Ponedeljak, 23.11.2020.

11:38

Vladu Georgievu zabranili ulazak u Crnu Goru na deset godina

Izvor: Beta

Vladu Georgievu zabranili ulazak u Crnu Goru na deset godina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

221 Komentari

Sortiraj po:

pa

pre 3 godine

zato crnogorci ualze u srbiju akd hoce, imaju posao pre srba lece se po nasim bolnicama skoluju se,,, zasto crnogorac mzoe za jedan dan da zakaze kod lekara a ja za isti kontrolni pregled cekam godinu dana. tamo dole me ne bi n iprimili u bolnicu cuvaju mesto za svoje. o zaposljavanje da ne pricam, oni su dole hteli i zakon da izglasaju da crnogorac ima pravo prvenstva nad srbima, vratite se imate drzavu priznal iste kosovo sve radite protiv srba

Stara nacija

pre 3 godine

Bila jednom jedna velika država,jedan narod.... osvajali je, rušili je otimali od nje.nema veze, preživeće ovaj narod. Bitno da se taj narod probudi i izvuče glavu iz peska više. Ko god misli da ovaj narod sa ovih prostora nije isti... Jako se vara i laže sebe! A što se tiče glavešina koji nam stavljaju etikete i daju lične karte, pasoše, osobne ili putovnice.... Sve je to prolazno i u nečijem interesu... Probudite se braćo ko god da ste

Svjetlana Duric

pre 3 godine

Israel to radi na devenoj bazi. Ko god ga kritikuje i zagovara prava Palestinaca posalje se nazad pod izgovorom bezbednosne opasnosti za zemlju.

Nikola

pre 3 godine

"Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dača, 23. novembar 2020 11:59)"

Da je ubio nekoga i imao "belo" isao bi u zatvor, ali ne bi mogli da mu zabrane ulazak. Ulazak se moze zabraniti bezbednosno rizicnim licima (pokusaj terorizma, puc, organizovani kriminal...), ali ne moze da mu se zabrani ulazak u sopstvenu zemlju, bez obzira na rizik. Moze biti nadgledan, pracen nanogicom itd. Zamislite da mu i Srbija na granici uruci istu zabranu, pa da ne moze nigde, da mora da zivi izmedju granica. Verujem da Vlada ima i srpsko i crnogorsko drzavljanstvo, tako da nijedna od tih zemalja ne moze da mu zabrani ulazak i to je ustavom zagarantovano pravo.

gulag

pre 3 godine

Rekoh ja da ce doci vreme kada ce nam hrvati biti bolje komsije od "brace" crnih goranaca....
(Mulder, 23. novembar 2020 12:31)

To je zato jer imate koncept "braće" kao višeg stupnja prijateljstva. U HR to ne postoji. Brat je samo onaj tko ti je u rodu, a ostali su prijatelji, neprijatelji, poznanici... A prijateljstvo je uvijek limitiranog karaktera pa i razočaranje ne može biti toliko dramatično kao kod "braće". Nećete naći ni jednog Hrvata koji je ikad rekao za Srbe ili bilo koga drugog da su braća.

Tin

pre 3 godine

Georgijev, zvani Vlada
Naučio nije ništa - još od zabavišta.
Mesto kose, jezik pušta
Tera svoje, radi gušta.
Suze roni - ne zbog luka
Nema mora - da je bruka.
Džaba peva Grku diko,
Ne razumije ga više niko.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Imam savet za Barbu koji bi bio pravi kontra-udar ! Odmah da komponuje baladu o čojstvu i junaštvu 10-tak Milogorskih marinara koji "padoše " u luci Filadelfije sa 27 (dvadesetsedam) TONA !!! Bolivijskog "belog" ! A, Barba, šta kažeš na ovo ?

warlock

pre 3 godine

Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.
(Bre!, 23. novembar 2020 19:35)

Za tim "diktatorom" vecina nas vec zali!

warlock

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54

Komsija Srbine, imas veceru za ovo ako dodjes u zaliv, kad prodje korona!

