Nedelja, 21.09.2014.

21:56

Brazilke najlepše, Srpkinje šeste na listi

Izvor: Izvor: A. C. / Politika

Brazilke najlepše, Srpkinje šeste na listi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

Lordemore

pre 9 godina

Srpkinje su lepe jer nema tu mnogo novca da se kupuje losa hrana u velikim kolicinama, pa ostanu fit. U drugim razvijenijim zemljama dame jedu puno nekvalitetne hrane, pa si poremete proporcije. Nije to do genetike, nego do novca.

Adio Pameti

pre 9 godina

Kada je u pitanju izgled definitivno Srpkinje.

Kada je kriterijum sex:
1. Bosanke (i jedne i druge)
2. Slovakinje i Rumunke
3. Madjarice
Fantasticne su.

Marko

pre 9 godina

"Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji."
Ovo uopste nije tacno. Stranci su prisiljeni da to kazu, a isto to govore i u drugim zemljama za njihove zene.
(zena, 22. septembar 2014 19:32)

Naravno da se niko ne hvata za to sta kaze neki poznati stranac kad mu novinari postave pitanje, a to sto su za tebe to jedine reci stranaca o Srpkinjama koje si cula, to je druga stvar. Da, stranci su odusevljeni lepotom Srpkinja.

Nena

pre 9 godina

@bertigo
Kako genetika moze da "drzi" do nekih godina? Ili imas gene, ili ne. U Srbiji je "posle tridesete" problem jer zene su obicno ili rodile ili su trudne, rade kod kuce, rade na poslu, rade oko dece, ponazu roditeljima. Trce svima da ugode i na kraju zaborave da treba da brinu o sebi. Tu je problem. Da malo obaveza muzevi preuzmu na sebe, bile bi one lepse.

zena

pre 9 godina

"Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji."
Ovo uopste nije tacno. Stranci su prisiljeni da to kazu, a isto to govore i u drugim zemljama za njihove zene.

dragoje

pre 9 godina

interesantne su vase djevojke da su jedinstvene pomalo i jesu jer pogledajte face ane nikolic cece i ostalih pevaljki realno ono postoji samo u srbiju. nekako su specificne

Zak

pre 9 godina

(dadoBGD, 22. septembar 2014 15:09)
Dado, nase zene jesu prelepe, ali Svedjanke su isto jako lepe, uz sve to one sminku skoro i ne koriste. Prirodno lepa nacija.

milena

pre 9 godina

clanak je istinit; mi srpkinje jesmo medju najlepsima na svetu i to bez dodatnih ulepsavanja, operacija itd... problem je sto se nakon udaje zapustimo i slazem se da kultura tj. navika ulepsavanja i odlaska u teretanu treba da ostane i kasnije, samo ono sto mislim da nam najvise nedostaje jeste podrska muza i blize porodice u svemu tome.. ako citav teret kuce i dece padne na zenu naravno da se onda nema vise vremena ni za sta drugo a pogotovu da se zena posveti sama sebi. druga vazna stavka je materijalna; ako se nema para, tesko je odrzavati dobro zdravlje, obicno se stedi na svemu, deca postaje prioritet a zena kad stigne... naravno, i muz dobija prioritet nad zenom.. to u zapadnim zemljama nema - supruznici dele sve na jednake casti, zato i zene mogu da se posvete sebi. mozda se u nasim vecim gradovima situacija menja, brze se zivi, ali u manjim mestima gotovo da senista nije promenilo; cak su ljudi i sumnjicavi ukoliko se u 'odraslim' godinama vezba i vodi racuna o ishrani; puno puta sam cula da kazu "sta radi ovaj - glumi mladica,svalerise se"..

dadoBGD

pre 9 godina

Osim Srpkinja, imao sam jednu iz Moldavije. Bese prelepa. Zaista. Ali su nase devojke najbolje. Njihov nedostatak je manjak novca. Da imaju pare ko Nemice ili Svedjanke, presisale bi ih odavno. Bila bi na prvom mestu Srpkinja, pa 3 mesta prazno pa onda ostale. Pozdrav svim devojkama iz Srbije, nedajte se. :-))))))

p.s., hrvatice su slatke...njihov akcenat mi je seksi...

lila

pre 9 godina

Ukusa ima raznih, tipova lepote takodje. Kod nas ima zaista prelepih zena, dosta je prosetati po bilo kom naseljenom mestu. Sa obzirom na ekonomsko stanje, u sustini su dobro sredjene.
Ja (zensko) vidim svaki put kada prosetam gradom bar desetak bas lepih zena, od mladih devojaka do zena u starijim godinama.
Lepse su nego nasi muskarci.

nemanja

pre 9 godina

opet smo mi srbi iskopali sajt koji dokazuje da samo najbolji i ispred svih. ceca i karleusa u glavi, celavac debeli u audiju, pink i grand, to je nasa prosecna lepota mozga nasih zena ali verovatno cemo pronaci sajt koji ce dokazati da je i to najbolje na svetu

bertigo

pre 9 godina

obisao celu zemaljsku kuglu,preturio ih hiljade...lista je vrlo realna.Jedini problem nasih devojaka je standard,genetika ih drŸi do 30 god. a posle toga spust toboganom u provaliju..

dule

pre 9 godina

@Ajde!,

Šališ se za Britanke, zar ne??? Živim ovde i ruznijih žena nisam video. Ridje ili plave skoro sve, bele, providne kože, sa nekim flekama ili pegama, preveliko čelo, neke blago deformisane face.Uglavnom povećeg kalibra.

dzoni

pre 9 godina

A po visini nosa na prvom..letos sam sa drugom pravio "eksperiment" u jednom nasem gradu .. prisao bi devojkama na ulici da mi objasne gde se nalazi jedno mesto..neki put na nasem jeziku a neki put na engleskom i italijanskom (posto znam dobro oba) tj pravio sam da sam stranac..i ako sam bio ljubazan na svim jezicima kad sam pricao na srpskom vecina je bila neljubazna ..neke "ribe" bi samo rekle zurim i nastavile da vise na facu na telefonu tj ne bi ti ni rekle to sto si ih pitao..dok u slucajevima kad sam se pravio stranac sve su bile srecne i sa ogromnim osmehom sto sam bas njih pitao i mnoge bi posle sa mnom dotle da me isprate i pricaju usput sa mnom..kad se pravis stranac odjednom nijedna ne zuri i umesto kiselog lica nasmejano.. Tako da Srbi sta da vam kazem..ne vole nas Srpkinje..sanjaju neke druge izgleda.

Ivan

pre 9 godina

Nase zene su predivne.Obidjite Srbiju,i druge gradove i videcete sta je lepota,ne samo Beograd.Cacak,Kraljevo,Uzice,srce da ti stane.Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji.Karakter ko karakter,nigde u svetu nema svrsenih zena.Da smo muskarci bolji,bile bi i one.

Martin

pre 9 godina

Nase devojke su medju najlepsima,svidelo se to nekome ili ne.Sad sto neko ne voli nista sto je Srpsko,to je druga stvar.Srpkinje i Madjarice,oobosao sam dosta i video.

Nije sve u Rusiji rusko...

pre 9 godina

Ruskinje?Da li je neko video Kuznjecovu,Petrovu i Safinu :D...
(E-one, 22. septembar 2014 00:17)

Dinara Safina je Tatarka i ne moze se podvesti pod ruski tip devojaka.

Gojko

pre 9 godina

Smesno, kakva lista, sta reci kada su Francuskinje odmah iza nas :) prava lista se moze napraviti samo da se ide po zemljama latino amerike. Lepota i energija koju poseduju te zene se ne moze osetiti dok ne popricate sa njima. Najobicnija devojka iz supermarketa, bez sminke, kaze ti cao nasmeje se, a tebi kolena klecaju, bukvalno

mm

pre 9 godina

Obisao sam reloativno dosta zemalja Evrope ali i sveta. Nisam se nesto nagledao lepih zena, zaista. Radio sam u jednom velikom hostelu u Beogradu 5 godina, gde su dolazile devojke iz celog sveta. Dolazile su grupe studentkinja iz Česke, Italije, Australije, SAD-a, Norveske, Poljske, Grčke...itd. Grupe su bile po 30-50 devojaka i znam da u tim grupama sam vidjeo mozda jednu ili dve ok devojke ili bukvalno ni jednu. Zivotom garantujem da su pre svega nase devojke najlepse. Posle njih 5 mesta prazno pa mozda Hrvatice ili Venecuelke

my way

pre 9 godina

A za sliku tipične srpkinje odabrali manekenku, i to makedonskog porekla... Toliko o objektivnosti...
(Aki, 21. septembar 2014 22:07)

Па наравно да су за илустрацију лепоте жена свих земаља изабрали неку лепу, тако се увек ради кад хоћеш да наведеш пример за било шта. Да се узима строги просек од свих девојака на свету, Српкиње би биле још боље котиране. Потпуно су у праву за ово што кажу о 99% наших девојака, то говоре сви странци и сви они који су заиста обишли свет, да свугде има лепих жена, али да се нигде као у Србији не може видети лепотица на сваких десетак корака шетње међу људима.

anna

pre 9 godina

Vlada Komunista, upravo je suprotno, nase zene, kao i Ruskinje, vrlo lose stare. Sa 45 - 50 godina su babe koje niko ne bi ni pogledao, a treba da vidis npr. Italijankemistih godina, ne govorim o zenama koje su se podvrgavale estetskoj hirurgiji. To je zato sto je stav prema zivotu drugaciji. Takodje, razlicita slika se stice zavisno od mesta koja se posecuju. Radila sa u Beogradu o jednoj velikoj, prestiznoj firmi. Gledajuci koleginice, mogla sam da kazem da su Srpkinje najlepse. Na ulici retko vidim devojku da se zadivim. Mozda 2 u 50. Ako odes na fensi mesta, vecina ti izgleda lepa. Isto tako u Italiji, na ulici, u supermarketu, nikakve. Odes u robnu kucu La Rinascente, prodavacice kao da su sisle s modne piste. Isto po velikim, dobrim firmama. Tesko je steci realnu sliku, jedino sigurno je da dobar posao zavisi i od izgleda. I jos nesto, nasim zenama fali malo profinjenosti, face su cesto "seljacke", dinarske, siroke.

Burgiba

pre 9 godina

ima nasih lepih, ali ko je imalo putovao zna da ova lista veze sa mozgom nema.
Ako se pod zgodnim podrazumeva "mrsave" onda su tu nase bez premca, ali to mrsave obicno znaci i da su ravne kao daske.
Uz to, nase zene bas vole da se zapuste u 30im.

brankoL

pre 9 godina

E Rules ,prijatelju ako ti zena treba da okreci kucu ,unese drva ...savetujem ti da ili pomognes ( materijalno ,fizicki ..) ili da se okrenes nekim drugim stvarima...Kuci cenis jedno a na ulici se okreces za ' napucanim' ...Ti si verovatno vredan radan ,nezan i pozeljan ali neshvacen ....ne verujem!

