Subota, 27.10.2012.

14:30

Koji deo ženskog tela muškarci ne vole?

Izvor: B92

Koji deo ženskog tela muškarci ne vole? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

AL STVARNO

pre 11 godina

auuu pre neku noc sam zavrsio kod neke devojke iz kraja i celu noc smo se " druzili " i realno nije bila nista specijalno, al kad sam video kako ima dobraa stopaalaa.. oooooodlepio saam, ooodlepioooo.... zato sam i ostao celu noc :)

Zorzo

pre 11 godina

Mnogi ovde spominju stopala,ali mislim da je vazan neki opsti utisak,pre nego detalji,treba doci do stopala.Tako barem meni,ako iskljucimo neke opste poznate i potrebne stvari koje se ticu nekog izgleda,sredjenosti i doteranosti,smeta previse naglasavanje nekih delova tela,nedostatak ukusa u oblacenju i nedostatak sopstvenog stila.Svaki deo tela moze biti istovremeno i privlacan i odbojan.Nemam nista protiv zena koje su gojazne ili imaju viska kilograma,ali moram priznati da je malo njih koje umeju da se obuku u skladu sa svojom telesnom tezinom.Nosenje strukiranih haljina tamo gde nema struka,suvise kratkih tamo gde nisu lepe noge,velikih dekoltea tamo gde to nije prikladno,je po meni odbijajuce,mnogo vise nego recimo stopala.Nesto sto bi mi najvise privuklo paznju je jednostavna lepota,obicna,cak bez sminke ili mnogo sminke,lepo doterana kosa,lepe crte lica i nista vise,ali "to" je nesto sto ima mali broj zena i devojaka.

novosadjanka

pre 11 godina

@imam divna stopala ali i visak kilograma, tako da mi to nista ne vredi...

(pufna, 28. oktobar 2012 22:58)

Draga Pufnice, nista ti ne brini...i ja imam malo salca...izgleda kad pogledaju dole zakuca im se pogled u stopala,pa ostalo ni ne vide....Casna rec,ovi muski komentatori mi podigli samopuzdanje...hvala im!

Kom4r

pre 11 godina

"Ево ја овде јавно признајем пред свима вама, за мене су стопала код жене најбитнија. Може се рећи да имам фетиш стопала. Често сада док је било лето, док шетам градом, гледам девојке, али не у њихове већ познате атрибуте, него у њихова стопала. Једини сам у моме друштву који је то отворено признао. Поздрав свима из још мало летњег Београда.
(Милутин, 27. oktobar 2012 22:10)"

Takodje. Lepa stopala mi, jednostavno, pomute sve misli....... Dok ruzna... Ne zelim o tome......... :P

Jelena

pre 11 godina

Mene najviše privlače suptilne linije, leđa, ramena, vrat, a posebno oblast na vratu gde počinje kosa. Ne privlače me velike grudi, zadnjice, preterano široki bokovi i previše ženstvenosti. Više volim kada se oblače sportski i ostave slobodu mašti, nego da oblače utegnutu odeću, visoke potpetice i miniće. Stopala volim kada su negovana, naravno.
Doktore, šta sam to ja?
(would-be-artist, 28. oktobar 2012 14:14)
Ti si super tip!

would-be-artist

pre 11 godina

Mene najviše privlače suptilne linije, leđa, ramena, vrat, a posebno oblast na vratu gde počinje kosa. Ne privlače me velike grudi, zadnjice, preterano široki bokovi i previše ženstvenosti. Više volim kada se oblače sportski i ostave slobodu mašti, nego da oblače utegnutu odeću, visoke potpetice i miniće. Stopala volim kada su negovana, naravno.
Doktore, šta sam to ja?

ugh

pre 11 godina

Potpuna istina kada sam ja u pitanju. Stopala ne volim generalno, a pogotovo ona debela sa prstima kao krompiri. Prvo istrazivanje ovog tipa da vidim gde se slazem sa "vecinom".

ne treba generalizovati

pre 11 godina

Ja ocigledno kao muskarac spadam u manjinu. Lepo je videti leti devojke u otvorenoj obuci. Cesto uhvatim sebe da buljim u stopala svoje supruge, kada seta u papucama i sandalama :-). Oblik nije presudan, bitno da je da su negovane.

litl

pre 11 godina

pa i "ruzna" stopala se neguju valjda. osim higijene nista drugo nije bitno. lepo je kada neko ima lepa stopala, pogotovo zensko, ali sta ako nema? ne mozes se obuvati u carape i patike ceo zivot i kriti. to je tek bezveze. samo opusteno, nosite svoje fizicke "mane" dostojanstveno! :)

Anja

pre 11 godina

Pošto samo žene treba da vode računa o stopalima i idu kod pedikira. Džaba nam "psihološkinje" i rodna ravnopravnost sa ovakvim konstatacijama.