Miki

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Indjija, 23. novembar 2020 16:01)
Taj tvoj drugar ako postoji je clan jednog od ona dva klana, posto nikome drugom nije zabranjen ulazak u Srbiju iz Crne gore

Bubasvaba

pre 3 godine

Što nema pasoš crne gore ako mu je tako stalo do iste? Što se lepo ne odrekne srpskog pasoša i hrvatske putovnice da bi stekao pravo na crnogorsko.

Peki

pre 3 godine

@Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.

Ako u sred Crne Gore pevaš "ovo je Srbija" to je pokušaj narušavanja teritorijalnog integriteta države. Zamisli dođe neki pevač iz Sarajeva u Novi Pazar i peva "Ovo je Bosna".

MarkoV

pre 3 godine

Ispravno su postupili ... jedan alkos koji ne zna ni sta je ni odakle je ... za ono sto je sa "delijama" orgijao po Kanli kuli treba da ide u zatvor a ovo je mala kazna !

Smeh

pre 3 godine

Opa, pevač postao neprijatelj broj 1. Da nije slučajno spominjao Mila? E budale, umesto da je valjao belo ili da posluje sa bananama pa da postane počasni gradjanin... Moja greška, htedoh reći počasni državljanin te države.

Crnogorac

pre 3 godine

To je zavera Vatikana Ustaša Nemacke USA... protiv nevinog neduznog golorukog Srbina koji je samo hteo da peva na svom vekovnom ognjištu.

dejan

pre 3 godine

Sto te briga Vlado,u petak se formira nova vlada a nakon toga jako brzo ce DPS sa tom odlukom moci znas sto da uradi.Cekamo te u Srpsku Crnu Goru brate

brainstorm

pre 3 godine

Koliko neprimerenih komentara,aman ljudi šta vam je? Čime,ma kakav da je čovek u pitanju,može neko da zasluži 10ogodišnju zabranu ulaska u svoju rođenu državu? Zamislite sebe na trenutak u istoj situaciji pa bacajte kamenje. Elem,ne vidim da je Vlado neki loš čovek-baš suprotno. Ne slušam ga nešto intezivno ali sam potpuno na njegovoj strani

Bre!

pre 3 godine

Nauči se da ne pljuješ po državi u kojoj si rođen i odrastao.
(Peki, 23. novembar 2020 18:45)

Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.

Mića

pre 3 godine

Kakve veze ima dal pljuje il ne pljuje? To je zagarantovana sloboda govora i mišljenja, drugo ne pljuje se po državi nego po vlasti. Ako si državljanstvo stekao rođenjem ne bi trebalo da može da se zabrani ulazak, jednostavno to je stečeno pravo koje se ne može uskraćivati. Mogu da te zatvaraju kažnjavaju tuže sude al ne mogu ti zabranjuju da ulaziš u svoju zemlju.

Kole

pre 3 godine

Odlična vijest.Neka ga kod vas u Srbiju, da vas zabavlja jednom te istom pjesmicom koju pjeva na 30 različitih načina.Pa kad vam dosadi proslijedite da Bugarima.

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Indjija, 23. novembar 2020 16:01)

Još jedna iz edicije nije se desilo...

5

pre 3 godine

Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
(dača, 23. novembar 2020 11:59)

Da su mu našli belo dobio bi status počasnog gradjanina.

Мали Вожд

pre 3 godine

Срамота за Црну Гору, али ово су последњи трзаји ДПС-а. Црна Гора Српска Спарта вазда била и биће поново! Судиће се душманима који поделише СрБски народ!

glas razuma

pre 3 godine

@Peki
Pljuvanje je čisto po autokratskom režimu koji je personifikovao takvu državu, a ne po državi. Bahata vlast nije isto što i država. Jedino lustracija najgorih predstavnika takve vlasti može da pomeri stvar iz korena. Narod je rekao svoje, Crna gora nije DPS!!!

