Utorak, 26.01.2021.

08:10

Zatvorena škola "Stvar srca", potvrdila supruga Mike Aleksića VIDEO

Izvor: B92

Zatvorena škola "Stvar srca", potvrdila supruga Mike Aleksiæa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Analiza

pre 3 godine

Back in black, kaxite mi, da li ste koji put imali utisak da vas, recimo, političari siluju u mozak svojim lažima, pa im opet poverujete I glasate? Ili da vas siluju u mozak na poslu, pa ga opet radite, jer, jbg, nemate izbora? A znate li i da postoje zene koje žive sa onim koji ih tuče jer ga se ili plaše ili se užasno stide? Ili deca koja ne prijavljuju riditelje za silovanje jer se plaše i stide? To što postoje promiskuitetne devojke nije izgovor za čoveka koji je isprao mozak toj deci, pretvorio ih u članove sekte, bukvalno, jer ih ne udaljio od porodice i onda ih iskoristio. Alo, pa matore ljude sekte zavedu i zamute im mozak a kamo li deci, kad im kažeš da su posebna, da je to vaša tajna i... Odgovornost ide:silovatelj, oni koji su znali i ćutali tj supruga i kolege, roditelji dece koja su tamo išla, država koja nije proveravala te privatne tzv škole i svi oni koji oitaju:zašto tek sad laže, zašto se vraćala jer oni pnorave atmosferu linca i nepoverenja prema žrtvi, jer su svi odjednom pravnici i veruju da je optuženi nevin dok se ne dokaze suprotn. Saric, Kavcani, Skaljarci, su takodje nevini jer ni njima nije dokazano da su kriminalci, znate.

Јабучило

pre 3 godine

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)

Како само банализујеш. Али да. Мама, тата, имам проблем о коме ми је тешко да причам. Саслушајте ме пажљиво. Тај човек...

Le Scorpion Serbe

pre 3 godine

Naš je narod od svojih pradedova koji robuju kurti i murti još od Osmanlija nasledio duh samoponižavanja i podaništva zarad koristi, a često ne ni iz koristi nego čisto da od nadređenog ne bi osetio ćuške na svojoj egzistenciji. Meni moji savetuju da ne raskidam poslovni ugovor sa nekom profesorkom na čijem naučnom projektu radim, a koja me tretirala i zloupotrebljavala da ne pišem sad kako sve. U osnovnoj školi mi stariji brat savetovao kad sam bio žrtva vršnjačkog maltretiranja: "Šta ih provociraš? Budi normalan i neće te proganjati"! To je nacionalna stvar, za koju nisam optimista da će se lako promeniti. A tu je i politička institucionalizacija nasilnika, protekcija kojekakvih ološa samo zato što su bliski režimu.

John

pre 3 godine

Znate bre vi sta je to silovanje?
(Back in Black, 26. januar 2021 20:42)

Ne znam bre. Nadam se da ni ja niti iko koga poznajem to nikada neće saznati.
Jer odgovor na to pitanje ti može dati samo neko ko je bio silovan.
Da se ne ponavljam, ostavio sam komentar na vest "Novo svedočenje..."
Eno tamo lepo devojka koja očigledno JESTE silovana lepo objasnila zašto nije prijavila odmah - "Imala sam u tom momentu nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svesna"
Ali važno je da ti bre sve znaš...

Ivanbg

pre 3 godine

Kada se zavrsi ova saga oko seksualnog zlostavljanja trebalo bi pokrenuti istragu vezano za tu skolu. Za mito i korupciju tj. zloupotrebu polozaja na FDU.

Kako su svi ti ucenici iz te skole upisivali FDU a neki koji nisu ulagali novac kod Aleksica za to nisu imali priliku.
Da li im je "pomognuto" i koliko? Da se supruga gospodina Aleksica ispita zajedno sa celom ekipom sa FDU.

Da se propita gospodin Radulovic, kao i svi ostali roditelji... da se vidi koliko je placena skola i sta je jos placeno uz to, pa da se lagano upadne na FDU. Ko je to omogucio?

To mora da saceka da se zavrsi prvo ovo. Ali sve to zajedno smrdi na kilometar.

Naravno, tesko da ce se to desiti jer ko da baci senku na pobunu hrabrih zena i izopacenost starijeg coveka ali da li su svi u ovoj prici bas nevini? I ko je kriv i za sta?

eeeeee

pre 3 godine

@gile: Moram da Vas razocaram, ali NIJEDAN roditelj na ovoj planeti ne poznaje svoje dete 100%. Ovo Vam kazem i kao necija cerka i kao majka i kao nastavnik koji radi sa decom vec 20 godina. Odlicno se secam sta sam sve bila u stanju da sakrijem od svoje majke, koja je inace moja najveca podrska, najbolja majka na svetu sto se kaze, od koje sam apsolutno uvek imala podrsku i znala da sve smem da joj kazem. Pa opet nisam. Znaci nisam imala nijedan razlog da od nje krijem nista ali opet jesam. Zasto? Pa zato sto sam bila tinejdzerka koja se stidi, koja se poverava drugarici radije nego majci, koja ne zeli da joj se majka brine ili razocara. Zato sto to rade sva deca na ovoj planeti.
I da Vas jos jednom razocaram, roditelji kao sto ste Vi, koji misle da znaju bas sve o svojoj deci - Vi se najvise iznenadite kad saznate nesto sto se ne uklapa u sliku koju imate o svom detetu. Nemojte da precenjujete svoje mogucnosti, mogli biste grdno da se iznenadite. Ovo je dobronameran savet.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)
Ne mora ni da kaže roditeljima.Ako majka i otac ne mogu da provale da sa njihovim cerkom nesto nije u redu pa onda ne znam sta da kazem.Sedam puta te siluje profesor glume i to niko na ovoj zemaljskoj kugli nije provalio.Drugarice da ne primete da nesto nije u redu sa tobom.Znate bre vi sta je to silovanje?A ja znam zašto niko nije primetio da sa njom nešto nije u redu.Pa zato sto je sve bilo sa njom u redu i normalno se ponasala A ako napišem zasto je sve sa njom bilo u redu i normalno se ponašala onda nece da mi objave komentar.

iva

pre 3 godine

Ispricacu vam jednu pricu.
U jednom selu u Sumadiji ziveli su muz i zena, decenijama. On je nju sve vreme krvnicki tukao, i drzao je kao psa. Jednog dana, ona ga je na spavanju poparila vrelom vodom. On je zavrsio u bolnici sa laksim opekotinama, ona se vratila u drugo selo, kod svoje rodbine. On je izasao iz bolnice. Njena rodbina je smatrala da je im ona nanosi sramotu time sto se vratila kod njih, i naterali su je da se vrati muzu. Muzu koji je krvnicki tukao, posto ga je poparila vrelom vodom. Da se vrati. Posto je to zena koja radi na selu i koja ne moze sama da se izdrzava, niti ima bilo sta od zemlje na svoje ime, nije imala izbora, vratila se.
Vratila se.

Razmislite o tome vajni komentatori, kojima su puna usta zasto nije ovo zasto nije ono. Zasto nije? Pa iz istog razloga zasto ni vi niste, nego kuckate na internetu.

pp

pre 3 godine

Stvarno mi nije jasno da je ta devojka isla kod profesora na silovanje svojevoljno!? Ne branim profesora ali ovde je ocigledno da je ovo neki sado mazo odnos. Posebno od kad je devojka pocela da otkriva svoj karakter sa pricom o seriji, sa komunikacijom sa pevaljkom gde se 'slazu' ! Da ne kazem repliku iz naseg kultnog filma gde se klinke... nastavak znate. Mi sad nesto moralisemo i pravimo se fini a svi znamo sta se desav
a po skolama i po zurkama medju
omladinom. Droge,alkohola a naravno i
sex-a ima na sve strane. Nisi IN ako nisi imao sex sa vec petnaest,sesnaest. Hteli smo evropske vrednosti, sad smo ij i dobili. Barem smo ih dostigli u necemu.

Roki

pre 3 godine

John

Kada? Čim se desi

Kome? Prvo svojim roditeljima, onda policiji.

Kako? Otvoreno, iskreno.

Gde? U svom domu, zatim u policijskoj stanici.

Koliko? Koliko god je potrebno da neko čuje i uradi nešto.

aabb

pre 3 godine

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.
(aabb, 26. januar 2021 18:15)

Ovo sto je Milena uradila retko ko bi uradio. Ovo sto je uradila je herojsko delo i ima siri znacaj za drustvo.
(malo razmislite pre nego sto napisete, 26. januar 2021 19:06)

Ja se 100% slazem sa tobom. Uopste ne pricam o tome, to nije diskusija i jeste znacajno za celo drustvo. Ja pricam o tome da je pocela da preteruje u svom promovisanju same sebe, da istura sebe kao heroja nacije, da postavlja svoje slike sa naslovnih stranica. Preteruje u tim hvalospevima o sebi sa sve krunom na glavi, malo je pateticno, neukusno a i kontraproduktivno. Pogledaj njen instagram profil i shvatices o cemu pricam.

John

pre 3 godine

Aleksić nije stvorio kult ličnosti, vi i vama slični roditelji ste od njega to činioi.Jer je bilo kul, bilo je stvar prestiža i gradjanskog statusa da kažete :"dete mi uči glumu kod MIke"!Objavite,ako hoćete...A ako nećete i to će mi biti jasno.
(gile, 26. januar 2021 19:38)

Naravno da jeste stvorio kult.
Počevši od toga da je roditeljima zabranio pristup školi. Onda je deci ispirao mozak sa time da su "ona posebna", da je "ta škola samo njihova" - otprilike - šta se desi u školi, ostaje u školi, da je to, takoreći, "njihova mala tajna" (što je u dlaku isti pristup koji koriste zlostavljači dece, što će vam svaki psiholog reći), da se postavio kao "drugi otac" (i kako, onda, da prijaviš "oca")...
A ovo, da je škola bila stvar prestiža - jeste, ali to je pitanje za njegove i ženine kolege sa FDU-a. Valjalo bi da odgovore na pitanje koliko je za prethodinh 20-30 godina na FDU primljeno onih koji nikada u životu nisu videli Aleksića, kao i to da li je bilo još nekih "kombinacija" u igri (€, $... )
Jedini koje ovde treba osuđivati zašto su ćutali su upravo njegove kolege, pogotovo oni čija su deca išla tamo pa odustala zbog ALeksićevih metoda - zanli da je sadista i da se iživljava - i ništa.

Serije kao vrhunsko obrazovanje, omg

pre 3 godine

ogorčen, 26. januar 2021 17:40)

To što neko ne ide u pozorište i ne gleda serije sigurno ne znači da gleda rijaliti. Postoje i ljudi koji čitaju knjige, možda niste znali. I drugo, dovoljno je pogledati 10 minuta serije i shvatiti da je običan krš. Kod nas u srednjoj generaciji ima zaista odličnih glumaca, ali mlađi glumci su katastrofa. Uzgred, 1 ili 2 dobra glumca ne čine dobro seriju.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)
Pa ne mora da mu tepa.

Vladan R

pre 3 godine

@ john

kada-Odmah nakon sto se desilo
kome-Roditeljima
kako-Tata, mama, Mika me je silovao.
Ne znam kolika filozofija treba da bi se odgovoril na ta pitanja.

Niti mogu da shvatim da se neko vraca na ponovno silovanje, niti da roditelji, u ponasanju deteta, ne primete da je traumatizovano. Da ne bude zabune, o svima koji polozaj i moc koriste da bi sa nekim imali seks, sve najgore, cak i da je seks dobrovoljan, odnosno na inicijativu, druge strane.

milos

pre 3 godine

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.
(Guns n Roses, 26. januar 2021 12:31)

ima jako kvalitetnih glumac au pozorištu, to da su otišli bardovi je izgovor.

ne gledam ni ja serije, ali svaljivati krivicu zbog lošeg kvaliteta serija na glumce a ne na produkciju, režiju, scenariste je prilično glupo.

NikolaBg

pre 3 godine

Ako je taj čovek počinio krivicu, čudi me da njegova žena nije saznala ranije šta je radio tolike godine? Ili je i ona pokrivača uši i oči?!? Tužilaštvo će da odredi i da istraga utvrdi šta se zapravo desilo, činjenica je da imamo iz dana u dan sve više ljudi koji se javljaju da su oštećeni ili su imali neprijatno iskustvo sa, dotičnim. Mileni svaka čast na hrabrosti. Pošto mi nismo država pravde, to se nažalost već pokazalo, plašim se da žrtva na kraju ne postane glavni krivac.

malo razmislite pre nego sto napisete

pre 3 godine

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.
(aabb, 26. januar 2021 18:15)

Ovo sto je Milena uradila retko ko bi uradio. Ovo sto je uradila je herojsko delo i ima siri znacaj za drustvo.

danilo

pre 3 godine

Elilog je unapred poznat Mika je slobodan i vec sada treba da bude slobodan a ove sto idu na silovanje nekoliko puta nisu zavredile paznju.
(Dragan, 26. januar 2021 14:04)

Cim ga oslobode ti cerku pod ruku i pravac kod Mike na pedagogiju i uspeh. Ok?

John

pre 3 godine

(Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?

Svetlana

pre 3 godine

Zatvorena, ali sa tim imenom i adresom. Samo će promeniti ime i lokaciju i nastaviti da rade. Ali, žalosno je zapravo to, što će roditelji i dalje voditi decu u tu školu, čak i posle saznanja o svim torturama, ne samo seksualne prirode, već i torturama po nežnim dečijim psihama. Ljudsku glupost i neempatičnost prema žrtvama, niko ne može da "zatvori". Ona , na žalost najbolje uspeva , baš u ovakvoj našoj sredini. Nemam reči za roditelje, koji će nastavkom saradnje sa ovom školom, samo aminovati sva zlodela dotičnog !

gile

pre 3 godine

Moja žena dovoljno je da pogleda ćerki u oči i da shvati da li je sve OK.Svakodnevno pričaju kao majka i ćerka ,ali i kao drugarice...A ova gospodja majka se okačila na internetu da izjavi zahvalnost! Gospodjo, jeste li vi videli nešto u očima ili na licu svoje kćerke? Ili vam je bilo važno nešto drugo?Stavite prst na čelo ,a preporučio bih da i vas pozovu iz centra za socijalni rad.Aleksić nije stvorio kult ličnosti, vi i vama slični roditelji ste od njega to činioi.Jer je bilo kul, bilo je stvar prestiža i gradjanskog statusa da kažete :"dete mi uči glumu kod MIke"!Objavite,ako hoćete...A ako nećete i to će mi biti jasno.

Randy Marsh

pre 3 godine

I opet, dragi komentatori, imate li vi ćerke, majke, sestre, prijateljice? Kako možete da pišete to što pišete?
I ujedno time dajete odgovor na pitanje zašto su toliko ćutale.

Back in Black

pre 3 godine

Ne valja kad ćuti, ne valja kad govori...
Može li neko da da odgovor na pitanje "A šta valja?"
Dakle:
- KADA treba da kaže?
- KOME treba da kaže?
- KAKO treba da kaže?
- GDE treba da kaže?
- KOLIKO treba da kaže?
(John, 26. januar 2021 14:00)
Pa ima li ona roditelje?Koliko znam ima i to dobrostojeci sa brdo veza.Pa kome da kaže?

Zub

pre 3 godine

Предуго је то трајало.
Испада да је привођење сопствене деце том манијаку било ствар престижа. Где сте били досад, маме и тате?

John

pre 3 godine

Činjenica da je njen IMDB porofil na dnu prve strane google pretrage dovoljno govori o tome da li je ona uspešna glumica.
(ČovekGušter, 26. januar 2021 15:48)

Očigledno pojma nemaš kako funkcioniše Gugl i zašto je neki rezultat pretrage tamo gde jeste.

aabb

pre 3 godine

Da li mozda “pljuvači” pomislite da svojim objavama na instagramu Milena pruza podrsku tim maloletnim devojcicama kojima je sigurno uzasno tesko dok prolaze kroz ceo postupak, daje im snag da izdrze jer je starija, poznatija, ostvarena, za razlikubod njih koje su tek zakrocile u ovaj nas mizogeni balkan. Kad procitam neke od komentara sramota me s kim delim vazduh koji udisem.
(FYI, 26. januar 2021 17:37)

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.

ogorčen

pre 3 godine

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.
(Guns n Roses, 26. januar 2021 12:31)

Kako znaš da nema ako ne gledaš? Kako znaš da se prave na isti kalup ako ne gledaš? Prvih 10 komentara kritičko razmišljanje na nivou 3. razreda osnovne. Ima puno ljudi kao ti, koji pate za nekom nepostojećom nostalgijskom umetnošću... Mozda nas samo gazi vreme?

FYI

pre 3 godine

Da li mozda “pljuvači” pomislite da svojim objavama na instagramu Milena pruza podrsku tim maloletnim devojcicama kojima je sigurno uzasno tesko dok prolaze kroz ceo postupak, daje im snag da izdrze jer je starija, poznatija, ostvarena, za razlikubod njih koje su tek zakrocile u ovaj nas mizogeni balkan. Kad procitam neke od komentara sramota me s kim delim vazduh koji udisem.

Ana

pre 3 godine

Kakvi komentari..jako tuzno. Hajde svi vi koji ne verujete u to da se zlostavljanje desilo, zamislite se za trenutak kako bi vama bilo i da li biste cutali, krili da vas je neko silovao, zlostavljao, ucenjivao na bilo koji nacin, zamislite se za trenutak..i nemojte reci, nee ovo se meni ne bi desilo. zamislite da se desilo!!! i da li biste ikome to rekli..npr nekom kao bi kojibiste automatski osudili i rekli sto si cutala/ cutao, sto nisi ranije prijavila, ne tebi jebitna karijera itd..jaoj sramota

Kosta

pre 3 godine

Zamislite da idete sa nekom devojkom i imate seks toliko puta ,pa prekinete tu vezu.Ona vas prijavi za silovanje,njene drugarice kazu kako ste i njih stipkali i svasta ruzno govorili,a vi zbog svoje zene ne mozete da priznate da ste sa tom devojkom imali obostrano dobrovoljan sex.Kako samo objasniti da se neko na istu bananu i na istom mestu oklizne bas toliko puta.

Amelia

pre 3 godine

Gde je njena majka bila kad se sve to desavalo? Sta sad -Moja Milena fazoni? Kako nije videla promene na svom detetu? Ljudi, kako? Nekako i ne verujem u sve ovo.

Lepa

pre 3 godine

Ako je kriv neka odrobija ,ali meni nije jasna dotična.Moje drugarice i ja sa 15,16 i 17 godina nismo dozvoljavale profesorima da nas na bilo koji način omalovažavaju.Svadjali smo ,tužili ih razrednoj direktoru škole.Nemoguće da dete ne kaže mami i tati da ga je neko nazvao kravom ...Sedam puta ona ide da je siluje.O čemu se radi?Mnogo smrdi ovde.Jedva čekam sudjenje i da Mika progovori.Biće svega

Dragan

pre 3 godine

Elilog je unapred poznat Mika je slobodan i vec sada treba da bude slobodan a ove sto idu na silovanje nekoliko puta nisu zavredile paznju.

John

pre 3 godine

(distanca, 26. januar 2021 13:18)

Ne valja kad ćuti, ne valja kad govori...
Može li neko da da odgovor na pitanje "A šta valja?"
Dakle:
- KADA treba da kaže?
- KOME treba da kaže?
- KAKO treba da kaže?
- GDE treba da kaže?
- KOLIKO treba da kaže?

gde je balans?

pre 3 godine

Nadam se da cete objaviti ovaj komentar jer cu potrositi desetak minuta da pokusam da podelim svoje dileme.
Pre svega, kada je u pitanju ovaj konkretan slucaj tu nemam dileme... dobro je sto su devojke izasle u javnost, sada sud treba da radi svoj posao, a histerija u glasilima treba da se svede na povremene (npr 2 puta u mesecu) izvestaje sa sudskog procesa.
Generalno mislim da su zene u Srbiji ugrozene. Nikada nisam razumeo muskarce koji stalno nesto pipkaju, stipkaju zene itt. Iskreno, za mene je trenutak kada zagrlim zenu uvek bezmalo bio put bez povratka - u meni i u ovim poznim godinama sve prokljuca... Iz tog razloga sam pipkanje i sve to zaista dozivljavao kao (pred)seksualni cin. Znam da nismo svi isti ali tako je to kod mene funcionisalo.
Onda sam dosao u Holandiju pre 20+ godina i video ljude koji se upravo ponasaju tako. U stvari, i mnogo rezervisanije, kod mene je postojao neki flert bez dodira, pogledi, osmeh, povremene kulturne aluzije, sale... toga ovde, narocito na poslu, prakticno nema. Na kraju krajeva, jednom godisnje imamo kurs gde potpisujemo da znamo da je sexual harassment razlog za otpustanje.
Dakle, to sto imamo u Srbiji je jedna krajnost koja krece sa konstantnim aluzijama, pipkanje, a neretko zavrsi sa nekom vrste prinude. To je za zene uzasno, i mora se dovesti u red.
Na zapadu je druga krajnost, narocito posle metoo. Muskarci su u defanzivi, ide se ka eliminaciji bilo kakvog flerta, cak i onog nevinog. Postacemo androidi.
Gde je balans?

zmajognjeni

pre 3 godine

Solidarnost, borba za prava, satanizovanje onog monstruma. Mene muci jedno drugo pitanje, gde su bili svi ovi borci za prava kada je onaj glumac obljubio maloletnog dečka u somborskom pozorištu? Gde su se svi tada sakrili, zašto tada nije bilo ovakve podrške i medijskog izvestavanja o svim 'snaznim' porukama. Da li je to mozda zato sto silovani dečak nije bogato dete iz kruga dvojke, ili je nesto drugo? Da me ne razumete pogrešno, zgrazavam se nad bilo kakvim nasiljem, pruzam podršku svim ovim devojkama, ovo se odnosi na sve ostale borce za pravdu koji su sada toliko glasni, a u slučaju onog dečaka nigde ih nije bilo
(neki veliki dr, 26. januar 2021 09:23)

Kako, bre, brate moj, nije bilo medijskog izveštavanja? Na stranu što su to poprilično različiti slučajevi.

Analitičar amater

pre 3 godine

@"Kurir" nezvanično saznaje da se škola zatvara zbog toga što je inspekcija pronašla određene nepravilnosti.
Određene nepravilnosti se odnose i na utaju poreza.Osumnjičeni profesor glume em što je bio nastran bio je i alav na novac pa je svoje časove naplaćivao na ruke.Mediji su preneli da je njegov jedan čas naplaćivao po 60 eura.E sada to treba pomnožiti sa brojem učenika i dobila bi se pozamašna suma dnevno a tek za sve te godine...Utaja poreza bi trebalo da bude veoma težak prekršaj,bar za nas smrtnike, pa bi dotični trebao odmah da zaglavi zatvor a advokati koji ga brane nemaju osnova za ovaj prekršaj da kažu da je zastareo i nedokaziv kao što pokušavaju za sve gadosti koje je radio da ublaže odgovornost.Ako sada sudstvo podbaci i nekazni ovig čoveka veoma oštro onda je početak propasti ove vlasti i politike koju ona vodi.

distanca

pre 3 godine

Milena greši, čini stalnim poajvljivanjem na Instragramu situaciju kontraproduktivnom po nju ...Sad se i njena majka oglasila...Ipak, ovde nešto gadno zaudara...

bratke

pre 3 godine

Ja lično predlažem da se Miki proširi optužnica za kulturni genocid jer je čovek očigledno poslednjih 30 godina odgovoran za pretužne i netalentovane glumce.

jojo

pre 3 godine

Ako je već smogla snage da izađe u javnost posle x godina, red je da objasni kako se to ide kod silovatelja uporno, 3-4 puta? Pa se onda i slikaš kao prva do profe?
Siguran sam da psiholozi imaju teorije, ali bi bilo fer da objasni ako je već pregurala to. Kako to u praksi funkcioniše.
Meni ovo mnogo više liči na obljubu starije maloletnice. Što je svakako krivično delo.
Zaveo je klinku obećanjima o karijeri, a ona ako se uporno vraćala očigledno bar u to vreme nije videla to kao problem. Tante za tante.

aabb

pre 3 godine

Svaka cast Mileni i svim devojkama na hrabrosti Imaju svo pravo i svu podrsku ovog sveta i nadam se da ce ovaj zavrsiti iza resetaka.
Medjutim, pocela je da mi smeta Milenina samopromicija na njenom instagram nalogu. Kaci sve naslovnice novina na kojima je ona, sve izjave, sve pohvale za nju koju joj daju poznati, njene slike sa sve krunom na glavi, trudi se da sve to izgleda glamurozno.
Cemu to? Cemu to toliko potenciranje i predstavljanje sebe kao heroine?
U ovom trenutku? Fotografisanje i poze za fotografisanje?
Ne znam, mozda gresim, ali mi je malo neukusno i pateticno.
(aabb, 23. januar 2021 13:22)

željko

pre 3 godine

Draga Milenice,nešto nisam primetio da si se uopšte a kamoliko ovako glasno oglašavala kad je tada takođe maloletnog dečaka obljubio kolega iz branše Goran Jevtić,niti kad je Harvi Vajstin bio optužen u Holivudu,nego si verovatno dovodila u sumnju žrtvina svedočenja.Inače,tadašnja "devojčica" od 17 godina,kojoj je otac generalni zastupnik BMW za Srbiju,teško da je bila toliko plašljiva,ponižena,istraumirana,nezrela, da se tatici ne bi poverila o nečemu što se ponavljalo.Šteta što ovaj njen glumački performans nije dovoljan za uloge kod Spilberga,Skorcezea,Tarantina...

Guns n Roses

pre 3 godine

Naravno da neki nisu culi za NJU,kad ne idu u pozorista, i ne gledaju domace serije, vec samo Rijaliti programe.
(Vesna, 26. januar 2021 09:33)

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.

lemaya povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

kada se tako nešto desi a ti i dalje ideš samo da bi postala glumica svesna svega,a posle nisam mogla od traume ,ali silne serije,filmove mogla da snimi,tu je trauma nije sprečavala,ali je sprečavala da spasi potencijalne žrtve od silovatelja,i naravno sada je na svim naslovnicama ko što neko reče. Ne branim Aleksića i slične toj grupi ljudi ,naprotiv ,ali ovo gore izneto stoji, priča naime ima dve strane. Najbolje bi bilo da tužilaštvo i istražni organi utvrde svaki aspekt ove priče i na osnovu toga sud donese odluku,jer ovo mi je kao Holivudski scenario ,u zamahu ove priče sada i sex na dobrovoljnoj bazi može biti okarakterisan kao silovanje samo ako to nekoj od strana bude odgovaralo,iz nekog bolesnog razloga. Još ovo mora da se odmotava nije ni počelo rasplitanje,a mnogi kao bez glave jurnuli sa osudama i paljenjem na lomači. Ponavljam ne branim silovatelje niti ponidaštavam žrtvu,naprotiv ,upravo želim da znam celu istinu da bih mogao da ocenim i zaključim,kako ja tako i svi koji su jurnuli sa bakljama i glogovim kocima.

Ahtung

pre 3 godine

Zapalila je društvene mreže! Prvo je navodno Mika silovao nju, a sada ona siluje medijski nas sve ostale.

Upotrebljavam reč navodno, sve dok sud ne utvrdi, da je osumljičeni Mika izvršio krivično delo za koga ga gospođica tereti. Tako bi trebali i mediji da izveštavaju, jer i okrivljeni imaju zakonska prava.

Хектор

pre 3 godine

Evo ja joj ne dajem podrsku zato sto je svesno isla kod monstruma da bi postala glumica.
(bu, 26. januar 2021 08:27)

Па баш о томе се ради - што је починилац тако испрао мозак тој деци да је на тужиоцу да докаже у којој мери је ту било свесне одлуке. Преседан у српској криминологији.

Nema šanse

pre 3 godine

Da ostavimo mi malo Radulovićku na stranu i da pomislimo malo o dvema maloletnim devojčicama ( 10 i 13 godina) koje su trenutno u toj školi i koje su isto tako prijavile dotičnog učitelja glume.

aabb

pre 3 godine

Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.
(Spin doktor, 26. januar 2021 08:47)

Mogu ti reci da sam se i ja grozio da neko pomislja da je to uradila zbog popularnosti, medjutim, posmatrajuci njen instagram profil, sa hvalospevima o sebi, glamuroznim naslovnicama i fotografijama sa krunom, nesto mi se cini da joj jako prija ova nova popularnost.

komi

pre 3 godine

sta sad to znaci? Kakav nick takav i komentar. Sta je trebalo? Da isprica o silovanju a da mediji o tome cute jer se ranije nije pojavljivala u njima? I koji je ucinak onda u kampanji protiv silovanja? I ako sam pogodio to se zove glupost jednog srbende. Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.
(Spin doktor, 26. januar 2021 08:47)
seti se samo kako je prošao dečak kog je jedan glumac silovao jel ga ima sad negde ili tad ili i mediji imaju dva aršina

John

pre 3 godine

Pa u toj skoli nije radio samo Antic. Jadna njegova zena...
(Snesko, 26. januar 2021 08:27)

Jadna? Kako se uzme...
Ovde su moguće 2 stvari:
- Ko zna šta je i njoj radio i kako ju je maltretirao (onda stvarno jadna ona)
ili
- Sve je znala (u tom slučaju zaslužuje da mu pravi društvo)
Nema trećeg, nema sredine.

Ja

pre 3 godine

Muka mi je više od vesti o ovome. Aman... Ovo ne bi trebalo ni smelo da se dešava nikome, apsolutno, ALI, najgore je što su osudili čoveka za koga nije još dokazana krivica. Prvo, ova Radulovićka mi se popela na mozak. Ej, pa što si nastavila da ideš kod njega i dozvoliš da ti se to desi više puta?! Jesi ti debil?! Ja razumem devojke kojima se to desi pa su u šoku i kad se saberu i popričaju valjda sa svojim najbližima, prijave lepo zlotvora i gotovo, a ne ova, posle 10 godina se setila... Moju podršku imaju sve žene koje to dožive, ali je ova, ponavljajući odlaske kod njega i dozvoljavajući da se to dešava iznova, po meni, saučesnik, a ne žrtva. Žensko sam i saosećam sa svakom ženom, ali ovaj njen slučaj ne da mi ne stvara dozu saosećanja, nego čak i odbojnost prema njoj upravo jer je dozvolila da se to ponavlja. Šta je očekivala, jednom je siluje i posle će da bude sve ok?! Pritom, čak mi je zbog svega toga sve i sumnjivo, a nakon toliko godina kako dokazati silovanje?! Gde su materijalni dokazi? Šta, sad je dovoljno ovo rekla-kazala? Ali ovi su mi najjači što se javljaju kao podrška pa onda obaveštavaju javnost kako ih je on zvao "glupim", "ružnim".... Pa jel zbog toga treba da robija? Ne sporim da nečeg ima čim je toliko devojaka prijavilo ali mi ova Radulovićka uopšte nije simpatična posebno zbog napred navedenog. I jedan apel na vas novinare, ne prejudicirajte krivicu, kod nas važi pretpostavka nevinosti dok se suprotno ne dokaže, ali bitno je da je javnost nekoga već osudila. Inače je suđenje zatvoreno za javnost, a javnost je upoznata sa svim detaljima...pa to samo u Srbiji može ?

danilo

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

Nisu culi za nju oni koji prate Parove.Svi drugi su culi. Odavno.

Јабучило

pre 3 godine

Жутоштампање, ријалитизација, па ни медијска хајка не помажу долажењу до истине. Занима ме шта ће бити ако се, рецимо, оптужбе не докажу. Ко ће оптуженом и породици надокнадити године повлачења по судовима, уништен углед и нанету новчану штету. Да ли ће оптужитељи кривично одговарати? А ако се, рецимо, оптужбе докажу у целости, да ли ћемо добити још једног манекена с наногицом иако закон налаже много строжу казну? О ономе између две крајности и могућим манипулацијама не бих ни да размишљам. Верујем да не бих погрешио ако бих судство означио најтрулијом полугом државног апарата.

Bocan

pre 3 godine

Nje mi jasno zašto se bare malčice nisu opirale. Evo primera ove devojčice sa Ada Huje. Odbranila se od dvojice siledžija. I to siledžija koji su spremni da ubiju.

Boris Banović

pre 3 godine

Sad je trenutak za biznis, otvarajte škole glume, konkurencija je ugašena !
Zamislimo, kada je uhapšen Mišković, da je "Delta" ugašena !?

Sanja

pre 3 godine

Vidim komentar 'jadna njegova zena' sto se zatvorila skola. Pa haos. Njegova zena je profesor FDU i prima platu od drzave! A njenom muzu, optuzenom za pedofiliju uskoro istice pritvor. Uslov da moze da uzadje na slobodu, jeste da uveri sud da nece biti u prilici da pocini delo tj. da skola nece raditi. I ne treba da radi.

ivan

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

Tipicna greska srpskog komentatora. Ne, TI nisi cuo za nju. To sto TI nisi cuo za nekog, ne znaci i da SVI ostali nisu culi. Ja ne gledam domace filmove i serije, ne pratim nasu televiziju, pa opet sam cuo za Milenu Radulovic. I devojka je vec dosta uspesna u svojoj karijeri - jedna od retkih koja igra i van granica naseg regiona.

Ivan

pre 3 godine

Pa u startu je imala podrsku mada ni tada ne toliku koliko je to izgledalo zbog nevidjene hajke koja se podigla ali kako se stvari malo ohladile tako se vidi da i nema bas toliku podrsku i to iskljucivo zato sto je jasno da devojka laze.Da je verovatno bila u semi sa doticnim to je sigurno ali d aje silovana to je takodje sigurno da se desilo nije.

Slobodan Petrovic

pre 3 godine

Zvrsila "glumu",cutala i sada se setila da progovori....Covek nije kriv dok se ne dokaze drugacije. Zasto da im verujem? Prvo dokaze pa cu da im pruzim podrsku.

Strašno kakvih ima medju nama

pre 3 godine

Sve na stranu teška srca i ostavimo samo jednu stvar koju je čak i potvrdila jedna gospođa glumica koja je u suštini stala na stranu tog čoveka (bilo je na jutarnjem programu kod Jovane )
Gde ta ... gospodja glumica ladno kaže pa eto to je nista i kod tog čoveka su se male devojčice skidale u donji veš !


Svakom iole normalnoj osobi a pogotovo roditeljima dece bi to sasvim bilo dovoljno da takvu školu zaobidju .
Ali eto kao što su deca tih,takvih roditelja (ne znam kako da nazovem njihove roditelje zaista )i tada išla u tu školu a evo i sada sve do zatvaranja je po meni strašno.
Ali jos strašnije su takve osobe kao ta ... glumica kojoj je normalno da devojčice se skidaju u donji veš pred tim čovekom .

Wendy Simms

pre 3 godine

@ srbenda: ajde onda brže bolje i ti kod nekog silovatelja, pa da završiš na naslovnim stranama, ako misliš da je samo to bitno.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Ако је истина да је и Миленина млађа сестра похађала исту школу, баш штета, остаде девојка без додатног квазиелитног образовања.

Против силоватеља увек и подршка за доживотну казну, наравно, ако се докаже. Медији, "мајке ми" и слично нису никакви докази и судије.

Не питам се зашто је ћутала до сада, кад год рекла, капа доле и заиста искрена подршка, питам се само да ли је истина, јер заиста не знам, да јој и сестра похађа часове силоватеља? А за овај квазиелитни кругодвојкашки манир да се свако напада ако није "плаве" крви (кругодвојкашка крв је више ружичасто-скоројевићка него плава), ту не би требало трошити речи, шаљите децу на глуму, тамо ће да се образују да науче текст напамет и биће права елита! Тако је!

666

pre 3 godine

Kakvu podršku? Ja sam čitao samo o linču, niko nije spominjao, niti mogao da da, bilo kakvu podršku navodno oštećenima, osim "Bravo!" . A to je reč koja ne rešava ništa. Interesuje me o kakvoj konkretnoj podršci se radi?

Čarobni prašak

pre 3 godine

Ta škola je od osnivanja puna nepravilnosti, samim tim što uopšte nije ni bila registrovana za obrazovnu delatnost. Inspekcija sve godine nije našla za shodno da malo obiđe tu "firmu"?

PowerRanger

pre 3 godine

imate li majku, sestru, cerku, devojku?? i da li se secate matorci kako ste razmisljali, regovali kada ste bili dete?? ne sada kao matori, nego kada ste bili deca...kakvih nerazumnih likova ima, strasno..

Pa

pre 3 godine

@Srbenda

Ako niste culi za nju do sada, samo govori koliko nemate pojma kakav je njen uspeh u inostranstvu, a jedva cekate da pljucnete po njoj.

neki veliki dr

pre 3 godine

Solidarnost, borba za prava, satanizovanje onog monstruma. Mene muci jedno drugo pitanje, gde su bili svi ovi borci za prava kada je onaj glumac obljubio maloletnog dečka u somborskom pozorištu? Gde su se svi tada sakrili, zašto tada nije bilo ovakve podrške i medijskog izvestavanja o svim 'snaznim' porukama. Da li je to mozda zato sto silovani dečak nije bogato dete iz kruga dvojke, ili je nesto drugo? Da me ne razumete pogrešno, zgrazavam se nad bilo kakvim nasiljem, pruzam podršku svim ovim devojkama, ovo se odnosi na sve ostale borce za pravdu koji su sada toliko glasni, a u slučaju onog dečaka nigde ih nije bilo

Spin doktor

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

I sta sad to znaci? Kakav nick takav i komentar. Sta je trebalo? Da isprica o silovanju a da mediji o tome cute jer se ranije nije pojavljivala u njima? I koji je ucinak onda u kampanji protiv silovanja? I ako sam pogodio to se zove glupost jednog srbende. Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.

danilo

pre 3 godine

Ta "skola" nije skola. Bila je registrovana kao studio za produkciju. Da izbegne potrebu za licenciranjem pedagoga. Jer Aleksic ocigledno nikad ne bi mogao da dobije licencu sa svojom narcisoidno sadistisckom strukturom licnosti.

Krugodvojkas

pre 3 godine

"Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire", napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Majko, gde si bila kad se to desavalao, da ti se cerka poveri i pita za savet ???

bratke

pre 3 godine

Ja lično predlažem da se Miki proširi optužnica za kulturni genocid jer je čovek očigledno poslednjih 30 godina odgovoran za pretužne i netalentovane glumce.

Guns n Roses

pre 3 godine

Naravno da neki nisu culi za NJU,kad ne idu u pozorista, i ne gledaju domace serije, vec samo Rijaliti programe.
(Vesna, 26. januar 2021 09:33)

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.

Nema šanse

pre 3 godine

Da ostavimo mi malo Radulovićku na stranu i da pomislimo malo o dvema maloletnim devojčicama ( 10 i 13 godina) koje su trenutno u toj školi i koje su isto tako prijavile dotičnog učitelja glume.

Ahtung

pre 3 godine

Zapalila je društvene mreže! Prvo je navodno Mika silovao nju, a sada ona siluje medijski nas sve ostale.

Upotrebljavam reč navodno, sve dok sud ne utvrdi, da je osumljičeni Mika izvršio krivično delo za koga ga gospođica tereti. Tako bi trebali i mediji da izveštavaju, jer i okrivljeni imaju zakonska prava.

neki veliki dr

pre 3 godine

Solidarnost, borba za prava, satanizovanje onog monstruma. Mene muci jedno drugo pitanje, gde su bili svi ovi borci za prava kada je onaj glumac obljubio maloletnog dečka u somborskom pozorištu? Gde su se svi tada sakrili, zašto tada nije bilo ovakve podrške i medijskog izvestavanja o svim 'snaznim' porukama. Da li je to mozda zato sto silovani dečak nije bogato dete iz kruga dvojke, ili je nesto drugo? Da me ne razumete pogrešno, zgrazavam se nad bilo kakvim nasiljem, pruzam podršku svim ovim devojkama, ovo se odnosi na sve ostale borce za pravdu koji su sada toliko glasni, a u slučaju onog dečaka nigde ih nije bilo

gde je balans?

pre 3 godine

Nadam se da cete objaviti ovaj komentar jer cu potrositi desetak minuta da pokusam da podelim svoje dileme.
Pre svega, kada je u pitanju ovaj konkretan slucaj tu nemam dileme... dobro je sto su devojke izasle u javnost, sada sud treba da radi svoj posao, a histerija u glasilima treba da se svede na povremene (npr 2 puta u mesecu) izvestaje sa sudskog procesa.
Generalno mislim da su zene u Srbiji ugrozene. Nikada nisam razumeo muskarce koji stalno nesto pipkaju, stipkaju zene itt. Iskreno, za mene je trenutak kada zagrlim zenu uvek bezmalo bio put bez povratka - u meni i u ovim poznim godinama sve prokljuca... Iz tog razloga sam pipkanje i sve to zaista dozivljavao kao (pred)seksualni cin. Znam da nismo svi isti ali tako je to kod mene funcionisalo.
Onda sam dosao u Holandiju pre 20+ godina i video ljude koji se upravo ponasaju tako. U stvari, i mnogo rezervisanije, kod mene je postojao neki flert bez dodira, pogledi, osmeh, povremene kulturne aluzije, sale... toga ovde, narocito na poslu, prakticno nema. Na kraju krajeva, jednom godisnje imamo kurs gde potpisujemo da znamo da je sexual harassment razlog za otpustanje.
Dakle, to sto imamo u Srbiji je jedna krajnost koja krece sa konstantnim aluzijama, pipkanje, a neretko zavrsi sa nekom vrste prinude. To je za zene uzasno, i mora se dovesti u red.
Na zapadu je druga krajnost, narocito posle metoo. Muskarci su u defanzivi, ide se ka eliminaciji bilo kakvog flerta, cak i onog nevinog. Postacemo androidi.
Gde je balans?

danilo

pre 3 godine

Ta "skola" nije skola. Bila je registrovana kao studio za produkciju. Da izbegne potrebu za licenciranjem pedagoga. Jer Aleksic ocigledno nikad ne bi mogao da dobije licencu sa svojom narcisoidno sadistisckom strukturom licnosti.

distanca

pre 3 godine

Milena greši, čini stalnim poajvljivanjem na Instragramu situaciju kontraproduktivnom po nju ...Sad se i njena majka oglasila...Ipak, ovde nešto gadno zaudara...

jojo

pre 3 godine

Ako je već smogla snage da izađe u javnost posle x godina, red je da objasni kako se to ide kod silovatelja uporno, 3-4 puta? Pa se onda i slikaš kao prva do profe?
Siguran sam da psiholozi imaju teorije, ali bi bilo fer da objasni ako je već pregurala to. Kako to u praksi funkcioniše.
Meni ovo mnogo više liči na obljubu starije maloletnice. Što je svakako krivično delo.
Zaveo je klinku obećanjima o karijeri, a ona ako se uporno vraćala očigledno bar u to vreme nije videla to kao problem. Tante za tante.

aabb

pre 3 godine

Svaka cast Mileni i svim devojkama na hrabrosti Imaju svo pravo i svu podrsku ovog sveta i nadam se da ce ovaj zavrsiti iza resetaka.
Medjutim, pocela je da mi smeta Milenina samopromicija na njenom instagram nalogu. Kaci sve naslovnice novina na kojima je ona, sve izjave, sve pohvale za nju koju joj daju poznati, njene slike sa sve krunom na glavi, trudi se da sve to izgleda glamurozno.
Cemu to? Cemu to toliko potenciranje i predstavljanje sebe kao heroine?
U ovom trenutku? Fotografisanje i poze za fotografisanje?
Ne znam, mozda gresim, ali mi je malo neukusno i pateticno.
(aabb, 23. januar 2021 13:22)

Čarobni prašak

pre 3 godine

Ta škola je od osnivanja puna nepravilnosti, samim tim što uopšte nije ni bila registrovana za obrazovnu delatnost. Inspekcija sve godine nije našla za shodno da malo obiđe tu "firmu"?

