Četvrtak, 13.03.2014.

16:45

Istraživanje: Kakve su Srpkinje u ljubavi?

Izvor: B92

Istraživanje: Kakve su Srpkinje u ljubavi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Alex

pre 2 godine

@maja

I za taj promiskuitet vam treba muskarac. Da budete samo kratkotrajna zabava i za praznjenje nama muskarcima vam je jedino i ostalo kao zivotna funkcija. ;)

Ali nimfomanija se leci - kao i svaka druga bolest.

vonjko

pre 10 godina

sto se ljubavi tice sigurno sam (na vrat na nos) putovao u bar 15 razlicitih nacija i mogu sa sigurnoscu reci da su srpkinje u ljubavi kao i ostale balkanuse: egocentricne i namazane. ruku na srce, ako imaju imalo mozga znaju biti vrlo zabavne i prisne (sto je super, ali je nedovoljno u siroj slici stvari). ali nisu sebicnost i nadlabilna lukavost najgore osobine balkanskih zena - najgora im je osobina prenaglasena sujeta koja precesto doseze klinicki nivo. uzasno su teske za saradnju i uvek zeljne dokazivanja tj. gazdovanja (sto je u principu kompleks male licnosti). jednostavno senzibilitet im kaska bar dva veka za nekim drugim podnevljima. steta zaista jer generalno gledano imaju i fenomenalne vrline koji se retko gde srecu.

Boris

pre 10 godina

Muskarac sam imam 26 godina i bio sam samo sa jednom. Ukupno imao 3,4 veze i to nijedna nije potrajala duze od mesec dana. Nisam macan, a nisam ni gubav. I eto sada kada god probam muvati ubace me u prijateljsku zonu pod jadnim izgovorom da ne zele dame izgube posle kao prijatelja. A sa nijednom od tih devojaka sa kojima sam bio u veze se nisam rastao na ruzan nacin. I ne znam u cemu gresim. U vezi sam se trudio da se ona oseca kao princeza i to ne valja. Kada probam da muvam ovako ubace me u prijateljsku zonu i nacin na koji kazu "ti si mnogo dobar decko" ispada kao da sam kriv, kao da me sazaljevaju. Tako da ja ne znam da ocenim srpkinje jer ne znam sta vi zapravo zelite. A ima i onih drugih koji su prema vama losi njih ili prihvatite i tesite se da ce promeniti, ili takvima date korpu i pricate kako bi bilo dobro da se pojavi neki osecajan momak. Tada ja stupim na scenu i ja popijem korpu. I ja stvarno ne znam u cemu je vise stvar i gde ja toliko gresim, i sta vi zapravo ocekujete od nas.

BANE

pre 10 godina

Čitam komentare i NE VERUJEM. Da li je moguće da ima toliko vas sa mišljenjem (i iskustvom) da SVE žene/devojke ovde jure samo pare, da su frigidne, posesivne, zatucane, rasle uz pink itd. Ajd' da npr. ima 30 takvih komentara, ali da barem po ocenama vidiš da ljudi ne dele to izuzetno klišeirano i stereotipno mišljenje, ali i u ocenama se većina slaže s tim!
Ako vi ne umete da nađete devojku (ne zato što nemate para) već zato što NE UMETE, to ne znači da devojke jure samo pare, koje vi nemate, već je možda nešto drugo u pitanju.
Ja nemam dečka i nikad ga nisam imala, jednostavno previše sam stidljiva i povučena da bi me neko zapazio, uvek sam se pitala kako je moguće da svaka devojka, dobro ne svaka, ali većina, može da nađe dečka a meni to nikako da pođe za rukom, iako sam prilično zrela za svoje godine, nisam glupa, zatucana ili "ignorant", ne kvarcujem se po solarijumima, ne gledam ružičaste sadržaje itd... Ali mi ipak ne pada na pamet da sad idem okolo i pričam kako momci u Srbiji jure samo silikonske f*kse i kako ne umeju da primete normalnu devojku i kako su svi dvolični kreteni itd. itd... Nego lepo: jeste problem i u momcima, ali i u meni - i to je to.
(D., 13. mart 2014 22:58)

A da se mi upoznamo ako si ti takva jer delimo skoro iste osobine sto se tice mnogi stvari.

SMOTAN

pre 10 godina

Problem u komunikaciji,to je razlog zasto nisam imao nikad devojku jer nisam umeo da zapodenem razgovor sa jednom,tacnije bilo je nekog malo pokusaja ali opet slabo,jako slabo mi ide sa devojkama.Bojim da za mene nema spasa.!

Vuk samotnjak

pre 10 godina

E blago vama koji ste imali i menjali devojke kao carape,dok ja to nisam uspevao tacnije nije mi se dalo da upoznam ijednu.Sve se nesto neckaju i prave lude kao da me ne vide a sto je najgore neke ne mogu da me smisle kad god normalno nesto uradim a da ne napomenem da me gledaju uvek ozbiljno nesto kad god prodjem ulicom parkom.

ODBACEN

pre 10 godina

Imam 19 god i nikad nisam imao devojku.Za mene je prvi poljubac pojam,a sex misaona imenica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sven, 14. mart 2014 06:20)

Nisi jednini priljatelju,nisam ni ja nisam imao nikad devojku a imam 22 godine"

Neko

pre 10 godina

Ma nase cim predju granicu postaju svetske .... a brojka vrtoglavo raste:) a ovde sve kao fine ;) Iskreno meni to nesmeta jer sam igrac pa lako to izvalim.

Ivan

pre 10 godina

Subjektivni dozivljaj i generalizacija.Kao uzeti kap iz mora i reci da nema kitova.Naucite da razlikujete to.Opis planine nije planina.Vi kao individue ne znate nista ili jako zanemarljivo.Deal with it.

Tivadar

pre 10 godina

Dobar seks i odanost su, na duge staze, dva nespojiva pojma. Za dobar seks je doza neprijateljstva neophodna, dok istu ljubav ne tolerise. Razlika izmedju vodjenja ljubavi i j***** je u stepenu poznanstva izmedju dvoje ljudi. Tako da vise zavisi od odnosa i situacije, zatim od same žene, pa tek onda, vrlo malo, od kulturološke pozadine. Ako ste u ljubavi sa ženom, suviše je stega medju vama pa je i seks suviše promišljen. Ljubav je rad, ne prirodno stanje. Niko nije po defaultu nesebičan, inače bi nam svima polazilo za rukom da je dosegnemo, ali zato svi mi, po defaultu, volimo dobar seks, koji je, ako bolje razmislim, lakše ugovoriti sa Madjaricom nego sa Srpkinjom.. :P

Istrazivac

pre 10 godina

Nece mi nikad biti jasno kako ta trecina zena uspe da zatrudni pored kondoma! Sem naravno ako njihov partner namerno pravi "propuste" ili je potpuno seksualno nepismen (ili mozda oboje). Isto tako mi nisu jasni oni kojima kondomi nonstop pucaju i slicne price. Ja sam ih koristio... pa negde oko 1000 puta ili neku stotinu manje (nisam brojao) i nikad nikakvih pucanja nisam imao (a vrlo retko koristim one najfensi kondome od po par stotina dinara).
To mora da je to zato sto ja imam strasno mali penis a normalan Balkanac ima batinu od pola metra, pa mu kondomi stalno pucaju. :) Doduse sa tako malim penisom, bilo bi za ocekivati da mi kondomi spadaju - pa da opet dodje do problema, medjutim njih nije bilo.
A da, napominjem da imam decu, zacetu kad je bilo planirano (u saradnji sa mojom lepsom stranom), tako da nije eventualno sterilnost razlog gornjim "uspesima".

Slobo

pre 10 godina

Cast izuzecima, ali vecina njih, na prvom seksu legne k'o daska, pa se pravi da ne zna ni noge da rasiri, a ovamo busna k'o sito. Zapadno-evropljanke su mnogo opustenije u krevetu, ali nase su zene lepse.

Nucky Thompson

pre 10 godina

@Philadelphian, slazem se s tobom drugar. I ja sam od 2007 u SAD, a radeci na brodu i kasnije u NYC imao sam priliku da "upoznam" djevojke iz cijelog svijeta, i moj glas naravno ide nasim djevojkama!!! Mozete da lupate minuse do Nove Godine, to je moje iskustvo i jednu sam ozenio. Sve je to lijepo i krasno, Argentina, Brazil, Kolumbija, Brazil, Italija, Australija, Kostarika, Jamajka, J Afrika, UK, Svedska, Grcka itd, ali po mentalitetu senzualnosti, drskosti i mnogo cemu nase djevojke ( ex yu) su mi najdraze.

Tačna Vaga

pre 10 godina

@(Ana, 13. mart 2014 17:29)
Ana drago dijete, ti promjeni prijateljice. Sta ces s takvima? To sto tvrdis da su bile sa 20 to valjda znaci da ti nisi. I eto ti si odmah bolja osoba...a ne mozes imati vise od 18 (bioloski ili u glavi) kad mozes da tvrdis da nema zene koja ce reci istinu. Sta ti uopste znas o zenama?
Ne zamjerim ovima (ni zenama ni muskarcima) sto su bili sa 10-20. Meni u stvari idu na zivce ovi koji broje (tude partnere, tude pare, tude ovce, tude striceve i kumove na visokim pozicijama). Neznam da l’ su samo jako mladi ali nezreli sigurno jesu. Pustite ljude da zive. Bavite se sobom.

objaviteme:)

pre 10 godina

Može li neko da mi objasni nekoliko stvari? U komentarima ste skoro svi napisali da su Srpkinje "neslobodne, neosvešćene i frigidne" žene, a zatim iskazujete svoje nezadovoljstvo zbog toga što te iste žene imaju puno parnera? Kako to da frigidne žene imaju toliko veza? Zar to ne isključuje jedno drugo? Stalno neko negodovanje o promiskuitetu, a ovamo stidne su. Odlučite se već jednom. "Sest partnera? To pomnozite sa dva minimum,a znam dosta prijateljica koje su dosle do cifre 20" - evo osude. Zašto se onda pitate što žene nisu otvorenije u pogledu seksa; koji je i dalje tabu. Ne može neko, ako je bio/la sa samo jednom do dve osobe u životu, ni da bude nešto vešt/a u krevetu, ako ćemo iskreno. "Onih 26% sa 1-3 partnera su najbolje" Uostalom, ovde je i dalje izražen izopačeni patrijarhalni sistem, pa sa vi posle pitajte zašto žene nisu opuštene. Vi mislite da Srpkinje ne bi volele da slobodno budu sa određenim muškarcem na određeno vreme, pa dokle traje, dok oboje uživaju - fino. To kod nas ne može; o toj ženi bi se samo pogrdni nazivi čuli, ne ide. Mada ni ona koja kaže da želi da se uda i da ima decu, ni ona ne valja - to je udavača. Takođe, ima puno muškaraca koji su u krevetu sebični (ne žele da pruže oral npr) - i onda naravno da žena neće uživati, a vi ćete imati osećaj da je ona "lenja". Slažem se da naše žene mogu da budu jako konzervativne, ali to je samo posledica velikog pritiska koje one osećaju - u porodici, od parntera. Pomozite im da se oslobode. Volite se ljudi.

stručnjak

pre 10 godina

Pronaći desetak alfa mužijaka koji su bili sa po 25 Srpkinja i postaviti im ovo pitanje pa izvući neki najistinitiji odgovor. Šta i kako, koliko i čega...

