Sreda, 11.06.2014.

12:49

Šta žene zaista žele?

Izvor: Daily Mail

Šta žene zaista žele? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Žena

pre 9 godina

Koliko vidim, postavljeno je pitanje šta žene žele u krevetu?

Prvo i osnovno, želim da me muškarac ne osudjuje, da mogu biti svoja, da lupim šta mi padne na pamet, da se "igram" u krevetu bez straha da će on odlepiti i uplašiti se.
Većina muškaraca je sklona osudi žena, i zato se žene rano opredeljuju da se u seksu zatvore, jer krevet postaje pozornica za moralisanje, a ne mesto da partneri uživaju.
Osim moralisanja, ženu opterećuju predrasude o izgledu. Ako nisam idealna, i ako nisam pre toga uložila sate kod kozmetičara i manikira, znači treba da se osećam neprijatno i da ne mogu da se opustim i ludiram. Društvo pravi pritisak na žene, a ja mislim da je to zavera kozmetičke industrije...
I treće, žena u krevetu mora da se od muškarca oseti kao kraljica. Neka je za jednu noć, ali te noći je ona kraljica, posebna na svaki način.
Eto to je to što žene žele, ostalo su detalji...

jelena

pre 9 godina

@Scandal

Zvuci da je u proslosti bilo jednostavnije, imas jednostavna pravila, sledis ih, cesto drugi odluce umesto tebe i tvoje je u principu samo da produzis vrstu. Ne bih ga menjala ovo nase u kome se otvaraju nove situacije koje treba da resimo i stanemo iza svojih odluka, to je privilegija.

Veliki pozdrav, bilo mi je zadovoljstvo.

jelena

pre 9 godina

@Scandal

Upravo to. Sve sto ste naveli proistice iz lose komunikacije, a ona nastaje iz strahova i predrasuda. I roditelji nas njoj nisu naucili jer je uglavnom ne znaju ni sami.

Samo se s jednim ne slazem, a to je da bilo ko bilo koga treba da zadrzava. Do sada nisam uspela da shvatim zasto ljudi ostaju u losim vezama, ali sto bih morala bas sve da razumem, :).

Scandal

pre 9 godina

@jelena
Naši matorci su učeni da žive u patrijarhalnoj porodici i da imaju samo jednom pravo da se venčavaju. Jednostavno, takva nam je bila tradicija. Ali, tad si morao/la dobro oči da otvoriš pre nego što staneš na ludi kamen, a ako se dobro sećam, i roditelji su decu venčavali. Otac i majka sinu biraju devojku, a ćerki momka.

Nego, šta ćete to nam je što nam je. Sad moramo kao u šahu, sa onim šta imamo strpljivo i pametno odigrati svaki potez.

Scandal

pre 9 godina

@jelena
ako hoćeš da zadržiš dečka onda 1) ne zvocaj; 2) ne beži od problema već se suočavaj sa istim i zajedno ih rešavajte; 3) izbaci frustracije iz sebe; 4) sex i kaznu ne mešati, ako nisi u pravu priznaj. prvo sebi; 5) nismo čitači misli, zato nam recite šta mislite a ne sve u šiframa i najvažnije od svega UKAPIRAJTE OVO VEĆ JEDNOM!

jelena

pre 9 godina

@Sofija

Eee..., draga moja, ja sam to od decaka i naucila. Na tezi nacin. Moji bivsi i sadasnji, kao i od zena iz porodice i drugarica, svi su vrlo talentovani da zivote organizuju onako kako njima odgovara. Koliko god se kao licnosti razlikovali, svaki je to radio, potpuno spontano. A ti zeno/devojko, izvoli pa se uklopi.

Nema, ako sama ne trazis za sebe ono sto ti treba i sto zelis, nece on mnogo da se zamara razmisljanjem o tome. A trazice za sebe sta mu treba, cak ce uvek i dobiti vise jer nas ovde jos vaspitavaju tako. Zato se lepo opustis, kazes, pa ako mu odgovara - odgovara, ako ne, opet posteno, srecan put i sve najbolje.

Dragana

pre 9 godina

@razmisljanje
Bravo. To je sustina. Onaj ko ne da zeni orgazam,morace da to da joj nadomesti sa milion drugih stvari,pa otuda onaj dugacak spisak od jednog komentatora. Zena koja je imala orgazam je mala maca,ona je zadovoljna i malo sta ce joj smetati(znam po sebi). Ali zato one nezadovoljene??? Svako kusa ono sto je zakuvao.

Joca 011

pre 9 godina

A sad ozbiljno. Žene esencijalno žele isto što i muškarci – korektno postupanje, kao minimum.
Šta ko smatra korektnim postupanjem jeste disperzivno ali ipak, najpre bih prihvatio jevanđeljskom porukom: ''ne čini ono što ne želiš da tebi drugi čini, i čini ono što bi voleo tebi neko da čini'',
a što je i Sofija rekla u komentaru (Sofija, 11. jun 2014 15:20).
.

sapcanka

pre 9 godina

Zelim samo svog muza. Problem je u tome sto ni sama ne znam sta zelim od njega. U isto vreme da je nezan i grub, dobar i 'los' momak, moj gospodar i sluga, da cuti i da prica, da se smeje, ali i da place kad pogresi, da bude sve po mom, ali da udari sakom o sto, da me hvali, ali da bude iskren... Tako mogu do sutra. On 'samo' treba da zna kad sta treba:-) Jos sam sad trudna, pa sam dodatno razdrazljiva. On hoce da se odmori kad se vrati sa posla, da ja budem vesela i sredjena i sex. Nekad da ode sa drustvom na pice. Toliko. Ovo sto je @Joca napisao se podrazumeva.

razmišljanje

pre 9 godina

žene žele ono što ima samo 20% žena: ORGAZAM za vreme seksa sa muškarcem. to je najveći tabu, najneosvešćenije područje seksologije. nikad objašnjeno zašto je ovakva statistika kad se zna da 90% žena prilikom masturbacije dožive orgazam, a samo 20% sa muškarcem. zaključak?
kada bi ženi pružio muškarac u 100% odnosa orgazam, kao što ih on ima, žene ne bi tražile išta više. zašto? dobile bi ono što joj jeste potrebno, što je potreba tela, i prestale bi da manipulišu muškarcima radi dobijanja zamena u vidu novca, dece, braka, i sve ga što je Joca nabrojao u svom komentaru. muškarci razmislite.

biology 101

pre 9 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pun brod ludaka..., 11. jun 2014 21:43)

znaci, po tebi, ako pet muskaraca spava s istom zenom, zatrudnece sa svih pet, a dete ce imati genetske osobine pet muskaraca i majke. daj brate da probamo to sto uzimas.