Mislilac

pre 9 godina

Radio sam u Rusiji nekoliko meseci. To sto sam tamo video, to je opsti haos. Raj za muskarce. Neverovatno lepe i pametne devojke. Uglavnom su plavuse... Sto je za opste cudjenje, tamo muskarac uopste ne mora da preduzima drasticne mere oko prilazenja i zavodjenja. One su te koje vam prilaze, pitaju za vase drustvo, interesuju se i bukvalno vas zavode. Tamo ako dodje Srbin sa iskustvom sa ovih prostora gde je prilaz devojci jako tezak, u Rusiji ce biti frajer neopisivih razmera. Sedim ja u kaficu sa kolegom, dolazi konobar i donosi jos jednu turu pica i pokazuje u pravcu sanka gde sede njih tri. Mi, naravno, pozovemo njih za nas sto i nakon izvesnog vremena, one pocinju da se takmice medjusobno koje dve ce koga od nas izabrati. Mi odvazni, a ipak i nismo neki lepotani, prosecnog izgleda, onako malo zbunjeni okolinom. Bilo je izuzetno zanimljivo. Drug imao devojku, naucio ruski za 2 meseca, ali mu je rastanak bio bolan. Ja nisam hteo da se upustam u neke romanse, patio bih posle. Svakako sam mogao da biram devojku, jos ako pridjete prvi, vi ste njen princ odmah.

Vlada komunista

pre 9 godina

Naše žene meni lično izgledaju ok ako gledamo celukupnu žensku populaciju. Ali za razliku od ostalih naše devojke-žene zadržavaju atraktivnost i u srednjim godinama, što za ostale pusti san. Za lep izgled naših žena zaslužna je genetika 80%, bez genetike nema ništa.

Mrš bre!

pre 9 godina

Najlepše su sve one koje nisu ''namćori'',odnosno sve one koje na džentlmenski ponuđen seks pristaju bez nekog zavlačenja!Sve ostale su em ružne em glupe,jer vreme nemilosrdno teče i radi protiv njih...
Zato ,devojke,žene,nemojte da se namćorišete već uživajte u životu,sa takvim stavom i nama ste najlepše!Sve vas volim!Inače Brazilke uopšte nisu takve kakvim ih predstavljaju a da su za seks bez obaveza - jesu,odatle su možda i ponele titulu najlepših!

rules

pre 9 godina

Najjace su ove nase. Kuca nije okrecena,drva nisu donesena,zimnica...ma da ne pricam dokle to ide,a na ulici namunjeno za sve pare. Ne moze takvo drustvo daleko.

Nikola

pre 9 godina

sanga, 21. septembar 2014 22:05

Po čemu su ti Nemice lepe? Po nedostatku ukusa, talentu da pirsing i tetovažu stave i gde možeš i gde ni ne možeš da zamisliš, po talentu sa spoje nespojive boje od kose do odeće, ili nečemu četvrtom?

darkwood

pre 9 godina

U svakoj zemlji na svetu ima lepih zena ali je kod nas koncentracija najveca! Pa naravno da nacija od1.2 milijarde ljudi(Indija) ili 140 miliona (Rusija) ili 40 miliona ima lepsih zena ali kad nacija od 7 miliona udje na listu to je za respekt!

sanja

pre 9 godina

Ko nije bio u Juznoj Americi ne zna sta su prirodne lepe zene.Kad bi pitali nekoga u J Americi, naravno da bi rekli da su njihove zene najlepse.Svako navija za svoj continent I ove ankete su smesne.poz

Pera trta

pre 9 godina

Могу да се сложим са готово целом листом али Швеђанке пете ма дај, па ја још не виде ни једну лепу.

runner

pre 9 godina

Naravno o ukusima ne vredi raspravljati ali gde su tu Hrvatice konkretno Dalmatinke? U bivšoj SFRJ ogromna većina devojaka sa titulom mis Jugoslavije bile su iz Dubrovnika, Splita ili Rijeke. A što se Francuskinja tiče možda u grupu simpatičnih I koketnih spadaju Parižanke a sve ostalo su teški gabori. Isto se može reći I za Italijanke koje se, za razliku od Srpkinja znaju doterati I našminkati I time prikriti nedostatke.

Buco

pre 9 godina

....savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena”...

Ajde neka mi netko objasni ovo?
Po ovome sve sadašnje lijepe Srpkinje začete su na godišnjem odmoru negdje na Jadranu....
Kakve pobogu Srpkinje imaju veze sa Mediteranom?
Najvažnije je to da svuda ima lijepih žena, lijepih i pametnih a one sigurno se ne slikaju i pojavljuju na naslovnicama raznih magazina.

mala

pre 9 godina

Uvek me nasmeju komentari o uobrzenim i umisljenim devojkama! Pa gde to izlazite i sta im govorite, pa samo na takve nailazite! A lepota je u ocima posmatraca, pa me uopste ne cudi i Rusija i Indija, Brazil i Nordijske zemlje na istoj listi jedne porad drugih.

Jovan

pre 9 godina

Kakva francunska i argentina ispred ukrajine. To je nepojmljivo. Bio sam u argentini. Ljudi, sve neke male zdepaste ko grkinje majke mi. Takodje porucio bih autoru da poseti Iran (ne moj da se smejete). Prelepe zene i vrlo plemenite. A hteo bih jos da izdvojim Liban (mnogo me podseca na Srbiju), Eritreju i Dzibuti ko voli malo ukus cokolade tipa Tajra Banks. Sve u svemu ne znam sta traze Talijanke francuskinje i argentinke ovde.

Lale Gator

pre 9 godina

Samo ih vi toliko hvalite pa se posle pitajte sto su digle noseve u nebesa. Tek ce sad da traze pare jer su one nesto posebno, one su medju najlepsima u univerzumu,...

Mackica

pre 9 godina

Posle dve godine u Indiji mogu reci da sam videla lepe cure na ulici - tri puta! Male, debele I dlakave, Bollywood nidje nema veze sa izgledom ostali miliona ljudi.

Don Quijote

pre 9 godina

Kriterijum je vrlo prost, to jest, jednostavan. Sednes u neku bastu i gledas prolaznice. Mozda najlepsa devojka na svetu nije nasa, ali od njih 100 koje prodju 80 su strava jedna, 15 su vec u nekim godinama ali se vidi da su u svoje vreme bile takodje strava jedna. Onih pet su manje lepe. Toliki broj lepotica po kvadratnom metru nema nigde na svetu.
Provereno!

Corto Maltese

pre 9 godina

Francuskinje? Lom.
- One bi trebalo da su pretposlednje, na celom svetu! Naravno, bar zasluženo, ispred poslednjih Engleskinja.

Iskren

pre 9 godina

Neznam koje su najlepse ali sam siguran da su I devojke i zene iz Krusevca i najruznije a i na*******ee!!
Ne postiji grupa zena kojoj bi one mogle da pripadnu

Wlazly

pre 9 godina

Indija zalutala, gde su Kolumbija, Ceska?
@Znalac, 21. septembar 2014 22:31
Da li si cuo za space tipku? Jesi, ali moras malo vise da je upotrebljavas.

Wlazly

pre 9 godina

Indija zalutala, gde su Kolumbija, Ceska?
@Znalac, 21. septembar 2014 22:31
Da li si cuo za space tipku? Jesi, ali moras malo vise da je upotrebljavas.

Albanac

pre 9 godina

Najljepše Srpkinje.
(Hrvat, 21. septembar 2014 22:26)

Najljepše Hrvatice.
(Srbin, 21. septembar 2014 22:46)

Opet se vi psujete ?!

fer86

pre 9 godina

Brazilke? Imao sam srecu pa sam nedavno bio na svjetskom prventvu u Brazilu i razocarao se po pitanju tih famoznih brazilki...Notorna glupost,celulitnjaca ko pljeve,moje hrvatice i srpkinje su koplje iznad jer dok kod nas na 10 zena dolazi bar 7 lijepih tmao ubrazilu na njih 10 mozda dodje neki dobar komad,sve ostalo je medijska propaganda kako su brazilke top sto nije istina bar ne ono sto sam ja imao prilike vidjeti!

Marko

pre 9 godina

Stvarno ima lepih Srpkinja, ali u licu nisu nesto lepse od ostalih Evropljanki. Zbog udela dinarskih gena imaju malo duze noge (i stopala nazalost) i izrazenije polne karakteristike pa su zato iznad proseka. Ruskinje nemaju takve obline i zato mislim da su ispod Srpknja. Latino lepotice su super, ali ima previse zdepastih.

blinkibile

pre 9 godina

Indijke su lepe ne lupajte, svuda ima lepih i manje lepih zena, ne sudite po serijama, indijka je uvek u top 5 mis sveta.Stvarno su generalno lepe,kao i naravno Brazilke i Svedjanke,Ruskinje manje- vise.Poprilicno realna lista

Alfa M

pre 9 godina

A gde su cehinje, slovakinje,poljakinje, pribaltik, sto se tice slovenske lepote, a potom kolumbija, mexiko, portoriko, cuba, jamaica sto se tice latinsko-crnacke lepote, tako da su mnoge izostavljenje i po tome mislim da nase ne bi mogle ni u top 20!!

Andreja Pejovic

pre 9 godina

Po fizonomiji iako vecina zena u Srbiji su prosecne lepote mislim za svaciji ukus, jer svakom lepota opisuje nesto drugacije.
Ali su strasno ruzne zbog ponasanja, besa, i te samopouzdanicke opsesije koje imaju da su naj naj, a u sustini su toliko nesigurne. U juznoj Americi je lepota opsesija, operisu se levo i desno, ali da su nesto preterano prirodno lepe nisu, Na zalost najlepse zene Brazila i vecine juzne Amerike su uglavnom " chicks with dicks", nekad bili muskarci, sad zene a nasi se frajeri pale zanjima, a protive se gay parade, koja je to ironija !

Swedenonline

pre 9 godina

''Švedska, država iz koje je do sada izabrano tri mis sveta, nalazi se ispred Srbije – na petom mestu. Visoke plave lepotice iako dolaze iz zemlje sa severa prijateljski su nastrojene prema svima.''

Najvažnije je da ih ne boli glava pre već posle! :-)

Дража

pre 9 godina

Srpkinje ni izdaleka, em su ružne em su antipatične, nafrakane, bez stila i ukusa, bez šarma, uštogljene, iskompleksirane. Čast naravno izuzecima, nisu sve žene iste al ovo što sam naveo je arhetip Srbijanke-splavaruše.