željko

pre 3 godine

Draga Milenice,nešto nisam primetio da si se uopšte a kamoliko ovako glasno oglašavala kad je tada takođe maloletnog dečaka obljubio kolega iz branše Goran Jevtić,niti kad je Harvi Vajstin bio optužen u Holivudu,nego si verovatno dovodila u sumnju žrtvina svedočenja.Inače,tadašnja "devojčica" od 17 godina,kojoj je otac generalni zastupnik BMW za Srbiju,teško da je bila toliko plašljiva,ponižena,istraumirana,nezrela, da se tatici ne bi poverila o nečemu što se ponavljalo.Šteta što ovaj njen glumački performans nije dovoljan za uloge kod Spilberga,Skorcezea,Tarantina...

aabb

pre 3 godine

Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.
(Spin doktor, 26. januar 2021 08:47)

Mogu ti reci da sam se i ja grozio da neko pomislja da je to uradila zbog popularnosti, medjutim, posmatrajuci njen instagram profil, sa hvalospevima o sebi, glamuroznim naslovnicama i fotografijama sa krunom, nesto mi se cini da joj jako prija ova nova popularnost.

Ja

pre 3 godine

Muka mi je više od vesti o ovome. Aman... Ovo ne bi trebalo ni smelo da se dešava nikome, apsolutno, ALI, najgore je što su osudili čoveka za koga nije još dokazana krivica. Prvo, ova Radulovićka mi se popela na mozak. Ej, pa što si nastavila da ideš kod njega i dozvoliš da ti se to desi više puta?! Jesi ti debil?! Ja razumem devojke kojima se to desi pa su u šoku i kad se saberu i popričaju valjda sa svojim najbližima, prijave lepo zlotvora i gotovo, a ne ova, posle 10 godina se setila... Moju podršku imaju sve žene koje to dožive, ali je ova, ponavljajući odlaske kod njega i dozvoljavajući da se to dešava iznova, po meni, saučesnik, a ne žrtva. Žensko sam i saosećam sa svakom ženom, ali ovaj njen slučaj ne da mi ne stvara dozu saosećanja, nego čak i odbojnost prema njoj upravo jer je dozvolila da se to ponavlja. Šta je očekivala, jednom je siluje i posle će da bude sve ok?! Pritom, čak mi je zbog svega toga sve i sumnjivo, a nakon toliko godina kako dokazati silovanje?! Gde su materijalni dokazi? Šta, sad je dovoljno ovo rekla-kazala? Ali ovi su mi najjači što se javljaju kao podrška pa onda obaveštavaju javnost kako ih je on zvao "glupim", "ružnim".... Pa jel zbog toga treba da robija? Ne sporim da nečeg ima čim je toliko devojaka prijavilo ali mi ova Radulovićka uopšte nije simpatična posebno zbog napred navedenog. I jedan apel na vas novinare, ne prejudicirajte krivicu, kod nas važi pretpostavka nevinosti dok se suprotno ne dokaže, ali bitno je da je javnost nekoga već osudila. Inače je suđenje zatvoreno za javnost, a javnost je upoznata sa svim detaljima...pa to samo u Srbiji može ?

Krugodvojkas

pre 3 godine

"Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire", napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Majko, gde si bila kad se to desavalao, da ti se cerka poveri i pita za savet ???

komi

pre 3 godine

sta sad to znaci? Kakav nick takav i komentar. Sta je trebalo? Da isprica o silovanju a da mediji o tome cute jer se ranije nije pojavljivala u njima? I koji je ucinak onda u kampanji protiv silovanja? I ako sam pogodio to se zove glupost jednog srbende. Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.
(Spin doktor, 26. januar 2021 08:47)
seti se samo kako je prošao dečak kog je jedan glumac silovao jel ga ima sad negde ili tad ili i mediji imaju dva aršina

lemaya povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

kada se tako nešto desi a ti i dalje ideš samo da bi postala glumica svesna svega,a posle nisam mogla od traume ,ali silne serije,filmove mogla da snimi,tu je trauma nije sprečavala,ali je sprečavala da spasi potencijalne žrtve od silovatelja,i naravno sada je na svim naslovnicama ko što neko reče. Ne branim Aleksića i slične toj grupi ljudi ,naprotiv ,ali ovo gore izneto stoji, priča naime ima dve strane. Najbolje bi bilo da tužilaštvo i istražni organi utvrde svaki aspekt ove priče i na osnovu toga sud donese odluku,jer ovo mi je kao Holivudski scenario ,u zamahu ove priče sada i sex na dobrovoljnoj bazi može biti okarakterisan kao silovanje samo ako to nekoj od strana bude odgovaralo,iz nekog bolesnog razloga. Još ovo mora da se odmotava nije ni počelo rasplitanje,a mnogi kao bez glave jurnuli sa osudama i paljenjem na lomači. Ponavljam ne branim silovatelje niti ponidaštavam žrtvu,naprotiv ,upravo želim da znam celu istinu da bih mogao da ocenim i zaključim,kako ja tako i svi koji su jurnuli sa bakljama i glogovim kocima.

Bocan

pre 3 godine

Nje mi jasno zašto se bare malčice nisu opirale. Evo primera ove devojčice sa Ada Huje. Odbranila se od dvojice siledžija. I to siledžija koji su spremni da ubiju.

PowerRanger

pre 3 godine

imate li majku, sestru, cerku, devojku?? i da li se secate matorci kako ste razmisljali, regovali kada ste bili dete?? ne sada kao matori, nego kada ste bili deca...kakvih nerazumnih likova ima, strasno..

zmajognjeni

pre 3 godine

Solidarnost, borba za prava, satanizovanje onog monstruma. Mene muci jedno drugo pitanje, gde su bili svi ovi borci za prava kada je onaj glumac obljubio maloletnog dečka u somborskom pozorištu? Gde su se svi tada sakrili, zašto tada nije bilo ovakve podrške i medijskog izvestavanja o svim 'snaznim' porukama. Da li je to mozda zato sto silovani dečak nije bogato dete iz kruga dvojke, ili je nesto drugo? Da me ne razumete pogrešno, zgrazavam se nad bilo kakvim nasiljem, pruzam podršku svim ovim devojkama, ovo se odnosi na sve ostale borce za pravdu koji su sada toliko glasni, a u slučaju onog dečaka nigde ih nije bilo
(neki veliki dr, 26. januar 2021 09:23)

Kako, bre, brate moj, nije bilo medijskog izveštavanja? Na stranu što su to poprilično različiti slučajevi.

Хектор

pre 3 godine

Evo ja joj ne dajem podrsku zato sto je svesno isla kod monstruma da bi postala glumica.
(bu, 26. januar 2021 08:27)

Па баш о томе се ради - што је починилац тако испрао мозак тој деци да је на тужиоцу да докаже у којој мери је ту било свесне одлуке. Преседан у српској криминологији.

Spin doktor

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

I sta sad to znaci? Kakav nick takav i komentar. Sta je trebalo? Da isprica o silovanju a da mediji o tome cute jer se ranije nije pojavljivala u njima? I koji je ucinak onda u kampanji protiv silovanja? I ako sam pogodio to se zove glupost jednog srbende. Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.

Lepa

pre 3 godine

Ako je kriv neka odrobija ,ali meni nije jasna dotična.Moje drugarice i ja sa 15,16 i 17 godina nismo dozvoljavale profesorima da nas na bilo koji način omalovažavaju.Svadjali smo ,tužili ih razrednoj direktoru škole.Nemoguće da dete ne kaže mami i tati da ga je neko nazvao kravom ...Sedam puta ona ide da je siluje.O čemu se radi?Mnogo smrdi ovde.Jedva čekam sudjenje i da Mika progovori.Biće svega

Јабучило

pre 3 godine

Жутоштампање, ријалитизација, па ни медијска хајка не помажу долажењу до истине. Занима ме шта ће бити ако се, рецимо, оптужбе не докажу. Ко ће оптуженом и породици надокнадити године повлачења по судовима, уништен углед и нанету новчану штету. Да ли ће оптужитељи кривично одговарати? А ако се, рецимо, оптужбе докажу у целости, да ли ћемо добити још једног манекена с наногицом иако закон налаже много строжу казну? О ономе између две крајности и могућим манипулацијама не бих ни да размишљам. Верујем да не бих погрешио ако бих судство означио најтрулијом полугом државног апарата.

ivan

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

Tipicna greska srpskog komentatora. Ne, TI nisi cuo za nju. To sto TI nisi cuo za nekog, ne znaci i da SVI ostali nisu culi. Ja ne gledam domace filmove i serije, ne pratim nasu televiziju, pa opet sam cuo za Milenu Radulovic. I devojka je vec dosta uspesna u svojoj karijeri - jedna od retkih koja igra i van granica naseg regiona.

danilo

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

Nisu culi za nju oni koji prate Parove.Svi drugi su culi. Odavno.

Sanja

pre 3 godine

Vidim komentar 'jadna njegova zena' sto se zatvorila skola. Pa haos. Njegova zena je profesor FDU i prima platu od drzave! A njenom muzu, optuzenom za pedofiliju uskoro istice pritvor. Uslov da moze da uzadje na slobodu, jeste da uveri sud da nece biti u prilici da pocini delo tj. da skola nece raditi. I ne treba da radi.

Kosta

pre 3 godine

Zamislite da idete sa nekom devojkom i imate seks toliko puta ,pa prekinete tu vezu.Ona vas prijavi za silovanje,njene drugarice kazu kako ste i njih stipkali i svasta ruzno govorili,a vi zbog svoje zene ne mozete da priznate da ste sa tom devojkom imali obostrano dobrovoljan sex.Kako samo objasniti da se neko na istu bananu i na istom mestu oklizne bas toliko puta.

danilo

pre 3 godine

Elilog je unapred poznat Mika je slobodan i vec sada treba da bude slobodan a ove sto idu na silovanje nekoliko puta nisu zavredile paznju.
(Dragan, 26. januar 2021 14:04)

Cim ga oslobode ti cerku pod ruku i pravac kod Mike na pedagogiju i uspeh. Ok?

gile

pre 3 godine

Moja žena dovoljno je da pogleda ćerki u oči i da shvati da li je sve OK.Svakodnevno pričaju kao majka i ćerka ,ali i kao drugarice...A ova gospodja majka se okačila na internetu da izjavi zahvalnost! Gospodjo, jeste li vi videli nešto u očima ili na licu svoje kćerke? Ili vam je bilo važno nešto drugo?Stavite prst na čelo ,a preporučio bih da i vas pozovu iz centra za socijalni rad.Aleksić nije stvorio kult ličnosti, vi i vama slični roditelji ste od njega to činioi.Jer je bilo kul, bilo je stvar prestiža i gradjanskog statusa da kažete :"dete mi uči glumu kod MIke"!Objavite,ako hoćete...A ako nećete i to će mi biti jasno.

John

pre 3 godine

Pa u toj skoli nije radio samo Antic. Jadna njegova zena...
(Snesko, 26. januar 2021 08:27)

Jadna? Kako se uzme...
Ovde su moguće 2 stvari:
- Ko zna šta je i njoj radio i kako ju je maltretirao (onda stvarno jadna ona)
ili
- Sve je znala (u tom slučaju zaslužuje da mu pravi društvo)
Nema trećeg, nema sredine.

Amelia

pre 3 godine

Gde je njena majka bila kad se sve to desavalo? Sta sad -Moja Milena fazoni? Kako nije videla promene na svom detetu? Ljudi, kako? Nekako i ne verujem u sve ovo.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Ако је истина да је и Миленина млађа сестра похађала исту школу, баш штета, остаде девојка без додатног квазиелитног образовања.

Против силоватеља увек и подршка за доживотну казну, наравно, ако се докаже. Медији, "мајке ми" и слично нису никакви докази и судије.

Не питам се зашто је ћутала до сада, кад год рекла, капа доле и заиста искрена подршка, питам се само да ли је истина, јер заиста не знам, да јој и сестра похађа часове силоватеља? А за овај квазиелитни кругодвојкашки манир да се свако напада ако није "плаве" крви (кругодвојкашка крв је више ружичасто-скоројевићка него плава), ту не би требало трошити речи, шаљите децу на глуму, тамо ће да се образују да науче текст напамет и биће права елита! Тако је!

Pa

pre 3 godine

@Srbenda

Ako niste culi za nju do sada, samo govori koliko nemate pojma kakav je njen uspeh u inostranstvu, a jedva cekate da pljucnete po njoj.

Wendy Simms

pre 3 godine

@ srbenda: ajde onda brže bolje i ti kod nekog silovatelja, pa da završiš na naslovnim stranama, ako misliš da je samo to bitno.

Slobodan Petrovic

pre 3 godine

Zvrsila "glumu",cutala i sada se setila da progovori....Covek nije kriv dok se ne dokaze drugacije. Zasto da im verujem? Prvo dokaze pa cu da im pruzim podrsku.

Zub

pre 3 godine

Предуго је то трајало.
Испада да је привођење сопствене деце том манијаку било ствар престижа. Где сте били досад, маме и тате?

Boris Banović

pre 3 godine

Sad je trenutak za biznis, otvarajte škole glume, konkurencija je ugašena !
Zamislimo, kada je uhapšen Mišković, da je "Delta" ugašena !?

aabb

pre 3 godine

Da li mozda “pljuvači” pomislite da svojim objavama na instagramu Milena pruza podrsku tim maloletnim devojcicama kojima je sigurno uzasno tesko dok prolaze kroz ceo postupak, daje im snag da izdrze jer je starija, poznatija, ostvarena, za razlikubod njih koje su tek zakrocile u ovaj nas mizogeni balkan. Kad procitam neke od komentara sramota me s kim delim vazduh koji udisem.
(FYI, 26. januar 2021 17:37)

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.

iva

pre 3 godine

Ispricacu vam jednu pricu.
U jednom selu u Sumadiji ziveli su muz i zena, decenijama. On je nju sve vreme krvnicki tukao, i drzao je kao psa. Jednog dana, ona ga je na spavanju poparila vrelom vodom. On je zavrsio u bolnici sa laksim opekotinama, ona se vratila u drugo selo, kod svoje rodbine. On je izasao iz bolnice. Njena rodbina je smatrala da je im ona nanosi sramotu time sto se vratila kod njih, i naterali su je da se vrati muzu. Muzu koji je krvnicki tukao, posto ga je poparila vrelom vodom. Da se vrati. Posto je to zena koja radi na selu i koja ne moze sama da se izdrzava, niti ima bilo sta od zemlje na svoje ime, nije imala izbora, vratila se.
Vratila se.