Olos

pre 9 godina

E ovako, prvo hoce da bude bogat ko gejts, da rastura u krevetu ko roko sifredi, da je obdaren ko konjina, da se sve ribe loze na njega a on voli samo nju, da ne prdi u krevetu, da ne jede lukac i sardinu pred zvaljenje, da je gradjen ko dva medveda, da mu noge ne smrde na pomije, da slusa Cecu, da spusta dasku na wc solju, da joj kupi balans jogurt za dorucak i ono lisnato sa sirom ali nije kroasan, da seta keretinu u dva ujutru, da pokosi travu usranim trimerom sti mu je tast dao....e da i da prati onu sa pinka sa piskavim glasom sto stalno zamislja njega idealnog.

pun brod ludaka...

pre 9 godina

@Tehnicar: Ili si ti lose citirao Aristotela ili je Aristotel trebalo da se drzi filozofije, a ne medicine. Zenku moze da oplodi samo jedan muzijak?!? Jos je zbog toga sklona monogamiji?!
Veca je verovatnoca da si se ti nesto "zabunio" ostavljajuci komentar.

ja znam

pre 9 godina

Zenski promiskuitet i muski nije isti.
Zensko ne moze, dok musko moze.
Zensko je dakle tada d**lja ili ku**a, dok je muskarac onda "opak baja koga zene zele". Jer eto on mora "da ima nesto" cim ga jure.

Stoga, zenski promiskuitet je socioloski i zenama i muskarcima neprihvatljim, do je muski prihvatljiv oboma. Stavise, zene bas takvog zele. Mislim, mnogo zena.

@(Joca 011, 11. jun 2014 15:17)
A onda je pitanje - sta zene nude zauzvrat? Vrlo, vrlo malo u poredjenju s tim. I jos se onda ONE drznu da kritikuju muske.

Nije cak ni problem odgonetnuti sta zene zele, vec da ne traze izgovore one zbog toga.

Dijaspora

pre 9 godina

Smesan je svaki pokusaj uopstavanja. Kao zena znam da nas ima, kao i muskaraca, sa najrazlicitijim zeljama ili bolje vidjenjima sveta, pa shodno tome i ponasanja. Ja verujem da covek mora biti iskren prema sebi i pratiti svoje impulse(emotivne, fizicke i mentalne), pa ce onda znati da prepozna zivotnog saputnika. Nekom to podje za rukom brze, nekm sporije. Vazno je dacse covek u tom traganju ne izgubi.

Dokle, aman, dokle?

pre 9 godina

Ajde da naučnike razumem, oni za ove gluposti dobijaju debele pare, ali vi ga bas debelo smoriste objavljujući sve to.

Sofija

pre 9 godina

Djoshica@
Apsolutno mi nije bila namera da bilo koga osudjujem,u krajnjoj liniji ja i nemam pravo na to. Samo sam iznela sopstveno misljenje ,a svakako da postujem tudja. Sve je stvar licnog izbora. Ono sto je po meni moralno je to, da oni koji su promiskuitetni treba da svoje partnere traze medju onima koji su im slicni, a nikako medju onima koji to nisu.Prosto nije fer da taj drugi pati. ?

pera

pre 9 godina

Sofija moze da prica iz perspektive zena koje su evoluirale da traze jednog muskarca, a ne iz perspektive muskaraca koji su evoluirali da imaju sto vise zenki. Nema potrebe za vredjanjem. Ja mogu da budem objektivan i da vidim da je to prosto tako, a ne da proglasim svoj tabor za jedini ispravan i moralno superioran i da ocekujem od drugog da se ponasa po mojim merilima. 'Mozda zene nisu jos evoluirale dovoljno da bi bile promiskuitetne.' A? Na sta bi licila takva izjava?

Tehnicar

pre 9 godina

Svi ovi clanci su besmisleni, neko ko stvarno hoce da ima sex ih sigurno ne cita.

Ali ajde da kazemo, jos je Aristotel pisao da muzjak moze da oplodi vise zenki a zenku samo jedan muzjak (milion spermatozoida vs jedna jajna celija u datom trenutku), tako da je ocekivano da zene budu malo sklonije monogamiji i da budu izbirljivije od muskaraca.

U praksi, medjutim, svi ovi clanci, analize i komentari ne znace ama bas nista!

anon

pre 9 godina

Umorih se od udovoljavanja zeni i deci i sa setom se secam vojnickih dana na Batajnici kada je jedino bilo bitno najesti se i naspavati.

Mila

pre 9 godina

Sta znaci promiskuitet - neko ko ima sex svako vece sa drugom - drugim ili neko ko je promenio 20-30 partnera do svoje 30 - 35 god ?????

mile-milence

pre 9 godina

Odgovor mozda mozemo naci u onoj Njegosevoj, "Cud je zenska smijesna rabota... da li treba dalje? Mislim da ko razume shvatice ko ne ...

blackdog

pre 9 godina

" Nekad zele ljubav,paznju i vernost,nekad pozudu i seks,nekad udobnost i sigurnost,nekada flert,nekada romansu..."

I? A muskarci ne zele to sve? U razlicitim periodima zivota zelis razlicite stvari, to je tipicno za svako ljudsko bice. A ako nadjes sve ove osobine u jednoj osobi onda si pravi srecnik/srecnica!

Swedenonline

pre 9 godina

(Joca 011, 11. jun 2014 15:17)

Komplikujes, na kraju krajeva niti je rupu briga sta je zakrpa niti zakrpu sta je rupa, svako nadje svoje po meri pa dok traje, obicno zakrpa "propadne". I onda se krpi na novo.

Djoshica

pre 9 godina

@Sofija
To sto sam promiskuitetan, ne znaci da nisam veran. A vidim da je vernost ovde moralna kategorija, sto mi se svidja. Moja promiskuitetnost se zasniva na slobodnom stilu zivota. I dok sam u toj fazi, ni jedna nije bila prevarena. Kad sam zauzet emotivno, u mom zivotu postoji samo ona. Ako je ona vredna ostatka mog zivota, onda ce ostati samo ona. Dok je ne pronadjem, u medjuvremenu se sladim slatkisima.