Tačna Vaga

pre 10 godina

@(Ana, 13. mart 2014 17:29)
Ana, drago dijete, ti promjeni prijateljice. Sta ces s takvima? To sto tvrdis da su bile sa 20 to valjda znaci da ti nisi. I eto ti si odmah bolja osoba...a ne mozes imati vise od 18 (bioloski ili u glavi) kad mozes da tvrdis da nema zene koja ce reci istinu. Sta ti uopste znas o zenama?
Ne zamjerim ovima (ni zenama ni muskarcima) sto su bili sa 10-20. Meni u stvari idu na zivce ovi koji broje (tude partnere, tude pare, tude ovce, tude striceve i kumove na visokim pozicijama). Neznam da l’ su samo jako mladi ali nezreli sigurno jesu. Pustite ljude da zive. Bavite se sobom.

Ali zasto

pre 10 godina

Sta ja da kazem!Svake druge nedelje sam izlazio
u grad bg i nista.Imam 25 a drugar me uverava da je napolju bolje.Nijednu devojku nisam imao osim u inostranstvu sto je trajalo par dana.Devojka 20 god. mi kaze mator sam za nju a starije premlad sam,tako da osim ekonomski morace da se odlazi i emotivno...na duze vreme jer grugacije ne podnosim.

Milosav

pre 10 godina

Lenje i dosadne, bez ideja.
(Nenad, 13. mart 2014 17:17

Drugar moj, da mozda tebi ne fale ideje? Oladi Desanku pa preuzmi nesto drugo u svoju ruku.

stručnjak

pre 10 godina

@aca

Normalno da se stranci oduševe sa našim devojkama kad prošetaju Knezom oko 20h leti ili odu na neki splav gde vise sponzorke i slična fela. I onda naivni stranci misle kako imo najlepše devojke. Najgora laž koja se provlači.Pošto sam studirao na mestu gde su stidirale devojke iz centra i iz predgrađa i iz provincije, odgovorno ti tvrdim da je na 100 devojaka oko 20% njih su stvarno bile 'dobre ribe', a ostatak teški prosek i niže. To je realna slika devojaka iz Srbije...Kao kad bi otišao u LA na Hoolywood Blvd i video gomilu manekenki, glumica koje su tu došle da probaju ostvariti 'American dream' i rekao '' Kako su zgodne ove Amerikanke''! Mi volimo da preuveličavamo stvari...

slovenac, dugogodišnji ćitalac

pre 10 godina

Pa za Srpkinje ne bih znao, ali posle 40. godina života sa polusvrpćkinjom, o njoj samo najbolje. Suživot je kompromis, koji se ući svakog dana. Ljubav u 20. ili 60. nije možda sasvim ista, ali je postojanija. Ne volim ono: moja je ženica, ptićica selica, rado menja dom........:))

Kraut

pre 10 godina

Ukrajinke i ruskinje imaju mnogo bolju dušu!!! (acinic, 13. mart 2014 17:11)

Studiram u inostranstvu i zivim u internatu sa puno ljudi razlicitih nacionaliteta.
Bio sam u vezi sa ukrainkom 6 meseci. Uzasna osoba je bila, sva manipulativna i egocentricna a ja glupan se zaljubio do usiju. Na kraju krajeva ne kajem se jer sam puno naucio o vezama zbog nje. Ali u zivotu nikad se nisam tolko namucio. I ostale ukrainke su tako manipulativne, od njih 20 dodje 1 koji nije manipulativan.
Madjarice ko srbkinje, barem ove tu.
Sad sam u vezi sa hrvaticom, nikad nisam bio sretniji. Uskoro godisnjica :)

Dantjo

pre 10 godina

Da li vam je to navika ili stanje u kom ste odrastli?
Od politike do Novaka, navikli ste da sve pljujete ali to jeste vase pravo.
Ali i moje da vam podelim moje misljenje za nase nase devojke, jer vase stvarno nerazumem, jasno mi je da ima raszni ukusa i seksualne zelje.
Rodjen sam u Skandinaviji a i ziveo u Severnoj Americi, kroz moj uzrast sam njih dosta okusio sa raznim merama i izgleda, a daleko su naj naj nase devojke; izgledom, zgodnocom, zenstvenostim, ponasanjem i naravno seksu. Do te mere da sam jednu do kraja ozenio i srecan u braku u Srb.
To je moje misljenje...

Legionar

pre 10 godina

Srpiknje su strastvene kada vole,kada im je partner zanimljiv i drag.U suprotnom napravice ti pakao od zivota.Sto znaci,volite nase zene i one ce voleti vas punom snagom!

kid

pre 10 godina

Glup tekst. Tabloidska glupost. Kave veze ima nacionalnost ikakva ako pricamo o zeni ili muskarcima? U Meksiku nema istih ljudi kao i ovde i bilo gde drugde?

jox

pre 10 godina

Jedino normalno je imati jednu zenu za ceo zivot! Ovo nisu Srpkinje, nego Jugoslovenke. Ja nikada ne bih mogao da imam zenu koja je imala sex sa nekim pre mene, jer to nije normalno. I to isto smatram i za sebe, neodgovoran je stav prema buducoj zeni imati sex sa nekom pre nje. Jer takv cin mogu da podelim samo sa nekom koja je moja i u koju verujem i sa kojom cu postati jedno!

Realnost

pre 10 godina

Nekoliko partnera kažete? Vidite ovako, znam neke koje su na početku svojih dvadesetih godina, a već su prevalile stotinak partnera. Ne šalim se i nije prostitucija u pitanju.

D.

pre 10 godina

Čitam komentare i NE VERUJEM. Da li je moguće da ima toliko vas sa mišljenjem (i iskustvom) da SVE žene/devojke ovde jure samo pare, da su frigidne, posesivne, zatucane, rasle uz pink itd. Ajd' da npr. ima 30 takvih komentara, ali da barem po ocenama vidiš da ljudi ne dele to izuzetno klišeirano i stereotipno mišljenje, ali i u ocenama se većina slaže s tim!
Ako vi ne umete da nađete devojku (ne zato što nemate para) već zato što NE UMETE, to ne znači da devojke jure samo pare, koje vi nemate, već je možda nešto drugo u pitanju.
Ja nemam dečka i nikad ga nisam imala, jednostavno previše sam stidljiva i povučena da bi me neko zapazio, uvek sam se pitala kako je moguće da svaka devojka, dobro ne svaka, ali većina, može da nađe dečka a meni to nikako da pođe za rukom, iako sam prilično zrela za svoje godine, nisam glupa, zatucana ili "ignorant", ne kvarcujem se po solarijumima, ne gledam ružičaste sadržaje itd... Ali mi ipak ne pada na pamet da sad idem okolo i pričam kako momci u Srbiji jure samo silikonske f*kse i kako ne umeju da primete normalnu devojku i kako su svi dvolični kreteni itd. itd... Nego lepo: jeste problem i u momcima, ali i u meni - i to je to.

Philadelphian

pre 10 godina

Zivim u USA od 2007-e i moram na osnovu licnog iskustva da zakljucim da su mi Srpkinje najdraze. Najkompatibilnije su nam po senzabilitetu a prednjace i izgledom i intelektom (ako vec generalizujemo).
Slazem se sa prethodnim komentatorima da su Latine vredne "upoznavanja" (dodao bih i Azijatkinje i jos neke devojke iz egzoticnih zemalja) ali na duze staze definitivno nase cure pobedjuju.

Бојан Илић

pre 10 godina

Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте! - da, Bojane Ilicu, ne samo da im seks nije tabu, nego im seks za novac nije tabu (vecina prostitutki na Zapadu je iz tih zemalja), a najveci interes je upecati muza u bilo kojoj zapadnoj zemlji, pa cak i Srbija moze da dodje u obzir. Za pocetak bilo kakvog, a kad bude na licu mesta pobrinuce se da nadje i boljeg (citaj: bogatijeg).
(Ana1, 13. mart 2014 20:37)

"Игром случаја" сам , наравно као момак, био гост ноћних клубова по ЕУ!

Запрепастили би сте се , драга Ана, колико има девојака са простора бивше СФРЈ!

Наравно, дружење је било чисто професионално!:-)

А ово за "богатијег"!?!

Да ли је боље леп и сиромашан или мање леп и богат?!

Свака, али свака жена воли сигурност, у сваком погледу!

Staja

pre 10 godina

O.K. - pročitao sam sve komentare i video pozitivno i negativno ocenjene... Muski jel vi (izvinte na izrazu) je*ete neke egzoticne (latino, kosooke, afro) cice pre/posle veze/braka kada tooooooliko imate zakljucka o srpkinjama?!
Mislim se ovo je vise vezano za karaktet pojedinacne osobe nego za generalizaciju.
A sto se tice druge strane medalje, svaka leci svoju zensku sujetu i orbitira oko ciklusa sa svojim raspolozenjem...od: Kuco moja, do: Biraj noz kojim cu da ti presudim. Kada se obe strane opuste i oslobode kompleksa Srbija ce biti zemlja Sexa. Aj ćao!

