Četvrtak, 21.05.2015.

19:10

Kakve muškarce žene smatraju privlačnim? (VIDEO)

Izvor: Daily Mail

Kakve muškarce žene smatraju privlaènim? (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Beogradjanin

pre 8 godina

"Toliko vole da lazu, da i gomila muskaraca tvrdi kako zenama nije bitan fizicki izgled."
(vviicc, 21. maj 2015 21:53)

Emili Rajtkovski je skoro izjavila da moze da ima svakog muskarca. Ja se slazem sa tom izjavom. Akcenat da takva lepotica i da NIJE POZNATA, moze da ima svakog muskarca u svom okruzenju. Dok muskarac ne moze. Mozda ako je pun ko brod, ja nisam pa ne znam. Mogu samo da pretpostavljam.

Mogu se sloziti da takva lepotica trazi sve u kompletu kad bira.

Muska lepota je upitna. I da kazemo da je gradja bitna. Zenama sigurno smeta kad je neki muskarac visok 160cm ili 210cm. Zenam je bitno da im nesto ne smeta kod fizičkog izgleda muskarca... Čak dotle da uspeh muskarca neutralizuje njegov zapusteni fizički izgled... Dok muskarcima fizički izgled zene je najcesce presudan faktor.

Razlika u tom segmentu je drastična, a ne kako ti relativizujes minimalna.

Naravno da zenama koje zbog svog fizičkog izgleda( čitaj: ružne) ne mogu da imaju alfa muskarce po kriterijumu fizičkog izgleda to postaje bitno. Ako im je taj fizički izgled muskarca bas,bas,bas bitan- pre ce biti same nego sa nekim.

p.s I to ne menja sutinu u muško-zenski odnosima... Kompromisi su nesto drugo.

Kole

pre 8 godina

A posto je jaaako mali broj tipova kod nas ozbiljno posvecen svom izgledu i jos je manji broj takvih koji hoce ozbiljnu vezu, tako sam i ja vec neko vreme sama.
(maajaa, 21. maj 2015 23:21)

Zar je moguce da bilderi ne zele ozbiljne veze? :)

Boban-Beč

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih koji moraju da treniraju 3-4 puta nedeljno, u suprotnom me leđa nenormalno bole ili sam, nedaj Bože, ušinut :). Skoro mi je 40 godina i trenutno sam na 70-75% ovog nabildovanog lika i to mi je dovoljno.
Samo, ne znam da li sam samo ja u pitanju, ali meni ovaj lik ima grozan struk. Svaka čast na pločicama, ali čemu ovi jastučići sa strane, bez ozira da li su mišići ili ne.

Drugo, nisu realni. Nabildovani baja je daleko atraktiviji u licu od ostale dvojice, pri tome neću da ulazim u to da li nešto ima u glavi ili ne, jer ne poznajem čoveka.

babe & zabe

pre 8 godina

Skroz pogresno "istrazivanje". Zenama je najbitniji socioekonomski status (npr. jeli poznati glumac ili lepi prosijak na ulici) muskarca a muskarcima mladost i lepota (bez obzira cime se bavi i kolko zaradjuje) zene

irony

pre 8 godina

postoji taj jedan tip u nasem gradu koji je mnogo zgodan i lijep, a meni nevjerovatnoo antipaticaan, sve su ribe u fazonu "pa kako ti je on antipatican, on je divan". e a isto tako ljude koje mnogo volim i s kojima se druzim smatram najsavrsenijima na svijetu. meni su moji roditelji najljepsi, meni je moja sestra najljepsa. nije sve fasada, ima nesto i u tome kako drugi cine da se osjecate pored njih.. nikad me ljepotani i napucani nisu privlacili, nego skromni i onako malo cudni, zamisljeni :D sta ce nekome ovaj biceps..., mi zene se lozimo na momke koji nas gledaju zaljubljeno i koji jasno stavljaju do znanja da ih mi lozimo. znaci lozi nas kad se vi momci nalozite

Srbin

pre 8 godina

Ja imam stomacinu i lepo mi je,imam dosta riba i zadovoljan sam.Zasto da se mucim i vezbam i pazim na ishranu kad mi je ovako lepo? Fudbal,pivo i zene moj zivotni moto.

maajaa

pre 8 godina

Ma dajte,naravno da je najbolji ovaj u sredini! Jel ja ako vec redovno vezbam nemam prava da ocekujem isto od svog momka??? A posto je jaaako mali broj tipova kod nas ozbiljno posvecen svom izgledu i jos je manji broj takvih koji hoce ozbiljnu vezu, tako sam i ja vec neko vreme sama.

Tajanstven momak

pre 8 godina

Pustite Engleskinje. Pitajte Srpkinje i vidite koliki procenat bi bio za ovog u sredini. Danas je to kod nas najvaznije - kako izgledas i kako se nosis. A ono sto imas u sebi? Ma koga briga...