Glup, gluplji, najgluplji

pre 11 godina

Meni je najruzniji deo glava. Potom telo. Inace leva noga mi je uvek lepsa nego desna, kao i leva supljina na nozdrvi. Takodje mi je najruznija prva trepavica na desnom kapku, kao i treca dlaka kose od levo na dole prema desnom zulufu. Uz to, dodao bih i mindjusu na pupku od koje mi se creva uvrcu. U svakom slucaju, ne volim nista ni kod koga.

Bojan

pre 11 godina

Moja devojka je prelepa, moze se reci jedna od lepsih u gradu, ali ima cukljeve i to mi nevidjeno smeta ! Izbegavam da joj gledam stopala jer mi to ubija zelju za njom. Jos jedna stvar koja mi smeta kod zena su debeli clanci na nogama (stubaste noge)...

Милутин

pre 11 godina

Ево ја овде јавно признајем пред свима вама, за мене су стопала код жене најбитнија. Може се рећи да имам фетиш стопала. Често сада док је било лето, док шетам градом, гледам девојке, али не у њихове већ познате атрибуте, него у њихова стопала. Једини сам у моме друштву који је то отворено признао. Поздрав свима из још мало летњег Београда.

još jedan

pre 11 godina

Ja volim lepe ženske ruke, a primetio sam da često žene koje imaju prstiće kao ćevape uporno stavljaju tamne lakove, što im nikako ne stoji. Zašto privlačite pažnju na deo tela koji vam nije lep?! Isto važi i za stopala. Na nezgrapnom stopalu tamni lak, jednostavno ne izgleda lepo. Što je najgore, većina žena bi mogla da izgleda ODLIČNO, samo kad bi znala da istakne ono što treba, a da sakrije ono što na njima nije lepo. Čini mi se da mnoge rade obrnuto, i vade se na to da "mi muškarci to ne vidimo". Nismo ćoravi, sve vidimo, i to detaljno :) Samo se pravimo da ne vidimo. Jedna drugarica se zgranula kad sam joj na njenu konstataciju da "muškarci ne vide celulit" objasnio da ga vidimo itekako, jer baš u tom pravcu i gledamo, ali se pravimo. Naravno, devojke se za uzvrat prave da smo dobri u krevetu i da nismo mnogo ružni :) A jesmo :))))

Dambo

pre 11 godina

''ne volim ruzne ushi kod zena, moze da bude i monika beluci, ako ima ruzne ushi dzaba''

Miki, jel u to spadaju i klempave usi? Sta cu jadna, takva mi sudbina!

novosadjanka

pre 11 godina

I natera mene tip,obozavajuci moja stopala,da se osvrenem na vezbama joge i pogledam stopala ostalih devojaka i zena...uh,jbt. pa moja su bila najlepsa....meni je bilo prosto neverovatno da je neko toliko sludjen zenskim stopalima...tako da, eto, nekom se posrecilo da ima zenu sa lepim stopalom... a ja se ne zalim, meni se posrecilo da imam nesto drugo sto sam oduvek zelela! :)

Jelena

pre 11 godina

Momci, ove tekstove ne volim, ali volim vase komentare.
Mislim da ste sjajni i kada ste iskreni i kada preterujete.
Samo napred!
Pozdrav svima:-)

Alex

pre 11 godina

Ovo se pretpostavljam odnosi na Srbiju... i Balkan uopste, posto na zapadu gde boravim dame mnogo vise vode racuna o tom delu tela... i daleko od toga da ih se stide ili im je neprijatno :)

mare

pre 11 godina

Moram da se složim :) Pošto ja baš volim ženska stopala, često i gledam u njih, i jeste mi odbojno ako devojka nema lepo stopalo, usko i ženstveno. Takvo mi se dopada, ali ja volim i tanke i duge noge, pa logično i stopala :) Krupnije dame često nisu obdarene tim lepotama, i ni meni nije jasno zašto ne biraju odgovarajuću obuću, nego onu koja ih em steže em ne izgleda lepo. Ali one koje jesu obdarene tim lepotama privlače mi pažnju sigurno :))) U čemu god da su, baletankama, štiklama, čizmama, tanke i duge noge i stopala izgledaju odlično.