Ana1

pre 10 godina

Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте! - da, Bojane Ilicu, ne samo da im seks nije tabu, nego im seks za novac nije tabu (vecina prostitutki na Zapadu je iz tih zemalja), a najveci interes je upecati muza u bilo kojoj zapadnoj zemlji, pa cak i Srbija moze da dodje u obzir. Za pocetak bilo kakvog, a kad bude na licu mesta pobrinuce se da nadje i boljeg (citaj: bogatijeg).

Marko Milanovic

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali je mene jutros sutnula riba... Kako je to lepo kad imas 20 godina pa si zaljubljen, pa te devojka ostavi pa patis xD

taraljubljenje

pre 10 godina

Niti su srpkinje kao ova barbika na slici niti su srbi kao partner te barbike. Nema veze. Bas nikakve. Kad prilozite photo sa autenticnim i tipicnim srpskim parom onda mozete nesto da polemisete.

Ivan

pre 10 godina

Posteno nikakve nisu, to kazem jer sam imao dosta iskustava sa zenama po svetu i definitivno sem solidne ambalaze nista vise vredno paznje nije, ali cak i to je u poslednje vreme diskutabilno!!!

blabla

pre 10 godina

Невезано за текст. Сада сам био опкољен нашим дамама, провокаторкама, хахахаха, причају испред мене причице из моје кухиње ))): Као оне воле оно што ја волим, а ја се убацим у причу, хахаха Закључак: неко нема стрпљења, некоме се жури, неко би нешто по сваку цену, и баш на мене навалили, ако ја не отворим та врата, неће нико ))): е то је утисак ))): А ми не можемо да причамо на тему која је имагинарна, нестварна, нереална, како ћеш да кажеш мени неки детаљ из живота када се ми уопште не познајемо, ја могу да окренем леђа ))):

Srboljub

pre 10 godina

Sve moje devojke, uz jedan izuzetak, su bile sjajne osobe, e sad, da li sam ja rodjen pod srecnom zvezdom (u odnosu na ostale komentatore)? Ako poredimo sa ostatkom ex-yu prostora, Hrvatice su super zahvalne za kraca "druzenja", nikako za duge staze.

Бојан Илић

pre 10 godina

Ukrajinke i ruskinje imaju mnogo bolju dušu!!!(acinic, 13. mart 2014 17:11) - da, da, u celom svetu su poznate po tome. Bas si duhovit!
(Ana, 13. mart 2014 18:27)


Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте!
Код њих отворено, код нас "пар кругова истрчи" па опет исто!


Иначе, женско као и мушко има "потребу" па не видим у чему је проблем!

pomorac

pre 10 godina

Gledano sa pozicije ulozeno-dobijeno su grozne vecinom. Ako nisu labilne usled alkohola ili peha u ljubavi onda traze neke zvijezde i nebesa ali zato je sex u 85% slucajeva kao sex sa vrecom krtole. Ovih 15% su znale kako da ugode sebi a samim tim i meni :)

abraham73

pre 10 godina

to bi trebali njihovi muzevi da znadu, ali to nije nikakav vazan kriterij, vazno je kakava je majka, da nije kurva i da se drzi boga i familije.

Poreč

pre 10 godina

Obe su bile sjajne ali i okolnosti,opuštene ljetne ljubavi, su vjerojatno doprinjeli tome. Broj njihovih partnera je nebitan, bitno je da nisu pričale o njima i nedaj Bože uspoređivale.

ЛанеБг

pre 10 godina

@Expat: Нису круте и неспособне, него си ти немач појма. :) Наше жене су највеће благо ове земље и кад знаш да питаш, одговор је ретко "не"! ;)

Slavisa Kg

pre 10 godina

Pitanje je bilo - kakve su srpkinje u ljubavi. A tekst je uglavnom obradjivao temu seksa, kontracepcije, abortusa. Izmedju ljubavi i seksa postoji ogromna razlika. Ali zaista nemam nameru to da objasnjavam onima koji to neznaju - malo ko moze pomoci.
Kakve su srpkinje u ljubavi? - slicne drugim mediteranskim zenama. Predane, iskljucive, preterano emotivne, maksimalno iracionalne, eksplozivne, kratkotrajne.
Kakve su srpkinje u seksu ? - pa iste kakvi su i srpski muskarci! Narod u cijem jeziku svaka psovka sadrzi naziv seksualnog cina ne moze se bas smatrati zdravom u seksu.

aca

pre 10 godina

ne znam meni su stvarno srpkinje najlepse devojke na svetu.. i najbolje devojke na svetu.. a i u sexu su strava.. znam da ce jednog dana moja zena sasvim sigurno biti srpkinja.. znam da se par mojih prijatelja, stranaca, 6x dnevno zaljubljivalo u beogradjanke kada bismo setali gradom.. kako prodje neka druga oni se iznova zaljube :) ja sam se samo smejao i cutao :) ponekad mislim da nas je Bog pogledao kada nam ih je podario.. mislim da bismo trebali da ih cuvamo kao malo vode na dlanu.. ipak, rekao bih da to bas i ne radimo.. :( ne umemo da cenimo ono najlepse sto imamo..

Srpske zene, ne hvala, ja cu nesto drugo ako moze

pre 10 godina

Krute, posesivne, konzervativne, preopterecene same sa sobom, ljubomorne... Zabavljao sam se sa par devojaka u srednjoj skoli i na studijama dok sa odrastao u Beogradu.
Onda sam otisao u USA poceo da se zabavljam sa Amerikankama i ozenio jednu od njih.
Razlike. Uh... da nabrajam?
Srpkinje posesivne, vole da kontrolisu, nefleksibilne, konzervativne, smaraju, ljubomorne....
Amerikanke, nezavisne, ne kontorlisu te, daju ti prostor za druzenje i zivot, NE-ljubomorne, nisu opterecene modom i izgledom, da ne nabrajam dalje....
Uvek i u svemu ima izuzetaka.

roby

pre 10 godina

Srpkinje su odlicne majke ali lose ljubavnice. Od svih sa kojima sam bio, one najteze dozivljavaju orgazam. To nije samo moje iskustvo, na desetine ljudi sa kojima sam razgovarao potvrdili su moje misljenje. Ako trazite zenu za uzivanje, Latinska Amerika, Karibi, to je VRH. Ostale mogu biti simpaticne, pametne, dobre majke, ali seks ce biti bledunjav.

Catwoman

pre 10 godina

Ja sam samo sa jednim bila,evo me od skoro u braku,a 4 godine u vezi od moje dvadesete...ne znam,ali mi je nezamislivo da spavam sa jos nekim...u zivotu uopste...

Ana

pre 10 godina

Sest partnera? To pomnozite sa dva minimum,a znam dosta prijateljica koje su dosle do cifre 20.Nema zene koja ce vam reci istinu o broju partnera.

Noob Saiboth

pre 10 godina

Mogu slobodno reci da i ne znam kakve su,jer imam 30 godina a devojku nikada imao nisam,pa sam odnos imao samo sa prostitutkama,zato sto mnogo lose izgledam,pa sam primoran jer drugi nacin da dodjem do odnosa,ne postoji.A prostitutke ipak mislim da nisu merodavne,da bi na osnovu odnosa sa njima,ovde davao utiske o srpkinjama.

Ana

pre 10 godina

Sest partnera? To pomnozite sa dva minimum,a znam dosta prijateljica koje su dosle do cifre 20.Nema zene koja ce vam reci istinu o broju partnera.

Noob Saiboth

pre 10 godina

Mogu slobodno reci da i ne znam kakve su,jer imam 30 godina a devojku nikada imao nisam,pa sam odnos imao samo sa prostitutkama,zato sto mnogo lose izgledam,pa sam primoran jer drugi nacin da dodjem do odnosa,ne postoji.A prostitutke ipak mislim da nisu merodavne,da bi na osnovu odnosa sa njima,ovde davao utiske o srpkinjama.

Catwoman

pre 10 godina

Ja sam samo sa jednim bila,evo me od skoro u braku,a 4 godine u vezi od moje dvadesete...ne znam,ali mi je nezamislivo da spavam sa jos nekim...u zivotu uopste...

Srpske zene, ne hvala, ja cu nesto drugo ako moze

pre 10 godina

Krute, posesivne, konzervativne, preopterecene same sa sobom, ljubomorne... Zabavljao sam se sa par devojaka u srednjoj skoli i na studijama dok sa odrastao u Beogradu.
Onda sam otisao u USA poceo da se zabavljam sa Amerikankama i ozenio jednu od njih.
Razlike. Uh... da nabrajam?
Srpkinje posesivne, vole da kontrolisu, nefleksibilne, konzervativne, smaraju, ljubomorne....
Amerikanke, nezavisne, ne kontorlisu te, daju ti prostor za druzenje i zivot, NE-ljubomorne, nisu opterecene modom i izgledom, da ne nabrajam dalje....
Uvek i u svemu ima izuzetaka.

Slavisa Kg

pre 10 godina

Pitanje je bilo - kakve su srpkinje u ljubavi. A tekst je uglavnom obradjivao temu seksa, kontracepcije, abortusa. Izmedju ljubavi i seksa postoji ogromna razlika. Ali zaista nemam nameru to da objasnjavam onima koji to neznaju - malo ko moze pomoci.
Kakve su srpkinje u ljubavi? - slicne drugim mediteranskim zenama. Predane, iskljucive, preterano emotivne, maksimalno iracionalne, eksplozivne, kratkotrajne.
Kakve su srpkinje u seksu ? - pa iste kakvi su i srpski muskarci! Narod u cijem jeziku svaka psovka sadrzi naziv seksualnog cina ne moze se bas smatrati zdravom u seksu.

Marko Milanovic

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali je mene jutros sutnula riba... Kako je to lepo kad imas 20 godina pa si zaljubljen, pa te devojka ostavi pa patis xD

Realnost

pre 10 godina

Nekoliko partnera kažete? Vidite ovako, znam neke koje su na početku svojih dvadesetih godina, a već su prevalile stotinak partnera. Ne šalim se i nije prostitucija u pitanju.

