Sreda, 20.01.2021.

08:03

"Miko, nek ti je Bog u pomoći": Nenad Jezdić o poslednjem susretu sa Aleksićem

Izvor: B92

"Miko, nek ti je Bog u pomoæi": Nenad Jezdiæ o poslednjem susretu sa Aleksiæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Gaginho

pre 2 godine

Sami Valjevci znaju sebe da opišu kao "podvalu" (odnosno kao sitne prevarante, mućkaroše, šibicare, ljude koji vole 'leba preko motike, lagodan i opušten život, da živi na tuđi račun, "da popije voli, da pojede voli, ali da plati to ne voli"....i tako) ima tu istine, verovatno zato smo dobri u umetnosti, Užičani kažu za Zlatiborce da se rađaju kao ekonomisti, a ljude iz bližeg okruženja planine Tare kao rođene filozofe. Za svaki gradi nj. širu okolinu ima nekakva etiketa.

Jedan sin

pre 3 godine

@ Lepo je to imati sinove ali kad ostarite onda vas te ćerke niža vrsta gledaju, hrane presvlače,kupaju.(Vesna Stojic, 20. januar 2021 13:23)


Mozda kod Vas a moj otac je oevo docekao da ga sin pazi, cuva i enguje. Da se hrani, pere i presvalaci na svu srecu moze i sam a kad odnosno ako ne bude moga sigurno nece racunati na cerku koja je otisla pre 25 godina u inostranstvo i javalja se jednom nedeljno. Hvala joj i na tome.

Moj slucaj nije univerzalan ali nije ni vas pa zato nemojte, timicno feministicki i mizandricno, generalizovati.

mr.wolf

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.
(Alex, 20. januar 2021 09:09)

Zasto, odavno vazi ona stara: "Nek je zivo i zdravo, samo nek je musko."
Ja to podrzavam, zna se ko dalje nosi ime loze kojoj pripadas.
Ovim se nicim ne umanjuje ljubav koju osecate prema zenskom detetu, ali to je naprosto tako uvek bilo, i tako ce uvek biti.
Dzaba vam sve.
(Da se ne lazemo, 20. januar 2021 10:51)

Tako je, uvek ce biti, ali ovde u Serbistanu. Ime loze ? Iz kog veka si ? Daj nam vremeplov.....

Da se ne lazemo

pre 3 godine

Ocinska figura...ocinska figura...
Pre pocetka radionice obavezno recitovanje Oce Nas.

Braco i sestre, GDE nam je MAJKA?

Ne, ja ne prihvatam ilustrativnu Majku u liku one devojcice koju je oplodio Sveti Duh.
Najverovatnije je i nju tada neko silovao, neki rimski vojnik.

Vreme je da se vrati u jednacinu nepoznata koja se zagubila:

Majko i Oce nas, vi koji jeste JEDNO na nebesima, u skladu potpunome, nek se sveti ime vase ( Hashem, to je to ime), neka bude carstvo vase, neka bude volja vasa, kako na nebu tako i na Zemlji......Amen
(Ivana, 20. januar 2021 14:27)

Nikada, a ni tada...

bane

pre 3 godine

Sada je poplava čika Mikinih podrepaša koji izokola pravdaju njegovu očinsku figuru. Mnogi su i sami silovatelji pa se plaše da će i njih ćorkirati.

Ivana

pre 3 godine

Ocinska figura...ocinska figura...
Pre pocetka radionice obavezno recitovanje Oce Nas.

Braco i sestre, GDE nam je MAJKA?

Ne, ja ne prihvatam ilustrativnu Majku u liku one devojcice koju je oplodio Sveti Duh.
Najverovatnije je i nju tada neko silovao, neki rimski vojnik.

Vreme je da se vrati u jednacinu nepoznata koja se zagubila:

Majko i Oce nas, vi koji jeste JEDNO na nebesima, u skladu potpunome, nek se sveti ime vase ( Hashem, to je to ime), neka bude carstvo vase, neka bude volja vasa, kako na nebu tako i na Zemlji......Amen

NBGD

pre 3 godine

E, Jezdo bolje da je tebi Bog u pomoć! Moraš da pomeneš onako vešto crkvu, a da ti to niko nije tražio. Mora izgleda da se.prodaš da bi ti prodavao...Sramotiš valjevski kraj izrode jedan !

питам за друга

pre 3 godine

U najmanju ruku odvratan komentar, imam dva sina, dok sam cekao rezultate UZ oba puta sam se nadao devojcicama, sto ne umanjuje ljubav prema sinovima,jer kojeg god da su pola moja su deca, ali ovako nesto napisati... Mora da sam druge nacionalnosti, nisam Srbin, izvinjavam se zbog toga.
(Dddd, 20. januar 2021 09:42)

У праву си, надати се синовима је потпуно одвратно.
Надати се девојчицама је потпуно друга ствар.

Shurda

pre 3 godine

Ne razumem kako Jezdic ne poznaje Milenu tj.nikada je nije sreo a rade na zajednickom projektu zvani Drzavni sluzbenik. Kako bas da se nikada nisu susreli na setu.

Turobni

pre 3 godine

Ne razumem zasto ovaj glumac kaze da toga ima I u crkvi. Kakave sad veze crkva ima sa ovim. Kada je otkrivena pedofilija u crkvi, nisu svestenici govorili ima toga I medju glumcima. A mozda bi bilo bolje da jesu. Zasto se ne kaze: ima toga I u sportu, politici, policiji… kada svi znaju da ima

veverica

pre 3 godine

Pazi ti da ti sutra ti pećinci ne postanu zetovi!
(Coa, 20. januar 2021 11:12)

pazim. upravo sam u komentaru i napisao da pazim. to je vrlo jednostavno. sa pecincima sam ja uvek lako resavao sve situacije. sto bi rekli, kao jedan-dva.
a sto kaze neko, ako lepo zelis, dace bog. eto, ja lepo zelim da ne dobijem kretena za zeta i radim u tom pravcu. ziveli.

aca

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

lose trolovanje tuznog anarhiste.

Slavisa V.

pre 3 godine

Ja se bojim da za nekoliko meseci ne saznamo da je jos nesto...Ali, cesto se cuje pitanje zasto su cutale. Pa, mi vidimo da sada uspesne glumice hvale Aleksiceve metode, to ih je kao ocelicilo. Znaci, nije bilo posve jasno da li je to bila pedofilija ili pedagogija, one kako govore, bila je pedagogija. Ja bih postavio pitanje zasto mi cutimo kad nas neko svaki dan vredja? A onda ti taj koji te vredja svaki dan ponudi nesto i ti prihvatis! da li ste culi da je neko nesto odbio? Zato, cutite! Mogu da govore samo oni koji su nesto odbili, a bojim se da ih skoro pa nema. ako i jesu odbili pitanje je da li ce sledeci put odbiti. Zato i oni koji su odbili nemaju pravo da govore ako nisu 100% sigurni da ce odbiti ponudjeno svaki sledeci put.

Realista

pre 3 godine

Svi znamo da direktori cine sve da zadrze fotelju, jer svaki skandal ce ih skupo kostati, a i direktori i nastavnici su nemocni jer imamo sve vise da su i deca nasilna prema njima. Setimo se da je jedan profesor jedne beogradske gimnazije dobio sut kartu kada je na roditeljskom rekao da se neka deca drogiraju (vracen tek nekolik ogodina kasnije u skolu posle tuzbe protiv gimnazije ako se ne varam). Da kada je bilo da ce se nekom metodom proveravati koriscenje droge u skolama, da su direktori bili u panici i da su cistacice pre te provere danima ribale ucionice, hodnike, wc...Setimo se kada je jedna ucenica dobila sut kartu iz skole, kada je na drustvenim mrezama ismevala neke profesore, na kraju je uz medijsku masineriju ispalo da je ona neduzna a najveca zrtva je ispala direktorka skole... U drzavi nam ozbiljno ne stima u mnogim sferama, i tako je od 1990 godine nazalost . Isto i sa ovom skolom glume, svi su znali, roditelji , deca cutali godinama, na tv emisija gde je on gostovao i prikaz nepadogoskih metodam te skole gde decu vredja, niko nije reagovao posle tog emitovanja od nadlzenih u dravi, roditelja te dece, medija, gradjana.

Matija Micic Bucic

pre 3 godine

@Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.
(Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:03) # Link komentara

Valjevo je stvarno specifično, pogledajte samo koliko je dobrih glumaca i pevača rodom iz Valjeva. U odnosu na broj stanovnika, ubedljivo je prvo u Srbiji, možda i u Evropi? Mala šala koju mi je rekao jedan stari Valjevac: ovi mladi samo oće leba bez motike, zato i idu u glumce i pevače, a ja zato ne mogu da nađem nikog da mi pomogne u polju.....
(ekonomista, 20. januar 2021 09:38)


Moguce je da je trend svuda manje vise isti. Vecina bi da budu poznati, kao sto se i programiraju mladi kroz drustvene mreze. Cela Srbija ima problem da nadje nekoga "u polju", slazem se.