Nenad

pre 8 godina

Vazno je jedino da li ti umes ono sto cini da se devojka oseca prijatno pored tebe. Ako ti to umes, niko te ne pita cime ni kako. Pronasao si svoj nacin. U krajnjem slucaju ni devojke nisu iste. Nema univerzalnog recepta. Prica o pojedinostima (misici u ovom slucaju) zato nema veliku vrednost.

Beogradjanin

pre 8 godina

Video je manipulativan. "Ova" sto vodi eksperiment kao da ih ubedejuje u svoje stavove i zaključke.U svim ocenjvanjaima od starne devojaka imaju majcu, osim u prvom. Istina je kad su svi sa majcom nema neke razlike. I ja kao muskarac priznajem da na plazi gde to jedino moze da se primeti, vidi se bas razlika. Da li je ovaj previse definisan, mozda, to ne znam... Pretpostavljam da se to zenama svidja. Sigurno velikoj vecini, ali to se vidi samo leti.

p.s I stalno o tim nekim devojkama za jedno veče! Mozda sam ja ostao u 20. veku, ali svi komenatarisu kao da ih ima isto toliko kao ovih za ceo zivot.

Pitanjce: Drage zene, da li volite da nas muskarce iskoristite za jedno veče i odete?:):):)

msm stvarno

pre 8 godina

...da su napravili potpuno anonimnu anketu, rezultati bi bili mnoooogo drugačiji...toliko o iskrenosti. Cenim da bi i muškarci isto odreagovali na 3 žene javno i anonimno. Jednostavno, društvo nameće da je politički korektno ne ispoljavati požudu, čak ni u glasanjima...

djolefrankfurt

pre 8 godina

@ (Brainless) mozda u srbiji ovde ne jer je retko ko ima vremena da visi po teretani a kada idu ne pumpaju se nego odrzavaju da je zategnuto i to je to.

Sandra

pre 8 godina

@Brainless

Zasto bi devojke birale zgodnog tipa za seks koji je mozda balvan u glavi pre nego nekog ko je prema njima to vece bio duhovit i sarmantan? Losa ti logika. Onda bi bilderi bili zesci hebaci, a to ocigledno nije slucaj.

Pera

pre 8 godina

@ (Brainless, 21. maj 2015 19:43)

Kakvo crno izvajan... pogledaj ga na sta lici... pa on nije trenirao sport dana u zivotu, verovatno ne zna da je lopta okrugla ali zato poznaje "put hemije"...

Iva

pre 8 godina

Visok ka jablan! Dugo sanjam o jednom visokom koji je ispravno povijan ko beba, inace mu dzabe to sto je visok. Kalinic je odlican po pitanju izgleda. Lice I glava u drugi plan, bitno sta je unutra.

vviicc

pre 8 godina

Fali samo jedan debeli, da i on dobije isto glasova kao ostala trojica. Zenska posla. Toliko vole da lazu, da i gomila muskaraca tvrdi kako zenama nije bitan fizicki izgled. Pa svako valjda ima neko drustvo. Pogledajte u svom drustvu kakve ko ima (stalne) devojke ili zene. Retko se desava da neka pristane na muskarca koji je znacajno ruzniji od nje, relativno gledano. A i dobar deo takvih primera ima drugi ocigledan motiv, kao sto su status i novac. Nadje se naravno i poneki primer da se neka preracuna i lose prodje, ali to nije narocito cesto. Poenta je da svi nekako vole da izvuku maksimum iz onoga cime raspolazu. Lepa devojka zna da moze da bira, i u zavisnosti od toga koliko su joj status i novac bitni, ona ce iskalkulisati sta je najbolje za nju. I obrnuto je tacno, pa tako ruznije devojke tesko da mogu da izaberu lepse muskarce, kada oni nisu zainteresovani. A ne mogu ni bogate, jer i oni kada vec kupuju, kupe sebi najbolje sto mogu da plate. U svakom slucaju, iako izgled teoretski ne bi trebao da bude narocito vazan, na kraju uvek nekako ispadne da je jedan od bitnijih faktora, i nemojte slusati sta ko prica, nego otvorite oci i pogledajte ko je sa kim. Ako se i desi da odskacu jedno od drugog, nemojte zavideti. To se sve plati povecanim pritiskom i izvoljevanjem na onog koji je "dobro prosao"

nn

pre 8 godina

Ja idem u teretanu 4-5 puta nedeljno ali ne zelim prevelike misice jer preteranim treninzima muskarac izgleda lepo samo kad se skine, dok obucen izgleda kao odvaljena gromada i poprimi robotski hod zbog prezategnutih misica i prevelike mase. Najveca je umetnost ne preterati, vezbati da izgledas zdravo, da imas izdefinisano telo na kojem ce svaka garderoba lepo da stoji i zadrzati prirodan stav. Problem je sto sam sebi nikad ne izgledas dovoljno dobar, uvek je potrebno jos samo malo ovo ili jos malo ono :) Svako zeli dobro da izgleda, samo je pitanje koliko je spreman da radi na sebi :) Lakse je sedeti i piti kaficu i biti cool nego se svaki dan muciti i znojiti zarad dobrog izgleda ;)

hm

pre 8 godina

@Aron
Nasi muskarci su realni? Daleko od toga vecina bi lepe iako su prosecni. Nego kako smo shvatili tebe bas nece pa su tvoji kriterijumi prisilno realni.