Ivan

pre 10 godina

Posteno nikakve nisu, to kazem jer sam imao dosta iskustava sa zenama po svetu i definitivno sem solidne ambalaze nista vise vredno paznje nije, ali cak i to je u poslednje vreme diskutabilno!!!

pomorac

pre 10 godina

Gledano sa pozicije ulozeno-dobijeno su grozne vecinom. Ako nisu labilne usled alkohola ili peha u ljubavi onda traze neke zvijezde i nebesa ali zato je sex u 85% slucajeva kao sex sa vrecom krtole. Ovih 15% su znale kako da ugode sebi a samim tim i meni :)

D.

pre 10 godina

Čitam komentare i NE VERUJEM. Da li je moguće da ima toliko vas sa mišljenjem (i iskustvom) da SVE žene/devojke ovde jure samo pare, da su frigidne, posesivne, zatucane, rasle uz pink itd. Ajd' da npr. ima 30 takvih komentara, ali da barem po ocenama vidiš da ljudi ne dele to izuzetno klišeirano i stereotipno mišljenje, ali i u ocenama se većina slaže s tim!
Ako vi ne umete da nađete devojku (ne zato što nemate para) već zato što NE UMETE, to ne znači da devojke jure samo pare, koje vi nemate, već je možda nešto drugo u pitanju.
Ja nemam dečka i nikad ga nisam imala, jednostavno previše sam stidljiva i povučena da bi me neko zapazio, uvek sam se pitala kako je moguće da svaka devojka, dobro ne svaka, ali većina, može da nađe dečka a meni to nikako da pođe za rukom, iako sam prilično zrela za svoje godine, nisam glupa, zatucana ili "ignorant", ne kvarcujem se po solarijumima, ne gledam ružičaste sadržaje itd... Ali mi ipak ne pada na pamet da sad idem okolo i pričam kako momci u Srbiji jure samo silikonske f*kse i kako ne umeju da primete normalnu devojku i kako su svi dvolični kreteni itd. itd... Nego lepo: jeste problem i u momcima, ali i u meni - i to je to.

Srboljub

pre 10 godina

Sve moje devojke, uz jedan izuzetak, su bile sjajne osobe, e sad, da li sam ja rodjen pod srecnom zvezdom (u odnosu na ostale komentatore)? Ako poredimo sa ostatkom ex-yu prostora, Hrvatice su super zahvalne za kraca "druzenja", nikako za duge staze.

taraljubljenje

pre 10 godina

Niti su srpkinje kao ova barbika na slici niti su srbi kao partner te barbike. Nema veze. Bas nikakve. Kad prilozite photo sa autenticnim i tipicnim srpskim parom onda mozete nesto da polemisete.

aca

pre 10 godina

ne znam meni su stvarno srpkinje najlepse devojke na svetu.. i najbolje devojke na svetu.. a i u sexu su strava.. znam da ce jednog dana moja zena sasvim sigurno biti srpkinja.. znam da se par mojih prijatelja, stranaca, 6x dnevno zaljubljivalo u beogradjanke kada bismo setali gradom.. kako prodje neka druga oni se iznova zaljube :) ja sam se samo smejao i cutao :) ponekad mislim da nas je Bog pogledao kada nam ih je podario.. mislim da bismo trebali da ih cuvamo kao malo vode na dlanu.. ipak, rekao bih da to bas i ne radimo.. :( ne umemo da cenimo ono najlepse sto imamo..

Бојан Илић

pre 10 godina

Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте! - da, Bojane Ilicu, ne samo da im seks nije tabu, nego im seks za novac nije tabu (vecina prostitutki na Zapadu je iz tih zemalja), a najveci interes je upecati muza u bilo kojoj zapadnoj zemlji, pa cak i Srbija moze da dodje u obzir. Za pocetak bilo kakvog, a kad bude na licu mesta pobrinuce se da nadje i boljeg (citaj: bogatijeg).
(Ana1, 13. mart 2014 20:37)

"Игром случаја" сам , наравно као момак, био гост ноћних клубова по ЕУ!

Запрепастили би сте се , драга Ана, колико има девојака са простора бивше СФРЈ!

Наравно, дружење је било чисто професионално!:-)

А ово за "богатијег"!?!

Да ли је боље леп и сиромашан или мање леп и богат?!

Свака, али свака жена воли сигурност, у сваком погледу!

roby

pre 10 godina

Srpkinje su odlicne majke ali lose ljubavnice. Od svih sa kojima sam bio, one najteze dozivljavaju orgazam. To nije samo moje iskustvo, na desetine ljudi sa kojima sam razgovarao potvrdili su moje misljenje. Ako trazite zenu za uzivanje, Latinska Amerika, Karibi, to je VRH. Ostale mogu biti simpaticne, pametne, dobre majke, ali seks ce biti bledunjav.

Бојан Илић

pre 10 godina

Ukrajinke i ruskinje imaju mnogo bolju dušu!!!(acinic, 13. mart 2014 17:11) - da, da, u celom svetu su poznate po tome. Bas si duhovit!
(Ana, 13. mart 2014 18:27)


Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте!
Код њих отворено, код нас "пар кругова истрчи" па опет исто!


Иначе, женско као и мушко има "потребу" па не видим у чему је проблем!

ЛанеБг

pre 10 godina

@Expat: Нису круте и неспособне, него си ти немач појма. :) Наше жене су највеће благо ове земље и кад знаш да питаш, одговор је ретко "не"! ;)

objaviteme:)

pre 10 godina

Može li neko da mi objasni nekoliko stvari? U komentarima ste skoro svi napisali da su Srpkinje "neslobodne, neosvešćene i frigidne" žene, a zatim iskazujete svoje nezadovoljstvo zbog toga što te iste žene imaju puno parnera? Kako to da frigidne žene imaju toliko veza? Zar to ne isključuje jedno drugo? Stalno neko negodovanje o promiskuitetu, a ovamo stidne su. Odlučite se već jednom. "Sest partnera? To pomnozite sa dva minimum,a znam dosta prijateljica koje su dosle do cifre 20" - evo osude. Zašto se onda pitate što žene nisu otvorenije u pogledu seksa; koji je i dalje tabu. Ne može neko, ako je bio/la sa samo jednom do dve osobe u životu, ni da bude nešto vešt/a u krevetu, ako ćemo iskreno. "Onih 26% sa 1-3 partnera su najbolje" Uostalom, ovde je i dalje izražen izopačeni patrijarhalni sistem, pa sa vi posle pitajte zašto žene nisu opuštene. Vi mislite da Srpkinje ne bi volele da slobodno budu sa određenim muškarcem na određeno vreme, pa dokle traje, dok oboje uživaju - fino. To kod nas ne može; o toj ženi bi se samo pogrdni nazivi čuli, ne ide. Mada ni ona koja kaže da želi da se uda i da ima decu, ni ona ne valja - to je udavača. Takođe, ima puno muškaraca koji su u krevetu sebični (ne žele da pruže oral npr) - i onda naravno da žena neće uživati, a vi ćete imati osećaj da je ona "lenja". Slažem se da naše žene mogu da budu jako konzervativne, ali to je samo posledica velikog pritiska koje one osećaju - u porodici, od parntera. Pomozite im da se oslobode. Volite se ljudi.

Philadelphian

pre 10 godina

Zivim u USA od 2007-e i moram na osnovu licnog iskustva da zakljucim da su mi Srpkinje najdraze. Najkompatibilnije su nam po senzabilitetu a prednjace i izgledom i intelektom (ako vec generalizujemo).
Slazem se sa prethodnim komentatorima da su Latine vredne "upoznavanja" (dodao bih i Azijatkinje i jos neke devojke iz egzoticnih zemalja) ali na duze staze definitivno nase cure pobedjuju.

Poreč

pre 10 godina

Obe su bile sjajne ali i okolnosti,opuštene ljetne ljubavi, su vjerojatno doprinjeli tome. Broj njihovih partnera je nebitan, bitno je da nisu pričale o njima i nedaj Bože uspoređivale.

Ana1

pre 10 godina

Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте! - da, Bojane Ilicu, ne samo da im seks nije tabu, nego im seks za novac nije tabu (vecina prostitutki na Zapadu je iz tih zemalja), a najveci interes je upecati muza u bilo kojoj zapadnoj zemlji, pa cak i Srbija moze da dodje u obzir. Za pocetak bilo kakvog, a kad bude na licu mesta pobrinuce se da nadje i boljeg (citaj: bogatijeg).

Boris

pre 10 godina

Muskarac sam imam 26 godina i bio sam samo sa jednom. Ukupno imao 3,4 veze i to nijedna nije potrajala duze od mesec dana. Nisam macan, a nisam ni gubav. I eto sada kada god probam muvati ubace me u prijateljsku zonu pod jadnim izgovorom da ne zele dame izgube posle kao prijatelja. A sa nijednom od tih devojaka sa kojima sam bio u veze se nisam rastao na ruzan nacin. I ne znam u cemu gresim. U vezi sam se trudio da se ona oseca kao princeza i to ne valja. Kada probam da muvam ovako ubace me u prijateljsku zonu i nacin na koji kazu "ti si mnogo dobar decko" ispada kao da sam kriv, kao da me sazaljevaju. Tako da ja ne znam da ocenim srpkinje jer ne znam sta vi zapravo zelite. A ima i onih drugih koji su prema vama losi njih ili prihvatite i tesite se da ce promeniti, ili takvima date korpu i pricate kako bi bilo dobro da se pojavi neki osecajan momak. Tada ja stupim na scenu i ja popijem korpu. I ja stvarno ne znam u cemu je vise stvar i gde ja toliko gresim, i sta vi zapravo ocekujete od nas.

stručnjak

pre 10 godina

@aca

Normalno da se stranci oduševe sa našim devojkama kad prošetaju Knezom oko 20h leti ili odu na neki splav gde vise sponzorke i slična fela. I onda naivni stranci misle kako imo najlepše devojke. Najgora laž koja se provlači.Pošto sam studirao na mestu gde su stidirale devojke iz centra i iz predgrađa i iz provincije, odgovorno ti tvrdim da je na 100 devojaka oko 20% njih su stvarno bile 'dobre ribe', a ostatak teški prosek i niže. To je realna slika devojaka iz Srbije...Kao kad bi otišao u LA na Hoolywood Blvd i video gomilu manekenki, glumica koje su tu došle da probaju ostvariti 'American dream' i rekao '' Kako su zgodne ove Amerikanke''! Mi volimo da preuveličavamo stvari...