Nick

pre 3 godine

@veverica
Sta nalupa kakav sukob interesa. Covek je drzao privatnu skolu. Po tebi npr Dragan Nikolic nije trebao da glumi u istom filmu gde je Milena Dravic itd itd.

Jelena

pre 3 godine

Svaki muskarac ako nije gej i ako mu se svidi neka devojka ili zena on je zeli, i naravno pokusava da je odvede u krevet, a sad zavisi od zene sta ona zeli?
(bu, 20. januar 2021 10:09) 

Ovo nije odnos izmedju muskarca i zene vec matorog profesora i maloletnih ucenica. U nekoj normalnoj zemlji bi otisao u zatvor i dobio dozivotnu zabranu za rad u toj struci, bez obzira da li je bio dobrovoljni pristanak ili ne. Ali ovde je izgleda normalno da matorci na polozaju spopadaju klinke od 17.

Evo

pre 3 godine

Nama neobrazovanima i(li) glupima objasni kako silovana osoba može da posle više godina doaže da je silovana? Objasni nama glupima i(li) neobrazovanima. Prosvetli nas!
(Samosvesna građanka, 20. januar 2021 10:05)

Evo ja nisam pravnik, ali sam jutros slušao jednog sudiju na televiziji koji je dao odgovor na vaše pitanje, citiraću ga ga: “Veoma teško”.

VA

pre 3 godine

Nemojte se ljutiti na Branka, on samo želi dobro srpskom rodu, a to je isključivo sinovi da se rađaju te da za 50 godina krenu u beli svet ne bi li ženu pronašli sebi, vrstu srpsku da produže, makar polovično.

Coa

pre 3 godine

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*
(veverica, 20. januar 2021 10:12)

Pazi ti da ti sutra ti pećinci ne postanu zetovi!

rebro

pre 3 godine

@Braankooo, ne bih da ti kvarim ugođaj, ali na svakoj freski, na svakoj slici tvoj Isus ima pupak. Teško da je od boga nastao. Pre će biti da je rođen.

Nikola

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*
(veverica, 20. januar 2021 10:12)

Pa zavisi, ako od tih pecinskih ljudi bude bilo koristi...kapiras?
Drugo...jel' to tebi zao sto imas sina?

miks

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39

Ee kukala ti majka tako jadnom.. Boga ne spominji.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Dokaze molim,danas svako moze svakoga da okrivi za svasta. Neka sud donese vazecu kaznu ako je kriv,ovako bez dokaza,rekla-kazala je bezveze.
(Slobodan Petrovic, 20. januar 2021 08:23)


Nama neobrazovanima i(li) glupima objasni kako silovana osoba može da posle više godina doaže da je silovana? Objasni nama glupima i(li) neobrazovanima. Prosvetli nas!

palanački mozak uz firmiranu garderobu

pre 3 godine

Neko je lepo opisao "Mikinu školicu glume", nazvavši je kvazielitizmom.

Taj palanački mentalitet roditelja, osnovni je uzrok ovakvim problemima.

Nije ni čudo što se deca nisu obraćala svojim roditeljima za zaštitu i pomoć, kada je jedan takav lik bio veći autoritet za roditelje, nego za decu.

Mogu da pretpostavim šta je roditeljima značilo kada se pohvale: "Moje dete ide kod Mike u školicu glume".

Znate li vi kako to leči sujetu i komplekse?

@Braankooo

pre 3 godine

Mene samo zanima, gde su bili pune 4 godine i Isus i Bog Otac i Sveti Duh u Jasenovcu?

Ili na Bozic u Fazlagica Kuli (potrazite film "Noz")?

Ili na Petrovdan u Popovu Polju ... itd.

Ili makar gde su bili kada je izgorelo 13 miliona ptica prosle godine u Australiji? Jer rece "kako da ne brine o vama, kada brine o pticama nebeskim" (Jevandjelje po Marku i Mateju)

Mnogo sta smrdi i pod i nad kapom nebeskom :((((
I vreme je da se cisti, da se tragovi zla istrebe.

Snupy

pre 3 godine

Sve mi je jasno, ali mi nikako ne ide u glavu.. Da te neko godinama ponizava, naziva pogrdnim imenima pa cak i seksualno zlostavlja i ti dalje ides u tu skolu i sve to trpis.. Pa bila sam i ja dete ali nisam dala na sebe, ja**a bi mu bila odsecena i cuvala bih ih kao suvenir. Eto toliko.

Filip

pre 3 godine

Eh, "svi imaju svoje slabosti" - drustvo bi trebalo ovakve slabosti popravljati na cirkularu. I to odmah. I pocinjene i prihvacene "sa razumevanjem".

veverica

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*

fudbalista

pre 3 godine

Ne sme da stane na Miki, onda je naš #MeToo pokret propao, nemoguće da je on jedini potencijalni seksualni manijak na položaju ili sa vezama. Ajmo devojke, sad je trenutak za direktore, šefove, profesore......

Milan

pre 3 godine

To sto mi svi verujemo ili ne verujemo da se nesto desilo nema nikakvu tezinu za osudu nekoga. Ako ne moze da se dokaze i ako nema priznanja, sve ovo je uzalud.

bu

pre 3 godine

Svaki muskarac ako nije gej i ako mu se svidi neka devojka ili zena on je zeli, i naravno pokusava da je odvede u krevet, a sad zavisi od zene sta ona zeli?

Velizar

pre 3 godine

Ne sme da stane na Miki, onda je naš #MeToo pokret propao, nemoguće da je on jedini potencijalni seksualni manijak na položaju ili sa vezama. Ajmo devojke, sad je trenutak za direktore, šefove, profesore......
(fudbalista, 20. januar 2021 10:19)

Nadam se da ce #MeToo bolestina globalno nestati u plamenu sopstvene pohlepe i smrada.

Da se ne lazemo

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.
(Alex, 20. januar 2021 09:09)

Zasto, odavno vazi ona stara: "Nek je zivo i zdravo, samo nek je musko."
Ja to podrzavam, zna se ko dalje nosi ime loze kojoj pripadas.
Ovim se nicim ne umanjuje ljubav koju osecate prema zenskom detetu, ali to je naprosto tako uvek bilo, i tako ce uvek biti.
Dzaba vam sve.

Alex

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.

Zika

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
Koliko je ovo bolesno nemam reči..Imam i sina i ćerku i treba da ih različito volim zbog pola? Žao mi je dece koji imaju ovakve roditelje.

samo kazem

pre 3 godine

Ja

Da, bas stoka cita i gleda vesti, ovome se samo zatupljuje narod i skrece se tema sa mnogo bitnijih stvari (ne kazem da ovo nije bitno). Narod Srbije je u problemu, svi cute, niko nista ne sme da kaze, zivimo u mraku, zadovoljavamo se "glupim" stvarima, dokle vise?! Ugasi tv, isključi internet, ukljuci mozak, glavu, razmišljaj.

Matija Micic Bucic

pre 3 godine

@Dobro je, pomislih kako nema poznatih glumaca u Srbiji a da nisu prošli Mikinu školu.
(VA, 20. januar 2021 08:24)

Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.

Dddd

pre 3 godine

@(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
U najmanju ruku odvratan komentar, imam dva sina, dok sam cekao rezultate UZ oba puta sam se nadao devojcicama, sto ne umanjuje ljubav prema sinovima,jer kojeg god da su pola moja su deca, ali ovako nesto napisati... Mora da sam druge nacionalnosti, nisam Srbin, izvinjavam se zbog toga.

Marko

pre 3 godine

Takvih kao Mika Aleksić ima svuda i u svakoj zemlji, ali nažalost nisu usamljeni. Koliko sličnih ima, vidi se po komentarima, evo na primer komentar ispod mog, koji navodim. Još se i velikim slovima potpisao kao SRBIN. Mene je sramota što sa ovakvima delim istu nacionalnost. Čuvajte se ovakvih pravih srba. Sve ovo je omasvljena pojava kojoj treba kao zmiji odseći glavu. Mnogo je ljudi spremno da to uradi, zato pazite na svoju decu.


Ni najmanje ih ne zalim..One su krive za sve.
(SRBIN, 20. januar 2021 09:23)

ORLANDO

pre 3 godine

Još dotični komentator @brankooo na kraju svog sramnog komentara napisa Slava Bogu.
Eto, baš zbog takvi licemernih i dvolični, dešavaju se ovakve odvratne stvari.

ja

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

Svaki pravi Srbin želi potomstvo, zatucan i primitivan čovek želi isključivo sina bez obzira na nacionalnost. I sme javno da se prizna, glupost i ometenost u razvoju nije zabranjena

ekonomista

pre 3 godine

Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.
(Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:03) # Link komentara

Valjevo je stvarno specifično, pogledajte samo koliko je dobrih glumaca i pevača rodom iz Valjeva. U odnosu na broj stanovnika, ubedljivo je prvo u Srbiji, možda i u Evropi? Mala šala koju mi je rekao jedan stari Valjevac: ovi mladi samo oće leba bez motike, zato i idu u glumce i pevače, a ja zato ne mogu da nađem nikog da mi pomogne u polju.....

E jadnici

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
A posle kad omatori samo cerka ga gleda od sinova nikad nista. Treba cerke da vas prve otkace niste za bolje.