Mare

pre 11 godina

Ma nista lepse od stopala ako je negovano... Nego devojke su istripovane pa morate biti oprezni jer moze pomisliti da ste pacenik... Ali kad nadje te pravu sladoled vise nemorate kupovati :D

Mimi

pre 11 godina

Uravo tako, oblik stopala i prstiju ne možemo menjati, tako da jedina stvar koju možemo da učinimo je da ih održavamo čistim i urednim. I to važi za oba pola, ne samo za žene.

zoki

pre 11 godina

Ma da a pre par meseci su isto ovako neki naucnici rekli da je fetish prema stopalima najzastupljeniji kod muskaraca od svih drugih fetisha....

magarac

pre 11 godina

Ma ovo su obične gluposti. Opšte je poznato da, kad je do ušiju zaljubljen, muškarac ljubi, celiva i obožava SVAKI kvadratni milimetar žene koju voli. A posebno stopala, i za njega je zemlja koju ona gaze "sveta i blagoslovena". Tako je i nastala izreka "ljubav je slepa", jer često smo u situaciji da u čudu posmatramo kako neki muškarac prosto obožava neku ženu koja je nama odbojna i prosto ne možemo ni da zamislimo da je poljubimo, a kamoli nešto više od toga, pa se pitamo "da li je on slep kad ne vidi kako je ona ružna?". Ali on to ne da ne vidi, nego će ići za njom i kroz vatru i kroz vodu. Ljubav je čudo...

None

pre 11 godina

I ja sam primetio da kad prvi put vidim neku devojku, pored ostalog se zagledam u stopala, ne znam zasto. Volim da vidim negovanu i usku nogu al isto tako, kakav god da je ostatak tela, ako je stopalo nezgrapno, siroko i slicno, odbice me koliko god to zvucalo suludo. Sto je najgore, primetio sam da leti upravo devojke s neprivlacnim stopalima, da se fino izrazim, oblace totalno nepodesnu obucu gde takvo stopalo jos vise dolazi do izrazaja, ne kapiram gde su im oci...nema nista gore nego razgazene baletanke ili ionako ruzne "rimljanke" u kojima stopalo izgleda kao muskoa vec je dovoljno veliko i nezenstveno...
(Pedja, 27. oktobar 2012 15:42)
Dobro je mislio sam da sam skrenuo :)Al se trudim da ne kometarisem kad sam s ortacima :)Obicno usledi : "brate gde ti gledas" :(

Yvan

pre 11 godina

Gluposti, meni su ženska stopala fetiš, a verujem i mnogim drugim mušarcima. Ali, kad vidim ženu sa ružnim ili nezgrapnim stopalima, može da bude mis sveta, kod mene nema šansi !

Pedja

pre 11 godina

I ja sam primetio da kad prvi put vidim neku devojku, pored ostalog se zagledam u stopala, ne znam zasto. Volim da vidim negovanu i usku nogu al isto tako, kakav god da je ostatak tela, ako je stopalo nezgrapno, siroko i slicno, odbice me koliko god to zvucalo suludo. Sto je najgore, primetio sam da leti upravo devojke s neprivlacnim stopalima, da se fino izrazim, oblace totalno nepodesnu obucu gde takvo stopalo jos vise dolazi do izrazaja, ne kapiram gde su im oci...nema nista gore nego razgazene baletanke ili ionako ruzne "rimljanke" u kojima stopalo izgleda kao muskoa vec je dovoljno veliko i nezenstveno...

magarac

pre 11 godina

Ma ovo su obične gluposti. Opšte je poznato da, kad je do ušiju zaljubljen, muškarac ljubi, celiva i obožava SVAKI kvadratni milimetar žene koju voli. A posebno stopala, i za njega je zemlja koju ona gaze "sveta i blagoslovena". Tako je i nastala izreka "ljubav je slepa", jer često smo u situaciji da u čudu posmatramo kako neki muškarac prosto obožava neku ženu koja je nama odbojna i prosto ne možemo ni da zamislimo da je poljubimo, a kamoli nešto više od toga, pa se pitamo "da li je on slep kad ne vidi kako je ona ružna?". Ali on to ne da ne vidi, nego će ići za njom i kroz vatru i kroz vodu. Ljubav je čudo...

još jedan

pre 11 godina

Ja volim lepe ženske ruke, a primetio sam da često žene koje imaju prstiće kao ćevape uporno stavljaju tamne lakove, što im nikako ne stoji. Zašto privlačite pažnju na deo tela koji vam nije lep?! Isto važi i za stopala. Na nezgrapnom stopalu tamni lak, jednostavno ne izgleda lepo. Što je najgore, većina žena bi mogla da izgleda ODLIČNO, samo kad bi znala da istakne ono što treba, a da sakrije ono što na njima nije lepo. Čini mi se da mnoge rade obrnuto, i vade se na to da "mi muškarci to ne vidimo". Nismo ćoravi, sve vidimo, i to detaljno :) Samo se pravimo da ne vidimo. Jedna drugarica se zgranula kad sam joj na njenu konstataciju da "muškarci ne vide celulit" objasnio da ga vidimo itekako, jer baš u tom pravcu i gledamo, ali se pravimo. Naravno, devojke se za uzvrat prave da smo dobri u krevetu i da nismo mnogo ružni :) A jesmo :))))

Mimi

pre 11 godina

Uravo tako, oblik stopala i prstiju ne možemo menjati, tako da jedina stvar koju možemo da učinimo je da ih održavamo čistim i urednim. I to važi za oba pola, ne samo za žene.

