Petak, 19.09.2014.

20:48

Koliko često udate žene zaista imaju seks?

Izvor: Huffington Post

Koliko èesto udate žene zaista imaju seks? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

vuk ns

pre 9 godina

nastavak...najgore mi je zbog deteta,mnogo je osecajna na mene,a ni zenu ne bi voleo da povredim da pati,al sam ne srecan sa njom.nisam je prevario i jos je ne varam ,daleko od toga da sam svetac,radim sa mladjim devojkama i flertujem al nista konkretno za sada.ubedjen sam kad bi imao ljubavnicu da bi se u nju zaljubio a to necu,a ne bi mogao da spavam sa nekim ko me ne privlaci.da me je ispostovala kroz nekoliko osnovnih stvari sto sam trazio od nje a koje su osnovne ja bi je i danas voleo i bilo bi nam extra,ovako zbog nje mi se gadi pola zenskog roda,sto sam i njoj rekao.

vuk ns

pre 9 godina

evo jedna ispovest.ja sam pre svega covek sa velikim srcem,kod mene nema foliranja.moju zenu sam znao par godina pre nase veze,u toku veze sa njom sam imao najbolji sex i ona samnom,cak je ostavila momka koji je bio situiran i stariji od mene,zbog mene.ja sam toliko bio zadovoljan srecom i ljubavi prema njoj da ni jednu sa strane nisam pogledao,ja sam u sexu toliko se trudio da je zadovoljim i to me je cinilo srecnim da je ona dozivljavala i po nekoliko orgazama za vece,i ja i ona smo zbog sexa smrsali toliko da su svi primetili,kad god smo mogli to je bio maratonski sex,po nekoliko puta nocu,ja sam i po 7 puta na vece.iz te veze I ljubavi napravili smo prelepu devojcicu koja danas ima 7 godina.vec pocetkom braka krenule su njene decije bolesti,tripovi,neslaganja,mnogo sitnica i velikih stvari koje meni znace ona je upropastila,sve vreme sam je upozoravao da je meni lepota simbioza spoljne i unutrasnje lepote.danas ona izgleda ko avion a meni je sex sa njom ko robija,ona ne moze da shvati da necu a nekad sam je toliko hteo i voleo.dete volim vise nego sebe i ona je jedini razlog sto sam jos sa zenom,sve sam to rekao i zeni i ponudio joj vise puta razvod ali ona nece ni da cuje i ne veruje u to sto joj kazem.nastavak sledi

Dolina gluposti

pre 9 godina

@Zaista.
Ne. Gledam sa svog "geografskog staništa" na Dolinu gluposti, u kojoj mame i tate rade dečije domaće zadatke i prave od dece nesposobnjakoviće, pa "nemaju vremena" za seks.

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

(Zorka, 19. septembar 2014 21:13)
E Zorka Zorka, nadje se vremena kad se hoce, zena kad trza na nekoga, ode da baci djubre i nakon 15-20 minuta vraca se kuci nasmejana. Ako je muz pita jel isla u Borcu da baci djubre, snacice se i na to da odgovori...

ijadakazem

pre 9 godina

Ubi nas zivot, kakav bre seks. Posao ludnica, radim od 10-12 sati, dodjem kuci, odmah deca naskacu, vikendom jos gore. A seks, sta to bese? Moracu da pitam zenu sta je to.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi
Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti
(Bez loših namera)
-------
Morate da naucite da "izdrzite" tekst duzi od jedne prosto prosirene recenice. Onda cete razumeti. Znam da Vam je, kao svakom danasnjem prosecno obrazovanom Srbinu, najlakse da odgovorite sa "da" ili "ne" ili, jos "svetskije", jos bolje, sa "yes" ili "no" ali, ova tema nije bila na takvoj "naucnoj visini". Poznajem puno srpskih "intelektualaca" koji su akademski gradjani ali ne vole "debele" knjige jer su preopsirne, pa ih zato nisu ni citali jer nisu hteli da trace svoje dragoceno vreme. Inace, u komentaru je dozvoljeno 1500 karaktera. Pokusajte nekada da iskoristite mogucnost koju Vam daje "B92".

Nikola, posmatra tako ljude i zivotinje

pre 9 godina

4 godine braka, dete, sex 6 puta nedeljno!!! takodje imamo iste probleme! volimo sex!
(hajzenberg, 19. septembar 2014 21:39)

Uhhh, a zivotinje jednom godisnje; samo da bi se razmnozile.

Dr. Environmentalist

pre 9 godina

Citajuci neke od komentara a i iz licnog iskustva mislim da su teske godine koje smo preziveli a i dalje nazalost traju za mnoge ostavile trag na libido kako zena tako mozda jos vise muskaraca. Svi su hronicno umorni i melanholicni. Pre pola godimne okoncala sam 10 godisnju vezu u kojoj sex nikada nije bio jaca strana a poslednje 3 god skoro i da ga nije bilo. I to vise zbog njega nego mene. Ja sam u pocetku pokusavala ali kako je on uvek bio umoran vremenom sam odustala. Nisam nikada trazila sa strane jer mislim da je to pogresno. Onda sam se preselila u Kanadu radi posla i imam vezu sa Kanadjaninom koji je uek spreman na akciju bez obzira koliko je umoran. I ne samo da je ucestao vec je najbolji u mom zivotu! I ne on nije izuzetak...