NebaCar

pre 3 godine

Branko@ Leci se.
(Hanzo Hasashi, 20. januar 2021 08:50)
Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

Axaaxa , kakav dilbe pećinac

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Da li su predsednik i premijerka gledali film OTAC?
Kako drzava brine o osoboma koje ostaju bez posla ,a DECU ZBRINJAVAJU U HRANITELJSKIM PORODICAMA ,kojima daju pare .
Uzas od brige ZA NASU DECU.

ankh

pre 3 godine

Lik će biti oslobođen. Zna se šta je silovanje a šta dobrovoljni seks, sa zadnjim namerama. Nije Mileni sigurno bilo lepo, ali takvih Milena ima svuda i tako grade karijere. Ne mogu mu ništa, baš da vidim kako će da pruži dokaze za navodno silovanje od pre 10 godina. Zato se i forsira toliko ova priča.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Branko@ Leci se.
(Hanzo Hasashi, 20. januar 2021 08:50)
Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.

dejan76

pre 3 godine

(Zastava101Specijal)

U redu je želeti sina, ali to ne određuje Srbina vrednog poštovanja. Svako može tvrditi da je Pravi Srbin.
Za mene je pravi Srbin onaj koji je najpre Čovek. Ako me razumete.

mile pajser

pre 3 godine

U sto si pametan Nenade uh,.....ja bi tebe u tuzilastvo zaposlio,kafu da kuvas,jer za bolje i nisi. Covek je napadnut od strane celog sistema i drzavne aparature na rekla kazala od pre 8 godina!!Ajmo bas da vidimo jel ce moci nas jalovi i kilavi sud da izdrzi pritisak javnosti i odradi po zakonu,bas po zakonu.Zamisli ovako,ode devojka nepoznata i kaze silovao me neko 5 puta pre 8 godina,...rekli bi joj cao,dovidjenja!! Istina zar ne! Ja licno verujem da je silovao,i za ovo ostalo,....ali ako sud bude radio po zakonu,nema sanse da bude osudjen!! Naravno,podleci ce pritisku javnosti i osudice ga,i treba!!!

Mikii

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Iskreno se nadam da tebi nije dao nijednog, niti ce.

Ja

pre 3 godine

Ajde jos malo vesti o ovome...
(samo kazem

Mora brate da se forsira, kao sto reče Jezda toga ima bukvalno na svakom mestu. Mora “stoka” da ukapira sta ih čeka ako nastavi sa praksom. Podrška za devojke i žene protiv zivotnih luzera kojima je pozicija jedini nacin da dodju do one stvari. Treba ih sve nabiti u rupu.

Karakondžula

pre 3 godine

... u jednom od, sada već mnogo, izjava u vezi sa ovim slučajem, kaže se da je iz Mikine Grupe 90% upisivalo akademiju u klasi kod njegove žene... Ovo je čist sukob interesa, treba i gospođu malo preispitati... ne mogu da verujem da druga deca za njenu klasu nisu bila dovoljno dobra ili spremna? Pa tako baš 90%? Naravno, ako je ta izjava o akademiji i njenim prijemima na klasu zaista tačna... svakako, mora se to ispitati, temeljno i duboko u prošlost... Ovo je jedna od retkih peilika da se sistem pokaže, da se svest društva makar malo pomeri i da nam dryštvo počne ozdravljati...

dejan76

pre 3 godine

Bravo za sve ličnosti sa javnim ugledom (što Jezdić jeste) koje su iskreno podržale ove hrabre mlade žene. Mizoginija neće nestati jer je mnogo ima, ali silovatelju više nijedan roditelj neće poveriti svoje dete bez obzira na ishod suđenja. G-dine Jezdiću, poštovanje.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Први рационалан коментар.

Свако нормалан ће осудити силовање и желети силоватељу доживотну, ту нема расправе. Код нас се јавља други проблем, што медији и суде и ослобађају.

Ово је веома компликован случај. Реч на реч. Не заборавите да су сви невини док се не докаже супротно. "Мајке ми", "овога ми крста", "најискреније" и слично нису никакви докази.

Далеко од тога да имам промил саосећања са Алексићем, за ког сам искрено сад и први пут чуо. Нисам од оних који се питају "а што си до сада ћутала?", Милени капа доле, веома јако женско које је скупило снагу да изађе пред све нас и каже да јој се догодила ужасна ствар. Лично се само јежим од ових осталих "класића" и полазника те "школице живота", у коју су бесни родитељи без времена за васпитавање слали неком лику на реч од бесних познаника да је он феноменалан, који сад на сва уста кукају како је, пазите сада, "и мене опсовао", "рекао ми да сам дебео", "рекао ми да сам глуп" итд. Ма дајте молим вас, тим иступима, да бисте доказали другима како сте били квазиелита која иде код "Мике", само пљујете по Милени. Шта треба сад, сви прави професори последњих 80 година да робијају јер су ударали чврге, вукли за зулуфе, викали на ђаке...? Срам вас било!

Још једном, Милена свака част!

Slobodan Petrovic

pre 3 godine

Dokaze molim,danas svako moze svakoga da okrivi za svasta. Neka sud donese vazecu kaznu ako je kriv,ovako bez dokaza,rekla-kazala je bezveze.

peki

pre 3 godine

Zao mi je devojaka koje su pretrpele zlostavljanje,ali mi je muka od ovakvih lesinara koji se sada javljaju,pojasnjavaju,pricaju sta je sve radio Mika.Po njihovim objavama cime reklamiraju samo sebe ispade da su vece zrtve od tih devojaka.Ako ste znali sta se dogadja,zasto ste cutali.

Prosečan Srbin

pre 3 godine

Užas, ostvaruje se najgora noćna mora, da istina izađe na videlo, strašno! Mislim da su i u ovaj slučaj umešani strani plaćenici samo još ne može da mi nadođe kako, na koji način, ali polako...

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Први рационалан коментар.

Свако нормалан ће осудити силовање и желети силоватељу доживотну, ту нема расправе. Код нас се јавља други проблем, што медији и суде и ослобађају.

Ово је веома компликован случај. Реч на реч. Не заборавите да су сви невини док се не докаже супротно. "Мајке ми", "овога ми крста", "најискреније" и слично нису никакви докази.

Далеко од тога да имам промил саосећања са Алексићем, за ког сам искрено сад и први пут чуо. Нисам од оних који се питају "а што си до сада ћутала?", Милени капа доле, веома јако женско које је скупило снагу да изађе пред све нас и каже да јој се догодила ужасна ствар. Лично се само јежим од ових осталих "класића" и полазника те "школице живота", у коју су бесни родитељи без времена за васпитавање слали неком лику на реч од бесних познаника да је он феноменалан, који сад на сва уста кукају како је, пазите сада, "и мене опсовао", "рекао ми да сам дебео", "рекао ми да сам глуп" итд. Ма дајте молим вас, тим иступима, да бисте доказали другима како сте били квазиелита која иде код "Мике", само пљујете по Милени. Шта треба сад, сви прави професори последњих 80 година да робијају јер су ударали чврге, вукли за зулуфе, викали на ђаке...? Срам вас било!

Још једном, Милена свака част!

Ja

pre 3 godine

Ajde jos malo vesti o ovome...
(samo kazem

Mora brate da se forsira, kao sto reče Jezda toga ima bukvalno na svakom mestu. Mora “stoka” da ukapira sta ih čeka ako nastavi sa praksom. Podrška za devojke i žene protiv zivotnih luzera kojima je pozicija jedini nacin da dodju do one stvari. Treba ih sve nabiti u rupu.

ja

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

Svaki pravi Srbin želi potomstvo, zatucan i primitivan čovek želi isključivo sina bez obzira na nacionalnost. I sme javno da se prizna, glupost i ometenost u razvoju nije zabranjena

Alex

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.

dejan76

pre 3 godine

Bravo za sve ličnosti sa javnim ugledom (što Jezdić jeste) koje su iskreno podržale ove hrabre mlade žene. Mizoginija neće nestati jer je mnogo ima, ali silovatelju više nijedan roditelj neće poveriti svoje dete bez obzira na ishod suđenja. G-dine Jezdiću, poštovanje.

E jadnici

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
A posle kad omatori samo cerka ga gleda od sinova nikad nista. Treba cerke da vas prve otkace niste za bolje.

Matija Micic Bucic

pre 3 godine

@Dobro je, pomislih kako nema poznatih glumaca u Srbiji a da nisu prošli Mikinu školu.
(VA, 20. januar 2021 08:24)

Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.

palanački mozak uz firmiranu garderobu

pre 3 godine

Neko je lepo opisao "Mikinu školicu glume", nazvavši je kvazielitizmom.

Taj palanački mentalitet roditelja, osnovni je uzrok ovakvim problemima.

Nije ni čudo što se deca nisu obraćala svojim roditeljima za zaštitu i pomoć, kada je jedan takav lik bio veći autoritet za roditelje, nego za decu.

Mogu da pretpostavim šta je roditeljima značilo kada se pohvale: "Moje dete ide kod Mike u školicu glume".