Jelena

pre 11 godina

Momci, ove tekstove ne volim, ali volim vase komentare.
Mislim da ste sjajni i kada ste iskreni i kada preterujete.
Samo napred!
Pozdrav svima:-)

Yvan

pre 11 godina

Gluposti, meni su ženska stopala fetiš, a verujem i mnogim drugim mušarcima. Ali, kad vidim ženu sa ružnim ili nezgrapnim stopalima, može da bude mis sveta, kod mene nema šansi !

None

pre 11 godina

I ja sam primetio da kad prvi put vidim neku devojku, pored ostalog se zagledam u stopala, ne znam zasto. Volim da vidim negovanu i usku nogu al isto tako, kakav god da je ostatak tela, ako je stopalo nezgrapno, siroko i slicno, odbice me koliko god to zvucalo suludo. Sto je najgore, primetio sam da leti upravo devojke s neprivlacnim stopalima, da se fino izrazim, oblace totalno nepodesnu obucu gde takvo stopalo jos vise dolazi do izrazaja, ne kapiram gde su im oci...nema nista gore nego razgazene baletanke ili ionako ruzne "rimljanke" u kojima stopalo izgleda kao muskoa vec je dovoljno veliko i nezenstveno...
(Pedja, 27. oktobar 2012 15:42)
Dobro je mislio sam da sam skrenuo :)Al se trudim da ne kometarisem kad sam s ortacima :)Obicno usledi : "brate gde ti gledas" :(

Pedja

pre 11 godina

I ja sam primetio da kad prvi put vidim neku devojku, pored ostalog se zagledam u stopala, ne znam zasto. Volim da vidim negovanu i usku nogu al isto tako, kakav god da je ostatak tela, ako je stopalo nezgrapno, siroko i slicno, odbice me koliko god to zvucalo suludo. Sto je najgore, primetio sam da leti upravo devojke s neprivlacnim stopalima, da se fino izrazim, oblace totalno nepodesnu obucu gde takvo stopalo jos vise dolazi do izrazaja, ne kapiram gde su im oci...nema nista gore nego razgazene baletanke ili ionako ruzne "rimljanke" u kojima stopalo izgleda kao muskoa vec je dovoljno veliko i nezenstveno...

zoki

pre 11 godina

Ma da a pre par meseci su isto ovako neki naucnici rekli da je fetish prema stopalima najzastupljeniji kod muskaraca od svih drugih fetisha....

Милутин

pre 11 godina

Ево ја овде јавно признајем пред свима вама, за мене су стопала код жене најбитнија. Може се рећи да имам фетиш стопала. Често сада док је било лето, док шетам градом, гледам девојке, али не у њихове већ познате атрибуте, него у њихова стопала. Једини сам у моме друштву који је то отворено признао. Поздрав свима из још мало летњег Београда.

Dambo

pre 11 godina

''ne volim ruzne ushi kod zena, moze da bude i monika beluci, ako ima ruzne ushi dzaba''

Miki, jel u to spadaju i klempave usi? Sta cu jadna, takva mi sudbina!

mare

pre 11 godina

Moram da se složim :) Pošto ja baš volim ženska stopala, često i gledam u njih, i jeste mi odbojno ako devojka nema lepo stopalo, usko i ženstveno. Takvo mi se dopada, ali ja volim i tanke i duge noge, pa logično i stopala :) Krupnije dame često nisu obdarene tim lepotama, i ni meni nije jasno zašto ne biraju odgovarajuću obuću, nego onu koja ih em steže em ne izgleda lepo. Ali one koje jesu obdarene tim lepotama privlače mi pažnju sigurno :))) U čemu god da su, baletankama, štiklama, čizmama, tanke i duge noge i stopala izgledaju odlično.

