Nedelja, 21.09.2014.

08:45

Nasmejane devojke najpoželjnije

Izvor: B92

Nasmejane devojke najpoželjnije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Highland

pre 9 godina

Godine beznađa su ostavile traga na našem podmlatku, a ima tu i balkanskih gena, nije džabe tako kako jeste. Niti će biti drugačije. Ko ne voli, nek izvoli negde drugde....

Znalac

pre 9 godina

@Znalac

Brate, ako već imaš toliko loša iskustva sa prelepim Srpkinjama, evo da te podsetim- imamo mi i lepotice nacionalnih manjina, možda naiđeš na neku nasmejanu Mađaricu, Rusinku, Slovakinju, Rumunku... Nemoj se ograničavati batice. ;)
(Pametnjaković, 21. septembar 2014 21:09)

Ma,ja sam MGTOW Level no 3,zavrsio sam sa Zenama.Prepustam ih vama ostaloj braci da "uzivate".Mada...cuo sam mnogo toga lepog o tim Madjaricama i Slovakinjama...nego uvek budem samo u prolazu kroz Vojvodinu,bez eektnijeg zadrzavanja...dao si mi ideju za eventualno "eventualno".

@Pametnjaković
A,zašto mu nisi ponudija i Hrvatice?Šta njima fali i kako se kaže za ženske pripadnike Bunjevačkog naroda?Bunjevčanke,Bunjke?
(miro split, 21. septembar 2014 22:17)

Mozda je otud ona "nakrk'o se Bunjika",a? ; )

osmehmonalize

pre 9 godina

Znate sta je ironija? Kad se najgori zenomrzac na portalu b92 pozali kako mu se devojke u Srbiji nikad ne osmehuju! @Znalac druze, danas si svojim komentarom uspeo da izvuces grohotan smeh iz svake namrgodjene devojke :D

miro split

pre 9 godina

@Pametnjaković
A,zašto mu nisi ponudija i Hrvatice?Šta njima fali i kako se kaže za ženske pripadnike Bunjevačkog naroda?Bunjevčanke,Bunjke?

Pametnjaković

pre 9 godina

@Znalac

Brate, ako već imaš toliko loša iskustva sa prelepim Srpkinjama, evo da te podsetim- imamo mi i lepotice nacionalnih manjina, možda naiđeš na neku nasmejanu Mađaricu, Rusinku, Slovakinju, Rumunku... Nemoj se ograničavati batice. ;)

Viking

pre 9 godina

Kao što kažu za nas: " Srbija! Zemlja neprijatnih muškaraca i namrgođenih žena". Nije ništa bolje ni u okruženju, tipičan balkanski mentalitet, sopstveno precenjivanje i večita nadrndanost.
Ali je činjenica da su ove mladje devojke kod nas uglavnom namrgođene i neprijatne. Lično nisam imao negativnih iskustava, jer takvima i ne prilazim, ali moji prijatelji, ne vredi im govoriti, imali su najčeće neprijatna iskustva.
Kako sam neko vreme živeo u inostranstvu, mogu da kažem da su tamo žene mnogo pirodnije, konkretnije (ne mislim na seks), otvorenije i vedre. Verovatno i zbog toga što su dostigle mnogo veći stepen emancipacije nego naše devojke. Em rade, imaju svoje prihode i ne očekuju da ih muškarac izdržava, em su prijatne i civilizovane. A ovde mrak. Čak i šatro emancipovane u većini slučajeva očekuju od muškarca da izigrava šetajući bankomat ili sa predumišljajem muškarca dožiivljavaju kao sopstveni projekat, koga treba menjati, uprepodobiti, disciplinovati po sopstvenim uzusima i sl. Mada su, istina i muškarci daleko od muške emancipacije. Za one prave i normalne devojke u zemlji Srbiji, treba se pomučiti i imati sreće. Nema ih mnogo.

Straitjacket

pre 9 godina

@Straitjacket: Brate tebi treba stomatolog.
(svi vole kad im je sve u zivotu potaman pa se smeju do mile volje, 21. septembar 2014 13:41)

Imaš pravo. Brateeeee.