Nikola PO3

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi

Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti
(Bez loših namera, 20. septembar 2014 11:31)

Pa mozda je potrebno malo vise sivih celija da bi se MM komentari razumeli?

moze da se zivi

pre 9 godina

Seks u braku je pre svega veoma pozitivna I za sam brak vazna stvar. Jedna (pametna) zena je ostavila komentar u kome savetuje ostale pripadnice lepseg pola da nikad ne ignorisu orgazam I njegove blagodeti. Zaista, nekako taj sam osecaj kao da nije sa ovoga sveta, toliko je intenzivan I svaprozimajuci ...zato se pretpostavljam I meri u sekundama koliko je mochan. Zena I ja smo zajedno skoro 20 godina I u proseku gledamo ' da mu ga damo' bar tri puta nedeljno, ali cesto je cetiri , dok deca nisu prestala da jedu kod babe pa nismo sami tih dva sata popodne vikendom. Jednostavno volimo to da radimo,nema tu nikakve filozofije, ona dozivi orgazam tri puta ja jednom i ....moze da se zivi. Da ,da kazem i treniramo redovno cetiri puta nedeljno I ona I ja, pa izgleda da I to pomaze jer smo fit, I rezonujemo u stilu ako vec mozemo I hocemo, ajde onda I da to radimo. Lepo bre.

sasa jokic

pre 9 godina

Ja imam seks dva puta mesecno, a traje sedam dana......
Sto rece mujo Fati, e sad se necemo gledat' dva dana. Dje ces to bolan? Nigde, malo cemo od zada....

zoki

pre 9 godina

Koji su ovi seksolozi luzeri mada možda sa ovim brojkama i pomognu nekome. Kod nas u braku nema pravila imamo i dete i kredite i poslove itd. Nekada tri puta dnevno, nekada tek jednom nedeljnom pa koji je sada prosek pojma nemam ne lupamo reckice već smo dugo u braku. Kada mi se pije pijem, kada mi se ljubi to i radim ?!

novosadjan

pre 9 godina

Ne vidim problem, zene kazu da su srecno udate. Sto pravite problem gde ga nema? Mozda im tako i odgovara? Zasto da se "vole" na silu? Ajde da nisu sretne, pa da vi njih savetujete, ali valjda oni znaju bolje nego vi.

jelena

pre 9 godina

Uglavnom kada je muž na terenu. Nekada i kada nije.
Njemu sam uvek debela, džangrizava, namrštena, nije mu dan..
Dok student iz zgrade nema tih problema :)

Bivsi Balkanac

pre 9 godina

Ispocetka 5 puta na dan, pa se pomalo prorijedilo vremenom. Uvijek nako malo dosadjujem pipkam, stipkam trazim pa nekad uspije nekad DIY.

Bez loših namera

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi

Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti

Mix

pre 9 godina

Kada vam jedan uljudan, duhovit i prijatan razgovor sa partnerom bude duži od seksa, možda će vam i seks biti duži, češći i prijatniji od takvog razgovora.
(Luzer, 19. septembar 2014 22:44)

Svaka cast.

da

pre 9 godina

Udata sam i cesto imamo sex. Necu sad da navodim koliko cesto jer je to intima, ali sasvim dovoljno i oboje smo zadovoljni. Imam jedan savet za devojke i zene...opustite se i uzivajte u svom telu i u svim carima sex-a, smatrajte to kao sport a ne kao neku obavezu i verujte mi osecacete se mnogo bolje. Sto cesce imam sex sve ga cesce zelim a i dokazano je da se posle orgazma osecamo mnogo srecnije. Muz ce vam biti srecniji, ali sto je najbitnije bicete i vi same srecnije. Ugledajte se malo na muskarce, vecina obozava sex zato sto on pruza veliko zadovoljstvo i oni ga upraznjavaju kako sami tako i sa partnerkom. Zasto i zene ne bi radile isto? Zato upraznjavajte redovno sex, ako nemate sa kim onda to radite same i nemojte nikad, nikad, sebe lisavati necega tako lepog kao sto je orgazam!

mabre

pre 9 godina

Kod nas se žene udaju ne uz ljubavi nego iz interesa. Svaki deseti brak je iz ljubavi, sve ostalo je rezultat jer "tako treba" i bilo bi korisno. Sve je u redu dok ne dođe do glavnog jela onda mrka kapa, a desert šta je to...

Milan Nis

pre 9 godina

Potvrdjujem sve is teksta. Posao, rucak, deciji domaci zadaci, vecera, kupanje(dece), uspavljivanje, pospremanje loma koji je ostao i posle svega zaspim stojeci . Sex....mozda vikendom, a I to je diskutabilno jer svekrva dolazi ponekad da prespava , zidovi tanki a stan mali.
(Zorka, 19. septembar 2014 21:13)

I posle se mi muskraci i muzevi pitamo sto su stalno nadrnade i 'oce da se svadjaju.

Komičar

pre 9 godina

Ovo je frapantan podatak s obzirom da muškarci samo zele seks i da iskoriste zenu za svoja sitna zadovoljstva. Sta li In se desi u braku da mi je znati?

kizo

pre 9 godina

Ovo za romaticne filmove nije tacno.
Jedna studija je dokaza da se zene osecaju frustrirano i razocarano posle gledanja. Komedije su najbolje pre sexa.

miladin

pre 9 godina

12 godina braka. 2-3 puta mesečno, ali svaki put sve bolje, lepše, kvalitetnije i duže. Kad deca još malo porastu biće i češće. Ako vam kalitet seksa opada to znači da nešto drugo nije dobro i braku.

Zivota Zivotic

pre 9 godina

Sve zavisi od godina starosti ili mladosti. Moja punica nije imala seks vise od 25 godina jer se pre toliko godina razvela od bivseg muza. Sada joj je 83 godine I sto je najvaznije, dobrog je zdravlja.