ns boy

pre 3 godine

Uzasno je sto politika pravi mrznju medju narodima pogotovo medju jednim istim narodom.Za mene kad neko kaze da je Crnogorac on pri tom nije rekao da nije Srbim vec ujedno i jeste.E sad je neko novo vreme da se neko izjasnjava izrazito kao Crnogorac bez ikakve veze sa Srbima,to istorijski i genetski ne pije vodu,al ne sporim im ni to,nek se izjasnjava kako ko hoce.Kao sto sam ja Vojvodjanin al ujedno i Srbin,samo od Srpskog naroda se toliko izdelilo.Zna se da su Balsici bili srpski vladari u tim krajevima,da su Kuci,Vasojevici,Bjelopavlovici,a kasnije i Petrovici izraziti I cisti Srbi.Sve su to bile i ostale srpske zemlje sa kulturnom razlikošću medjusobom,al isti jezik,obicaji,crkva cine jedan narod.Moramo paziti i vise ne govoriti za Srbe iz Bosne da su Bosanci,iz Srema Sremci,iz uze Srbije Srbijanci i slicno vec samo Srbi.Jer ce nam ovim metodama jos razdeliti narod.

ANALiticar

pre 3 godine

Vlado ima mu.. da kaze sta misli i u vezi Srpske i u vezi Crnogorske mafije, pardon vlade. Skidam mu kapu. Inace ne slusam njegovu muziku.

Gradjanin

pre 3 godine

@Je l‘ je on drzavljanin Crne Gore? Ako jeste, ovo nije moguce. Ako nije, onda najverovatnije nije legalno.
(D10S, 23. novembar 2020 12:02)

On je Bugarin...

Don_Kihot

pre 3 godine

@Boki zar nisu to vas ? Jer oni onda uspu paljbu na nas ? Eto ima nas koji nece u BG da predju da zive, jer eto vole svoj grad i dom.. Ti sto su gore sami kazu da nece da budu odje, ja sam za to kome god se svidja vise Bg nek ide tamo.. Ima nas koji vole CG ne mrze nikog, al tu neku bolesnu politiku i pretendeciju da to bude srpsko i da samo srbi zive mrze za sigurno na kraju krajeva sa tim istim Milo, Arkanom i Amfilohijem su kalasem vintlali put nas i krecali na nas 90-ih .. Eto vam ih svi ti vasi gore nama ne trebaju, sve ih uzmite i svi cemo bit srecni

артиљерац

pre 3 godine

@ Trap Микице,ајде ТИ окупи било где 1000 људи,да дођу и плате карту а ти ради шта хоћеш.Певај,играј,скини се го,дуби на глави,ходај на рукама,читај
"Библију",било шта.па онда прозивај неког.Доста ми је вас неуспешних клинаца,
који седите по својим собама и МРЗИТЕ све који нису ВИ.И поломисте тастатуре
од силне мржње.Ма ајде бре,нерадниче мали.

Duklja, Zeta, Crna Gora

pre 3 godine

Da neki pjevač,primjera radi,nastupi u Srbiji i zapjeva recimo "Ovo je Subotica,ovo je Mađarska" šta biste tada uradili? Da li bi mu zabranili ulazak u zemlju? E,zbog toga je i njemu zabranjen ulazak u Crnu Goru.Takvi poput njega koji su pjesmama "pomjerali granice država" nijesu umjetnici,još manje pjevači.

Iz prvog lica

pre 3 godine

On nije nista lose uradio, ali zato Biserko, Kandić, Teofil Pancic, Srbijanka i Mila Turlajic, Vesna Pesic i ostala liberalno komunistička 5a kolona... Njima treba zabraniti ulazak u Srbiju doživotno.

vazda isto

pre 3 godine

To su smradovi šiptarski uradili.
Vlada je ljudina, pravi srbin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perikle, 23. novembar 2020 17:16)

Srbi druze, po tebi Srbi zive u Crnoj Gori. Oni su to uradili.

mamama

pre 3 godine

Ovo je takva sramota. Cg prsti od klanova ovih i onih koji se svaki dan istrebljuju a oni se sile na muzicaru?! Nema tu pravde, ocekujem od novih vlasti da preinace ovu sramotnu odluku.

Vlađimir

pre 3 godine

Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
(dača, 23. novembar 2020 11:59)

Dubrovnik mu je grad rođeni!
Čudo viđeno!

Bre!

pre 3 godine

Milogorcima (svima njima cetrdesetorici) debelo gori pod nogama cim kafanskim pevacima zabranjuju ulaz u zemlju.
Mogu da se kladim da ce njihov Ali Baba da smugne u Italiju cim mu zavrsi mandat za koju godinu. Sada verovatno prebacuje sva sredstva ali da niko ne primeti a zatim ce da bude kao "idem ja u zasluzenu penziju" a ustvari magla tipa Brzi Gonzales.

Milan Indjija

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.

Narcisa Zec

pre 3 godine

Aman bre ljudi koga briga za njihova unutrasnja prepucavanja. Da je srece taj nikad ne bi ni otisao odatle a sad mi kao treba da se brinemo sto mu njegovi ne daju da se vrati. Bas me zabole
(matori 2, 23. novembar 2020 14:56)

Нас који живимо у ЦГ баш и не заболе него нам солидно утиче на живот.

А требало би да те је брига јер је људски саосећати и стати уз људе који трпе неправду и шикану само због националне и верске припадности.

Камо среће да се Европа бринула за шиканирање Јевреја на време, нама ће овде још мало знак на рукав пришивати.

joja

pre 3 godine

@Darko "Srbija zabranjuje ulazak, koliko ja znam, bar za 88 odoba"

jel ima negde spisak tih 88? jedno ime? i jel to svi pevaju ili ima i neki basista?

kakvi pacijenti

pre 3 godine

Znam da je tamo rat klanova, znam da je predsednik sa nadimkom Don, tako kada pevač dobije 10 godina onda mora da je daleeeko gori od ovih pobrojanih ili je država luda.

Ja

pre 3 godine

A zasto ta hrabra policija ne zabrani škaljarcima i kavčanima ulazak? Lako terat silu na pevaču pop muzike. Izgleda Vlado valjao zenu nacelnika policije :)
Vlado Vlado sram te bilo...

Munem ti blavora

pre 3 godine

Pesme su mu isti sablon,ok prosla fora i uzeo je lovicu,ima lepih pesama,ali nije ubio nikoga,nije pocinio tesko krivicno delo,zasto da mu se zabrani ulazak u Cg,ili bilo koju drugu zemlju?!

Emmilia

pre 3 godine

kada bi Srbija preduzela takvu zabranu prema đetićima i ostalim dođošima, saobraćajne gužve u gradovima bi se svele na normalnu meru.

C i n i k

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
(Superhik, 23. novembar 2020 12:3

Covek je rodjen u HNovom ne budali.

kondor

pre 3 godine

A Jadranku Barjaktarevic iz CG hteli ste da lincujete zbog pesme,i nece nikad vise ovde zapevati!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brajan, 23. novembar 2020 13:40)

Evo Jace šetka se po Beogradu. Kaže, konta, da otvori neki butik. Srce..Ko bi onakvu lutkicu linčovao...naša Vasojevka...više je naljutila svoje Vasojeviće nego nas u Srbiji...ali malo će da odmori od pevanja..šta da se radi..

matori 2

pre 3 godine

Aman bre ljudi koga briga za njihova unutrasnja prepucavanja. Da je srece taj nikad ne bi ni otisao odatle a sad mi kao treba da se brinemo sto mu njegovi ne daju da se vrati. Bas me zabole

Smuki

pre 3 godine

@Don_Kihot
Ako treba zabraniti bljutave rijalitije koji zatupljuju narod onda, iz istog razloga, nekima zabraniti da komentarisu.

Jednostavno dok dva motaca kablova mogu na izborima da nadglasaju doktora nauka ova demokratija nema svetlu buducnost.

Ja

pre 3 godine

Kakav je to komentar-"zasluzio je"? Crna Gora je valjda neka drzava, koja ima pravni sistem, koji i postoji da bi svako dobio ono sto zasluzuje, ako krsi pravne norme. Zamislite kad bi svako od nas odokativno procenjivao sta ko zasluzuje i odredjivao sankcije po sopstvenom subjektivbom nahodjenju, gde bismo stigli? Verovatno niko ziv ne bi preostao. Tugo moja, kakvi konemtari u 21. veku, kao iz pecine neko da ih salje!

3210

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
(Superhik, 23. novembar 2020 12:34)

Ne lupetaj gluposti pa svi stanovnici Herceg Novog i okoline rođeni tih godina a i posle bi onda imali pravo na Hrvatsko državljanstvo.

Rađali su se u Dubrovniku samo iz razloga što Herceg Novi nije imao porodilište a najbliže je bilo u Dubrovniku.

Nije ni to sporno da iskoriste to rođenje u Dubrovniku i dobiju Hrvatsko državljanstvo ali sada je kasno za to - to su mogli 1991 godine da su se tada svrstali na pravu stranu - na stranu pobednika i da su branili Dubrovnik od onih "rođenih" u njemu koji su ga razarali bez problema bi danas imali "putovnicu".

primorsko-zagorska srbija

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Kad je podrivanje Ustava u pitanju, onda bi Milojici i ekipici trebalo doživotno zabraniti ulazak u CG. Što se Georijeva i državnih pravaca tiče, pa mi vidiomo da su njegovi državni pravci pobijedili na ovim izborima u CG, a ne don Milovi...

Palman Braht

pre 3 godine

Samo sto je strani na stranu svojih predaka,i negirao projekat stvaranje nove nacije,crkve,jezika i pisma!Sasvim logican njegov potez i svaka mu cast za to!

Dragan

pre 3 godine

Biografski podatci:

Vlado Georgiev je rođen 6. juna 1976. godine u Socijalističko Federativnoj Republici Jugoslaviji, u Dubrovniku.

Zajedno sa svojim roditeljima i bratom odrastao je u Heceg Novom gde se i školovao.

Njegov otac Dragoljub i majka Borka vaspitavali su Vladu i njegovog brata Sašu isključivo u skladu sa tradicionalnim vrednostima...

Sreća pa nije, ali taman i da je najgori čovek na svetu, ne dozvoljavati mu da posećuje "svoj" Herceg Novi je IDIOTIZAM.

dača

pre 3 godine

Moj prijatelj pre 7-8 god. dobio dozivotnu zabranu ulaska u EU. Krao malo kola tamo pa se zeznuo, navatali ga. Elem, poceo da se bavi ovde ozbiljnim biznisom ( kao i mnogi krimosi), zatrebalo mu da ide u EU, nasao advokata u Nemackoj i za 2000 eura lagano dobio ponistenje odluke!!!! Tako da, Vlado, opusteno. Nema sta para ne uradi ako zatreba.

Sasa 🇧🇦

pre 3 godine

a Tačija dočekuju sa buketima cveća
(seljadin, 23. novembar 2020 12:41) # Link komentara

Kad je Taci bio u Hrvatskoj? Ovo je ekskluzivna vest.

NIksic

pre 3 godine

Iskreno, zasluzio je. Mora da shvati da je javna licnost i da svaka njegova izgovorena rijec ima tezinu i posledice ako je zlonamjerna a posebno ako je upucena na mrznju i netoleranciju.

lucc

pre 3 godine

@Don Kihot Mislis mi vas volimo? Upropastili ste nam gradove sa vasim kokainom i kriminalom. Izigravate pamet i na nekim ste nasledjenim mestima a ulicu ne znate da predjete. Srbujete, a kazete da niste Srbi. Pustite nas i da sam vlast zabranio bi svakom od vas ulaz u Grad te bi se poturali po Pristini i Tirani sto vam je i zelja!

Barba

pre 3 godine

Cek bre zar ovde nisu svi razapinjali onu Jadranku zbog jedne pesme, posle koje se cak i pokajala, a sad kuknjava nad zlehudom sudbinim Georgijeva, koji se svesno odrekao CG drzavljanstva i otvoreno osporava crnogorsku drzavnost, cak i postojanje CG nacije. Ako neko odje u HN kao stranac i kaze ovo je Srbija, sta da ocekuje? Da li bi Tompson dobio dozvolu da udje u Srbiju? Pa jos da ode u Zemun i kaze ovo je Hrvatska.