D:

pre 9 godina

Mislim da bilo koja osoba treba da bude ono što jeste. Ako neko nije po prirodi nasmejan, a to radi da bi bio privlačan sigurno je još gore. Nekako uvek prepoznam iskren osmeh od isforsirang. Ili ona napadna cerekanja, koja smetaju. Ako neko po prirodi nije vedar, možda ima neku drugu osobinu koja je privlačna.

lila

pre 9 godina

Ne vidjam bas toliko namrgodjenih devojaka kako ste napisali. Mozda se namrgode kad ih gledaju neki koji im se ne svidjaju? Nekima je to nacin da pokaze da ne zeli tog nekog ko je gleda blizu sebe, jer je lakse nego objasnjavati. Ima svakakvih, i nasmejanih, i namrgodjenih, i zamisljenih, svega. Oba pola. Nije svakom u svakom momentu do smejanja, postoje i losi dani. Budite ono sto jeste i tezite ka boljem.

miro split

pre 9 godina

Ja san čovik koji je zaostala seljačina i kad čujen da je neko istraživač ili da se sprovodi istraživanje prvo šta pomislin da se radi o nekoj ekspediciji u neisražena područja zemlje,morske dubine,svemira,a ako nije to onda mi padnu napamet istraživači sa epruvetama,mikroskopima,pustin formulama,kraticama za fizikalne veličine ili kemijske elemente.E,sad ja san zna da je svit daleko odmaka od ovog mog primitivnog shvaćanja pojma istraživanaja ali da su ovi Amerikanci ovoliko odmakli nisan ima pojma.
Današnji istraživač u Americi sidi u fotelji, u jednoj ruci drži daljinski i minja programe na televiziji,a u drugoj pivu ili je rukicu gurnija u gaće i češe neku stvar.Gleda voditeljice i primjeti da su mu neke puno draže od drugih.Istraživać počne mislit i mislit.Razmišlja ka profesor Baltazar.I onda se najednom siti.Puno su mu draže nasmijane voditeljice od onih ozbiljni.Epohalno otkriće koji daje novi uvid u mušku psihu,a i daje ženama savjet.Žene,djevojke uvik se smijite,na sprovodima,kad vas muž trisne,kad vas vriđaju,vi se samo cerekajte ka lude i sve će bit u redu.
U doglednoj budućnosti možemo očekivat da će vrhunski tim naučnika iz Čvrljeva radeći u naučnom centru"gostionica Domovina"došao do epohalnog otkrića da kopanje nosa kažiprston djeluje umirujuće i olakšava disanje.

Ivana

pre 9 godina

bolje i sama nego da nekom podizem moral(fake)osmehom.onaj ko to zna da prepozna dobrodosao je,pa cemo se zajedno vedriti i oblaciti kad za to dodje zgoda.montiranje osmeha zarad bacanja mreze jalova je rabota.pored vas mora biti neko ko ce voleti vas mrak.u tome je poenta.ovo NARAVNO vazi vice versa.

kosovski ciklus

pre 9 godina

ovo je ziva istina ,ziveo sam godinu ipo dana u Nemackoj i stvarno je neverovatna promena,devojke su neuporedivo iskrenije odmah kazu sta zele bez uvijanja,vedre su i zrave pozitivnoscu , ima par njih sto jure milionere ,sli je 90% cura normalno i zadovoljno onim sto ima ,ne obaziru se na price ,a i tamo nikog ne zanima ogovaranje i te gluposti zive onako kako hoce. Da ne bude zabune i momci su drugaciji prirodniji ,iskreniji ,mozda se oblace cudno ali su u glavama mnogo normalniji od nas sa svakim mozes da popricas nema glupih tema tipa "izbacio sam 120 iz bendza ,znas ko drxi taj kafic itd".. drugi svet kad dam se vratio u Srbiji doziveo sam tezi oblik razocarenja,namrgodjrne devojke koje nema pas za sta da ujede,agresivni bilderi isprani mozgovi ,svuda laz ,prevara ,neiskrenost...

Alexa

pre 9 godina

Cesto, pogotovo devojke sa manje iskstva, koje zele ostaviti utisak kod momka od koga ocekuju da ce ih pozvati na izlazak, prave gresku ozbiljnim izrazom lica glumeci dostojanstvo. Momci uglavnom to shvacaju kao njihovu nezainteresovanost jer nisu dobili ni jedan signal koji govori o tome da joj se dopao. Dakle devojke, slobodno se nasmesite, osmeh ne kosta nista a nekome znaci puno...

Bane

pre 9 godina

Da istina ziva .. nase ulice su prepune namrgodjenih devojaka dignutih noseva , koje su iz nekog razloga besne na sve okolo ! Verovatno nezadovoljne jer im nije jasno kako to da jos nisu nasle nekog princa u belom BMW-u :D sve hoce leba bez motike i sve se uvek zale kako im ne prilaze ... Prilaze im naravno ali one normalne momke cak i ne racunaju uopste ,nisu ni u opticaju. Ali sta covek moze da ocekuje kad su im idoli natasa bekvalac , ceca,stanija itd...

Ana-bg

pre 9 godina

Primetila sam kod nasih mladjih devojaka stalno namrgodjena lica. Vidim lepe mlade devojke koje toliko ruzno zrace sa tim licima. Verovatno nezadovoljstvo u porodicama u kojima odrastaju. Lepota je stanje duha !