Александар Џунић

pre 9 godina

Осто онолико, колико ћевабџија једе пљескавице, сладолеџија сладолед,...

wlado

pre 9 godina

istina je da su zene mnogo vise opterecene i zavisne seksom nego sto se smatra. Do sada svaka moja devojka je zelela sex barem 3x cesce nego ja, na moje veliko iznenadjenje, i to im je jako vazan faktor srece u vezi, bas cudno...

otac makarije

pre 9 godina

ne znam ko prvi zaspi, dete, zena ili ja. ko poslednji ostane budan mora da skupi igracke i opere sudove. posle toga mi nije do zivota, a kamoli do seksa

Vladimirr

pre 9 godina

Pa da, uglavnom to i nije zasicenost nego neka rutina i sigurnost - ne moram danas, mogu da ostavim i za sutra. Ja sam imao desetogodisnju vezu, i bilo je kad se sve sabere i oduzme, oko jedamnut nedeljno. Onda smo se par meseci rastajali, i znalo je da bude i par puta na dan. Sada vec neko vreme nismo zajedno, imao sam par nekih kratkotrajnih veza koje me nisu zadovolile, ne toliko seksualmo koliko emotivno, i moram da priznam da mi fali tih jedamput nedeljno, i to ne zbog seksa, nego zbog bliskosti, ljubavi, poverenja...

Luzer

pre 9 godina

Kada vam jedan uljudan, duhovit i prijatan razgovor sa partnerom bude duži od seksa, možda će vam i seks biti duži, češći i prijatniji od takvog razgovora.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Najsmesniji su mi ovi "seksolozi" koji sve iskazuju brojevima, centrimetrima i minutama. A koliko li puta udate zene udahnu vazduh, koliko paradajza konzumiraju za vreme rucka ili, koju kolicinu vode popiju nedelno. Nijedna to ne radi isto. Pretpostavljam da je tako i u seksu. Ako se nesto razumem u ovu "umetnost", seks je najbolji i najkvalitetniji kada se ne broji, kada se ne planira i kada se ne odvija po rutini odnosno, kada ne podseca na struganje drva ili ponavljanje neke radnje koja je vec dosadila. Ko ce se posle dobrog seksa secati kada se desio zadnji ili, ko ce planirati sledeci? Totalna glupost a ova jurnjava i price na temi "KOLIKO" samo ga upropascuju i svode ga na bednu rutinu. Mnogi su pokusavali da opisu seksualni dozivljaj ali ga niko nije opisivao brojkama odnposno "tri puta dnevno ili nedeljno"?! Jednoga dana moze da se dogodi tri puta a onda da ne bude tri meseca. Zar je to uopste vazno?

КоректанКоментар

pre 9 godina

Мислим да се ми овде, под СНС-ом, не можемо пожалити на недостатак секса.

Zorka

pre 9 godina

Potvrdjujem sve is teksta. Posao, rucak, deciji domaci zadaci, vecera, kupanje(dece), uspavljivanje, pospremanje loma koji je ostao i posle svega zaspim stojeci . Sex....mozda vikendom, a I to je diskutabilno jer svekrva dolazi ponekad da prespava , zidovi tanki a stan mali.

Dolina gluposti

pre 9 godina

Pitanje za ove sto rade decije domace zadate: ZASTO??! Zasto ih deca sama ne rade? To su njihove obaveze, ne vase. Da ste odradili to kako treba, bilo bi vise vremena za seks. Strasno mi je kada cujem da mame i tate rade domaci. Da li deca idu u skolu ili vi? Mene bi bilo sramota da to radim! Nauce se deca jos kako! U skolu samo na roditeljski. Ja sam moje formalno obrazovanje zavrsila, sada je red na njih.

moje ime

pre 9 godina

moja 2 puta sedmicno, nekada cesce nikada redje . 11. godina braka , da nije klinaca , obaveza umora i to vise od klinaca nego od posla , bilo bi cesce . nekada se ocima " dogovorimo", kao cim zaspu klinci , onda oboje zaspemo kao klade ... sve u svemu ok je ...

Aron

pre 9 godina

Kod nas još manje. Muškarci se zasite, a i žene takođe jer se brakovi ovde sklapaju uglavnom iz nužde a ne iz ljubavi. I to zbog toga što žene zađu u neke godine pa bukvalno ucene muškarce da se udaju za njih, a muškarci pošto znaju da neće moći da nađu ništa bolje pristaju na to. Ili pak kada se desi da devojka zatrudni pa onda muškarac mora da to uradi da mu se ne bi desila scena iz filma "Poltron".

Zorka

pre 9 godina

Potvrdjujem sve is teksta. Posao, rucak, deciji domaci zadaci, vecera, kupanje(dece), uspavljivanje, pospremanje loma koji je ostao i posle svega zaspim stojeci . Sex....mozda vikendom, a I to je diskutabilno jer svekrva dolazi ponekad da prespava , zidovi tanki a stan mali.

КоректанКоментар

pre 9 godina

Мислим да се ми овде, под СНС-ом, не можемо пожалити на недостатак секса.

moje ime

pre 9 godina

moja 2 puta sedmicno, nekada cesce nikada redje . 11. godina braka , da nije klinaca , obaveza umora i to vise od klinaca nego od posla , bilo bi cesce . nekada se ocima " dogovorimo", kao cim zaspu klinci , onda oboje zaspemo kao klade ... sve u svemu ok je ...

Vladimirr

pre 9 godina

Pa da, uglavnom to i nije zasicenost nego neka rutina i sigurnost - ne moram danas, mogu da ostavim i za sutra. Ja sam imao desetogodisnju vezu, i bilo je kad se sve sabere i oduzme, oko jedamnut nedeljno. Onda smo se par meseci rastajali, i znalo je da bude i par puta na dan. Sada vec neko vreme nismo zajedno, imao sam par nekih kratkotrajnih veza koje me nisu zadovolile, ne toliko seksualmo koliko emotivno, i moram da priznam da mi fali tih jedamput nedeljno, i to ne zbog seksa, nego zbog bliskosti, ljubavi, poverenja...