Jadno

pre 9 godina

Šta je ovde zapravo uspeh i čiji? Fakultet za lepotice sigurno se ponosi količinom proizvedenih kadrova. Od privrednih grana najbolje nam ide izvoz "atraktivnih devojaka". Samo ta činjenica nas svrstava na dno civilizacijske lestvice, uz rame ostalim zemljama trećeg sveta, čije devojčice od rane mladosti maštaju da se udaju za stracna, ili da im neko snima zadnjicu za pare. Možda kada budu počele da idu na zapad kao preduzetnice, a ne kao seksualne robinje i gole zadnjice, možda će tada to biti za ponos.

Vladimir Pula

pre 9 godina

Brazilke su meni pomalo i mit. Naravno tu su bezbrojne slike i snimke sa karnevala i Copacabane koje svjedoče o istinski nekim od najljepših zena na svijetu, ali, ALI, ko je zagrebao malo dublje i gledao malo detaljnije mogao je ko i ja biti razočaran u nacionalni prosijek koji je naprosto sačinjen od podosta ružnih zena, a malo koja zena je zapravo ružna, neuglednih, zdepastih, debelih, brkatih, muskobanjastih itd primjeraka. Uvijek bih na slijepo odabrao Srpkinju prije Brazilke.
Živjeli!

Marko

pre 9 godina

Naše nisu ništa lepše niti zgodnije nego bilo koje druge. Jedino po čemu se razlikuju od žena sa zapada je što su mnogo manje ljubazne, dosta nervozne, obično pre 35 godina ništa ne zaradjuju a misle da zaslužuju sve.

Nenad

pre 9 godina

Problem sa Srpkinjama je što im privlačnost rapidno opada sa protokom godina, a ''sve je lako kad si mlad(a)''. Tu treba da se ugledaju na Francuskinje, jer nigde nema toliko lepih i negovanih žena sa stilom, starijih od 40, kao u Francuskoj.

Straitjacket

pre 9 godina

@Straitjacket
Meni je napeta Sandra Perković!
(miro split, 21. septembar 2014 22:49)

Šta znači napeta?

Napeta ko puška ili....

boris

pre 9 godina

Za Rusiju se slazem, a ostalo veze nema sa zivotom. U Brazilu Zizel i Adrijana su 1% stanovnistva. Litvanija i Letonija u prve 3 lagano, ali su male zemlje pa ih niko ne sljivi 2%..

Dosta bre vise!

pre 9 godina

E, to, "bravo"! Napumpajte im jos malo ego, nisu dovoljno digle nos, uobrazene rospije! Srpkinje nisu nista lepse nego bilo koje druge zene u ovom delu sveta (Hrvatice, Bugarke, Madjarice, svejedno), a Brazilke, Venecuelanke, Svedjanke su milion puta lepse i bolje, a pri tom nisu uobrazene malogradjanke i sponzoruse!

ana

pre 9 godina

Razumem da 99% Srba nije bilo u Indiji, a 90% nije bilo ni u Londonu (skupo, treba viza...), pa komentarisu bez ikakvog realnog poznavanja stvari. Idijke su prelepe. I Etiopljanke/Eritrejke takodje.

Samo budale i konji

pre 9 godina

Koliko NEfer istrazivanje.. Kada priča o Indijkama-za primer uzima Aishwriu Rai (jednu od lepših žena na svetu) a kod nas za primer uzima lepotu na ulici..
Naše devojke su definitivno u prvih par mesta po lepoti u svetu,ali komplikacije sa njima su velike.. Više volim karakter Filipinki,Ruskinja,Kolombijki..

HanSolo

pre 9 godina

Indija ? haha
(Marko, 21. septembar 2014 22:31)
Naravno da jeste.. Gde češ lepše žene od Friede Pinte? Savršena da se padne na nos..

Novo

pre 9 godina

Indija i Rusija mi nešto ne idu.. A što se tiče Srbije, definitivno u Nišu mogu da se vide pa bukvalno lepotice, mislim da taj grad prednjači ovde.. :-)
(Djole, 21. septembar 2014 22:08)
Mozda sto se tice Srbije, ali sto se tice svih Srpkinja, definitivno Trebinjke, to je neverovatno, visoke, lepe...otidjite i uverite se ko nije bio.

Dani

pre 9 godina

Nisam jos uvek bila u zemljama koje su ispred Srbije,ali sam putovala dosta i tvrdim da su zene kod nas najlepse. Devojke iz drugih zemalja ne mogu ni da se porede sa nasima.

Ddule

pre 9 godina

Istina je da su najbolje zene (1) Slovakinje, (2) Ruskinje, i trece, zene iz tri Baltickih zemalja: Lithuanija, Latvia i Estonia.
Tek posle dolaze nase devojke.

zoran sm

pre 9 godina

Nemačka, Engleska, USA poželim da nikada tamo nisam bio baš samo zbog ženskog pola, kažu lepota je u oku posmatrača ali šta sam tamo video nijedno oko ne bi reklo da je to nešto lepo. Ovde je super samo zato što su naše žene sve u proseku lepe nema prevelikih odstupanja, dok recimo Ruskinje su ili prelepe ili jednostavno da ih ne pogledaš.

Šomi

pre 9 godina

Naše ne trebaju da budu na šestom,već u prva tri mesta.Gradovi u Srbiji su prepuni lepote,sto je vrlo retko u svetu.Zivim u Italiji i ovde je tesko naci lepoticu.

Djole

pre 9 godina

Indija i Rusija mi nešto ne idu.. A što se tiče Srbije, definitivno u Nišu mogu da se vide pa bukvalno lepotice, mislim da taj grad prednjači ovde.. :-)

halkidiki

pre 9 godina

bio sam u Portoriku na jedan dan a sta sam tamo video za tih par sati ovde nisam za ceo zivot ! A sto se Venecuele tice u potpunosti zasluzuju prvo mesto ! Mada, moj licni izbor, Kolumbija !!!!!

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

Ima Indijki da se raspametis, ta prirotna ljepota sa tamnim tenom, ali generalno su raspadi! Sa listom se slazem, samo bih ubacio Kolumbijke tu nedje u vrh.

Ko zna, zna

pre 9 godina

Svidelo se nekome ili ne, Slovakinje su najlepse na svetu. Posle toga mozda Skandinavke ko voli zenstvene, a opet visoke i razvijene zene. Ja cu upravo iz tog razloga sto volim Slovakinje da dam sve od sebe da zivim u Srednjoj Evropi i probam da nadjem neku normalnu na duze staze. Nema im premca.

radojko

pre 9 godina

ma kakve Brazilke sve male zdepaste sa velikim zadnjicama a svaka treca tranvestit ! Nase devojke i Madjarice su najlepse, ko je bio leti u Budimpesti i video te akvarijume zna o cemu se radi....Ruskinje su nekako bledunjave i sve na isti kalup....

Znalac

pre 9 godina

Ne znam koje su najlepse,ali javljam vam cim nekad u zivotu obidjem sledece zemlje(na cije Zene osnovano sumnjam da su najnaj):Kolumbija,Mexico,Paragvaj,Peru,Argentina,Brazil,Venecuela,Kuba,Filipini,Tajland,Rusija,Ceska,Spanija,Ukrajina,Svedska,Danska,Estonija,...

Mada i ta lepota-ne samo sto je prolazna vec zna da bude i hladna i prazna...npr,koga biste vi uzeli:prelepu ali do-zla-Boga-namrgodjenu umisljenu Srpkinju...ili simpaticnu,slatku,oblu,vrelu,nasmejanu Brazilku?

halkidiki

pre 9 godina

bio sam u Portoriku na jedan dan a sta sam tamo video za tih par sati ovde nisam za ceo zivot ! A sto se Venecuele tice u potpunosti zasluzuju prvo mesto ! Mada, moj licni izbor, Kolumbija !!!!!

zoran sm

pre 9 godina

Nemačka, Engleska, USA poželim da nikada tamo nisam bio baš samo zbog ženskog pola, kažu lepota je u oku posmatrača ali šta sam tamo video nijedno oko ne bi reklo da je to nešto lepo. Ovde je super samo zato što su naše žene sve u proseku lepe nema prevelikih odstupanja, dok recimo Ruskinje su ili prelepe ili jednostavno da ih ne pogledaš.

Djole

pre 9 godina

Indija i Rusija mi nešto ne idu.. A što se tiče Srbije, definitivno u Nišu mogu da se vide pa bukvalno lepotice, mislim da taj grad prednjači ovde.. :-)

radojko

pre 9 godina

ma kakve Brazilke sve male zdepaste sa velikim zadnjicama a svaka treca tranvestit ! Nase devojke i Madjarice su najlepse, ko je bio leti u Budimpesti i video te akvarijume zna o cemu se radi....Ruskinje su nekako bledunjave i sve na isti kalup....

Znalac

pre 9 godina

Ne znam koje su najlepse,ali javljam vam cim nekad u zivotu obidjem sledece zemlje(na cije Zene osnovano sumnjam da su najnaj):Kolumbija,Mexico,Paragvaj,Peru,Argentina,Brazil,Venecuela,Kuba,Filipini,Tajland,Rusija,Ceska,Spanija,Ukrajina,Svedska,Danska,Estonija,...

Mada i ta lepota-ne samo sto je prolazna vec zna da bude i hladna i prazna...npr,koga biste vi uzeli:prelepu ali do-zla-Boga-namrgodjenu umisljenu Srpkinju...ili simpaticnu,slatku,oblu,vrelu,nasmejanu Brazilku?

Ddule

pre 9 godina

Istina je da su najbolje zene (1) Slovakinje, (2) Ruskinje, i trece, zene iz tri Baltickih zemalja: Lithuanija, Latvia i Estonia.
Tek posle dolaze nase devojke.

Mislilac

pre 9 godina

Radio sam u Rusiji nekoliko meseci. To sto sam tamo video, to je opsti haos. Raj za muskarce. Neverovatno lepe i pametne devojke. Uglavnom su plavuse... Sto je za opste cudjenje, tamo muskarac uopste ne mora da preduzima drasticne mere oko prilazenja i zavodjenja. One su te koje vam prilaze, pitaju za vase drustvo, interesuju se i bukvalno vas zavode. Tamo ako dodje Srbin sa iskustvom sa ovih prostora gde je prilaz devojci jako tezak, u Rusiji ce biti frajer neopisivih razmera. Sedim ja u kaficu sa kolegom, dolazi konobar i donosi jos jednu turu pica i pokazuje u pravcu sanka gde sede njih tri. Mi, naravno, pozovemo njih za nas sto i nakon izvesnog vremena, one pocinju da se takmice medjusobno koje dve ce koga od nas izabrati. Mi odvazni, a ipak i nismo neki lepotani, prosecnog izgleda, onako malo zbunjeni okolinom. Bilo je izuzetno zanimljivo. Drug imao devojku, naucio ruski za 2 meseca, ali mu je rastanak bio bolan. Ja nisam hteo da se upustam u neke romanse, patio bih posle. Svakako sam mogao da biram devojku, jos ako pridjete prvi, vi ste njen princ odmah.