Lale Gator

pre 9 godina

Dobro, ovo je standardna prica i vazi za oba pola. Mislim da su najgore one koje se samo smeju i sve je kao super, cool a cim joj predlozis da nastavite razgovor neki drugi dan u nekom kaficu, odbrusi ti samo tako. Ili ako joj trazis br. telefona a dobijes odgovor: sta ti pada na pamet. Tako daaaa samo opusteno, nasmejano, lagano, umereno se ponasajte, ako vam se neko dopadne mozete uciniti i prvi korak (i mi muskarci volimo iznenadjenja a i pokazacete da ste sigurne), otvoreno razgovarajte,... A ne kao vecinu na koju ja nailazim, dopadnem im se pa treba vrat da slomom da bih dobio broj telefona, ili ga vec imam i pokusavam da stupim u komunikaciju a ona/one odbijaju a kada me sretne na ulici istopi se od srece, pocne da pravi tikove i grimase na licu,.. Mislim ne znam kuda to vodi ali ne vodi na dobro.

Mirko

pre 9 godina

Ja davno čuo "NEMA RUŽNOG LICA KADA SE SMEJE". Danas se sa televizije na nas stalno beče i mršte nekakve anoreksične, silikonske nazovi lepotice. Ova navala sa televizije remeti pamet omladini.
Odličan primer za tvrdnju iz teksta, samo za muški rod, je Žerar Depardje.

da da

pre 9 godina

Glupog li članka. Lepota je u očima ppsmatrača i ko sme da tvrdi da ove ili one devojke ne privlače muškarce? Tupičan stereotip jednog vrlo bolesnog društva.

Znalac

pre 9 godina

"Nijedan muškarac ne pada na „mrgude“ - pokazalo je američko istraživanje..."

Ja verujem da ce nase Srpkinje i pored rezultata ovih istrazivanja svom snagom nastojati da i dalje,kao i dosad,budu uzasavajuce namrstene,namrgodjene,jarosne,gnevne,besne,neuroticne,nabedjene,dignuta nosa,...

I na kraju balade kukati kako "niko nece da ih zeni/im prilazi"...da,bas cudno i neshvatljivo:niko nece da ima nista sa njima takvima...prava misterija-slicno kao i:zasto,zaboga,niko nece da ide u Sibir/Saharu da zivi,zbog cega svi izbegavaju plivanje sa izgladnelim velikim belim ajkulama,sta je razlog zbog kog svi izbegavaju da skacu iz aviona bez padobrana...

Muskarci mazohisti sirom sveta dodjite u Srbiju!Ovo je rajska zemlja za vas!

Mirjana

pre 9 godina

Ovo je izgleda tacno. Stariji decak,12god,kaze da mu se svidjaju vesele devojcice. Bile su nam u poseti dve podjednako slatke devojcice od 3god,jedna je malo 'kenjkavija' I razmazenija a ova druga stabilnija. Na pitanje mladjem decaku, 5god,kada su devojcice otisle,koja mu se vise sidja odgovorio je 'ova sto ne place'. Tako da,verujem u istrazivanje :-)

Ana-bg

pre 9 godina

Primetila sam kod nasih mladjih devojaka stalno namrgodjena lica. Vidim lepe mlade devojke koje toliko ruzno zrace sa tim licima. Verovatno nezadovoljstvo u porodicama u kojima odrastaju. Lepota je stanje duha !

Znalac

pre 9 godina

"Nijedan muškarac ne pada na „mrgude“ - pokazalo je američko istraživanje..."

Ja verujem da ce nase Srpkinje i pored rezultata ovih istrazivanja svom snagom nastojati da i dalje,kao i dosad,budu uzasavajuce namrstene,namrgodjene,jarosne,gnevne,besne,neuroticne,nabedjene,dignuta nosa,...

I na kraju balade kukati kako "niko nece da ih zeni/im prilazi"...da,bas cudno i neshvatljivo:niko nece da ima nista sa njima takvima...prava misterija-slicno kao i:zasto,zaboga,niko nece da ide u Sibir/Saharu da zivi,zbog cega svi izbegavaju plivanje sa izgladnelim velikim belim ajkulama,sta je razlog zbog kog svi izbegavaju da skacu iz aviona bez padobrana...

Muskarci mazohisti sirom sveta dodjite u Srbiju!Ovo je rajska zemlja za vas!