Luzer

pre 9 godina

Kada vam jedan uljudan, duhovit i prijatan razgovor sa partnerom bude duži od seksa, možda će vam i seks biti duži, češći i prijatniji od takvog razgovora.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Najsmesniji su mi ovi "seksolozi" koji sve iskazuju brojevima, centrimetrima i minutama. A koliko li puta udate zene udahnu vazduh, koliko paradajza konzumiraju za vreme rucka ili, koju kolicinu vode popiju nedelno. Nijedna to ne radi isto. Pretpostavljam da je tako i u seksu. Ako se nesto razumem u ovu "umetnost", seks je najbolji i najkvalitetniji kada se ne broji, kada se ne planira i kada se ne odvija po rutini odnosno, kada ne podseca na struganje drva ili ponavljanje neke radnje koja je vec dosadila. Ko ce se posle dobrog seksa secati kada se desio zadnji ili, ko ce planirati sledeci? Totalna glupost a ova jurnjava i price na temi "KOLIKO" samo ga upropascuju i svode ga na bednu rutinu. Mnogi su pokusavali da opisu seksualni dozivljaj ali ga niko nije opisivao brojkama odnposno "tri puta dnevno ili nedeljno"?! Jednoga dana moze da se dogodi tri puta a onda da ne bude tri meseca. Zar je to uopste vazno?

Aron

pre 9 godina

Kod nas još manje. Muškarci se zasite, a i žene takođe jer se brakovi ovde sklapaju uglavnom iz nužde a ne iz ljubavi. I to zbog toga što žene zađu u neke godine pa bukvalno ucene muškarce da se udaju za njih, a muškarci pošto znaju da neće moći da nađu ništa bolje pristaju na to. Ili pak kada se desi da devojka zatrudni pa onda muškarac mora da to uradi da mu se ne bi desila scena iz filma "Poltron".

Dolina gluposti

pre 9 godina

Pitanje za ove sto rade decije domace zadate: ZASTO??! Zasto ih deca sama ne rade? To su njihove obaveze, ne vase. Da ste odradili to kako treba, bilo bi vise vremena za seks. Strasno mi je kada cujem da mame i tate rade domaci. Da li deca idu u skolu ili vi? Mene bi bilo sramota da to radim! Nauce se deca jos kako! U skolu samo na roditeljski. Ja sam moje formalno obrazovanje zavrsila, sada je red na njih.

jelena

pre 9 godina

Uglavnom kada je muž na terenu. Nekada i kada nije.
Njemu sam uvek debela, džangrizava, namrštena, nije mu dan..
Dok student iz zgrade nema tih problema :)

da

pre 9 godina

Udata sam i cesto imamo sex. Necu sad da navodim koliko cesto jer je to intima, ali sasvim dovoljno i oboje smo zadovoljni. Imam jedan savet za devojke i zene...opustite se i uzivajte u svom telu i u svim carima sex-a, smatrajte to kao sport a ne kao neku obavezu i verujte mi osecacete se mnogo bolje. Sto cesce imam sex sve ga cesce zelim a i dokazano je da se posle orgazma osecamo mnogo srecnije. Muz ce vam biti srecniji, ali sto je najbitnije bicete i vi same srecnije. Ugledajte se malo na muskarce, vecina obozava sex zato sto on pruza veliko zadovoljstvo i oni ga upraznjavaju kako sami tako i sa partnerkom. Zasto i zene ne bi radile isto? Zato upraznjavajte redovno sex, ako nemate sa kim onda to radite same i nemojte nikad, nikad, sebe lisavati necega tako lepog kao sto je orgazam!

otac makarije

pre 9 godina

ne znam ko prvi zaspi, dete, zena ili ja. ko poslednji ostane budan mora da skupi igracke i opere sudove. posle toga mi nije do zivota, a kamoli do seksa

wlado

pre 9 godina

istina je da su zene mnogo vise opterecene i zavisne seksom nego sto se smatra. Do sada svaka moja devojka je zelela sex barem 3x cesce nego ja, na moje veliko iznenadjenje, i to im je jako vazan faktor srece u vezi, bas cudno...

Milan Nis

pre 9 godina

Potvrdjujem sve is teksta. Posao, rucak, deciji domaci zadaci, vecera, kupanje(dece), uspavljivanje, pospremanje loma koji je ostao i posle svega zaspim stojeci . Sex....mozda vikendom, a I to je diskutabilno jer svekrva dolazi ponekad da prespava , zidovi tanki a stan mali.
(Zorka, 19. septembar 2014 21:13)

I posle se mi muskraci i muzevi pitamo sto su stalno nadrnade i 'oce da se svadjaju.

miladin

pre 9 godina

12 godina braka. 2-3 puta mesečno, ali svaki put sve bolje, lepše, kvalitetnije i duže. Kad deca još malo porastu biće i češće. Ako vam kalitet seksa opada to znači da nešto drugo nije dobro i braku.

mabre

pre 9 godina

Kod nas se žene udaju ne uz ljubavi nego iz interesa. Svaki deseti brak je iz ljubavi, sve ostalo je rezultat jer "tako treba" i bilo bi korisno. Sve je u redu dok ne dođe do glavnog jela onda mrka kapa, a desert šta je to...

kizo

pre 9 godina

Ovo za romaticne filmove nije tacno.
Jedna studija je dokaza da se zene osecaju frustrirano i razocarano posle gledanja. Komedije su najbolje pre sexa.

Mix

pre 9 godina

Kada vam jedan uljudan, duhovit i prijatan razgovor sa partnerom bude duži od seksa, možda će vam i seks biti duži, češći i prijatniji od takvog razgovora.
(Luzer, 19. septembar 2014 22:44)

Svaka cast.

novosadjan

pre 9 godina

Ne vidim problem, zene kazu da su srecno udate. Sto pravite problem gde ga nema? Mozda im tako i odgovara? Zasto da se "vole" na silu? Ajde da nisu sretne, pa da vi njih savetujete, ali valjda oni znaju bolje nego vi.

Александар Џунић

pre 9 godina

Осто онолико, колико ћевабџија једе пљескавице, сладолеџија сладолед,...

