Sreda, 12.09.2012.

22:20

Muškarce više ne pali ženski izgled?

Izvor: tportal.hr

Muškarce više ne pali ženski izgled? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Balkan net

pre 11 godina

Znači žene bi želele da nas privlači njihova pamet. Nikad bilo, niti će biti. Zna se šta je na ženama bitno... pamet nije...

miroljub

pre 11 godina

Bogami u Srbiji ce muskarce i dalje da pali izgled zena, jer poznato je da na Balkanu zive najlepse ili jedne od najlepsih zena u Evropi. Bio sam u skoro svim Evropskim zapadnim zemljama i zaista je to tacno. U Engleskoj, Belgiji, Nemackoj, pa i Francuskoj, sve gabor do gabora na ulici. Pa kako da se pale na takve? Zato su verovatno i kriterijumi Engleza mnogo nizi od nasih sto se tice izgleda partnerki. Dok god bude lepih zena izgled ce imati dosta uticija na izbor partnera. To je kako neko ovde rece i bioloski uslovljeno. Takve zene lakse dolaze do partnera i lakse ostvaruju potomstvo. Iako niko nije kriv sto je ruzan, priroda je ipak neke individue izdvojila u tom bioloskom smislu u odnosu na druge i tu nista ne mozemo. Ruzne nek bar budu zanimljive, duhovite i pametne, pa ce naci i one partnera. Najgora je kombinacija ruzna a zla zena, a bogami ima ih dosta i kod nas. Puno pozdrava svim zenama bez obzira da li su lepe ili ruzne, jer bez njih bi svet ipak bio dosta ruzniji.

MARIJANA

pre 11 godina

Bane NS i Gile dopadaju mi se komentari, iskreno,stvarno,ali ima danas svega,ne vole svi pametne žene,ne vole ni glupe,zavisi od osobe do osobe,ipak verujem da se slični nadju,plitak muškarac i takva žena,i obrnuto,različiti ljudi ne mogu dugo zajedno,tako da nek svako nadje ono što mu odgovara,zavisi to i od godina,i od trenutne želje,ima tu više faktora.

man tall

pre 11 godina

(GG, 13. septembar 2012 18:03)

verovatno zato sto nisi u izlgou kao "roba" pa da kupci formiraju redove za tobom!

totalno mi nije jasno, nista ne preduzimas, nikoga ne muvas, nikome ne prilazis, vec sedis i cekas da se "formiraju redovi"?

ako tako nastavis zavrsices u najboljem slucaju sa mackama...

ako neko trazi zenu za seks naravno da ce traziti onu silikonsku sa fasadom preko lica, ali ako trazi za nesto drugo onda ako je iole normalan takvu ce izbegavati...

a zene kao ne biraju muskarca po fizickom izgledu (ako izuzmemo novac koji vecina zenskog sveta u srbiji trazi i sto se vrlo lako moze proveriti i to sto ce par forumasica na sva usta da razglasi kako "one nisu takve" ne znaci nista jer su od prilike milioniti deo procenta)?

lejubajug

pre 11 godina

Pa naravno,iz muskog ugla ! Koga vise privlace : perika,silikonske grudi,vestacke trepavice,sociva,proteza,razni botoksi,odvratne tange,umisljena lepota,usne kao da je poljubila peglu .....I te takve osobe,jos kada pocnu da pametuju...i naravno studira menedzment ! Majka priroda,cista,doterana,mirise na puder,nosi naocare ako treba,i svaka takva -mora da je privlacna i lepa. Nema ruzne zene-samo nemarne !

haha

pre 11 godina

I mušarce i devojke prvo privuče fizički izled...posle ide dopunjavanje. Ima primera gde fizički izgled i ne igra ulogu na primeru Hajdi Klum i Sila za koga se ne možemo reći da je lep čovek.

gile

pre 11 godina

Nema tog (hetero) muskarca koga ne PALE zenske obline i ko nece pozelleti neku zanosnu lepoticu u svom krevetu ili makar samo na zadnjem sedistu auta. Ali osim glupih i nezrelih balavaca nijedan od njih nece takvu odvesti pred maticara, osim ako pored lepih nogu u crnim najlonkama i italijanskim stiklama od 10 cm nema jos i gomilu ljudskih kvaliteta. Tu izgled igra ulogu ali sekundarnu, tek nakon sto je vidite kako se odnosi prema vama, vasim roditeljima, svojim roditeljima, prijateljima, ostalim ljudima, novcu ... Zivotu uopste! Nikome u kuci ne treba zena-sociopata koja ce sutra izmedju dece i krpica potrositi pare na ovo drugo. I to je slucaj svuda na ovome svetu. Mislite da u Svedskoj nema skockanih seksi devojaka? Mislite da Svedjani ne balave za njima? Balave, balave i to i musko i zensko. Provode se s njima ali kad dodje vreme vencavaju se ili zapocinju duge veze sa ljudima koje biraju po sasvim drugim kriterijumima. A to sto zene cene muski izgled, to je opet posebna prica. Poznato je da nas muskarce mrzi da se preterano sredjujemo. Zene to posmatraju kao LENJOST, a lenjost je nesto sto "gasi" sve zene na svetu. Ugasi ih brze od praznog budjelara jer muskarac koji pazi na svoj izgled koliko-toliko ceni sebe, a samim tim ce ceniti i druge. A posto nadje vreme za sebe naci ce sutra i za zenu, decu, roditelje ... Nikome ne treba lenjivac koji ceo svoj zivot podredjuje poslu od 9 do 5, a kod kuce sa kauca neobrijan i prljav kuka: nemam vremena, frka mi je, ufff!

Milos

pre 11 godina

Potpuno netacno! U ovom povrsnom svetu, na samo da muskarci gledaju zenski izgled, vec je i kod zena izgled muskarca postao jedan od glavnih kriterijuma!

Bane NS

pre 11 godina

Ima jedna izreka koja kaže pokažite mi najlepšu ženu na svetu i pokazaću vam muškarca kome je dosadila! Lepota je prolazna i lepota dosadi! Mislim da su komentari ovde prilično površni i da kače dve potpuno suprotne krajnosti. Od ispraznih lepotica do pametnih grobova. Mislim da je akcenat na tome ne da fizički izgled žena nije bitan, nego da nije presudan. Ja sam imao prilike da budem sa jednom izrazitom lepoticom na kojoj su mi gotovo svi zavideli, pojaviti se sa njom u društvu i pratiti poglede bilo je interesantno, ali za sve ostalo...čak nije bila ni loša osoba već jednostavno površna, prazna, glupa, ne znam kako to da objasnim, ja mislim da bi se sa zidom više ispričao, a ne daj bože da razume šta hoćeš da kažeš, da bar nekad pokrene neku inicijativu ili učini nešto lepo za tebe, ne zato što nije htela već jednostavno nema mašte, ideje ni osećaja za ništa. Tako da meni sama lepota kao lepota ništa ne znači, ali naravno svakog muškarca žena mora da privuče nečim, i ostale devojke su mi bile lepe ali prosečno lepe i zgodne, ono normalne, ali su pored toga još i zračile šarmom, harizmom....to je važno, ako ne ume da te iznenadi nečim kada se namanje nadaš, obraduje, nasmeje, ispuni, ako nema ono u sebi kada su ti i njene mane simpatične i slatke onda sve drugo prođe...kao i besan auto, interesantan par godina a onda dosadi, zaseni ga noviji model....

pozz

pre 11 godina

ovo je sasvim ok ako se gleda iz ugla da zene teze da se uniformisu: da sve imaju velike sise, tonu sminke, slicne frizure, kandze, dobra dupeta i ostalo...