Glup, gluplji, najgluplji

pre 11 godina

Meni je najruzniji deo glava. Potom telo. Inace leva noga mi je uvek lepsa nego desna, kao i leva supljina na nozdrvi. Takodje mi je najruznija prva trepavica na desnom kapku, kao i treca dlaka kose od levo na dole prema desnom zulufu. Uz to, dodao bih i mindjusu na pupku od koje mi se creva uvrcu. U svakom slucaju, ne volim nista ni kod koga.

novosadjanka

pre 11 godina

I natera mene tip,obozavajuci moja stopala,da se osvrenem na vezbama joge i pogledam stopala ostalih devojaka i zena...uh,jbt. pa moja su bila najlepsa....meni je bilo prosto neverovatno da je neko toliko sludjen zenskim stopalima...tako da, eto, nekom se posrecilo da ima zenu sa lepim stopalom... a ja se ne zalim, meni se posrecilo da imam nesto drugo sto sam oduvek zelela! :)

litl

pre 11 godina

pa i "ruzna" stopala se neguju valjda. osim higijene nista drugo nije bitno. lepo je kada neko ima lepa stopala, pogotovo zensko, ali sta ako nema? ne mozes se obuvati u carape i patike ceo zivot i kriti. to je tek bezveze. samo opusteno, nosite svoje fizicke "mane" dostojanstveno! :)

Mare

pre 11 godina

Ma nista lepse od stopala ako je negovano... Nego devojke su istripovane pa morate biti oprezni jer moze pomisliti da ste pacenik... Ali kad nadje te pravu sladoled vise nemorate kupovati :D

Jelena

pre 11 godina

Mene najviše privlače suptilne linije, leđa, ramena, vrat, a posebno oblast na vratu gde počinje kosa. Ne privlače me velike grudi, zadnjice, preterano široki bokovi i previše ženstvenosti. Više volim kada se oblače sportski i ostave slobodu mašti, nego da oblače utegnutu odeću, visoke potpetice i miniće. Stopala volim kada su negovana, naravno.
Doktore, šta sam to ja?
(would-be-artist, 28. oktobar 2012 14:14)
Ti si super tip!

ne treba generalizovati

pre 11 godina

Ja ocigledno kao muskarac spadam u manjinu. Lepo je videti leti devojke u otvorenoj obuci. Cesto uhvatim sebe da buljim u stopala svoje supruge, kada seta u papucama i sandalama :-). Oblik nije presudan, bitno da je da su negovane.

would-be-artist

pre 11 godina

Mene najviše privlače suptilne linije, leđa, ramena, vrat, a posebno oblast na vratu gde počinje kosa. Ne privlače me velike grudi, zadnjice, preterano široki bokovi i previše ženstvenosti. Više volim kada se oblače sportski i ostave slobodu mašti, nego da oblače utegnutu odeću, visoke potpetice i miniće. Stopala volim kada su negovana, naravno.
Doktore, šta sam to ja?

Anja

pre 11 godina

Pošto samo žene treba da vode računa o stopalima i idu kod pedikira. Džaba nam "psihološkinje" i rodna ravnopravnost sa ovakvim konstatacijama.

Bojan

pre 11 godina

Moja devojka je prelepa, moze se reci jedna od lepsih u gradu, ali ima cukljeve i to mi nevidjeno smeta ! Izbegavam da joj gledam stopala jer mi to ubija zelju za njom. Jos jedna stvar koja mi smeta kod zena su debeli clanci na nogama (stubaste noge)...

Kom4r

pre 11 godina

"Ево ја овде јавно признајем пред свима вама, за мене су стопала код жене најбитнија. Може се рећи да имам фетиш стопала. Често сада док је било лето, док шетам градом, гледам девојке, али не у њихове већ познате атрибуте, него у њихова стопала. Једини сам у моме друштву који је то отворено признао. Поздрав свима из још мало летњег Београда.
(Милутин, 27. oktobar 2012 22:10)"

Takodje. Lepa stopala mi, jednostavno, pomute sve misli....... Dok ruzna... Ne zelim o tome......... :P

novosadjanka

pre 11 godina

@imam divna stopala ali i visak kilograma, tako da mi to nista ne vredi...

(pufna, 28. oktobar 2012 22:58)

Draga Pufnice, nista ti ne brini...i ja imam malo salca...izgleda kad pogledaju dole zakuca im se pogled u stopala,pa ostalo ni ne vide....Casna rec,ovi muski komentatori mi podigli samopuzdanje...hvala im!

Alex

pre 11 godina

Ovo se pretpostavljam odnosi na Srbiju... i Balkan uopste, posto na zapadu gde boravim dame mnogo vise vode racuna o tom delu tela... i daleko od toga da ih se stide ili im je neprijatno :)

ugh

pre 11 godina

Potpuna istina kada sam ja u pitanju. Stopala ne volim generalno, a pogotovo ona debela sa prstima kao krompiri. Prvo istrazivanje ovog tipa da vidim gde se slazem sa "vecinom".