Nenad

pre 9 godina

Problem sa Srpkinjama je što im privlačnost rapidno opada sa protokom godina, a ''sve je lako kad si mlad(a)''. Tu treba da se ugledaju na Francuskinje, jer nigde nema toliko lepih i negovanih žena sa stilom, starijih od 40, kao u Francuskoj.

Marko

pre 9 godina

Naše nisu ništa lepše niti zgodnije nego bilo koje druge. Jedino po čemu se razlikuju od žena sa zapada je što su mnogo manje ljubazne, dosta nervozne, obično pre 35 godina ništa ne zaradjuju a misle da zaslužuju sve.

dzoni

pre 9 godina

A po visini nosa na prvom..letos sam sa drugom pravio "eksperiment" u jednom nasem gradu .. prisao bi devojkama na ulici da mi objasne gde se nalazi jedno mesto..neki put na nasem jeziku a neki put na engleskom i italijanskom (posto znam dobro oba) tj pravio sam da sam stranac..i ako sam bio ljubazan na svim jezicima kad sam pricao na srpskom vecina je bila neljubazna ..neke "ribe" bi samo rekle zurim i nastavile da vise na facu na telefonu tj ne bi ti ni rekle to sto si ih pitao..dok u slucajevima kad sam se pravio stranac sve su bile srecne i sa ogromnim osmehom sto sam bas njih pitao i mnoge bi posle sa mnom dotle da me isprate i pricaju usput sa mnom..kad se pravis stranac odjednom nijedna ne zuri i umesto kiselog lica nasmejano.. Tako da Srbi sta da vam kazem..ne vole nas Srpkinje..sanjaju neke druge izgleda.

anna

pre 9 godina

Vlada Komunista, upravo je suprotno, nase zene, kao i Ruskinje, vrlo lose stare. Sa 45 - 50 godina su babe koje niko ne bi ni pogledao, a treba da vidis npr. Italijankemistih godina, ne govorim o zenama koje su se podvrgavale estetskoj hirurgiji. To je zato sto je stav prema zivotu drugaciji. Takodje, razlicita slika se stice zavisno od mesta koja se posecuju. Radila sa u Beogradu o jednoj velikoj, prestiznoj firmi. Gledajuci koleginice, mogla sam da kazem da su Srpkinje najlepse. Na ulici retko vidim devojku da se zadivim. Mozda 2 u 50. Ako odes na fensi mesta, vecina ti izgleda lepa. Isto tako u Italiji, na ulici, u supermarketu, nikakve. Odes u robnu kucu La Rinascente, prodavacice kao da su sisle s modne piste. Isto po velikim, dobrim firmama. Tesko je steci realnu sliku, jedino sigurno je da dobar posao zavisi i od izgleda. I jos nesto, nasim zenama fali malo profinjenosti, face su cesto "seljacke", dinarske, siroke.

Дража

pre 9 godina

Srpkinje ni izdaleka, em su ružne em su antipatične, nafrakane, bez stila i ukusa, bez šarma, uštogljene, iskompleksirane. Čast naravno izuzecima, nisu sve žene iste al ovo što sam naveo je arhetip Srbijanke-splavaruše.

rules

pre 9 godina

Najjace su ove nase. Kuca nije okrecena,drva nisu donesena,zimnica...ma da ne pricam dokle to ide,a na ulici namunjeno za sve pare. Ne moze takvo drustvo daleko.

Dosta bre vise!

pre 9 godina

E, to, "bravo"! Napumpajte im jos malo ego, nisu dovoljno digle nos, uobrazene rospije! Srpkinje nisu nista lepse nego bilo koje druge zene u ovom delu sveta (Hrvatice, Bugarke, Madjarice, svejedno), a Brazilke, Venecuelanke, Svedjanke su milion puta lepse i bolje, a pri tom nisu uobrazene malogradjanke i sponzoruse!

Albanac

pre 9 godina

Najljepše Srpkinje.
(Hrvat, 21. septembar 2014 22:26)

Najljepše Hrvatice.
(Srbin, 21. septembar 2014 22:46)

Opet se vi psujete ?!

Vladimir Pula

pre 9 godina

Brazilke su meni pomalo i mit. Naravno tu su bezbrojne slike i snimke sa karnevala i Copacabane koje svjedoče o istinski nekim od najljepših zena na svijetu, ali, ALI, ko je zagrebao malo dublje i gledao malo detaljnije mogao je ko i ja biti razočaran u nacionalni prosijek koji je naprosto sačinjen od podosta ružnih zena, a malo koja zena je zapravo ružna, neuglednih, zdepastih, debelih, brkatih, muskobanjastih itd primjeraka. Uvijek bih na slijepo odabrao Srpkinju prije Brazilke.
Živjeli!

Jadno

pre 9 godina

Šta je ovde zapravo uspeh i čiji? Fakultet za lepotice sigurno se ponosi količinom proizvedenih kadrova. Od privrednih grana najbolje nam ide izvoz "atraktivnih devojaka". Samo ta činjenica nas svrstava na dno civilizacijske lestvice, uz rame ostalim zemljama trećeg sveta, čije devojčice od rane mladosti maštaju da se udaju za stracna, ili da im neko snima zadnjicu za pare. Možda kada budu počele da idu na zapad kao preduzetnice, a ne kao seksualne robinje i gole zadnjice, možda će tada to biti za ponos.

fer86

pre 9 godina

Brazilke? Imao sam srecu pa sam nedavno bio na svjetskom prventvu u Brazilu i razocarao se po pitanju tih famoznih brazilki...Notorna glupost,celulitnjaca ko pljeve,moje hrvatice i srpkinje su koplje iznad jer dok kod nas na 10 zena dolazi bar 7 lijepih tmao ubrazilu na njih 10 mozda dodje neki dobar komad,sve ostalo je medijska propaganda kako su brazilke top sto nije istina bar ne ono sto sam ja imao prilike vidjeti!

Jovan

pre 9 godina

Kakva francunska i argentina ispred ukrajine. To je nepojmljivo. Bio sam u argentini. Ljudi, sve neke male zdepaste ko grkinje majke mi. Takodje porucio bih autoru da poseti Iran (ne moj da se smejete). Prelepe zene i vrlo plemenite. A hteo bih jos da izdvojim Liban (mnogo me podseca na Srbiju), Eritreju i Dzibuti ko voli malo ukus cokolade tipa Tajra Banks. Sve u svemu ne znam sta traze Talijanke francuskinje i argentinke ovde.

Lale Gator

pre 9 godina

Samo ih vi toliko hvalite pa se posle pitajte sto su digle noseve u nebesa. Tek ce sad da traze pare jer su one nesto posebno, one su medju najlepsima u univerzumu,...

darkwood

pre 9 godina

U svakoj zemlji na svetu ima lepih zena ali je kod nas koncentracija najveca! Pa naravno da nacija od1.2 milijarde ljudi(Indija) ili 140 miliona (Rusija) ili 40 miliona ima lepsih zena ali kad nacija od 7 miliona udje na listu to je za respekt!

Mrš bre!

pre 9 godina

Najlepše su sve one koje nisu ''namćori'',odnosno sve one koje na džentlmenski ponuđen seks pristaju bez nekog zavlačenja!Sve ostale su em ružne em glupe,jer vreme nemilosrdno teče i radi protiv njih...
Zato ,devojke,žene,nemojte da se namćorišete već uživajte u životu,sa takvim stavom i nama ste najlepše!Sve vas volim!Inače Brazilke uopšte nisu takve kakvim ih predstavljaju a da su za seks bez obaveza - jesu,odatle su možda i ponele titulu najlepših!

Mackica

pre 9 godina

Posle dve godine u Indiji mogu reci da sam videla lepe cure na ulici - tri puta! Male, debele I dlakave, Bollywood nidje nema veze sa izgledom ostali miliona ljudi.

runner

pre 9 godina

Naravno o ukusima ne vredi raspravljati ali gde su tu Hrvatice konkretno Dalmatinke? U bivšoj SFRJ ogromna većina devojaka sa titulom mis Jugoslavije bile su iz Dubrovnika, Splita ili Rijeke. A što se Francuskinja tiče možda u grupu simpatičnih I koketnih spadaju Parižanke a sve ostalo su teški gabori. Isto se može reći I za Italijanke koje se, za razliku od Srpkinja znaju doterati I našminkati I time prikriti nedostatke.

dule

pre 9 godina

@Ajde!,

Šališ se za Britanke, zar ne??? Živim ovde i ruznijih žena nisam video. Ridje ili plave skoro sve, bele, providne kože, sa nekim flekama ili pegama, preveliko čelo, neke blago deformisane face.Uglavnom povećeg kalibra.

Nikola

pre 9 godina

sanga, 21. septembar 2014 22:05

Po čemu su ti Nemice lepe? Po nedostatku ukusa, talentu da pirsing i tetovažu stave i gde možeš i gde ni ne možeš da zamisliš, po talentu sa spoje nespojive boje od kose do odeće, ili nečemu četvrtom?

nemanja

pre 9 godina

opet smo mi srbi iskopali sajt koji dokazuje da samo najbolji i ispred svih. ceca i karleusa u glavi, celavac debeli u audiju, pink i grand, to je nasa prosecna lepota mozga nasih zena ali verovatno cemo pronaci sajt koji ce dokazati da je i to najbolje na svetu

Gojko

pre 9 godina

Smesno, kakva lista, sta reci kada su Francuskinje odmah iza nas :) prava lista se moze napraviti samo da se ide po zemljama latino amerike. Lepota i energija koju poseduju te zene se ne moze osetiti dok ne popricate sa njima. Najobicnija devojka iz supermarketa, bez sminke, kaze ti cao nasmeje se, a tebi kolena klecaju, bukvalno

sanja

pre 9 godina

Ko nije bio u Juznoj Americi ne zna sta su prirodne lepe zene.Kad bi pitali nekoga u J Americi, naravno da bi rekli da su njihove zene najlepse.Svako navija za svoj continent I ove ankete su smesne.poz

bertigo

pre 9 godina

obisao celu zemaljsku kuglu,preturio ih hiljade...lista je vrlo realna.Jedini problem nasih devojaka je standard,genetika ih drŸi do 30 god. a posle toga spust toboganom u provaliju..

lila

pre 9 godina

Ukusa ima raznih, tipova lepote takodje. Kod nas ima zaista prelepih zena, dosta je prosetati po bilo kom naseljenom mestu. Sa obzirom na ekonomsko stanje, u sustini su dobro sredjene.
Ja (zensko) vidim svaki put kada prosetam gradom bar desetak bas lepih zena, od mladih devojaka do zena u starijim godinama.
Lepse su nego nasi muskarci.

