Kristen i Robert: Pomirenje na vidiku?

Veza između najvoljenijeg mladog holivudskog para Kristen Stjuart i Roberta Patinsona se završila u suzama kada su objavljene fotografije glumice u zagrljaju oženjenog reditelja Roberta Sandersa. Međutim, izgleda da su zvezde „Sumraka” rešile da daju ljubavi drugu šansu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Kako ne razumete da je Kristen- Rob veza izmisljena sema da se sakrije da je on gej. Isto kao sto je studio krio da je Rok Hadson gej da mu ne bi opala popularnost i gledanost.
  (Hollywood, 17. septembar 2012 08:09)

  # Link komentara

 2. Shvatili su da ne mogu da zive jedno bez drugog? ona je to ukapirala nakon sto je spavala sa onim reziserom? bruka i sramota, za svaku osudu! kad volis nekoga, niko drugi nije bitan.
   (NemanjaPG, 16. septembar 2012 21:16)

  # Link komentara

 3. Meni, pak, Kristen deluje kao da je jako dobra u krevetu :)
  (cini mi se po izgledu lica, 16. septembar 2012 16:15)

  # Link komentara

 4. Ajde nek se pomire vise, pa da svi odahnemo od tog velikog problema. Krv nam popise ti vampiri i njihovi ljubavni jadi.
  Kristen Stjuart bi sa svojim kamenim licem bila bolja u pokeru nego u glumi. Losa je bila u Snezani i lovcu, a ni u lepoti ne moze da se takmici sa Sarliz Teron. Mnogo bolje bi bilo da su tu ulogu dali prelepoj i preslatkoj Lindzi Fonseki, koja uzgred glumi u ovoj novoj seriji Nikita sto se ovde najavljuje od 24.
  (my way, 16. septembar 2012 15:35)

  # Link komentara

"Svi da čuvaju ozonski omotač"

16.09.2014. | Izvor: Beta | Komentari: 0
Nasina projekcija kako bi mogao da izglada ozonski omotač (1974-2060) ako se ne zabrane hemikalije koje ga ugrožavaju (Wiki Commons)

U Srbiji se danas nizom manifestacija obeležava Svetski dan zaštite ozonskog omotača, 16. septembar, rekla je ministarka poljoprivrede i zaštite životne Sredine Snežana Bogosavljević-Bošković i istakla da država čini sve kako bi doprinela globalnoj akciji

Zanimljivosti

Jazavičar skočio sa 4.000 metara

16.09.2014. | Komentari: 0
Foto: Freeimages.com

Vlasnici pasa se često odlučuju na ludosti sa svojim ljubimcima, a Nejtan Batist je jedan od najluđih - on je sa svojim Rajlijem skočio iz aviona, sa visine od oko 4.000 metara.

Vesti

Koliko košta Lamborghini Veneno Roadster u oglasima?

16.09.2014. | Komentari: 5

Kada je proizvodnja nekog super-sportskog modela ograničena na nekoliko primeraka, ni najbogatiji kupci nisu sigurni da će uspeti da ga nabave. Sa druge strane, srećnom vlasniku takvog retkog automobila ukazuje se šansa da preprodajom zaradi milionsku