Utorak, 15.04.2014.

20:00

Frizura "vrhovnog vođe" nije za šalu

Izvor: Tanjug

Frizura "vrhovnog voðe" nije za šalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

tako je

pre 10 godina

Hahahaha, jer oni žive u demokratiji,hahahahaha...
Pa što skidaš poster brate mili ako živiš u demokratiji ? Da nije možda zbog toga što bi te pojeo "demokratski mrak" ako ne poslušaš ?,? :-)

Maša

pre 10 godina

Samo da ovde svi muškarci ne budu u obavezi da uvećaju usne, posebno donju i da moraju da se oblizuju i drže spojene prste dok govore. Frizura će biti manji problem, muškarci se u Srbiji i dalje većinom, šišaju na opasno.

istina&pravda

pre 10 godina

Bravo frizer! :)))

A za sve ove koji misle da se tamo ne sme to raditi sa njihovim simbolima drzave evo samo jednog od najpoznatijih primera iz sedamdesetih godina. Ja mogu da razumem da ste celog zivota slusali Micu Trofrtaljku ali ipak.... Jedino se plasim da necete razumeti tekst ali necu da vam prevodim.

Pesma kaze...

God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb

God save the queen
She ain't no human being
There is no future
In England's dreaming

A slika je...

http://artandflags.files.wordpress.com/2012/11/god-save-the-queen.jpg

Ruska demokratija

pre 10 godina

Toliko su hvalili zapadnjaci o demokratiji. Amerikanac rusu je hvalio kako u Americi slobodno meze psovati predsednika: J... Obama! A rus se cudi i odgovori: Mogu slobodno isto psovati, j... Obama!!! Koja demokratija?

sonja

pre 10 godina

@dragan torbica ne znam zasto uopste odvajam vreme da vam se obratim,ali moram. vasa nekultura i neobrazovanje sluze vama na cast. britanska monarhija nije parazit na ledjima naroda vec kreator jedne od najsavrsenijih,najdemokratskijih i najbogadijih drzava na svetu. oni su jos pre sestotina godina uveli demokratski sistem bas zahvaljujuci njihovoj vizionarskoj monarhiji,

dre kinez

pre 10 godina

velika britanija nije demokratija nego monarhija. cik da vidim sta bi se desilo da je okacio posprdni poster sa njenim visocanstvom...

bbz

pre 10 godina

pazite frizura nije losa samo brate njemu to stoji kao piletu grudnjak,nema on facu za tu frizuru,pogledajte mu prvo samo facu zagledajte se malkice duze pa onda pogledajte mu frizuru,ja sam prvo poceo da se smejem....i naglo prestao jer odavno nisam video da nekome tako ruzno stoji frizura...pa dobro njemu niko ne sme to da kaze jer bi bio likvidiran nekom haubicom ili bacacem plamena...ili bi ga pregazili tenkom,mastovit je taj mali sto se toga tice....zato mu je i takva frizura,MASTOVITA!

nemam posao, a kamoli vlast

pre 10 godina

Evo slikajte mene dok sam na klonji, vi to zapravo volite i zelite. Ocete da se naguzim>? Ma, demokratija je da ja imam pravo da mrzim i maltretiram koga god mi padne na pamet, a pogotovu ljude koji pricaju o ljudskim pravima i nemaju nikakvu stranku iza sebe.

DID

pre 10 godina

Tako je to ide kada se razmaženom derištu da vlast.
Ali i njihovi južni sunarodnici znaju da dolivaju ulje na vatru. Bolje bi bilo da vode računa, jer mister razmaženi iz besa, može sledeću probu da izvede nad Seulom.

opasni presedan

pre 10 godina

Treba da postavi kraljicinu fotografiju, pa da vidimo kako bi se proveo u toj demokratskoj drzavi (clan kraljevske porodice, 15. april 2014 20:58)

https://www.youtube.com/watch?v=RKpMqey0RcE

nisam ja, ja je

pre 10 godina

A i sto da ga ne vole kad je covek koji je njihov lider leteo na mesec, progovorio sa 3 meseca, poceo da pise sa godinu dana.. izmislio struju, vodu kanalizaciju, palatalizaciju, jotovanje... ma sve. (Ako nemas stav odma' ti ga stave..., 15. april 2014 22:18)

I ugradio svaki lift koji postoji u drzavi!