Andreja Pejovic

pre 9 godina

Po fizonomiji iako vecina zena u Srbiji su prosecne lepote mislim za svaciji ukus, jer svakom lepota opisuje nesto drugacije.
Ali su strasno ruzne zbog ponasanja, besa, i te samopouzdanicke opsesije koje imaju da su naj naj, a u sustini su toliko nesigurne. U juznoj Americi je lepota opsesija, operisu se levo i desno, ali da su nesto preterano prirodno lepe nisu, Na zalost najlepse zene Brazila i vecine juzne Amerike su uglavnom " chicks with dicks", nekad bili muskarci, sad zene a nasi se frajeri pale zanjima, a protive se gay parade, koja je to ironija !

milena

pre 9 godina

clanak je istinit; mi srpkinje jesmo medju najlepsima na svetu i to bez dodatnih ulepsavanja, operacija itd... problem je sto se nakon udaje zapustimo i slazem se da kultura tj. navika ulepsavanja i odlaska u teretanu treba da ostane i kasnije, samo ono sto mislim da nam najvise nedostaje jeste podrska muza i blize porodice u svemu tome.. ako citav teret kuce i dece padne na zenu naravno da se onda nema vise vremena ni za sta drugo a pogotovu da se zena posveti sama sebi. druga vazna stavka je materijalna; ako se nema para, tesko je odrzavati dobro zdravlje, obicno se stedi na svemu, deca postaje prioritet a zena kad stigne... naravno, i muz dobija prioritet nad zenom.. to u zapadnim zemljama nema - supruznici dele sve na jednake casti, zato i zene mogu da se posvete sebi. mozda se u nasim vecim gradovima situacija menja, brze se zivi, ali u manjim mestima gotovo da senista nije promenilo; cak su ljudi i sumnjicavi ukoliko se u 'odraslim' godinama vezba i vodi racuna o ishrani; puno puta sam cula da kazu "sta radi ovaj - glumi mladica,svalerise se"..

zena

pre 9 godina

"Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji."
Ovo uopste nije tacno. Stranci su prisiljeni da to kazu, a isto to govore i u drugim zemljama za njihove zene.

Martin

pre 9 godina

Nase devojke su medju najlepsima,svidelo se to nekome ili ne.Sad sto neko ne voli nista sto je Srpsko,to je druga stvar.Srpkinje i Madjarice,oobosao sam dosta i video.

mala

pre 9 godina

Uvek me nasmeju komentari o uobrzenim i umisljenim devojkama! Pa gde to izlazite i sta im govorite, pa samo na takve nailazite! A lepota je u ocima posmatraca, pa me uopste ne cudi i Rusija i Indija, Brazil i Nordijske zemlje na istoj listi jedne porad drugih.

Nije sve u Rusiji rusko...

pre 9 godina

Ruskinje?Da li je neko video Kuznjecovu,Petrovu i Safinu :D...
(E-one, 22. septembar 2014 00:17)

Dinara Safina je Tatarka i ne moze se podvesti pod ruski tip devojaka.

boris

pre 9 godina

Za Rusiju se slazem, a ostalo veze nema sa zivotom. U Brazilu Zizel i Adrijana su 1% stanovnistva. Litvanija i Letonija u prve 3 lagano, ali su male zemlje pa ih niko ne sljivi 2%..

ana

pre 9 godina

Razumem da 99% Srba nije bilo u Indiji, a 90% nije bilo ni u Londonu (skupo, treba viza...), pa komentarisu bez ikakvog realnog poznavanja stvari. Idijke su prelepe. I Etiopljanke/Eritrejke takodje.

Burgiba

pre 9 godina

ima nasih lepih, ali ko je imalo putovao zna da ova lista veze sa mozgom nema.
Ako se pod zgodnim podrazumeva "mrsave" onda su tu nase bez premca, ali to mrsave obicno znaci i da su ravne kao daske.
Uz to, nase zene bas vole da se zapuste u 30im.

brankoL

pre 9 godina

E Rules ,prijatelju ako ti zena treba da okreci kucu ,unese drva ...savetujem ti da ili pomognes ( materijalno ,fizicki ..) ili da se okrenes nekim drugim stvarima...Kuci cenis jedno a na ulici se okreces za ' napucanim' ...Ti si verovatno vredan radan ,nezan i pozeljan ali neshvacen ....ne verujem!

mm

pre 9 godina

Obisao sam reloativno dosta zemalja Evrope ali i sveta. Nisam se nesto nagledao lepih zena, zaista. Radio sam u jednom velikom hostelu u Beogradu 5 godina, gde su dolazile devojke iz celog sveta. Dolazile su grupe studentkinja iz Česke, Italije, Australije, SAD-a, Norveske, Poljske, Grčke...itd. Grupe su bile po 30-50 devojaka i znam da u tim grupama sam vidjeo mozda jednu ili dve ok devojke ili bukvalno ni jednu. Zivotom garantujem da su pre svega nase devojke najlepse. Posle njih 5 mesta prazno pa mozda Hrvatice ili Venecuelke

my way

pre 9 godina

A za sliku tipične srpkinje odabrali manekenku, i to makedonskog porekla... Toliko o objektivnosti...
(Aki, 21. septembar 2014 22:07)

Па наравно да су за илустрацију лепоте жена свих земаља изабрали неку лепу, тако се увек ради кад хоћеш да наведеш пример за било шта. Да се узима строги просек од свих девојака на свету, Српкиње би биле још боље котиране. Потпуно су у праву за ово што кажу о 99% наших девојака, то говоре сви странци и сви они који су заиста обишли свет, да свугде има лепих жена, али да се нигде као у Србији не може видети лепотица на сваких десетак корака шетње међу људима.

dadoBGD

pre 9 godina

Osim Srpkinja, imao sam jednu iz Moldavije. Bese prelepa. Zaista. Ali su nase devojke najbolje. Njihov nedostatak je manjak novca. Da imaju pare ko Nemice ili Svedjanke, presisale bi ih odavno. Bila bi na prvom mestu Srpkinja, pa 3 mesta prazno pa onda ostale. Pozdrav svim devojkama iz Srbije, nedajte se. :-))))))

p.s., hrvatice su slatke...njihov akcenat mi je seksi...

Swedenonline

pre 9 godina

''Švedska, država iz koje je do sada izabrano tri mis sveta, nalazi se ispred Srbije – na petom mestu. Visoke plave lepotice iako dolaze iz zemlje sa severa prijateljski su nastrojene prema svima.''

Najvažnije je da ih ne boli glava pre već posle! :-)

Samo budale i konji

pre 9 godina

Koliko NEfer istrazivanje.. Kada priča o Indijkama-za primer uzima Aishwriu Rai (jednu od lepših žena na svetu) a kod nas za primer uzima lepotu na ulici..
Naše devojke su definitivno u prvih par mesta po lepoti u svetu,ali komplikacije sa njima su velike.. Više volim karakter Filipinki,Ruskinja,Kolombijki..

Šomi

pre 9 godina

Naše ne trebaju da budu na šestom,već u prva tri mesta.Gradovi u Srbiji su prepuni lepote,sto je vrlo retko u svetu.Zivim u Italiji i ovde je tesko naci lepoticu.

Zak

pre 9 godina

(dadoBGD, 22. septembar 2014 15:09)
Dado, nase zene jesu prelepe, ali Svedjanke su isto jako lepe, uz sve to one sminku skoro i ne koriste. Prirodno lepa nacija.

Corto Maltese

pre 9 godina

Francuskinje? Lom.
- One bi trebalo da su pretposlednje, na celom svetu! Naravno, bar zasluženo, ispred poslednjih Engleskinja.

Buco

pre 9 godina

....savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena”...

Ajde neka mi netko objasni ovo?
Po ovome sve sadašnje lijepe Srpkinje začete su na godišnjem odmoru negdje na Jadranu....
Kakve pobogu Srpkinje imaju veze sa Mediteranom?
Najvažnije je to da svuda ima lijepih žena, lijepih i pametnih a one sigurno se ne slikaju i pojavljuju na naslovnicama raznih magazina.

Ivan

pre 9 godina

Nase zene su predivne.Obidjite Srbiju,i druge gradove i videcete sta je lepota,ne samo Beograd.Cacak,Kraljevo,Uzice,srce da ti stane.Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji.Karakter ko karakter,nigde u svetu nema svrsenih zena.Da smo muskarci bolji,bile bi i one.

Ko zna, zna

pre 9 godina

Svidelo se nekome ili ne, Slovakinje su najlepse na svetu. Posle toga mozda Skandinavke ko voli zenstvene, a opet visoke i razvijene zene. Ja cu upravo iz tog razloga sto volim Slovakinje da dam sve od sebe da zivim u Srednjoj Evropi i probam da nadjem neku normalnu na duze staze. Nema im premca.

Don Quijote

pre 9 godina

Kriterijum je vrlo prost, to jest, jednostavan. Sednes u neku bastu i gledas prolaznice. Mozda najlepsa devojka na svetu nije nasa, ali od njih 100 koje prodju 80 su strava jedna, 15 su vec u nekim godinama ali se vidi da su u svoje vreme bile takodje strava jedna. Onih pet su manje lepe. Toliki broj lepotica po kvadratnom metru nema nigde na svetu.
Provereno!

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

Ima Indijki da se raspametis, ta prirotna ljepota sa tamnim tenom, ali generalno su raspadi! Sa listom se slazem, samo bih ubacio Kolumbijke tu nedje u vrh.

Nena

pre 9 godina

@bertigo
Kako genetika moze da "drzi" do nekih godina? Ili imas gene, ili ne. U Srbiji je "posle tridesete" problem jer zene su obicno ili rodile ili su trudne, rade kod kuce, rade na poslu, rade oko dece, ponazu roditeljima. Trce svima da ugode i na kraju zaborave da treba da brinu o sebi. Tu je problem. Da malo obaveza muzevi preuzmu na sebe, bile bi one lepse.

Dani

pre 9 godina

Nisam jos uvek bila u zemljama koje su ispred Srbije,ali sam putovala dosta i tvrdim da su zene kod nas najlepse. Devojke iz drugih zemalja ne mogu ni da se porede sa nasima.

dragoje

pre 9 godina

interesantne su vase djevojke da su jedinstvene pomalo i jesu jer pogledajte face ane nikolic cece i ostalih pevaljki realno ono postoji samo u srbiju. nekako su specificne

Marko

pre 9 godina

"Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji."
Ovo uopste nije tacno. Stranci su prisiljeni da to kazu, a isto to govore i u drugim zemljama za njihove zene.
(zena, 22. septembar 2014 19:32)

Naravno da se niko ne hvata za to sta kaze neki poznati stranac kad mu novinari postave pitanje, a to sto su za tebe to jedine reci stranaca o Srpkinjama koje si cula, to je druga stvar. Da, stranci su odusevljeni lepotom Srpkinja.