Staja

pre 10 godina

O.K. - pročitao sam sve komentare i video pozitivno i negativno ocenjene... Muski jel vi (izvinte na izrazu) je*ete neke egzoticne (latino, kosooke, afro) cice pre/posle veze/braka kada tooooooliko imate zakljucka o srpkinjama?!
Mislim se ovo je vise vezano za karaktet pojedinacne osobe nego za generalizaciju.
A sto se tice druge strane medalje, svaka leci svoju zensku sujetu i orbitira oko ciklusa sa svojim raspolozenjem...od: Kuco moja, do: Biraj noz kojim cu da ti presudim. Kada se obe strane opuste i oslobode kompleksa Srbija ce biti zemlja Sexa. Aj ćao!

Istrazivac

pre 10 godina

Nece mi nikad biti jasno kako ta trecina zena uspe da zatrudni pored kondoma! Sem naravno ako njihov partner namerno pravi "propuste" ili je potpuno seksualno nepismen (ili mozda oboje). Isto tako mi nisu jasni oni kojima kondomi nonstop pucaju i slicne price. Ja sam ih koristio... pa negde oko 1000 puta ili neku stotinu manje (nisam brojao) i nikad nikakvih pucanja nisam imao (a vrlo retko koristim one najfensi kondome od po par stotina dinara).
To mora da je to zato sto ja imam strasno mali penis a normalan Balkanac ima batinu od pola metra, pa mu kondomi stalno pucaju. :) Doduse sa tako malim penisom, bilo bi za ocekivati da mi kondomi spadaju - pa da opet dodje do problema, medjutim njih nije bilo.
A da, napominjem da imam decu, zacetu kad je bilo planirano (u saradnji sa mojom lepsom stranom), tako da nije eventualno sterilnost razlog gornjim "uspesima".

Kraut

pre 10 godina

Ukrajinke i ruskinje imaju mnogo bolju dušu!!! (acinic, 13. mart 2014 17:11)

Studiram u inostranstvu i zivim u internatu sa puno ljudi razlicitih nacionaliteta.
Bio sam u vezi sa ukrainkom 6 meseci. Uzasna osoba je bila, sva manipulativna i egocentricna a ja glupan se zaljubio do usiju. Na kraju krajeva ne kajem se jer sam puno naucio o vezama zbog nje. Ali u zivotu nikad se nisam tolko namucio. I ostale ukrainke su tako manipulativne, od njih 20 dodje 1 koji nije manipulativan.
Madjarice ko srbkinje, barem ove tu.
Sad sam u vezi sa hrvaticom, nikad nisam bio sretniji. Uskoro godisnjica :)

BANE

pre 10 godina

Čitam komentare i NE VERUJEM. Da li je moguće da ima toliko vas sa mišljenjem (i iskustvom) da SVE žene/devojke ovde jure samo pare, da su frigidne, posesivne, zatucane, rasle uz pink itd. Ajd' da npr. ima 30 takvih komentara, ali da barem po ocenama vidiš da ljudi ne dele to izuzetno klišeirano i stereotipno mišljenje, ali i u ocenama se većina slaže s tim!
Ako vi ne umete da nađete devojku (ne zato što nemate para) već zato što NE UMETE, to ne znači da devojke jure samo pare, koje vi nemate, već je možda nešto drugo u pitanju.
Ja nemam dečka i nikad ga nisam imala, jednostavno previše sam stidljiva i povučena da bi me neko zapazio, uvek sam se pitala kako je moguće da svaka devojka, dobro ne svaka, ali većina, može da nađe dečka a meni to nikako da pođe za rukom, iako sam prilično zrela za svoje godine, nisam glupa, zatucana ili "ignorant", ne kvarcujem se po solarijumima, ne gledam ružičaste sadržaje itd... Ali mi ipak ne pada na pamet da sad idem okolo i pričam kako momci u Srbiji jure samo silikonske f*kse i kako ne umeju da primete normalnu devojku i kako su svi dvolični kreteni itd. itd... Nego lepo: jeste problem i u momcima, ali i u meni - i to je to.
(D., 13. mart 2014 22:58)

A da se mi upoznamo ako si ti takva jer delimo skoro iste osobine sto se tice mnogi stvari.

abraham73

pre 10 godina

to bi trebali njihovi muzevi da znadu, ali to nije nikakav vazan kriterij, vazno je kakava je majka, da nije kurva i da se drzi boga i familije.

Slobo

pre 10 godina

Cast izuzecima, ali vecina njih, na prvom seksu legne k'o daska, pa se pravi da ne zna ni noge da rasiri, a ovamo busna k'o sito. Zapadno-evropljanke su mnogo opustenije u krevetu, ali nase su zene lepse.

jox

pre 10 godina

Jedino normalno je imati jednu zenu za ceo zivot! Ovo nisu Srpkinje, nego Jugoslovenke. Ja nikada ne bih mogao da imam zenu koja je imala sex sa nekim pre mene, jer to nije normalno. I to isto smatram i za sebe, neodgovoran je stav prema buducoj zeni imati sex sa nekom pre nje. Jer takv cin mogu da podelim samo sa nekom koja je moja i u koju verujem i sa kojom cu postati jedno!

kid

pre 10 godina

Glup tekst. Tabloidska glupost. Kave veze ima nacionalnost ikakva ako pricamo o zeni ili muskarcima? U Meksiku nema istih ljudi kao i ovde i bilo gde drugde?

Ali zasto

pre 10 godina

Sta ja da kazem!Svake druge nedelje sam izlazio
u grad bg i nista.Imam 25 a drugar me uverava da je napolju bolje.Nijednu devojku nisam imao osim u inostranstvu sto je trajalo par dana.Devojka 20 god. mi kaze mator sam za nju a starije premlad sam,tako da osim ekonomski morace da se odlazi i emotivno...na duze vreme jer grugacije ne podnosim.

ODBACEN

pre 10 godina

Imam 19 god i nikad nisam imao devojku.Za mene je prvi poljubac pojam,a sex misaona imenica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sven, 14. mart 2014 06:20)

Nisi jednini priljatelju,nisam ni ja nisam imao nikad devojku a imam 22 godine"

Milosav

pre 10 godina

Lenje i dosadne, bez ideja.
(Nenad, 13. mart 2014 17:17

Drugar moj, da mozda tebi ne fale ideje? Oladi Desanku pa preuzmi nesto drugo u svoju ruku.

stručnjak

pre 10 godina

Pronaći desetak alfa mužijaka koji su bili sa po 25 Srpkinja i postaviti im ovo pitanje pa izvući neki najistinitiji odgovor. Šta i kako, koliko i čega...

Tačna Vaga

pre 10 godina

@(Ana, 13. mart 2014 17:29)
Ana drago dijete, ti promjeni prijateljice. Sta ces s takvima? To sto tvrdis da su bile sa 20 to valjda znaci da ti nisi. I eto ti si odmah bolja osoba...a ne mozes imati vise od 18 (bioloski ili u glavi) kad mozes da tvrdis da nema zene koja ce reci istinu. Sta ti uopste znas o zenama?
Ne zamjerim ovima (ni zenama ni muskarcima) sto su bili sa 10-20. Meni u stvari idu na zivce ovi koji broje (tude partnere, tude pare, tude ovce, tude striceve i kumove na visokim pozicijama). Neznam da l’ su samo jako mladi ali nezreli sigurno jesu. Pustite ljude da zive. Bavite se sobom.

vonjko

pre 10 godina

sto se ljubavi tice sigurno sam (na vrat na nos) putovao u bar 15 razlicitih nacija i mogu sa sigurnoscu reci da su srpkinje u ljubavi kao i ostale balkanuse: egocentricne i namazane. ruku na srce, ako imaju imalo mozga znaju biti vrlo zabavne i prisne (sto je super, ali je nedovoljno u siroj slici stvari). ali nisu sebicnost i nadlabilna lukavost najgore osobine balkanskih zena - najgora im je osobina prenaglasena sujeta koja precesto doseze klinicki nivo. uzasno su teske za saradnju i uvek zeljne dokazivanja tj. gazdovanja (sto je u principu kompleks male licnosti). jednostavno senzibilitet im kaska bar dva veka za nekim drugim podnevljima. steta zaista jer generalno gledano imaju i fenomenalne vrline koji se retko gde srecu.

Dantjo

pre 10 godina

Da li vam je to navika ili stanje u kom ste odrastli?
Od politike do Novaka, navikli ste da sve pljujete ali to jeste vase pravo.
Ali i moje da vam podelim moje misljenje za nase nase devojke, jer vase stvarno nerazumem, jasno mi je da ima raszni ukusa i seksualne zelje.
Rodjen sam u Skandinaviji a i ziveo u Severnoj Americi, kroz moj uzrast sam njih dosta okusio sa raznim merama i izgleda, a daleko su naj naj nase devojke; izgledom, zgodnocom, zenstvenostim, ponasanjem i naravno seksu. Do te mere da sam jednu do kraja ozenio i srecan u braku u Srb.
To je moje misljenje...

Neko

pre 10 godina

Ma nase cim predju granicu postaju svetske .... a brojka vrtoglavo raste:) a ovde sve kao fine ;) Iskreno meni to nesmeta jer sam igrac pa lako to izvalim.

Vuk samotnjak

pre 10 godina

E blago vama koji ste imali i menjali devojke kao carape,dok ja to nisam uspevao tacnije nije mi se dalo da upoznam ijednu.Sve se nesto neckaju i prave lude kao da me ne vide a sto je najgore neke ne mogu da me smisle kad god normalno nesto uradim a da ne napomenem da me gledaju uvek ozbiljno nesto kad god prodjem ulicom parkom.

Nucky Thompson

pre 10 godina

@Philadelphian, slazem se s tobom drugar. I ja sam od 2007 u SAD, a radeci na brodu i kasnije u NYC imao sam priliku da "upoznam" djevojke iz cijelog svijeta, i moj glas naravno ide nasim djevojkama!!! Mozete da lupate minuse do Nove Godine, to je moje iskustvo i jednu sam ozenio. Sve je to lijepo i krasno, Argentina, Brazil, Kolumbija, Brazil, Italija, Australija, Kostarika, Jamajka, J Afrika, UK, Svedska, Grcka itd, ali po mentalitetu senzualnosti, drskosti i mnogo cemu nase djevojke ( ex yu) su mi najdraze.

