Najtraženije frizure poznatih u 2012.

Magazin Elle proglasio je najtraženije frizure poznatih ličnosti u 2012. kao i najmodernije nijanse boja za kosu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2012.

13:02

Default images

FRIZURE:

Kratka

Od kako je Mišel Vilijams skratila svoju kosu, njena frizura je postala najtraženija u frizerskim salonima ove godine (prošle godine bila je na 3. mestu).
„Kratka kosa nije zahtevna a načini na koje može da se nosi su mnogo brojniji nego što mislite”, kaže stilista Tomas Dankin, koji je sarađivao sa Vilijamsovom.

Frizura je naročito popularna u toplijim krajevima, jer i na 40 stepeni kosa deluje uredno.

Duga stepenasta
Dvorana slavnih frizura odnedavno ima novu stanarku - Sofiju Vergaru. Glumičina duga talasasta stepenasto ošišana kosa je pomerila na drugo mesto sličnu frizuru Kim Kardašijan.

„Sofija je od frizure koja se obično smatrala pogodnom za večernje izlaske napravila fazon koji možete nositi ujutru i preko dana”, kaže stilista Džen Atkin. Pošto je isfenirate na ravno okruglom četkom, oko 5 cm dužine od krajeva uvijete figaroom.

Paž
Kameron Dijaz je izazvala pravu pometnju među sledbenicima trendova kada se pojavila na dodeli Oskara sa novom frizurom. Njena frizerka Lona Viđi rekla je da je „zadržala kraću dužinu pozadi a šiške sa strane je ostavile duže radi seksepilnijeg efekta”.

Šiške
Posle godinu dana pauziranja sa liste najpopularnijih, šiške su se vratile na velika vrata a najbolje u Holivudu nosi ih Zoi Dešanel.

Njen frizer Danilo predlaže šiške koje su duže sa strane a kraće na čelu, „kao da brišu prašinu sa obrva. Takođe je veoma važno da budu ravne uz čelo, bez volumena jer će inače delovati staromodno”.

NAJBOLJE NIJANSE:

Šampanjac
Ris Viderspun menjala je boju kose od svetlo plave do tamno smeđe i nazad, ali nijansa šampanjca je savršena za njen ten i boju očiju.

Med
Još od devedesetih pramenovi boje meda Dženifer Aniston mnoge ostavljaju bez daha. Njena današnja nijansa je mešavina senčenja i prirodnih pramenova „poljubljenih suncem”.

Jagoda
Boja Eme Stoun omiljena je na crvenom tepihu i savršeno se uklapa sa njenim zelenim očima. Iako se nedavno vratila svojoj prirodnoj plavoj nijansi, većini muškaraca draža je kao crvenokosa.

Karamela
Kovrdžava ili ravna, Bijonsina karamel boja je zaštitni znak ove zvezde. Kombinacija svetlije nijanse na vrhu i tamnije na dnu daje dodatnu dimenziju njenom izgledu.

Senčena (Ombré)
Kloi Kardašijan započela je ovaj trend - ona nosi savršen odnos boja od korena do kraja, pa prirodna transformacija od smeđe do plave daje zanimljivu igru svetlosti i senke.

Lešnik
Džesika Bil je promenila sve moguće boje kose, ali ovo je savršen kontrast između njenih svetlih očiju i tena.

Strateški plasirana svetlija nijansa na unutrašnjim slojevima daje pravi kontrast u kovdržavoj varijanti frizure.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: