Petak, 24.06.2022.

11:38

"Nije disao, šištao je": Sokovi, tinkture, ledeno ćebe – deka otkrio kako je pomogao Čedi Jovanoviću

Izvor: Kurir

"Nije disao, šištao je": Sokovi, tinkture, ledeno æebe – deka otkrio kako je pomogao Èedi Jovanoviæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Komša

pre 1 godinu

Kada je došao šištao je na nos.
Posle klistiranja prošištao i na drugu stranu.
Sad i da hoce da se naduva ne može kad šišti na sve strane ko probušen balon.


Čiča je postigao što i Otac Branislav ,samo bez lopate.

matssh

pre 1 godinu

Zasto covece , zasto?.Zasto nisi mogao da uzivas u tim osamdestim godinama nego petljas sa propalim politicarima?Ovako oporavljen taman na vreme da ide u Srebrenicu.

Nenad

pre 1 godinu

@Kaiser Roger
Pogledaj kolika je bila prosecna starost pre sto godina, a kolika danas i zapitaj se zbog cega. Sigurno nije jer se zdravije zivi, a travara je bilo i tada...
(sasha, 24. jun 2022 18:20)


Kada eliminisemo smanjenje smrtnosti kod dece, zivot i nije toliko mnogo produzen koliko se misli. Urgentna medicina, antibiotici i sapun su najzasluzniji, sve ostalo je vrlo diskutabilno.

Andrea

pre 1 godinu

U kakvom li je stanju njegova crevna fauna posle 40 dana klistiranja? Možda bi neki doktor mogao da da svoje mišljenje i objasni plebsu da to nije baš preporučljivo činiti često.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Moguce da si u pravu, ali ako moze meni laiku da objasnis.
Nakon prvog puta nije stekao imunitet, a ni nakon drugog.
Nakon treceg puta se vakcinisao iako je preporuka da se saceka bar 6 meseci.
Nesto mi matematika ne pije vodu.

A isto tako tvoje tvrdnje nisu istinite sto imas i iz izjava lekara
"Čedomir Jovanović po drugi put je zaražen virusom kovid- 19. Lider LDP-a je na Badnji dan viđen u bolnici “Dragiša Mišović” na Dedinju gde se testirao, posle čega je potvrđeno da je pozitivan.

Prema rečima izvora bliskog političaru, on ima upalu pluća, ali za razliku od predhodnog puta mnogo lakšu kliničku sliku zbog toga što je vakcinisan."

Prvi put je bilo kada? Nije mu obezbedilo imunitet. vakcinisao se i ubrzo nakon toga ponovo korona sa zapaljenje pluca.

Radim klistir po kucama

pre 1 godinu

>> klistirao ga svaki dan 40 dana, kupke od ljute paprike, zeleni orah u petroleju, ludilo hahha..

Da je procedura izvodjena u bosanskoj piramidi "mjeseca" dejstvo bi bilo jos 145% bolje!

Lala

pre 1 godinu

Čeda je po simptomima pre za vulkanizera...A nadam se da ga je čiča doooobro isklistirao, kad već neće robijaši u Padinjaku. Tamo bi mu i šuljeve namestili.

era

pre 1 godinu

Secam se 90’ tih ovoga lika i sve ostale koji su sada na vlasti .
Bili su opozicija i nesto novo na politickoj sceni.
Na kraju ispade da su pricali i mlatili praznu slamu a pri tome punili dzepove.
Prestavljaju ih politicarrm i biznismenima .
Al su zaboravili u toj pohlepi da zivot nije vecan i da dodje djavo po svoje ….

sasha

pre 1 godinu

@Kaiser Roger
Pogledaj kolika je bila prosecna starost pre sto godina, a kolika danas i zapitaj se zbog cega. Sigurno nije jer se zdravije zivi, a travara je bilo i tada...

sasha

pre 1 godinu

@ManeNBG
Ne bi imao 'leba da jede, da Ceda nije kupio Fidelinku...
Svi se vrlo dobro secamo njegovih "zasluga za narod". Da je pravde, klistirali bi ga u Zabeli...

sumnjičav

pre 1 godinu

a sto je opljackao narod?
(Belmont, 24. jun 2022 13:35)

Kako je delao tako mu se i vraća, jedino da razdeli novac ovoj deci bolesnoj pa da moooožda uspe da skine delić te crne karme

Obrad atlas

pre 1 godinu

Pomogao mu je tek kad mu je dao belo i to čisto neudarano a ne kao ova zadnja roba koju je Čeda trošio .....a sad kad je opet probao prvu klasu šišti još jače ......

Mandjup

pre 1 godinu

Nemaju svi para da ih leči deka sa Uba .Svaka čast i hvala bogu da svako bude dobro ali nešto je trulo u Državi Srbiji NEMA PARA

ManeNBG

pre 1 godinu

Normalnog Srbina slabo zanima ovaj lik i bilo kakvo njegovo stanje.
(brainstorm, 24. jun 2022 15:27)
Da ti nije bilo tog lika "normalni" Srbine jos bi ti gorivo kupovao u flasama, sapun na haubama u Bulevaru, a kaladnont u Segedinu. Nego nemas ti pojma. Nadojio si se propagande shovinistickih mafio biltena pa mislis da nesto znas. A nemas blage veze. Ko telence. Bravo za dedu Milovana, bravo za Jovanovica!

Marko

pre 1 godinu

Dobro, sad kada je ozdravio mogao bi da se pojavi na sudu i odgovara za svoje postupke.

Stvarno ne vidim zašto ovaj nasilnik dobija toliko pažnje medija.

Realan

pre 1 godinu

Rece jednom neki poznati travar sa Zlatara u jutarnjem programu,:"Dok ste zdravi bavite se narodnom medicinom i cajevima,kad se razbolite idite kod doktora".Tu je sva mudrost,kakvi cajevi,tinkture i petrolej,posle bude kasno.

Silvija

pre 1 godinu

Lepo Cedo da je ozdravijo,nije mogao da dise,nego je piskao,
Moj Cedo sto drugome radis sve se tebi vraca i mozda si pomislio na Slobodana Milosevica kada je on piskao i slabo disao i najzad otrovase ga,

mayor Tom

pre 1 godinu

Meni je ovo prejako, deda se sprda to sto moze a narkomancine se primaju i placaju neki "tretman" iz treceg oka.. Cujes klistirao ga svaki dan 40 dana, kupke od ljute paprike, zeleni orah u petroleju, ludilo hahha.. Ovo mora da je deda Milana Tarota hahha

Zapisnik

pre 1 godinu

Neki kazu da ga je stigla kletva od radnika iz suboticke fabrike brasna Fidelinka ....koju je ovaj na prevaru unistio pa potom kao zakupac koristio a radnicima za kikiriki placao.
(Alo alo, 24. jun 2022 13:30)
Cinjenice kazu da je Fidelinka propala dok Jovanovic nije ni znao gde se nalazi. Pa je firma u kojoj je Jovanovic bio samo manjinski akcionar podigla proizvodnju. I jedno vreme su sjajno radili. Onda je dosla na zub zbog Jovanovica i nije mogla da uzima kredite za obrtni kapital. I onda se definitivno ugasila. Al tebi islicnim pakosnim ljudima je lakse da usvojite popioidno baljezganje kao aksiome i na tome gradite svetonazor. Tako je tuzno biti vi.

lennox

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Hahaha antivakseri bolesni u glavu a ti izvredja coveka koji nista lose nije rekao i nikog nije uvredio. Sta je, frka sto si primio tri doze pa si nervozan? Ne sekiraj se, mozda si imao srece i dobio samo vodicu.
(Sub013, 24. jun 2022 13:28)

Eto, dokaz da si i ti bolestan u glavu. Vas moto je da ko se vakcinise i umre od pitaj boga cega, umro je zbog vakcine, ko se vakcinise i nista mu ne fali nije dobio vakcinu, nego tamo neku vodicu. Nema vam spasa, put pod noge pa pravac psihijatar.

srebroljub

pre 1 godinu

Bas smo svi zabrinuti za Cedino zdravlje, posto je ovaj covek, poznat po svom postenju, uvek radio u interesu gradjana Srbije.
(Nauta, 24. jun 2022 15:22)

Jedini glasao da se ne pokloni NIS rusima, tako da imao je on svojih momenata u istoriji... ili ono kad je nagovorio Miloševića da se preda mirno

kejdl

pre 1 godinu

Vladan

Pazi sad je izbio i te adute protiv sebe, sad smo mu sve oprostili jer se jadnik namucio. Pa otisao u bec, budimpestu, crnu goru i ko zna gde jos. Ja od moje plate mogu da odem samo na adu. Al to je kad sam zavidljiv a on uspesan pa mogu samo da lajem na portalima. To se sve zove divlji kapitalizam pa ko se snaso snaso se.

seljadin

pre 1 godinu

lekari nažalost nemaju pojma, kum mi je fizijatar imao sve 9-10 ocene, i zaboli me kuk, kume šta da radim ? kupi to i to neki prah glukoza itd skup ko djavo, pio ja te sve lekove i ništa još više me boli. Majka gledala na tv kako smesa 2 kašike želatina i 1 lanenog semena pomaze, pitam kuma on će meni : zar veruješ i te baba lekove, od toga holesterol ide u nebo. Ja lepo izmerim holesterol posle 2 nedelje uzimanja ove smese a on nikad idealniji, svi parametri kako treba a kuk me prošao.

@ glupanderi

pre 1 godinu

Ne može vam doktor rešiti problem koji vi imate sa svojim lošim navikama. Lekarisutu da postave dijagnozu i leče, ne mogu doći kod vas da vas hrane, prepričavaju vam šta su učili da biste poverovali da oni nešto znaju. Većina vas LAŽE lekarima pa se čude što vasne mogu izlečiti. Većina ni ne zna da ispriča šta i kako radi pa dovede organizam u bolesno stanje.
Kako da nije Čedi sve ovo od korone. Leči se on od krađa, lopovluka - sve to ostavlja posledice na telo. O narkototicima da ne pričam.

Sale

pre 1 godinu

Ne znam cemu pitanja od coga ovaj covek zivi...pa kao i svi ostali iz Centra za ovo i ono, Insitututa za tamo i vamo, Pokreta za sta ti ja znam...zivi od reci "genocid". Kad se pojavi u medijima, za svaku rec "genocid" dobije po 500 evra od finansijera, i to je to...

pr

pre 1 godinu

@Mikii. Toliko zavisti, zlobe, ljubomore, pakosti, mržnje koliko se oseća u tvom komentaru nisam skoro pročitao. Hajde nabroj mi koje je to svo zlo Čeda naneo!
(Pomoć, 24. jun 2022 12:08)
Hoćemo da počnemo od studentskih protesta koje je zloupotrebio da bi upadao u kancelarije i krao kompjutere dok su nas tukli na ulicama? Da nastavimo sa otvorenom saradnjom sa koljačima iz zemunskog klana i nošenje torti po zatvorima? Pa onda ide deo o letovanjima od po 6 meseci na raznoraznim Bahami-Bora Bora-Havaji destinacijama bez dana radnog staža sa sve državnim obezbeđenjem? Ili otvorenim podsmevanjem naroda izjavama da on kupuje stanove i džipove jer ima "prijatelje" koji ga izdržavaju? A možda o "novim" radovima u kojima prebija ljude reketima i šipkama dok ih njegovo obezbeđenje drži i nikom ništa? Ovo je samo 0,1%...

Vladan

pre 1 godinu

Ceda je paradigma nase propasti. Politicar sa xy afera od kojih nijedna nema krajnje ishodiste u vidu pravosnazne presude. Pobednik tranzicije koji je od pocepanih patika stigao do egzoticnih destinacija na kojima planinari, roni dok su citavi drustveni slojevi propadali. Bas mi ga je zao?!!!

Sub013

pre 1 godinu

Antivakserski nemoral na delu. Covek se vakcinisao tek posto je prelezao Covid. Ali zato takvi kao ti nikad nisu prelezali decije bolesti kao logicko razmisljanje, donisenje zakljucaka nakon informisanja. Lupetas i ne stidis se.
(Guslar, 24. jun 2022 12:28)

Pa, kakve veze ima sto se vakcinisao posle Kovida? Kakve veze ima i da li je imao Kovid ili ne, kakav Kovid, Kovid je potpuno nebitan ovde, ljudi masovno umiru od vakcina, a ako posle svega ima jos ljudi koji veruju u Kovid onda je to stvarno zabrinjavajuće. Nije ovo globalna pande ija vec globalni IQ test

Mile dizna

pre 1 godinu

@(Kaiser Roger, 24. jun 2022 12:22)
Moj predlog za tebe kad se sljedeći put razboliš. Nemoj da se obraćaš ljekarima za pomoć, nađi prvog elektro ili mašinskog inženjera ili stručnjaka za kvantnu fiziku i reci im šta te muči. Da se razumijemo podjednako cijenim sve prirodne nauke i sigurno je da su fizika, hemija i matematika izuzetno zaslužne za napredak i u biologiji (medicini). Ali tvrditi da medicina nije napredovala, ni sam ne znam kako bih taj 'zaključak' opisao. Uzmi malo i pročitaj istoriju medicine i pronađi podstke koliko su recimo života odnosili tifus, kuga ili tuberkuloza u prošlosti. Ili recimo da pojedine vrsta kancera imaju takvu prognozu da 95% i više pacijenata preživi pet godina (tako se u medicini računa) ili da neko sa srčanim problemima nakon koronarne angioplastije ide isti dan kući!

Alo alo

pre 1 godinu

Neki kazu da ga je stigla kletva od radnika iz suboticke fabrike brasna Fidelinka ....koju je ovaj na prevaru unistio pa potom kao zakupac koristio a radnicima za kikiriki placao.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Tople kupke, ladno ćebe, čili paprika i zeleni orah, ali ključno je to što se dobro isro. Ricinus, braćo, je lek za sve srpske bolesti!

Sub013

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Hahaha antivakseri bolesni u glavu a ti izvredja coveka koji nista lose nije rekao i nikog nije uvredio. Sta je, frka sto si primio tri doze pa si nervozan? Ne sekiraj se, mozda si imao srece i dobio samo vodicu.

Silvija

pre 1 godinu

Lepo Cedo da je ozdravijo,nije mogao da dise,nego je piskao,
Moj Cedo sto drugome radis sve se tebi vraca i mozda si pomislio na Slobodana Milosevica kada je on piskao i slabo disao i najzad otrovase ga,

Običan_čovjek

pre 1 godinu

Ovakvi tretmani su djelotvorni, kod ljudi koji imaju ugroženo zdravlje usled raznih činilaca. Sličan program čišćenja organizma se inače preporučuje i kod osoba koji su zavisni od psihoaktivnih supstanci, što nažalost znam iz svog najbližeg okruženja. Tako sam prvi put i čuo za ovakve tretmane. Ne kažem da gospodin Jovanović ima slične probleme.

Izbaciti otrove iz organizma (a tu ubrajam i legalne otrove koji se mogu kupiti u prodavnici) nije lako, ali je uz mnogo volje i upornosti moguće. Inače medicina i dalje ne može da objasni mnoge mehanizme ljudskog tijela, tako da ne treba apriori odbaciti sve što ne potpada pod akademsku zapadnjačku medicinu.

Pomoć

pre 1 godinu

@Mikii. Toliko zavisti, zlobe, ljubomore, pakosti, mržnje koliko se oseća u tvom komentaru nisam skoro pročitao. Hajde nabroj mi koje je to svo zlo Čeda naneo!

Sub013

pre 1 godinu

nakon ovoga svi u Srbiji moramo da se zapitao čemu postojanje svih medicinskih ustanova ,svih lekara ,doktora nauka , VMA?
(Saša, 24. jun 2022 11:56)

Kako čemu? Da nam uzimaju pare i da nam prepisuju lekove na koje cemo se navuci, a koji nam nece resiti problem, dovoljni razlozi za njihovo postojanje. Inace Deko, to sto si spasio Cedu nije za pohvalu, to je sramota.

Milan

pre 1 godinu

Srbija u 21-om veku: voda sa ljutim paprikama i ricinusovo ulje... Zar nije nekome logicnije da se Ceda oporavio zato sto se 40 dana skinuo sa toga na cemu li je vec bio i da je odsustvo otrova u stvari lek

lennox

pre 1 godinu

Covek se vakciniso i bustovao... pa nek se zapita sto mu treba prirodna vakcina.
(Aco, 24. jun 2022 11:50)

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.

Guslar

pre 1 godinu

Covek se vakciniso i bustovao... pa nek se zapita sto mu treba prirodna vakcina.
(Aco, 24. jun 2022 11:50)

Antivakserski nemoral na delu. Covek se vakcinisao tek posto je prelezao Covid. Ali zato takvi kao ti nikad nisu prelezali decije bolesti kao logicko razmisljanje, donisenje zakljucaka nakon informisanja. Lupetas i ne stidis se.

znalacpoznavalac

pre 1 godinu

Auuuu rodjaci ovo je teeeeeska neka prevara ali ok :D


Vidi Boga ti deda ima medicinsku sestru mos misliti hahahhaha Postoji naravno jedan deo mudrosti u svemu tome, ali da se kroz znoj izbacuju toksini i sve te detoks terapije su DOKAZANE gluposti. Nije on zatrovan - jednostavno ima problem sa narkoticima i to je surova stvarnost.

Dedi svaka cast - ima da se opari sad kad cela estrada, svi zivi politicari, sve moguce starlete se zalete kod njega.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Za njega je Crna Reko deko....
(AL-X, 24. jun 2022 12:12)





Zamisli njega, Acu Lukasa, onog Darka Lazića i još tuce njih?! Pa Dvorska kod Loznice bi bila veličine Beograda. Ne bi bilo dovoljno kapaciteta da primi sav taj sajam ludaka na jedno mesto za zavisnike od narkotika…

Slobodan

pre 1 godinu

Da deda ima medicinsku sestri i ogroman rehabilitacioni centar. Mnostvo pacijenata leci. Plus Dub nije na Tari, imate google maps.

strucnost ispred politike

pre 1 godinu

on vise nije politicar, niti sportista, pevac itt o doktorima i piscima ne pusete svakako. zasto bi ovaj lik bilo kome bio bitan?

Tormund

pre 1 godinu

Svaka čast dedi. Poenta priče je da zaista treba negovati narodnu medicinu i verovati joj, uprkos određenom broju šarlatana koji joj remete ugled. I sam sam imao iskustva sa nekom vrstom, zbog problema sa diskus hernijom, bio sam pred operacijom, ali dva puta sam otisao u selo Vlaska kod Mladenovca, kod bake Milanke, i resila je problem.

Mikii

pre 1 godinu

"Nakon 40 dana boravka ovde, Čeda je osvanuo kao nov. Zvao me je i rekao mi da sada može da vozi kola bez problema. Bio je u Beču, prošao Budimpeštu, išao je u Sarajevo, potom u Crnu Goru... Rekao sam mu da smanji malo, ali se on baš zalaufao da radi...", istakao je Milošević.

Šta on, bre, radi? Kakav Beč, kakva Budimpešta, odakle čoveku 4000 evra da iz cuga plati to lečenje kod matorog? Postavlja li neko ovde ona osnovna pitanja? Šta sad, treba da zaboravimo sve što je ova pokvarena individua uradila ovom napaćenom narodu i da se divimo njegovom oporavku!? More, da se nosite svi, od medicinske sestre, preko ovog matorog čudotvorca do samog Jovanovića. To vam normalna Srbija poručuje.

Lancia Delta

pre 1 godinu

Tinkture nisu biljne kapi, nego alkoholni rastvori. Da, mogu se praviti od sirovih delova raznih biljaka, ali i od preradjevina. Verovatno najpoznatija tinktura je propolis, koji ima izuzetan uticaj na imunitet

Mikii

pre 1 godinu

"Nakon 40 dana boravka ovde, Čeda je osvanuo kao nov. Zvao me je i rekao mi da sada može da vozi kola bez problema. Bio je u Beču, prošao Budimpeštu, išao je u Sarajevo, potom u Crnu Goru... Rekao sam mu da smanji malo, ali se on baš zalaufao da radi...", istakao je Milošević.

Šta on, bre, radi? Kakav Beč, kakva Budimpešta, odakle čoveku 4000 evra da iz cuga plati to lečenje kod matorog? Postavlja li neko ovde ona osnovna pitanja? Šta sad, treba da zaboravimo sve što je ova pokvarena individua uradila ovom napaćenom narodu i da se divimo njegovom oporavku!? More, da se nosite svi, od medicinske sestre, preko ovog matorog čudotvorca do samog Jovanovića. To vam normalna Srbija poručuje.

strucnost ispred politike

pre 1 godinu

on vise nije politicar, niti sportista, pevac itt o doktorima i piscima ne pusete svakako. zasto bi ovaj lik bilo kome bio bitan?

Vladan

pre 1 godinu

Ceda je paradigma nase propasti. Politicar sa xy afera od kojih nijedna nema krajnje ishodiste u vidu pravosnazne presude. Pobednik tranzicije koji je od pocepanih patika stigao do egzoticnih destinacija na kojima planinari, roni dok su citavi drustveni slojevi propadali. Bas mi ga je zao?!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Za njega je Crna Reko deko....
(AL-X, 24. jun 2022 12:12)





Zamisli njega, Acu Lukasa, onog Darka Lazića i još tuce njih?! Pa Dvorska kod Loznice bi bila veličine Beograda. Ne bi bilo dovoljno kapaciteta da primi sav taj sajam ludaka na jedno mesto za zavisnike od narkotika…

lennox

pre 1 godinu

Covek se vakciniso i bustovao... pa nek se zapita sto mu treba prirodna vakcina.
(Aco, 24. jun 2022 11:50)

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.

Sale

pre 1 godinu

Ne znam cemu pitanja od coga ovaj covek zivi...pa kao i svi ostali iz Centra za ovo i ono, Insitututa za tamo i vamo, Pokreta za sta ti ja znam...zivi od reci "genocid". Kad se pojavi u medijima, za svaku rec "genocid" dobije po 500 evra od finansijera, i to je to...

Lancia Delta

pre 1 godinu

Tinkture nisu biljne kapi, nego alkoholni rastvori. Da, mogu se praviti od sirovih delova raznih biljaka, ali i od preradjevina. Verovatno najpoznatija tinktura je propolis, koji ima izuzetan uticaj na imunitet

Milan

pre 1 godinu

Srbija u 21-om veku: voda sa ljutim paprikama i ricinusovo ulje... Zar nije nekome logicnije da se Ceda oporavio zato sto se 40 dana skinuo sa toga na cemu li je vec bio i da je odsustvo otrova u stvari lek

Običan_čovjek

pre 1 godinu

Ovakvi tretmani su djelotvorni, kod ljudi koji imaju ugroženo zdravlje usled raznih činilaca. Sličan program čišćenja organizma se inače preporučuje i kod osoba koji su zavisni od psihoaktivnih supstanci, što nažalost znam iz svog najbližeg okruženja. Tako sam prvi put i čuo za ovakve tretmane. Ne kažem da gospodin Jovanović ima slične probleme.

Izbaciti otrove iz organizma (a tu ubrajam i legalne otrove koji se mogu kupiti u prodavnici) nije lako, ali je uz mnogo volje i upornosti moguće. Inače medicina i dalje ne može da objasni mnoge mehanizme ljudskog tijela, tako da ne treba apriori odbaciti sve što ne potpada pod akademsku zapadnjačku medicinu.

Tormund

pre 1 godinu

Svaka čast dedi. Poenta priče je da zaista treba negovati narodnu medicinu i verovati joj, uprkos određenom broju šarlatana koji joj remete ugled. I sam sam imao iskustva sa nekom vrstom, zbog problema sa diskus hernijom, bio sam pred operacijom, ali dva puta sam otisao u selo Vlaska kod Mladenovca, kod bake Milanke, i resila je problem.

pr

pre 1 godinu

@Mikii. Toliko zavisti, zlobe, ljubomore, pakosti, mržnje koliko se oseća u tvom komentaru nisam skoro pročitao. Hajde nabroj mi koje je to svo zlo Čeda naneo!
(Pomoć, 24. jun 2022 12:08)
Hoćemo da počnemo od studentskih protesta koje je zloupotrebio da bi upadao u kancelarije i krao kompjutere dok su nas tukli na ulicama? Da nastavimo sa otvorenom saradnjom sa koljačima iz zemunskog klana i nošenje torti po zatvorima? Pa onda ide deo o letovanjima od po 6 meseci na raznoraznim Bahami-Bora Bora-Havaji destinacijama bez dana radnog staža sa sve državnim obezbeđenjem? Ili otvorenim podsmevanjem naroda izjavama da on kupuje stanove i džipove jer ima "prijatelje" koji ga izdržavaju? A možda o "novim" radovima u kojima prebija ljude reketima i šipkama dok ih njegovo obezbeđenje drži i nikom ništa? Ovo je samo 0,1%...

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Tople kupke, ladno ćebe, čili paprika i zeleni orah, ali ključno je to što se dobro isro. Ricinus, braćo, je lek za sve srpske bolesti!

Alo alo

pre 1 godinu

Neki kazu da ga je stigla kletva od radnika iz suboticke fabrike brasna Fidelinka ....koju je ovaj na prevaru unistio pa potom kao zakupac koristio a radnicima za kikiriki placao.

Guslar

pre 1 godinu

Covek se vakciniso i bustovao... pa nek se zapita sto mu treba prirodna vakcina.
(Aco, 24. jun 2022 11:50)

Antivakserski nemoral na delu. Covek se vakcinisao tek posto je prelezao Covid. Ali zato takvi kao ti nikad nisu prelezali decije bolesti kao logicko razmisljanje, donisenje zakljucaka nakon informisanja. Lupetas i ne stidis se.

znalacpoznavalac

pre 1 godinu

Auuuu rodjaci ovo je teeeeeska neka prevara ali ok :D


Vidi Boga ti deda ima medicinsku sestru mos misliti hahahhaha Postoji naravno jedan deo mudrosti u svemu tome, ali da se kroz znoj izbacuju toksini i sve te detoks terapije su DOKAZANE gluposti. Nije on zatrovan - jednostavno ima problem sa narkoticima i to je surova stvarnost.

Dedi svaka cast - ima da se opari sad kad cela estrada, svi zivi politicari, sve moguce starlete se zalete kod njega.

seljadin

pre 1 godinu

lekari nažalost nemaju pojma, kum mi je fizijatar imao sve 9-10 ocene, i zaboli me kuk, kume šta da radim ? kupi to i to neki prah glukoza itd skup ko djavo, pio ja te sve lekove i ništa još više me boli. Majka gledala na tv kako smesa 2 kašike želatina i 1 lanenog semena pomaze, pitam kuma on će meni : zar veruješ i te baba lekove, od toga holesterol ide u nebo. Ja lepo izmerim holesterol posle 2 nedelje uzimanja ove smese a on nikad idealniji, svi parametri kako treba a kuk me prošao.

@ glupanderi

pre 1 godinu

Ne može vam doktor rešiti problem koji vi imate sa svojim lošim navikama. Lekarisutu da postave dijagnozu i leče, ne mogu doći kod vas da vas hrane, prepričavaju vam šta su učili da biste poverovali da oni nešto znaju. Većina vas LAŽE lekarima pa se čude što vasne mogu izlečiti. Većina ni ne zna da ispriča šta i kako radi pa dovede organizam u bolesno stanje.
Kako da nije Čedi sve ovo od korone. Leči se on od krađa, lopovluka - sve to ostavlja posledice na telo. O narkototicima da ne pričam.

mayor Tom

pre 1 godinu

Meni je ovo prejako, deda se sprda to sto moze a narkomancine se primaju i placaju neki "tretman" iz treceg oka.. Cujes klistirao ga svaki dan 40 dana, kupke od ljute paprike, zeleni orah u petroleju, ludilo hahha.. Ovo mora da je deda Milana Tarota hahha

sasha

pre 1 godinu

@ManeNBG
Ne bi imao 'leba da jede, da Ceda nije kupio Fidelinku...
Svi se vrlo dobro secamo njegovih "zasluga za narod". Da je pravde, klistirali bi ga u Zabeli...

Slobodan

pre 1 godinu

Da deda ima medicinsku sestri i ogroman rehabilitacioni centar. Mnostvo pacijenata leci. Plus Dub nije na Tari, imate google maps.

lennox

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Hahaha antivakseri bolesni u glavu a ti izvredja coveka koji nista lose nije rekao i nikog nije uvredio. Sta je, frka sto si primio tri doze pa si nervozan? Ne sekiraj se, mozda si imao srece i dobio samo vodicu.
(Sub013, 24. jun 2022 13:28)

Eto, dokaz da si i ti bolestan u glavu. Vas moto je da ko se vakcinise i umre od pitaj boga cega, umro je zbog vakcine, ko se vakcinise i nista mu ne fali nije dobio vakcinu, nego tamo neku vodicu. Nema vam spasa, put pod noge pa pravac psihijatar.

Marko

pre 1 godinu

Dobro, sad kada je ozdravio mogao bi da se pojavi na sudu i odgovara za svoje postupke.

Stvarno ne vidim zašto ovaj nasilnik dobija toliko pažnje medija.

Obrad atlas

pre 1 godinu

Pomogao mu je tek kad mu je dao belo i to čisto neudarano a ne kao ova zadnja roba koju je Čeda trošio .....a sad kad je opet probao prvu klasu šišti još jače ......

era

pre 1 godinu

Secam se 90’ tih ovoga lika i sve ostale koji su sada na vlasti .
Bili su opozicija i nesto novo na politickoj sceni.
Na kraju ispade da su pricali i mlatili praznu slamu a pri tome punili dzepove.
Prestavljaju ih politicarrm i biznismenima .
Al su zaboravili u toj pohlepi da zivot nije vecan i da dodje djavo po svoje ….

Realan

pre 1 godinu

Rece jednom neki poznati travar sa Zlatara u jutarnjem programu,:"Dok ste zdravi bavite se narodnom medicinom i cajevima,kad se razbolite idite kod doktora".Tu je sva mudrost,kakvi cajevi,tinkture i petrolej,posle bude kasno.

Pomoć

pre 1 godinu

@Mikii. Toliko zavisti, zlobe, ljubomore, pakosti, mržnje koliko se oseća u tvom komentaru nisam skoro pročitao. Hajde nabroj mi koje je to svo zlo Čeda naneo!

sumnjičav

pre 1 godinu

a sto je opljackao narod?
(Belmont, 24. jun 2022 13:35)

Kako je delao tako mu se i vraća, jedino da razdeli novac ovoj deci bolesnoj pa da moooožda uspe da skine delić te crne karme

Sub013

pre 1 godinu

nakon ovoga svi u Srbiji moramo da se zapitao čemu postojanje svih medicinskih ustanova ,svih lekara ,doktora nauka , VMA?
(Saša, 24. jun 2022 11:56)

Kako čemu? Da nam uzimaju pare i da nam prepisuju lekove na koje cemo se navuci, a koji nam nece resiti problem, dovoljni razlozi za njihovo postojanje. Inace Deko, to sto si spasio Cedu nije za pohvalu, to je sramota.

Lala

pre 1 godinu

Čeda je po simptomima pre za vulkanizera...A nadam se da ga je čiča doooobro isklistirao, kad već neće robijaši u Padinjaku. Tamo bi mu i šuljeve namestili.

Mile dizna

pre 1 godinu

@(Kaiser Roger, 24. jun 2022 12:22)
Moj predlog za tebe kad se sljedeći put razboliš. Nemoj da se obraćaš ljekarima za pomoć, nađi prvog elektro ili mašinskog inženjera ili stručnjaka za kvantnu fiziku i reci im šta te muči. Da se razumijemo podjednako cijenim sve prirodne nauke i sigurno je da su fizika, hemija i matematika izuzetno zaslužne za napredak i u biologiji (medicini). Ali tvrditi da medicina nije napredovala, ni sam ne znam kako bih taj 'zaključak' opisao. Uzmi malo i pročitaj istoriju medicine i pronađi podstke koliko su recimo života odnosili tifus, kuga ili tuberkuloza u prošlosti. Ili recimo da pojedine vrsta kancera imaju takvu prognozu da 95% i više pacijenata preživi pet godina (tako se u medicini računa) ili da neko sa srčanim problemima nakon koronarne angioplastije ide isti dan kući!

kejdl

pre 1 godinu

Vladan

Pazi sad je izbio i te adute protiv sebe, sad smo mu sve oprostili jer se jadnik namucio. Pa otisao u bec, budimpestu, crnu goru i ko zna gde jos. Ja od moje plate mogu da odem samo na adu. Al to je kad sam zavidljiv a on uspesan pa mogu samo da lajem na portalima. To se sve zove divlji kapitalizam pa ko se snaso snaso se.

Mandjup

pre 1 godinu

Nemaju svi para da ih leči deka sa Uba .Svaka čast i hvala bogu da svako bude dobro ali nešto je trulo u Državi Srbiji NEMA PARA

Silvija

pre 1 godinu

Lepo Cedo da je ozdravijo,nije mogao da dise,nego je piskao,
Moj Cedo sto drugome radis sve se tebi vraca i mozda si pomislio na Slobodana Milosevica kada je on piskao i slabo disao i najzad otrovase ga,

Sub013

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Hahaha antivakseri bolesni u glavu a ti izvredja coveka koji nista lose nije rekao i nikog nije uvredio. Sta je, frka sto si primio tri doze pa si nervozan? Ne sekiraj se, mozda si imao srece i dobio samo vodicu.

Zapisnik

pre 1 godinu

Neki kazu da ga je stigla kletva od radnika iz suboticke fabrike brasna Fidelinka ....koju je ovaj na prevaru unistio pa potom kao zakupac koristio a radnicima za kikiriki placao.
(Alo alo, 24. jun 2022 13:30)
Cinjenice kazu da je Fidelinka propala dok Jovanovic nije ni znao gde se nalazi. Pa je firma u kojoj je Jovanovic bio samo manjinski akcionar podigla proizvodnju. I jedno vreme su sjajno radili. Onda je dosla na zub zbog Jovanovica i nije mogla da uzima kredite za obrtni kapital. I onda se definitivno ugasila. Al tebi islicnim pakosnim ljudima je lakse da usvojite popioidno baljezganje kao aksiome i na tome gradite svetonazor. Tako je tuzno biti vi.

ManeNBG

pre 1 godinu

Normalnog Srbina slabo zanima ovaj lik i bilo kakvo njegovo stanje.
(brainstorm, 24. jun 2022 15:27)
Da ti nije bilo tog lika "normalni" Srbine jos bi ti gorivo kupovao u flasama, sapun na haubama u Bulevaru, a kaladnont u Segedinu. Nego nemas ti pojma. Nadojio si se propagande shovinistickih mafio biltena pa mislis da nesto znas. A nemas blage veze. Ko telence. Bravo za dedu Milovana, bravo za Jovanovica!

sasha

pre 1 godinu

@Kaiser Roger
Pogledaj kolika je bila prosecna starost pre sto godina, a kolika danas i zapitaj se zbog cega. Sigurno nije jer se zdravije zivi, a travara je bilo i tada...

Sub013

pre 1 godinu

Antivakserski nemoral na delu. Covek se vakcinisao tek posto je prelezao Covid. Ali zato takvi kao ti nikad nisu prelezali decije bolesti kao logicko razmisljanje, donisenje zakljucaka nakon informisanja. Lupetas i ne stidis se.
(Guslar, 24. jun 2022 12:28)

Pa, kakve veze ima sto se vakcinisao posle Kovida? Kakve veze ima i da li je imao Kovid ili ne, kakav Kovid, Kovid je potpuno nebitan ovde, ljudi masovno umiru od vakcina, a ako posle svega ima jos ljudi koji veruju u Kovid onda je to stvarno zabrinjavajuće. Nije ovo globalna pande ija vec globalni IQ test

Silvija

pre 1 godinu

Lepo Cedo da je ozdravijo,nije mogao da dise,nego je piskao,
Moj Cedo sto drugome radis sve se tebi vraca i mozda si pomislio na Slobodana Milosevica kada je on piskao i slabo disao i najzad otrovase ga,

srebroljub

pre 1 godinu

Bas smo svi zabrinuti za Cedino zdravlje, posto je ovaj covek, poznat po svom postenju, uvek radio u interesu gradjana Srbije.
(Nauta, 24. jun 2022 15:22)

Jedini glasao da se ne pokloni NIS rusima, tako da imao je on svojih momenata u istoriji... ili ono kad je nagovorio Miloševića da se preda mirno

Radim klistir po kucama

pre 1 godinu

>> klistirao ga svaki dan 40 dana, kupke od ljute paprike, zeleni orah u petroleju, ludilo hahha..