Bane

pre 9 godina

Da istina ziva .. nase ulice su prepune namrgodjenih devojaka dignutih noseva , koje su iz nekog razloga besne na sve okolo ! Verovatno nezadovoljne jer im nije jasno kako to da jos nisu nasle nekog princa u belom BMW-u :D sve hoce leba bez motike i sve se uvek zale kako im ne prilaze ... Prilaze im naravno ali one normalne momke cak i ne racunaju uopste ,nisu ni u opticaju. Ali sta covek moze da ocekuje kad su im idoli natasa bekvalac , ceca,stanija itd...

kosovski ciklus

pre 9 godina

ovo je ziva istina ,ziveo sam godinu ipo dana u Nemackoj i stvarno je neverovatna promena,devojke su neuporedivo iskrenije odmah kazu sta zele bez uvijanja,vedre su i zrave pozitivnoscu , ima par njih sto jure milionere ,sli je 90% cura normalno i zadovoljno onim sto ima ,ne obaziru se na price ,a i tamo nikog ne zanima ogovaranje i te gluposti zive onako kako hoce. Da ne bude zabune i momci su drugaciji prirodniji ,iskreniji ,mozda se oblace cudno ali su u glavama mnogo normalniji od nas sa svakim mozes da popricas nema glupih tema tipa "izbacio sam 120 iz bendza ,znas ko drxi taj kafic itd".. drugi svet kad dam se vratio u Srbiji doziveo sam tezi oblik razocarenja,namrgodjrne devojke koje nema pas za sta da ujede,agresivni bilderi isprani mozgovi ,svuda laz ,prevara ,neiskrenost...

Mirjana

pre 9 godina

Ovo je izgleda tacno. Stariji decak,12god,kaze da mu se svidjaju vesele devojcice. Bile su nam u poseti dve podjednako slatke devojcice od 3god,jedna je malo 'kenjkavija' I razmazenija a ova druga stabilnija. Na pitanje mladjem decaku, 5god,kada su devojcice otisle,koja mu se vise sidja odgovorio je 'ova sto ne place'. Tako da,verujem u istrazivanje :-)

Lale Gator

pre 9 godina

Dobro, ovo je standardna prica i vazi za oba pola. Mislim da su najgore one koje se samo smeju i sve je kao super, cool a cim joj predlozis da nastavite razgovor neki drugi dan u nekom kaficu, odbrusi ti samo tako. Ili ako joj trazis br. telefona a dobijes odgovor: sta ti pada na pamet. Tako daaaa samo opusteno, nasmejano, lagano, umereno se ponasajte, ako vam se neko dopadne mozete uciniti i prvi korak (i mi muskarci volimo iznenadjenja a i pokazacete da ste sigurne), otvoreno razgovarajte,... A ne kao vecinu na koju ja nailazim, dopadnem im se pa treba vrat da slomom da bih dobio broj telefona, ili ga vec imam i pokusavam da stupim u komunikaciju a ona/one odbijaju a kada me sretne na ulici istopi se od srece, pocne da pravi tikove i grimase na licu,.. Mislim ne znam kuda to vodi ali ne vodi na dobro.

Mirko

pre 9 godina

Ja davno čuo "NEMA RUŽNOG LICA KADA SE SMEJE". Danas se sa televizije na nas stalno beče i mršte nekakve anoreksične, silikonske nazovi lepotice. Ova navala sa televizije remeti pamet omladini.
Odličan primer za tvrdnju iz teksta, samo za muški rod, je Žerar Depardje.

Alexa

pre 9 godina

Cesto, pogotovo devojke sa manje iskstva, koje zele ostaviti utisak kod momka od koga ocekuju da ce ih pozvati na izlazak, prave gresku ozbiljnim izrazom lica glumeci dostojanstvo. Momci uglavnom to shvacaju kao njihovu nezainteresovanost jer nisu dobili ni jedan signal koji govori o tome da joj se dopao. Dakle devojke, slobodno se nasmesite, osmeh ne kosta nista a nekome znaci puno...

miro split

pre 9 godina

Ja san čovik koji je zaostala seljačina i kad čujen da je neko istraživač ili da se sprovodi istraživanje prvo šta pomislin da se radi o nekoj ekspediciji u neisražena područja zemlje,morske dubine,svemira,a ako nije to onda mi padnu napamet istraživači sa epruvetama,mikroskopima,pustin formulama,kraticama za fizikalne veličine ili kemijske elemente.E,sad ja san zna da je svit daleko odmaka od ovog mog primitivnog shvaćanja pojma istraživanaja ali da su ovi Amerikanci ovoliko odmakli nisan ima pojma.
Današnji istraživač u Americi sidi u fotelji, u jednoj ruci drži daljinski i minja programe na televiziji,a u drugoj pivu ili je rukicu gurnija u gaće i češe neku stvar.Gleda voditeljice i primjeti da su mu neke puno draže od drugih.Istraživać počne mislit i mislit.Razmišlja ka profesor Baltazar.I onda se najednom siti.Puno su mu draže nasmijane voditeljice od onih ozbiljni.Epohalno otkriće koji daje novi uvid u mušku psihu,a i daje ženama savjet.Žene,djevojke uvik se smijite,na sprovodima,kad vas muž trisne,kad vas vriđaju,vi se samo cerekajte ka lude i sve će bit u redu.
U doglednoj budućnosti možemo očekivat da će vrhunski tim naučnika iz Čvrljeva radeći u naučnom centru"gostionica Domovina"došao do epohalnog otkrića da kopanje nosa kažiprston djeluje umirujuće i olakšava disanje.