Alex

pre 8 godina

Vežbam već recimo pola života i negde sam između ovog "lepotana" i ove dvojice momaka. Ne koristim ništa, vežbam radi zdravlja i da sebi budem lep.

Po ovim slikama mislim da dvojica "prosečnih" i nisu prosečni nego su iznad proseka. Prosek je pivska stomačina, uzana ramena i mršave ručice. O mršavim nožicama i da ne govorim.

Ova dva momka vežbaju, nemaju stomake, samo nisu zaluđenici za traning i ishranu.

Zaključak - ako niste uradili sklek od osnovne škole, imate sve veći i veći stomak - ne tešite se. Niste podjednako atraktivni kao i muškarci koji vode računa o izgledu.

Illmatic '94

pre 8 godina

Данас је битно за мушкарца да пронађу жену која ће да га вили и која ће да му рађа децу. Верну жену,добрз,не мора да буде лепотица јер такву сви желе. А девојака за једну ноћ има свугде,треба наћу ону праву,ону која ће те волети и коју ћеш ти волети.

Bane

pre 8 godina

Pa ovaj visoki, Ceh ili sta li je vec, vezda 3 puta nedeljno. A ovaj nizi kaze da vezba 14 puta nedeljno. Koliko onda vezba ovaj misicavi.

Brainless

pre 8 godina

Vi konstantno mesate kljucne stvari, jedno je traziti zenu za ceo zivot a drugo je traziti devojku za jedno vece. Ako trazite za ceo zivot, naravno da ce joj najmanje bitna biti vasa gradja... Ako je trazite za vece i za dobar provod sigurno da ce vece sanse imati decko koji je izvajan kao ovaj u sredini....

Aron

pre 8 godina

Pa to je u normalnim zemljama tako. Svako želi da ima onog partnera koji je sličan po fizičkoj konstituciji, na primer "buckasti" sa "buckastima", "zgodni" sa "zgodnima"... Kod nas sa druge strane preovaldava preveliki zahtev žena dok smo mi muškarci po mom mišljenju vrlo realni.Kao što je slučaj često ovde žene samo zato što su mršave očekuju razvijenog i mišićavog muškarca.Zbog takvih neusklađenosti imamo i toliko usamljenih u Srbiji. Mada da budem iskren ovde je važno samo i jedino njegovo "visočanstvo" novac.

ehhh

pre 8 godina

Hajde ne lozite ih nam je ideal pivski stomacic. Sve zene mastaju o prezgodnom pastuvu za seksi avanturu ali se boje da nece moci da ga zadrze, da ce ih previse frustrirati sto moze da ih vara kad hoce i da ce biti razmazeni egoista a ne partner. Slicno je sa muskarcima i lepoticama. Svi bi voleli takvu ali ipak strecaju da li ce moci da zadovolje njene hirove, koliko ce zivaca to da ih kosta i da li ce zbrisati cim se ukaze prilika jer takve prilike imaju uvek.

ehhh

pre 8 godina

Hajde ne lozite ih nam je ideal pivski stomacic. Sve zene mastaju o prezgodnom pastuvu za seksi avanturu ali se boje da nece moci da ga zadrze, da ce ih previse frustrirati sto moze da ih vara kad hoce i da ce biti razmazeni egoista a ne partner. Slicno je sa muskarcima i lepoticama. Svi bi voleli takvu ali ipak strecaju da li ce moci da zadovolje njene hirove, koliko ce zivaca to da ih kosta i da li ce zbrisati cim se ukaze prilika jer takve prilike imaju uvek.

Brainless

pre 8 godina

Vi konstantno mesate kljucne stvari, jedno je traziti zenu za ceo zivot a drugo je traziti devojku za jedno vece. Ako trazite za ceo zivot, naravno da ce joj najmanje bitna biti vasa gradja... Ako je trazite za vece i za dobar provod sigurno da ce vece sanse imati decko koji je izvajan kao ovaj u sredini....

Aron

pre 8 godina

Pa to je u normalnim zemljama tako. Svako želi da ima onog partnera koji je sličan po fizičkoj konstituciji, na primer "buckasti" sa "buckastima", "zgodni" sa "zgodnima"... Kod nas sa druge strane preovaldava preveliki zahtev žena dok smo mi muškarci po mom mišljenju vrlo realni.Kao što je slučaj često ovde žene samo zato što su mršave očekuju razvijenog i mišićavog muškarca.Zbog takvih neusklađenosti imamo i toliko usamljenih u Srbiji. Mada da budem iskren ovde je važno samo i jedino njegovo "visočanstvo" novac.