ali najzanimljivije su mi iskompleksirane zene koje prozivaju ovdasnje muskarce da su uskih shvatanja a u isto vreme u svom taboru imaju potpuno primitivna shvatanja kod vecine ovdasnjih zena: naime ako pogledate vecinu mladih zena, njihov nacin "hvatanja" muskarca je taj da stave tonu sminke, agresivan parfem, da se obuku skoro kao prostitutke i da izbace sise (bilo da ih imaju ili ne) i posle su muskarci krivi zato sto se potencira fizicki izgled?
- pa naravno da ne! te zene koje potenciraju svoj fizicki izgled (citaj: laziraju) to rade zato sto nemaju sta drugo pored toga da ponude (a pamet i sposobnost tesko da mogu da nasminkaju)

A da li se neko zapitao po kom osnovu zene biraju muskarce ovde?
fizicki izgled im je bitan ali nikako presudan... evo vam jedan eksperiment: otidjite u bilo koje mesto u srbiji gde izlaze mladi, parkirajte skup auto tik pored tog mesta (ako imate bg table: +beskonacno poena), obucite se firmirano po "lokalnoj" top modi i narucite skupo pice...
-rezultat: necete se odbraniti od zenskih pogleda i nabacivanja!

i posle kazu nesto za muskarce?
da nije ovako zalosno bilo bi smesno...ali ovde je vec pravilnost da se trn u tudjem oku vidi a balvan u svom ne...

Tekelija

pre 11 godina

Још један бисер истраживачког новинарства. љољ :)))

Оног дана кад сретнем једног хетеро, нормалног(да није у лудници или тако нешто) мушкарца, ког уопште не занима физички изглед жене је дан кад ћу повјеровати у могућност овог што текст заступа.
Постоје мушкарци које изглед жене не занима, али такве мушкарце жене као жене уопште ни не занимају.

Ovich

pre 11 godina

Verujem da clanak pravi razliku izmedju muskarca i decka. Ja sam jos uvek decko tako da mi je izgled devojke Nr. 1, ali ako je stvarno zlobna, glupa itd... onda se takva prica brzo zavrsi ili ostane na neozbiljnom nivou (izlasci, pijanke seks...)

Prelepi

pre 11 godina

Lepota je neophodna,neke zene mogu da imaju najveci moguci intelekt,opet necu biti sa njima..prosto neki nivo izgleda je presudan,ali opet ni sam najvecom lepoticom necu biti ako je glupa,prizemna itd.
Neki balans mora da postoji..
Ja mogu sebi da dozvolim da trazim lepu i pametnu devojku,i taj kriterijum nikad ne menjam.

Irena

pre 11 godina

@besna glista

Izvini, po čemu su to naši muškarci raspali krševi? I koji to "njihovi" muškarci po tebi nisu raspali? Ajde molim te objasni mi to?

Muškarac

pre 11 godina

Pre svega, kakav je to naslov "pali"? Liči mi na neki ženski časopis... Dalje, jeste se sve izokrenulo, još ćemo dočekati to da muškarci sede kući i čuvaju decu dok žena ide da radi. Nisam zatucan, razuman sam i više nego što treba, ali muškarac je taj koji bi trebao da bude "vođa", da bude odlučniji, odsečniji, jednostavno da ne čeka na ženu da donosi odluke (koje naravno treba da se donose zajedno, po mom mišljenju). Zato se i ne slažem sa stavom da treba da nas (muškarce) "pali" određeni deo, ili osobina žene. Mene "pali" to da žena ima sve, i da je samostalna, odlučna, i da lepo izgleda, i da je vredna... jednostavno jedna kompletna osoba.

goldcoin

pre 11 godina

naravno da ih ne privlaci zenski izgled kad im zene nisu privlacne. proputovao sam svuda i licno sam se uverio da da su ovde zene najlepse. ako ista valja na balkanu to su zene.

Pantagruel

pre 11 godina

Зависи за шта тражи жену. Када мушкарац тражи животну сапурницу са којом ће засновати породицу, сигурно ће му изузетно важни бити њена памет и васпирање (оно што ће пренети на заједничку децу и да уз себе има особу за сваку могућу животну ситуацију).
Међутим, постоје периоди у животу у којима то није циљ (било зато што мушкарац мисли да има још времена или је тек изашао из пропале везе/брака са одређеним ранама). У овом другом случају, њему ће бити потребно да нахрани свој его и чула женом или женама које већ при првом погледу замисли у "врућим сценама". Не тврдим да је то исправан пут који гарантује успех (штавише, свестан сам да уораво он може одвести у нове патње и разочарања). Само констатујем да постоји у стварности.

Minka

pre 11 godina

Iskreno, ovo je glupost! Koliko ja znam svaka osoba je individua za sebe, ovakva objektivnost i pripisivanje autorovih potreba svim muskarcima je glupo!

Muskarac

pre 11 godina

Naravno da je izgled NAJVAZNIJI... na pocetku definitivno... to ne znaci da zena mora da bude LEPOTICA vec mora da te privuce necim... ako ne privuce izgledom - nema daljih istrazivanja vrlina... osim mozda pod dejstvom alkohola kada vise nista nije bitno, pa ni izgled...

Nstah

pre 11 godina

Ne, nego padaju na zensku snagu... Ma hajde da se ne lazemo, da mi sutra dodje Angela Merkel, ili Rihanna, odma bi potrco Angelici. Nije nego.

malisa

pre 11 godina

Ma ne, sada me pali muski izgleda? Ja stvarno ne znam kog to zdravog muskarca ne pali lepa zena?

Pametna zena ce praviti karijeru, tako da mi ponovo njena pamet ne treba.

Neka samo one budu lepe a ja cu sve ostalo.

zoran

pre 11 godina

... mene žene ( kao ni muškarci , naravno ) kao " predmet ljudske potrebe za produžetkom vrste " , ne interesuju . Isključivo me interesuju njena sposobnost finansijske samostalnosti , likvidnost , kulinarske sposobnosti , sklonost higijeni u najširem mogućem smislu kao materijalnoj i duhovnoj kategoriji . Što se tiče fizičkih karakteristika , skloniji sam ženama kao što je npr. Serena Williams .
Dakle Übermensch - ženama ... i tako . Poštujem autentičnost ....

MARIJANA

pre 11 godina

U potpisu I-SVIDJA MI SE TVOJ KOMENTAR-sve što si rekla je potouno tačno.Idemo i mi polako ka tome,ima ovde na Balkanu mnogo zaostalih muškaraca u razvoju-mislim na širinu u shvatanju. A žene dozvoljavaju da ih muškarci izmanipulišu.Strašno.

Laza

pre 11 godina

Za Britaniju ne znam, ali vala brate u Americi sam se toliko puta pitao kako su se njih dvoje uopste smuvali i vencali. Imamo toliko prijatelja gde je muz bas frajer (iako sam musko mogu da kazem) plus ima jos i lovu, a zena, orah da joj ne uzmes u ruke. Mozda ovi rezultati i imaju smisla: on je prevalio preko kreveta te sa oblinama i velikim grudima dok je bio na koledzu i specijalizaciji a onda za brak uzo sebi neku sa kojom moze da podize decu i da ode na veceru i da prica inteligentne stvari.

radojica

pre 11 godina

Ko radi ova istrazivanja? (Nemanja, 12. septembar 2012 22:35)

Pa homoseksualci, Nemanja. U prirodi je muskarca da ga pali izgled zene, jer je to u bioloskom smislu signal da je ta i ta zena potencijalna partnerka s kojom bi hteo da ima decu. Sve te ankete su cista glupost, posto lepota zene ima banalnu biolosku funkciju a to je reproduktivna funkcija. Zao mi je sto ce ona ovo reagovati feminstkinje ostro, ali biologija je ozbiljna nauka.