D:

pre 9 godina

Mislim da bilo koja osoba treba da bude ono što jeste. Ako neko nije po prirodi nasmejan, a to radi da bi bio privlačan sigurno je još gore. Nekako uvek prepoznam iskren osmeh od isforsirang. Ili ona napadna cerekanja, koja smetaju. Ako neko po prirodi nije vedar, možda ima neku drugu osobinu koja je privlačna.

Ivana

pre 9 godina

bolje i sama nego da nekom podizem moral(fake)osmehom.onaj ko to zna da prepozna dobrodosao je,pa cemo se zajedno vedriti i oblaciti kad za to dodje zgoda.montiranje osmeha zarad bacanja mreze jalova je rabota.pored vas mora biti neko ko ce voleti vas mrak.u tome je poenta.ovo NARAVNO vazi vice versa.

lila

pre 9 godina

Ne vidjam bas toliko namrgodjenih devojaka kako ste napisali. Mozda se namrgode kad ih gledaju neki koji im se ne svidjaju? Nekima je to nacin da pokaze da ne zeli tog nekog ko je gleda blizu sebe, jer je lakse nego objasnjavati. Ima svakakvih, i nasmejanih, i namrgodjenih, i zamisljenih, svega. Oba pola. Nije svakom u svakom momentu do smejanja, postoje i losi dani. Budite ono sto jeste i tezite ka boljem.

da da

pre 9 godina

Glupog li članka. Lepota je u očima ppsmatrača i ko sme da tvrdi da ove ili one devojke ne privlače muškarce? Tupičan stereotip jednog vrlo bolesnog društva.

Viking

pre 9 godina

Kao što kažu za nas: " Srbija! Zemlja neprijatnih muškaraca i namrgođenih žena". Nije ništa bolje ni u okruženju, tipičan balkanski mentalitet, sopstveno precenjivanje i večita nadrndanost.
Ali je činjenica da su ove mladje devojke kod nas uglavnom namrgođene i neprijatne. Lično nisam imao negativnih iskustava, jer takvima i ne prilazim, ali moji prijatelji, ne vredi im govoriti, imali su najčeće neprijatna iskustva.
Kako sam neko vreme živeo u inostranstvu, mogu da kažem da su tamo žene mnogo pirodnije, konkretnije (ne mislim na seks), otvorenije i vedre. Verovatno i zbog toga što su dostigle mnogo veći stepen emancipacije nego naše devojke. Em rade, imaju svoje prihode i ne očekuju da ih muškarac izdržava, em su prijatne i civilizovane. A ovde mrak. Čak i šatro emancipovane u većini slučajeva očekuju od muškarca da izigrava šetajući bankomat ili sa predumišljajem muškarca dožiivljavaju kao sopstveni projekat, koga treba menjati, uprepodobiti, disciplinovati po sopstvenim uzusima i sl. Mada su, istina i muškarci daleko od muške emancipacije. Za one prave i normalne devojke u zemlji Srbiji, treba se pomučiti i imati sreće. Nema ih mnogo.

osmehmonalize

pre 9 godina

Znate sta je ironija? Kad se najgori zenomrzac na portalu b92 pozali kako mu se devojke u Srbiji nikad ne osmehuju! @Znalac druze, danas si svojim komentarom uspeo da izvuces grohotan smeh iz svake namrgodjene devojke :D

Pametnjaković

pre 9 godina

@Znalac

Brate, ako već imaš toliko loša iskustva sa prelepim Srpkinjama, evo da te podsetim- imamo mi i lepotice nacionalnih manjina, možda naiđeš na neku nasmejanu Mađaricu, Rusinku, Slovakinju, Rumunku... Nemoj se ograničavati batice. ;)

miro split

pre 9 godina

@Pametnjaković
A,zašto mu nisi ponudija i Hrvatice?Šta njima fali i kako se kaže za ženske pripadnike Bunjevačkog naroda?Bunjevčanke,Bunjke?