Alex

pre 8 godina

Vežbam već recimo pola života i negde sam između ovog "lepotana" i ove dvojice momaka. Ne koristim ništa, vežbam radi zdravlja i da sebi budem lep.

Po ovim slikama mislim da dvojica "prosečnih" i nisu prosečni nego su iznad proseka. Prosek je pivska stomačina, uzana ramena i mršave ručice. O mršavim nožicama i da ne govorim.

Ova dva momka vežbaju, nemaju stomake, samo nisu zaluđenici za traning i ishranu.

Zaključak - ako niste uradili sklek od osnovne škole, imate sve veći i veći stomak - ne tešite se. Niste podjednako atraktivni kao i muškarci koji vode računa o izgledu.

Tajanstven momak

pre 8 godina

Pustite Engleskinje. Pitajte Srpkinje i vidite koliki procenat bi bio za ovog u sredini. Danas je to kod nas najvaznije - kako izgledas i kako se nosis. A ono sto imas u sebi? Ma koga briga...

nn

pre 8 godina

Ja idem u teretanu 4-5 puta nedeljno ali ne zelim prevelike misice jer preteranim treninzima muskarac izgleda lepo samo kad se skine, dok obucen izgleda kao odvaljena gromada i poprimi robotski hod zbog prezategnutih misica i prevelike mase. Najveca je umetnost ne preterati, vezbati da izgledas zdravo, da imas izdefinisano telo na kojem ce svaka garderoba lepo da stoji i zadrzati prirodan stav. Problem je sto sam sebi nikad ne izgledas dovoljno dobar, uvek je potrebno jos samo malo ovo ili jos malo ono :) Svako zeli dobro da izgleda, samo je pitanje koliko je spreman da radi na sebi :) Lakse je sedeti i piti kaficu i biti cool nego se svaki dan muciti i znojiti zarad dobrog izgleda ;)

vviicc

pre 8 godina

Fali samo jedan debeli, da i on dobije isto glasova kao ostala trojica. Zenska posla. Toliko vole da lazu, da i gomila muskaraca tvrdi kako zenama nije bitan fizicki izgled. Pa svako valjda ima neko drustvo. Pogledajte u svom drustvu kakve ko ima (stalne) devojke ili zene. Retko se desava da neka pristane na muskarca koji je znacajno ruzniji od nje, relativno gledano. A i dobar deo takvih primera ima drugi ocigledan motiv, kao sto su status i novac. Nadje se naravno i poneki primer da se neka preracuna i lose prodje, ali to nije narocito cesto. Poenta je da svi nekako vole da izvuku maksimum iz onoga cime raspolazu. Lepa devojka zna da moze da bira, i u zavisnosti od toga koliko su joj status i novac bitni, ona ce iskalkulisati sta je najbolje za nju. I obrnuto je tacno, pa tako ruznije devojke tesko da mogu da izaberu lepse muskarce, kada oni nisu zainteresovani. A ne mogu ni bogate, jer i oni kada vec kupuju, kupe sebi najbolje sto mogu da plate. U svakom slucaju, iako izgled teoretski ne bi trebao da bude narocito vazan, na kraju uvek nekako ispadne da je jedan od bitnijih faktora, i nemojte slusati sta ko prica, nego otvorite oci i pogledajte ko je sa kim. Ako se i desi da odskacu jedno od drugog, nemojte zavideti. To se sve plati povecanim pritiskom i izvoljevanjem na onog koji je "dobro prosao"

msm stvarno

pre 8 godina

...da su napravili potpuno anonimnu anketu, rezultati bi bili mnoooogo drugačiji...toliko o iskrenosti. Cenim da bi i muškarci isto odreagovali na 3 žene javno i anonimno. Jednostavno, društvo nameće da je politički korektno ne ispoljavati požudu, čak ni u glasanjima...

Sandra

pre 8 godina

@Brainless

Zasto bi devojke birale zgodnog tipa za seks koji je mozda balvan u glavi pre nego nekog ko je prema njima to vece bio duhovit i sarmantan? Losa ti logika. Onda bi bilderi bili zesci hebaci, a to ocigledno nije slucaj.

maajaa

pre 8 godina

Ma dajte,naravno da je najbolji ovaj u sredini! Jel ja ako vec redovno vezbam nemam prava da ocekujem isto od svog momka??? A posto je jaaako mali broj tipova kod nas ozbiljno posvecen svom izgledu i jos je manji broj takvih koji hoce ozbiljnu vezu, tako sam i ja vec neko vreme sama.