Razmislite o tome vajni komentatori, kojima su puna usta zasto nije ovo zasto nije ono. Zasto nije? Pa iz istog razloga zasto ni vi niste, nego kuckate na internetu.

Le Scorpion Serbe

pre 3 godine

Naš je narod od svojih pradedova koji robuju kurti i murti još od Osmanlija nasledio duh samoponižavanja i podaništva zarad koristi, a često ne ni iz koristi nego čisto da od nadređenog ne bi osetio ćuške na svojoj egzistenciji. Meni moji savetuju da ne raskidam poslovni ugovor sa nekom profesorkom na čijem naučnom projektu radim, a koja me tretirala i zloupotrebljavala da ne pišem sad kako sve. U osnovnoj školi mi stariji brat savetovao kad sam bio žrtva vršnjačkog maltretiranja: "Šta ih provociraš? Budi normalan i neće te proganjati"! To je nacionalna stvar, za koju nisam optimista da će se lako promeniti. A tu je i politička institucionalizacija nasilnika, protekcija kojekakvih ološa samo zato što su bliski režimu.

Strašno kakvih ima medju nama

pre 3 godine

Sve na stranu teška srca i ostavimo samo jednu stvar koju je čak i potvrdila jedna gospođa glumica koja je u suštini stala na stranu tog čoveka (bilo je na jutarnjem programu kod Jovane )
Gde ta ... gospodja glumica ladno kaže pa eto to je nista i kod tog čoveka su se male devojčice skidale u donji veš !


Svakom iole normalnoj osobi a pogotovo roditeljima dece bi to sasvim bilo dovoljno da takvu školu zaobidju .
Ali eto kao što su deca tih,takvih roditelja (ne znam kako da nazovem njihove roditelje zaista )i tada išla u tu školu a evo i sada sve do zatvaranja je po meni strašno.
Ali jos strašnije su takve osobe kao ta ... glumica kojoj je normalno da devojčice se skidaju u donji veš pred tim čovekom .

Ivan

pre 3 godine

Pa u startu je imala podrsku mada ni tada ne toliku koliko je to izgledalo zbog nevidjene hajke koja se podigla ali kako se stvari malo ohladile tako se vidi da i nema bas toliku podrsku i to iskljucivo zato sto je jasno da devojka laze.Da je verovatno bila u semi sa doticnim to je sigurno ali d aje silovana to je takodje sigurno da se desilo nije.

John

pre 3 godine

Činjenica da je njen IMDB porofil na dnu prve strane google pretrage dovoljno govori o tome da li je ona uspešna glumica.
(ČovekGušter, 26. januar 2021 15:48)

Očigledno pojma nemaš kako funkcioniše Gugl i zašto je neki rezultat pretrage tamo gde jeste.

Ivanbg

pre 3 godine

Kada se zavrsi ova saga oko seksualnog zlostavljanja trebalo bi pokrenuti istragu vezano za tu skolu. Za mito i korupciju tj. zloupotrebu polozaja na FDU.

Kako su svi ti ucenici iz te skole upisivali FDU a neki koji nisu ulagali novac kod Aleksica za to nisu imali priliku.
Da li im je "pomognuto" i koliko? Da se supruga gospodina Aleksica ispita zajedno sa celom ekipom sa FDU.

Da se propita gospodin Radulovic, kao i svi ostali roditelji... da se vidi koliko je placena skola i sta je jos placeno uz to, pa da se lagano upadne na FDU. Ko je to omogucio?

To mora da saceka da se zavrsi prvo ovo. Ali sve to zajedno smrdi na kilometar.

Naravno, tesko da ce se to desiti jer ko da baci senku na pobunu hrabrih zena i izopacenost starijeg coveka ali da li su svi u ovoj prici bas nevini? I ko je kriv i za sta?

Analitičar amater

pre 3 godine

@"Kurir" nezvanično saznaje da se škola zatvara zbog toga što je inspekcija pronašla određene nepravilnosti.
Određene nepravilnosti se odnose i na utaju poreza.Osumnjičeni profesor glume em što je bio nastran bio je i alav na novac pa je svoje časove naplaćivao na ruke.Mediji su preneli da je njegov jedan čas naplaćivao po 60 eura.E sada to treba pomnožiti sa brojem učenika i dobila bi se pozamašna suma dnevno a tek za sve te godine...Utaja poreza bi trebalo da bude veoma težak prekršaj,bar za nas smrtnike, pa bi dotični trebao odmah da zaglavi zatvor a advokati koji ga brane nemaju osnova za ovaj prekršaj da kažu da je zastareo i nedokaziv kao što pokušavaju za sve gadosti koje je radio da ublaže odgovornost.Ako sada sudstvo podbaci i nekazni ovig čoveka veoma oštro onda je početak propasti ove vlasti i politike koju ona vodi.

John

pre 3 godine

(distanca, 26. januar 2021 13:18)

Ne valja kad ćuti, ne valja kad govori...
Može li neko da da odgovor na pitanje "A šta valja?"
Dakle:
- KADA treba da kaže?
- KOME treba da kaže?
- KAKO treba da kaže?
- GDE treba da kaže?
- KOLIKO treba da kaže?

ogorčen

pre 3 godine

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.
(Guns n Roses, 26. januar 2021 12:31)

Kako znaš da nema ako ne gledaš? Kako znaš da se prave na isti kalup ako ne gledaš? Prvih 10 komentara kritičko razmišljanje na nivou 3. razreda osnovne. Ima puno ljudi kao ti, koji pate za nekom nepostojećom nostalgijskom umetnošću... Mozda nas samo gazi vreme?

FYI

pre 3 godine

Da li mozda “pljuvači” pomislite da svojim objavama na instagramu Milena pruza podrsku tim maloletnim devojcicama kojima je sigurno uzasno tesko dok prolaze kroz ceo postupak, daje im snag da izdrze jer je starija, poznatija, ostvarena, za razlikubod njih koje su tek zakrocile u ovaj nas mizogeni balkan. Kad procitam neke od komentara sramota me s kim delim vazduh koji udisem.

666

pre 3 godine

Kakvu podršku? Ja sam čitao samo o linču, niko nije spominjao, niti mogao da da, bilo kakvu podršku navodno oštećenima, osim "Bravo!" . A to je reč koja ne rešava ništa. Interesuje me o kakvoj konkretnoj podršci se radi?

eeeeee

pre 3 godine

@gile: Moram da Vas razocaram, ali NIJEDAN roditelj na ovoj planeti ne poznaje svoje dete 100%. Ovo Vam kazem i kao necija cerka i kao majka i kao nastavnik koji radi sa decom vec 20 godina. Odlicno se secam sta sam sve bila u stanju da sakrijem od svoje majke, koja je inace moja najveca podrska, najbolja majka na svetu sto se kaze, od koje sam apsolutno uvek imala podrsku i znala da sve smem da joj kazem. Pa opet nisam. Znaci nisam imala nijedan razlog da od nje krijem nista ali opet jesam. Zasto? Pa zato sto sam bila tinejdzerka koja se stidi, koja se poverava drugarici radije nego majci, koja ne zeli da joj se majka brine ili razocara. Zato sto to rade sva deca na ovoj planeti.
I da Vas jos jednom razocaram, roditelji kao sto ste Vi, koji misle da znaju bas sve o svojoj deci - Vi se najvise iznenadite kad saznate nesto sto se ne uklapa u sliku koju imate o svom detetu. Nemojte da precenjujete svoje mogucnosti, mogli biste grdno da se iznenadite. Ovo je dobronameran savet.

Randy Marsh

pre 3 godine

I opet, dragi komentatori, imate li vi ćerke, majke, sestre, prijateljice? Kako možete da pišete to što pišete?
I ujedno time dajete odgovor na pitanje zašto su toliko ćutale.

Back in Black

pre 3 godine

Ne valja kad ćuti, ne valja kad govori...
Može li neko da da odgovor na pitanje "A šta valja?"
Dakle:
- KADA treba da kaže?
- KOME treba da kaže?
- KAKO treba da kaže?
- GDE treba da kaže?
- KOLIKO treba da kaže?
(John, 26. januar 2021 14:00)
Pa ima li ona roditelje?Koliko znam ima i to dobrostojeci sa brdo veza.Pa kome da kaže?

malo razmislite pre nego sto napisete

pre 3 godine

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.
(aabb, 26. januar 2021 18:15)

Ovo sto je Milena uradila retko ko bi uradio. Ovo sto je uradila je herojsko delo i ima siri znacaj za drustvo.

John

pre 3 godine

Znate bre vi sta je to silovanje?
(Back in Black, 26. januar 2021 20:42)

Ne znam bre. Nadam se da ni ja niti iko koga poznajem to nikada neće saznati.
Jer odgovor na to pitanje ti može dati samo neko ko je bio silovan.
Da se ne ponavljam, ostavio sam komentar na vest "Novo svedočenje..."
Eno tamo lepo devojka koja očigledno JESTE silovana lepo objasnila zašto nije prijavila odmah - "Imala sam u tom momentu nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svesna"
Ali važno je da ti bre sve znaš...

Ana

pre 3 godine

Kakvi komentari..jako tuzno. Hajde svi vi koji ne verujete u to da se zlostavljanje desilo, zamislite se za trenutak kako bi vama bilo i da li biste cutali, krili da vas je neko silovao, zlostavljao, ucenjivao na bilo koji nacin, zamislite se za trenutak..i nemojte reci, nee ovo se meni ne bi desilo. zamislite da se desilo!!! i da li biste ikome to rekli..npr nekom kao bi kojibiste automatski osudili i rekli sto si cutala/ cutao, sto nisi ranije prijavila, ne tebi jebitna karijera itd..jaoj sramota

Serije kao vrhunsko obrazovanje, omg

pre 3 godine

ogorčen, 26. januar 2021 17:40)

To što neko ne ide u pozorište i ne gleda serije sigurno ne znači da gleda rijaliti. Postoje i ljudi koji čitaju knjige, možda niste znali. I drugo, dovoljno je pogledati 10 minuta serije i shvatiti da je običan krš. Kod nas u srednjoj generaciji ima zaista odličnih glumaca, ali mlađi glumci su katastrofa. Uzgred, 1 ili 2 dobra glumca ne čine dobro seriju.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)
Ne mora ni da kaže roditeljima.Ako majka i otac ne mogu da provale da sa njihovim cerkom nesto nije u redu pa onda ne znam sta da kazem.Sedam puta te siluje profesor glume i to niko na ovoj zemaljskoj kugli nije provalio.Drugarice da ne primete da nesto nije u redu sa tobom.Znate bre vi sta je to silovanje?A ja znam zašto niko nije primetio da sa njom nešto nije u redu.Pa zato sto je sve bilo sa njom u redu i normalno se ponasala A ako napišem zasto je sve sa njom bilo u redu i normalno se ponašala onda nece da mi objave komentar.

Dragan

pre 3 godine

Elilog je unapred poznat Mika je slobodan i vec sada treba da bude slobodan a ove sto idu na silovanje nekoliko puta nisu zavredile paznju.

Svetlana

pre 3 godine

Zatvorena, ali sa tim imenom i adresom. Samo će promeniti ime i lokaciju i nastaviti da rade. Ali, žalosno je zapravo to, što će roditelji i dalje voditi decu u tu školu, čak i posle saznanja o svim torturama, ne samo seksualne prirode, već i torturama po nežnim dečijim psihama. Ljudsku glupost i neempatičnost prema žrtvama, niko ne može da "zatvori". Ona , na žalost najbolje uspeva , baš u ovakvoj našoj sredini. Nemam reči za roditelje, koji će nastavkom saradnje sa ovom školom, samo aminovati sva zlodela dotičnog !

John

pre 3 godine

Aleksić nije stvorio kult ličnosti, vi i vama slični roditelji ste od njega to činioi.Jer je bilo kul, bilo je stvar prestiža i gradjanskog statusa da kažete :"dete mi uči glumu kod MIke"!Objavite,ako hoćete...A ako nećete i to će mi biti jasno.
(gile, 26. januar 2021 19:38)

Naravno da jeste stvorio kult.
Počevši od toga da je roditeljima zabranio pristup školi. Onda je deci ispirao mozak sa time da su "ona posebna", da je "ta škola samo njihova" - otprilike - šta se desi u školi, ostaje u školi, da je to, takoreći, "njihova mala tajna" (što je u dlaku isti pristup koji koriste zlostavljači dece, što će vam svaki psiholog reći), da se postavio kao "drugi otac" (i kako, onda, da prijaviš "oca")...
A ovo, da je škola bila stvar prestiža - jeste, ali to je pitanje za njegove i ženine kolege sa FDU-a. Valjalo bi da odgovore na pitanje koliko je za prethodinh 20-30 godina na FDU primljeno onih koji nikada u životu nisu videli Aleksića, kao i to da li je bilo još nekih "kombinacija" u igri (€, $... )
Jedini koje ovde treba osuđivati zašto su ćutali su upravo njegove kolege, pogotovo oni čija su deca išla tamo pa odustala zbog ALeksićevih metoda - zanli da je sadista i da se iživljava - i ništa.

John

pre 3 godine

(Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?

NikolaBg

pre 3 godine

Ako je taj čovek počinio krivicu, čudi me da njegova žena nije saznala ranije šta je radio tolike godine? Ili je i ona pokrivača uši i oči?!? Tužilaštvo će da odredi i da istraga utvrdi šta se zapravo desilo, činjenica je da imamo iz dana u dan sve više ljudi koji se javljaju da su oštećeni ili su imali neprijatno iskustvo sa, dotičnim. Mileni svaka čast na hrabrosti. Pošto mi nismo država pravde, to se nažalost već pokazalo, plašim se da žrtva na kraju ne postane glavni krivac.

Vladan R

pre 3 godine

@ john

kada-Odmah nakon sto se desilo
kome-Roditeljima
kako-Tata, mama, Mika me je silovao.
Ne znam kolika filozofija treba da bi se odgovoril na ta pitanja.