Znate li vi kako to leči sujetu i komplekse?

veverica

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*

Zika

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
Koliko je ovo bolesno nemam reči..Imam i sina i ćerku i treba da ih različito volim zbog pola? Žao mi je dece koji imaju ovakve roditelje.

miks

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39

Ee kukala ti majka tako jadnom.. Boga ne spominji.

fudbalista

pre 3 godine

Ne sme da stane na Miki, onda je naš #MeToo pokret propao, nemoguće da je on jedini potencijalni seksualni manijak na položaju ili sa vezama. Ajmo devojke, sad je trenutak za direktore, šefove, profesore......

Dddd

pre 3 godine

@(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
U najmanju ruku odvratan komentar, imam dva sina, dok sam cekao rezultate UZ oba puta sam se nadao devojcicama, sto ne umanjuje ljubav prema sinovima,jer kojeg god da su pola moja su deca, ali ovako nesto napisati... Mora da sam druge nacionalnosti, nisam Srbin, izvinjavam se zbog toga.

Mikii

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Iskreno se nadam da tebi nije dao nijednog, niti ce.

peki

pre 3 godine

Zao mi je devojaka koje su pretrpele zlostavljanje,ali mi je muka od ovakvih lesinara koji se sada javljaju,pojasnjavaju,pricaju sta je sve radio Mika.Po njihovim objavama cime reklamiraju samo sebe ispade da su vece zrtve od tih devojaka.Ako ste znali sta se dogadja,zasto ste cutali.

Jelena

pre 3 godine

Svaki muskarac ako nije gej i ako mu se svidi neka devojka ili zena on je zeli, i naravno pokusava da je odvede u krevet, a sad zavisi od zene sta ona zeli?
(bu, 20. januar 2021 10:09) 

Ovo nije odnos izmedju muskarca i zene vec matorog profesora i maloletnih ucenica. U nekoj normalnoj zemlji bi otisao u zatvor i dobio dozivotnu zabranu za rad u toj struci, bez obzira da li je bio dobrovoljni pristanak ili ne. Ali ovde je izgleda normalno da matorci na polozaju spopadaju klinke od 17.

Slobodan Petrovic

pre 3 godine

Dokaze molim,danas svako moze svakoga da okrivi za svasta. Neka sud donese vazecu kaznu ako je kriv,ovako bez dokaza,rekla-kazala je bezveze.

dejan76

pre 3 godine

(Zastava101Specijal)

U redu je želeti sina, ali to ne određuje Srbina vrednog poštovanja. Svako može tvrditi da je Pravi Srbin.
Za mene je pravi Srbin onaj koji je najpre Čovek. Ako me razumete.

Snupy

pre 3 godine

Sve mi je jasno, ali mi nikako ne ide u glavu.. Da te neko godinama ponizava, naziva pogrdnim imenima pa cak i seksualno zlostavlja i ti dalje ides u tu skolu i sve to trpis.. Pa bila sam i ja dete ali nisam dala na sebe, ja**a bi mu bila odsecena i cuvala bih ih kao suvenir. Eto toliko.

ORLANDO

pre 3 godine

Još dotični komentator @brankooo na kraju svog sramnog komentara napisa Slava Bogu.
Eto, baš zbog takvi licemernih i dvolični, dešavaju se ovakve odvratne stvari.

NebaCar

pre 3 godine

Branko@ Leci se.
(Hanzo Hasashi, 20. januar 2021 08:50)
Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

Axaaxa , kakav dilbe pećinac

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Da li su predsednik i premijerka gledali film OTAC?
Kako drzava brine o osoboma koje ostaju bez posla ,a DECU ZBRINJAVAJU U HRANITELJSKIM PORODICAMA ,kojima daju pare .
Uzas od brige ZA NASU DECU.

Marko

pre 3 godine

Takvih kao Mika Aleksić ima svuda i u svakoj zemlji, ali nažalost nisu usamljeni. Koliko sličnih ima, vidi se po komentarima, evo na primer komentar ispod mog, koji navodim. Još se i velikim slovima potpisao kao SRBIN. Mene je sramota što sa ovakvima delim istu nacionalnost. Čuvajte se ovakvih pravih srba. Sve ovo je omasvljena pojava kojoj treba kao zmiji odseći glavu. Mnogo je ljudi spremno da to uradi, zato pazite na svoju decu.


Ni najmanje ih ne zalim..One su krive za sve.
(SRBIN, 20. januar 2021 09:23)

Evo

pre 3 godine

Nama neobrazovanima i(li) glupima objasni kako silovana osoba može da posle više godina doaže da je silovana? Objasni nama glupima i(li) neobrazovanima. Prosvetli nas!
(Samosvesna građanka, 20. januar 2021 10:05)

Evo ja nisam pravnik, ali sam jutros slušao jednog sudiju na televiziji koji je dao odgovor na vaše pitanje, citiraću ga ga: “Veoma teško”.

aca

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

lose trolovanje tuznog anarhiste.

Realista

pre 3 godine

Svi znamo da direktori cine sve da zadrze fotelju, jer svaki skandal ce ih skupo kostati, a i direktori i nastavnici su nemocni jer imamo sve vise da su i deca nasilna prema njima. Setimo se da je jedan profesor jedne beogradske gimnazije dobio sut kartu kada je na roditeljskom rekao da se neka deca drogiraju (vracen tek nekolik ogodina kasnije u skolu posle tuzbe protiv gimnazije ako se ne varam). Da kada je bilo da ce se nekom metodom proveravati koriscenje droge u skolama, da su direktori bili u panici i da su cistacice pre te provere danima ribale ucionice, hodnike, wc...Setimo se kada je jedna ucenica dobila sut kartu iz skole, kada je na drustvenim mrezama ismevala neke profesore, na kraju je uz medijsku masineriju ispalo da je ona neduzna a najveca zrtva je ispala direktorka skole... U drzavi nam ozbiljno ne stima u mnogim sferama, i tako je od 1990 godine nazalost . Isto i sa ovom skolom glume, svi su znali, roditelji , deca cutali godinama, na tv emisija gde je on gostovao i prikaz nepadogoskih metodam te skole gde decu vredja, niko nije reagovao posle tog emitovanja od nadlzenih u dravi, roditelja te dece, medija, gradjana.

@Braankooo

pre 3 godine

Mene samo zanima, gde su bili pune 4 godine i Isus i Bog Otac i Sveti Duh u Jasenovcu?

Ili na Bozic u Fazlagica Kuli (potrazite film "Noz")?

Ili na Petrovdan u Popovu Polju ... itd.

Ili makar gde su bili kada je izgorelo 13 miliona ptica prosle godine u Australiji? Jer rece "kako da ne brine o vama, kada brine o pticama nebeskim" (Jevandjelje po Marku i Mateju)

Mnogo sta smrdi i pod i nad kapom nebeskom :((((
I vreme je da se cisti, da se tragovi zla istrebe.

Matija Micic Bucic

pre 3 godine

@Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.
(Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:03) # Link komentara

Valjevo je stvarno specifično, pogledajte samo koliko je dobrih glumaca i pevača rodom iz Valjeva. U odnosu na broj stanovnika, ubedljivo je prvo u Srbiji, možda i u Evropi? Mala šala koju mi je rekao jedan stari Valjevac: ovi mladi samo oće leba bez motike, zato i idu u glumce i pevače, a ja zato ne mogu da nađem nikog da mi pomogne u polju.....
(ekonomista, 20. januar 2021 09:38)


Moguce je da je trend svuda manje vise isti. Vecina bi da budu poznati, kao sto se i programiraju mladi kroz drustvene mreze. Cela Srbija ima problem da nadje nekoga "u polju", slazem se.

Karakondžula

pre 3 godine

... u jednom od, sada već mnogo, izjava u vezi sa ovim slučajem, kaže se da je iz Mikine Grupe 90% upisivalo akademiju u klasi kod njegove žene... Ovo je čist sukob interesa, treba i gospođu malo preispitati... ne mogu da verujem da druga deca za njenu klasu nisu bila dovoljno dobra ili spremna? Pa tako baš 90%? Naravno, ako je ta izjava o akademiji i njenim prijemima na klasu zaista tačna... svakako, mora se to ispitati, temeljno i duboko u prošlost... Ovo je jedna od retkih peilika da se sistem pokaže, da se svest društva makar malo pomeri i da nam dryštvo počne ozdravljati...

rebro

pre 3 godine

@Braankooo, ne bih da ti kvarim ugođaj, ali na svakoj freski, na svakoj slici tvoj Isus ima pupak. Teško da je od boga nastao. Pre će biti da je rođen.

Prosečan Srbin

pre 3 godine

Užas, ostvaruje se najgora noćna mora, da istina izađe na videlo, strašno! Mislim da su i u ovaj slučaj umešani strani plaćenici samo još ne može da mi nadođe kako, na koji način, ali polako...

ankh

pre 3 godine

Lik će biti oslobođen. Zna se šta je silovanje a šta dobrovoljni seks, sa zadnjim namerama. Nije Mileni sigurno bilo lepo, ali takvih Milena ima svuda i tako grade karijere. Ne mogu mu ništa, baš da vidim kako će da pruži dokaze za navodno silovanje od pre 10 godina. Zato se i forsira toliko ova priča.