Washington

pre 10 godina

Meni je najsmešnije kada jedan gost kaže mi živimo u demokratiji. Naravno, lako je zezati korejskog vođu, probaj da zezaš svog.
(dragan, 15. april 2014 21:00)

Decko o cemu pricas? Pa ako iko ismejava svoje politicare, predsednike i premijere to su englezi i ameri. Realno mogao bi da ti dam hiljade primera, dodji ovde da zivis pa mozda i naucis sta je demokratija. Mozda nije idealna ali makar ne strahujem kad nesto kazem.

Frizer

pre 10 godina

Sto da ne, ja bih uveo zakonsko sisanje skroz na celavo svim politicarima i svim lopuzamo pa da ih normalan covek iz daleka uoci i bezi sto dalje. TAko cemo ih iskoreniti i prezreti iz drustva, pa mozda i ozdravimo u ekonomskom , socijalnom i dusevnom smislu.

Swedenonline

pre 10 godina

Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare
(aleksandar, 15. april 2014 20:17)

Pa, sad, ocigledno neznas ali si u slicnom bulu. Vidis, sad se uskoro spremaju 1. Majske demonstracije i znam da ce neki biti preruseni u Nikolica lezeci na ulici izigravajuci strajk gladju. Neki Svedjani, pripadnici jedne stranke. Ja se smejem odkad sam saznao :p Tako da, pajser i ludara, treba obazrivo koristiti!

Čovek iz 23. veka

pre 10 godina

Živim u Londonu... nedaleko od Angel Station na oko 5km od užeg centra postoji pub koji se zove "The Queen's Head" i iznad ulaza visi portret kraljice... niko te u UK neće posetiti jer si stavio nešto, ako to nekome smeta može da te normalnim putem tuži na sudu i ako sud odluči da je u pravo unda ćeš morati da skineš ako ne onda je sve OK. I najviše što bi se desilo je da ti advokat prvo pošalje MOLBU u PISMENOJ formi gde će da ti da šansu da skineš ako ne želiš da ideš na sud... naravno ne moraš da skineš SVE DOK SUD NE DONESE PRAVOSNAŽNU ODLUKU.

Inače UK NIJE demokratija (sačuvaj Bože), UK je slobodna i pravna država koja se bazira na slobodi i TOLERANCIJI koju su manje više postigli za vreme klasičnog liberalizma i veoma razvijene aristokratije. To je zemlja gde svako ima isto pravo i svako može da rešava konflikte na sudu, zapravo nikako drugačije NEGO isključivo na sudu.

A Severna Koreja... pa lepo im je lik objasnio... idite na sud pa ćemo videti... a to što je skinuo je samo dokaz da se plaši... a čovek se uglavnom plaši samo onih koji se ne dvoume da upotrebe silu, da ubiju, zapale, razore ili zarobe... znači u prevodu kriminalaca... to što je neko kriminalac pod zastavom i grbom ne čini ga manjim nego većim kriminalcem.

Hi hi hi...

pre 10 godina

"Sumnjam da ambasada SFRJ 70-tih, tog zlatnog doba Beograda i Srbije, ne bi reagovala slično na ovako nešto da se radilo o Drugu Titu."
(Triput, 15. april 2014 21:16)

Ne bi reagovali garant!! Jedno je servirano nama u Jugi a potpuno se drugacije reagovalo u inostranstvu. Kako bi inace Tito bio inicijator pokreta "nezavisnih"? Znao je "Stari" da se svakome uvuce.

Ivan

pre 10 godina

Pa da, šta će Srbi prvo nego da potrče da brže-bolje istaknu kako su to bajke o zapadnoj demokratiji... Englezi ne smeju da se sprdaju na račun kraljice?? Bilo ko ko je pogledao barem neku od večernjih emisija na BBC-u dobro zna da je Elizabeta jedna od omiljenih meta njihovih TV hostova, poput Grahama Nortona ili Dzonatana Rosa.

pitalica

pre 10 godina

Moze li mi neko ko zivi u Engleskoj reci kakva bi reakcija bila da je ovaj brica napravio istu reklamu sa njenim kraljevskim velicanstvom Elizabetom drugom????