AL STVARNO

pre 11 godina

auuu pre neku noc sam zavrsio kod neke devojke iz kraja i celu noc smo se " druzili " i realno nije bila nista specijalno, al kad sam video kako ima dobraa stopaalaa.. oooooodlepio saam, ooodlepioooo.... zato sam i ostao celu noc :)

Zorzo

pre 11 godina

Mnogi ovde spominju stopala,ali mislim da je vazan neki opsti utisak,pre nego detalji,treba doci do stopala.Tako barem meni,ako iskljucimo neke opste poznate i potrebne stvari koje se ticu nekog izgleda,sredjenosti i doteranosti,smeta previse naglasavanje nekih delova tela,nedostatak ukusa u oblacenju i nedostatak sopstvenog stila.Svaki deo tela moze biti istovremeno i privlacan i odbojan.Nemam nista protiv zena koje su gojazne ili imaju viska kilograma,ali moram priznati da je malo njih koje umeju da se obuku u skladu sa svojom telesnom tezinom.Nosenje strukiranih haljina tamo gde nema struka,suvise kratkih tamo gde nisu lepe noge,velikih dekoltea tamo gde to nije prikladno,je po meni odbijajuce,mnogo vise nego recimo stopala.Nesto sto bi mi najvise privuklo paznju je jednostavna lepota,obicna,cak bez sminke ili mnogo sminke,lepo doterana kosa,lepe crte lica i nista vise,ali "to" je nesto sto ima mali broj zena i devojaka.

Yvan

pre 11 godina

Gluposti, meni su ženska stopala fetiš, a verujem i mnogim drugim mušarcima. Ali, kad vidim ženu sa ružnim ili nezgrapnim stopalima, može da bude mis sveta, kod mene nema šansi !

Pedja

pre 11 godina

I ja sam primetio da kad prvi put vidim neku devojku, pored ostalog se zagledam u stopala, ne znam zasto. Volim da vidim negovanu i usku nogu al isto tako, kakav god da je ostatak tela, ako je stopalo nezgrapno, siroko i slicno, odbice me koliko god to zvucalo suludo. Sto je najgore, primetio sam da leti upravo devojke s neprivlacnim stopalima, da se fino izrazim, oblace totalno nepodesnu obucu gde takvo stopalo jos vise dolazi do izrazaja, ne kapiram gde su im oci...nema nista gore nego razgazene baletanke ili ionako ruzne "rimljanke" u kojima stopalo izgleda kao muskoa vec je dovoljno veliko i nezenstveno...

Bojan

pre 11 godina

Moja devojka je prelepa, moze se reci jedna od lepsih u gradu, ali ima cukljeve i to mi nevidjeno smeta ! Izbegavam da joj gledam stopala jer mi to ubija zelju za njom. Jos jedna stvar koja mi smeta kod zena su debeli clanci na nogama (stubaste noge)...

Alex

pre 11 godina

Ovo se pretpostavljam odnosi na Srbiju... i Balkan uopste, posto na zapadu gde boravim dame mnogo vise vode racuna o tom delu tela... i daleko od toga da ih se stide ili im je neprijatno :)

Mare

pre 11 godina

Ma nista lepse od stopala ako je negovano... Nego devojke su istripovane pa morate biti oprezni jer moze pomisliti da ste pacenik... Ali kad nadje te pravu sladoled vise nemorate kupovati :D

magarac

pre 11 godina

Ma ovo su obične gluposti. Opšte je poznato da, kad je do ušiju zaljubljen, muškarac ljubi, celiva i obožava SVAKI kvadratni milimetar žene koju voli. A posebno stopala, i za njega je zemlja koju ona gaze "sveta i blagoslovena". Tako je i nastala izreka "ljubav je slepa", jer često smo u situaciji da u čudu posmatramo kako neki muškarac prosto obožava neku ženu koja je nama odbojna i prosto ne možemo ni da zamislimo da je poljubimo, a kamoli nešto više od toga, pa se pitamo "da li je on slep kad ne vidi kako je ona ružna?". Ali on to ne da ne vidi, nego će ići za njom i kroz vatru i kroz vodu. Ljubav je čudo...