Turobni

pre 3 godine

Ne razumem zasto ovaj glumac kaze da toga ima I u crkvi. Kakave sad veze crkva ima sa ovim. Kada je otkrivena pedofilija u crkvi, nisu svestenici govorili ima toga I medju glumcima. A mozda bi bilo bolje da jesu. Zasto se ne kaze: ima toga I u sportu, politici, policiji… kada svi znaju da ima

samo kazem

pre 3 godine

Ja

Da, bas stoka cita i gleda vesti, ovome se samo zatupljuje narod i skrece se tema sa mnogo bitnijih stvari (ne kazem da ovo nije bitno). Narod Srbije je u problemu, svi cute, niko nista ne sme da kaze, zivimo u mraku, zadovoljavamo se "glupim" stvarima, dokle vise?! Ugasi tv, isključi internet, ukljuci mozak, glavu, razmišljaj.

bu

pre 3 godine

Svaki muskarac ako nije gej i ako mu se svidi neka devojka ili zena on je zeli, i naravno pokusava da je odvede u krevet, a sad zavisi od zene sta ona zeli?

VA

pre 3 godine

Nemojte se ljutiti na Branka, on samo želi dobro srpskom rodu, a to je isključivo sinovi da se rađaju te da za 50 godina krenu u beli svet ne bi li ženu pronašli sebi, vrstu srpsku da produže, makar polovično.

Milan

pre 3 godine

To sto mi svi verujemo ili ne verujemo da se nesto desilo nema nikakvu tezinu za osudu nekoga. Ako ne moze da se dokaze i ako nema priznanja, sve ovo je uzalud.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Dokaze molim,danas svako moze svakoga da okrivi za svasta. Neka sud donese vazecu kaznu ako je kriv,ovako bez dokaza,rekla-kazala je bezveze.
(Slobodan Petrovic, 20. januar 2021 08:23)


Nama neobrazovanima i(li) glupima objasni kako silovana osoba može da posle više godina doaže da je silovana? Objasni nama glupima i(li) neobrazovanima. Prosvetli nas!

Coa

pre 3 godine

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*
(veverica, 20. januar 2021 10:12)

Pazi ti da ti sutra ti pećinci ne postanu zetovi!

mile pajser

pre 3 godine

U sto si pametan Nenade uh,.....ja bi tebe u tuzilastvo zaposlio,kafu da kuvas,jer za bolje i nisi. Covek je napadnut od strane celog sistema i drzavne aparature na rekla kazala od pre 8 godina!!Ajmo bas da vidimo jel ce moci nas jalovi i kilavi sud da izdrzi pritisak javnosti i odradi po zakonu,bas po zakonu.Zamisli ovako,ode devojka nepoznata i kaze silovao me neko 5 puta pre 8 godina,...rekli bi joj cao,dovidjenja!! Istina zar ne! Ja licno verujem da je silovao,i za ovo ostalo,....ali ako sud bude radio po zakonu,nema sanse da bude osudjen!! Naravno,podleci ce pritisku javnosti i osudice ga,i treba!!!

Velizar

pre 3 godine

Ne sme da stane na Miki, onda je naš #MeToo pokret propao, nemoguće da je on jedini potencijalni seksualni manijak na položaju ili sa vezama. Ajmo devojke, sad je trenutak za direktore, šefove, profesore......
(fudbalista, 20. januar 2021 10:19)

Nadam se da ce #MeToo bolestina globalno nestati u plamenu sopstvene pohlepe i smrada.

ekonomista

pre 3 godine

Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.
(Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:03) # Link komentara

Valjevo je stvarno specifično, pogledajte samo koliko je dobrih glumaca i pevača rodom iz Valjeva. U odnosu na broj stanovnika, ubedljivo je prvo u Srbiji, možda i u Evropi? Mala šala koju mi je rekao jedan stari Valjevac: ovi mladi samo oće leba bez motike, zato i idu u glumce i pevače, a ja zato ne mogu da nađem nikog da mi pomogne u polju.....

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Branko@ Leci se.
(Hanzo Hasashi, 20. januar 2021 08:50)
Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.

veverica

pre 3 godine

Pazi ti da ti sutra ti pećinci ne postanu zetovi!
(Coa, 20. januar 2021 11:12)

pazim. upravo sam u komentaru i napisao da pazim. to je vrlo jednostavno. sa pecincima sam ja uvek lako resavao sve situacije. sto bi rekli, kao jedan-dva.
a sto kaze neko, ako lepo zelis, dace bog. eto, ja lepo zelim da ne dobijem kretena za zeta i radim u tom pravcu. ziveli.

Filip

pre 3 godine

Eh, "svi imaju svoje slabosti" - drustvo bi trebalo ovakve slabosti popravljati na cirkularu. I to odmah. I pocinjene i prihvacene "sa razumevanjem".

Shurda

pre 3 godine

Ne razumem kako Jezdic ne poznaje Milenu tj.nikada je nije sreo a rade na zajednickom projektu zvani Drzavni sluzbenik. Kako bas da se nikada nisu susreli na setu.

питам за друга

pre 3 godine

U najmanju ruku odvratan komentar, imam dva sina, dok sam cekao rezultate UZ oba puta sam se nadao devojcicama, sto ne umanjuje ljubav prema sinovima,jer kojeg god da su pola moja su deca, ali ovako nesto napisati... Mora da sam druge nacionalnosti, nisam Srbin, izvinjavam se zbog toga.
(Dddd, 20. januar 2021 09:42)

У праву си, надати се синовима је потпуно одвратно.
Надати се девојчицама је потпуно друга ствар.

NBGD

pre 3 godine

E, Jezdo bolje da je tebi Bog u pomoć! Moraš da pomeneš onako vešto crkvu, a da ti to niko nije tražio. Mora izgleda da se.prodaš da bi ti prodavao...Sramotiš valjevski kraj izrode jedan !

Da se ne lazemo

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.
(Alex, 20. januar 2021 09:09)

Zasto, odavno vazi ona stara: "Nek je zivo i zdravo, samo nek je musko."
Ja to podrzavam, zna se ko dalje nosi ime loze kojoj pripadas.
Ovim se nicim ne umanjuje ljubav koju osecate prema zenskom detetu, ali to je naprosto tako uvek bilo, i tako ce uvek biti.
Dzaba vam sve.

Nikola

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*
(veverica, 20. januar 2021 10:12)

Pa zavisi, ako od tih pecinskih ljudi bude bilo koristi...kapiras?
Drugo...jel' to tebi zao sto imas sina?

Nick

pre 3 godine

@veverica
Sta nalupa kakav sukob interesa. Covek je drzao privatnu skolu. Po tebi npr Dragan Nikolic nije trebao da glumi u istom filmu gde je Milena Dravic itd itd.

Slavisa V.

pre 3 godine

Ja se bojim da za nekoliko meseci ne saznamo da je jos nesto...Ali, cesto se cuje pitanje zasto su cutale. Pa, mi vidimo da sada uspesne glumice hvale Aleksiceve metode, to ih je kao ocelicilo. Znaci, nije bilo posve jasno da li je to bila pedofilija ili pedagogija, one kako govore, bila je pedagogija. Ja bih postavio pitanje zasto mi cutimo kad nas neko svaki dan vredja? A onda ti taj koji te vredja svaki dan ponudi nesto i ti prihvatis! da li ste culi da je neko nesto odbio? Zato, cutite! Mogu da govore samo oni koji su nesto odbili, a bojim se da ih skoro pa nema. ako i jesu odbili pitanje je da li ce sledeci put odbiti. Zato i oni koji su odbili nemaju pravo da govore ako nisu 100% sigurni da ce odbiti ponudjeno svaki sledeci put.

Ivana

pre 3 godine

Ocinska figura...ocinska figura...
Pre pocetka radionice obavezno recitovanje Oce Nas.

Braco i sestre, GDE nam je MAJKA?

Ne, ja ne prihvatam ilustrativnu Majku u liku one devojcice koju je oplodio Sveti Duh.
Najverovatnije je i nju tada neko silovao, neki rimski vojnik.

Vreme je da se vrati u jednacinu nepoznata koja se zagubila:

Majko i Oce nas, vi koji jeste JEDNO na nebesima, u skladu potpunome, nek se sveti ime vase ( Hashem, to je to ime), neka bude carstvo vase, neka bude volja vasa, kako na nebu tako i na Zemlji......Amen

Jedan sin

pre 3 godine

@ Lepo je to imati sinove ali kad ostarite onda vas te ćerke niža vrsta gledaju, hrane presvlače,kupaju.(Vesna Stojic, 20. januar 2021 13:23)


Mozda kod Vas a moj otac je oevo docekao da ga sin pazi, cuva i enguje. Da se hrani, pere i presvalaci na svu srecu moze i sam a kad odnosno ako ne bude moga sigurno nece racunati na cerku koja je otisla pre 25 godina u inostranstvo i javalja se jednom nedeljno. Hvala joj i na tome.