Bane

pre 8 godina

Pa ovaj visoki, Ceh ili sta li je vec, vezda 3 puta nedeljno. A ovaj nizi kaze da vezba 14 puta nedeljno. Koliko onda vezba ovaj misicavi.

irony

pre 8 godina

postoji taj jedan tip u nasem gradu koji je mnogo zgodan i lijep, a meni nevjerovatnoo antipaticaan, sve su ribe u fazonu "pa kako ti je on antipatican, on je divan". e a isto tako ljude koje mnogo volim i s kojima se druzim smatram najsavrsenijima na svijetu. meni su moji roditelji najljepsi, meni je moja sestra najljepsa. nije sve fasada, ima nesto i u tome kako drugi cine da se osjecate pored njih.. nikad me ljepotani i napucani nisu privlacili, nego skromni i onako malo cudni, zamisljeni :D sta ce nekome ovaj biceps..., mi zene se lozimo na momke koji nas gledaju zaljubljeno i koji jasno stavljaju do znanja da ih mi lozimo. znaci lozi nas kad se vi momci nalozite

Boban-Beč

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih koji moraju da treniraju 3-4 puta nedeljno, u suprotnom me leđa nenormalno bole ili sam, nedaj Bože, ušinut :). Skoro mi je 40 godina i trenutno sam na 70-75% ovog nabildovanog lika i to mi je dovoljno.
Samo, ne znam da li sam samo ja u pitanju, ali meni ovaj lik ima grozan struk. Svaka čast na pločicama, ali čemu ovi jastučići sa strane, bez ozira da li su mišići ili ne.

Drugo, nisu realni. Nabildovani baja je daleko atraktiviji u licu od ostale dvojice, pri tome neću da ulazim u to da li nešto ima u glavi ili ne, jer ne poznajem čoveka.

hm

pre 8 godina

@Aron
Nasi muskarci su realni? Daleko od toga vecina bi lepe iako su prosecni. Nego kako smo shvatili tebe bas nece pa su tvoji kriterijumi prisilno realni.

Nenad

pre 8 godina

Vazno je jedino da li ti umes ono sto cini da se devojka oseca prijatno pored tebe. Ako ti to umes, niko te ne pita cime ni kako. Pronasao si svoj nacin. U krajnjem slucaju ni devojke nisu iste. Nema univerzalnog recepta. Prica o pojedinostima (misici u ovom slucaju) zato nema veliku vrednost.

Srbin

pre 8 godina

Ja imam stomacinu i lepo mi je,imam dosta riba i zadovoljan sam.Zasto da se mucim i vezbam i pazim na ishranu kad mi je ovako lepo? Fudbal,pivo i zene moj zivotni moto.

Beogradjanin

pre 8 godina

Video je manipulativan. "Ova" sto vodi eksperiment kao da ih ubedejuje u svoje stavove i zaključke.U svim ocenjvanjaima od starne devojaka imaju majcu, osim u prvom. Istina je kad su svi sa majcom nema neke razlike. I ja kao muskarac priznajem da na plazi gde to jedino moze da se primeti, vidi se bas razlika. Da li je ovaj previse definisan, mozda, to ne znam... Pretpostavljam da se to zenama svidja. Sigurno velikoj vecini, ali to se vidi samo leti.

p.s I stalno o tim nekim devojkama za jedno veče! Mozda sam ja ostao u 20. veku, ali svi komenatarisu kao da ih ima isto toliko kao ovih za ceo zivot.

Pitanjce: Drage zene, da li volite da nas muskarce iskoristite za jedno veče i odete?:):):)

Kole

pre 8 godina

A posto je jaaako mali broj tipova kod nas ozbiljno posvecen svom izgledu i jos je manji broj takvih koji hoce ozbiljnu vezu, tako sam i ja vec neko vreme sama.
(maajaa, 21. maj 2015 23:21)

Zar je moguce da bilderi ne zele ozbiljne veze? :)

babe & zabe

pre 8 godina

Skroz pogresno "istrazivanje". Zenama je najbitniji socioekonomski status (npr. jeli poznati glumac ili lepi prosijak na ulici) muskarca a muskarcima mladost i lepota (bez obzira cime se bavi i kolko zaradjuje) zene

Pera

pre 8 godina

@ (Brainless, 21. maj 2015 19:43)

Kakvo crno izvajan... pogledaj ga na sta lici... pa on nije trenirao sport dana u zivotu, verovatno ne zna da je lopta okrugla ali zato poznaje "put hemije"...

Illmatic '94

pre 8 godina

Данас је битно за мушкарца да пронађу жену која ће да га вили и која ће да му рађа децу. Верну жену,добрз,не мора да буде лепотица јер такву сви желе. А девојака за једну ноћ има свугде,треба наћу ону праву,ону која ће те волети и коју ћеш ти волети.

djolefrankfurt

pre 8 godina

@ (Brainless) mozda u srbiji ovde ne jer je retko ko ima vremena da visi po teretani a kada idu ne pumpaju se nego odrzavaju da je zategnuto i to je to.