Tekstopisac

pre 11 godina

Nekoliko vaznih, a izostavljenih detalja.

Broj propalih brakova u opisanim situacijama je, valjda, "slucajno" izostavljen. Nisam ubedjen da bi se uklopio u ovu "idilu".

Ipak, pre nego sto me dezurni sex-gender-liberali proglase "primitivnim" (sto obicno cine po kratkom postupku u ovakvim situacijama), pomenucu dve stvari, prvo, tolerisacu sva razmisljanja i sve stavove ali nikako necu tolerisati oduzimanje prava da se iznesu i neki drugi stavovi, jer, itekako imam pravo da kazem sta mislim, jer ako nemam, onda to nemaju ni oni koji bi da mi to pravo oduzmu.

Da pojednostavim u potpunosti: desetinama, stotinama hiljada godina, lepota zene, prirodna, izvorna, za muskarce je bila dovoljna, nisu bili potrebni nikakvi afrodizijaci. Jos jednostavnije, ako neko misli da ce se mehanizam postizanja erekcije kod muskarca, formiran uzasno dugo vremena tek tako promeniti, pa da ce ga proizvesti nesto drugo (skolska sprema, kolicina novca, velicina stana), a ne prirodna lepota partnerice, onda je u pitanju grubo fabrikovanje (po zeljama autora / autorice teksta). Sa druge strane u ovakvim tekstovima kao da se zeli istaci promena "vrste" muskarca koji su zenama potrebni. A, koliko su te, takve dve strane potrebne jedna drugoj, jasno je iz cinjenicnog (ovde vesto izostavljenog) velikog broja unistenih brakova u tim naprednim zemljama.

Medjutim, postali smo - pametni. Valjda. Napravismo naprave kojima se svet moze unistiti hiljadu puta. Uspeli smo da sebi dokazemo da smo - pametni.

Kol

pre 11 godina

Pa dobro naravno da izgled nije najbitniji faktor ali prilikom prvog kontakta naravno da je bitan necu sigurno prici ako me fizicki ne privlaci, isto tako moze da bude i miss ali ako nije zanimljiva onda dzaba!

Dan

pre 11 godina

Kao žene se nekad nisu palile na izgled, nego im odjednom došlo? Nažalost, neke generacije su odrasle verujući u ovu laž koju su u stvari upravo žene i plasirale da bi sakrile istinu o svojoj krajnjoj telesnosti, a izdaju se za fina i produhovljena bića, dok muškarcima pripisuju animalne osobine kao primarne u odnosu prema drugom polu.

И нашао сам!

pre 11 godina

Тражим само онолико колико сам спреман дa дам. А то је СВЕ. С-В-Е!!!

ma važi...

pre 11 godina

Ono sto muskarcu kod devojke/zene najvise treba je da ga fizicki privlaci,da ume da kuva (ljubav kod muskarca na usta ulazi) i da je dobra osoba (tj. da nije kucka).Ovo zenama moze da se svidi ili ne,mogu razni "istrazivaci" da pisu ovo ili ono,ali je to tako uvek bilo i uvek ce i biti,kako u Srbiji,tako i svuda u svetu.
Dzaba se mucite da nas ubedite u suprotno,nismo mi ludi da ne znamo sta nam treba,a sta ne....to ni jedno istrazivanje ne moze da promeni.
Inace,to da je pametna nije nikakav problem (cak je i pozeljno),ali samo ukoliko ispunjava treci stavku koju sam gore naveo ("da je dobra osoba"),jer ukoliko to ne ispunjava,onda je njena pamet sve,samo ne pozeljna.

Bojan

pre 11 godina

(I., 12. septembar 2012 22:42)

Zar je to toliko lose? Od silne jurnjave za novcem i karijerom, zene su zaboravile ono sto im je priroda namenila - majcinstvo. Volim sto sam zadrt i sto mi je porodica na prvom mestu, a ne karijera.

mikiIL

pre 11 godina

Zato čim dođu na Balkan, te "emancipovane" zapadnjakinje odmah kreću "u akciju" na lokalne mačo-probisvete, a njihovim muškarcima zacure bale na lokalne obline željne evra, funte i EU pasoša...

I.

pre 11 godina

Imala sam priliku da radim u tri razlicite zemlje Zapadne Evrope, i iz mog iskustva, ovo je tacno. U Srbiji je vec druga prica. Vecina nasih muskaraca ispod maske naizgled emancipovanog muskarca ima prilicno maco/zastarela shvatanja (bez pokrica), a sa druge strane dobar deo nasih zena bez obzira na obrazovanje i finansijsku samostalnost, nema tu samosvest i dozvoljava da muskarci manipulisu njima. Poseban problem nastaje ako je zena obrazovanija ili vise zaradjuje od svog partnera, tu nastane prava katastrofa u vecini slucajeva.

laura

pre 11 godina

bas zanimljivo da je ovo istrazivanje obavljeno u britaniji! ne mora zena da kuva, cisti, pere...ali da nije bitno kako izgleda nije bas za verovati, doduse , mozda ne gledaju engleskinje jer su u proseku ruzne ali zato gledaju druge.
a maco muskarce je tesko ugrabiti od drugih mudkaraca.
btw englezi mi uopste nisu zanimljivi kao muskarci, nisu po mom ukusu.

I.

pre 11 godina

Imala sam priliku da radim u tri razlicite zemlje Zapadne Evrope, i iz mog iskustva, ovo je tacno. U Srbiji je vec druga prica. Vecina nasih muskaraca ispod maske naizgled emancipovanog muskarca ima prilicno maco/zastarela shvatanja (bez pokrica), a sa druge strane dobar deo nasih zena bez obzira na obrazovanje i finansijsku samostalnost, nema tu samosvest i dozvoljava da muskarci manipulisu njima. Poseban problem nastaje ako je zena obrazovanija ili vise zaradjuje od svog partnera, tu nastane prava katastrofa u vecini slucajeva.

laura

pre 11 godina

bas zanimljivo da je ovo istrazivanje obavljeno u britaniji! ne mora zena da kuva, cisti, pere...ali da nije bitno kako izgleda nije bas za verovati, doduse , mozda ne gledaju engleskinje jer su u proseku ruzne ali zato gledaju druge.
a maco muskarce je tesko ugrabiti od drugih mudkaraca.
btw englezi mi uopste nisu zanimljivi kao muskarci, nisu po mom ukusu.

Laza

pre 11 godina

Za Britaniju ne znam, ali vala brate u Americi sam se toliko puta pitao kako su se njih dvoje uopste smuvali i vencali. Imamo toliko prijatelja gde je muz bas frajer (iako sam musko mogu da kazem) plus ima jos i lovu, a zena, orah da joj ne uzmes u ruke. Mozda ovi rezultati i imaju smisla: on je prevalio preko kreveta te sa oblinama i velikim grudima dok je bio na koledzu i specijalizaciji a onda za brak uzo sebi neku sa kojom moze da podize decu i da ode na veceru i da prica inteligentne stvari.

radojica

pre 11 godina

Ko radi ova istrazivanja? (Nemanja, 12. septembar 2012 22:35)

Pa homoseksualci, Nemanja. U prirodi je muskarca da ga pali izgled zene, jer je to u bioloskom smislu signal da je ta i ta zena potencijalna partnerka s kojom bi hteo da ima decu. Sve te ankete su cista glupost, posto lepota zene ima banalnu biolosku funkciju a to je reproduktivna funkcija. Zao mi je sto ce ona ovo reagovati feminstkinje ostro, ali biologija je ozbiljna nauka.