Highland

pre 9 godina

Godine beznađa su ostavile traga na našem podmlatku, a ima tu i balkanskih gena, nije džabe tako kako jeste. Niti će biti drugačije. Ko ne voli, nek izvoli negde drugde....

Straitjacket

pre 9 godina

@Straitjacket: Brate tebi treba stomatolog.
(svi vole kad im je sve u zivotu potaman pa se smeju do mile volje, 21. septembar 2014 13:41)

Imaš pravo. Brateeeee.

Znalac

pre 9 godina

@Znalac

Brate, ako već imaš toliko loša iskustva sa prelepim Srpkinjama, evo da te podsetim- imamo mi i lepotice nacionalnih manjina, možda naiđeš na neku nasmejanu Mađaricu, Rusinku, Slovakinju, Rumunku... Nemoj se ograničavati batice. ;)
(Pametnjaković, 21. septembar 2014 21:09)

Ma,ja sam MGTOW Level no 3,zavrsio sam sa Zenama.Prepustam ih vama ostaloj braci da "uzivate".Mada...cuo sam mnogo toga lepog o tim Madjaricama i Slovakinjama...nego uvek budem samo u prolazu kroz Vojvodinu,bez eektnijeg zadrzavanja...dao si mi ideju za eventualno "eventualno".

@Pametnjaković
A,zašto mu nisi ponudija i Hrvatice?Šta njima fali i kako se kaže za ženske pripadnike Bunjevačkog naroda?Bunjevčanke,Bunjke?
(miro split, 21. septembar 2014 22:17)

Mozda je otud ona "nakrk'o se Bunjika",a? ; )

da da

pre 9 godina

Glupog li članka. Lepota je u očima ppsmatrača i ko sme da tvrdi da ove ili one devojke ne privlače muškarce? Tupičan stereotip jednog vrlo bolesnog društva.

Bane

pre 9 godina

Da istina ziva .. nase ulice su prepune namrgodjenih devojaka dignutih noseva , koje su iz nekog razloga besne na sve okolo ! Verovatno nezadovoljne jer im nije jasno kako to da jos nisu nasle nekog princa u belom BMW-u :D sve hoce leba bez motike i sve se uvek zale kako im ne prilaze ... Prilaze im naravno ali one normalne momke cak i ne racunaju uopste ,nisu ni u opticaju. Ali sta covek moze da ocekuje kad su im idoli natasa bekvalac , ceca,stanija itd...

Znalac

pre 9 godina

"Nijedan muškarac ne pada na „mrgude“ - pokazalo je američko istraživanje..."

Ja verujem da ce nase Srpkinje i pored rezultata ovih istrazivanja svom snagom nastojati da i dalje,kao i dosad,budu uzasavajuce namrstene,namrgodjene,jarosne,gnevne,besne,neuroticne,nabedjene,dignuta nosa,...

I na kraju balade kukati kako "niko nece da ih zeni/im prilazi"...da,bas cudno i neshvatljivo:niko nece da ima nista sa njima takvima...prava misterija-slicno kao i:zasto,zaboga,niko nece da ide u Sibir/Saharu da zivi,zbog cega svi izbegavaju plivanje sa izgladnelim velikim belim ajkulama,sta je razlog zbog kog svi izbegavaju da skacu iz aviona bez padobrana...

Muskarci mazohisti sirom sveta dodjite u Srbiju!Ovo je rajska zemlja za vas!

Lale Gator

pre 9 godina

Dobro, ovo je standardna prica i vazi za oba pola. Mislim da su najgore one koje se samo smeju i sve je kao super, cool a cim joj predlozis da nastavite razgovor neki drugi dan u nekom kaficu, odbrusi ti samo tako. Ili ako joj trazis br. telefona a dobijes odgovor: sta ti pada na pamet. Tako daaaa samo opusteno, nasmejano, lagano, umereno se ponasajte, ako vam se neko dopadne mozete uciniti i prvi korak (i mi muskarci volimo iznenadjenja a i pokazacete da ste sigurne), otvoreno razgovarajte,... A ne kao vecinu na koju ja nailazim, dopadnem im se pa treba vrat da slomom da bih dobio broj telefona, ili ga vec imam i pokusavam da stupim u komunikaciju a ona/one odbijaju a kada me sretne na ulici istopi se od srece, pocne da pravi tikove i grimase na licu,.. Mislim ne znam kuda to vodi ali ne vodi na dobro.