Ako nemas stav odma' ti ga stave...

pre 10 godina

@aleksandar

Sto trpe ? hmmm mislim da nemaju izbora :)

A i sto da ga ne vole kad je covek koji je njihov lider leteo na mesec, progovorio sa 3 meseca, poceo da pise sa godinu dana.. izmislio struju, vodu kanalizaciju, palatalizaciju, jotovanje... ma sve.
Sta da radi naraod kada ima jednu TV stanicu i jedne novine ... ostale tehnologije ni ne znaju da postoje. Ne znaju za bolje pa ih ne krivim... nego mi zao :(

eee ovo su retki momenti kada mi je drago sto zvim ovde :)

stefan

pre 10 godina

"Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aleksandar, 15. april 2014 20:17) "

Ne trpe ga, PLASE ga se. I to s vrlo opravdanim razlogom. Kad je njegov cale Kim Dzong Il bacio kasiku pre 2 god, oni koji nisu javno iskazivali zaljenje, i nisu plakali su slati u "radne kampove" na "prevaspitavanje".
A oni koji su otvoreno kritikovali rezim su zavrsavali tamo TRAJNO. I ONI i njihova deca, i deca dece. Tri generacije.

Ovo je svedocenje jednog koji je uspeo da pobegne:
https://www.youtube.com/watch?v=Ms4NIB6xroc
Opisuje koliko je brutalan zivot u severnokorejskom gulagu.
Od ovoga moze da se napravi nova "Sindlerova lista" ili neki takav film...

Dragan Torbica

pre 10 godina

"Uklonili smo poster, ali su neke mušterije insistirale da ga vratimo jer mi živimo u demokratiji"

Ajde? A koje službe bi ti posetile salon da si stavio poster sa likom kraljice, a ispod tekst: "Imajte frizuru kao ova odvratna baba koja je ceo vek provela život na grbači naroda". Da li bi i onde mušterije rekle da ne skidaš jer živite u demokratiji?

pera

pre 10 godina

Cuj ovog,ovo je Engleska.Ja kad bih nekom rekao ovo je Srbija i jos da je pripadnik nacionalne manjie,pa pojeo bi me mrak i izbio bi skandal zbog diskriminacije.

aleksandar

pre 10 godina

Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare

Православ

pre 10 godina

Њихове дипломате бар знају за ред а не ко неки наши да арче државне паре за ништа..

Zagi

pre 10 godina

E moj prijatelju, mozda mozes da biras frizuru, i druge benigne stvari u svom zivotu, ali sto se sustinskih stvari tice, sloboda je samo opticka varka.

aleksandar

pre 10 godina

Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare

Dragan Torbica

pre 10 godina

"Uklonili smo poster, ali su neke mušterije insistirale da ga vratimo jer mi živimo u demokratiji"

Ajde? A koje službe bi ti posetile salon da si stavio poster sa likom kraljice, a ispod tekst: "Imajte frizuru kao ova odvratna baba koja je ceo vek provela život na grbači naroda". Da li bi i onde mušterije rekle da ne skidaš jer živite u demokratiji?

Православ

pre 10 godina

Њихове дипломате бар знају за ред а не ко неки наши да арче државне паре за ништа..

Ako nemas stav odma' ti ga stave...

pre 10 godina

@aleksandar

Sto trpe ? hmmm mislim da nemaju izbora :)

A i sto da ga ne vole kad je covek koji je njihov lider leteo na mesec, progovorio sa 3 meseca, poceo da pise sa godinu dana.. izmislio struju, vodu kanalizaciju, palatalizaciju, jotovanje... ma sve.
Sta da radi naraod kada ima jednu TV stanicu i jedne novine ... ostale tehnologije ni ne znaju da postoje. Ne znaju za bolje pa ih ne krivim... nego mi zao :(

eee ovo su retki momenti kada mi je drago sto zvim ovde :)

stefan

pre 10 godina

"Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aleksandar, 15. april 2014 20:17) "

Ne trpe ga, PLASE ga se. I to s vrlo opravdanim razlogom. Kad je njegov cale Kim Dzong Il bacio kasiku pre 2 god, oni koji nisu javno iskazivali zaljenje, i nisu plakali su slati u "radne kampove" na "prevaspitavanje".
A oni koji su otvoreno kritikovali rezim su zavrsavali tamo TRAJNO. I ONI i njihova deca, i deca dece. Tri generacije.