Zivota Zivotic

pre 9 godina

Sve zavisi od godina starosti ili mladosti. Moja punica nije imala seks vise od 25 godina jer se pre toliko godina razvela od bivseg muza. Sada joj je 83 godine I sto je najvaznije, dobrog je zdravlja.

moze da se zivi

pre 9 godina

Seks u braku je pre svega veoma pozitivna I za sam brak vazna stvar. Jedna (pametna) zena je ostavila komentar u kome savetuje ostale pripadnice lepseg pola da nikad ne ignorisu orgazam I njegove blagodeti. Zaista, nekako taj sam osecaj kao da nije sa ovoga sveta, toliko je intenzivan I svaprozimajuci ...zato se pretpostavljam I meri u sekundama koliko je mochan. Zena I ja smo zajedno skoro 20 godina I u proseku gledamo ' da mu ga damo' bar tri puta nedeljno, ali cesto je cetiri , dok deca nisu prestala da jedu kod babe pa nismo sami tih dva sata popodne vikendom. Jednostavno volimo to da radimo,nema tu nikakve filozofije, ona dozivi orgazam tri puta ja jednom i ....moze da se zivi. Da ,da kazem i treniramo redovno cetiri puta nedeljno I ona I ja, pa izgleda da I to pomaze jer smo fit, I rezonujemo u stilu ako vec mozemo I hocemo, ajde onda I da to radimo. Lepo bre.

Dr. Environmentalist

pre 9 godina

Citajuci neke od komentara a i iz licnog iskustva mislim da su teske godine koje smo preziveli a i dalje nazalost traju za mnoge ostavile trag na libido kako zena tako mozda jos vise muskaraca. Svi su hronicno umorni i melanholicni. Pre pola godimne okoncala sam 10 godisnju vezu u kojoj sex nikada nije bio jaca strana a poslednje 3 god skoro i da ga nije bilo. I to vise zbog njega nego mene. Ja sam u pocetku pokusavala ali kako je on uvek bio umoran vremenom sam odustala. Nisam nikada trazila sa strane jer mislim da je to pogresno. Onda sam se preselila u Kanadu radi posla i imam vezu sa Kanadjaninom koji je uek spreman na akciju bez obzira koliko je umoran. I ne samo da je ucestao vec je najbolji u mom zivotu! I ne on nije izuzetak...

zoki

pre 9 godina

Koji su ovi seksolozi luzeri mada možda sa ovim brojkama i pomognu nekome. Kod nas u braku nema pravila imamo i dete i kredite i poslove itd. Nekada tri puta dnevno, nekada tek jednom nedeljnom pa koji je sada prosek pojma nemam ne lupamo reckice već smo dugo u braku. Kada mi se pije pijem, kada mi se ljubi to i radim ?!

ijadakazem

pre 9 godina

Ubi nas zivot, kakav bre seks. Posao ludnica, radim od 10-12 sati, dodjem kuci, odmah deca naskacu, vikendom jos gore. A seks, sta to bese? Moracu da pitam zenu sta je to.

Komičar

pre 9 godina

Ovo je frapantan podatak s obzirom da muškarci samo zele seks i da iskoriste zenu za svoja sitna zadovoljstva. Sta li In se desi u braku da mi je znati?

Bivsi Balkanac

pre 9 godina

Ispocetka 5 puta na dan, pa se pomalo prorijedilo vremenom. Uvijek nako malo dosadjujem pipkam, stipkam trazim pa nekad uspije nekad DIY.

Bez loših namera

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi

Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

(Zorka, 19. septembar 2014 21:13)
E Zorka Zorka, nadje se vremena kad se hoce, zena kad trza na nekoga, ode da baci djubre i nakon 15-20 minuta vraca se kuci nasmejana. Ako je muz pita jel isla u Borcu da baci djubre, snacice se i na to da odgovori...

Dolina gluposti

pre 9 godina

@Zaista.
Ne. Gledam sa svog "geografskog staništa" na Dolinu gluposti, u kojoj mame i tate rade dečije domaće zadatke i prave od dece nesposobnjakoviće, pa "nemaju vremena" za seks.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi
Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti
(Bez loših namera)
-------
Morate da naucite da "izdrzite" tekst duzi od jedne prosto prosirene recenice. Onda cete razumeti. Znam da Vam je, kao svakom danasnjem prosecno obrazovanom Srbinu, najlakse da odgovorite sa "da" ili "ne" ili, jos "svetskije", jos bolje, sa "yes" ili "no" ali, ova tema nije bila na takvoj "naucnoj visini". Poznajem puno srpskih "intelektualaca" koji su akademski gradjani ali ne vole "debele" knjige jer su preopsirne, pa ih zato nisu ni citali jer nisu hteli da trace svoje dragoceno vreme. Inace, u komentaru je dozvoljeno 1500 karaktera. Pokusajte nekada da iskoristite mogucnost koju Vam daje "B92".

sasa jokic

pre 9 godina

Ja imam seks dva puta mesecno, a traje sedam dana......
Sto rece mujo Fati, e sad se necemo gledat' dva dana. Dje ces to bolan? Nigde, malo cemo od zada....

Nikola PO3

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi

Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti
(Bez loših namera, 20. septembar 2014 11:31)

Pa mozda je potrebno malo vise sivih celija da bi se MM komentari razumeli?