Da je procedura izvodjena u bosanskoj piramidi "mjeseca" dejstvo bi bilo jos 145% bolje!

ultrasrbin

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Moguce da si u pravu, ali ako moze meni laiku da objasnis.
Nakon prvog puta nije stekao imunitet, a ni nakon drugog.
Nakon treceg puta se vakcinisao iako je preporuka da se saceka bar 6 meseci.
Nesto mi matematika ne pije vodu.

A isto tako tvoje tvrdnje nisu istinite sto imas i iz izjava lekara
"Čedomir Jovanović po drugi put je zaražen virusom kovid- 19. Lider LDP-a je na Badnji dan viđen u bolnici “Dragiša Mišović” na Dedinju gde se testirao, posle čega je potvrđeno da je pozitivan.

Prema rečima izvora bliskog političaru, on ima upalu pluća, ali za razliku od predhodnog puta mnogo lakšu kliničku sliku zbog toga što je vakcinisan."

Prvi put je bilo kada? Nije mu obezbedilo imunitet. vakcinisao se i ubrzo nakon toga ponovo korona sa zapaljenje pluca.

matssh

pre 1 godinu

Zasto covece , zasto?.Zasto nisi mogao da uzivas u tim osamdestim godinama nego petljas sa propalim politicarima?Ovako oporavljen taman na vreme da ide u Srebrenicu.

Nenad

pre 1 godinu

@Kaiser Roger
Pogledaj kolika je bila prosecna starost pre sto godina, a kolika danas i zapitaj se zbog cega. Sigurno nije jer se zdravije zivi, a travara je bilo i tada...
(sasha, 24. jun 2022 18:20)


Kada eliminisemo smanjenje smrtnosti kod dece, zivot i nije toliko mnogo produzen koliko se misli. Urgentna medicina, antibiotici i sapun su najzasluzniji, sve ostalo je vrlo diskutabilno.

Andrea

pre 1 godinu

U kakvom li je stanju njegova crevna fauna posle 40 dana klistiranja? Možda bi neki doktor mogao da da svoje mišljenje i objasni plebsu da to nije baš preporučljivo činiti često.

Komša

pre 1 godinu

Kada je došao šištao je na nos.
Posle klistiranja prošištao i na drugu stranu.
Sad i da hoce da se naduva ne može kad šišti na sve strane ko probušen balon.


Čiča je postigao što i Otac Branislav ,samo bez lopate.

Pomoć

pre 1 godinu

@Mikii. Toliko zavisti, zlobe, ljubomore, pakosti, mržnje koliko se oseća u tvom komentaru nisam skoro pročitao. Hajde nabroj mi koje je to svo zlo Čeda naneo!

lennox

pre 1 godinu

Covek se vakciniso i bustovao... pa nek se zapita sto mu treba prirodna vakcina.
(Aco, 24. jun 2022 11:50)

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.

ManeNBG

pre 1 godinu

Normalnog Srbina slabo zanima ovaj lik i bilo kakvo njegovo stanje.
(brainstorm, 24. jun 2022 15:27)
Da ti nije bilo tog lika "normalni" Srbine jos bi ti gorivo kupovao u flasama, sapun na haubama u Bulevaru, a kaladnont u Segedinu. Nego nemas ti pojma. Nadojio si se propagande shovinistickih mafio biltena pa mislis da nesto znas. A nemas blage veze. Ko telence. Bravo za dedu Milovana, bravo za Jovanovica!

Guslar

pre 1 godinu

Covek se vakciniso i bustovao... pa nek se zapita sto mu treba prirodna vakcina.
(Aco, 24. jun 2022 11:50)

Antivakserski nemoral na delu. Covek se vakcinisao tek posto je prelezao Covid. Ali zato takvi kao ti nikad nisu prelezali decije bolesti kao logicko razmisljanje, donisenje zakljucaka nakon informisanja. Lupetas i ne stidis se.

Mikii

pre 1 godinu

"Nakon 40 dana boravka ovde, Čeda je osvanuo kao nov. Zvao me je i rekao mi da sada može da vozi kola bez problema. Bio je u Beču, prošao Budimpeštu, išao je u Sarajevo, potom u Crnu Goru... Rekao sam mu da smanji malo, ali se on baš zalaufao da radi...", istakao je Milošević.

Šta on, bre, radi? Kakav Beč, kakva Budimpešta, odakle čoveku 4000 evra da iz cuga plati to lečenje kod matorog? Postavlja li neko ovde ona osnovna pitanja? Šta sad, treba da zaboravimo sve što je ova pokvarena individua uradila ovom napaćenom narodu i da se divimo njegovom oporavku!? More, da se nosite svi, od medicinske sestre, preko ovog matorog čudotvorca do samog Jovanovića. To vam normalna Srbija poručuje.

Milan

pre 1 godinu

Srbija u 21-om veku: voda sa ljutim paprikama i ricinusovo ulje... Zar nije nekome logicnije da se Ceda oporavio zato sto se 40 dana skinuo sa toga na cemu li je vec bio i da je odsustvo otrova u stvari lek

Sub013

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Hahaha antivakseri bolesni u glavu a ti izvredja coveka koji nista lose nije rekao i nikog nije uvredio. Sta je, frka sto si primio tri doze pa si nervozan? Ne sekiraj se, mozda si imao srece i dobio samo vodicu.

Sub013

pre 1 godinu

Antivakserski nemoral na delu. Covek se vakcinisao tek posto je prelezao Covid. Ali zato takvi kao ti nikad nisu prelezali decije bolesti kao logicko razmisljanje, donisenje zakljucaka nakon informisanja. Lupetas i ne stidis se.
(Guslar, 24. jun 2022 12:28)

Pa, kakve veze ima sto se vakcinisao posle Kovida? Kakve veze ima i da li je imao Kovid ili ne, kakav Kovid, Kovid je potpuno nebitan ovde, ljudi masovno umiru od vakcina, a ako posle svega ima jos ljudi koji veruju u Kovid onda je to stvarno zabrinjavajuće. Nije ovo globalna pande ija vec globalni IQ test

Zapisnik

pre 1 godinu

Neki kazu da ga je stigla kletva od radnika iz suboticke fabrike brasna Fidelinka ....koju je ovaj na prevaru unistio pa potom kao zakupac koristio a radnicima za kikiriki placao.
(Alo alo, 24. jun 2022 13:30)
Cinjenice kazu da je Fidelinka propala dok Jovanovic nije ni znao gde se nalazi. Pa je firma u kojoj je Jovanovic bio samo manjinski akcionar podigla proizvodnju. I jedno vreme su sjajno radili. Onda je dosla na zub zbog Jovanovica i nije mogla da uzima kredite za obrtni kapital. I onda se definitivno ugasila. Al tebi islicnim pakosnim ljudima je lakse da usvojite popioidno baljezganje kao aksiome i na tome gradite svetonazor. Tako je tuzno biti vi.