Ovo je svedocenje jednog koji je uspeo da pobegne:
https://www.youtube.com/watch?v=Ms4NIB6xroc
Opisuje koliko je brutalan zivot u severnokorejskom gulagu.
Od ovoga moze da se napravi nova "Sindlerova lista" ili neki takav film...

Zagi

pre 10 godina

E moj prijatelju, mozda mozes da biras frizuru, i druge benigne stvari u svom zivotu, ali sto se sustinskih stvari tice, sloboda je samo opticka varka.

pera

pre 10 godina

Cuj ovog,ovo je Engleska.Ja kad bih nekom rekao ovo je Srbija i jos da je pripadnik nacionalne manjie,pa pojeo bi me mrak i izbio bi skandal zbog diskriminacije.

Maša

pre 10 godina

Samo da ovde svi muškarci ne budu u obavezi da uvećaju usne, posebno donju i da moraju da se oblizuju i drže spojene prste dok govore. Frizura će biti manji problem, muškarci se u Srbiji i dalje većinom, šišaju na opasno.

Washington

pre 10 godina

Meni je najsmešnije kada jedan gost kaže mi živimo u demokratiji. Naravno, lako je zezati korejskog vođu, probaj da zezaš svog.
(dragan, 15. april 2014 21:00)

Decko o cemu pricas? Pa ako iko ismejava svoje politicare, predsednike i premijere to su englezi i ameri. Realno mogao bi da ti dam hiljade primera, dodji ovde da zivis pa mozda i naucis sta je demokratija. Mozda nije idealna ali makar ne strahujem kad nesto kazem.

istina&pravda

pre 10 godina

Bravo frizer! :)))

A za sve ove koji misle da se tamo ne sme to raditi sa njihovim simbolima drzave evo samo jednog od najpoznatijih primera iz sedamdesetih godina. Ja mogu da razumem da ste celog zivota slusali Micu Trofrtaljku ali ipak.... Jedino se plasim da necete razumeti tekst ali necu da vam prevodim.

Pesma kaze...

God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb

God save the queen
She ain't no human being
There is no future
In England's dreaming

A slika je...

http://artandflags.files.wordpress.com/2012/11/god-save-the-queen.jpg

bbz

pre 10 godina

pazite frizura nije losa samo brate njemu to stoji kao piletu grudnjak,nema on facu za tu frizuru,pogledajte mu prvo samo facu zagledajte se malkice duze pa onda pogledajte mu frizuru,ja sam prvo poceo da se smejem....i naglo prestao jer odavno nisam video da nekome tako ruzno stoji frizura...pa dobro njemu niko ne sme to da kaze jer bi bio likvidiran nekom haubicom ili bacacem plamena...ili bi ga pregazili tenkom,mastovit je taj mali sto se toga tice....zato mu je i takva frizura,MASTOVITA!

Čovek iz 23. veka

pre 10 godina

Živim u Londonu... nedaleko od Angel Station na oko 5km od užeg centra postoji pub koji se zove "The Queen's Head" i iznad ulaza visi portret kraljice... niko te u UK neće posetiti jer si stavio nešto, ako to nekome smeta može da te normalnim putem tuži na sudu i ako sud odluči da je u pravo unda ćeš morati da skineš ako ne onda je sve OK. I najviše što bi se desilo je da ti advokat prvo pošalje MOLBU u PISMENOJ formi gde će da ti da šansu da skineš ako ne želiš da ideš na sud... naravno ne moraš da skineš SVE DOK SUD NE DONESE PRAVOSNAŽNU ODLUKU.