Srdjan

pre 9 godina

Nisu devojke/zene jednocelijski organizmi pa da stalno zele jedno te isto - kao i mi uostalom: danas hocu seks, sutra hocu u grad, prekosutra hocu da spavam do podne, sledeceg dana nesto cetvrto itd.

Zato ne treba biti som nego prepoznati kada devojka sta ocekuje. Nekad pogodimo, nekad ne, ali to i jeste jedna od cari veze.

Sofija

pre 9 godina

Djoshica@
Pametan covek je veran zbog sebe,a ne zbog onog drugog. Nikada ne radi ,ono sto ne bi voleo da njemu neko radi. A,sto se tice nagona, covek je sasvim dovoljno evoluirao da moze da im se odupre. Kad kazem zena,ja pomislim na damu ,koja ce dobro da promisli pre nego sto nekom kaze da,jer se u suprotnom pretvara u jeftinu,ofucanu prostakusu. A,kad kazem muskarac ,pomislim na dzentlmena,koji je takav dasa ,da ce uvek biti iskren prema svojoj partnerki, cak i onda kada je vise ne voli . Nemam pozitivno misljenje ,o nekome ko je punoletan ,a laze. Uostalom cemu laz??

Joca 011

pre 9 godina

Kako usrećiti ženu?
Nije ni to nikakav problem... Treba samo biti:
1. prijatelj
2. suputnik
3. ljubavnik
4. brat
5. otac
6. gospodar
7. kuhar
8. električar
9. vodoinstalater
10. mehaničar
11. stolar
12. dekorater
13. stilist
14. seksolog
15. ginekolog
16. psiholog
17. istrebljivač štetočina
18. psihijatar
19. iscjelitelj
20. dobar slušatelj
21. organizator
22. dobar otac
23. vrlo čist
24. suosjećajan
25. atletski građen
26. topao
27. pažljiv
28. galantan
29. inteligentan
30. smiješan
31. kreativan
32. nježan
33. jak
34. pun razumijevanja
35. tolerantan
36. razborit
37. ambiciozan
38. sposoban
39. hrabar
40. odlučan
41. pravi muškarac
42. pouzdan
43. strastven.
NE zaboravite:
44. redovite komplimente
45. ići u kupovinu s njom
46. biti iskren
47. biti vrlo bogat
48. ne uzrujavati je
49. ne gledati na druge djevojke
A u isto vrijeme, također bi trebao:
50. dati joj puno pažnje
51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju
52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide.
Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO, nikada ne zaboraviti:
53. rođendane
54. godišnjice
55. sve što ona isplanira za vas.
I - to je to!

Djoshica

pre 9 godina

@Sofija
Sve si lepo napisala, ali mozak misli jedno, a reproduktivni organi rade nezavisno, a nekad i suprotno... Iz ličnog iskustva, sam imao najbolje avanture sa ženama koje su me gledale kao smrdljiv sir. I uvek sam u tom pogledu čitao njeno fuj, a suštinsko DAaaaaaaaaAAAAAAaa, samo sam morao da idem okolnim putem, ponekad jako strpljivo i dugo, preplavljen omalovažavanjima, peckanjima, suptilnim uvredama. Ali kad njen polni organ kaže fuj, a njen mozak DA, zbog drugih ciljeva, onda je to druga priča.

ooooooooooooo

pre 9 godina

zele jednog pravog za sebe da otkriju sve sa njim. ostale i bocne varijante ne ostave neki efekat, ako cemo pragmaticno, a i romanticno. i, zamislite, ima onih koji teze idealnom, iako i one gledaju pornice ili mogu imati vise partnera u zivotu.

Tupan i glupan

pre 9 godina

Kad bi zene znale sta zele,resena bi bila najduza misterija u istoriji covecanstva.Nekad zele ljubav,paznju i vernost,nekad pozudu i seks,nekad udobnost i sigurnost,nekada flert,nekada romansu..."stotinu ce promjeniti vjera,da ucini sto joj srcu drago"...bilo i bice,ne treba nam dodatno "vestacenje"...

Sofija

pre 9 godina

Promiskuitet bio muski ili zenski mi je jednostavno neprihvatljiv,mislim da takve osobe nisu u stanju nikoga da vole . A,posebno sto ostavlja duboke tragove na razvoj jedne licnosti. Ljudsko bice se tako potrosi i postane oronulo. Ja glasam za ljubav i vernost ,tako se sporije stari. A,vi?

Joca 011

pre 9 godina

Kako usrećiti ženu?
Nije ni to nikakav problem... Treba samo biti:
1. prijatelj
2. suputnik
3. ljubavnik
4. brat
5. otac
6. gospodar
7. kuhar
8. električar
9. vodoinstalater
10. mehaničar
11. stolar
12. dekorater
13. stilist
14. seksolog
15. ginekolog
16. psiholog
17. istrebljivač štetočina
18. psihijatar
19. iscjelitelj
20. dobar slušatelj
21. organizator
22. dobar otac
23. vrlo čist
24. suosjećajan
25. atletski građen
26. topao
27. pažljiv
28. galantan
29. inteligentan
30. smiješan
31. kreativan
32. nježan
33. jak
34. pun razumijevanja
35. tolerantan
36. razborit
37. ambiciozan
38. sposoban
39. hrabar
40. odlučan
41. pravi muškarac
42. pouzdan
43. strastven.
NE zaboravite:
44. redovite komplimente
45. ići u kupovinu s njom
46. biti iskren
47. biti vrlo bogat
48. ne uzrujavati je
49. ne gledati na druge djevojke
A u isto vrijeme, također bi trebao:
50. dati joj puno pažnje
51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju
52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide.
Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO, nikada ne zaboraviti:
53. rođendane
54. godišnjice
55. sve što ona isplanira za vas.
I - to je to!

Sofija

pre 9 godina

Promiskuitet bio muski ili zenski mi je jednostavno neprihvatljiv,mislim da takve osobe nisu u stanju nikoga da vole . A,posebno sto ostavlja duboke tragove na razvoj jedne licnosti. Ljudsko bice se tako potrosi i postane oronulo. Ja glasam za ljubav i vernost ,tako se sporije stari. A,vi?

Tupan i glupan

pre 9 godina

Kad bi zene znale sta zele,resena bi bila najduza misterija u istoriji covecanstva.Nekad zele ljubav,paznju i vernost,nekad pozudu i seks,nekad udobnost i sigurnost,nekada flert,nekada romansu..."stotinu ce promjeniti vjera,da ucini sto joj srcu drago"...bilo i bice,ne treba nam dodatno "vestacenje"...