Nikola, posmatra tako ljude i zivotinje

pre 9 godina

4 godine braka, dete, sex 6 puta nedeljno!!! takodje imamo iste probleme! volimo sex!
(hajzenberg, 19. septembar 2014 21:39)

Uhhh, a zivotinje jednom godisnje; samo da bi se razmnozile.

vuk ns

pre 9 godina

nastavak...najgore mi je zbog deteta,mnogo je osecajna na mene,a ni zenu ne bi voleo da povredim da pati,al sam ne srecan sa njom.nisam je prevario i jos je ne varam ,daleko od toga da sam svetac,radim sa mladjim devojkama i flertujem al nista konkretno za sada.ubedjen sam kad bi imao ljubavnicu da bi se u nju zaljubio a to necu,a ne bi mogao da spavam sa nekim ko me ne privlaci.da me je ispostovala kroz nekoliko osnovnih stvari sto sam trazio od nje a koje su osnovne ja bi je i danas voleo i bilo bi nam extra,ovako zbog nje mi se gadi pola zenskog roda,sto sam i njoj rekao.

vuk ns

pre 9 godina

evo jedna ispovest.ja sam pre svega covek sa velikim srcem,kod mene nema foliranja.moju zenu sam znao par godina pre nase veze,u toku veze sa njom sam imao najbolji sex i ona samnom,cak je ostavila momka koji je bio situiran i stariji od mene,zbog mene.ja sam toliko bio zadovoljan srecom i ljubavi prema njoj da ni jednu sa strane nisam pogledao,ja sam u sexu toliko se trudio da je zadovoljim i to me je cinilo srecnim da je ona dozivljavala i po nekoliko orgazama za vece,i ja i ona smo zbog sexa smrsali toliko da su svi primetili,kad god smo mogli to je bio maratonski sex,po nekoliko puta nocu,ja sam i po 7 puta na vece.iz te veze I ljubavi napravili smo prelepu devojcicu koja danas ima 7 godina.vec pocetkom braka krenule su njene decije bolesti,tripovi,neslaganja,mnogo sitnica i velikih stvari koje meni znace ona je upropastila,sve vreme sam je upozoravao da je meni lepota simbioza spoljne i unutrasnje lepote.danas ona izgleda ko avion a meni je sex sa njom ko robija,ona ne moze da shvati da necu a nekad sam je toliko hteo i voleo.dete volim vise nego sebe i ona je jedini razlog sto sam jos sa zenom,sve sam to rekao i zeni i ponudio joj vise puta razvod ali ona nece ni da cuje i ne veruje u to sto joj kazem.nastavak sledi

Aron

pre 9 godina

Kod nas još manje. Muškarci se zasite, a i žene takođe jer se brakovi ovde sklapaju uglavnom iz nužde a ne iz ljubavi. I to zbog toga što žene zađu u neke godine pa bukvalno ucene muškarce da se udaju za njih, a muškarci pošto znaju da neće moći da nađu ništa bolje pristaju na to. Ili pak kada se desi da devojka zatrudni pa onda muškarac mora da to uradi da mu se ne bi desila scena iz filma "Poltron".

Dolina gluposti

pre 9 godina

Pitanje za ove sto rade decije domace zadate: ZASTO??! Zasto ih deca sama ne rade? To su njihove obaveze, ne vase. Da ste odradili to kako treba, bilo bi vise vremena za seks. Strasno mi je kada cujem da mame i tate rade domaci. Da li deca idu u skolu ili vi? Mene bi bilo sramota da to radim! Nauce se deca jos kako! U skolu samo na roditeljski. Ja sam moje formalno obrazovanje zavrsila, sada je red na njih.

jelena

pre 9 godina

Uglavnom kada je muž na terenu. Nekada i kada nije.
Njemu sam uvek debela, džangrizava, namrštena, nije mu dan..
Dok student iz zgrade nema tih problema :)

moje ime

pre 9 godina

moja 2 puta sedmicno, nekada cesce nikada redje . 11. godina braka , da nije klinaca , obaveza umora i to vise od klinaca nego od posla , bilo bi cesce . nekada se ocima " dogovorimo", kao cim zaspu klinci , onda oboje zaspemo kao klade ... sve u svemu ok je ...

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi
Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti
(Bez loših namera)
-------
Morate da naucite da "izdrzite" tekst duzi od jedne prosto prosirene recenice. Onda cete razumeti. Znam da Vam je, kao svakom danasnjem prosecno obrazovanom Srbinu, najlakse da odgovorite sa "da" ili "ne" ili, jos "svetskije", jos bolje, sa "yes" ili "no" ali, ova tema nije bila na takvoj "naucnoj visini". Poznajem puno srpskih "intelektualaca" koji su akademski gradjani ali ne vole "debele" knjige jer su preopsirne, pa ih zato nisu ni citali jer nisu hteli da trace svoje dragoceno vreme. Inace, u komentaru je dozvoljeno 1500 karaktera. Pokusajte nekada da iskoristite mogucnost koju Vam daje "B92".

Zorka

pre 9 godina

Potvrdjujem sve is teksta. Posao, rucak, deciji domaci zadaci, vecera, kupanje(dece), uspavljivanje, pospremanje loma koji je ostao i posle svega zaspim stojeci . Sex....mozda vikendom, a I to je diskutabilno jer svekrva dolazi ponekad da prespava , zidovi tanki a stan mali.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Najsmesniji su mi ovi "seksolozi" koji sve iskazuju brojevima, centrimetrima i minutama. A koliko li puta udate zene udahnu vazduh, koliko paradajza konzumiraju za vreme rucka ili, koju kolicinu vode popiju nedelno. Nijedna to ne radi isto. Pretpostavljam da je tako i u seksu. Ako se nesto razumem u ovu "umetnost", seks je najbolji i najkvalitetniji kada se ne broji, kada se ne planira i kada se ne odvija po rutini odnosno, kada ne podseca na struganje drva ili ponavljanje neke radnje koja je vec dosadila. Ko ce se posle dobrog seksa secati kada se desio zadnji ili, ko ce planirati sledeci? Totalna glupost a ova jurnjava i price na temi "KOLIKO" samo ga upropascuju i svode ga na bednu rutinu. Mnogi su pokusavali da opisu seksualni dozivljaj ali ga niko nije opisivao brojkama odnposno "tri puta dnevno ili nedeljno"?! Jednoga dana moze da se dogodi tri puta a onda da ne bude tri meseca. Zar je to uopste vazno?

mabre

pre 9 godina

Kod nas se žene udaju ne uz ljubavi nego iz interesa. Svaki deseti brak je iz ljubavi, sve ostalo je rezultat jer "tako treba" i bilo bi korisno. Sve je u redu dok ne dođe do glavnog jela onda mrka kapa, a desert šta je to...