Bane NS

pre 11 godina

Ima jedna izreka koja kaže pokažite mi najlepšu ženu na svetu i pokazaću vam muškarca kome je dosadila! Lepota je prolazna i lepota dosadi! Mislim da su komentari ovde prilično površni i da kače dve potpuno suprotne krajnosti. Od ispraznih lepotica do pametnih grobova. Mislim da je akcenat na tome ne da fizički izgled žena nije bitan, nego da nije presudan. Ja sam imao prilike da budem sa jednom izrazitom lepoticom na kojoj su mi gotovo svi zavideli, pojaviti se sa njom u društvu i pratiti poglede bilo je interesantno, ali za sve ostalo...čak nije bila ni loša osoba već jednostavno površna, prazna, glupa, ne znam kako to da objasnim, ja mislim da bi se sa zidom više ispričao, a ne daj bože da razume šta hoćeš da kažeš, da bar nekad pokrene neku inicijativu ili učini nešto lepo za tebe, ne zato što nije htela već jednostavno nema mašte, ideje ni osećaja za ništa. Tako da meni sama lepota kao lepota ništa ne znači, ali naravno svakog muškarca žena mora da privuče nečim, i ostale devojke su mi bile lepe ali prosečno lepe i zgodne, ono normalne, ali su pored toga još i zračile šarmom, harizmom....to je važno, ako ne ume da te iznenadi nečim kada se namanje nadaš, obraduje, nasmeje, ispuni, ako nema ono u sebi kada su ti i njene mane simpatične i slatke onda sve drugo prođe...kao i besan auto, interesantan par godina a onda dosadi, zaseni ga noviji model....

Nstah

pre 11 godina

Ne, nego padaju na zensku snagu... Ma hajde da se ne lazemo, da mi sutra dodje Angela Merkel, ili Rihanna, odma bi potrco Angelici. Nije nego.

Muskarac

pre 11 godina

Naravno da je izgled NAJVAZNIJI... na pocetku definitivno... to ne znaci da zena mora da bude LEPOTICA vec mora da te privuce necim... ako ne privuce izgledom - nema daljih istrazivanja vrlina... osim mozda pod dejstvom alkohola kada vise nista nije bitno, pa ni izgled...

mikiIL

pre 11 godina

Zato čim dođu na Balkan, te "emancipovane" zapadnjakinje odmah kreću "u akciju" na lokalne mačo-probisvete, a njihovim muškarcima zacure bale na lokalne obline željne evra, funte i EU pasoša...

Dan

pre 11 godina

Kao žene se nekad nisu palile na izgled, nego im odjednom došlo? Nažalost, neke generacije su odrasle verujući u ovu laž koju su u stvari upravo žene i plasirale da bi sakrile istinu o svojoj krajnjoj telesnosti, a izdaju se za fina i produhovljena bića, dok muškarcima pripisuju animalne osobine kao primarne u odnosu prema drugom polu.

Kol

pre 11 godina

Pa dobro naravno da izgled nije najbitniji faktor ali prilikom prvog kontakta naravno da je bitan necu sigurno prici ako me fizicki ne privlaci, isto tako moze da bude i miss ali ako nije zanimljiva onda dzaba!

Pantagruel

pre 11 godina

Зависи за шта тражи жену. Када мушкарац тражи животну сапурницу са којом ће засновати породицу, сигурно ће му изузетно важни бити њена памет и васпирање (оно што ће пренети на заједничку децу и да уз себе има особу за сваку могућу животну ситуацију).
Међутим, постоје периоди у животу у којима то није циљ (било зато што мушкарац мисли да има још времена или је тек изашао из пропале везе/брака са одређеним ранама). У овом другом случају, њему ће бити потребно да нахрани свој его и чула женом или женама које већ при првом погледу замисли у "врућим сценама". Не тврдим да је то исправан пут који гарантује успех (штавише, свестан сам да уораво он може одвести у нове патње и разочарања). Само констатујем да постоји у стварности.

ma važi...

pre 11 godina

Ono sto muskarcu kod devojke/zene najvise treba je da ga fizicki privlaci,da ume da kuva (ljubav kod muskarca na usta ulazi) i da je dobra osoba (tj. da nije kucka).Ovo zenama moze da se svidi ili ne,mogu razni "istrazivaci" da pisu ovo ili ono,ali je to tako uvek bilo i uvek ce i biti,kako u Srbiji,tako i svuda u svetu.
Dzaba se mucite da nas ubedite u suprotno,nismo mi ludi da ne znamo sta nam treba,a sta ne....to ni jedno istrazivanje ne moze da promeni.
Inace,to da je pametna nije nikakav problem (cak je i pozeljno),ali samo ukoliko ispunjava treci stavku koju sam gore naveo ("da je dobra osoba"),jer ukoliko to ne ispunjava,onda je njena pamet sve,samo ne pozeljna.

И нашао сам!

pre 11 godina

Тражим само онолико колико сам спреман дa дам. А то је СВЕ. С-В-Е!!!

pozz

pre 11 godina

ovo je sasvim ok ako se gleda iz ugla da zene teze da se uniformisu: da sve imaju velike sise, tonu sminke, slicne frizure, kandze, dobra dupeta i ostalo...

ali najzanimljivije su mi iskompleksirane zene koje prozivaju ovdasnje muskarce da su uskih shvatanja a u isto vreme u svom taboru imaju potpuno primitivna shvatanja kod vecine ovdasnjih zena: naime ako pogledate vecinu mladih zena, njihov nacin "hvatanja" muskarca je taj da stave tonu sminke, agresivan parfem, da se obuku skoro kao prostitutke i da izbace sise (bilo da ih imaju ili ne) i posle su muskarci krivi zato sto se potencira fizicki izgled?
- pa naravno da ne! te zene koje potenciraju svoj fizicki izgled (citaj: laziraju) to rade zato sto nemaju sta drugo pored toga da ponude (a pamet i sposobnost tesko da mogu da nasminkaju)

A da li se neko zapitao po kom osnovu zene biraju muskarce ovde?
fizicki izgled im je bitan ali nikako presudan... evo vam jedan eksperiment: otidjite u bilo koje mesto u srbiji gde izlaze mladi, parkirajte skup auto tik pored tog mesta (ako imate bg table: +beskonacno poena), obucite se firmirano po "lokalnoj" top modi i narucite skupo pice...
-rezultat: necete se odbraniti od zenskih pogleda i nabacivanja!

i posle kazu nesto za muskarce?
da nije ovako zalosno bilo bi smesno...ali ovde je vec pravilnost da se trn u tudjem oku vidi a balvan u svom ne...

Tekstopisac

pre 11 godina

Nekoliko vaznih, a izostavljenih detalja.

Broj propalih brakova u opisanim situacijama je, valjda, "slucajno" izostavljen. Nisam ubedjen da bi se uklopio u ovu "idilu".

Ipak, pre nego sto me dezurni sex-gender-liberali proglase "primitivnim" (sto obicno cine po kratkom postupku u ovakvim situacijama), pomenucu dve stvari, prvo, tolerisacu sva razmisljanja i sve stavove ali nikako necu tolerisati oduzimanje prava da se iznesu i neki drugi stavovi, jer, itekako imam pravo da kazem sta mislim, jer ako nemam, onda to nemaju ni oni koji bi da mi to pravo oduzmu.

Da pojednostavim u potpunosti: desetinama, stotinama hiljada godina, lepota zene, prirodna, izvorna, za muskarce je bila dovoljna, nisu bili potrebni nikakvi afrodizijaci. Jos jednostavnije, ako neko misli da ce se mehanizam postizanja erekcije kod muskarca, formiran uzasno dugo vremena tek tako promeniti, pa da ce ga proizvesti nesto drugo (skolska sprema, kolicina novca, velicina stana), a ne prirodna lepota partnerice, onda je u pitanju grubo fabrikovanje (po zeljama autora / autorice teksta). Sa druge strane u ovakvim tekstovima kao da se zeli istaci promena "vrste" muskarca koji su zenama potrebni. A, koliko su te, takve dve strane potrebne jedna drugoj, jasno je iz cinjenicnog (ovde vesto izostavljenog) velikog broja unistenih brakova u tim naprednim zemljama.