Moj slucaj nije univerzalan ali nije ni vas pa zato nemojte, timicno feministicki i mizandricno, generalizovati.

mr.wolf

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.
(Alex, 20. januar 2021 09:09)

Zasto, odavno vazi ona stara: "Nek je zivo i zdravo, samo nek je musko."
Ja to podrzavam, zna se ko dalje nosi ime loze kojoj pripadas.
Ovim se nicim ne umanjuje ljubav koju osecate prema zenskom detetu, ali to je naprosto tako uvek bilo, i tako ce uvek biti.
Dzaba vam sve.
(Da se ne lazemo, 20. januar 2021 10:51)

Tako je, uvek ce biti, ali ovde u Serbistanu. Ime loze ? Iz kog veka si ? Daj nam vremeplov.....

bane

pre 3 godine

Sada je poplava čika Mikinih podrepaša koji izokola pravdaju njegovu očinsku figuru. Mnogi su i sami silovatelji pa se plaše da će i njih ćorkirati.

Da se ne lazemo

pre 3 godine

Ocinska figura...ocinska figura...
Pre pocetka radionice obavezno recitovanje Oce Nas.

Braco i sestre, GDE nam je MAJKA?

Ne, ja ne prihvatam ilustrativnu Majku u liku one devojcice koju je oplodio Sveti Duh.
Najverovatnije je i nju tada neko silovao, neki rimski vojnik.

Vreme je da se vrati u jednacinu nepoznata koja se zagubila:

Majko i Oce nas, vi koji jeste JEDNO na nebesima, u skladu potpunome, nek se sveti ime vase ( Hashem, to je to ime), neka bude carstvo vase, neka bude volja vasa, kako na nebu tako i na Zemlji......Amen
(Ivana, 20. januar 2021 14:27)

Nikada, a ni tada...

Gaginho

pre 2 godine

Sami Valjevci znaju sebe da opišu kao "podvalu" (odnosno kao sitne prevarante, mućkaroše, šibicare, ljude koji vole 'leba preko motike, lagodan i opušten život, da živi na tuđi račun, "da popije voli, da pojede voli, ali da plati to ne voli"....i tako) ima tu istine, verovatno zato smo dobri u umetnosti, Užičani kažu za Zlatiborce da se rađaju kao ekonomisti, a ljude iz bližeg okruženja planine Tare kao rođene filozofe. Za svaki gradi nj. širu okolinu ima nekakva etiketa.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Branko@ Leci se.
(Hanzo Hasashi, 20. januar 2021 08:50)
Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.

Slobodan Petrovic

pre 3 godine

Dokaze molim,danas svako moze svakoga da okrivi za svasta. Neka sud donese vazecu kaznu ako je kriv,ovako bez dokaza,rekla-kazala je bezveze.

peki

pre 3 godine

Zao mi je devojaka koje su pretrpele zlostavljanje,ali mi je muka od ovakvih lesinara koji se sada javljaju,pojasnjavaju,pricaju sta je sve radio Mika.Po njihovim objavama cime reklamiraju samo sebe ispade da su vece zrtve od tih devojaka.Ako ste znali sta se dogadja,zasto ste cutali.

bu

pre 3 godine

Svaki muskarac ako nije gej i ako mu se svidi neka devojka ili zena on je zeli, i naravno pokusava da je odvede u krevet, a sad zavisi od zene sta ona zeli?

Prosečan Srbin

pre 3 godine

Užas, ostvaruje se najgora noćna mora, da istina izađe na videlo, strašno! Mislim da su i u ovaj slučaj umešani strani plaćenici samo još ne može da mi nadođe kako, na koji način, ali polako...

Da se ne lazemo

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.
(Alex, 20. januar 2021 09:09)

Zasto, odavno vazi ona stara: "Nek je zivo i zdravo, samo nek je musko."
Ja to podrzavam, zna se ko dalje nosi ime loze kojoj pripadas.
Ovim se nicim ne umanjuje ljubav koju osecate prema zenskom detetu, ali to je naprosto tako uvek bilo, i tako ce uvek biti.
Dzaba vam sve.

NBGD

pre 3 godine

E, Jezdo bolje da je tebi Bog u pomoć! Moraš da pomeneš onako vešto crkvu, a da ti to niko nije tražio. Mora izgleda da se.prodaš da bi ti prodavao...Sramotiš valjevski kraj izrode jedan !

mile pajser

pre 3 godine

U sto si pametan Nenade uh,.....ja bi tebe u tuzilastvo zaposlio,kafu da kuvas,jer za bolje i nisi. Covek je napadnut od strane celog sistema i drzavne aparature na rekla kazala od pre 8 godina!!Ajmo bas da vidimo jel ce moci nas jalovi i kilavi sud da izdrzi pritisak javnosti i odradi po zakonu,bas po zakonu.Zamisli ovako,ode devojka nepoznata i kaze silovao me neko 5 puta pre 8 godina,...rekli bi joj cao,dovidjenja!! Istina zar ne! Ja licno verujem da je silovao,i za ovo ostalo,....ali ako sud bude radio po zakonu,nema sanse da bude osudjen!! Naravno,podleci ce pritisku javnosti i osudice ga,i treba!!!

ankh

pre 3 godine

Lik će biti oslobođen. Zna se šta je silovanje a šta dobrovoljni seks, sa zadnjim namerama. Nije Mileni sigurno bilo lepo, ali takvih Milena ima svuda i tako grade karijere. Ne mogu mu ništa, baš da vidim kako će da pruži dokaze za navodno silovanje od pre 10 godina. Zato se i forsira toliko ova priča.

rebro

pre 3 godine

@Braankooo, ne bih da ti kvarim ugođaj, ali na svakoj freski, na svakoj slici tvoj Isus ima pupak. Teško da je od boga nastao. Pre će biti da je rođen.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Први рационалан коментар.

Свако нормалан ће осудити силовање и желети силоватељу доживотну, ту нема расправе. Код нас се јавља други проблем, што медији и суде и ослобађају.

Ово је веома компликован случај. Реч на реч. Не заборавите да су сви невини док се не докаже супротно. "Мајке ми", "овога ми крста", "најискреније" и слично нису никакви докази.

Далеко од тога да имам промил саосећања са Алексићем, за ког сам искрено сад и први пут чуо. Нисам од оних који се питају "а што си до сада ћутала?", Милени капа доле, веома јако женско које је скупило снагу да изађе пред све нас и каже да јој се догодила ужасна ствар. Лично се само јежим од ових осталих "класића" и полазника те "школице живота", у коју су бесни родитељи без времена за васпитавање слали неком лику на реч од бесних познаника да је он феноменалан, који сад на сва уста кукају како је, пазите сада, "и мене опсовао", "рекао ми да сам дебео", "рекао ми да сам глуп" итд. Ма дајте молим вас, тим иступима, да бисте доказали другима како сте били квазиелита која иде код "Мике", само пљујете по Милени. Шта треба сад, сви прави професори последњих 80 година да робијају јер су ударали чврге, вукли за зулуфе, викали на ђаке...? Срам вас било!

Још једном, Милена свака част!

Coa

pre 3 godine

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*
(veverica, 20. januar 2021 10:12)

Pazi ti da ti sutra ti pećinci ne postanu zetovi!

Ivana

pre 3 godine

Ocinska figura...ocinska figura...
Pre pocetka radionice obavezno recitovanje Oce Nas.

Braco i sestre, GDE nam je MAJKA?

Ne, ja ne prihvatam ilustrativnu Majku u liku one devojcice koju je oplodio Sveti Duh.
Najverovatnije je i nju tada neko silovao, neki rimski vojnik.

Vreme je da se vrati u jednacinu nepoznata koja se zagubila:

Majko i Oce nas, vi koji jeste JEDNO na nebesima, u skladu potpunome, nek se sveti ime vase ( Hashem, to je to ime), neka bude carstvo vase, neka bude volja vasa, kako na nebu tako i na Zemlji......Amen

Snupy

pre 3 godine

Sve mi je jasno, ali mi nikako ne ide u glavu.. Da te neko godinama ponizava, naziva pogrdnim imenima pa cak i seksualno zlostavlja i ti dalje ides u tu skolu i sve to trpis.. Pa bila sam i ja dete ali nisam dala na sebe, ja**a bi mu bila odsecena i cuvala bih ih kao suvenir. Eto toliko.

Nikola

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*
(veverica, 20. januar 2021 10:12)

Pa zavisi, ako od tih pecinskih ljudi bude bilo koristi...kapiras?
Drugo...jel' to tebi zao sto imas sina?

Velizar

pre 3 godine

Ne sme da stane na Miki, onda je naš #MeToo pokret propao, nemoguće da je on jedini potencijalni seksualni manijak na položaju ili sa vezama. Ajmo devojke, sad je trenutak za direktore, šefove, profesore......
(fudbalista, 20. januar 2021 10:19)

Nadam se da ce #MeToo bolestina globalno nestati u plamenu sopstvene pohlepe i smrada.