Sofija

pre 9 godina

Djoshica@
Pametan covek je veran zbog sebe,a ne zbog onog drugog. Nikada ne radi ,ono sto ne bi voleo da njemu neko radi. A,sto se tice nagona, covek je sasvim dovoljno evoluirao da moze da im se odupre. Kad kazem zena,ja pomislim na damu ,koja ce dobro da promisli pre nego sto nekom kaze da,jer se u suprotnom pretvara u jeftinu,ofucanu prostakusu. A,kad kazem muskarac ,pomislim na dzentlmena,koji je takav dasa ,da ce uvek biti iskren prema svojoj partnerki, cak i onda kada je vise ne voli . Nemam pozitivno misljenje ,o nekome ko je punoletan ,a laze. Uostalom cemu laz??

Srdjan

pre 9 godina

Nisu devojke/zene jednocelijski organizmi pa da stalno zele jedno te isto - kao i mi uostalom: danas hocu seks, sutra hocu u grad, prekosutra hocu da spavam do podne, sledeceg dana nesto cetvrto itd.

Zato ne treba biti som nego prepoznati kada devojka sta ocekuje. Nekad pogodimo, nekad ne, ali to i jeste jedna od cari veze.

anon

pre 9 godina

Umorih se od udovoljavanja zeni i deci i sa setom se secam vojnickih dana na Batajnici kada je jedino bilo bitno najesti se i naspavati.

ooooooooooooo

pre 9 godina

zele jednog pravog za sebe da otkriju sve sa njim. ostale i bocne varijante ne ostave neki efekat, ako cemo pragmaticno, a i romanticno. i, zamislite, ima onih koji teze idealnom, iako i one gledaju pornice ili mogu imati vise partnera u zivotu.

Djoshica

pre 9 godina

@Sofija
Sve si lepo napisala, ali mozak misli jedno, a reproduktivni organi rade nezavisno, a nekad i suprotno... Iz ličnog iskustva, sam imao najbolje avanture sa ženama koje su me gledale kao smrdljiv sir. I uvek sam u tom pogledu čitao njeno fuj, a suštinsko DAaaaaaaaaAAAAAAaa, samo sam morao da idem okolnim putem, ponekad jako strpljivo i dugo, preplavljen omalovažavanjima, peckanjima, suptilnim uvredama. Ali kad njen polni organ kaže fuj, a njen mozak DA, zbog drugih ciljeva, onda je to druga priča.

Sofija

pre 9 godina

Djoshica@
Apsolutno mi nije bila namera da bilo koga osudjujem,u krajnjoj liniji ja i nemam pravo na to. Samo sam iznela sopstveno misljenje ,a svakako da postujem tudja. Sve je stvar licnog izbora. Ono sto je po meni moralno je to, da oni koji su promiskuitetni treba da svoje partnere traze medju onima koji su im slicni, a nikako medju onima koji to nisu.Prosto nije fer da taj drugi pati. ?

Dijaspora

pre 9 godina

Smesan je svaki pokusaj uopstavanja. Kao zena znam da nas ima, kao i muskaraca, sa najrazlicitijim zeljama ili bolje vidjenjima sveta, pa shodno tome i ponasanja. Ja verujem da covek mora biti iskren prema sebi i pratiti svoje impulse(emotivne, fizicke i mentalne), pa ce onda znati da prepozna zivotnog saputnika. Nekom to podje za rukom brze, nekm sporije. Vazno je dacse covek u tom traganju ne izgubi.

blackdog

pre 9 godina

" Nekad zele ljubav,paznju i vernost,nekad pozudu i seks,nekad udobnost i sigurnost,nekada flert,nekada romansu..."

I? A muskarci ne zele to sve? U razlicitim periodima zivota zelis razlicite stvari, to je tipicno za svako ljudsko bice. A ako nadjes sve ove osobine u jednoj osobi onda si pravi srecnik/srecnica!

Djoshica

pre 9 godina

@Sofija
To sto sam promiskuitetan, ne znaci da nisam veran. A vidim da je vernost ovde moralna kategorija, sto mi se svidja. Moja promiskuitetnost se zasniva na slobodnom stilu zivota. I dok sam u toj fazi, ni jedna nije bila prevarena. Kad sam zauzet emotivno, u mom zivotu postoji samo ona. Ako je ona vredna ostatka mog zivota, onda ce ostati samo ona. Dok je ne pronadjem, u medjuvremenu se sladim slatkisima.

Tehnicar

pre 9 godina

Svi ovi clanci su besmisleni, neko ko stvarno hoce da ima sex ih sigurno ne cita.

Ali ajde da kazemo, jos je Aristotel pisao da muzjak moze da oplodi vise zenki a zenku samo jedan muzjak (milion spermatozoida vs jedna jajna celija u datom trenutku), tako da je ocekivano da zene budu malo sklonije monogamiji i da budu izbirljivije od muskaraca.

U praksi, medjutim, svi ovi clanci, analize i komentari ne znace ama bas nista!

razmišljanje

pre 9 godina

žene žele ono što ima samo 20% žena: ORGAZAM za vreme seksa sa muškarcem. to je najveći tabu, najneosvešćenije područje seksologije. nikad objašnjeno zašto je ovakva statistika kad se zna da 90% žena prilikom masturbacije dožive orgazam, a samo 20% sa muškarcem. zaključak?
kada bi ženi pružio muškarac u 100% odnosa orgazam, kao što ih on ima, žene ne bi tražile išta više. zašto? dobile bi ono što joj jeste potrebno, što je potreba tela, i prestale bi da manipulišu muškarcima radi dobijanja zamena u vidu novca, dece, braka, i sve ga što je Joca nabrojao u svom komentaru. muškarci razmislite.

pun brod ludaka...

pre 9 godina

@Tehnicar: Ili si ti lose citirao Aristotela ili je Aristotel trebalo da se drzi filozofije, a ne medicine. Zenku moze da oplodi samo jedan muzijak?!? Jos je zbog toga sklona monogamiji?!
Veca je verovatnoca da si se ti nesto "zabunio" ostavljajuci komentar.