Medjutim, postali smo - pametni. Valjda. Napravismo naprave kojima se svet moze unistiti hiljadu puta. Uspeli smo da sebi dokazemo da smo - pametni.

gile

pre 11 godina

Nema tog (hetero) muskarca koga ne PALE zenske obline i ko nece pozelleti neku zanosnu lepoticu u svom krevetu ili makar samo na zadnjem sedistu auta. Ali osim glupih i nezrelih balavaca nijedan od njih nece takvu odvesti pred maticara, osim ako pored lepih nogu u crnim najlonkama i italijanskim stiklama od 10 cm nema jos i gomilu ljudskih kvaliteta. Tu izgled igra ulogu ali sekundarnu, tek nakon sto je vidite kako se odnosi prema vama, vasim roditeljima, svojim roditeljima, prijateljima, ostalim ljudima, novcu ... Zivotu uopste! Nikome u kuci ne treba zena-sociopata koja ce sutra izmedju dece i krpica potrositi pare na ovo drugo. I to je slucaj svuda na ovome svetu. Mislite da u Svedskoj nema skockanih seksi devojaka? Mislite da Svedjani ne balave za njima? Balave, balave i to i musko i zensko. Provode se s njima ali kad dodje vreme vencavaju se ili zapocinju duge veze sa ljudima koje biraju po sasvim drugim kriterijumima. A to sto zene cene muski izgled, to je opet posebna prica. Poznato je da nas muskarce mrzi da se preterano sredjujemo. Zene to posmatraju kao LENJOST, a lenjost je nesto sto "gasi" sve zene na svetu. Ugasi ih brze od praznog budjelara jer muskarac koji pazi na svoj izgled koliko-toliko ceni sebe, a samim tim ce ceniti i druge. A posto nadje vreme za sebe naci ce sutra i za zenu, decu, roditelje ... Nikome ne treba lenjivac koji ceo svoj zivot podredjuje poslu od 9 do 5, a kod kuce sa kauca neobrijan i prljav kuka: nemam vremena, frka mi je, ufff!

Minka

pre 11 godina

Iskreno, ovo je glupost! Koliko ja znam svaka osoba je individua za sebe, ovakva objektivnost i pripisivanje autorovih potreba svim muskarcima je glupo!

goldcoin

pre 11 godina

naravno da ih ne privlaci zenski izgled kad im zene nisu privlacne. proputovao sam svuda i licno sam se uverio da da su ovde zene najlepse. ako ista valja na balkanu to su zene.

Muškarac

pre 11 godina

Pre svega, kakav je to naslov "pali"? Liči mi na neki ženski časopis... Dalje, jeste se sve izokrenulo, još ćemo dočekati to da muškarci sede kući i čuvaju decu dok žena ide da radi. Nisam zatucan, razuman sam i više nego što treba, ali muškarac je taj koji bi trebao da bude "vođa", da bude odlučniji, odsečniji, jednostavno da ne čeka na ženu da donosi odluke (koje naravno treba da se donose zajedno, po mom mišljenju). Zato se i ne slažem sa stavom da treba da nas (muškarce) "pali" određeni deo, ili osobina žene. Mene "pali" to da žena ima sve, i da je samostalna, odlučna, i da lepo izgleda, i da je vredna... jednostavno jedna kompletna osoba.

Tekelija

pre 11 godina

Још један бисер истраживачког новинарства. љољ :)))

Оног дана кад сретнем једног хетеро, нормалног(да није у лудници или тако нешто) мушкарца, ког уопште не занима физички изглед жене је дан кад ћу повјеровати у могућност овог што текст заступа.
Постоје мушкарци које изглед жене не занима, али такве мушкарце жене као жене уопште ни не занимају.

Irena

pre 11 godina

@besna glista

Izvini, po čemu su to naši muškarci raspali krševi? I koji to "njihovi" muškarci po tebi nisu raspali? Ajde molim te objasni mi to?

Bojan

pre 11 godina

(I., 12. septembar 2012 22:42)

Zar je to toliko lose? Od silne jurnjave za novcem i karijerom, zene su zaboravile ono sto im je priroda namenila - majcinstvo. Volim sto sam zadrt i sto mi je porodica na prvom mestu, a ne karijera.

Prelepi

pre 11 godina

Lepota je neophodna,neke zene mogu da imaju najveci moguci intelekt,opet necu biti sa njima..prosto neki nivo izgleda je presudan,ali opet ni sam najvecom lepoticom necu biti ako je glupa,prizemna itd.
Neki balans mora da postoji..
Ja mogu sebi da dozvolim da trazim lepu i pametnu devojku,i taj kriterijum nikad ne menjam.

MARIJANA

pre 11 godina

U potpisu I-SVIDJA MI SE TVOJ KOMENTAR-sve što si rekla je potouno tačno.Idemo i mi polako ka tome,ima ovde na Balkanu mnogo zaostalih muškaraca u razvoju-mislim na širinu u shvatanju. A žene dozvoljavaju da ih muškarci izmanipulišu.Strašno.

Milos

pre 11 godina

Potpuno netacno! U ovom povrsnom svetu, na samo da muskarci gledaju zenski izgled, vec je i kod zena izgled muskarca postao jedan od glavnih kriterijuma!

zoran

pre 11 godina

... mene žene ( kao ni muškarci , naravno ) kao " predmet ljudske potrebe za produžetkom vrste " , ne interesuju . Isključivo me interesuju njena sposobnost finansijske samostalnosti , likvidnost , kulinarske sposobnosti , sklonost higijeni u najširem mogućem smislu kao materijalnoj i duhovnoj kategoriji . Što se tiče fizičkih karakteristika , skloniji sam ženama kao što je npr. Serena Williams .
Dakle Übermensch - ženama ... i tako . Poštujem autentičnost ....

lejubajug

pre 11 godina

Pa naravno,iz muskog ugla ! Koga vise privlace : perika,silikonske grudi,vestacke trepavice,sociva,proteza,razni botoksi,odvratne tange,umisljena lepota,usne kao da je poljubila peglu .....I te takve osobe,jos kada pocnu da pametuju...i naravno studira menedzment ! Majka priroda,cista,doterana,mirise na puder,nosi naocare ako treba,i svaka takva -mora da je privlacna i lepa. Nema ruzne zene-samo nemarne !

malisa

pre 11 godina

Ma ne, sada me pali muski izgleda? Ja stvarno ne znam kog to zdravog muskarca ne pali lepa zena?

Pametna zena ce praviti karijeru, tako da mi ponovo njena pamet ne treba.

Neka samo one budu lepe a ja cu sve ostalo.

Ovich

pre 11 godina

Verujem da clanak pravi razliku izmedju muskarca i decka. Ja sam jos uvek decko tako da mi je izgled devojke Nr. 1, ali ako je stvarno zlobna, glupa itd... onda se takva prica brzo zavrsi ili ostane na neozbiljnom nivou (izlasci, pijanke seks...)