Alfa M

pre 9 godina

A gde su cehinje, slovakinje,poljakinje, pribaltik, sto se tice slovenske lepote, a potom kolumbija, mexiko, portoriko, cuba, jamaica sto se tice latinsko-crnacke lepote, tako da su mnoge izostavljenje i po tome mislim da nase ne bi mogle ni u top 20!!

Marko

pre 9 godina

Stvarno ima lepih Srpkinja, ali u licu nisu nesto lepse od ostalih Evropljanki. Zbog udela dinarskih gena imaju malo duze noge (i stopala nazalost) i izrazenije polne karakteristike pa su zato iznad proseka. Ruskinje nemaju takve obline i zato mislim da su ispod Srpknja. Latino lepotice su super, ali ima previse zdepastih.

Pera trta

pre 9 godina

Могу да се сложим са готово целом листом али Швеђанке пете ма дај, па ја још не виде ни једну лепу.

Vlada komunista

pre 9 godina

Naše žene meni lično izgledaju ok ako gledamo celukupnu žensku populaciju. Ali za razliku od ostalih naše devojke-žene zadržavaju atraktivnost i u srednjim godinama, što za ostale pusti san. Za lep izgled naših žena zaslužna je genetika 80%, bez genetike nema ništa.

Novo

pre 9 godina

Indija i Rusija mi nešto ne idu.. A što se tiče Srbije, definitivno u Nišu mogu da se vide pa bukvalno lepotice, mislim da taj grad prednjači ovde.. :-)
(Djole, 21. septembar 2014 22:08)
Mozda sto se tice Srbije, ali sto se tice svih Srpkinja, definitivno Trebinjke, to je neverovatno, visoke, lepe...otidjite i uverite se ko nije bio.

Iskren

pre 9 godina

Neznam koje su najlepse ali sam siguran da su I devojke i zene iz Krusevca i najruznije a i na*******ee!!
Ne postiji grupa zena kojoj bi one mogle da pripadnu

Straitjacket

pre 9 godina

@Straitjacket
Meni je napeta Sandra Perković!
(miro split, 21. septembar 2014 22:49)

Šta znači napeta?

Napeta ko puška ili....

blinkibile

pre 9 godina

Indijke su lepe ne lupajte, svuda ima lepih i manje lepih zena, ne sudite po serijama, indijka je uvek u top 5 mis sveta.Stvarno su generalno lepe,kao i naravno Brazilke i Svedjanke,Ruskinje manje- vise.Poprilicno realna lista

Adio Pameti

pre 9 godina

Kada je u pitanju izgled definitivno Srpkinje.

Kada je kriterijum sex:
1. Bosanke (i jedne i druge)
2. Slovakinje i Rumunke
3. Madjarice
Fantasticne su.

Lordemore

pre 9 godina

Srpkinje su lepe jer nema tu mnogo novca da se kupuje losa hrana u velikim kolicinama, pa ostanu fit. U drugim razvijenijim zemljama dame jedu puno nekvalitetne hrane, pa si poremete proporcije. Nije to do genetike, nego do novca.

HanSolo

pre 9 godina

Indija ? haha
(Marko, 21. septembar 2014 22:31)
Naravno da jeste.. Gde češ lepše žene od Friede Pinte? Savršena da se padne na nos..

Wlazly

pre 9 godina

Indija zalutala, gde su Kolumbija, Ceska?
@Znalac, 21. septembar 2014 22:31
Da li si cuo za space tipku? Jesi, ali moras malo vise da je upotrebljavas.

Wlazly

pre 9 godina

Indija zalutala, gde su Kolumbija, Ceska?
@Znalac, 21. septembar 2014 22:31
Da li si cuo za space tipku? Jesi, ali moras malo vise da je upotrebljavas.

Ddule

pre 9 godina

Istina je da su najbolje zene (1) Slovakinje, (2) Ruskinje, i trece, zene iz tri Baltickih zemalja: Lithuanija, Latvia i Estonia.
Tek posle dolaze nase devojke.

Djole

pre 9 godina

Indija i Rusija mi nešto ne idu.. A što se tiče Srbije, definitivno u Nišu mogu da se vide pa bukvalno lepotice, mislim da taj grad prednjači ovde.. :-)

radojko

pre 9 godina

ma kakve Brazilke sve male zdepaste sa velikim zadnjicama a svaka treca tranvestit ! Nase devojke i Madjarice su najlepse, ko je bio leti u Budimpesti i video te akvarijume zna o cemu se radi....Ruskinje su nekako bledunjave i sve na isti kalup....

zoran sm

pre 9 godina

Nemačka, Engleska, USA poželim da nikada tamo nisam bio baš samo zbog ženskog pola, kažu lepota je u oku posmatrača ali šta sam tamo video nijedno oko ne bi reklo da je to nešto lepo. Ovde je super samo zato što su naše žene sve u proseku lepe nema prevelikih odstupanja, dok recimo Ruskinje su ili prelepe ili jednostavno da ih ne pogledaš.

Znalac

pre 9 godina

Ne znam koje su najlepse,ali javljam vam cim nekad u zivotu obidjem sledece zemlje(na cije Zene osnovano sumnjam da su najnaj):Kolumbija,Mexico,Paragvaj,Peru,Argentina,Brazil,Venecuela,Kuba,Filipini,Tajland,Rusija,Ceska,Spanija,Ukrajina,Svedska,Danska,Estonija,...

Mada i ta lepota-ne samo sto je prolazna vec zna da bude i hladna i prazna...npr,koga biste vi uzeli:prelepu ali do-zla-Boga-namrgodjenu umisljenu Srpkinju...ili simpaticnu,slatku,oblu,vrelu,nasmejanu Brazilku?

Vlada komunista

pre 9 godina

Naše žene meni lično izgledaju ok ako gledamo celukupnu žensku populaciju. Ali za razliku od ostalih naše devojke-žene zadržavaju atraktivnost i u srednjim godinama, što za ostale pusti san. Za lep izgled naših žena zaslužna je genetika 80%, bez genetike nema ništa.

Burgiba

pre 9 godina

ima nasih lepih, ali ko je imalo putovao zna da ova lista veze sa mozgom nema.
Ako se pod zgodnim podrazumeva "mrsave" onda su tu nase bez premca, ali to mrsave obicno znaci i da su ravne kao daske.
Uz to, nase zene bas vole da se zapuste u 30im.

mm

pre 9 godina

Obisao sam reloativno dosta zemalja Evrope ali i sveta. Nisam se nesto nagledao lepih zena, zaista. Radio sam u jednom velikom hostelu u Beogradu 5 godina, gde su dolazile devojke iz celog sveta. Dolazile su grupe studentkinja iz Česke, Italije, Australije, SAD-a, Norveske, Poljske, Grčke...itd. Grupe su bile po 30-50 devojaka i znam da u tim grupama sam vidjeo mozda jednu ili dve ok devojke ili bukvalno ni jednu. Zivotom garantujem da su pre svega nase devojke najlepse. Posle njih 5 mesta prazno pa mozda Hrvatice ili Venecuelke

halkidiki

pre 9 godina

bio sam u Portoriku na jedan dan a sta sam tamo video za tih par sati ovde nisam za ceo zivot ! A sto se Venecuele tice u potpunosti zasluzuju prvo mesto ! Mada, moj licni izbor, Kolumbija !!!!!

Pera trta

pre 9 godina

Могу да се сложим са готово целом листом али Швеђанке пете ма дај, па ја још не виде ни једну лепу.

Dosta bre vise!

pre 9 godina

E, to, "bravo"! Napumpajte im jos malo ego, nisu dovoljno digle nos, uobrazene rospije! Srpkinje nisu nista lepse nego bilo koje druge zene u ovom delu sveta (Hrvatice, Bugarke, Madjarice, svejedno), a Brazilke, Venecuelanke, Svedjanke su milion puta lepse i bolje, a pri tom nisu uobrazene malogradjanke i sponzoruse!

Martin

pre 9 godina

Nase devojke su medju najlepsima,svidelo se to nekome ili ne.Sad sto neko ne voli nista sto je Srpsko,to je druga stvar.Srpkinje i Madjarice,oobosao sam dosta i video.

Dani

pre 9 godina

Nisam jos uvek bila u zemljama koje su ispred Srbije,ali sam putovala dosta i tvrdim da su zene kod nas najlepse. Devojke iz drugih zemalja ne mogu ni da se porede sa nasima.

Дража

pre 9 godina

Srpkinje ni izdaleka, em su ružne em su antipatične, nafrakane, bez stila i ukusa, bez šarma, uštogljene, iskompleksirane. Čast naravno izuzecima, nisu sve žene iste al ovo što sam naveo je arhetip Srbijanke-splavaruše.

Buco

pre 9 godina

....savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena”...

Ajde neka mi netko objasni ovo?
Po ovome sve sadašnje lijepe Srpkinje začete su na godišnjem odmoru negdje na Jadranu....
Kakve pobogu Srpkinje imaju veze sa Mediteranom?
Najvažnije je to da svuda ima lijepih žena, lijepih i pametnih a one sigurno se ne slikaju i pojavljuju na naslovnicama raznih magazina.

Mrš bre!

pre 9 godina

Najlepše su sve one koje nisu ''namćori'',odnosno sve one koje na džentlmenski ponuđen seks pristaju bez nekog zavlačenja!Sve ostale su em ružne em glupe,jer vreme nemilosrdno teče i radi protiv njih...
Zato ,devojke,žene,nemojte da se namćorišete već uživajte u životu,sa takvim stavom i nama ste najlepše!Sve vas volim!Inače Brazilke uopšte nisu takve kakvim ih predstavljaju a da su za seks bez obaveza - jesu,odatle su možda i ponele titulu najlepših!

Mislilac

pre 9 godina

Radio sam u Rusiji nekoliko meseci. To sto sam tamo video, to je opsti haos. Raj za muskarce. Neverovatno lepe i pametne devojke. Uglavnom su plavuse... Sto je za opste cudjenje, tamo muskarac uopste ne mora da preduzima drasticne mere oko prilazenja i zavodjenja. One su te koje vam prilaze, pitaju za vase drustvo, interesuju se i bukvalno vas zavode. Tamo ako dodje Srbin sa iskustvom sa ovih prostora gde je prilaz devojci jako tezak, u Rusiji ce biti frajer neopisivih razmera. Sedim ja u kaficu sa kolegom, dolazi konobar i donosi jos jednu turu pica i pokazuje u pravcu sanka gde sede njih tri. Mi, naravno, pozovemo njih za nas sto i nakon izvesnog vremena, one pocinju da se takmice medjusobno koje dve ce koga od nas izabrati. Mi odvazni, a ipak i nismo neki lepotani, prosecnog izgleda, onako malo zbunjeni okolinom. Bilo je izuzetno zanimljivo. Drug imao devojku, naucio ruski za 2 meseca, ali mu je rastanak bio bolan. Ja nisam hteo da se upustam u neke romanse, patio bih posle. Svakako sam mogao da biram devojku, jos ako pridjete prvi, vi ste njen princ odmah.

bertigo

pre 9 godina

obisao celu zemaljsku kuglu,preturio ih hiljade...lista je vrlo realna.Jedini problem nasih devojaka je standard,genetika ih drŸi do 30 god. a posle toga spust toboganom u provaliju..

dadoBGD

pre 9 godina

Osim Srpkinja, imao sam jednu iz Moldavije. Bese prelepa. Zaista. Ali su nase devojke najbolje. Njihov nedostatak je manjak novca. Da imaju pare ko Nemice ili Svedjanke, presisale bi ih odavno. Bila bi na prvom mestu Srpkinja, pa 3 mesta prazno pa onda ostale. Pozdrav svim devojkama iz Srbije, nedajte se. :-))))))

p.s., hrvatice su slatke...njihov akcenat mi je seksi...