Tivadar

pre 10 godina

Dobar seks i odanost su, na duge staze, dva nespojiva pojma. Za dobar seks je doza neprijateljstva neophodna, dok istu ljubav ne tolerise. Razlika izmedju vodjenja ljubavi i j***** je u stepenu poznanstva izmedju dvoje ljudi. Tako da vise zavisi od odnosa i situacije, zatim od same žene, pa tek onda, vrlo malo, od kulturološke pozadine. Ako ste u ljubavi sa ženom, suviše je stega medju vama pa je i seks suviše promišljen. Ljubav je rad, ne prirodno stanje. Niko nije po defaultu nesebičan, inače bi nam svima polazilo za rukom da je dosegnemo, ali zato svi mi, po defaultu, volimo dobar seks, koji je, ako bolje razmislim, lakše ugovoriti sa Madjaricom nego sa Srpkinjom.. :P

Legionar

pre 10 godina

Srpiknje su strastvene kada vole,kada im je partner zanimljiv i drag.U suprotnom napravice ti pakao od zivota.Sto znaci,volite nase zene i one ce voleti vas punom snagom!

SMOTAN

pre 10 godina

Problem u komunikaciji,to je razlog zasto nisam imao nikad devojku jer nisam umeo da zapodenem razgovor sa jednom,tacnije bilo je nekog malo pokusaja ali opet slabo,jako slabo mi ide sa devojkama.Bojim da za mene nema spasa.!

slovenac, dugogodišnji ćitalac

pre 10 godina

Pa za Srpkinje ne bih znao, ali posle 40. godina života sa polusvrpćkinjom, o njoj samo najbolje. Suživot je kompromis, koji se ući svakog dana. Ljubav u 20. ili 60. nije možda sasvim ista, ali je postojanija. Ne volim ono: moja je ženica, ptićica selica, rado menja dom........:))

Tačna Vaga

pre 10 godina

@(Ana, 13. mart 2014 17:29)
Ana, drago dijete, ti promjeni prijateljice. Sta ces s takvima? To sto tvrdis da su bile sa 20 to valjda znaci da ti nisi. I eto ti si odmah bolja osoba...a ne mozes imati vise od 18 (bioloski ili u glavi) kad mozes da tvrdis da nema zene koja ce reci istinu. Sta ti uopste znas o zenama?
Ne zamjerim ovima (ni zenama ni muskarcima) sto su bili sa 10-20. Meni u stvari idu na zivce ovi koji broje (tude partnere, tude pare, tude ovce, tude striceve i kumove na visokim pozicijama). Neznam da l’ su samo jako mladi ali nezreli sigurno jesu. Pustite ljude da zive. Bavite se sobom.

Ivan

pre 10 godina

Subjektivni dozivljaj i generalizacija.Kao uzeti kap iz mora i reci da nema kitova.Naucite da razlikujete to.Opis planine nije planina.Vi kao individue ne znate nista ili jako zanemarljivo.Deal with it.

blabla

pre 10 godina

Невезано за текст. Сада сам био опкољен нашим дамама, провокаторкама, хахахаха, причају испред мене причице из моје кухиње ))): Као оне воле оно што ја волим, а ја се убацим у причу, хахаха Закључак: неко нема стрпљења, некоме се жури, неко би нешто по сваку цену, и баш на мене навалили, ако ја не отворим та врата, неће нико ))): е то је утисак ))): А ми не можемо да причамо на тему која је имагинарна, нестварна, нереална, како ћеш да кажеш мени неки детаљ из живота када се ми уопште не познајемо, ја могу да окренем леђа ))):

Alex

pre 2 godine

@maja

I za taj promiskuitet vam treba muskarac. Da budete samo kratkotrajna zabava i za praznjenje nama muskarcima vam je jedino i ostalo kao zivotna funkcija. ;)

Ali nimfomanija se leci - kao i svaka druga bolest.

Catwoman

pre 10 godina

Ja sam samo sa jednim bila,evo me od skoro u braku,a 4 godine u vezi od moje dvadesete...ne znam,ali mi je nezamislivo da spavam sa jos nekim...u zivotu uopste...

aca

pre 10 godina

ne znam meni su stvarno srpkinje najlepse devojke na svetu.. i najbolje devojke na svetu.. a i u sexu su strava.. znam da ce jednog dana moja zena sasvim sigurno biti srpkinja.. znam da se par mojih prijatelja, stranaca, 6x dnevno zaljubljivalo u beogradjanke kada bismo setali gradom.. kako prodje neka druga oni se iznova zaljube :) ja sam se samo smejao i cutao :) ponekad mislim da nas je Bog pogledao kada nam ih je podario.. mislim da bismo trebali da ih cuvamo kao malo vode na dlanu.. ipak, rekao bih da to bas i ne radimo.. :( ne umemo da cenimo ono najlepse sto imamo..

jox

pre 10 godina

Jedino normalno je imati jednu zenu za ceo zivot! Ovo nisu Srpkinje, nego Jugoslovenke. Ja nikada ne bih mogao da imam zenu koja je imala sex sa nekim pre mene, jer to nije normalno. I to isto smatram i za sebe, neodgovoran je stav prema buducoj zeni imati sex sa nekom pre nje. Jer takv cin mogu da podelim samo sa nekom koja je moja i u koju verujem i sa kojom cu postati jedno!

ЛанеБг

pre 10 godina

@Expat: Нису круте и неспособне, него си ти немач појма. :) Наше жене су највеће благо ове земље и кад знаш да питаш, одговор је ретко "не"! ;)

abraham73

pre 10 godina

to bi trebali njihovi muzevi da znadu, ali to nije nikakav vazan kriterij, vazno je kakava je majka, da nije kurva i da se drzi boga i familije.

Philadelphian

pre 10 godina

Zivim u USA od 2007-e i moram na osnovu licnog iskustva da zakljucim da su mi Srpkinje najdraze. Najkompatibilnije su nam po senzabilitetu a prednjace i izgledom i intelektom (ako vec generalizujemo).
Slazem se sa prethodnim komentatorima da su Latine vredne "upoznavanja" (dodao bih i Azijatkinje i jos neke devojke iz egzoticnih zemalja) ali na duze staze definitivno nase cure pobedjuju.

Srpske zene, ne hvala, ja cu nesto drugo ako moze

pre 10 godina

Krute, posesivne, konzervativne, preopterecene same sa sobom, ljubomorne... Zabavljao sam se sa par devojaka u srednjoj skoli i na studijama dok sa odrastao u Beogradu.
Onda sam otisao u USA poceo da se zabavljam sa Amerikankama i ozenio jednu od njih.
Razlike. Uh... da nabrajam?
Srpkinje posesivne, vole da kontrolisu, nefleksibilne, konzervativne, smaraju, ljubomorne....
Amerikanke, nezavisne, ne kontorlisu te, daju ti prostor za druzenje i zivot, NE-ljubomorne, nisu opterecene modom i izgledom, da ne nabrajam dalje....
Uvek i u svemu ima izuzetaka.

blabla

pre 10 godina

Невезано за текст. Сада сам био опкољен нашим дамама, провокаторкама, хахахаха, причају испред мене причице из моје кухиње ))): Као оне воле оно што ја волим, а ја се убацим у причу, хахаха Закључак: неко нема стрпљења, некоме се жури, неко би нешто по сваку цену, и баш на мене навалили, ако ја не отворим та врата, неће нико ))): е то је утисак ))): А ми не можемо да причамо на тему која је имагинарна, нестварна, нереална, како ћеш да кажеш мени неки детаљ из живота када се ми уопште не познајемо, ја могу да окренем леђа ))):

roby

pre 10 godina

Srpkinje su odlicne majke ali lose ljubavnice. Od svih sa kojima sam bio, one najteze dozivljavaju orgazam. To nije samo moje iskustvo, na desetine ljudi sa kojima sam razgovarao potvrdili su moje misljenje. Ako trazite zenu za uzivanje, Latinska Amerika, Karibi, to je VRH. Ostale mogu biti simpaticne, pametne, dobre majke, ali seks ce biti bledunjav.

Ana1

pre 10 godina

Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте! - da, Bojane Ilicu, ne samo da im seks nije tabu, nego im seks za novac nije tabu (vecina prostitutki na Zapadu je iz tih zemalja), a najveci interes je upecati muza u bilo kojoj zapadnoj zemlji, pa cak i Srbija moze da dodje u obzir. Za pocetak bilo kakvog, a kad bude na licu mesta pobrinuce se da nadje i boljeg (citaj: bogatijeg).

Realnost

pre 10 godina

Nekoliko partnera kažete? Vidite ovako, znam neke koje su na početku svojih dvadesetih godina, a već su prevalile stotinak partnera. Ne šalim se i nije prostitucija u pitanju.

Ana

pre 10 godina

Sest partnera? To pomnozite sa dva minimum,a znam dosta prijateljica koje su dosle do cifre 20.Nema zene koja ce vam reci istinu o broju partnera.

Noob Saiboth

pre 10 godina

Mogu slobodno reci da i ne znam kakve su,jer imam 30 godina a devojku nikada imao nisam,pa sam odnos imao samo sa prostitutkama,zato sto mnogo lose izgledam,pa sam primoran jer drugi nacin da dodjem do odnosa,ne postoji.A prostitutke ipak mislim da nisu merodavne,da bi na osnovu odnosa sa njima,ovde davao utiske o srpkinjama.

Ivan

pre 10 godina

Posteno nikakve nisu, to kazem jer sam imao dosta iskustava sa zenama po svetu i definitivno sem solidne ambalaze nista vise vredno paznje nije, ali cak i to je u poslednje vreme diskutabilno!!!

Nucky Thompson

pre 10 godina

@Philadelphian, slazem se s tobom drugar. I ja sam od 2007 u SAD, a radeci na brodu i kasnije u NYC imao sam priliku da "upoznam" djevojke iz cijelog svijeta, i moj glas naravno ide nasim djevojkama!!! Mozete da lupate minuse do Nove Godine, to je moje iskustvo i jednu sam ozenio. Sve je to lijepo i krasno, Argentina, Brazil, Kolumbija, Brazil, Italija, Australija, Kostarika, Jamajka, J Afrika, UK, Svedska, Grcka itd, ali po mentalitetu senzualnosti, drskosti i mnogo cemu nase djevojke ( ex yu) su mi najdraze.