Olos

pre 9 godina

E ovako, prvo hoce da bude bogat ko gejts, da rastura u krevetu ko roko sifredi, da je obdaren ko konjina, da se sve ribe loze na njega a on voli samo nju, da ne prdi u krevetu, da ne jede lukac i sardinu pred zvaljenje, da je gradjen ko dva medveda, da mu noge ne smrde na pomije, da slusa Cecu, da spusta dasku na wc solju, da joj kupi balans jogurt za dorucak i ono lisnato sa sirom ali nije kroasan, da seta keretinu u dva ujutru, da pokosi travu usranim trimerom sti mu je tast dao....e da i da prati onu sa pinka sa piskavim glasom sto stalno zamislja njega idealnog.

Scandal

pre 9 godina

@jelena
ako hoćeš da zadržiš dečka onda 1) ne zvocaj; 2) ne beži od problema već se suočavaj sa istim i zajedno ih rešavajte; 3) izbaci frustracije iz sebe; 4) sex i kaznu ne mešati, ako nisi u pravu priznaj. prvo sebi; 5) nismo čitači misli, zato nam recite šta mislite a ne sve u šiframa i najvažnije od svega UKAPIRAJTE OVO VEĆ JEDNOM!

Žena

pre 9 godina

Koliko vidim, postavljeno je pitanje šta žene žele u krevetu?

Prvo i osnovno, želim da me muškarac ne osudjuje, da mogu biti svoja, da lupim šta mi padne na pamet, da se "igram" u krevetu bez straha da će on odlepiti i uplašiti se.
Većina muškaraca je sklona osudi žena, i zato se žene rano opredeljuju da se u seksu zatvore, jer krevet postaje pozornica za moralisanje, a ne mesto da partneri uživaju.
Osim moralisanja, ženu opterećuju predrasude o izgledu. Ako nisam idealna, i ako nisam pre toga uložila sate kod kozmetičara i manikira, znači treba da se osećam neprijatno i da ne mogu da se opustim i ludiram. Društvo pravi pritisak na žene, a ja mislim da je to zavera kozmetičke industrije...
I treće, žena u krevetu mora da se od muškarca oseti kao kraljica. Neka je za jednu noć, ali te noći je ona kraljica, posebna na svaki način.
Eto to je to što žene žele, ostalo su detalji...

mile-milence

pre 9 godina

Odgovor mozda mozemo naci u onoj Njegosevoj, "Cud je zenska smijesna rabota... da li treba dalje? Mislim da ko razume shvatice ko ne ...

Dokle, aman, dokle?

pre 9 godina

Ajde da naučnike razumem, oni za ove gluposti dobijaju debele pare, ali vi ga bas debelo smoriste objavljujući sve to.

sapcanka

pre 9 godina

Zelim samo svog muza. Problem je u tome sto ni sama ne znam sta zelim od njega. U isto vreme da je nezan i grub, dobar i 'los' momak, moj gospodar i sluga, da cuti i da prica, da se smeje, ali i da place kad pogresi, da bude sve po mom, ali da udari sakom o sto, da me hvali, ali da bude iskren... Tako mogu do sutra. On 'samo' treba da zna kad sta treba:-) Jos sam sad trudna, pa sam dodatno razdrazljiva. On hoce da se odmori kad se vrati sa posla, da ja budem vesela i sredjena i sex. Nekad da ode sa drustvom na pice. Toliko. Ovo sto je @Joca napisao se podrazumeva.

Dragana

pre 9 godina

@razmisljanje
Bravo. To je sustina. Onaj ko ne da zeni orgazam,morace da to da joj nadomesti sa milion drugih stvari,pa otuda onaj dugacak spisak od jednog komentatora. Zena koja je imala orgazam je mala maca,ona je zadovoljna i malo sta ce joj smetati(znam po sebi). Ali zato one nezadovoljene??? Svako kusa ono sto je zakuvao.

Swedenonline

pre 9 godina

(Joca 011, 11. jun 2014 15:17)

Komplikujes, na kraju krajeva niti je rupu briga sta je zakrpa niti zakrpu sta je rupa, svako nadje svoje po meri pa dok traje, obicno zakrpa "propadne". I onda se krpi na novo.

jelena

pre 9 godina

@Sofija

Eee..., draga moja, ja sam to od decaka i naucila. Na tezi nacin. Moji bivsi i sadasnji, kao i od zena iz porodice i drugarica, svi su vrlo talentovani da zivote organizuju onako kako njima odgovara. Koliko god se kao licnosti razlikovali, svaki je to radio, potpuno spontano. A ti zeno/devojko, izvoli pa se uklopi.

Nema, ako sama ne trazis za sebe ono sto ti treba i sto zelis, nece on mnogo da se zamara razmisljanjem o tome. A trazice za sebe sta mu treba, cak ce uvek i dobiti vise jer nas ovde jos vaspitavaju tako. Zato se lepo opustis, kazes, pa ako mu odgovara - odgovara, ako ne, opet posteno, srecan put i sve najbolje.

ja znam

pre 9 godina

Zenski promiskuitet i muski nije isti.
Zensko ne moze, dok musko moze.
Zensko je dakle tada d**lja ili ku**a, dok je muskarac onda "opak baja koga zene zele". Jer eto on mora "da ima nesto" cim ga jure.

Stoga, zenski promiskuitet je socioloski i zenama i muskarcima neprihvatljim, do je muski prihvatljiv oboma. Stavise, zene bas takvog zele. Mislim, mnogo zena.

@(Joca 011, 11. jun 2014 15:17)
A onda je pitanje - sta zene nude zauzvrat? Vrlo, vrlo malo u poredjenju s tim. I jos se onda ONE drznu da kritikuju muske.

Nije cak ni problem odgonetnuti sta zene zele, vec da ne traze izgovore one zbog toga.

pera

pre 9 godina

Sofija moze da prica iz perspektive zena koje su evoluirale da traze jednog muskarca, a ne iz perspektive muskaraca koji su evoluirali da imaju sto vise zenki. Nema potrebe za vredjanjem. Ja mogu da budem objektivan i da vidim da je to prosto tako, a ne da proglasim svoj tabor za jedini ispravan i moralno superioran i da ocekujem od drugog da se ponasa po mojim merilima. 'Mozda zene nisu jos evoluirale dovoljno da bi bile promiskuitetne.' A? Na sta bi licila takva izjava?

Joca 011

pre 9 godina

A sad ozbiljno. Žene esencijalno žele isto što i muškarci – korektno postupanje, kao minimum.
Šta ko smatra korektnim postupanjem jeste disperzivno ali ipak, najpre bih prihvatio jevanđeljskom porukom: ''ne čini ono što ne želiš da tebi drugi čini, i čini ono što bi voleo tebi neko da čini'',
a što je i Sofija rekla u komentaru (Sofija, 11. jun 2014 15:20).
.