Beogradjanin

pre 8 godina

"Toliko vole da lazu, da i gomila muskaraca tvrdi kako zenama nije bitan fizicki izgled."
(vviicc, 21. maj 2015 21:53)

Emili Rajtkovski je skoro izjavila da moze da ima svakog muskarca. Ja se slazem sa tom izjavom. Akcenat da takva lepotica i da NIJE POZNATA, moze da ima svakog muskarca u svom okruzenju. Dok muskarac ne moze. Mozda ako je pun ko brod, ja nisam pa ne znam. Mogu samo da pretpostavljam.

Mogu se sloziti da takva lepotica trazi sve u kompletu kad bira.

Muska lepota je upitna. I da kazemo da je gradja bitna. Zenama sigurno smeta kad je neki muskarac visok 160cm ili 210cm. Zenam je bitno da im nesto ne smeta kod fizičkog izgleda muskarca... Čak dotle da uspeh muskarca neutralizuje njegov zapusteni fizički izgled... Dok muskarcima fizički izgled zene je najcesce presudan faktor.

Razlika u tom segmentu je drastična, a ne kako ti relativizujes minimalna.

Naravno da zenama koje zbog svog fizičkog izgleda( čitaj: ružne) ne mogu da imaju alfa muskarce po kriterijumu fizičkog izgleda to postaje bitno. Ako im je taj fizički izgled muskarca bas,bas,bas bitan- pre ce biti same nego sa nekim.

p.s I to ne menja sutinu u muško-zenski odnosima... Kompromisi su nesto drugo.

Iva

pre 8 godina

Visok ka jablan! Dugo sanjam o jednom visokom koji je ispravno povijan ko beba, inace mu dzabe to sto je visok. Kalinic je odlican po pitanju izgleda. Lice I glava u drugi plan, bitno sta je unutra.

Aron

pre 8 godina

Pa to je u normalnim zemljama tako. Svako želi da ima onog partnera koji je sličan po fizičkoj konstituciji, na primer "buckasti" sa "buckastima", "zgodni" sa "zgodnima"... Kod nas sa druge strane preovaldava preveliki zahtev žena dok smo mi muškarci po mom mišljenju vrlo realni.Kao što je slučaj često ovde žene samo zato što su mršave očekuju razvijenog i mišićavog muškarca.Zbog takvih neusklađenosti imamo i toliko usamljenih u Srbiji. Mada da budem iskren ovde je važno samo i jedino njegovo "visočanstvo" novac.

Srbin

pre 8 godina

Ja imam stomacinu i lepo mi je,imam dosta riba i zadovoljan sam.Zasto da se mucim i vezbam i pazim na ishranu kad mi je ovako lepo? Fudbal,pivo i zene moj zivotni moto.

maajaa

pre 8 godina

Ma dajte,naravno da je najbolji ovaj u sredini! Jel ja ako vec redovno vezbam nemam prava da ocekujem isto od svog momka??? A posto je jaaako mali broj tipova kod nas ozbiljno posvecen svom izgledu i jos je manji broj takvih koji hoce ozbiljnu vezu, tako sam i ja vec neko vreme sama.

ehhh

pre 8 godina

Hajde ne lozite ih nam je ideal pivski stomacic. Sve zene mastaju o prezgodnom pastuvu za seksi avanturu ali se boje da nece moci da ga zadrze, da ce ih previse frustrirati sto moze da ih vara kad hoce i da ce biti razmazeni egoista a ne partner. Slicno je sa muskarcima i lepoticama. Svi bi voleli takvu ali ipak strecaju da li ce moci da zadovolje njene hirove, koliko ce zivaca to da ih kosta i da li ce zbrisati cim se ukaze prilika jer takve prilike imaju uvek.

Iva

pre 8 godina

Visok ka jablan! Dugo sanjam o jednom visokom koji je ispravno povijan ko beba, inace mu dzabe to sto je visok. Kalinic je odlican po pitanju izgleda. Lice I glava u drugi plan, bitno sta je unutra.

Pera

pre 8 godina

@ (Brainless, 21. maj 2015 19:43)

Kakvo crno izvajan... pogledaj ga na sta lici... pa on nije trenirao sport dana u zivotu, verovatno ne zna da je lopta okrugla ali zato poznaje "put hemije"...

Brainless

pre 8 godina

Vi konstantno mesate kljucne stvari, jedno je traziti zenu za ceo zivot a drugo je traziti devojku za jedno vece. Ako trazite za ceo zivot, naravno da ce joj najmanje bitna biti vasa gradja... Ako je trazite za vece i za dobar provod sigurno da ce vece sanse imati decko koji je izvajan kao ovaj u sredini....

Illmatic '94

pre 8 godina

Данас је битно за мушкарца да пронађу жену која ће да га вили и која ће да му рађа децу. Верну жену,добрз,не мора да буде лепотица јер такву сви желе. А девојака за једну ноћ има свугде,треба наћу ону праву,ону која ће те волети и коју ћеш ти волети.