MARIJANA

pre 11 godina

Bane NS i Gile dopadaju mi se komentari, iskreno,stvarno,ali ima danas svega,ne vole svi pametne žene,ne vole ni glupe,zavisi od osobe do osobe,ipak verujem da se slični nadju,plitak muškarac i takva žena,i obrnuto,različiti ljudi ne mogu dugo zajedno,tako da nek svako nadje ono što mu odgovara,zavisi to i od godina,i od trenutne želje,ima tu više faktora.

miroljub

pre 11 godina

Bogami u Srbiji ce muskarce i dalje da pali izgled zena, jer poznato je da na Balkanu zive najlepse ili jedne od najlepsih zena u Evropi. Bio sam u skoro svim Evropskim zapadnim zemljama i zaista je to tacno. U Engleskoj, Belgiji, Nemackoj, pa i Francuskoj, sve gabor do gabora na ulici. Pa kako da se pale na takve? Zato su verovatno i kriterijumi Engleza mnogo nizi od nasih sto se tice izgleda partnerki. Dok god bude lepih zena izgled ce imati dosta uticija na izbor partnera. To je kako neko ovde rece i bioloski uslovljeno. Takve zene lakse dolaze do partnera i lakse ostvaruju potomstvo. Iako niko nije kriv sto je ruzan, priroda je ipak neke individue izdvojila u tom bioloskom smislu u odnosu na druge i tu nista ne mozemo. Ruzne nek bar budu zanimljive, duhovite i pametne, pa ce naci i one partnera. Najgora je kombinacija ruzna a zla zena, a bogami ima ih dosta i kod nas. Puno pozdrava svim zenama bez obzira da li su lepe ili ruzne, jer bez njih bi svet ipak bio dosta ruzniji.

haha

pre 11 godina

I mušarce i devojke prvo privuče fizički izled...posle ide dopunjavanje. Ima primera gde fizički izgled i ne igra ulogu na primeru Hajdi Klum i Sila za koga se ne možemo reći da je lep čovek.

man tall

pre 11 godina

(GG, 13. septembar 2012 18:03)

verovatno zato sto nisi u izlgou kao "roba" pa da kupci formiraju redove za tobom!

totalno mi nije jasno, nista ne preduzimas, nikoga ne muvas, nikome ne prilazis, vec sedis i cekas da se "formiraju redovi"?

ako tako nastavis zavrsices u najboljem slucaju sa mackama...

ako neko trazi zenu za seks naravno da ce traziti onu silikonsku sa fasadom preko lica, ali ako trazi za nesto drugo onda ako je iole normalan takvu ce izbegavati...

a zene kao ne biraju muskarca po fizickom izgledu (ako izuzmemo novac koji vecina zenskog sveta u srbiji trazi i sto se vrlo lako moze proveriti i to sto ce par forumasica na sva usta da razglasi kako "one nisu takve" ne znaci nista jer su od prilike milioniti deo procenta)?

Balkan net

pre 11 godina

Znači žene bi želele da nas privlači njihova pamet. Nikad bilo, niti će biti. Zna se šta je na ženama bitno... pamet nije...

I.

pre 11 godina

Imala sam priliku da radim u tri razlicite zemlje Zapadne Evrope, i iz mog iskustva, ovo je tacno. U Srbiji je vec druga prica. Vecina nasih muskaraca ispod maske naizgled emancipovanog muskarca ima prilicno maco/zastarela shvatanja (bez pokrica), a sa druge strane dobar deo nasih zena bez obzira na obrazovanje i finansijsku samostalnost, nema tu samosvest i dozvoljava da muskarci manipulisu njima. Poseban problem nastaje ako je zena obrazovanija ili vise zaradjuje od svog partnera, tu nastane prava katastrofa u vecini slucajeva.

laura

pre 11 godina

bas zanimljivo da je ovo istrazivanje obavljeno u britaniji! ne mora zena da kuva, cisti, pere...ali da nije bitno kako izgleda nije bas za verovati, doduse , mozda ne gledaju engleskinje jer su u proseku ruzne ali zato gledaju druge.
a maco muskarce je tesko ugrabiti od drugih mudkaraca.
btw englezi mi uopste nisu zanimljivi kao muskarci, nisu po mom ukusu.

malisa

pre 11 godina

Ma ne, sada me pali muski izgleda? Ja stvarno ne znam kog to zdravog muskarca ne pali lepa zena?

Pametna zena ce praviti karijeru, tako da mi ponovo njena pamet ne treba.

Neka samo one budu lepe a ja cu sve ostalo.

Bojan

pre 11 godina

(I., 12. septembar 2012 22:42)

Zar je to toliko lose? Od silne jurnjave za novcem i karijerom, zene su zaboravile ono sto im je priroda namenila - majcinstvo. Volim sto sam zadrt i sto mi je porodica na prvom mestu, a ne karijera.

ma važi...

pre 11 godina

Ono sto muskarcu kod devojke/zene najvise treba je da ga fizicki privlaci,da ume da kuva (ljubav kod muskarca na usta ulazi) i da je dobra osoba (tj. da nije kucka).Ovo zenama moze da se svidi ili ne,mogu razni "istrazivaci" da pisu ovo ili ono,ali je to tako uvek bilo i uvek ce i biti,kako u Srbiji,tako i svuda u svetu.
Dzaba se mucite da nas ubedite u suprotno,nismo mi ludi da ne znamo sta nam treba,a sta ne....to ni jedno istrazivanje ne moze da promeni.
Inace,to da je pametna nije nikakav problem (cak je i pozeljno),ali samo ukoliko ispunjava treci stavku koju sam gore naveo ("da je dobra osoba"),jer ukoliko to ne ispunjava,onda je njena pamet sve,samo ne pozeljna.

MARIJANA

pre 11 godina

U potpisu I-SVIDJA MI SE TVOJ KOMENTAR-sve što si rekla je potouno tačno.Idemo i mi polako ka tome,ima ovde na Balkanu mnogo zaostalih muškaraca u razvoju-mislim na širinu u shvatanju. A žene dozvoljavaju da ih muškarci izmanipulišu.Strašno.

goldcoin

pre 11 godina

naravno da ih ne privlaci zenski izgled kad im zene nisu privlacne. proputovao sam svuda i licno sam se uverio da da su ovde zene najlepse. ako ista valja na balkanu to su zene.

zoran

pre 11 godina

... mene žene ( kao ni muškarci , naravno ) kao " predmet ljudske potrebe za produžetkom vrste " , ne interesuju . Isključivo me interesuju njena sposobnost finansijske samostalnosti , likvidnost , kulinarske sposobnosti , sklonost higijeni u najširem mogućem smislu kao materijalnoj i duhovnoj kategoriji . Što se tiče fizičkih karakteristika , skloniji sam ženama kao što je npr. Serena Williams .
Dakle Übermensch - ženama ... i tako . Poštujem autentičnost ....

radojica

pre 11 godina

Ko radi ova istrazivanja? (Nemanja, 12. septembar 2012 22:35)

Pa homoseksualci, Nemanja. U prirodi je muskarca da ga pali izgled zene, jer je to u bioloskom smislu signal da je ta i ta zena potencijalna partnerka s kojom bi hteo da ima decu. Sve te ankete su cista glupost, posto lepota zene ima banalnu biolosku funkciju a to je reproduktivna funkcija. Zao mi je sto ce ona ovo reagovati feminstkinje ostro, ali biologija je ozbiljna nauka.

Muškarac

pre 11 godina

Pre svega, kakav je to naslov "pali"? Liči mi na neki ženski časopis... Dalje, jeste se sve izokrenulo, još ćemo dočekati to da muškarci sede kući i čuvaju decu dok žena ide da radi. Nisam zatucan, razuman sam i više nego što treba, ali muškarac je taj koji bi trebao da bude "vođa", da bude odlučniji, odsečniji, jednostavno da ne čeka na ženu da donosi odluke (koje naravno treba da se donose zajedno, po mom mišljenju). Zato se i ne slažem sa stavom da treba da nas (muškarce) "pali" određeni deo, ili osobina žene. Mene "pali" to da žena ima sve, i da je samostalna, odlučna, i da lepo izgleda, i da je vredna... jednostavno jedna kompletna osoba.