Inače UK NIJE demokratija (sačuvaj Bože), UK je slobodna i pravna država koja se bazira na slobodi i TOLERANCIJI koju su manje više postigli za vreme klasičnog liberalizma i veoma razvijene aristokratije. To je zemlja gde svako ima isto pravo i svako može da rešava konflikte na sudu, zapravo nikako drugačije NEGO isključivo na sudu.

A Severna Koreja... pa lepo im je lik objasnio... idite na sud pa ćemo videti... a to što je skinuo je samo dokaz da se plaši... a čovek se uglavnom plaši samo onih koji se ne dvoume da upotrebe silu, da ubiju, zapale, razore ili zarobe... znači u prevodu kriminalaca... to što je neko kriminalac pod zastavom i grbom ne čini ga manjim nego većim kriminalcem.

nisam ja, ja je

pre 10 godina

A i sto da ga ne vole kad je covek koji je njihov lider leteo na mesec, progovorio sa 3 meseca, poceo da pise sa godinu dana.. izmislio struju, vodu kanalizaciju, palatalizaciju, jotovanje... ma sve. (Ako nemas stav odma' ti ga stave..., 15. april 2014 22:18)

I ugradio svaki lift koji postoji u drzavi!

Frizer

pre 10 godina

Sto da ne, ja bih uveo zakonsko sisanje skroz na celavo svim politicarima i svim lopuzamo pa da ih normalan covek iz daleka uoci i bezi sto dalje. TAko cemo ih iskoreniti i prezreti iz drustva, pa mozda i ozdravimo u ekonomskom , socijalnom i dusevnom smislu.

Ruska demokratija

pre 10 godina

Toliko su hvalili zapadnjaci o demokratiji. Amerikanac rusu je hvalio kako u Americi slobodno meze psovati predsednika: J... Obama! A rus se cudi i odgovori: Mogu slobodno isto psovati, j... Obama!!! Koja demokratija?

Ivan

pre 10 godina

Pa da, šta će Srbi prvo nego da potrče da brže-bolje istaknu kako su to bajke o zapadnoj demokratiji... Englezi ne smeju da se sprdaju na račun kraljice?? Bilo ko ko je pogledao barem neku od večernjih emisija na BBC-u dobro zna da je Elizabeta jedna od omiljenih meta njihovih TV hostova, poput Grahama Nortona ili Dzonatana Rosa.

sonja

pre 10 godina

@dragan torbica ne znam zasto uopste odvajam vreme da vam se obratim,ali moram. vasa nekultura i neobrazovanje sluze vama na cast. britanska monarhija nije parazit na ledjima naroda vec kreator jedne od najsavrsenijih,najdemokratskijih i najbogadijih drzava na svetu. oni su jos pre sestotina godina uveli demokratski sistem bas zahvaljujuci njihovoj vizionarskoj monarhiji,

opasni presedan

pre 10 godina

Treba da postavi kraljicinu fotografiju, pa da vidimo kako bi se proveo u toj demokratskoj drzavi (clan kraljevske porodice, 15. april 2014 20:58)

https://www.youtube.com/watch?v=RKpMqey0RcE

Swedenonline

pre 10 godina

Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare
(aleksandar, 15. april 2014 20:17)

Pa, sad, ocigledno neznas ali si u slicnom bulu. Vidis, sad se uskoro spremaju 1. Majske demonstracije i znam da ce neki biti preruseni u Nikolica lezeci na ulici izigravajuci strajk gladju. Neki Svedjani, pripadnici jedne stranke. Ja se smejem odkad sam saznao :p Tako da, pajser i ludara, treba obazrivo koristiti!

Hi hi hi...

pre 10 godina

"Sumnjam da ambasada SFRJ 70-tih, tog zlatnog doba Beograda i Srbije, ne bi reagovala slično na ovako nešto da se radilo o Drugu Titu."
(Triput, 15. april 2014 21:16)

Ne bi reagovali garant!! Jedno je servirano nama u Jugi a potpuno se drugacije reagovalo u inostranstvu. Kako bi inace Tito bio inicijator pokreta "nezavisnih"? Znao je "Stari" da se svakome uvuce.