Marko

pre 9 godina

Stvarno ima lepih Srpkinja, ali u licu nisu nesto lepse od ostalih Evropljanki. Zbog udela dinarskih gena imaju malo duze noge (i stopala nazalost) i izrazenije polne karakteristike pa su zato iznad proseka. Ruskinje nemaju takve obline i zato mislim da su ispod Srpknja. Latino lepotice su super, ali ima previse zdepastih.

rules

pre 9 godina

Najjace su ove nase. Kuca nije okrecena,drva nisu donesena,zimnica...ma da ne pricam dokle to ide,a na ulici namunjeno za sve pare. Ne moze takvo drustvo daleko.

Ivan

pre 9 godina

Nase zene su predivne.Obidjite Srbiju,i druge gradove i videcete sta je lepota,ne samo Beograd.Cacak,Kraljevo,Uzice,srce da ti stane.Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji.Karakter ko karakter,nigde u svetu nema svrsenih zena.Da smo muskarci bolji,bile bi i one.

Iskren

pre 9 godina

Neznam koje su najlepse ali sam siguran da su I devojke i zene iz Krusevca i najruznije a i na*******ee!!
Ne postiji grupa zena kojoj bi one mogle da pripadnu

zena

pre 9 godina

"Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji."
Ovo uopste nije tacno. Stranci su prisiljeni da to kazu, a isto to govore i u drugim zemljama za njihove zene.

Šomi

pre 9 godina

Naše ne trebaju da budu na šestom,već u prva tri mesta.Gradovi u Srbiji su prepuni lepote,sto je vrlo retko u svetu.Zivim u Italiji i ovde je tesko naci lepoticu.

Don Quijote

pre 9 godina

Kriterijum je vrlo prost, to jest, jednostavan. Sednes u neku bastu i gledas prolaznice. Mozda najlepsa devojka na svetu nije nasa, ali od njih 100 koje prodju 80 su strava jedna, 15 su vec u nekim godinama ali se vidi da su u svoje vreme bile takodje strava jedna. Onih pet su manje lepe. Toliki broj lepotica po kvadratnom metru nema nigde na svetu.
Provereno!

anna

pre 9 godina

Vlada Komunista, upravo je suprotno, nase zene, kao i Ruskinje, vrlo lose stare. Sa 45 - 50 godina su babe koje niko ne bi ni pogledao, a treba da vidis npr. Italijankemistih godina, ne govorim o zenama koje su se podvrgavale estetskoj hirurgiji. To je zato sto je stav prema zivotu drugaciji. Takodje, razlicita slika se stice zavisno od mesta koja se posecuju. Radila sa u Beogradu o jednoj velikoj, prestiznoj firmi. Gledajuci koleginice, mogla sam da kazem da su Srpkinje najlepse. Na ulici retko vidim devojku da se zadivim. Mozda 2 u 50. Ako odes na fensi mesta, vecina ti izgleda lepa. Isto tako u Italiji, na ulici, u supermarketu, nikakve. Odes u robnu kucu La Rinascente, prodavacice kao da su sisle s modne piste. Isto po velikim, dobrim firmama. Tesko je steci realnu sliku, jedino sigurno je da dobar posao zavisi i od izgleda. I jos nesto, nasim zenama fali malo profinjenosti, face su cesto "seljacke", dinarske, siroke.

Gojko

pre 9 godina

Smesno, kakva lista, sta reci kada su Francuskinje odmah iza nas :) prava lista se moze napraviti samo da se ide po zemljama latino amerike. Lepota i energija koju poseduju te zene se ne moze osetiti dok ne popricate sa njima. Najobicnija devojka iz supermarketa, bez sminke, kaze ti cao nasmeje se, a tebi kolena klecaju, bukvalno

nemanja

pre 9 godina

opet smo mi srbi iskopali sajt koji dokazuje da samo najbolji i ispred svih. ceca i karleusa u glavi, celavac debeli u audiju, pink i grand, to je nasa prosecna lepota mozga nasih zena ali verovatno cemo pronaci sajt koji ce dokazati da je i to najbolje na svetu

darkwood

pre 9 godina

U svakoj zemlji na svetu ima lepih zena ali je kod nas koncentracija najveca! Pa naravno da nacija od1.2 milijarde ljudi(Indija) ili 140 miliona (Rusija) ili 40 miliona ima lepsih zena ali kad nacija od 7 miliona udje na listu to je za respekt!

Novo

pre 9 godina

Indija i Rusija mi nešto ne idu.. A što se tiče Srbije, definitivno u Nišu mogu da se vide pa bukvalno lepotice, mislim da taj grad prednjači ovde.. :-)
(Djole, 21. septembar 2014 22:08)
Mozda sto se tice Srbije, ali sto se tice svih Srpkinja, definitivno Trebinjke, to je neverovatno, visoke, lepe...otidjite i uverite se ko nije bio.

ana

pre 9 godina

Razumem da 99% Srba nije bilo u Indiji, a 90% nije bilo ni u Londonu (skupo, treba viza...), pa komentarisu bez ikakvog realnog poznavanja stvari. Idijke su prelepe. I Etiopljanke/Eritrejke takodje.

Wlazly

pre 9 godina

Indija zalutala, gde su Kolumbija, Ceska?
@Znalac, 21. septembar 2014 22:31
Da li si cuo za space tipku? Jesi, ali moras malo vise da je upotrebljavas.

Wlazly

pre 9 godina

Indija zalutala, gde su Kolumbija, Ceska?
@Znalac, 21. septembar 2014 22:31
Da li si cuo za space tipku? Jesi, ali moras malo vise da je upotrebljavas.

my way

pre 9 godina

A za sliku tipične srpkinje odabrali manekenku, i to makedonskog porekla... Toliko o objektivnosti...
(Aki, 21. septembar 2014 22:07)

Па наравно да су за илустрацију лепоте жена свих земаља изабрали неку лепу, тако се увек ради кад хоћеш да наведеш пример за било шта. Да се узима строги просек од свих девојака на свету, Српкиње би биле још боље котиране. Потпуно су у праву за ово што кажу о 99% наших девојака, то говоре сви странци и сви они који су заиста обишли свет, да свугде има лепих жена, али да се нигде као у Србији не може видети лепотица на сваких десетак корака шетње међу људима.

Adio Pameti

pre 9 godina

Kada je u pitanju izgled definitivno Srpkinje.

Kada je kriterijum sex:
1. Bosanke (i jedne i druge)
2. Slovakinje i Rumunke
3. Madjarice
Fantasticne su.

HanSolo

pre 9 godina

Indija ? haha
(Marko, 21. septembar 2014 22:31)
Naravno da jeste.. Gde češ lepše žene od Friede Pinte? Savršena da se padne na nos..

blinkibile

pre 9 godina

Indijke su lepe ne lupajte, svuda ima lepih i manje lepih zena, ne sudite po serijama, indijka je uvek u top 5 mis sveta.Stvarno su generalno lepe,kao i naravno Brazilke i Svedjanke,Ruskinje manje- vise.Poprilicno realna lista

milena

pre 9 godina

clanak je istinit; mi srpkinje jesmo medju najlepsima na svetu i to bez dodatnih ulepsavanja, operacija itd... problem je sto se nakon udaje zapustimo i slazem se da kultura tj. navika ulepsavanja i odlaska u teretanu treba da ostane i kasnije, samo ono sto mislim da nam najvise nedostaje jeste podrska muza i blize porodice u svemu tome.. ako citav teret kuce i dece padne na zenu naravno da se onda nema vise vremena ni za sta drugo a pogotovu da se zena posveti sama sebi. druga vazna stavka je materijalna; ako se nema para, tesko je odrzavati dobro zdravlje, obicno se stedi na svemu, deca postaje prioritet a zena kad stigne... naravno, i muz dobija prioritet nad zenom.. to u zapadnim zemljama nema - supruznici dele sve na jednake casti, zato i zene mogu da se posvete sebi. mozda se u nasim vecim gradovima situacija menja, brze se zivi, ali u manjim mestima gotovo da senista nije promenilo; cak su ljudi i sumnjicavi ukoliko se u 'odraslim' godinama vezba i vodi racuna o ishrani; puno puta sam cula da kazu "sta radi ovaj - glumi mladica,svalerise se"..

dragoje

pre 9 godina

interesantne su vase djevojke da su jedinstvene pomalo i jesu jer pogledajte face ane nikolic cece i ostalih pevaljki realno ono postoji samo u srbiju. nekako su specificne

Marko

pre 9 godina

Naše nisu ništa lepše niti zgodnije nego bilo koje druge. Jedino po čemu se razlikuju od žena sa zapada je što su mnogo manje ljubazne, dosta nervozne, obično pre 35 godina ništa ne zaradjuju a misle da zaslužuju sve.

Lale Gator

pre 9 godina

Samo ih vi toliko hvalite pa se posle pitajte sto su digle noseve u nebesa. Tek ce sad da traze pare jer su one nesto posebno, one su medju najlepsima u univerzumu,...

Marko

pre 9 godina

"Svaki stranac se slaze da nigde nema lepih kao u Srbiji."
Ovo uopste nije tacno. Stranci su prisiljeni da to kazu, a isto to govore i u drugim zemljama za njihove zene.
(zena, 22. septembar 2014 19:32)

Naravno da se niko ne hvata za to sta kaze neki poznati stranac kad mu novinari postave pitanje, a to sto su za tebe to jedine reci stranaca o Srpkinjama koje si cula, to je druga stvar. Da, stranci su odusevljeni lepotom Srpkinja.