Srboljub

pre 10 godina

Sve moje devojke, uz jedan izuzetak, su bile sjajne osobe, e sad, da li sam ja rodjen pod srecnom zvezdom (u odnosu na ostale komentatore)? Ako poredimo sa ostatkom ex-yu prostora, Hrvatice su super zahvalne za kraca "druzenja", nikako za duge staze.

pomorac

pre 10 godina

Gledano sa pozicije ulozeno-dobijeno su grozne vecinom. Ako nisu labilne usled alkohola ili peha u ljubavi onda traze neke zvijezde i nebesa ali zato je sex u 85% slucajeva kao sex sa vrecom krtole. Ovih 15% su znale kako da ugode sebi a samim tim i meni :)

Бојан Илић

pre 10 godina

Ukrajinke i ruskinje imaju mnogo bolju dušu!!!(acinic, 13. mart 2014 17:11) - da, da, u celom svetu su poznate po tome. Bas si duhovit!
(Ana, 13. mart 2014 18:27)


Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте!
Код њих отворено, код нас "пар кругова истрчи" па опет исто!


Иначе, женско као и мушко има "потребу" па не видим у чему је проблем!

kid

pre 10 godina

Glup tekst. Tabloidska glupost. Kave veze ima nacionalnost ikakva ako pricamo o zeni ili muskarcima? U Meksiku nema istih ljudi kao i ovde i bilo gde drugde?

Dantjo

pre 10 godina

Da li vam je to navika ili stanje u kom ste odrastli?
Od politike do Novaka, navikli ste da sve pljujete ali to jeste vase pravo.
Ali i moje da vam podelim moje misljenje za nase nase devojke, jer vase stvarno nerazumem, jasno mi je da ima raszni ukusa i seksualne zelje.
Rodjen sam u Skandinaviji a i ziveo u Severnoj Americi, kroz moj uzrast sam njih dosta okusio sa raznim merama i izgleda, a daleko su naj naj nase devojke; izgledom, zgodnocom, zenstvenostim, ponasanjem i naravno seksu. Do te mere da sam jednu do kraja ozenio i srecan u braku u Srb.
To je moje misljenje...

Milosav

pre 10 godina

Lenje i dosadne, bez ideja.
(Nenad, 13. mart 2014 17:17

Drugar moj, da mozda tebi ne fale ideje? Oladi Desanku pa preuzmi nesto drugo u svoju ruku.

Legionar

pre 10 godina

Srpiknje su strastvene kada vole,kada im je partner zanimljiv i drag.U suprotnom napravice ti pakao od zivota.Sto znaci,volite nase zene i one ce voleti vas punom snagom!

D.

pre 10 godina

Čitam komentare i NE VERUJEM. Da li je moguće da ima toliko vas sa mišljenjem (i iskustvom) da SVE žene/devojke ovde jure samo pare, da su frigidne, posesivne, zatucane, rasle uz pink itd. Ajd' da npr. ima 30 takvih komentara, ali da barem po ocenama vidiš da ljudi ne dele to izuzetno klišeirano i stereotipno mišljenje, ali i u ocenama se većina slaže s tim!
Ako vi ne umete da nađete devojku (ne zato što nemate para) već zato što NE UMETE, to ne znači da devojke jure samo pare, koje vi nemate, već je možda nešto drugo u pitanju.
Ja nemam dečka i nikad ga nisam imala, jednostavno previše sam stidljiva i povučena da bi me neko zapazio, uvek sam se pitala kako je moguće da svaka devojka, dobro ne svaka, ali većina, može da nađe dečka a meni to nikako da pođe za rukom, iako sam prilično zrela za svoje godine, nisam glupa, zatucana ili "ignorant", ne kvarcujem se po solarijumima, ne gledam ružičaste sadržaje itd... Ali mi ipak ne pada na pamet da sad idem okolo i pričam kako momci u Srbiji jure samo silikonske f*kse i kako ne umeju da primete normalnu devojku i kako su svi dvolični kreteni itd. itd... Nego lepo: jeste problem i u momcima, ali i u meni - i to je to.

Slobo

pre 10 godina

Cast izuzecima, ali vecina njih, na prvom seksu legne k'o daska, pa se pravi da ne zna ni noge da rasiri, a ovamo busna k'o sito. Zapadno-evropljanke su mnogo opustenije u krevetu, ali nase su zene lepse.

Poreč

pre 10 godina

Obe su bile sjajne ali i okolnosti,opuštene ljetne ljubavi, su vjerojatno doprinjeli tome. Broj njihovih partnera je nebitan, bitno je da nisu pričale o njima i nedaj Bože uspoređivale.

Marko Milanovic

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali je mene jutros sutnula riba... Kako je to lepo kad imas 20 godina pa si zaljubljen, pa te devojka ostavi pa patis xD

objaviteme:)

pre 10 godina

Može li neko da mi objasni nekoliko stvari? U komentarima ste skoro svi napisali da su Srpkinje "neslobodne, neosvešćene i frigidne" žene, a zatim iskazujete svoje nezadovoljstvo zbog toga što te iste žene imaju puno parnera? Kako to da frigidne žene imaju toliko veza? Zar to ne isključuje jedno drugo? Stalno neko negodovanje o promiskuitetu, a ovamo stidne su. Odlučite se već jednom. "Sest partnera? To pomnozite sa dva minimum,a znam dosta prijateljica koje su dosle do cifre 20" - evo osude. Zašto se onda pitate što žene nisu otvorenije u pogledu seksa; koji je i dalje tabu. Ne može neko, ako je bio/la sa samo jednom do dve osobe u životu, ni da bude nešto vešt/a u krevetu, ako ćemo iskreno. "Onih 26% sa 1-3 partnera su najbolje" Uostalom, ovde je i dalje izražen izopačeni patrijarhalni sistem, pa sa vi posle pitajte zašto žene nisu opuštene. Vi mislite da Srpkinje ne bi volele da slobodno budu sa određenim muškarcem na određeno vreme, pa dokle traje, dok oboje uživaju - fino. To kod nas ne može; o toj ženi bi se samo pogrdni nazivi čuli, ne ide. Mada ni ona koja kaže da želi da se uda i da ima decu, ni ona ne valja - to je udavača. Takođe, ima puno muškaraca koji su u krevetu sebični (ne žele da pruže oral npr) - i onda naravno da žena neće uživati, a vi ćete imati osećaj da je ona "lenja". Slažem se da naše žene mogu da budu jako konzervativne, ali to je samo posledica velikog pritiska koje one osećaju - u porodici, od parntera. Pomozite im da se oslobode. Volite se ljudi.

Staja

pre 10 godina

O.K. - pročitao sam sve komentare i video pozitivno i negativno ocenjene... Muski jel vi (izvinte na izrazu) je*ete neke egzoticne (latino, kosooke, afro) cice pre/posle veze/braka kada tooooooliko imate zakljucka o srpkinjama?!
Mislim se ovo je vise vezano za karaktet pojedinacne osobe nego za generalizaciju.
A sto se tice druge strane medalje, svaka leci svoju zensku sujetu i orbitira oko ciklusa sa svojim raspolozenjem...od: Kuco moja, do: Biraj noz kojim cu da ti presudim. Kada se obe strane opuste i oslobode kompleksa Srbija ce biti zemlja Sexa. Aj ćao!

Tivadar

pre 10 godina

Dobar seks i odanost su, na duge staze, dva nespojiva pojma. Za dobar seks je doza neprijateljstva neophodna, dok istu ljubav ne tolerise. Razlika izmedju vodjenja ljubavi i j***** je u stepenu poznanstva izmedju dvoje ljudi. Tako da vise zavisi od odnosa i situacije, zatim od same žene, pa tek onda, vrlo malo, od kulturološke pozadine. Ako ste u ljubavi sa ženom, suviše je stega medju vama pa je i seks suviše promišljen. Ljubav je rad, ne prirodno stanje. Niko nije po defaultu nesebičan, inače bi nam svima polazilo za rukom da je dosegnemo, ali zato svi mi, po defaultu, volimo dobar seks, koji je, ako bolje razmislim, lakše ugovoriti sa Madjaricom nego sa Srpkinjom.. :P

Slavisa Kg

pre 10 godina

Pitanje je bilo - kakve su srpkinje u ljubavi. A tekst je uglavnom obradjivao temu seksa, kontracepcije, abortusa. Izmedju ljubavi i seksa postoji ogromna razlika. Ali zaista nemam nameru to da objasnjavam onima koji to neznaju - malo ko moze pomoci.
Kakve su srpkinje u ljubavi? - slicne drugim mediteranskim zenama. Predane, iskljucive, preterano emotivne, maksimalno iracionalne, eksplozivne, kratkotrajne.
Kakve su srpkinje u seksu ? - pa iste kakvi su i srpski muskarci! Narod u cijem jeziku svaka psovka sadrzi naziv seksualnog cina ne moze se bas smatrati zdravom u seksu.

Бојан Илић

pre 10 godina

Разлика је што код њих секс није табу тема а код нас још увек јесте! - da, Bojane Ilicu, ne samo da im seks nije tabu, nego im seks za novac nije tabu (vecina prostitutki na Zapadu je iz tih zemalja), a najveci interes je upecati muza u bilo kojoj zapadnoj zemlji, pa cak i Srbija moze da dodje u obzir. Za pocetak bilo kakvog, a kad bude na licu mesta pobrinuce se da nadje i boljeg (citaj: bogatijeg).
(Ana1, 13. mart 2014 20:37)

"Игром случаја" сам , наравно као момак, био гост ноћних клубова по ЕУ!

Запрепастили би сте се , драга Ана, колико има девојака са простора бивше СФРЈ!

Наравно, дружење је било чисто професионално!:-)

А ово за "богатијег"!?!

Да ли је боље леп и сиромашан или мање леп и богат?!

Свака, али свака жена воли сигурност, у сваком погледу!

taraljubljenje

pre 10 godina

Niti su srpkinje kao ova barbika na slici niti su srbi kao partner te barbike. Nema veze. Bas nikakve. Kad prilozite photo sa autenticnim i tipicnim srpskim parom onda mozete nesto da polemisete.

stručnjak

pre 10 godina

@aca

Normalno da se stranci oduševe sa našim devojkama kad prošetaju Knezom oko 20h leti ili odu na neki splav gde vise sponzorke i slična fela. I onda naivni stranci misle kako imo najlepše devojke. Najgora laž koja se provlači.Pošto sam studirao na mestu gde su stidirale devojke iz centra i iz predgrađa i iz provincije, odgovorno ti tvrdim da je na 100 devojaka oko 20% njih su stvarno bile 'dobre ribe', a ostatak teški prosek i niže. To je realna slika devojaka iz Srbije...Kao kad bi otišao u LA na Hoolywood Blvd i video gomilu manekenki, glumica koje su tu došle da probaju ostvariti 'American dream' i rekao '' Kako su zgodne ove Amerikanke''! Mi volimo da preuveličavamo stvari...