DID

pre 10 godina

Tako je to ide kada se razmaženom derištu da vlast.
Ali i njihovi južni sunarodnici znaju da dolivaju ulje na vatru. Bolje bi bilo da vode računa, jer mister razmaženi iz besa, može sledeću probu da izvede nad Seulom.

tako je

pre 10 godina

Hahahaha, jer oni žive u demokratiji,hahahahaha...
Pa što skidaš poster brate mili ako živiš u demokratiji ? Da nije možda zbog toga što bi te pojeo "demokratski mrak" ako ne poslušaš ?,? :-)

nemam posao, a kamoli vlast

pre 10 godina

Evo slikajte mene dok sam na klonji, vi to zapravo volite i zelite. Ocete da se naguzim>? Ma, demokratija je da ja imam pravo da mrzim i maltretiram koga god mi padne na pamet, a pogotovu ljude koji pricaju o ljudskim pravima i nemaju nikakvu stranku iza sebe.

dre kinez

pre 10 godina

velika britanija nije demokratija nego monarhija. cik da vidim sta bi se desilo da je okacio posprdni poster sa njenim visocanstvom...

pitalica

pre 10 godina

Moze li mi neko ko zivi u Engleskoj reci kakva bi reakcija bila da je ovaj brica napravio istu reklamu sa njenim kraljevskim velicanstvom Elizabetom drugom????

Православ

pre 10 godina

Њихове дипломате бар знају за ред а не ко неки наши да арче државне паре за ништа..

Dragan Torbica

pre 10 godina

"Uklonili smo poster, ali su neke mušterije insistirale da ga vratimo jer mi živimo u demokratiji"

Ajde? A koje službe bi ti posetile salon da si stavio poster sa likom kraljice, a ispod tekst: "Imajte frizuru kao ova odvratna baba koja je ceo vek provela život na grbači naroda". Da li bi i onde mušterije rekle da ne skidaš jer živite u demokratiji?

pera

pre 10 godina

Cuj ovog,ovo je Engleska.Ja kad bih nekom rekao ovo je Srbija i jos da je pripadnik nacionalne manjie,pa pojeo bi me mrak i izbio bi skandal zbog diskriminacije.

dre kinez

pre 10 godina

velika britanija nije demokratija nego monarhija. cik da vidim sta bi se desilo da je okacio posprdni poster sa njenim visocanstvom...

aleksandar

pre 10 godina

Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare

Zagi

pre 10 godina

E moj prijatelju, mozda mozes da biras frizuru, i druge benigne stvari u svom zivotu, ali sto se sustinskih stvari tice, sloboda je samo opticka varka.

sonja

pre 10 godina

@dragan torbica ne znam zasto uopste odvajam vreme da vam se obratim,ali moram. vasa nekultura i neobrazovanje sluze vama na cast. britanska monarhija nije parazit na ledjima naroda vec kreator jedne od najsavrsenijih,najdemokratskijih i najbogadijih drzava na svetu. oni su jos pre sestotina godina uveli demokratski sistem bas zahvaljujuci njihovoj vizionarskoj monarhiji,

tako je

pre 10 godina

Hahahaha, jer oni žive u demokratiji,hahahahaha...
Pa što skidaš poster brate mili ako živiš u demokratiji ? Da nije možda zbog toga što bi te pojeo "demokratski mrak" ako ne poslušaš ?,? :-)

pitalica

pre 10 godina

Moze li mi neko ko zivi u Engleskoj reci kakva bi reakcija bila da je ovaj brica napravio istu reklamu sa njenim kraljevskim velicanstvom Elizabetom drugom????

nemam posao, a kamoli vlast

pre 10 godina

Evo slikajte mene dok sam na klonji, vi to zapravo volite i zelite. Ocete da se naguzim>? Ma, demokratija je da ja imam pravo da mrzim i maltretiram koga god mi padne na pamet, a pogotovu ljude koji pricaju o ljudskim pravima i nemaju nikakvu stranku iza sebe.