Niti mogu da shvatim da se neko vraca na ponovno silovanje, niti da roditelji, u ponasanju deteta, ne primete da je traumatizovano. Da ne bude zabune, o svima koji polozaj i moc koriste da bi sa nekim imali seks, sve najgore, cak i da je seks dobrovoljan, odnosno na inicijativu, druge strane.

pp

pre 3 godine

Stvarno mi nije jasno da je ta devojka isla kod profesora na silovanje svojevoljno!? Ne branim profesora ali ovde je ocigledno da je ovo neki sado mazo odnos. Posebno od kad je devojka pocela da otkriva svoj karakter sa pricom o seriji, sa komunikacijom sa pevaljkom gde se 'slazu' ! Da ne kazem repliku iz naseg kultnog filma gde se klinke... nastavak znate. Mi sad nesto moralisemo i pravimo se fini a svi znamo sta se desav
a po skolama i po zurkama medju
omladinom. Droge,alkohola a naravno i
sex-a ima na sve strane. Nisi IN ako nisi imao sex sa vec petnaest,sesnaest. Hteli smo evropske vrednosti, sad smo ij i dobili. Barem smo ih dostigli u necemu.

Roki

pre 3 godine

John

Kada? Čim se desi

Kome? Prvo svojim roditeljima, onda policiji.

Kako? Otvoreno, iskreno.

Gde? U svom domu, zatim u policijskoj stanici.

Koliko? Koliko god je potrebno da neko čuje i uradi nešto.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)
Pa ne mora da mu tepa.

aabb

pre 3 godine

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.
(aabb, 26. januar 2021 18:15)

Ovo sto je Milena uradila retko ko bi uradio. Ovo sto je uradila je herojsko delo i ima siri znacaj za drustvo.
(malo razmislite pre nego sto napisete, 26. januar 2021 19:06)

Ja se 100% slazem sa tobom. Uopste ne pricam o tome, to nije diskusija i jeste znacajno za celo drustvo. Ja pricam o tome da je pocela da preteruje u svom promovisanju same sebe, da istura sebe kao heroja nacije, da postavlja svoje slike sa naslovnih stranica. Preteruje u tim hvalospevima o sebi sa sve krunom na glavi, malo je pateticno, neukusno a i kontraproduktivno. Pogledaj njen instagram profil i shvatices o cemu pricam.

milos

pre 3 godine

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.
(Guns n Roses, 26. januar 2021 12:31)

ima jako kvalitetnih glumac au pozorištu, to da su otišli bardovi je izgovor.

ne gledam ni ja serije, ali svaljivati krivicu zbog lošeg kvaliteta serija na glumce a ne na produkciju, režiju, scenariste je prilično glupo.

Јабучило

pre 3 godine

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)

Како само банализујеш. Али да. Мама, тата, имам проблем о коме ми је тешко да причам. Саслушајте ме пажљиво. Тај човек...

Analiza

pre 3 godine

Back in black, kaxite mi, da li ste koji put imali utisak da vas, recimo, političari siluju u mozak svojim lažima, pa im opet poverujete I glasate? Ili da vas siluju u mozak na poslu, pa ga opet radite, jer, jbg, nemate izbora? A znate li i da postoje zene koje žive sa onim koji ih tuče jer ga se ili plaše ili se užasno stide? Ili deca koja ne prijavljuju riditelje za silovanje jer se plaše i stide? To što postoje promiskuitetne devojke nije izgovor za čoveka koji je isprao mozak toj deci, pretvorio ih u članove sekte, bukvalno, jer ih ne udaljio od porodice i onda ih iskoristio. Alo, pa matore ljude sekte zavedu i zamute im mozak a kamo li deci, kad im kažeš da su posebna, da je to vaša tajna i... Odgovornost ide:silovatelj, oni koji su znali i ćutali tj supruga i kolege, roditelji dece koja su tamo išla, država koja nije proveravala te privatne tzv škole i svi oni koji oitaju:zašto tek sad laže, zašto se vraćala jer oni pnorave atmosferu linca i nepoverenja prema žrtvi, jer su svi odjednom pravnici i veruju da je optuženi nevin dok se ne dokaze suprotn. Saric, Kavcani, Skaljarci, su takodje nevini jer ni njima nije dokazano da su kriminalci, znate.

distanca

pre 3 godine

Milena greši, čini stalnim poajvljivanjem na Instragramu situaciju kontraproduktivnom po nju ...Sad se i njena majka oglasila...Ipak, ovde nešto gadno zaudara...

jojo

pre 3 godine

Ako je već smogla snage da izađe u javnost posle x godina, red je da objasni kako se to ide kod silovatelja uporno, 3-4 puta? Pa se onda i slikaš kao prva do profe?
Siguran sam da psiholozi imaju teorije, ali bi bilo fer da objasni ako je već pregurala to. Kako to u praksi funkcioniše.
Meni ovo mnogo više liči na obljubu starije maloletnice. Što je svakako krivično delo.
Zaveo je klinku obećanjima o karijeri, a ona ako se uporno vraćala očigledno bar u to vreme nije videla to kao problem. Tante za tante.

danilo

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

Nisu culi za nju oni koji prate Parove.Svi drugi su culi. Odavno.

Ahtung

pre 3 godine

Zapalila je društvene mreže! Prvo je navodno Mika silovao nju, a sada ona siluje medijski nas sve ostale.

Upotrebljavam reč navodno, sve dok sud ne utvrdi, da je osumljičeni Mika izvršio krivično delo za koga ga gospođica tereti. Tako bi trebali i mediji da izveštavaju, jer i okrivljeni imaju zakonska prava.

bratke

pre 3 godine

Ja lično predlažem da se Miki proširi optužnica za kulturni genocid jer je čovek očigledno poslednjih 30 godina odgovoran za pretužne i netalentovane glumce.

ivan

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

Tipicna greska srpskog komentatora. Ne, TI nisi cuo za nju. To sto TI nisi cuo za nekog, ne znaci i da SVI ostali nisu culi. Ja ne gledam domace filmove i serije, ne pratim nasu televiziju, pa opet sam cuo za Milenu Radulovic. I devojka je vec dosta uspesna u svojoj karijeri - jedna od retkih koja igra i van granica naseg regiona.

Pa

pre 3 godine

@Srbenda

Ako niste culi za nju do sada, samo govori koliko nemate pojma kakav je njen uspeh u inostranstvu, a jedva cekate da pljucnete po njoj.

željko

pre 3 godine

Draga Milenice,nešto nisam primetio da si se uopšte a kamoliko ovako glasno oglašavala kad je tada takođe maloletnog dečaka obljubio kolega iz branše Goran Jevtić,niti kad je Harvi Vajstin bio optužen u Holivudu,nego si verovatno dovodila u sumnju žrtvina svedočenja.Inače,tadašnja "devojčica" od 17 godina,kojoj je otac generalni zastupnik BMW za Srbiju,teško da je bila toliko plašljiva,ponižena,istraumirana,nezrela, da se tatici ne bi poverila o nečemu što se ponavljalo.Šteta što ovaj njen glumački performans nije dovoljan za uloge kod Spilberga,Skorcezea,Tarantina...

Хектор

pre 3 godine

Evo ja joj ne dajem podrsku zato sto je svesno isla kod monstruma da bi postala glumica.
(bu, 26. januar 2021 08:27)

Па баш о томе се ради - што је починилац тако испрао мозак тој деци да је на тужиоцу да докаже у којој мери је ту било свесне одлуке. Преседан у српској криминологији.

aabb

pre 3 godine

Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.
(Spin doktor, 26. januar 2021 08:47)

Mogu ti reci da sam se i ja grozio da neko pomislja da je to uradila zbog popularnosti, medjutim, posmatrajuci njen instagram profil, sa hvalospevima o sebi, glamuroznim naslovnicama i fotografijama sa krunom, nesto mi se cini da joj jako prija ova nova popularnost.

Ja

pre 3 godine

Muka mi je više od vesti o ovome. Aman... Ovo ne bi trebalo ni smelo da se dešava nikome, apsolutno, ALI, najgore je što su osudili čoveka za koga nije još dokazana krivica. Prvo, ova Radulovićka mi se popela na mozak. Ej, pa što si nastavila da ideš kod njega i dozvoliš da ti se to desi više puta?! Jesi ti debil?! Ja razumem devojke kojima se to desi pa su u šoku i kad se saberu i popričaju valjda sa svojim najbližima, prijave lepo zlotvora i gotovo, a ne ova, posle 10 godina se setila... Moju podršku imaju sve žene koje to dožive, ali je ova, ponavljajući odlaske kod njega i dozvoljavajući da se to dešava iznova, po meni, saučesnik, a ne žrtva. Žensko sam i saosećam sa svakom ženom, ali ovaj njen slučaj ne da mi ne stvara dozu saosećanja, nego čak i odbojnost prema njoj upravo jer je dozvolila da se to ponavlja. Šta je očekivala, jednom je siluje i posle će da bude sve ok?! Pritom, čak mi je zbog svega toga sve i sumnjivo, a nakon toliko godina kako dokazati silovanje?! Gde su materijalni dokazi? Šta, sad je dovoljno ovo rekla-kazala? Ali ovi su mi najjači što se javljaju kao podrška pa onda obaveštavaju javnost kako ih je on zvao "glupim", "ružnim".... Pa jel zbog toga treba da robija? Ne sporim da nečeg ima čim je toliko devojaka prijavilo ali mi ova Radulovićka uopšte nije simpatična posebno zbog napred navedenog. I jedan apel na vas novinare, ne prejudicirajte krivicu, kod nas važi pretpostavka nevinosti dok se suprotno ne dokaže, ali bitno je da je javnost nekoga već osudila. Inače je suđenje zatvoreno za javnost, a javnost je upoznata sa svim detaljima...pa to samo u Srbiji može ?

Slobodan Petrovic

pre 3 godine

Zvrsila "glumu",cutala i sada se setila da progovori....Covek nije kriv dok se ne dokaze drugacije. Zasto da im verujem? Prvo dokaze pa cu da im pruzim podrsku.

Ivan

pre 3 godine

Pa u startu je imala podrsku mada ni tada ne toliku koliko je to izgledalo zbog nevidjene hajke koja se podigla ali kako se stvari malo ohladile tako se vidi da i nema bas toliku podrsku i to iskljucivo zato sto je jasno da devojka laze.Da je verovatno bila u semi sa doticnim to je sigurno ali d aje silovana to je takodje sigurno da se desilo nije.

Bocan

pre 3 godine

Nje mi jasno zašto se bare malčice nisu opirale. Evo primera ove devojčice sa Ada Huje. Odbranila se od dvojice siledžija. I to siledžija koji su spremni da ubiju.

Kosta

pre 3 godine

Zamislite da idete sa nekom devojkom i imate seks toliko puta ,pa prekinete tu vezu.Ona vas prijavi za silovanje,njene drugarice kazu kako ste i njih stipkali i svasta ruzno govorili,a vi zbog svoje zene ne mozete da priznate da ste sa tom devojkom imali obostrano dobrovoljan sex.Kako samo objasniti da se neko na istu bananu i na istom mestu oklizne bas toliko puta.

PowerRanger

pre 3 godine

imate li majku, sestru, cerku, devojku?? i da li se secate matorci kako ste razmisljali, regovali kada ste bili dete?? ne sada kao matori, nego kada ste bili deca...kakvih nerazumnih likova ima, strasno..

Guns n Roses

pre 3 godine

Naravno da neki nisu culi za NJU,kad ne idu u pozorista, i ne gledaju domace serije, vec samo Rijaliti programe.
(Vesna, 26. januar 2021 09:33)

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.

Spin doktor

pre 3 godine

Do pre nedelju dana niko nije cuo za nju, sad je na svim naslovnim stranama...
(srbenda, 26. januar 2021 08:19)

I sta sad to znaci? Kakav nick takav i komentar. Sta je trebalo? Da isprica o silovanju a da mediji o tome cute jer se ranije nije pojavljivala u njima? I koji je ucinak onda u kampanji protiv silovanja? I ako sam pogodio to se zove glupost jednog srbende. Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.

Dragan

pre 3 godine

Elilog je unapred poznat Mika je slobodan i vec sada treba da bude slobodan a ove sto idu na silovanje nekoliko puta nisu zavredile paznju.

lemaya povučeni posmatrač sa strane

pre 3 godine

kada se tako nešto desi a ti i dalje ideš samo da bi postala glumica svesna svega,a posle nisam mogla od traume ,ali silne serije,filmove mogla da snimi,tu je trauma nije sprečavala,ali je sprečavala da spasi potencijalne žrtve od silovatelja,i naravno sada je na svim naslovnicama ko što neko reče. Ne branim Aleksića i slične toj grupi ljudi ,naprotiv ,ali ovo gore izneto stoji, priča naime ima dve strane. Najbolje bi bilo da tužilaštvo i istražni organi utvrde svaki aspekt ove priče i na osnovu toga sud donese odluku,jer ovo mi je kao Holivudski scenario ,u zamahu ove priče sada i sex na dobrovoljnoj bazi može biti okarakterisan kao silovanje samo ako to nekoj od strana bude odgovaralo,iz nekog bolesnog razloga. Još ovo mora da se odmotava nije ni počelo rasplitanje,a mnogi kao bez glave jurnuli sa osudama i paljenjem na lomači. Ponavljam ne branim silovatelje niti ponidaštavam žrtvu,naprotiv ,upravo želim da znam celu istinu da bih mogao da ocenim i zaključim,kako ja tako i svi koji su jurnuli sa bakljama i glogovim kocima.

Lepa

pre 3 godine

Ako je kriv neka odrobija ,ali meni nije jasna dotična.Moje drugarice i ja sa 15,16 i 17 godina nismo dozvoljavale profesorima da nas na bilo koji način omalovažavaju.Svadjali smo ,tužili ih razrednoj direktoru škole.Nemoguće da dete ne kaže mami i tati da ga je neko nazvao kravom ...Sedam puta ona ide da je siluje.O čemu se radi?Mnogo smrdi ovde.Jedva čekam sudjenje i da Mika progovori.Biće svega

malo razmislite pre nego sto napisete

pre 3 godine

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.
(aabb, 26. januar 2021 18:15)

Ovo sto je Milena uradila retko ko bi uradio. Ovo sto je uradila je herojsko delo i ima siri znacaj za drustvo.

aabb

pre 3 godine

Svaka cast Mileni i svim devojkama na hrabrosti Imaju svo pravo i svu podrsku ovog sveta i nadam se da ce ovaj zavrsiti iza resetaka.
Medjutim, pocela je da mi smeta Milenina samopromicija na njenom instagram nalogu. Kaci sve naslovnice novina na kojima je ona, sve izjave, sve pohvale za nju koju joj daju poznati, njene slike sa sve krunom na glavi, trudi se da sve to izgleda glamurozno.
Cemu to? Cemu to toliko potenciranje i predstavljanje sebe kao heroine?
U ovom trenutku? Fotografisanje i poze za fotografisanje?
Ne znam, mozda gresim, ali mi je malo neukusno i pateticno.
(aabb, 23. januar 2021 13:22)

ogorčen

pre 3 godine

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.
(Guns n Roses, 26. januar 2021 12:31)

Kako znaš da nema ako ne gledaš? Kako znaš da se prave na isti kalup ako ne gledaš? Prvih 10 komentara kritičko razmišljanje na nivou 3. razreda osnovne. Ima puno ljudi kao ti, koji pate za nekom nepostojećom nostalgijskom umetnošću... Mozda nas samo gazi vreme?