Mirjana

pre 9 godina

Ovo je izgleda tacno. Stariji decak,12god,kaze da mu se svidjaju vesele devojcice. Bile su nam u poseti dve podjednako slatke devojcice od 3god,jedna je malo 'kenjkavija' I razmazenija a ova druga stabilnija. Na pitanje mladjem decaku, 5god,kada su devojcice otisle,koja mu se vise sidja odgovorio je 'ova sto ne place'. Tako da,verujem u istrazivanje :-)

Ana-bg

pre 9 godina

Primetila sam kod nasih mladjih devojaka stalno namrgodjena lica. Vidim lepe mlade devojke koje toliko ruzno zrace sa tim licima. Verovatno nezadovoljstvo u porodicama u kojima odrastaju. Lepota je stanje duha !

kosovski ciklus

pre 9 godina

ovo je ziva istina ,ziveo sam godinu ipo dana u Nemackoj i stvarno je neverovatna promena,devojke su neuporedivo iskrenije odmah kazu sta zele bez uvijanja,vedre su i zrave pozitivnoscu , ima par njih sto jure milionere ,sli je 90% cura normalno i zadovoljno onim sto ima ,ne obaziru se na price ,a i tamo nikog ne zanima ogovaranje i te gluposti zive onako kako hoce. Da ne bude zabune i momci su drugaciji prirodniji ,iskreniji ,mozda se oblace cudno ali su u glavama mnogo normalniji od nas sa svakim mozes da popricas nema glupih tema tipa "izbacio sam 120 iz bendza ,znas ko drxi taj kafic itd".. drugi svet kad dam se vratio u Srbiji doziveo sam tezi oblik razocarenja,namrgodjrne devojke koje nema pas za sta da ujede,agresivni bilderi isprani mozgovi ,svuda laz ,prevara ,neiskrenost...

lila

pre 9 godina

Ne vidjam bas toliko namrgodjenih devojaka kako ste napisali. Mozda se namrgode kad ih gledaju neki koji im se ne svidjaju? Nekima je to nacin da pokaze da ne zeli tog nekog ko je gleda blizu sebe, jer je lakse nego objasnjavati. Ima svakakvih, i nasmejanih, i namrgodjenih, i zamisljenih, svega. Oba pola. Nije svakom u svakom momentu do smejanja, postoje i losi dani. Budite ono sto jeste i tezite ka boljem.

Viking

pre 9 godina

Kao što kažu za nas: " Srbija! Zemlja neprijatnih muškaraca i namrgođenih žena". Nije ništa bolje ni u okruženju, tipičan balkanski mentalitet, sopstveno precenjivanje i večita nadrndanost.
Ali je činjenica da su ove mladje devojke kod nas uglavnom namrgođene i neprijatne. Lično nisam imao negativnih iskustava, jer takvima i ne prilazim, ali moji prijatelji, ne vredi im govoriti, imali su najčeće neprijatna iskustva.
Kako sam neko vreme živeo u inostranstvu, mogu da kažem da su tamo žene mnogo pirodnije, konkretnije (ne mislim na seks), otvorenije i vedre. Verovatno i zbog toga što su dostigle mnogo veći stepen emancipacije nego naše devojke. Em rade, imaju svoje prihode i ne očekuju da ih muškarac izdržava, em su prijatne i civilizovane. A ovde mrak. Čak i šatro emancipovane u većini slučajeva očekuju od muškarca da izigrava šetajući bankomat ili sa predumišljajem muškarca dožiivljavaju kao sopstveni projekat, koga treba menjati, uprepodobiti, disciplinovati po sopstvenim uzusima i sl. Mada su, istina i muškarci daleko od muške emancipacije. Za one prave i normalne devojke u zemlji Srbiji, treba se pomučiti i imati sreće. Nema ih mnogo.

Alexa

pre 9 godina

Cesto, pogotovo devojke sa manje iskstva, koje zele ostaviti utisak kod momka od koga ocekuju da ce ih pozvati na izlazak, prave gresku ozbiljnim izrazom lica glumeci dostojanstvo. Momci uglavnom to shvacaju kao njihovu nezainteresovanost jer nisu dobili ni jedan signal koji govori o tome da joj se dopao. Dakle devojke, slobodno se nasmesite, osmeh ne kosta nista a nekome znaci puno...

Ivana

pre 9 godina

bolje i sama nego da nekom podizem moral(fake)osmehom.onaj ko to zna da prepozna dobrodosao je,pa cemo se zajedno vedriti i oblaciti kad za to dodje zgoda.montiranje osmeha zarad bacanja mreze jalova je rabota.pored vas mora biti neko ko ce voleti vas mrak.u tome je poenta.ovo NARAVNO vazi vice versa.