Ako nemas stav odma' ti ga stave...

pre 10 godina

@aleksandar

Sto trpe ? hmmm mislim da nemaju izbora :)

A i sto da ga ne vole kad je covek koji je njihov lider leteo na mesec, progovorio sa 3 meseca, poceo da pise sa godinu dana.. izmislio struju, vodu kanalizaciju, palatalizaciju, jotovanje... ma sve.
Sta da radi naraod kada ima jednu TV stanicu i jedne novine ... ostale tehnologije ni ne znaju da postoje. Ne znaju za bolje pa ih ne krivim... nego mi zao :(

eee ovo su retki momenti kada mi je drago sto zvim ovde :)

Ruska demokratija

pre 10 godina

Toliko su hvalili zapadnjaci o demokratiji. Amerikanac rusu je hvalio kako u Americi slobodno meze psovati predsednika: J... Obama! A rus se cudi i odgovori: Mogu slobodno isto psovati, j... Obama!!! Koja demokratija?

opasni presedan

pre 10 godina

Treba da postavi kraljicinu fotografiju, pa da vidimo kako bi se proveo u toj demokratskoj drzavi (clan kraljevske porodice, 15. april 2014 20:58)

https://www.youtube.com/watch?v=RKpMqey0RcE

DID

pre 10 godina

Tako je to ide kada se razmaženom derištu da vlast.
Ali i njihovi južni sunarodnici znaju da dolivaju ulje na vatru. Bolje bi bilo da vode računa, jer mister razmaženi iz besa, može sledeću probu da izvede nad Seulom.

stefan

pre 10 godina

"Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aleksandar, 15. april 2014 20:17) "

Ne trpe ga, PLASE ga se. I to s vrlo opravdanim razlogom. Kad je njegov cale Kim Dzong Il bacio kasiku pre 2 god, oni koji nisu javno iskazivali zaljenje, i nisu plakali su slati u "radne kampove" na "prevaspitavanje".
A oni koji su otvoreno kritikovali rezim su zavrsavali tamo TRAJNO. I ONI i njihova deca, i deca dece. Tri generacije.

Ovo je svedocenje jednog koji je uspeo da pobegne:
https://www.youtube.com/watch?v=Ms4NIB6xroc
Opisuje koliko je brutalan zivot u severnokorejskom gulagu.
Od ovoga moze da se napravi nova "Sindlerova lista" ili neki takav film...

Čovek iz 23. veka

pre 10 godina

Živim u Londonu... nedaleko od Angel Station na oko 5km od užeg centra postoji pub koji se zove "The Queen's Head" i iznad ulaza visi portret kraljice... niko te u UK neće posetiti jer si stavio nešto, ako to nekome smeta može da te normalnim putem tuži na sudu i ako sud odluči da je u pravo unda ćeš morati da skineš ako ne onda je sve OK. I najviše što bi se desilo je da ti advokat prvo pošalje MOLBU u PISMENOJ formi gde će da ti da šansu da skineš ako ne želiš da ideš na sud... naravno ne moraš da skineš SVE DOK SUD NE DONESE PRAVOSNAŽNU ODLUKU.

Inače UK NIJE demokratija (sačuvaj Bože), UK je slobodna i pravna država koja se bazira na slobodi i TOLERANCIJI koju su manje više postigli za vreme klasičnog liberalizma i veoma razvijene aristokratije. To je zemlja gde svako ima isto pravo i svako može da rešava konflikte na sudu, zapravo nikako drugačije NEGO isključivo na sudu.

A Severna Koreja... pa lepo im je lik objasnio... idite na sud pa ćemo videti... a to što je skinuo je samo dokaz da se plaši... a čovek se uglavnom plaši samo onih koji se ne dvoume da upotrebe silu, da ubiju, zapale, razore ili zarobe... znači u prevodu kriminalaca... to što je neko kriminalac pod zastavom i grbom ne čini ga manjim nego većim kriminalcem.

Washington

pre 10 godina

Meni je najsmešnije kada jedan gost kaže mi živimo u demokratiji. Naravno, lako je zezati korejskog vođu, probaj da zezaš svog.
(dragan, 15. april 2014 21:00)

Decko o cemu pricas? Pa ako iko ismejava svoje politicare, predsednike i premijere to su englezi i ameri. Realno mogao bi da ti dam hiljade primera, dodji ovde da zivis pa mozda i naucis sta je demokratija. Mozda nije idealna ali makar ne strahujem kad nesto kazem.