Ana

pre 3 godine

Kakvi komentari..jako tuzno. Hajde svi vi koji ne verujete u to da se zlostavljanje desilo, zamislite se za trenutak kako bi vama bilo i da li biste cutali, krili da vas je neko silovao, zlostavljao, ucenjivao na bilo koji nacin, zamislite se za trenutak..i nemojte reci, nee ovo se meni ne bi desilo. zamislite da se desilo!!! i da li biste ikome to rekli..npr nekom kao bi kojibiste automatski osudili i rekli sto si cutala/ cutao, sto nisi ranije prijavila, ne tebi jebitna karijera itd..jaoj sramota

Amelia

pre 3 godine

Gde je njena majka bila kad se sve to desavalo? Sta sad -Moja Milena fazoni? Kako nije videla promene na svom detetu? Ljudi, kako? Nekako i ne verujem u sve ovo.

neki veliki dr

pre 3 godine

Solidarnost, borba za prava, satanizovanje onog monstruma. Mene muci jedno drugo pitanje, gde su bili svi ovi borci za prava kada je onaj glumac obljubio maloletnog dečka u somborskom pozorištu? Gde su se svi tada sakrili, zašto tada nije bilo ovakve podrške i medijskog izvestavanja o svim 'snaznim' porukama. Da li je to mozda zato sto silovani dečak nije bogato dete iz kruga dvojke, ili je nesto drugo? Da me ne razumete pogrešno, zgrazavam se nad bilo kakvim nasiljem, pruzam podršku svim ovim devojkama, ovo se odnosi na sve ostale borce za pravdu koji su sada toliko glasni, a u slučaju onog dečaka nigde ih nije bilo

gde je balans?

pre 3 godine

Nadam se da cete objaviti ovaj komentar jer cu potrositi desetak minuta da pokusam da podelim svoje dileme.
Pre svega, kada je u pitanju ovaj konkretan slucaj tu nemam dileme... dobro je sto su devojke izasle u javnost, sada sud treba da radi svoj posao, a histerija u glasilima treba da se svede na povremene (npr 2 puta u mesecu) izvestaje sa sudskog procesa.
Generalno mislim da su zene u Srbiji ugrozene. Nikada nisam razumeo muskarce koji stalno nesto pipkaju, stipkaju zene itt. Iskreno, za mene je trenutak kada zagrlim zenu uvek bezmalo bio put bez povratka - u meni i u ovim poznim godinama sve prokljuca... Iz tog razloga sam pipkanje i sve to zaista dozivljavao kao (pred)seksualni cin. Znam da nismo svi isti ali tako je to kod mene funcionisalo.
Onda sam dosao u Holandiju pre 20+ godina i video ljude koji se upravo ponasaju tako. U stvari, i mnogo rezervisanije, kod mene je postojao neki flert bez dodira, pogledi, osmeh, povremene kulturne aluzije, sale... toga ovde, narocito na poslu, prakticno nema. Na kraju krajeva, jednom godisnje imamo kurs gde potpisujemo da znamo da je sexual harassment razlog za otpustanje.
Dakle, to sto imamo u Srbiji je jedna krajnost koja krece sa konstantnim aluzijama, pipkanje, a neretko zavrsi sa nekom vrste prinude. To je za zene uzasno, i mora se dovesti u red.
Na zapadu je druga krajnost, narocito posle metoo. Muskarci su u defanzivi, ide se ka eliminaciji bilo kakvog flerta, cak i onog nevinog. Postacemo androidi.
Gde je balans?

aabb

pre 3 godine

Da li mozda “pljuvači” pomislite da svojim objavama na instagramu Milena pruza podrsku tim maloletnim devojcicama kojima je sigurno uzasno tesko dok prolaze kroz ceo postupak, daje im snag da izdrze jer je starija, poznatija, ostvarena, za razlikubod njih koje su tek zakrocile u ovaj nas mizogeni balkan. Kad procitam neke od komentara sramota me s kim delim vazduh koji udisem.
(FYI, 26. januar 2021 17:37)

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.

Krugodvojkas

pre 3 godine

"Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire", napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Majko, gde si bila kad se to desavalao, da ti se cerka poveri i pita za savet ???

komi

pre 3 godine

sta sad to znaci? Kakav nick takav i komentar. Sta je trebalo? Da isprica o silovanju a da mediji o tome cute jer se ranije nije pojavljivala u njima? I koji je ucinak onda u kampanji protiv silovanja? I ako sam pogodio to se zove glupost jednog srbende. Ajde Srbendo reci nama istinu starostavnu oooj... Ili si mozda hteo da kazes da je sve to ispricala radi popularnosti? E onda se to zove zloba u staaarom srpkom jeziku.
(Spin doktor, 26. januar 2021 08:47)
seti se samo kako je prošao dečak kog je jedan glumac silovao jel ga ima sad negde ili tad ili i mediji imaju dva aršina

pp

pre 3 godine

Stvarno mi nije jasno da je ta devojka isla kod profesora na silovanje svojevoljno!? Ne branim profesora ali ovde je ocigledno da je ovo neki sado mazo odnos. Posebno od kad je devojka pocela da otkriva svoj karakter sa pricom o seriji, sa komunikacijom sa pevaljkom gde se 'slazu' ! Da ne kazem repliku iz naseg kultnog filma gde se klinke... nastavak znate. Mi sad nesto moralisemo i pravimo se fini a svi znamo sta se desav
a po skolama i po zurkama medju
omladinom. Droge,alkohola a naravno i
sex-a ima na sve strane. Nisi IN ako nisi imao sex sa vec petnaest,sesnaest. Hteli smo evropske vrednosti, sad smo ij i dobili. Barem smo ih dostigli u necemu.

zmajognjeni

pre 3 godine

Solidarnost, borba za prava, satanizovanje onog monstruma. Mene muci jedno drugo pitanje, gde su bili svi ovi borci za prava kada je onaj glumac obljubio maloletnog dečka u somborskom pozorištu? Gde su se svi tada sakrili, zašto tada nije bilo ovakve podrške i medijskog izvestavanja o svim 'snaznim' porukama. Da li je to mozda zato sto silovani dečak nije bogato dete iz kruga dvojke, ili je nesto drugo? Da me ne razumete pogrešno, zgrazavam se nad bilo kakvim nasiljem, pruzam podršku svim ovim devojkama, ovo se odnosi na sve ostale borce za pravdu koji su sada toliko glasni, a u slučaju onog dečaka nigde ih nije bilo
(neki veliki dr, 26. januar 2021 09:23)

Kako, bre, brate moj, nije bilo medijskog izveštavanja? Na stranu što su to poprilično različiti slučajevi.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Ако је истина да је и Миленина млађа сестра похађала исту школу, баш штета, остаде девојка без додатног квазиелитног образовања.

Против силоватеља увек и подршка за доживотну казну, наравно, ако се докаже. Медији, "мајке ми" и слично нису никакви докази и судије.

Не питам се зашто је ћутала до сада, кад год рекла, капа доле и заиста искрена подршка, питам се само да ли је истина, јер заиста не знам, да јој и сестра похађа часове силоватеља? А за овај квазиелитни кругодвојкашки манир да се свако напада ако није "плаве" крви (кругодвојкашка крв је више ружичасто-скоројевићка него плава), ту не би требало трошити речи, шаљите децу на глуму, тамо ће да се образују да науче текст напамет и биће права елита! Тако је!

Randy Marsh

pre 3 godine

I opet, dragi komentatori, imate li vi ćerke, majke, sestre, prijateljice? Kako možete da pišete to što pišete?
I ujedno time dajete odgovor na pitanje zašto su toliko ćutale.

FYI

pre 3 godine

Da li mozda “pljuvači” pomislite da svojim objavama na instagramu Milena pruza podrsku tim maloletnim devojcicama kojima je sigurno uzasno tesko dok prolaze kroz ceo postupak, daje im snag da izdrze jer je starija, poznatija, ostvarena, za razlikubod njih koje su tek zakrocile u ovaj nas mizogeni balkan. Kad procitam neke od komentara sramota me s kim delim vazduh koji udisem.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)
Ne mora ni da kaže roditeljima.Ako majka i otac ne mogu da provale da sa njihovim cerkom nesto nije u redu pa onda ne znam sta da kazem.Sedam puta te siluje profesor glume i to niko na ovoj zemaljskoj kugli nije provalio.Drugarice da ne primete da nesto nije u redu sa tobom.Znate bre vi sta je to silovanje?A ja znam zašto niko nije primetio da sa njom nešto nije u redu.Pa zato sto je sve bilo sa njom u redu i normalno se ponasala A ako napišem zasto je sve sa njom bilo u redu i normalno se ponašala onda nece da mi objave komentar.

Back in Black

pre 3 godine

Ne valja kad ćuti, ne valja kad govori...
Može li neko da da odgovor na pitanje "A šta valja?"
Dakle:
- KADA treba da kaže?
- KOME treba da kaže?
- KAKO treba da kaže?
- GDE treba da kaže?
- KOLIKO treba da kaže?
(John, 26. januar 2021 14:00)
Pa ima li ona roditelje?Koliko znam ima i to dobrostojeci sa brdo veza.Pa kome da kaže?

gile

pre 3 godine

Moja žena dovoljno je da pogleda ćerki u oči i da shvati da li je sve OK.Svakodnevno pričaju kao majka i ćerka ,ali i kao drugarice...A ova gospodja majka se okačila na internetu da izjavi zahvalnost! Gospodjo, jeste li vi videli nešto u očima ili na licu svoje kćerke? Ili vam je bilo važno nešto drugo?Stavite prst na čelo ,a preporučio bih da i vas pozovu iz centra za socijalni rad.Aleksić nije stvorio kult ličnosti, vi i vama slični roditelji ste od njega to činioi.Jer je bilo kul, bilo je stvar prestiža i gradjanskog statusa da kažete :"dete mi uči glumu kod MIke"!Objavite,ako hoćete...A ako nećete i to će mi biti jasno.

Јабучило

pre 3 godine

Жутоштампање, ријалитизација, па ни медијска хајка не помажу долажењу до истине. Занима ме шта ће бити ако се, рецимо, оптужбе не докажу. Ко ће оптуженом и породици надокнадити године повлачења по судовима, уништен углед и нанету новчану штету. Да ли ће оптужитељи кривично одговарати? А ако се, рецимо, оптужбе докажу у целости, да ли ћемо добити још једног манекена с наногицом иако закон налаже много строжу казну? О ономе између две крајности и могућим манипулацијама не бих ни да размишљам. Верујем да не бих погрешио ако бих судство означио најтрулијом полугом државног апарата.

Wendy Simms

pre 3 godine

@ srbenda: ajde onda brže bolje i ti kod nekog silovatelja, pa da završiš na naslovnim stranama, ako misliš da je samo to bitno.

Boris Banović

pre 3 godine

Sad je trenutak za biznis, otvarajte škole glume, konkurencija je ugašena !
Zamislimo, kada je uhapšen Mišković, da je "Delta" ugašena !?

danilo

pre 3 godine

Elilog je unapred poznat Mika je slobodan i vec sada treba da bude slobodan a ove sto idu na silovanje nekoliko puta nisu zavredile paznju.
(Dragan, 26. januar 2021 14:04)

Cim ga oslobode ti cerku pod ruku i pravac kod Mike na pedagogiju i uspeh. Ok?

John

pre 3 godine

(distanca, 26. januar 2021 13:18)

Ne valja kad ćuti, ne valja kad govori...
Može li neko da da odgovor na pitanje "A šta valja?"
Dakle:
- KADA treba da kaže?
- KOME treba da kaže?
- KAKO treba da kaže?
- GDE treba da kaže?
- KOLIKO treba da kaže?

John

pre 3 godine

Znate bre vi sta je to silovanje?
(Back in Black, 26. januar 2021 20:42)

Ne znam bre. Nadam se da ni ja niti iko koga poznajem to nikada neće saznati.
Jer odgovor na to pitanje ti može dati samo neko ko je bio silovan.
Da se ne ponavljam, ostavio sam komentar na vest "Novo svedočenje..."
Eno tamo lepo devojka koja očigledno JESTE silovana lepo objasnila zašto nije prijavila odmah - "Imala sam u tom momentu nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svesna"
Ali važno je da ti bre sve znaš...

666

pre 3 godine

Kakvu podršku? Ja sam čitao samo o linču, niko nije spominjao, niti mogao da da, bilo kakvu podršku navodno oštećenima, osim "Bravo!" . A to je reč koja ne rešava ništa. Interesuje me o kakvoj konkretnoj podršci se radi?

Nema šanse

pre 3 godine

Da ostavimo mi malo Radulovićku na stranu i da pomislimo malo o dvema maloletnim devojčicama ( 10 i 13 godina) koje su trenutno u toj školi i koje su isto tako prijavile dotičnog učitelja glume.

Svetlana

pre 3 godine

Zatvorena, ali sa tim imenom i adresom. Samo će promeniti ime i lokaciju i nastaviti da rade. Ali, žalosno je zapravo to, što će roditelji i dalje voditi decu u tu školu, čak i posle saznanja o svim torturama, ne samo seksualne prirode, već i torturama po nežnim dečijim psihama. Ljudsku glupost i neempatičnost prema žrtvama, niko ne može da "zatvori". Ona , na žalost najbolje uspeva , baš u ovakvoj našoj sredini. Nemam reči za roditelje, koji će nastavkom saradnje sa ovom školom, samo aminovati sva zlodela dotičnog !

NikolaBg

pre 3 godine

Ako je taj čovek počinio krivicu, čudi me da njegova žena nije saznala ranije šta je radio tolike godine? Ili je i ona pokrivača uši i oči?!? Tužilaštvo će da odredi i da istraga utvrdi šta se zapravo desilo, činjenica je da imamo iz dana u dan sve više ljudi koji se javljaju da su oštećeni ili su imali neprijatno iskustvo sa, dotičnim. Mileni svaka čast na hrabrosti. Pošto mi nismo država pravde, to se nažalost već pokazalo, plašim se da žrtva na kraju ne postane glavni krivac.