Tajanstven momak

pre 8 godina

Pustite Engleskinje. Pitajte Srpkinje i vidite koliki procenat bi bio za ovog u sredini. Danas je to kod nas najvaznije - kako izgledas i kako se nosis. A ono sto imas u sebi? Ma koga briga...

hm

pre 8 godina

@Aron
Nasi muskarci su realni? Daleko od toga vecina bi lepe iako su prosecni. Nego kako smo shvatili tebe bas nece pa su tvoji kriterijumi prisilno realni.

Sandra

pre 8 godina

@Brainless

Zasto bi devojke birale zgodnog tipa za seks koji je mozda balvan u glavi pre nego nekog ko je prema njima to vece bio duhovit i sarmantan? Losa ti logika. Onda bi bilderi bili zesci hebaci, a to ocigledno nije slucaj.

vviicc

pre 8 godina

Fali samo jedan debeli, da i on dobije isto glasova kao ostala trojica. Zenska posla. Toliko vole da lazu, da i gomila muskaraca tvrdi kako zenama nije bitan fizicki izgled. Pa svako valjda ima neko drustvo. Pogledajte u svom drustvu kakve ko ima (stalne) devojke ili zene. Retko se desava da neka pristane na muskarca koji je znacajno ruzniji od nje, relativno gledano. A i dobar deo takvih primera ima drugi ocigledan motiv, kao sto su status i novac. Nadje se naravno i poneki primer da se neka preracuna i lose prodje, ali to nije narocito cesto. Poenta je da svi nekako vole da izvuku maksimum iz onoga cime raspolazu. Lepa devojka zna da moze da bira, i u zavisnosti od toga koliko su joj status i novac bitni, ona ce iskalkulisati sta je najbolje za nju. I obrnuto je tacno, pa tako ruznije devojke tesko da mogu da izaberu lepse muskarce, kada oni nisu zainteresovani. A ne mogu ni bogate, jer i oni kada vec kupuju, kupe sebi najbolje sto mogu da plate. U svakom slucaju, iako izgled teoretski ne bi trebao da bude narocito vazan, na kraju uvek nekako ispadne da je jedan od bitnijih faktora, i nemojte slusati sta ko prica, nego otvorite oci i pogledajte ko je sa kim. Ako se i desi da odskacu jedno od drugog, nemojte zavideti. To se sve plati povecanim pritiskom i izvoljevanjem na onog koji je "dobro prosao"

babe & zabe

pre 8 godina

Skroz pogresno "istrazivanje". Zenama je najbitniji socioekonomski status (npr. jeli poznati glumac ili lepi prosijak na ulici) muskarca a muskarcima mladost i lepota (bez obzira cime se bavi i kolko zaradjuje) zene

Alex

pre 8 godina

Vežbam već recimo pola života i negde sam između ovog "lepotana" i ove dvojice momaka. Ne koristim ništa, vežbam radi zdravlja i da sebi budem lep.

Po ovim slikama mislim da dvojica "prosečnih" i nisu prosečni nego su iznad proseka. Prosek je pivska stomačina, uzana ramena i mršave ručice. O mršavim nožicama i da ne govorim.

Ova dva momka vežbaju, nemaju stomake, samo nisu zaluđenici za traning i ishranu.

Zaključak - ako niste uradili sklek od osnovne škole, imate sve veći i veći stomak - ne tešite se. Niste podjednako atraktivni kao i muškarci koji vode računa o izgledu.

djolefrankfurt

pre 8 godina

@ (Brainless) mozda u srbiji ovde ne jer je retko ko ima vremena da visi po teretani a kada idu ne pumpaju se nego odrzavaju da je zategnuto i to je to.

irony

pre 8 godina

postoji taj jedan tip u nasem gradu koji je mnogo zgodan i lijep, a meni nevjerovatnoo antipaticaan, sve su ribe u fazonu "pa kako ti je on antipatican, on je divan". e a isto tako ljude koje mnogo volim i s kojima se druzim smatram najsavrsenijima na svijetu. meni su moji roditelji najljepsi, meni je moja sestra najljepsa. nije sve fasada, ima nesto i u tome kako drugi cine da se osjecate pored njih.. nikad me ljepotani i napucani nisu privlacili, nego skromni i onako malo cudni, zamisljeni :D sta ce nekome ovaj biceps..., mi zene se lozimo na momke koji nas gledaju zaljubljeno i koji jasno stavljaju do znanja da ih mi lozimo. znaci lozi nas kad se vi momci nalozite

nn

pre 8 godina

Ja idem u teretanu 4-5 puta nedeljno ali ne zelim prevelike misice jer preteranim treninzima muskarac izgleda lepo samo kad se skine, dok obucen izgleda kao odvaljena gromada i poprimi robotski hod zbog prezategnutih misica i prevelike mase. Najveca je umetnost ne preterati, vezbati da izgledas zdravo, da imas izdefinisano telo na kojem ce svaka garderoba lepo da stoji i zadrzati prirodan stav. Problem je sto sam sebi nikad ne izgledas dovoljno dobar, uvek je potrebno jos samo malo ovo ili jos malo ono :) Svako zeli dobro da izgleda, samo je pitanje koliko je spreman da radi na sebi :) Lakse je sedeti i piti kaficu i biti cool nego se svaki dan muciti i znojiti zarad dobrog izgleda ;)