Maša

pre 10 godina

Samo da ovde svi muškarci ne budu u obavezi da uvećaju usne, posebno donju i da moraju da se oblizuju i drže spojene prste dok govore. Frizura će biti manji problem, muškarci se u Srbiji i dalje većinom, šišaju na opasno.

istina&pravda

pre 10 godina

Bravo frizer! :)))

A za sve ove koji misle da se tamo ne sme to raditi sa njihovim simbolima drzave evo samo jednog od najpoznatijih primera iz sedamdesetih godina. Ja mogu da razumem da ste celog zivota slusali Micu Trofrtaljku ali ipak.... Jedino se plasim da necete razumeti tekst ali necu da vam prevodim.

Pesma kaze...

God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb

God save the queen
She ain't no human being
There is no future
In England's dreaming

A slika je...

http://artandflags.files.wordpress.com/2012/11/god-save-the-queen.jpg

Frizer

pre 10 godina

Sto da ne, ja bih uveo zakonsko sisanje skroz na celavo svim politicarima i svim lopuzamo pa da ih normalan covek iz daleka uoci i bezi sto dalje. TAko cemo ih iskoreniti i prezreti iz drustva, pa mozda i ozdravimo u ekonomskom , socijalnom i dusevnom smislu.

bbz

pre 10 godina

pazite frizura nije losa samo brate njemu to stoji kao piletu grudnjak,nema on facu za tu frizuru,pogledajte mu prvo samo facu zagledajte se malkice duze pa onda pogledajte mu frizuru,ja sam prvo poceo da se smejem....i naglo prestao jer odavno nisam video da nekome tako ruzno stoji frizura...pa dobro njemu niko ne sme to da kaze jer bi bio likvidiran nekom haubicom ili bacacem plamena...ili bi ga pregazili tenkom,mastovit je taj mali sto se toga tice....zato mu je i takva frizura,MASTOVITA!

Swedenonline

pre 10 godina

Znaci kad god cujem za tog coveka u medijima,puko bih od smeha. Prosto da ne poverujes da ti jadni korejanci trpe takvu budalu...Predsednik drzave,da ne znamo svi bi mislili da je neki pajser iz lokalne ludare
(aleksandar, 15. april 2014 20:17)

Pa, sad, ocigledno neznas ali si u slicnom bulu. Vidis, sad se uskoro spremaju 1. Majske demonstracije i znam da ce neki biti preruseni u Nikolica lezeci na ulici izigravajuci strajk gladju. Neki Svedjani, pripadnici jedne stranke. Ja se smejem odkad sam saznao :p Tako da, pajser i ludara, treba obazrivo koristiti!

Ivan

pre 10 godina

Pa da, šta će Srbi prvo nego da potrče da brže-bolje istaknu kako su to bajke o zapadnoj demokratiji... Englezi ne smeju da se sprdaju na račun kraljice?? Bilo ko ko je pogledao barem neku od večernjih emisija na BBC-u dobro zna da je Elizabeta jedna od omiljenih meta njihovih TV hostova, poput Grahama Nortona ili Dzonatana Rosa.

Hi hi hi...

pre 10 godina

"Sumnjam da ambasada SFRJ 70-tih, tog zlatnog doba Beograda i Srbije, ne bi reagovala slično na ovako nešto da se radilo o Drugu Titu."
(Triput, 15. april 2014 21:16)

Ne bi reagovali garant!! Jedno je servirano nama u Jugi a potpuno se drugacije reagovalo u inostranstvu. Kako bi inace Tito bio inicijator pokreta "nezavisnih"? Znao je "Stari" da se svakome uvuce.

nisam ja, ja je

pre 10 godina

A i sto da ga ne vole kad je covek koji je njihov lider leteo na mesec, progovorio sa 3 meseca, poceo da pise sa godinu dana.. izmislio struju, vodu kanalizaciju, palatalizaciju, jotovanje... ma sve. (Ako nemas stav odma' ti ga stave..., 15. april 2014 22:18)

I ugradio svaki lift koji postoji u drzavi!