Turobni

pre 3 godine

Ne razumem zasto ovaj glumac kaze da toga ima I u crkvi. Kakave sad veze crkva ima sa ovim. Kada je otkrivena pedofilija u crkvi, nisu svestenici govorili ima toga I medju glumcima. A mozda bi bilo bolje da jesu. Zasto se ne kaze: ima toga I u sportu, politici, policiji… kada svi znaju da ima

Nick

pre 3 godine

@veverica
Sta nalupa kakav sukob interesa. Covek je drzao privatnu skolu. Po tebi npr Dragan Nikolic nije trebao da glumi u istom filmu gde je Milena Dravic itd itd.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Dokaze molim,danas svako moze svakoga da okrivi za svasta. Neka sud donese vazecu kaznu ako je kriv,ovako bez dokaza,rekla-kazala je bezveze.
(Slobodan Petrovic, 20. januar 2021 08:23)


Nama neobrazovanima i(li) glupima objasni kako silovana osoba može da posle više godina doaže da je silovana? Objasni nama glupima i(li) neobrazovanima. Prosvetli nas!

veverica

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

mala ispravka. ne svaki srbin, nego svaka seljacina. to nije nesto vezano za naciju, nego za primitivizam. ono, kameno doba, radjaj sinove da pravimo pleme, pa da bijemo sve i otmemo im zene, hranu i stvari...
verovao ili ne, ima nas srba koji vise ne zivimo u kamenom dobu. ja imam sina i dve cerke i nije mi palo na pamet da umesto cerki zelim sinove. mnogo sam zahvalan bogu sto ih imam takve dve. bas takve kakve su. bice u zivotu hrabre i slobodne. jedino sto je sigurno, to je da cu da ih vaspitam da ne gube vreme na pecinske ljude. tako da tvoji sinovi mogu slobodno da se druze i zene sa nekim jadnicama koje ce da ih gledaju kao boga, samo jer su musko. ako tako izdresiranih i zastrasenih zena jos uopste ima.
poz! :*

dejan76

pre 3 godine

Bravo za sve ličnosti sa javnim ugledom (što Jezdić jeste) koje su iskreno podržale ove hrabre mlade žene. Mizoginija neće nestati jer je mnogo ima, ali silovatelju više nijedan roditelj neće poveriti svoje dete bez obzira na ishod suđenja. G-dine Jezdiću, poštovanje.

Matija Micic Bucic

pre 3 godine

@Dobro je, pomislih kako nema poznatih glumaca u Srbiji a da nisu prošli Mikinu školu.
(VA, 20. januar 2021 08:24)

Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.

питам за друга

pre 3 godine

U najmanju ruku odvratan komentar, imam dva sina, dok sam cekao rezultate UZ oba puta sam se nadao devojcicama, sto ne umanjuje ljubav prema sinovima,jer kojeg god da su pola moja su deca, ali ovako nesto napisati... Mora da sam druge nacionalnosti, nisam Srbin, izvinjavam se zbog toga.
(Dddd, 20. januar 2021 09:42)

У праву си, надати се синовима је потпуно одвратно.
Надати се девојчицама је потпуно друга ствар.

E jadnici

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
A posle kad omatori samo cerka ga gleda od sinova nikad nista. Treba cerke da vas prve otkace niste za bolje.

Marko

pre 3 godine

Takvih kao Mika Aleksić ima svuda i u svakoj zemlji, ali nažalost nisu usamljeni. Koliko sličnih ima, vidi se po komentarima, evo na primer komentar ispod mog, koji navodim. Još se i velikim slovima potpisao kao SRBIN. Mene je sramota što sa ovakvima delim istu nacionalnost. Čuvajte se ovakvih pravih srba. Sve ovo je omasvljena pojava kojoj treba kao zmiji odseći glavu. Mnogo je ljudi spremno da to uradi, zato pazite na svoju decu.


Ni najmanje ih ne zalim..One su krive za sve.
(SRBIN, 20. januar 2021 09:23)

ja

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

Svaki pravi Srbin želi potomstvo, zatucan i primitivan čovek želi isključivo sina bez obzira na nacionalnost. I sme javno da se prizna, glupost i ometenost u razvoju nije zabranjena

Ja

pre 3 godine

Ajde jos malo vesti o ovome...
(samo kazem

Mora brate da se forsira, kao sto reče Jezda toga ima bukvalno na svakom mestu. Mora “stoka” da ukapira sta ih čeka ako nastavi sa praksom. Podrška za devojke i žene protiv zivotnih luzera kojima je pozicija jedini nacin da dodju do one stvari. Treba ih sve nabiti u rupu.

Alex

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.

miks

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39

Ee kukala ti majka tako jadnom.. Boga ne spominji.

@Braankooo

pre 3 godine

Mene samo zanima, gde su bili pune 4 godine i Isus i Bog Otac i Sveti Duh u Jasenovcu?

Ili na Bozic u Fazlagica Kuli (potrazite film "Noz")?

Ili na Petrovdan u Popovu Polju ... itd.

Ili makar gde su bili kada je izgorelo 13 miliona ptica prosle godine u Australiji? Jer rece "kako da ne brine o vama, kada brine o pticama nebeskim" (Jevandjelje po Marku i Mateju)

Mnogo sta smrdi i pod i nad kapom nebeskom :((((
I vreme je da se cisti, da se tragovi zla istrebe.

fudbalista

pre 3 godine

Ne sme da stane na Miki, onda je naš #MeToo pokret propao, nemoguće da je on jedini potencijalni seksualni manijak na položaju ili sa vezama. Ajmo devojke, sad je trenutak za direktore, šefove, profesore......

Mikii

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Iskreno se nadam da tebi nije dao nijednog, niti ce.

Milan

pre 3 godine

To sto mi svi verujemo ili ne verujemo da se nesto desilo nema nikakvu tezinu za osudu nekoga. Ako ne moze da se dokaze i ako nema priznanja, sve ovo je uzalud.

aca

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

lose trolovanje tuznog anarhiste.

samo kazem

pre 3 godine

Ja

Da, bas stoka cita i gleda vesti, ovome se samo zatupljuje narod i skrece se tema sa mnogo bitnijih stvari (ne kazem da ovo nije bitno). Narod Srbije je u problemu, svi cute, niko nista ne sme da kaze, zivimo u mraku, zadovoljavamo se "glupim" stvarima, dokle vise?! Ugasi tv, isključi internet, ukljuci mozak, glavu, razmišljaj.

NebaCar

pre 3 godine

Branko@ Leci se.
(Hanzo Hasashi, 20. januar 2021 08:50)
Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)

Axaaxa , kakav dilbe pećinac

Jelena

pre 3 godine

Svaki muskarac ako nije gej i ako mu se svidi neka devojka ili zena on je zeli, i naravno pokusava da je odvede u krevet, a sad zavisi od zene sta ona zeli?
(bu, 20. januar 2021 10:09) 

Ovo nije odnos izmedju muskarca i zene vec matorog profesora i maloletnih ucenica. U nekoj normalnoj zemlji bi otisao u zatvor i dobio dozivotnu zabranu za rad u toj struci, bez obzira da li je bio dobrovoljni pristanak ili ne. Ali ovde je izgleda normalno da matorci na polozaju spopadaju klinke od 17.

Slavisa V.

pre 3 godine

Ja se bojim da za nekoliko meseci ne saznamo da je jos nesto...Ali, cesto se cuje pitanje zasto su cutale. Pa, mi vidimo da sada uspesne glumice hvale Aleksiceve metode, to ih je kao ocelicilo. Znaci, nije bilo posve jasno da li je to bila pedofilija ili pedagogija, one kako govore, bila je pedagogija. Ja bih postavio pitanje zasto mi cutimo kad nas neko svaki dan vredja? A onda ti taj koji te vredja svaki dan ponudi nesto i ti prihvatis! da li ste culi da je neko nesto odbio? Zato, cutite! Mogu da govore samo oni koji su nesto odbili, a bojim se da ih skoro pa nema. ako i jesu odbili pitanje je da li ce sledeci put odbiti. Zato i oni koji su odbili nemaju pravo da govore ako nisu 100% sigurni da ce odbiti ponudjeno svaki sledeci put.

ekonomista

pre 3 godine

Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.
(Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:03) # Link komentara

Valjevo je stvarno specifično, pogledajte samo koliko je dobrih glumaca i pevača rodom iz Valjeva. U odnosu na broj stanovnika, ubedljivo je prvo u Srbiji, možda i u Evropi? Mala šala koju mi je rekao jedan stari Valjevac: ovi mladi samo oće leba bez motike, zato i idu u glumce i pevače, a ja zato ne mogu da nađem nikog da mi pomogne u polju.....

Shurda

pre 3 godine

Ne razumem kako Jezdic ne poznaje Milenu tj.nikada je nije sreo a rade na zajednickom projektu zvani Drzavni sluzbenik. Kako bas da se nikada nisu susreli na setu.

Evo

pre 3 godine

Nama neobrazovanima i(li) glupima objasni kako silovana osoba može da posle više godina doaže da je silovana? Objasni nama glupima i(li) neobrazovanima. Prosvetli nas!
(Samosvesna građanka, 20. januar 2021 10:05)

Evo ja nisam pravnik, ali sam jutros slušao jednog sudiju na televiziji koji je dao odgovor na vaše pitanje, citiraću ga ga: “Veoma teško”.

palanački mozak uz firmiranu garderobu

pre 3 godine

Neko je lepo opisao "Mikinu školicu glume", nazvavši je kvazielitizmom.