Irena

pre 11 godina

@besna glista

Izvini, po čemu su to naši muškarci raspali krševi? I koji to "njihovi" muškarci po tebi nisu raspali? Ajde molim te objasni mi to?

Tekstopisac

pre 11 godina

Nekoliko vaznih, a izostavljenih detalja.

Broj propalih brakova u opisanim situacijama je, valjda, "slucajno" izostavljen. Nisam ubedjen da bi se uklopio u ovu "idilu".

Ipak, pre nego sto me dezurni sex-gender-liberali proglase "primitivnim" (sto obicno cine po kratkom postupku u ovakvim situacijama), pomenucu dve stvari, prvo, tolerisacu sva razmisljanja i sve stavove ali nikako necu tolerisati oduzimanje prava da se iznesu i neki drugi stavovi, jer, itekako imam pravo da kazem sta mislim, jer ako nemam, onda to nemaju ni oni koji bi da mi to pravo oduzmu.

Da pojednostavim u potpunosti: desetinama, stotinama hiljada godina, lepota zene, prirodna, izvorna, za muskarce je bila dovoljna, nisu bili potrebni nikakvi afrodizijaci. Jos jednostavnije, ako neko misli da ce se mehanizam postizanja erekcije kod muskarca, formiran uzasno dugo vremena tek tako promeniti, pa da ce ga proizvesti nesto drugo (skolska sprema, kolicina novca, velicina stana), a ne prirodna lepota partnerice, onda je u pitanju grubo fabrikovanje (po zeljama autora / autorice teksta). Sa druge strane u ovakvim tekstovima kao da se zeli istaci promena "vrste" muskarca koji su zenama potrebni. A, koliko su te, takve dve strane potrebne jedna drugoj, jasno je iz cinjenicnog (ovde vesto izostavljenog) velikog broja unistenih brakova u tim naprednim zemljama.

Medjutim, postali smo - pametni. Valjda. Napravismo naprave kojima se svet moze unistiti hiljadu puta. Uspeli smo da sebi dokazemo da smo - pametni.

Prelepi

pre 11 godina

Lepota je neophodna,neke zene mogu da imaju najveci moguci intelekt,opet necu biti sa njima..prosto neki nivo izgleda je presudan,ali opet ni sam najvecom lepoticom necu biti ako je glupa,prizemna itd.
Neki balans mora da postoji..
Ja mogu sebi da dozvolim da trazim lepu i pametnu devojku,i taj kriterijum nikad ne menjam.

man tall

pre 11 godina

(GG, 13. septembar 2012 18:03)

verovatno zato sto nisi u izlgou kao "roba" pa da kupci formiraju redove za tobom!

totalno mi nije jasno, nista ne preduzimas, nikoga ne muvas, nikome ne prilazis, vec sedis i cekas da se "formiraju redovi"?

ako tako nastavis zavrsices u najboljem slucaju sa mackama...

ako neko trazi zenu za seks naravno da ce traziti onu silikonsku sa fasadom preko lica, ali ako trazi za nesto drugo onda ako je iole normalan takvu ce izbegavati...

a zene kao ne biraju muskarca po fizickom izgledu (ako izuzmemo novac koji vecina zenskog sveta u srbiji trazi i sto se vrlo lako moze proveriti i to sto ce par forumasica na sva usta da razglasi kako "one nisu takve" ne znaci nista jer su od prilike milioniti deo procenta)?

Balkan net

pre 11 godina

Znači žene bi želele da nas privlači njihova pamet. Nikad bilo, niti će biti. Zna se šta je na ženama bitno... pamet nije...

mikiIL

pre 11 godina

Zato čim dođu na Balkan, te "emancipovane" zapadnjakinje odmah kreću "u akciju" na lokalne mačo-probisvete, a njihovim muškarcima zacure bale na lokalne obline željne evra, funte i EU pasoša...

Ovich

pre 11 godina

Verujem da clanak pravi razliku izmedju muskarca i decka. Ja sam jos uvek decko tako da mi je izgled devojke Nr. 1, ali ako je stvarno zlobna, glupa itd... onda se takva prica brzo zavrsi ili ostane na neozbiljnom nivou (izlasci, pijanke seks...)

Tekelija

pre 11 godina

Још један бисер истраживачког новинарства. љољ :)))

Оног дана кад сретнем једног хетеро, нормалног(да није у лудници или тако нешто) мушкарца, ког уопште не занима физички изглед жене је дан кад ћу повјеровати у могућност овог што текст заступа.
Постоје мушкарци које изглед жене не занима, али такве мушкарце жене као жене уопште ни не занимају.

Nstah

pre 11 godina

Ne, nego padaju na zensku snagu... Ma hajde da se ne lazemo, da mi sutra dodje Angela Merkel, ili Rihanna, odma bi potrco Angelici. Nije nego.

Dan

pre 11 godina

Kao žene se nekad nisu palile na izgled, nego im odjednom došlo? Nažalost, neke generacije su odrasle verujući u ovu laž koju su u stvari upravo žene i plasirale da bi sakrile istinu o svojoj krajnjoj telesnosti, a izdaju se za fina i produhovljena bića, dok muškarcima pripisuju animalne osobine kao primarne u odnosu prema drugom polu.

Laza

pre 11 godina

Za Britaniju ne znam, ali vala brate u Americi sam se toliko puta pitao kako su se njih dvoje uopste smuvali i vencali. Imamo toliko prijatelja gde je muz bas frajer (iako sam musko mogu da kazem) plus ima jos i lovu, a zena, orah da joj ne uzmes u ruke. Mozda ovi rezultati i imaju smisla: on je prevalio preko kreveta te sa oblinama i velikim grudima dok je bio na koledzu i specijalizaciji a onda za brak uzo sebi neku sa kojom moze da podize decu i da ode na veceru i da prica inteligentne stvari.

miroljub

pre 11 godina

Bogami u Srbiji ce muskarce i dalje da pali izgled zena, jer poznato je da na Balkanu zive najlepse ili jedne od najlepsih zena u Evropi. Bio sam u skoro svim Evropskim zapadnim zemljama i zaista je to tacno. U Engleskoj, Belgiji, Nemackoj, pa i Francuskoj, sve gabor do gabora na ulici. Pa kako da se pale na takve? Zato su verovatno i kriterijumi Engleza mnogo nizi od nasih sto se tice izgleda partnerki. Dok god bude lepih zena izgled ce imati dosta uticija na izbor partnera. To je kako neko ovde rece i bioloski uslovljeno. Takve zene lakse dolaze do partnera i lakse ostvaruju potomstvo. Iako niko nije kriv sto je ruzan, priroda je ipak neke individue izdvojila u tom bioloskom smislu u odnosu na druge i tu nista ne mozemo. Ruzne nek bar budu zanimljive, duhovite i pametne, pa ce naci i one partnera. Najgora je kombinacija ruzna a zla zena, a bogami ima ih dosta i kod nas. Puno pozdrava svim zenama bez obzira da li su lepe ili ruzne, jer bez njih bi svet ipak bio dosta ruzniji.