None

pre 11 godina

I ja sam primetio da kad prvi put vidim neku devojku, pored ostalog se zagledam u stopala, ne znam zasto. Volim da vidim negovanu i usku nogu al isto tako, kakav god da je ostatak tela, ako je stopalo nezgrapno, siroko i slicno, odbice me koliko god to zvucalo suludo. Sto je najgore, primetio sam da leti upravo devojke s neprivlacnim stopalima, da se fino izrazim, oblace totalno nepodesnu obucu gde takvo stopalo jos vise dolazi do izrazaja, ne kapiram gde su im oci...nema nista gore nego razgazene baletanke ili ionako ruzne "rimljanke" u kojima stopalo izgleda kao muskoa vec je dovoljno veliko i nezenstveno...
(Pedja, 27. oktobar 2012 15:42)
Dobro je mislio sam da sam skrenuo :)Al se trudim da ne kometarisem kad sam s ortacima :)Obicno usledi : "brate gde ti gledas" :(

mare

pre 11 godina

Moram da se složim :) Pošto ja baš volim ženska stopala, često i gledam u njih, i jeste mi odbojno ako devojka nema lepo stopalo, usko i ženstveno. Takvo mi se dopada, ali ja volim i tanke i duge noge, pa logično i stopala :) Krupnije dame često nisu obdarene tim lepotama, i ni meni nije jasno zašto ne biraju odgovarajuću obuću, nego onu koja ih em steže em ne izgleda lepo. Ali one koje jesu obdarene tim lepotama privlače mi pažnju sigurno :))) U čemu god da su, baletankama, štiklama, čizmama, tanke i duge noge i stopala izgledaju odlično.

još jedan

pre 11 godina

Ja volim lepe ženske ruke, a primetio sam da često žene koje imaju prstiće kao ćevape uporno stavljaju tamne lakove, što im nikako ne stoji. Zašto privlačite pažnju na deo tela koji vam nije lep?! Isto važi i za stopala. Na nezgrapnom stopalu tamni lak, jednostavno ne izgleda lepo. Što je najgore, većina žena bi mogla da izgleda ODLIČNO, samo kad bi znala da istakne ono što treba, a da sakrije ono što na njima nije lepo. Čini mi se da mnoge rade obrnuto, i vade se na to da "mi muškarci to ne vidimo". Nismo ćoravi, sve vidimo, i to detaljno :) Samo se pravimo da ne vidimo. Jedna drugarica se zgranula kad sam joj na njenu konstataciju da "muškarci ne vide celulit" objasnio da ga vidimo itekako, jer baš u tom pravcu i gledamo, ali se pravimo. Naravno, devojke se za uzvrat prave da smo dobri u krevetu i da nismo mnogo ružni :) A jesmo :))))

Милутин

pre 11 godina

Ево ја овде јавно признајем пред свима вама, за мене су стопала код жене најбитнија. Може се рећи да имам фетиш стопала. Често сада док је било лето, док шетам градом, гледам девојке, али не у њихове већ познате атрибуте, него у њихова стопала. Једини сам у моме друштву који је то отворено признао. Поздрав свима из још мало летњег Београда.

ugh

pre 11 godina

Potpuna istina kada sam ja u pitanju. Stopala ne volim generalno, a pogotovo ona debela sa prstima kao krompiri. Prvo istrazivanje ovog tipa da vidim gde se slazem sa "vecinom".

novosadjanka

pre 11 godina

I natera mene tip,obozavajuci moja stopala,da se osvrenem na vezbama joge i pogledam stopala ostalih devojaka i zena...uh,jbt. pa moja su bila najlepsa....meni je bilo prosto neverovatno da je neko toliko sludjen zenskim stopalima...tako da, eto, nekom se posrecilo da ima zenu sa lepim stopalom... a ja se ne zalim, meni se posrecilo da imam nesto drugo sto sam oduvek zelela! :)

Jelena

pre 11 godina

Momci, ove tekstove ne volim, ali volim vase komentare.
Mislim da ste sjajni i kada ste iskreni i kada preterujete.
Samo napred!
Pozdrav svima:-)

Kom4r

pre 11 godina

"Ево ја овде јавно признајем пред свима вама, за мене су стопала код жене најбитнија. Може се рећи да имам фетиш стопала. Често сада док је било лето, док шетам градом, гледам девојке, али не у њихове већ познате атрибуте, него у њихова стопала. Једини сам у моме друштву који је то отворено признао. Поздрав свима из још мало летњег Београда.
(Милутин, 27. oktobar 2012 22:10)"

Takodje. Lepa stopala mi, jednostavno, pomute sve misli....... Dok ruzna... Ne zelim o tome......... :P

AL STVARNO

pre 11 godina

auuu pre neku noc sam zavrsio kod neke devojke iz kraja i celu noc smo se " druzili " i realno nije bila nista specijalno, al kad sam video kako ima dobraa stopaalaa.. oooooodlepio saam, ooodlepioooo.... zato sam i ostao celu noc :)

Dambo

pre 11 godina

''ne volim ruzne ushi kod zena, moze da bude i monika beluci, ako ima ruzne ushi dzaba''

Miki, jel u to spadaju i klempave usi? Sta cu jadna, takva mi sudbina!