Dr. Environmentalist

pre 9 godina

Citajuci neke od komentara a i iz licnog iskustva mislim da su teske godine koje smo preziveli a i dalje nazalost traju za mnoge ostavile trag na libido kako zena tako mozda jos vise muskaraca. Svi su hronicno umorni i melanholicni. Pre pola godimne okoncala sam 10 godisnju vezu u kojoj sex nikada nije bio jaca strana a poslednje 3 god skoro i da ga nije bilo. I to vise zbog njega nego mene. Ja sam u pocetku pokusavala ali kako je on uvek bio umoran vremenom sam odustala. Nisam nikada trazila sa strane jer mislim da je to pogresno. Onda sam se preselila u Kanadu radi posla i imam vezu sa Kanadjaninom koji je uek spreman na akciju bez obzira koliko je umoran. I ne samo da je ucestao vec je najbolji u mom zivotu! I ne on nije izuzetak...

zoki

pre 9 godina

Koji su ovi seksolozi luzeri mada možda sa ovim brojkama i pomognu nekome. Kod nas u braku nema pravila imamo i dete i kredite i poslove itd. Nekada tri puta dnevno, nekada tek jednom nedeljnom pa koji je sada prosek pojma nemam ne lupamo reckice već smo dugo u braku. Kada mi se pije pijem, kada mi se ljubi to i radim ?!

Bez loših namera

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi

Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti

Luzer

pre 9 godina

Kada vam jedan uljudan, duhovit i prijatan razgovor sa partnerom bude duži od seksa, možda će vam i seks biti duži, češći i prijatniji od takvog razgovora.

Nikola PO3

pre 9 godina

@ Mladen Mladenovi

Vi ni sa hiljadu reči (koliko,u proseku, upotrebite za svoj komentar) ne kažete ništa. Ne morate ni da potpisujete svoj komentar ;prepoznat je i po stilu i po preopširnosti
(Bez loših namera, 20. septembar 2014 11:31)

Pa mozda je potrebno malo vise sivih celija da bi se MM komentari razumeli?

КоректанКоментар

pre 9 godina

Мислим да се ми овде, под СНС-ом, не можемо пожалити на недостатак секса.

miladin

pre 9 godina

12 godina braka. 2-3 puta mesečno, ali svaki put sve bolje, lepše, kvalitetnije i duže. Kad deca još malo porastu biće i češće. Ako vam kalitet seksa opada to znači da nešto drugo nije dobro i braku.

da

pre 9 godina

Udata sam i cesto imamo sex. Necu sad da navodim koliko cesto jer je to intima, ali sasvim dovoljno i oboje smo zadovoljni. Imam jedan savet za devojke i zene...opustite se i uzivajte u svom telu i u svim carima sex-a, smatrajte to kao sport a ne kao neku obavezu i verujte mi osecacete se mnogo bolje. Sto cesce imam sex sve ga cesce zelim a i dokazano je da se posle orgazma osecamo mnogo srecnije. Muz ce vam biti srecniji, ali sto je najbitnije bicete i vi same srecnije. Ugledajte se malo na muskarce, vecina obozava sex zato sto on pruza veliko zadovoljstvo i oni ga upraznjavaju kako sami tako i sa partnerkom. Zasto i zene ne bi radile isto? Zato upraznjavajte redovno sex, ako nemate sa kim onda to radite same i nemojte nikad, nikad, sebe lisavati necega tako lepog kao sto je orgazam!

Vladimirr

pre 9 godina

Pa da, uglavnom to i nije zasicenost nego neka rutina i sigurnost - ne moram danas, mogu da ostavim i za sutra. Ja sam imao desetogodisnju vezu, i bilo je kad se sve sabere i oduzme, oko jedamnut nedeljno. Onda smo se par meseci rastajali, i znalo je da bude i par puta na dan. Sada vec neko vreme nismo zajedno, imao sam par nekih kratkotrajnih veza koje me nisu zadovolile, ne toliko seksualmo koliko emotivno, i moram da priznam da mi fali tih jedamput nedeljno, i to ne zbog seksa, nego zbog bliskosti, ljubavi, poverenja...

moze da se zivi

pre 9 godina

Seks u braku je pre svega veoma pozitivna I za sam brak vazna stvar. Jedna (pametna) zena je ostavila komentar u kome savetuje ostale pripadnice lepseg pola da nikad ne ignorisu orgazam I njegove blagodeti. Zaista, nekako taj sam osecaj kao da nije sa ovoga sveta, toliko je intenzivan I svaprozimajuci ...zato se pretpostavljam I meri u sekundama koliko je mochan. Zena I ja smo zajedno skoro 20 godina I u proseku gledamo ' da mu ga damo' bar tri puta nedeljno, ali cesto je cetiri , dok deca nisu prestala da jedu kod babe pa nismo sami tih dva sata popodne vikendom. Jednostavno volimo to da radimo,nema tu nikakve filozofije, ona dozivi orgazam tri puta ja jednom i ....moze da se zivi. Da ,da kazem i treniramo redovno cetiri puta nedeljno I ona I ja, pa izgleda da I to pomaze jer smo fit, I rezonujemo u stilu ako vec mozemo I hocemo, ajde onda I da to radimo. Lepo bre.

