.

Petak, 20.10.2017.

13:54

Izvor: B92

Gde žive najbolji ljubavnici na svetu?
Foto: Thinkstock

Podeli:

U anketi je učestvovalo 22.753 ispitanika koji su bili dužni da ocene poslednju osobu sa kojom su imale seks od 0 do 10, ali i da navedu iz koje zemlje je ta osoba. U obzir su uzimali isključivo heteroseksualne osobe.

Najbolje rangirani, kada su muškarci kao partneri u pitanju, jesu Australijanci, Južnoafrikanci i Amerikanci, sa ocenom osam. Žene ocenjene takođe osmicom jesu Kanađanke, Francuskinje, Italijanke i Amerikanke.

Vratimo li se na muškarce, na listi su se zatim našli Kanađani, Francuzi, Nemci, Indijci, Italijani i Španci sa ocenom sedam. Ocenu manje dobili su Britanci, dok poražavajuću četvorku nose Novozelanđani, piše Independent.

Kada su žene u pitanju, rezultati se jako malo razlukuju. Sedmicom su ocenjene pripadnice lepšeg pola iz Nemačke, Indije, Južne Afrike i Velike Britanije, a kao lošije ljubavnice pokazale su se Autralijanke, Novozelanđanke i Španjolke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.