Scandal

pre 9 godina

@jelena
Naši matorci su učeni da žive u patrijarhalnoj porodici i da imaju samo jednom pravo da se venčavaju. Jednostavno, takva nam je bila tradicija. Ali, tad si morao/la dobro oči da otvoriš pre nego što staneš na ludi kamen, a ako se dobro sećam, i roditelji su decu venčavali. Otac i majka sinu biraju devojku, a ćerki momka.

Nego, šta ćete to nam je što nam je. Sad moramo kao u šahu, sa onim šta imamo strpljivo i pametno odigrati svaki potez.

biology 101

pre 9 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pun brod ludaka..., 11. jun 2014 21:43)

znaci, po tebi, ako pet muskaraca spava s istom zenom, zatrudnece sa svih pet, a dete ce imati genetske osobine pet muskaraca i majke. daj brate da probamo to sto uzimas.

jelena

pre 9 godina

@Scandal

Zvuci da je u proslosti bilo jednostavnije, imas jednostavna pravila, sledis ih, cesto drugi odluce umesto tebe i tvoje je u principu samo da produzis vrstu. Ne bih ga menjala ovo nase u kome se otvaraju nove situacije koje treba da resimo i stanemo iza svojih odluka, to je privilegija.

Veliki pozdrav, bilo mi je zadovoljstvo.

Mila

pre 9 godina

Sta znaci promiskuitet - neko ko ima sex svako vece sa drugom - drugim ili neko ko je promenio 20-30 partnera do svoje 30 - 35 god ?????

jelena

pre 9 godina

@Scandal

Upravo to. Sve sto ste naveli proistice iz lose komunikacije, a ona nastaje iz strahova i predrasuda. I roditelji nas njoj nisu naucili jer je uglavnom ne znaju ni sami.

Samo se s jednim ne slazem, a to je da bilo ko bilo koga treba da zadrzava. Do sada nisam uspela da shvatim zasto ljudi ostaju u losim vezama, ali sto bih morala bas sve da razumem, :).

Sofija

pre 9 godina

Promiskuitet bio muski ili zenski mi je jednostavno neprihvatljiv,mislim da takve osobe nisu u stanju nikoga da vole . A,posebno sto ostavlja duboke tragove na razvoj jedne licnosti. Ljudsko bice se tako potrosi i postane oronulo. Ja glasam za ljubav i vernost ,tako se sporije stari. A,vi?

Djoshica

pre 9 godina

@Sofija
Sve si lepo napisala, ali mozak misli jedno, a reproduktivni organi rade nezavisno, a nekad i suprotno... Iz ličnog iskustva, sam imao najbolje avanture sa ženama koje su me gledale kao smrdljiv sir. I uvek sam u tom pogledu čitao njeno fuj, a suštinsko DAaaaaaaaaAAAAAAaa, samo sam morao da idem okolnim putem, ponekad jako strpljivo i dugo, preplavljen omalovažavanjima, peckanjima, suptilnim uvredama. Ali kad njen polni organ kaže fuj, a njen mozak DA, zbog drugih ciljeva, onda je to druga priča.

mile-milence

pre 9 godina

Odgovor mozda mozemo naci u onoj Njegosevoj, "Cud je zenska smijesna rabota... da li treba dalje? Mislim da ko razume shvatice ko ne ...

Sofija

pre 9 godina

Djoshica@
Pametan covek je veran zbog sebe,a ne zbog onog drugog. Nikada ne radi ,ono sto ne bi voleo da njemu neko radi. A,sto se tice nagona, covek je sasvim dovoljno evoluirao da moze da im se odupre. Kad kazem zena,ja pomislim na damu ,koja ce dobro da promisli pre nego sto nekom kaze da,jer se u suprotnom pretvara u jeftinu,ofucanu prostakusu. A,kad kazem muskarac ,pomislim na dzentlmena,koji je takav dasa ,da ce uvek biti iskren prema svojoj partnerki, cak i onda kada je vise ne voli . Nemam pozitivno misljenje ,o nekome ko je punoletan ,a laze. Uostalom cemu laz??

pera

pre 9 godina

Sofija moze da prica iz perspektive zena koje su evoluirale da traze jednog muskarca, a ne iz perspektive muskaraca koji su evoluirali da imaju sto vise zenki. Nema potrebe za vredjanjem. Ja mogu da budem objektivan i da vidim da je to prosto tako, a ne da proglasim svoj tabor za jedini ispravan i moralno superioran i da ocekujem od drugog da se ponasa po mojim merilima. 'Mozda zene nisu jos evoluirale dovoljno da bi bile promiskuitetne.' A? Na sta bi licila takva izjava?

Djoshica

pre 9 godina

@Sofija
To sto sam promiskuitetan, ne znaci da nisam veran. A vidim da je vernost ovde moralna kategorija, sto mi se svidja. Moja promiskuitetnost se zasniva na slobodnom stilu zivota. I dok sam u toj fazi, ni jedna nije bila prevarena. Kad sam zauzet emotivno, u mom zivotu postoji samo ona. Ako je ona vredna ostatka mog zivota, onda ce ostati samo ona. Dok je ne pronadjem, u medjuvremenu se sladim slatkisima.

ja znam

pre 9 godina

Zenski promiskuitet i muski nije isti.
Zensko ne moze, dok musko moze.
Zensko je dakle tada d**lja ili ku**a, dok je muskarac onda "opak baja koga zene zele". Jer eto on mora "da ima nesto" cim ga jure.

Stoga, zenski promiskuitet je socioloski i zenama i muskarcima neprihvatljim, do je muski prihvatljiv oboma. Stavise, zene bas takvog zele. Mislim, mnogo zena.

@(Joca 011, 11. jun 2014 15:17)
A onda je pitanje - sta zene nude zauzvrat? Vrlo, vrlo malo u poredjenju s tim. I jos se onda ONE drznu da kritikuju muske.

Nije cak ni problem odgonetnuti sta zene zele, vec da ne traze izgovore one zbog toga.