Kraut

pre 10 godina

Ukrajinke i ruskinje imaju mnogo bolju dušu!!! (acinic, 13. mart 2014 17:11)

Studiram u inostranstvu i zivim u internatu sa puno ljudi razlicitih nacionaliteta.
Bio sam u vezi sa ukrainkom 6 meseci. Uzasna osoba je bila, sva manipulativna i egocentricna a ja glupan se zaljubio do usiju. Na kraju krajeva ne kajem se jer sam puno naucio o vezama zbog nje. Ali u zivotu nikad se nisam tolko namucio. I ostale ukrainke su tako manipulativne, od njih 20 dodje 1 koji nije manipulativan.
Madjarice ko srbkinje, barem ove tu.
Sad sam u vezi sa hrvaticom, nikad nisam bio sretniji. Uskoro godisnjica :)

Ivan

pre 10 godina

Subjektivni dozivljaj i generalizacija.Kao uzeti kap iz mora i reci da nema kitova.Naucite da razlikujete to.Opis planine nije planina.Vi kao individue ne znate nista ili jako zanemarljivo.Deal with it.

Neko

pre 10 godina

Ma nase cim predju granicu postaju svetske .... a brojka vrtoglavo raste:) a ovde sve kao fine ;) Iskreno meni to nesmeta jer sam igrac pa lako to izvalim.

vonjko

pre 10 godina

sto se ljubavi tice sigurno sam (na vrat na nos) putovao u bar 15 razlicitih nacija i mogu sa sigurnoscu reci da su srpkinje u ljubavi kao i ostale balkanuse: egocentricne i namazane. ruku na srce, ako imaju imalo mozga znaju biti vrlo zabavne i prisne (sto je super, ali je nedovoljno u siroj slici stvari). ali nisu sebicnost i nadlabilna lukavost najgore osobine balkanskih zena - najgora im je osobina prenaglasena sujeta koja precesto doseze klinicki nivo. uzasno su teske za saradnju i uvek zeljne dokazivanja tj. gazdovanja (sto je u principu kompleks male licnosti). jednostavno senzibilitet im kaska bar dva veka za nekim drugim podnevljima. steta zaista jer generalno gledano imaju i fenomenalne vrline koji se retko gde srecu.

slovenac, dugogodišnji ćitalac

pre 10 godina

Pa za Srpkinje ne bih znao, ali posle 40. godina života sa polusvrpćkinjom, o njoj samo najbolje. Suživot je kompromis, koji se ući svakog dana. Ljubav u 20. ili 60. nije možda sasvim ista, ali je postojanija. Ne volim ono: moja je ženica, ptićica selica, rado menja dom........:))

SMOTAN

pre 10 godina

Problem u komunikaciji,to je razlog zasto nisam imao nikad devojku jer nisam umeo da zapodenem razgovor sa jednom,tacnije bilo je nekog malo pokusaja ali opet slabo,jako slabo mi ide sa devojkama.Bojim da za mene nema spasa.!

stručnjak

pre 10 godina

Pronaći desetak alfa mužijaka koji su bili sa po 25 Srpkinja i postaviti im ovo pitanje pa izvući neki najistinitiji odgovor. Šta i kako, koliko i čega...

Tačna Vaga

pre 10 godina

@(Ana, 13. mart 2014 17:29)
Ana, drago dijete, ti promjeni prijateljice. Sta ces s takvima? To sto tvrdis da su bile sa 20 to valjda znaci da ti nisi. I eto ti si odmah bolja osoba...a ne mozes imati vise od 18 (bioloski ili u glavi) kad mozes da tvrdis da nema zene koja ce reci istinu. Sta ti uopste znas o zenama?
Ne zamjerim ovima (ni zenama ni muskarcima) sto su bili sa 10-20. Meni u stvari idu na zivce ovi koji broje (tude partnere, tude pare, tude ovce, tude striceve i kumove na visokim pozicijama). Neznam da l’ su samo jako mladi ali nezreli sigurno jesu. Pustite ljude da zive. Bavite se sobom.

BANE

pre 10 godina

Čitam komentare i NE VERUJEM. Da li je moguće da ima toliko vas sa mišljenjem (i iskustvom) da SVE žene/devojke ovde jure samo pare, da su frigidne, posesivne, zatucane, rasle uz pink itd. Ajd' da npr. ima 30 takvih komentara, ali da barem po ocenama vidiš da ljudi ne dele to izuzetno klišeirano i stereotipno mišljenje, ali i u ocenama se većina slaže s tim!
Ako vi ne umete da nađete devojku (ne zato što nemate para) već zato što NE UMETE, to ne znači da devojke jure samo pare, koje vi nemate, već je možda nešto drugo u pitanju.
Ja nemam dečka i nikad ga nisam imala, jednostavno previše sam stidljiva i povučena da bi me neko zapazio, uvek sam se pitala kako je moguće da svaka devojka, dobro ne svaka, ali većina, može da nađe dečka a meni to nikako da pođe za rukom, iako sam prilično zrela za svoje godine, nisam glupa, zatucana ili "ignorant", ne kvarcujem se po solarijumima, ne gledam ružičaste sadržaje itd... Ali mi ipak ne pada na pamet da sad idem okolo i pričam kako momci u Srbiji jure samo silikonske f*kse i kako ne umeju da primete normalnu devojku i kako su svi dvolični kreteni itd. itd... Nego lepo: jeste problem i u momcima, ali i u meni - i to je to.
(D., 13. mart 2014 22:58)

A da se mi upoznamo ako si ti takva jer delimo skoro iste osobine sto se tice mnogi stvari.

Boris

pre 10 godina

Muskarac sam imam 26 godina i bio sam samo sa jednom. Ukupno imao 3,4 veze i to nijedna nije potrajala duze od mesec dana. Nisam macan, a nisam ni gubav. I eto sada kada god probam muvati ubace me u prijateljsku zonu pod jadnim izgovorom da ne zele dame izgube posle kao prijatelja. A sa nijednom od tih devojaka sa kojima sam bio u veze se nisam rastao na ruzan nacin. I ne znam u cemu gresim. U vezi sam se trudio da se ona oseca kao princeza i to ne valja. Kada probam da muvam ovako ubace me u prijateljsku zonu i nacin na koji kazu "ti si mnogo dobar decko" ispada kao da sam kriv, kao da me sazaljevaju. Tako da ja ne znam da ocenim srpkinje jer ne znam sta vi zapravo zelite. A ima i onih drugih koji su prema vama losi njih ili prihvatite i tesite se da ce promeniti, ili takvima date korpu i pricate kako bi bilo dobro da se pojavi neki osecajan momak. Tada ja stupim na scenu i ja popijem korpu. I ja stvarno ne znam u cemu je vise stvar i gde ja toliko gresim, i sta vi zapravo ocekujete od nas.

Tačna Vaga

pre 10 godina

@(Ana, 13. mart 2014 17:29)
Ana drago dijete, ti promjeni prijateljice. Sta ces s takvima? To sto tvrdis da su bile sa 20 to valjda znaci da ti nisi. I eto ti si odmah bolja osoba...a ne mozes imati vise od 18 (bioloski ili u glavi) kad mozes da tvrdis da nema zene koja ce reci istinu. Sta ti uopste znas o zenama?
Ne zamjerim ovima (ni zenama ni muskarcima) sto su bili sa 10-20. Meni u stvari idu na zivce ovi koji broje (tude partnere, tude pare, tude ovce, tude striceve i kumove na visokim pozicijama). Neznam da l’ su samo jako mladi ali nezreli sigurno jesu. Pustite ljude da zive. Bavite se sobom.

Istrazivac

pre 10 godina

Nece mi nikad biti jasno kako ta trecina zena uspe da zatrudni pored kondoma! Sem naravno ako njihov partner namerno pravi "propuste" ili je potpuno seksualno nepismen (ili mozda oboje). Isto tako mi nisu jasni oni kojima kondomi nonstop pucaju i slicne price. Ja sam ih koristio... pa negde oko 1000 puta ili neku stotinu manje (nisam brojao) i nikad nikakvih pucanja nisam imao (a vrlo retko koristim one najfensi kondome od po par stotina dinara).
To mora da je to zato sto ja imam strasno mali penis a normalan Balkanac ima batinu od pola metra, pa mu kondomi stalno pucaju. :) Doduse sa tako malim penisom, bilo bi za ocekivati da mi kondomi spadaju - pa da opet dodje do problema, medjutim njih nije bilo.
A da, napominjem da imam decu, zacetu kad je bilo planirano (u saradnji sa mojom lepsom stranom), tako da nije eventualno sterilnost razlog gornjim "uspesima".

ODBACEN

pre 10 godina

Imam 19 god i nikad nisam imao devojku.Za mene je prvi poljubac pojam,a sex misaona imenica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sven, 14. mart 2014 06:20)

Nisi jednini priljatelju,nisam ni ja nisam imao nikad devojku a imam 22 godine"

Vuk samotnjak

pre 10 godina

E blago vama koji ste imali i menjali devojke kao carape,dok ja to nisam uspevao tacnije nije mi se dalo da upoznam ijednu.Sve se nesto neckaju i prave lude kao da me ne vide a sto je najgore neke ne mogu da me smisle kad god normalno nesto uradim a da ne napomenem da me gledaju uvek ozbiljno nesto kad god prodjem ulicom parkom.

Ali zasto

pre 10 godina

Sta ja da kazem!Svake druge nedelje sam izlazio
u grad bg i nista.Imam 25 a drugar me uverava da je napolju bolje.Nijednu devojku nisam imao osim u inostranstvu sto je trajalo par dana.Devojka 20 god. mi kaze mator sam za nju a starije premlad sam,tako da osim ekonomski morace da se odlazi i emotivno...na duze vreme jer grugacije ne podnosim.

Alex

pre 2 godine

@maja

I za taj promiskuitet vam treba muskarac. Da budete samo kratkotrajna zabava i za praznjenje nama muskarcima vam je jedino i ostalo kao zivotna funkcija. ;)

Ali nimfomanija se leci - kao i svaka druga bolest.