Mirko

pre 9 godina

Ja davno čuo "NEMA RUŽNOG LICA KADA SE SMEJE". Danas se sa televizije na nas stalno beče i mršte nekakve anoreksične, silikonske nazovi lepotice. Ova navala sa televizije remeti pamet omladini.
Odličan primer za tvrdnju iz teksta, samo za muški rod, je Žerar Depardje.

miro split

pre 9 godina

Ja san čovik koji je zaostala seljačina i kad čujen da je neko istraživač ili da se sprovodi istraživanje prvo šta pomislin da se radi o nekoj ekspediciji u neisražena područja zemlje,morske dubine,svemira,a ako nije to onda mi padnu napamet istraživači sa epruvetama,mikroskopima,pustin formulama,kraticama za fizikalne veličine ili kemijske elemente.E,sad ja san zna da je svit daleko odmaka od ovog mog primitivnog shvaćanja pojma istraživanaja ali da su ovi Amerikanci ovoliko odmakli nisan ima pojma.
Današnji istraživač u Americi sidi u fotelji, u jednoj ruci drži daljinski i minja programe na televiziji,a u drugoj pivu ili je rukicu gurnija u gaće i češe neku stvar.Gleda voditeljice i primjeti da su mu neke puno draže od drugih.Istraživać počne mislit i mislit.Razmišlja ka profesor Baltazar.I onda se najednom siti.Puno su mu draže nasmijane voditeljice od onih ozbiljni.Epohalno otkriće koji daje novi uvid u mušku psihu,a i daje ženama savjet.Žene,djevojke uvik se smijite,na sprovodima,kad vas muž trisne,kad vas vriđaju,vi se samo cerekajte ka lude i sve će bit u redu.
U doglednoj budućnosti možemo očekivat da će vrhunski tim naučnika iz Čvrljeva radeći u naučnom centru"gostionica Domovina"došao do epohalnog otkrića da kopanje nosa kažiprston djeluje umirujuće i olakšava disanje.

osmehmonalize

pre 9 godina

Znate sta je ironija? Kad se najgori zenomrzac na portalu b92 pozali kako mu se devojke u Srbiji nikad ne osmehuju! @Znalac druze, danas si svojim komentarom uspeo da izvuces grohotan smeh iz svake namrgodjene devojke :D

Znalac

pre 9 godina

@Znalac

Brate, ako već imaš toliko loša iskustva sa prelepim Srpkinjama, evo da te podsetim- imamo mi i lepotice nacionalnih manjina, možda naiđeš na neku nasmejanu Mađaricu, Rusinku, Slovakinju, Rumunku... Nemoj se ograničavati batice. ;)
(Pametnjaković, 21. septembar 2014 21:09)

Ma,ja sam MGTOW Level no 3,zavrsio sam sa Zenama.Prepustam ih vama ostaloj braci da "uzivate".Mada...cuo sam mnogo toga lepog o tim Madjaricama i Slovakinjama...nego uvek budem samo u prolazu kroz Vojvodinu,bez eektnijeg zadrzavanja...dao si mi ideju za eventualno "eventualno".

@Pametnjaković
A,zašto mu nisi ponudija i Hrvatice?Šta njima fali i kako se kaže za ženske pripadnike Bunjevačkog naroda?Bunjevčanke,Bunjke?
(miro split, 21. septembar 2014 22:17)

Mozda je otud ona "nakrk'o se Bunjika",a? ; )

Straitjacket

pre 9 godina

@Straitjacket: Brate tebi treba stomatolog.
(svi vole kad im je sve u zivotu potaman pa se smeju do mile volje, 21. septembar 2014 13:41)

Imaš pravo. Brateeeee.

Pametnjaković

pre 9 godina

@Znalac

Brate, ako već imaš toliko loša iskustva sa prelepim Srpkinjama, evo da te podsetim- imamo mi i lepotice nacionalnih manjina, možda naiđeš na neku nasmejanu Mađaricu, Rusinku, Slovakinju, Rumunku... Nemoj se ograničavati batice. ;)

D:

pre 9 godina

Mislim da bilo koja osoba treba da bude ono što jeste. Ako neko nije po prirodi nasmejan, a to radi da bi bio privlačan sigurno je još gore. Nekako uvek prepoznam iskren osmeh od isforsirang. Ili ona napadna cerekanja, koja smetaju. Ako neko po prirodi nije vedar, možda ima neku drugu osobinu koja je privlačna.

miro split

pre 9 godina

@Pametnjaković
A,zašto mu nisi ponudija i Hrvatice?Šta njima fali i kako se kaže za ženske pripadnike Bunjevačkog naroda?Bunjevčanke,Bunjke?

Highland

pre 9 godina

Godine beznađa su ostavile traga na našem podmlatku, a ima tu i balkanskih gena, nije džabe tako kako jeste. Niti će biti drugačije. Ko ne voli, nek izvoli negde drugde....