Sale

pre 1 godinu

Ne znam cemu pitanja od coga ovaj covek zivi...pa kao i svi ostali iz Centra za ovo i ono, Insitututa za tamo i vamo, Pokreta za sta ti ja znam...zivi od reci "genocid". Kad se pojavi u medijima, za svaku rec "genocid" dobije po 500 evra od finansijera, i to je to...

srebroljub

pre 1 godinu

Bas smo svi zabrinuti za Cedino zdravlje, posto je ovaj covek, poznat po svom postenju, uvek radio u interesu gradjana Srbije.
(Nauta, 24. jun 2022 15:22)

Jedini glasao da se ne pokloni NIS rusima, tako da imao je on svojih momenata u istoriji... ili ono kad je nagovorio Miloševića da se preda mirno

lennox

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Hahaha antivakseri bolesni u glavu a ti izvredja coveka koji nista lose nije rekao i nikog nije uvredio. Sta je, frka sto si primio tri doze pa si nervozan? Ne sekiraj se, mozda si imao srece i dobio samo vodicu.
(Sub013, 24. jun 2022 13:28)

Eto, dokaz da si i ti bolestan u glavu. Vas moto je da ko se vakcinise i umre od pitaj boga cega, umro je zbog vakcine, ko se vakcinise i nista mu ne fali nije dobio vakcinu, nego tamo neku vodicu. Nema vam spasa, put pod noge pa pravac psihijatar.

seljadin

pre 1 godinu

lekari nažalost nemaju pojma, kum mi je fizijatar imao sve 9-10 ocene, i zaboli me kuk, kume šta da radim ? kupi to i to neki prah glukoza itd skup ko djavo, pio ja te sve lekove i ništa još više me boli. Majka gledala na tv kako smesa 2 kašike želatina i 1 lanenog semena pomaze, pitam kuma on će meni : zar veruješ i te baba lekove, od toga holesterol ide u nebo. Ja lepo izmerim holesterol posle 2 nedelje uzimanja ove smese a on nikad idealniji, svi parametri kako treba a kuk me prošao.

Tormund

pre 1 godinu

Svaka čast dedi. Poenta priče je da zaista treba negovati narodnu medicinu i verovati joj, uprkos određenom broju šarlatana koji joj remete ugled. I sam sam imao iskustva sa nekom vrstom, zbog problema sa diskus hernijom, bio sam pred operacijom, ali dva puta sam otisao u selo Vlaska kod Mladenovca, kod bake Milanke, i resila je problem.

Sub013

pre 1 godinu

nakon ovoga svi u Srbiji moramo da se zapitao čemu postojanje svih medicinskih ustanova ,svih lekara ,doktora nauka , VMA?
(Saša, 24. jun 2022 11:56)

Kako čemu? Da nam uzimaju pare i da nam prepisuju lekove na koje cemo se navuci, a koji nam nece resiti problem, dovoljni razlozi za njihovo postojanje. Inace Deko, to sto si spasio Cedu nije za pohvalu, to je sramota.

znalacpoznavalac

pre 1 godinu

Auuuu rodjaci ovo je teeeeeska neka prevara ali ok :D


Vidi Boga ti deda ima medicinsku sestru mos misliti hahahhaha Postoji naravno jedan deo mudrosti u svemu tome, ali da se kroz znoj izbacuju toksini i sve te detoks terapije su DOKAZANE gluposti. Nije on zatrovan - jednostavno ima problem sa narkoticima i to je surova stvarnost.

Dedi svaka cast - ima da se opari sad kad cela estrada, svi zivi politicari, sve moguce starlete se zalete kod njega.

strucnost ispred politike

pre 1 godinu

on vise nije politicar, niti sportista, pevac itt o doktorima i piscima ne pusete svakako. zasto bi ovaj lik bilo kome bio bitan?

pr

pre 1 godinu

@Mikii. Toliko zavisti, zlobe, ljubomore, pakosti, mržnje koliko se oseća u tvom komentaru nisam skoro pročitao. Hajde nabroj mi koje je to svo zlo Čeda naneo!
(Pomoć, 24. jun 2022 12:08)
Hoćemo da počnemo od studentskih protesta koje je zloupotrebio da bi upadao u kancelarije i krao kompjutere dok su nas tukli na ulicama? Da nastavimo sa otvorenom saradnjom sa koljačima iz zemunskog klana i nošenje torti po zatvorima? Pa onda ide deo o letovanjima od po 6 meseci na raznoraznim Bahami-Bora Bora-Havaji destinacijama bez dana radnog staža sa sve državnim obezbeđenjem? Ili otvorenim podsmevanjem naroda izjavama da on kupuje stanove i džipove jer ima "prijatelje" koji ga izdržavaju? A možda o "novim" radovima u kojima prebija ljude reketima i šipkama dok ih njegovo obezbeđenje drži i nikom ništa? Ovo je samo 0,1%...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Za njega je Crna Reko deko....
(AL-X, 24. jun 2022 12:12)





Zamisli njega, Acu Lukasa, onog Darka Lazića i još tuce njih?! Pa Dvorska kod Loznice bi bila veličine Beograda. Ne bi bilo dovoljno kapaciteta da primi sav taj sajam ludaka na jedno mesto za zavisnike od narkotika…

Silvija

pre 1 godinu

Lepo Cedo da je ozdravijo,nije mogao da dise,nego je piskao,
Moj Cedo sto drugome radis sve se tebi vraca i mozda si pomislio na Slobodana Milosevica kada je on piskao i slabo disao i najzad otrovase ga,

mayor Tom

pre 1 godinu

Meni je ovo prejako, deda se sprda to sto moze a narkomancine se primaju i placaju neki "tretman" iz treceg oka.. Cujes klistirao ga svaki dan 40 dana, kupke od ljute paprike, zeleni orah u petroleju, ludilo hahha.. Ovo mora da je deda Milana Tarota hahha

@ glupanderi

pre 1 godinu

Ne može vam doktor rešiti problem koji vi imate sa svojim lošim navikama. Lekarisutu da postave dijagnozu i leče, ne mogu doći kod vas da vas hrane, prepričavaju vam šta su učili da biste poverovali da oni nešto znaju. Većina vas LAŽE lekarima pa se čude što vasne mogu izlečiti. Većina ni ne zna da ispriča šta i kako radi pa dovede organizam u bolesno stanje.
Kako da nije Čedi sve ovo od korone. Leči se on od krađa, lopovluka - sve to ostavlja posledice na telo. O narkototicima da ne pričam.

Alo alo

pre 1 godinu

Neki kazu da ga je stigla kletva od radnika iz suboticke fabrike brasna Fidelinka ....koju je ovaj na prevaru unistio pa potom kao zakupac koristio a radnicima za kikiriki placao.

Silvija

pre 1 godinu

Lepo Cedo da je ozdravijo,nije mogao da dise,nego je piskao,
Moj Cedo sto drugome radis sve se tebi vraca i mozda si pomislio na Slobodana Milosevica kada je on piskao i slabo disao i najzad otrovase ga,

Mile dizna

pre 1 godinu

@(Kaiser Roger, 24. jun 2022 12:22)
Moj predlog za tebe kad se sljedeći put razboliš. Nemoj da se obraćaš ljekarima za pomoć, nađi prvog elektro ili mašinskog inženjera ili stručnjaka za kvantnu fiziku i reci im šta te muči. Da se razumijemo podjednako cijenim sve prirodne nauke i sigurno je da su fizika, hemija i matematika izuzetno zaslužne za napredak i u biologiji (medicini). Ali tvrditi da medicina nije napredovala, ni sam ne znam kako bih taj 'zaključak' opisao. Uzmi malo i pročitaj istoriju medicine i pronađi podstke koliko su recimo života odnosili tifus, kuga ili tuberkuloza u prošlosti. Ili recimo da pojedine vrsta kancera imaju takvu prognozu da 95% i više pacijenata preživi pet godina (tako se u medicini računa) ili da neko sa srčanim problemima nakon koronarne angioplastije ide isti dan kući!

Vladan

pre 1 godinu

Ceda je paradigma nase propasti. Politicar sa xy afera od kojih nijedna nema krajnje ishodiste u vidu pravosnazne presude. Pobednik tranzicije koji je od pocepanih patika stigao do egzoticnih destinacija na kojima planinari, roni dok su citavi drustveni slojevi propadali. Bas mi ga je zao?!!!