vuk ns

pre 9 godina

evo jedna ispovest.ja sam pre svega covek sa velikim srcem,kod mene nema foliranja.moju zenu sam znao par godina pre nase veze,u toku veze sa njom sam imao najbolji sex i ona samnom,cak je ostavila momka koji je bio situiran i stariji od mene,zbog mene.ja sam toliko bio zadovoljan srecom i ljubavi prema njoj da ni jednu sa strane nisam pogledao,ja sam u sexu toliko se trudio da je zadovoljim i to me je cinilo srecnim da je ona dozivljavala i po nekoliko orgazama za vece,i ja i ona smo zbog sexa smrsali toliko da su svi primetili,kad god smo mogli to je bio maratonski sex,po nekoliko puta nocu,ja sam i po 7 puta na vece.iz te veze I ljubavi napravili smo prelepu devojcicu koja danas ima 7 godina.vec pocetkom braka krenule su njene decije bolesti,tripovi,neslaganja,mnogo sitnica i velikih stvari koje meni znace ona je upropastila,sve vreme sam je upozoravao da je meni lepota simbioza spoljne i unutrasnje lepote.danas ona izgleda ko avion a meni je sex sa njom ko robija,ona ne moze da shvati da necu a nekad sam je toliko hteo i voleo.dete volim vise nego sebe i ona je jedini razlog sto sam jos sa zenom,sve sam to rekao i zeni i ponudio joj vise puta razvod ali ona nece ni da cuje i ne veruje u to sto joj kazem.nastavak sledi

wlado

pre 9 godina

istina je da su zene mnogo vise opterecene i zavisne seksom nego sto se smatra. Do sada svaka moja devojka je zelela sex barem 3x cesce nego ja, na moje veliko iznenadjenje, i to im je jako vazan faktor srece u vezi, bas cudno...

Komičar

pre 9 godina

Ovo je frapantan podatak s obzirom da muškarci samo zele seks i da iskoriste zenu za svoja sitna zadovoljstva. Sta li In se desi u braku da mi je znati?

Milan Nis

pre 9 godina

Potvrdjujem sve is teksta. Posao, rucak, deciji domaci zadaci, vecera, kupanje(dece), uspavljivanje, pospremanje loma koji je ostao i posle svega zaspim stojeci . Sex....mozda vikendom, a I to je diskutabilno jer svekrva dolazi ponekad da prespava , zidovi tanki a stan mali.
(Zorka, 19. septembar 2014 21:13)

I posle se mi muskraci i muzevi pitamo sto su stalno nadrnade i 'oce da se svadjaju.

Bivsi Balkanac

pre 9 godina

Ispocetka 5 puta na dan, pa se pomalo prorijedilo vremenom. Uvijek nako malo dosadjujem pipkam, stipkam trazim pa nekad uspije nekad DIY.

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

(Zorka, 19. septembar 2014 21:13)
E Zorka Zorka, nadje se vremena kad se hoce, zena kad trza na nekoga, ode da baci djubre i nakon 15-20 minuta vraca se kuci nasmejana. Ako je muz pita jel isla u Borcu da baci djubre, snacice se i na to da odgovori...

otac makarije

pre 9 godina

ne znam ko prvi zaspi, dete, zena ili ja. ko poslednji ostane budan mora da skupi igracke i opere sudove. posle toga mi nije do zivota, a kamoli do seksa

vuk ns

pre 9 godina

nastavak...najgore mi je zbog deteta,mnogo je osecajna na mene,a ni zenu ne bi voleo da povredim da pati,al sam ne srecan sa njom.nisam je prevario i jos je ne varam ,daleko od toga da sam svetac,radim sa mladjim devojkama i flertujem al nista konkretno za sada.ubedjen sam kad bi imao ljubavnicu da bi se u nju zaljubio a to necu,a ne bi mogao da spavam sa nekim ko me ne privlaci.da me je ispostovala kroz nekoliko osnovnih stvari sto sam trazio od nje a koje su osnovne ja bi je i danas voleo i bilo bi nam extra,ovako zbog nje mi se gadi pola zenskog roda,sto sam i njoj rekao.

Zivota Zivotic

pre 9 godina

Sve zavisi od godina starosti ili mladosti. Moja punica nije imala seks vise od 25 godina jer se pre toliko godina razvela od bivseg muza. Sada joj je 83 godine I sto je najvaznije, dobrog je zdravlja.

novosadjan

pre 9 godina

Ne vidim problem, zene kazu da su srecno udate. Sto pravite problem gde ga nema? Mozda im tako i odgovara? Zasto da se "vole" na silu? Ajde da nisu sretne, pa da vi njih savetujete, ali valjda oni znaju bolje nego vi.

Nikola, posmatra tako ljude i zivotinje

pre 9 godina

4 godine braka, dete, sex 6 puta nedeljno!!! takodje imamo iste probleme! volimo sex!
(hajzenberg, 19. septembar 2014 21:39)

Uhhh, a zivotinje jednom godisnje; samo da bi se razmnozile.

ijadakazem

pre 9 godina

Ubi nas zivot, kakav bre seks. Posao ludnica, radim od 10-12 sati, dodjem kuci, odmah deca naskacu, vikendom jos gore. A seks, sta to bese? Moracu da pitam zenu sta je to.

Mix

pre 9 godina

Kada vam jedan uljudan, duhovit i prijatan razgovor sa partnerom bude duži od seksa, možda će vam i seks biti duži, češći i prijatniji od takvog razgovora.
(Luzer, 19. septembar 2014 22:44)

Svaka cast.

Dolina gluposti

pre 9 godina

@Zaista.
Ne. Gledam sa svog "geografskog staništa" na Dolinu gluposti, u kojoj mame i tate rade dečije domaće zadatke i prave od dece nesposobnjakoviće, pa "nemaju vremena" za seks.

Александар Џунић

pre 9 godina

Осто онолико, колико ћевабџија једе пљескавице, сладолеџија сладолед,...

kizo

pre 9 godina

Ovo za romaticne filmove nije tacno.
Jedna studija je dokaza da se zene osecaju frustrirano i razocarano posle gledanja. Komedije su najbolje pre sexa.

sasa jokic

pre 9 godina

Ja imam seks dva puta mesecno, a traje sedam dana......
Sto rece mujo Fati, e sad se necemo gledat' dva dana. Dje ces to bolan? Nigde, malo cemo od zada....