Kole

pre 8 godina

A posto je jaaako mali broj tipova kod nas ozbiljno posvecen svom izgledu i jos je manji broj takvih koji hoce ozbiljnu vezu, tako sam i ja vec neko vreme sama.
(maajaa, 21. maj 2015 23:21)

Zar je moguce da bilderi ne zele ozbiljne veze? :)

Boban-Beč

pre 8 godina

Ja sam jedan od onih koji moraju da treniraju 3-4 puta nedeljno, u suprotnom me leđa nenormalno bole ili sam, nedaj Bože, ušinut :). Skoro mi je 40 godina i trenutno sam na 70-75% ovog nabildovanog lika i to mi je dovoljno.
Samo, ne znam da li sam samo ja u pitanju, ali meni ovaj lik ima grozan struk. Svaka čast na pločicama, ali čemu ovi jastučići sa strane, bez ozira da li su mišići ili ne.

Drugo, nisu realni. Nabildovani baja je daleko atraktiviji u licu od ostale dvojice, pri tome neću da ulazim u to da li nešto ima u glavi ili ne, jer ne poznajem čoveka.

Beogradjanin

pre 8 godina

"Toliko vole da lazu, da i gomila muskaraca tvrdi kako zenama nije bitan fizicki izgled."
(vviicc, 21. maj 2015 21:53)

Emili Rajtkovski je skoro izjavila da moze da ima svakog muskarca. Ja se slazem sa tom izjavom. Akcenat da takva lepotica i da NIJE POZNATA, moze da ima svakog muskarca u svom okruzenju. Dok muskarac ne moze. Mozda ako je pun ko brod, ja nisam pa ne znam. Mogu samo da pretpostavljam.

Mogu se sloziti da takva lepotica trazi sve u kompletu kad bira.

Muska lepota je upitna. I da kazemo da je gradja bitna. Zenama sigurno smeta kad je neki muskarac visok 160cm ili 210cm. Zenam je bitno da im nesto ne smeta kod fizičkog izgleda muskarca... Čak dotle da uspeh muskarca neutralizuje njegov zapusteni fizički izgled... Dok muskarcima fizički izgled zene je najcesce presudan faktor.

Razlika u tom segmentu je drastična, a ne kako ti relativizujes minimalna.

Naravno da zenama koje zbog svog fizičkog izgleda( čitaj: ružne) ne mogu da imaju alfa muskarce po kriterijumu fizičkog izgleda to postaje bitno. Ako im je taj fizički izgled muskarca bas,bas,bas bitan- pre ce biti same nego sa nekim.

p.s I to ne menja sutinu u muško-zenski odnosima... Kompromisi su nesto drugo.

msm stvarno

pre 8 godina

...da su napravili potpuno anonimnu anketu, rezultati bi bili mnoooogo drugačiji...toliko o iskrenosti. Cenim da bi i muškarci isto odreagovali na 3 žene javno i anonimno. Jednostavno, društvo nameće da je politički korektno ne ispoljavati požudu, čak ni u glasanjima...

Nenad

pre 8 godina

Vazno je jedino da li ti umes ono sto cini da se devojka oseca prijatno pored tebe. Ako ti to umes, niko te ne pita cime ni kako. Pronasao si svoj nacin. U krajnjem slucaju ni devojke nisu iste. Nema univerzalnog recepta. Prica o pojedinostima (misici u ovom slucaju) zato nema veliku vrednost.

Beogradjanin

pre 8 godina

Video je manipulativan. "Ova" sto vodi eksperiment kao da ih ubedejuje u svoje stavove i zaključke.U svim ocenjvanjaima od starne devojaka imaju majcu, osim u prvom. Istina je kad su svi sa majcom nema neke razlike. I ja kao muskarac priznajem da na plazi gde to jedino moze da se primeti, vidi se bas razlika. Da li je ovaj previse definisan, mozda, to ne znam... Pretpostavljam da se to zenama svidja. Sigurno velikoj vecini, ali to se vidi samo leti.

p.s I stalno o tim nekim devojkama za jedno veče! Mozda sam ja ostao u 20. veku, ali svi komenatarisu kao da ih ima isto toliko kao ovih za ceo zivot.

Pitanjce: Drage zene, da li volite da nas muskarce iskoristite za jedno veče i odete?:):):)

Bane

pre 8 godina

Pa ovaj visoki, Ceh ili sta li je vec, vezda 3 puta nedeljno. A ovaj nizi kaze da vezba 14 puta nedeljno. Koliko onda vezba ovaj misicavi.