Običan_čovjek

pre 1 godinu

Ovakvi tretmani su djelotvorni, kod ljudi koji imaju ugroženo zdravlje usled raznih činilaca. Sličan program čišćenja organizma se inače preporučuje i kod osoba koji su zavisni od psihoaktivnih supstanci, što nažalost znam iz svog najbližeg okruženja. Tako sam prvi put i čuo za ovakve tretmane. Ne kažem da gospodin Jovanović ima slične probleme.

Izbaciti otrove iz organizma (a tu ubrajam i legalne otrove koji se mogu kupiti u prodavnici) nije lako, ali je uz mnogo volje i upornosti moguće. Inače medicina i dalje ne može da objasni mnoge mehanizme ljudskog tijela, tako da ne treba apriori odbaciti sve što ne potpada pod akademsku zapadnjačku medicinu.

Slobodan

pre 1 godinu

Da deda ima medicinsku sestri i ogroman rehabilitacioni centar. Mnostvo pacijenata leci. Plus Dub nije na Tari, imate google maps.

Lancia Delta

pre 1 godinu

Tinkture nisu biljne kapi, nego alkoholni rastvori. Da, mogu se praviti od sirovih delova raznih biljaka, ali i od preradjevina. Verovatno najpoznatija tinktura je propolis, koji ima izuzetan uticaj na imunitet

Realan

pre 1 godinu

Rece jednom neki poznati travar sa Zlatara u jutarnjem programu,:"Dok ste zdravi bavite se narodnom medicinom i cajevima,kad se razbolite idite kod doktora".Tu je sva mudrost,kakvi cajevi,tinkture i petrolej,posle bude kasno.

Obrad atlas

pre 1 godinu

Pomogao mu je tek kad mu je dao belo i to čisto neudarano a ne kao ova zadnja roba koju je Čeda trošio .....a sad kad je opet probao prvu klasu šišti još jače ......

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Tople kupke, ladno ćebe, čili paprika i zeleni orah, ali ključno je to što se dobro isro. Ricinus, braćo, je lek za sve srpske bolesti!

Lala

pre 1 godinu

Čeda je po simptomima pre za vulkanizera...A nadam se da ga je čiča doooobro isklistirao, kad već neće robijaši u Padinjaku. Tamo bi mu i šuljeve namestili.

Marko

pre 1 godinu

Dobro, sad kada je ozdravio mogao bi da se pojavi na sudu i odgovara za svoje postupke.

Stvarno ne vidim zašto ovaj nasilnik dobija toliko pažnje medija.

sumnjičav

pre 1 godinu

a sto je opljackao narod?
(Belmont, 24. jun 2022 13:35)

Kako je delao tako mu se i vraća, jedino da razdeli novac ovoj deci bolesnoj pa da moooožda uspe da skine delić te crne karme

sasha

pre 1 godinu

@Kaiser Roger
Pogledaj kolika je bila prosecna starost pre sto godina, a kolika danas i zapitaj se zbog cega. Sigurno nije jer se zdravije zivi, a travara je bilo i tada...

Mandjup

pre 1 godinu

Nemaju svi para da ih leči deka sa Uba .Svaka čast i hvala bogu da svako bude dobro ali nešto je trulo u Državi Srbiji NEMA PARA

sasha

pre 1 godinu

@ManeNBG
Ne bi imao 'leba da jede, da Ceda nije kupio Fidelinku...
Svi se vrlo dobro secamo njegovih "zasluga za narod". Da je pravde, klistirali bi ga u Zabeli...

kejdl

pre 1 godinu

Vladan

Pazi sad je izbio i te adute protiv sebe, sad smo mu sve oprostili jer se jadnik namucio. Pa otisao u bec, budimpestu, crnu goru i ko zna gde jos. Ja od moje plate mogu da odem samo na adu. Al to je kad sam zavidljiv a on uspesan pa mogu samo da lajem na portalima. To se sve zove divlji kapitalizam pa ko se snaso snaso se.

era

pre 1 godinu

Secam se 90’ tih ovoga lika i sve ostale koji su sada na vlasti .
Bili su opozicija i nesto novo na politickoj sceni.
Na kraju ispade da su pricali i mlatili praznu slamu a pri tome punili dzepove.
Prestavljaju ih politicarrm i biznismenima .
Al su zaboravili u toj pohlepi da zivot nije vecan i da dodje djavo po svoje ….

Nenad

pre 1 godinu

@Kaiser Roger
Pogledaj kolika je bila prosecna starost pre sto godina, a kolika danas i zapitaj se zbog cega. Sigurno nije jer se zdravije zivi, a travara je bilo i tada...
(sasha, 24. jun 2022 18:20)


Kada eliminisemo smanjenje smrtnosti kod dece, zivot i nije toliko mnogo produzen koliko se misli. Urgentna medicina, antibiotici i sapun su najzasluzniji, sve ostalo je vrlo diskutabilno.

Radim klistir po kucama

pre 1 godinu

>> klistirao ga svaki dan 40 dana, kupke od ljute paprike, zeleni orah u petroleju, ludilo hahha..

Da je procedura izvodjena u bosanskoj piramidi "mjeseca" dejstvo bi bilo jos 145% bolje!

ultrasrbin

pre 1 godinu

Nerazumnice, on je 3x lezao u bolnici zbog korone, a ne zbog vakcine. Vakcinisao se je tek kad je po 3x preziveo koronu. Probleme koje ima sa zdravljem i koje ce verovatno do kraja zivota imati, ima zbog vise puta prelezane korone, a ne zbog vakcine, ali tebi vise odgovara da se*es ovo drugo. Kakvi ste vi bednici antivakseri to nije normalno. Bas bolesni, ali u glavu.
(lennox, 24. jun 2022 12:11)

Moguce da si u pravu, ali ako moze meni laiku da objasnis.
Nakon prvog puta nije stekao imunitet, a ni nakon drugog.
Nakon treceg puta se vakcinisao iako je preporuka da se saceka bar 6 meseci.
Nesto mi matematika ne pije vodu.

A isto tako tvoje tvrdnje nisu istinite sto imas i iz izjava lekara
"Čedomir Jovanović po drugi put je zaražen virusom kovid- 19. Lider LDP-a je na Badnji dan viđen u bolnici “Dragiša Mišović” na Dedinju gde se testirao, posle čega je potvrđeno da je pozitivan.

Prema rečima izvora bliskog političaru, on ima upalu pluća, ali za razliku od predhodnog puta mnogo lakšu kliničku sliku zbog toga što je vakcinisan."

Prvi put je bilo kada? Nije mu obezbedilo imunitet. vakcinisao se i ubrzo nakon toga ponovo korona sa zapaljenje pluca.

Andrea

pre 1 godinu

U kakvom li je stanju njegova crevna fauna posle 40 dana klistiranja? Možda bi neki doktor mogao da da svoje mišljenje i objasni plebsu da to nije baš preporučljivo činiti često.

matssh

pre 1 godinu

Zasto covece , zasto?.Zasto nisi mogao da uzivas u tim osamdestim godinama nego petljas sa propalim politicarima?Ovako oporavljen taman na vreme da ide u Srebrenicu.

Komša

pre 1 godinu

Kada je došao šištao je na nos.
Posle klistiranja prošištao i na drugu stranu.
Sad i da hoce da se naduva ne može kad šišti na sve strane ko probušen balon.


Čiča je postigao što i Otac Branislav ,samo bez lopate.