Glup, gluplji, najgluplji

pre 11 godina

Meni je najruzniji deo glava. Potom telo. Inace leva noga mi je uvek lepsa nego desna, kao i leva supljina na nozdrvi. Takodje mi je najruznija prva trepavica na desnom kapku, kao i treca dlaka kose od levo na dole prema desnom zulufu. Uz to, dodao bih i mindjusu na pupku od koje mi se creva uvrcu. U svakom slucaju, ne volim nista ni kod koga.

would-be-artist

pre 11 godina

Mene najviše privlače suptilne linije, leđa, ramena, vrat, a posebno oblast na vratu gde počinje kosa. Ne privlače me velike grudi, zadnjice, preterano široki bokovi i previše ženstvenosti. Više volim kada se oblače sportski i ostave slobodu mašti, nego da oblače utegnutu odeću, visoke potpetice i miniće. Stopala volim kada su negovana, naravno.
Doktore, šta sam to ja?

Zorzo

pre 11 godina

Mnogi ovde spominju stopala,ali mislim da je vazan neki opsti utisak,pre nego detalji,treba doci do stopala.Tako barem meni,ako iskljucimo neke opste poznate i potrebne stvari koje se ticu nekog izgleda,sredjenosti i doteranosti,smeta previse naglasavanje nekih delova tela,nedostatak ukusa u oblacenju i nedostatak sopstvenog stila.Svaki deo tela moze biti istovremeno i privlacan i odbojan.Nemam nista protiv zena koje su gojazne ili imaju viska kilograma,ali moram priznati da je malo njih koje umeju da se obuku u skladu sa svojom telesnom tezinom.Nosenje strukiranih haljina tamo gde nema struka,suvise kratkih tamo gde nisu lepe noge,velikih dekoltea tamo gde to nije prikladno,je po meni odbijajuce,mnogo vise nego recimo stopala.Nesto sto bi mi najvise privuklo paznju je jednostavna lepota,obicna,cak bez sminke ili mnogo sminke,lepo doterana kosa,lepe crte lica i nista vise,ali "to" je nesto sto ima mali broj zena i devojaka.

Jelena

pre 11 godina

Mene najviše privlače suptilne linije, leđa, ramena, vrat, a posebno oblast na vratu gde počinje kosa. Ne privlače me velike grudi, zadnjice, preterano široki bokovi i previše ženstvenosti. Više volim kada se oblače sportski i ostave slobodu mašti, nego da oblače utegnutu odeću, visoke potpetice i miniće. Stopala volim kada su negovana, naravno.
Doktore, šta sam to ja?
(would-be-artist, 28. oktobar 2012 14:14)
Ti si super tip!

Mimi

pre 11 godina

Uravo tako, oblik stopala i prstiju ne možemo menjati, tako da jedina stvar koju možemo da učinimo je da ih održavamo čistim i urednim. I to važi za oba pola, ne samo za žene.

novosadjanka

pre 11 godina

@imam divna stopala ali i visak kilograma, tako da mi to nista ne vredi...

(pufna, 28. oktobar 2012 22:58)

Draga Pufnice, nista ti ne brini...i ja imam malo salca...izgleda kad pogledaju dole zakuca im se pogled u stopala,pa ostalo ni ne vide....Casna rec,ovi muski komentatori mi podigli samopuzdanje...hvala im!

zoki

pre 11 godina

Ma da a pre par meseci su isto ovako neki naucnici rekli da je fetish prema stopalima najzastupljeniji kod muskaraca od svih drugih fetisha....

litl

pre 11 godina

pa i "ruzna" stopala se neguju valjda. osim higijene nista drugo nije bitno. lepo je kada neko ima lepa stopala, pogotovo zensko, ali sta ako nema? ne mozes se obuvati u carape i patike ceo zivot i kriti. to je tek bezveze. samo opusteno, nosite svoje fizicke "mane" dostojanstveno! :)

Anja

pre 11 godina

Pošto samo žene treba da vode računa o stopalima i idu kod pedikira. Džaba nam "psihološkinje" i rodna ravnopravnost sa ovakvim konstatacijama.

ne treba generalizovati

pre 11 godina

Ja ocigledno kao muskarac spadam u manjinu. Lepo je videti leti devojke u otvorenoj obuci. Cesto uhvatim sebe da buljim u stopala svoje supruge, kada seta u papucama i sandalama :-). Oblik nije presudan, bitno da je da su negovane.