Ko zna, zna

pre 9 godina

Svidelo se nekome ili ne, Slovakinje su najlepse na svetu. Posle toga mozda Skandinavke ko voli zenstvene, a opet visoke i razvijene zene. Ja cu upravo iz tog razloga sto volim Slovakinje da dam sve od sebe da zivim u Srednjoj Evropi i probam da nadjem neku normalnu na duze staze. Nema im premca.

mala

pre 9 godina

Uvek me nasmeju komentari o uobrzenim i umisljenim devojkama! Pa gde to izlazite i sta im govorite, pa samo na takve nailazite! A lepota je u ocima posmatraca, pa me uopste ne cudi i Rusija i Indija, Brazil i Nordijske zemlje na istoj listi jedne porad drugih.

dzoni

pre 9 godina

A po visini nosa na prvom..letos sam sa drugom pravio "eksperiment" u jednom nasem gradu .. prisao bi devojkama na ulici da mi objasne gde se nalazi jedno mesto..neki put na nasem jeziku a neki put na engleskom i italijanskom (posto znam dobro oba) tj pravio sam da sam stranac..i ako sam bio ljubazan na svim jezicima kad sam pricao na srpskom vecina je bila neljubazna ..neke "ribe" bi samo rekle zurim i nastavile da vise na facu na telefonu tj ne bi ti ni rekle to sto si ih pitao..dok u slucajevima kad sam se pravio stranac sve su bile srecne i sa ogromnim osmehom sto sam bas njih pitao i mnoge bi posle sa mnom dotle da me isprate i pricaju usput sa mnom..kad se pravis stranac odjednom nijedna ne zuri i umesto kiselog lica nasmejano.. Tako da Srbi sta da vam kazem..ne vole nas Srpkinje..sanjaju neke druge izgleda.

dule

pre 9 godina

@Ajde!,

Šališ se za Britanke, zar ne??? Živim ovde i ruznijih žena nisam video. Ridje ili plave skoro sve, bele, providne kože, sa nekim flekama ili pegama, preveliko čelo, neke blago deformisane face.Uglavnom povećeg kalibra.

Samo budale i konji

pre 9 godina

Koliko NEfer istrazivanje.. Kada priča o Indijkama-za primer uzima Aishwriu Rai (jednu od lepših žena na svetu) a kod nas za primer uzima lepotu na ulici..
Naše devojke su definitivno u prvih par mesta po lepoti u svetu,ali komplikacije sa njima su velike.. Više volim karakter Filipinki,Ruskinja,Kolombijki..

Nikola

pre 9 godina

sanga, 21. septembar 2014 22:05

Po čemu su ti Nemice lepe? Po nedostatku ukusa, talentu da pirsing i tetovažu stave i gde možeš i gde ni ne možeš da zamisliš, po talentu sa spoje nespojive boje od kose do odeće, ili nečemu četvrtom?

Nije sve u Rusiji rusko...

pre 9 godina

Ruskinje?Da li je neko video Kuznjecovu,Petrovu i Safinu :D...
(E-one, 22. septembar 2014 00:17)

Dinara Safina je Tatarka i ne moze se podvesti pod ruski tip devojaka.

lila

pre 9 godina

Ukusa ima raznih, tipova lepote takodje. Kod nas ima zaista prelepih zena, dosta je prosetati po bilo kom naseljenom mestu. Sa obzirom na ekonomsko stanje, u sustini su dobro sredjene.
Ja (zensko) vidim svaki put kada prosetam gradom bar desetak bas lepih zena, od mladih devojaka do zena u starijim godinama.
Lepse su nego nasi muskarci.

Albanac

pre 9 godina

Najljepše Srpkinje.
(Hrvat, 21. septembar 2014 22:26)

Najljepše Hrvatice.
(Srbin, 21. septembar 2014 22:46)

Opet se vi psujete ?!

Jovan

pre 9 godina

Kakva francunska i argentina ispred ukrajine. To je nepojmljivo. Bio sam u argentini. Ljudi, sve neke male zdepaste ko grkinje majke mi. Takodje porucio bih autoru da poseti Iran (ne moj da se smejete). Prelepe zene i vrlo plemenite. A hteo bih jos da izdvojim Liban (mnogo me podseca na Srbiju), Eritreju i Dzibuti ko voli malo ukus cokolade tipa Tajra Banks. Sve u svemu ne znam sta traze Talijanke francuskinje i argentinke ovde.

brankoL

pre 9 godina

E Rules ,prijatelju ako ti zena treba da okreci kucu ,unese drva ...savetujem ti da ili pomognes ( materijalno ,fizicki ..) ili da se okrenes nekim drugim stvarima...Kuci cenis jedno a na ulici se okreces za ' napucanim' ...Ti si verovatno vredan radan ,nezan i pozeljan ali neshvacen ....ne verujem!

Nena

pre 9 godina

@bertigo
Kako genetika moze da "drzi" do nekih godina? Ili imas gene, ili ne. U Srbiji je "posle tridesete" problem jer zene su obicno ili rodile ili su trudne, rade kod kuce, rade na poslu, rade oko dece, ponazu roditeljima. Trce svima da ugode i na kraju zaborave da treba da brinu o sebi. Tu je problem. Da malo obaveza muzevi preuzmu na sebe, bile bi one lepse.

Lordemore

pre 9 godina

Srpkinje su lepe jer nema tu mnogo novca da se kupuje losa hrana u velikim kolicinama, pa ostanu fit. U drugim razvijenijim zemljama dame jedu puno nekvalitetne hrane, pa si poremete proporcije. Nije to do genetike, nego do novca.

Straitjacket

pre 9 godina

@Straitjacket
Meni je napeta Sandra Perković!
(miro split, 21. septembar 2014 22:49)

Šta znači napeta?

Napeta ko puška ili....

Alfa M

pre 9 godina

A gde su cehinje, slovakinje,poljakinje, pribaltik, sto se tice slovenske lepote, a potom kolumbija, mexiko, portoriko, cuba, jamaica sto se tice latinsko-crnacke lepote, tako da su mnoge izostavljenje i po tome mislim da nase ne bi mogle ni u top 20!!

Mackica

pre 9 godina

Posle dve godine u Indiji mogu reci da sam videla lepe cure na ulici - tri puta! Male, debele I dlakave, Bollywood nidje nema veze sa izgledom ostali miliona ljudi.

boris

pre 9 godina

Za Rusiju se slazem, a ostalo veze nema sa zivotom. U Brazilu Zizel i Adrijana su 1% stanovnistva. Litvanija i Letonija u prve 3 lagano, ali su male zemlje pa ih niko ne sljivi 2%..

Nenad

pre 9 godina

Problem sa Srpkinjama je što im privlačnost rapidno opada sa protokom godina, a ''sve je lako kad si mlad(a)''. Tu treba da se ugledaju na Francuskinje, jer nigde nema toliko lepih i negovanih žena sa stilom, starijih od 40, kao u Francuskoj.

Andreja Pejovic

pre 9 godina

Po fizonomiji iako vecina zena u Srbiji su prosecne lepote mislim za svaciji ukus, jer svakom lepota opisuje nesto drugacije.
Ali su strasno ruzne zbog ponasanja, besa, i te samopouzdanicke opsesije koje imaju da su naj naj, a u sustini su toliko nesigurne. U juznoj Americi je lepota opsesija, operisu se levo i desno, ali da su nesto preterano prirodno lepe nisu, Na zalost najlepse zene Brazila i vecine juzne Amerike su uglavnom " chicks with dicks", nekad bili muskarci, sad zene a nasi se frajeri pale zanjima, a protive se gay parade, koja je to ironija !

Zak

pre 9 godina

(dadoBGD, 22. septembar 2014 15:09)
Dado, nase zene jesu prelepe, ali Svedjanke su isto jako lepe, uz sve to one sminku skoro i ne koriste. Prirodno lepa nacija.

Jadno

pre 9 godina

Šta je ovde zapravo uspeh i čiji? Fakultet za lepotice sigurno se ponosi količinom proizvedenih kadrova. Od privrednih grana najbolje nam ide izvoz "atraktivnih devojaka". Samo ta činjenica nas svrstava na dno civilizacijske lestvice, uz rame ostalim zemljama trećeg sveta, čije devojčice od rane mladosti maštaju da se udaju za stracna, ili da im neko snima zadnjicu za pare. Možda kada budu počele da idu na zapad kao preduzetnice, a ne kao seksualne robinje i gole zadnjice, možda će tada to biti za ponos.

fer86

pre 9 godina

Brazilke? Imao sam srecu pa sam nedavno bio na svjetskom prventvu u Brazilu i razocarao se po pitanju tih famoznih brazilki...Notorna glupost,celulitnjaca ko pljeve,moje hrvatice i srpkinje su koplje iznad jer dok kod nas na 10 zena dolazi bar 7 lijepih tmao ubrazilu na njih 10 mozda dodje neki dobar komad,sve ostalo je medijska propaganda kako su brazilke top sto nije istina bar ne ono sto sam ja imao prilike vidjeti!

Swedenonline

pre 9 godina

''Švedska, država iz koje je do sada izabrano tri mis sveta, nalazi se ispred Srbije – na petom mestu. Visoke plave lepotice iako dolaze iz zemlje sa severa prijateljski su nastrojene prema svima.''

Najvažnije je da ih ne boli glava pre već posle! :-)

Corto Maltese

pre 9 godina

Francuskinje? Lom.
- One bi trebalo da su pretposlednje, na celom svetu! Naravno, bar zasluženo, ispred poslednjih Engleskinja.

runner

pre 9 godina

Naravno o ukusima ne vredi raspravljati ali gde su tu Hrvatice konkretno Dalmatinke? U bivšoj SFRJ ogromna većina devojaka sa titulom mis Jugoslavije bile su iz Dubrovnika, Splita ili Rijeke. A što se Francuskinja tiče možda u grupu simpatičnih I koketnih spadaju Parižanke a sve ostalo su teški gabori. Isto se može reći I za Italijanke koje se, za razliku od Srpkinja znaju doterati I našminkati I time prikriti nedostatke.

sanja

pre 9 godina

Ko nije bio u Juznoj Americi ne zna sta su prirodne lepe zene.Kad bi pitali nekoga u J Americi, naravno da bi rekli da su njihove zene najlepse.Svako navija za svoj continent I ove ankete su smesne.poz

Vladimir Pula

pre 9 godina

Brazilke su meni pomalo i mit. Naravno tu su bezbrojne slike i snimke sa karnevala i Copacabane koje svjedoče o istinski nekim od najljepših zena na svijetu, ali, ALI, ko je zagrebao malo dublje i gledao malo detaljnije mogao je ko i ja biti razočaran u nacionalni prosijek koji je naprosto sačinjen od podosta ružnih zena, a malo koja zena je zapravo ružna, neuglednih, zdepastih, debelih, brkatih, muskobanjastih itd primjeraka. Uvijek bih na slijepo odabrao Srpkinju prije Brazilke.
Živjeli!

The Count of Monte Cristo

pre 9 godina

Ima Indijki da se raspametis, ta prirotna ljepota sa tamnim tenom, ali generalno su raspadi! Sa listom se slazem, samo bih ubacio Kolumbijke tu nedje u vrh.