Joca 011

pre 9 godina

Kako usrećiti ženu?
Nije ni to nikakav problem... Treba samo biti:
1. prijatelj
2. suputnik
3. ljubavnik
4. brat
5. otac
6. gospodar
7. kuhar
8. električar
9. vodoinstalater
10. mehaničar
11. stolar
12. dekorater
13. stilist
14. seksolog
15. ginekolog
16. psiholog
17. istrebljivač štetočina
18. psihijatar
19. iscjelitelj
20. dobar slušatelj
21. organizator
22. dobar otac
23. vrlo čist
24. suosjećajan
25. atletski građen
26. topao
27. pažljiv
28. galantan
29. inteligentan
30. smiješan
31. kreativan
32. nježan
33. jak
34. pun razumijevanja
35. tolerantan
36. razborit
37. ambiciozan
38. sposoban
39. hrabar
40. odlučan
41. pravi muškarac
42. pouzdan
43. strastven.
NE zaboravite:
44. redovite komplimente
45. ići u kupovinu s njom
46. biti iskren
47. biti vrlo bogat
48. ne uzrujavati je
49. ne gledati na druge djevojke
A u isto vrijeme, također bi trebao:
50. dati joj puno pažnje
51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju
52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide.
Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO, nikada ne zaboraviti:
53. rođendane
54. godišnjice
55. sve što ona isplanira za vas.
I - to je to!

Olos

pre 9 godina

E ovako, prvo hoce da bude bogat ko gejts, da rastura u krevetu ko roko sifredi, da je obdaren ko konjina, da se sve ribe loze na njega a on voli samo nju, da ne prdi u krevetu, da ne jede lukac i sardinu pred zvaljenje, da je gradjen ko dva medveda, da mu noge ne smrde na pomije, da slusa Cecu, da spusta dasku na wc solju, da joj kupi balans jogurt za dorucak i ono lisnato sa sirom ali nije kroasan, da seta keretinu u dva ujutru, da pokosi travu usranim trimerom sti mu je tast dao....e da i da prati onu sa pinka sa piskavim glasom sto stalno zamislja njega idealnog.

Tupan i glupan

pre 9 godina

Kad bi zene znale sta zele,resena bi bila najduza misterija u istoriji covecanstva.Nekad zele ljubav,paznju i vernost,nekad pozudu i seks,nekad udobnost i sigurnost,nekada flert,nekada romansu..."stotinu ce promjeniti vjera,da ucini sto joj srcu drago"...bilo i bice,ne treba nam dodatno "vestacenje"...

Tehnicar

pre 9 godina

Svi ovi clanci su besmisleni, neko ko stvarno hoce da ima sex ih sigurno ne cita.

Ali ajde da kazemo, jos je Aristotel pisao da muzjak moze da oplodi vise zenki a zenku samo jedan muzjak (milion spermatozoida vs jedna jajna celija u datom trenutku), tako da je ocekivano da zene budu malo sklonije monogamiji i da budu izbirljivije od muskaraca.

U praksi, medjutim, svi ovi clanci, analize i komentari ne znace ama bas nista!

ooooooooooooo

pre 9 godina

zele jednog pravog za sebe da otkriju sve sa njim. ostale i bocne varijante ne ostave neki efekat, ako cemo pragmaticno, a i romanticno. i, zamislite, ima onih koji teze idealnom, iako i one gledaju pornice ili mogu imati vise partnera u zivotu.

Mila

pre 9 godina

Sta znaci promiskuitet - neko ko ima sex svako vece sa drugom - drugim ili neko ko je promenio 20-30 partnera do svoje 30 - 35 god ?????

Srdjan

pre 9 godina

Nisu devojke/zene jednocelijski organizmi pa da stalno zele jedno te isto - kao i mi uostalom: danas hocu seks, sutra hocu u grad, prekosutra hocu da spavam do podne, sledeceg dana nesto cetvrto itd.

Zato ne treba biti som nego prepoznati kada devojka sta ocekuje. Nekad pogodimo, nekad ne, ali to i jeste jedna od cari veze.

razmišljanje

pre 9 godina

žene žele ono što ima samo 20% žena: ORGAZAM za vreme seksa sa muškarcem. to je najveći tabu, najneosvešćenije područje seksologije. nikad objašnjeno zašto je ovakva statistika kad se zna da 90% žena prilikom masturbacije dožive orgazam, a samo 20% sa muškarcem. zaključak?
kada bi ženi pružio muškarac u 100% odnosa orgazam, kao što ih on ima, žene ne bi tražile išta više. zašto? dobile bi ono što joj jeste potrebno, što je potreba tela, i prestale bi da manipulišu muškarcima radi dobijanja zamena u vidu novca, dece, braka, i sve ga što je Joca nabrojao u svom komentaru. muškarci razmislite.

Dragana

pre 9 godina

@razmisljanje
Bravo. To je sustina. Onaj ko ne da zeni orgazam,morace da to da joj nadomesti sa milion drugih stvari,pa otuda onaj dugacak spisak od jednog komentatora. Zena koja je imala orgazam je mala maca,ona je zadovoljna i malo sta ce joj smetati(znam po sebi). Ali zato one nezadovoljene??? Svako kusa ono sto je zakuvao.

anon

pre 9 godina

Umorih se od udovoljavanja zeni i deci i sa setom se secam vojnickih dana na Batajnici kada je jedino bilo bitno najesti se i naspavati.

biology 101

pre 9 godina

[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pun brod ludaka..., 11. jun 2014 21:43)

znaci, po tebi, ako pet muskaraca spava s istom zenom, zatrudnece sa svih pet, a dete ce imati genetske osobine pet muskaraca i majke. daj brate da probamo to sto uzimas.

jelena

pre 9 godina

@Sofija

Eee..., draga moja, ja sam to od decaka i naucila. Na tezi nacin. Moji bivsi i sadasnji, kao i od zena iz porodice i drugarica, svi su vrlo talentovani da zivote organizuju onako kako njima odgovara. Koliko god se kao licnosti razlikovali, svaki je to radio, potpuno spontano. A ti zeno/devojko, izvoli pa se uklopi.

Nema, ako sama ne trazis za sebe ono sto ti treba i sto zelis, nece on mnogo da se zamara razmisljanjem o tome. A trazice za sebe sta mu treba, cak ce uvek i dobiti vise jer nas ovde jos vaspitavaju tako. Zato se lepo opustis, kazes, pa ako mu odgovara - odgovara, ako ne, opet posteno, srecan put i sve najbolje.

pun brod ludaka...

pre 9 godina

@Tehnicar: Ili si ti lose citirao Aristotela ili je Aristotel trebalo da se drzi filozofije, a ne medicine. Zenku moze da oplodi samo jedan muzijak?!? Jos je zbog toga sklona monogamiji?!
Veca je verovatnoca da si se ti nesto "zabunio" ostavljajuci komentar.