John

pre 3 godine

(Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?

iva

pre 3 godine

Ispricacu vam jednu pricu.
U jednom selu u Sumadiji ziveli su muz i zena, decenijama. On je nju sve vreme krvnicki tukao, i drzao je kao psa. Jednog dana, ona ga je na spavanju poparila vrelom vodom. On je zavrsio u bolnici sa laksim opekotinama, ona se vratila u drugo selo, kod svoje rodbine. On je izasao iz bolnice. Njena rodbina je smatrala da je im ona nanosi sramotu time sto se vratila kod njih, i naterali su je da se vrati muzu. Muzu koji je krvnicki tukao, posto ga je poparila vrelom vodom. Da se vrati. Posto je to zena koja radi na selu i koja ne moze sama da se izdrzava, niti ima bilo sta od zemlje na svoje ime, nije imala izbora, vratila se.
Vratila se.

Razmislite o tome vajni komentatori, kojima su puna usta zasto nije ovo zasto nije ono. Zasto nije? Pa iz istog razloga zasto ni vi niste, nego kuckate na internetu.

John

pre 3 godine

Pa u toj skoli nije radio samo Antic. Jadna njegova zena...
(Snesko, 26. januar 2021 08:27)

Jadna? Kako se uzme...
Ovde su moguće 2 stvari:
- Ko zna šta je i njoj radio i kako ju je maltretirao (onda stvarno jadna ona)
ili
- Sve je znala (u tom slučaju zaslužuje da mu pravi društvo)
Nema trećeg, nema sredine.

Sanja

pre 3 godine

Vidim komentar 'jadna njegova zena' sto se zatvorila skola. Pa haos. Njegova zena je profesor FDU i prima platu od drzave! A njenom muzu, optuzenom za pedofiliju uskoro istice pritvor. Uslov da moze da uzadje na slobodu, jeste da uveri sud da nece biti u prilici da pocini delo tj. da skola nece raditi. I ne treba da radi.

John

pre 3 godine

Činjenica da je njen IMDB porofil na dnu prve strane google pretrage dovoljno govori o tome da li je ona uspešna glumica.
(ČovekGušter, 26. januar 2021 15:48)

Očigledno pojma nemaš kako funkcioniše Gugl i zašto je neki rezultat pretrage tamo gde jeste.

John

pre 3 godine

Aleksić nije stvorio kult ličnosti, vi i vama slični roditelji ste od njega to činioi.Jer je bilo kul, bilo je stvar prestiža i gradjanskog statusa da kažete :"dete mi uči glumu kod MIke"!Objavite,ako hoćete...A ako nećete i to će mi biti jasno.
(gile, 26. januar 2021 19:38)

Naravno da jeste stvorio kult.
Počevši od toga da je roditeljima zabranio pristup školi. Onda je deci ispirao mozak sa time da su "ona posebna", da je "ta škola samo njihova" - otprilike - šta se desi u školi, ostaje u školi, da je to, takoreći, "njihova mala tajna" (što je u dlaku isti pristup koji koriste zlostavljači dece, što će vam svaki psiholog reći), da se postavio kao "drugi otac" (i kako, onda, da prijaviš "oca")...
A ovo, da je škola bila stvar prestiža - jeste, ali to je pitanje za njegove i ženine kolege sa FDU-a. Valjalo bi da odgovore na pitanje koliko je za prethodinh 20-30 godina na FDU primljeno onih koji nikada u životu nisu videli Aleksića, kao i to da li je bilo još nekih "kombinacija" u igri (€, $... )
Jedini koje ovde treba osuđivati zašto su ćutali su upravo njegove kolege, pogotovo oni čija su deca išla tamo pa odustala zbog ALeksićevih metoda - zanli da je sadista i da se iživljava - i ništa.

danilo

pre 3 godine

Ta "skola" nije skola. Bila je registrovana kao studio za produkciju. Da izbegne potrebu za licenciranjem pedagoga. Jer Aleksic ocigledno nikad ne bi mogao da dobije licencu sa svojom narcisoidno sadistisckom strukturom licnosti.

Zub

pre 3 godine

Предуго је то трајало.
Испада да је привођење сопствене деце том манијаку било ствар престижа. Где сте били досад, маме и тате?

Strašno kakvih ima medju nama

pre 3 godine

Sve na stranu teška srca i ostavimo samo jednu stvar koju je čak i potvrdila jedna gospođa glumica koja je u suštini stala na stranu tog čoveka (bilo je na jutarnjem programu kod Jovane )
Gde ta ... gospodja glumica ladno kaže pa eto to je nista i kod tog čoveka su se male devojčice skidale u donji veš !


Svakom iole normalnoj osobi a pogotovo roditeljima dece bi to sasvim bilo dovoljno da takvu školu zaobidju .
Ali eto kao što su deca tih,takvih roditelja (ne znam kako da nazovem njihove roditelje zaista )i tada išla u tu školu a evo i sada sve do zatvaranja je po meni strašno.
Ali jos strašnije su takve osobe kao ta ... glumica kojoj je normalno da devojčice se skidaju u donji veš pred tim čovekom .

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black, 26. januar 2021 18:57)

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)
Pa ne mora da mu tepa.

Čarobni prašak

pre 3 godine

Ta škola je od osnivanja puna nepravilnosti, samim tim što uopšte nije ni bila registrovana za obrazovnu delatnost. Inspekcija sve godine nije našla za shodno da malo obiđe tu "firmu"?

eeeeee

pre 3 godine

@gile: Moram da Vas razocaram, ali NIJEDAN roditelj na ovoj planeti ne poznaje svoje dete 100%. Ovo Vam kazem i kao necija cerka i kao majka i kao nastavnik koji radi sa decom vec 20 godina. Odlicno se secam sta sam sve bila u stanju da sakrijem od svoje majke, koja je inace moja najveca podrska, najbolja majka na svetu sto se kaze, od koje sam apsolutno uvek imala podrsku i znala da sve smem da joj kazem. Pa opet nisam. Znaci nisam imala nijedan razlog da od nje krijem nista ali opet jesam. Zasto? Pa zato sto sam bila tinejdzerka koja se stidi, koja se poverava drugarici radije nego majci, koja ne zeli da joj se majka brine ili razocara. Zato sto to rade sva deca na ovoj planeti.
I da Vas jos jednom razocaram, roditelji kao sto ste Vi, koji misle da znaju bas sve o svojoj deci - Vi se najvise iznenadite kad saznate nesto sto se ne uklapa u sliku koju imate o svom detetu. Nemojte da precenjujete svoje mogucnosti, mogli biste grdno da se iznenadite. Ovo je dobronameran savet.

Vladan R

pre 3 godine

@ john

kada-Odmah nakon sto se desilo
kome-Roditeljima
kako-Tata, mama, Mika me je silovao.
Ne znam kolika filozofija treba da bi se odgovoril na ta pitanja.

Niti mogu da shvatim da se neko vraca na ponovno silovanje, niti da roditelji, u ponasanju deteta, ne primete da je traumatizovano. Da ne bude zabune, o svima koji polozaj i moc koriste da bi sa nekim imali seks, sve najgore, cak i da je seks dobrovoljan, odnosno na inicijativu, druge strane.

Analitičar amater

pre 3 godine

@"Kurir" nezvanično saznaje da se škola zatvara zbog toga što je inspekcija pronašla određene nepravilnosti.
Određene nepravilnosti se odnose i na utaju poreza.Osumnjičeni profesor glume em što je bio nastran bio je i alav na novac pa je svoje časove naplaćivao na ruke.Mediji su preneli da je njegov jedan čas naplaćivao po 60 eura.E sada to treba pomnožiti sa brojem učenika i dobila bi se pozamašna suma dnevno a tek za sve te godine...Utaja poreza bi trebalo da bude veoma težak prekršaj,bar za nas smrtnike, pa bi dotični trebao odmah da zaglavi zatvor a advokati koji ga brane nemaju osnova za ovaj prekršaj da kažu da je zastareo i nedokaziv kao što pokušavaju za sve gadosti koje je radio da ublaže odgovornost.Ako sada sudstvo podbaci i nekazni ovig čoveka veoma oštro onda je početak propasti ove vlasti i politike koju ona vodi.

milos

pre 3 godine

Ne gledam rijaliti programe,al ne gledam ni novije domaće serije jer u njima nema talentovanih glumaca i svaka od tih serija se pravi na isti kalup i nema više tu ništa autentično. Ni u pozorište od kada su otišli bardovi više ne idem. Verujem da ima puno ljudi koji razmišljaju kao ja, s toga ne čudi što je za dotičnu malo ko čuo.
(Guns n Roses, 26. januar 2021 12:31)

ima jako kvalitetnih glumac au pozorištu, to da su otišli bardovi je izgovor.

ne gledam ni ja serije, ali svaljivati krivicu zbog lošeg kvaliteta serija na glumce a ne na produkciju, režiju, scenariste je prilično glupo.

Roki

pre 3 godine

John

Kada? Čim se desi

Kome? Prvo svojim roditeljima, onda policiji.

Kako? Otvoreno, iskreno.

Gde? U svom domu, zatim u policijskoj stanici.

Koliko? Koliko god je potrebno da neko čuje i uradi nešto.

aabb

pre 3 godine

U redu je pruzanje podrske, i podrska je i vise nego pruzena, ali kakve veze ima podrska sa kacenjem i uzdizanjem sebe kao heroine, sve sa glamurom, na naslovnim stranama, svakoga dana?
Istice sebe a ne pruzanje podrske.
(aabb, 26. januar 2021 18:15)

Ovo sto je Milena uradila retko ko bi uradio. Ovo sto je uradila je herojsko delo i ima siri znacaj za drustvo.
(malo razmislite pre nego sto napisete, 26. januar 2021 19:06)

Ja se 100% slazem sa tobom. Uopste ne pricam o tome, to nije diskusija i jeste znacajno za celo drustvo. Ja pricam o tome da je pocela da preteruje u svom promovisanju same sebe, da istura sebe kao heroja nacije, da postavlja svoje slike sa naslovnih stranica. Preteruje u tim hvalospevima o sebi sa sve krunom na glavi, malo je pateticno, neukusno a i kontraproduktivno. Pogledaj njen instagram profil i shvatices o cemu pricam.

Serije kao vrhunsko obrazovanje, omg

pre 3 godine

ogorčen, 26. januar 2021 17:40)

To što neko ne ide u pozorište i ne gleda serije sigurno ne znači da gleda rijaliti. Postoje i ljudi koji čitaju knjige, možda niste znali. I drugo, dovoljno je pogledati 10 minuta serije i shvatiti da je običan krš. Kod nas u srednjoj generaciji ima zaista odličnih glumaca, ali mlađi glumci su katastrofa. Uzgred, 1 ili 2 dobra glumca ne čine dobro seriju.

Le Scorpion Serbe

pre 3 godine

Naš je narod od svojih pradedova koji robuju kurti i murti još od Osmanlija nasledio duh samoponižavanja i podaništva zarad koristi, a često ne ni iz koristi nego čisto da od nadređenog ne bi osetio ćuške na svojoj egzistenciji. Meni moji savetuju da ne raskidam poslovni ugovor sa nekom profesorkom na čijem naučnom projektu radim, a koja me tretirala i zloupotrebljavala da ne pišem sad kako sve. U osnovnoj školi mi stariji brat savetovao kad sam bio žrtva vršnjačkog maltretiranja: "Šta ih provociraš? Budi normalan i neće te proganjati"! To je nacionalna stvar, za koju nisam optimista da će se lako promeniti. A tu je i politička institucionalizacija nasilnika, protekcija kojekakvih ološa samo zato što su bliski režimu.

Ivanbg

pre 3 godine

Kada se zavrsi ova saga oko seksualnog zlostavljanja trebalo bi pokrenuti istragu vezano za tu skolu. Za mito i korupciju tj. zloupotrebu polozaja na FDU.

Kako su svi ti ucenici iz te skole upisivali FDU a neki koji nisu ulagali novac kod Aleksica za to nisu imali priliku.
Da li im je "pomognuto" i koliko? Da se supruga gospodina Aleksica ispita zajedno sa celom ekipom sa FDU.

Da se propita gospodin Radulovic, kao i svi ostali roditelji... da se vidi koliko je placena skola i sta je jos placeno uz to, pa da se lagano upadne na FDU. Ko je to omogucio?

To mora da saceka da se zavrsi prvo ovo. Ali sve to zajedno smrdi na kilometar.

Naravno, tesko da ce se to desiti jer ko da baci senku na pobunu hrabrih zena i izopacenost starijeg coveka ali da li su svi u ovoj prici bas nevini? I ko je kriv i za sta?

Јабучило

pre 3 godine

OK, uzmimo da je odgovoreno na pitanje KOME (iako nije, ali nema veze).
Idemo dalje...
- KAKO je trebala da kaže?
"Mama i tata, znate, silovao me Mika"?
Ili nekako drugačije?
(John, 26. januar 2021 19:58)

Како само банализујеш. Али да. Мама, тата, имам проблем о коме ми је тешко да причам. Саслушајте ме пажљиво. Тај човек...

Analiza

pre 3 godine

Back in black, kaxite mi, da li ste koji put imali utisak da vas, recimo, političari siluju u mozak svojim lažima, pa im opet poverujete I glasate? Ili da vas siluju u mozak na poslu, pa ga opet radite, jer, jbg, nemate izbora? A znate li i da postoje zene koje žive sa onim koji ih tuče jer ga se ili plaše ili se užasno stide? Ili deca koja ne prijavljuju riditelje za silovanje jer se plaše i stide? To što postoje promiskuitetne devojke nije izgovor za čoveka koji je isprao mozak toj deci, pretvorio ih u članove sekte, bukvalno, jer ih ne udaljio od porodice i onda ih iskoristio. Alo, pa matore ljude sekte zavedu i zamute im mozak a kamo li deci, kad im kažeš da su posebna, da je to vaša tajna i... Odgovornost ide:silovatelj, oni koji su znali i ćutali tj supruga i kolege, roditelji dece koja su tamo išla, država koja nije proveravala te privatne tzv škole i svi oni koji oitaju:zašto tek sad laže, zašto se vraćala jer oni pnorave atmosferu linca i nepoverenja prema žrtvi, jer su svi odjednom pravnici i veruju da je optuženi nevin dok se ne dokaze suprotn. Saric, Kavcani, Skaljarci, su takodje nevini jer ni njima nije dokazano da su kriminalci, znate.