gile

pre 11 godina

Nema tog (hetero) muskarca koga ne PALE zenske obline i ko nece pozelleti neku zanosnu lepoticu u svom krevetu ili makar samo na zadnjem sedistu auta. Ali osim glupih i nezrelih balavaca nijedan od njih nece takvu odvesti pred maticara, osim ako pored lepih nogu u crnim najlonkama i italijanskim stiklama od 10 cm nema jos i gomilu ljudskih kvaliteta. Tu izgled igra ulogu ali sekundarnu, tek nakon sto je vidite kako se odnosi prema vama, vasim roditeljima, svojim roditeljima, prijateljima, ostalim ljudima, novcu ... Zivotu uopste! Nikome u kuci ne treba zena-sociopata koja ce sutra izmedju dece i krpica potrositi pare na ovo drugo. I to je slucaj svuda na ovome svetu. Mislite da u Svedskoj nema skockanih seksi devojaka? Mislite da Svedjani ne balave za njima? Balave, balave i to i musko i zensko. Provode se s njima ali kad dodje vreme vencavaju se ili zapocinju duge veze sa ljudima koje biraju po sasvim drugim kriterijumima. A to sto zene cene muski izgled, to je opet posebna prica. Poznato je da nas muskarce mrzi da se preterano sredjujemo. Zene to posmatraju kao LENJOST, a lenjost je nesto sto "gasi" sve zene na svetu. Ugasi ih brze od praznog budjelara jer muskarac koji pazi na svoj izgled koliko-toliko ceni sebe, a samim tim ce ceniti i druge. A posto nadje vreme za sebe naci ce sutra i za zenu, decu, roditelje ... Nikome ne treba lenjivac koji ceo svoj zivot podredjuje poslu od 9 do 5, a kod kuce sa kauca neobrijan i prljav kuka: nemam vremena, frka mi je, ufff!

MARIJANA

pre 11 godina

Bane NS i Gile dopadaju mi se komentari, iskreno,stvarno,ali ima danas svega,ne vole svi pametne žene,ne vole ni glupe,zavisi od osobe do osobe,ipak verujem da se slični nadju,plitak muškarac i takva žena,i obrnuto,različiti ljudi ne mogu dugo zajedno,tako da nek svako nadje ono što mu odgovara,zavisi to i od godina,i od trenutne želje,ima tu više faktora.

И нашао сам!

pre 11 godina

Тражим само онолико колико сам спреман дa дам. А то је СВЕ. С-В-Е!!!

Minka

pre 11 godina

Iskreno, ovo je glupost! Koliko ja znam svaka osoba je individua za sebe, ovakva objektivnost i pripisivanje autorovih potreba svim muskarcima je glupo!

pozz

pre 11 godina

ovo je sasvim ok ako se gleda iz ugla da zene teze da se uniformisu: da sve imaju velike sise, tonu sminke, slicne frizure, kandze, dobra dupeta i ostalo...

ali najzanimljivije su mi iskompleksirane zene koje prozivaju ovdasnje muskarce da su uskih shvatanja a u isto vreme u svom taboru imaju potpuno primitivna shvatanja kod vecine ovdasnjih zena: naime ako pogledate vecinu mladih zena, njihov nacin "hvatanja" muskarca je taj da stave tonu sminke, agresivan parfem, da se obuku skoro kao prostitutke i da izbace sise (bilo da ih imaju ili ne) i posle su muskarci krivi zato sto se potencira fizicki izgled?
- pa naravno da ne! te zene koje potenciraju svoj fizicki izgled (citaj: laziraju) to rade zato sto nemaju sta drugo pored toga da ponude (a pamet i sposobnost tesko da mogu da nasminkaju)

A da li se neko zapitao po kom osnovu zene biraju muskarce ovde?
fizicki izgled im je bitan ali nikako presudan... evo vam jedan eksperiment: otidjite u bilo koje mesto u srbiji gde izlaze mladi, parkirajte skup auto tik pored tog mesta (ako imate bg table: +beskonacno poena), obucite se firmirano po "lokalnoj" top modi i narucite skupo pice...
-rezultat: necete se odbraniti od zenskih pogleda i nabacivanja!

i posle kazu nesto za muskarce?
da nije ovako zalosno bilo bi smesno...ali ovde je vec pravilnost da se trn u tudjem oku vidi a balvan u svom ne...

Muskarac

pre 11 godina

Naravno da je izgled NAJVAZNIJI... na pocetku definitivno... to ne znaci da zena mora da bude LEPOTICA vec mora da te privuce necim... ako ne privuce izgledom - nema daljih istrazivanja vrlina... osim mozda pod dejstvom alkohola kada vise nista nije bitno, pa ni izgled...

Bane NS

pre 11 godina

Ima jedna izreka koja kaže pokažite mi najlepšu ženu na svetu i pokazaću vam muškarca kome je dosadila! Lepota je prolazna i lepota dosadi! Mislim da su komentari ovde prilično površni i da kače dve potpuno suprotne krajnosti. Od ispraznih lepotica do pametnih grobova. Mislim da je akcenat na tome ne da fizički izgled žena nije bitan, nego da nije presudan. Ja sam imao prilike da budem sa jednom izrazitom lepoticom na kojoj su mi gotovo svi zavideli, pojaviti se sa njom u društvu i pratiti poglede bilo je interesantno, ali za sve ostalo...čak nije bila ni loša osoba već jednostavno površna, prazna, glupa, ne znam kako to da objasnim, ja mislim da bi se sa zidom više ispričao, a ne daj bože da razume šta hoćeš da kažeš, da bar nekad pokrene neku inicijativu ili učini nešto lepo za tebe, ne zato što nije htela već jednostavno nema mašte, ideje ni osećaja za ništa. Tako da meni sama lepota kao lepota ništa ne znači, ali naravno svakog muškarca žena mora da privuče nečim, i ostale devojke su mi bile lepe ali prosečno lepe i zgodne, ono normalne, ali su pored toga još i zračile šarmom, harizmom....to je važno, ako ne ume da te iznenadi nečim kada se namanje nadaš, obraduje, nasmeje, ispuni, ako nema ono u sebi kada su ti i njene mane simpatične i slatke onda sve drugo prođe...kao i besan auto, interesantan par godina a onda dosadi, zaseni ga noviji model....

Milos

pre 11 godina

Potpuno netacno! U ovom povrsnom svetu, na samo da muskarci gledaju zenski izgled, vec je i kod zena izgled muskarca postao jedan od glavnih kriterijuma!

haha

pre 11 godina

I mušarce i devojke prvo privuče fizički izled...posle ide dopunjavanje. Ima primera gde fizički izgled i ne igra ulogu na primeru Hajdi Klum i Sila za koga se ne možemo reći da je lep čovek.

lejubajug

pre 11 godina

Pa naravno,iz muskog ugla ! Koga vise privlace : perika,silikonske grudi,vestacke trepavice,sociva,proteza,razni botoksi,odvratne tange,umisljena lepota,usne kao da je poljubila peglu .....I te takve osobe,jos kada pocnu da pametuju...i naravno studira menedzment ! Majka priroda,cista,doterana,mirise na puder,nosi naocare ako treba,i svaka takva -mora da je privlacna i lepa. Nema ruzne zene-samo nemarne !

Pantagruel

pre 11 godina

Зависи за шта тражи жену. Када мушкарац тражи животну сапурницу са којом ће засновати породицу, сигурно ће му изузетно важни бити њена памет и васпирање (оно што ће пренети на заједничку децу и да уз себе има особу за сваку могућу животну ситуацију).
Међутим, постоје периоди у животу у којима то није циљ (било зато што мушкарац мисли да има још времена или је тек изашао из пропале везе/брака са одређеним ранама). У овом другом случају, њему ће бити потребно да нахрани свој его и чула женом или женама које већ при првом погледу замисли у "врућим сценама". Не тврдим да је то исправан пут који гарантује успех (штавише, свестан сам да уораво он може одвести у нове патње и разочарања). Само констатујем да постоји у стварности.

Kol

pre 11 godina

Pa dobro naravno da izgled nije najbitniji faktor ali prilikom prvog kontakta naravno da je bitan necu sigurno prici ako me fizicki ne privlaci, isto tako moze da bude i miss ali ako nije zanimljiva onda dzaba!