Taj palanački mentalitet roditelja, osnovni je uzrok ovakvim problemima.

Nije ni čudo što se deca nisu obraćala svojim roditeljima za zaštitu i pomoć, kada je jedan takav lik bio veći autoritet za roditelje, nego za decu.

Mogu da pretpostavim šta je roditeljima značilo kada se pohvale: "Moje dete ide kod Mike u školicu glume".

Znate li vi kako to leči sujetu i komplekse?

Dddd

pre 3 godine

@(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
U najmanju ruku odvratan komentar, imam dva sina, dok sam cekao rezultate UZ oba puta sam se nadao devojcicama, sto ne umanjuje ljubav prema sinovima,jer kojeg god da su pola moja su deca, ali ovako nesto napisati... Mora da sam druge nacionalnosti, nisam Srbin, izvinjavam se zbog toga.

Zika

pre 3 godine

Svaki pravi Srbin želi sina, vazda bilo i biće, sad je "demokratija" pa ne sme javno da se prizna.
(Zastava101Specijal, 20. januar 2021 09:07)
Koliko je ovo bolesno nemam reči..Imam i sina i ćerku i treba da ih različito volim zbog pola? Žao mi je dece koji imaju ovakve roditelje.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Da li su predsednik i premijerka gledali film OTAC?
Kako drzava brine o osoboma koje ostaju bez posla ,a DECU ZBRINJAVAJU U HRANITELJSKIM PORODICAMA ,kojima daju pare .
Uzas od brige ZA NASU DECU.

VA

pre 3 godine

Nemojte se ljutiti na Branka, on samo želi dobro srpskom rodu, a to je isključivo sinovi da se rađaju te da za 50 godina krenu u beli svet ne bi li ženu pronašli sebi, vrstu srpsku da produže, makar polovično.

veverica

pre 3 godine

Pazi ti da ti sutra ti pećinci ne postanu zetovi!
(Coa, 20. januar 2021 11:12)

pazim. upravo sam u komentaru i napisao da pazim. to je vrlo jednostavno. sa pecincima sam ja uvek lako resavao sve situacije. sto bi rekli, kao jedan-dva.
a sto kaze neko, ako lepo zelis, dace bog. eto, ja lepo zelim da ne dobijem kretena za zeta i radim u tom pravcu. ziveli.

Da se ne lazemo

pre 3 godine

Ocinska figura...ocinska figura...
Pre pocetka radionice obavezno recitovanje Oce Nas.

Braco i sestre, GDE nam je MAJKA?

Ne, ja ne prihvatam ilustrativnu Majku u liku one devojcice koju je oplodio Sveti Duh.
Najverovatnije je i nju tada neko silovao, neki rimski vojnik.

Vreme je da se vrati u jednacinu nepoznata koja se zagubila:

Majko i Oce nas, vi koji jeste JEDNO na nebesima, u skladu potpunome, nek se sveti ime vase ( Hashem, to je to ime), neka bude carstvo vase, neka bude volja vasa, kako na nebu tako i na Zemlji......Amen
(Ivana, 20. januar 2021 14:27)

Nikada, a ni tada...

ORLANDO

pre 3 godine

Još dotični komentator @brankooo na kraju svog sramnog komentara napisa Slava Bogu.
Eto, baš zbog takvi licemernih i dvolični, dešavaju se ovakve odvratne stvari.

dejan76

pre 3 godine

(Zastava101Specijal)

U redu je želeti sina, ali to ne određuje Srbina vrednog poštovanja. Svako može tvrditi da je Pravi Srbin.
Za mene je pravi Srbin onaj koji je najpre Čovek. Ako me razumete.

Matija Micic Bucic

pre 3 godine

@Kako mocno zvuci "prosao sam moju grupu VALJEVSKU". Pozdrav za Valjevo, hrabri ljudi i prelepe zene.
(Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:03) # Link komentara

Valjevo je stvarno specifično, pogledajte samo koliko je dobrih glumaca i pevača rodom iz Valjeva. U odnosu na broj stanovnika, ubedljivo je prvo u Srbiji, možda i u Evropi? Mala šala koju mi je rekao jedan stari Valjevac: ovi mladi samo oće leba bez motike, zato i idu u glumce i pevače, a ja zato ne mogu da nađem nikog da mi pomogne u polju.....
(ekonomista, 20. januar 2021 09:38)


Moguce je da je trend svuda manje vise isti. Vecina bi da budu poznati, kao sto se i programiraju mladi kroz drustvene mreze. Cela Srbija ima problem da nadje nekoga "u polju", slazem se.

Realista

pre 3 godine

Svi znamo da direktori cine sve da zadrze fotelju, jer svaki skandal ce ih skupo kostati, a i direktori i nastavnici su nemocni jer imamo sve vise da su i deca nasilna prema njima. Setimo se da je jedan profesor jedne beogradske gimnazije dobio sut kartu kada je na roditeljskom rekao da se neka deca drogiraju (vracen tek nekolik ogodina kasnije u skolu posle tuzbe protiv gimnazije ako se ne varam). Da kada je bilo da ce se nekom metodom proveravati koriscenje droge u skolama, da su direktori bili u panici i da su cistacice pre te provere danima ribale ucionice, hodnike, wc...Setimo se kada je jedna ucenica dobila sut kartu iz skole, kada je na drustvenim mrezama ismevala neke profesore, na kraju je uz medijsku masineriju ispalo da je ona neduzna a najveca zrtva je ispala direktorka skole... U drzavi nam ozbiljno ne stima u mnogim sferama, i tako je od 1990 godine nazalost . Isto i sa ovom skolom glume, svi su znali, roditelji , deca cutali godinama, na tv emisija gde je on gostovao i prikaz nepadogoskih metodam te skole gde decu vredja, niko nije reagovao posle tog emitovanja od nadlzenih u dravi, roditelja te dece, medija, gradjana.

bane

pre 3 godine

Sada je poplava čika Mikinih podrepaša koji izokola pravdaju njegovu očinsku figuru. Mnogi su i sami silovatelji pa se plaše da će i njih ćorkirati.

mr.wolf

pre 3 godine

Da si malu upornijini da želiš od stca dao bi ti Gospod i tri sina.
Slava Bogu.
(Braankooo, 20. januar 2021 08:39)

Ne pozivaj se na Gospoda u svom sramnom govoru.
(Alex, 20. januar 2021 09:09)

Zasto, odavno vazi ona stara: "Nek je zivo i zdravo, samo nek je musko."
Ja to podrzavam, zna se ko dalje nosi ime loze kojoj pripadas.
Ovim se nicim ne umanjuje ljubav koju osecate prema zenskom detetu, ali to je naprosto tako uvek bilo, i tako ce uvek biti.
Dzaba vam sve.
(Da se ne lazemo, 20. januar 2021 10:51)

Tako je, uvek ce biti, ali ovde u Serbistanu. Ime loze ? Iz kog veka si ? Daj nam vremeplov.....

Karakondžula

pre 3 godine

... u jednom od, sada već mnogo, izjava u vezi sa ovim slučajem, kaže se da je iz Mikine Grupe 90% upisivalo akademiju u klasi kod njegove žene... Ovo je čist sukob interesa, treba i gospođu malo preispitati... ne mogu da verujem da druga deca za njenu klasu nisu bila dovoljno dobra ili spremna? Pa tako baš 90%? Naravno, ako je ta izjava o akademiji i njenim prijemima na klasu zaista tačna... svakako, mora se to ispitati, temeljno i duboko u prošlost... Ovo je jedna od retkih peilika da se sistem pokaže, da se svest društva makar malo pomeri i da nam dryštvo počne ozdravljati...

Filip

pre 3 godine

Eh, "svi imaju svoje slabosti" - drustvo bi trebalo ovakve slabosti popravljati na cirkularu. I to odmah. I pocinjene i prihvacene "sa razumevanjem".

Jedan sin

pre 3 godine

@ Lepo je to imati sinove ali kad ostarite onda vas te ćerke niža vrsta gledaju, hrane presvlače,kupaju.(Vesna Stojic, 20. januar 2021 13:23)


Mozda kod Vas a moj otac je oevo docekao da ga sin pazi, cuva i enguje. Da se hrani, pere i presvalaci na svu srecu moze i sam a kad odnosno ako ne bude moga sigurno nece racunati na cerku koja je otisla pre 25 godina u inostranstvo i javalja se jednom nedeljno. Hvala joj i na tome.

Moj slucaj nije univerzalan ali nije ni vas pa zato nemojte, timicno feministicki i mizandricno, generalizovati.

Gaginho

pre 2 godine

Sami Valjevci znaju sebe da opišu kao "podvalu" (odnosno kao sitne prevarante, mućkaroše, šibicare, ljude koji vole 'leba preko motike, lagodan i opušten život, da živi na tuđi račun, "da popije voli, da pojede voli, ali da plati to ne voli"....i tako) ima tu istine, verovatno zato smo dobri u umetnosti, Užičani kažu za Zlatiborce da se rađaju kao ekonomisti, a ljude iz bližeg okruženja planine Tare kao rođene filozofe. Za svaki gradi nj. širu okolinu ima nekakva etiketa.