Žena

pre 9 godina

Koliko vidim, postavljeno je pitanje šta žene žele u krevetu?

Prvo i osnovno, želim da me muškarac ne osudjuje, da mogu biti svoja, da lupim šta mi padne na pamet, da se "igram" u krevetu bez straha da će on odlepiti i uplašiti se.
Većina muškaraca je sklona osudi žena, i zato se žene rano opredeljuju da se u seksu zatvore, jer krevet postaje pozornica za moralisanje, a ne mesto da partneri uživaju.
Osim moralisanja, ženu opterećuju predrasude o izgledu. Ako nisam idealna, i ako nisam pre toga uložila sate kod kozmetičara i manikira, znači treba da se osećam neprijatno i da ne mogu da se opustim i ludiram. Društvo pravi pritisak na žene, a ja mislim da je to zavera kozmetičke industrije...
I treće, žena u krevetu mora da se od muškarca oseti kao kraljica. Neka je za jednu noć, ali te noći je ona kraljica, posebna na svaki način.
Eto to je to što žene žele, ostalo su detalji...

blackdog

pre 9 godina

" Nekad zele ljubav,paznju i vernost,nekad pozudu i seks,nekad udobnost i sigurnost,nekada flert,nekada romansu..."

I? A muskarci ne zele to sve? U razlicitim periodima zivota zelis razlicite stvari, to je tipicno za svako ljudsko bice. A ako nadjes sve ove osobine u jednoj osobi onda si pravi srecnik/srecnica!

Swedenonline

pre 9 godina

(Joca 011, 11. jun 2014 15:17)

Komplikujes, na kraju krajeva niti je rupu briga sta je zakrpa niti zakrpu sta je rupa, svako nadje svoje po meri pa dok traje, obicno zakrpa "propadne". I onda se krpi na novo.

Scandal

pre 9 godina

@jelena
ako hoćeš da zadržiš dečka onda 1) ne zvocaj; 2) ne beži od problema već se suočavaj sa istim i zajedno ih rešavajte; 3) izbaci frustracije iz sebe; 4) sex i kaznu ne mešati, ako nisi u pravu priznaj. prvo sebi; 5) nismo čitači misli, zato nam recite šta mislite a ne sve u šiframa i najvažnije od svega UKAPIRAJTE OVO VEĆ JEDNOM!

jelena

pre 9 godina

@Scandal

Upravo to. Sve sto ste naveli proistice iz lose komunikacije, a ona nastaje iz strahova i predrasuda. I roditelji nas njoj nisu naucili jer je uglavnom ne znaju ni sami.

Samo se s jednim ne slazem, a to je da bilo ko bilo koga treba da zadrzava. Do sada nisam uspela da shvatim zasto ljudi ostaju u losim vezama, ali sto bih morala bas sve da razumem, :).

Sofija

pre 9 godina

Djoshica@
Apsolutno mi nije bila namera da bilo koga osudjujem,u krajnjoj liniji ja i nemam pravo na to. Samo sam iznela sopstveno misljenje ,a svakako da postujem tudja. Sve je stvar licnog izbora. Ono sto je po meni moralno je to, da oni koji su promiskuitetni treba da svoje partnere traze medju onima koji su im slicni, a nikako medju onima koji to nisu.Prosto nije fer da taj drugi pati. ?

Dijaspora

pre 9 godina

Smesan je svaki pokusaj uopstavanja. Kao zena znam da nas ima, kao i muskaraca, sa najrazlicitijim zeljama ili bolje vidjenjima sveta, pa shodno tome i ponasanja. Ja verujem da covek mora biti iskren prema sebi i pratiti svoje impulse(emotivne, fizicke i mentalne), pa ce onda znati da prepozna zivotnog saputnika. Nekom to podje za rukom brze, nekm sporije. Vazno je dacse covek u tom traganju ne izgubi.

sapcanka

pre 9 godina

Zelim samo svog muza. Problem je u tome sto ni sama ne znam sta zelim od njega. U isto vreme da je nezan i grub, dobar i 'los' momak, moj gospodar i sluga, da cuti i da prica, da se smeje, ali i da place kad pogresi, da bude sve po mom, ali da udari sakom o sto, da me hvali, ali da bude iskren... Tako mogu do sutra. On 'samo' treba da zna kad sta treba:-) Jos sam sad trudna, pa sam dodatno razdrazljiva. On hoce da se odmori kad se vrati sa posla, da ja budem vesela i sredjena i sex. Nekad da ode sa drustvom na pice. Toliko. Ovo sto je @Joca napisao se podrazumeva.

Scandal

pre 9 godina

@jelena
Naši matorci su učeni da žive u patrijarhalnoj porodici i da imaju samo jednom pravo da se venčavaju. Jednostavno, takva nam je bila tradicija. Ali, tad si morao/la dobro oči da otvoriš pre nego što staneš na ludi kamen, a ako se dobro sećam, i roditelji su decu venčavali. Otac i majka sinu biraju devojku, a ćerki momka.

Nego, šta ćete to nam je što nam je. Sad moramo kao u šahu, sa onim šta imamo strpljivo i pametno odigrati svaki potez.

jelena

pre 9 godina

@Scandal

Zvuci da je u proslosti bilo jednostavnije, imas jednostavna pravila, sledis ih, cesto drugi odluce umesto tebe i tvoje je u principu samo da produzis vrstu. Ne bih ga menjala ovo nase u kome se otvaraju nove situacije koje treba da resimo i stanemo iza svojih odluka, to je privilegija.

Veliki pozdrav, bilo mi je zadovoljstvo.

Dokle, aman, dokle?

pre 9 godina

Ajde da naučnike razumem, oni za ove gluposti dobijaju debele pare, ali vi ga bas debelo smoriste objavljujući sve to.

Joca 011

pre 9 godina

A sad ozbiljno. Žene esencijalno žele isto što i muškarci – korektno postupanje, kao minimum.
Šta ko smatra korektnim postupanjem jeste disperzivno ali ipak, najpre bih prihvatio jevanđeljskom porukom: ''ne čini ono što ne želiš da tebi drugi čini, i čini ono što bi voleo tebi neko da čini'',
a što je i Sofija rekla u komentaru (Sofija, 11. jun 2014 15:20).
.