Mi smo doveli do savsrenstva pojam dvostrukih standarda.

A za ovog estradnog "umetnika" za raspustenice, koji iskazuje nulto postovanje prema zemlji gde je stvorio svoju tax-free karijeru, savet da se strpi malo, uskoro ce promena vlasti tamo pa moze sa DFom i cetnickim vojvodom Mandicem da peva na otkrivanju spomenika Pavlu Djurisicu ili na korzo u Berane, da obidje ulice koje su svestenici SPC osvestali protiv korone pre par meseci. Nije za bolje.

filip

pre 3 godine

Strazbur i po usima .Da vidis kako se crvene.
(rodila mi sljiva, 23. novembar 2020 11:52)

To bi onda bilo na fiskalni teret nove vlade a ne ove odlazeće. Razmisli o tome..

Ron Džeremić

pre 3 godine

Pozdrav svim ljudima dobre volje i zdravog razuma, koji nam je potreban više nego ikad, da se odupremo ovom zlu i ludilu koje nas okružuje sa svih strana. I ovo (ovi) će proći !

Jagodina mora da peva

pre 3 godine

Koje majmunčine, pa ta zemlja je na dobar dan sa svim oblicima kriminala a Vlado im smeta, ali neka ih, ovo će mu samo povećati publicitet.

gens una sumus

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot)

Сва срећа па су такви као ти у великој мањини. Много више вас је тамо који знају да смо један народ.

Mirsad

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Ajde izdajniče, pali u EU. Nisi ti za ovde.
 (Iz prvog lica, 23. novembar 2020 12:15) 

Nema šta on da pali u EU jer EU dolazi ovde. A tada ces ti morati da palis na Karpate.

kralj

pre 3 godine

Polucrnogorac@
O cemu brate pricas,zakacio se oko para,vrti milijarde od kafica u Igalu,mozda se zakacio oko para ali ovde je rec o Georgijevu a ne o Gejtsu.

Ex-student

pre 3 godine

@Klasa optimist

Zabrane su sasvim u redu ukoliko su opravdane i u skladu sa demokratskim nacelima i zakonima. Ukoliko neko boravi u EU bez dozvole boravka ili prekoraci 6mesecni dozvoljeni boravak moze da dobije zabranu na ulazak u EU od 5 godina. Nasi ljudi su na zalost to cesto dobijali. Ovde se radi o represiji drzave nad pojedincem zbog kritike vlasti. Voleli Georgijeva ili ne, ovo samo govori o nacinu na koji se CG vlast bori protiv drugacijeg misljenja (kritike) i opozicije i o diktaturi koja trenutno vlada u CG. Verujem da ce neki evropski sud ovo lako da ponisti. U svakom slucaju smesno je da se se jedna evropska drzava nasla ugrozenom od strane jednog muzicara, kao sto je i smesno da se spusta na taj nivo da se obracunava sa pojedincima ukoliko kritikuju vlast. Ali na zalost to je danasnja CG. Ni u ostalim balkanskim dzavama nije bolje.

Jovan. A

pre 3 godine

Kad čujem komentare, mi vas nevolimo, mi vas mrzimo itd...
To su upravo tzv. milogorci kojima se polako topi led ispod nogu.
Za takve primitivce čak i Crna Gora nema više zadatke...
Za mene lično je uvreda sa takvim ljudima komunicirati.
Nije mi jasno kako redakcija tu nereaguje.
Takvim glupacima 10 godina zabraniti bilo koji komentar na ovom forumu.

Crna rupa

pre 3 godine

On ima kafic u Igalu i vrti milijarde i zakacio se oko para sa lokalnim mocnicima. Nema to nista sa nacionalizmom.

Milijarde od kafića? To ne postoji ni u Monaku a ne u prčiji poput CG. Lokalni "moćnici" tamo znači kriminalci. Ni manje države ni većeg kriminala. Tamo ne bih išao ni da mi platiš.

Дуле

pre 3 godine

On ima kafic u Igalu i vrti milijarde (Polucrnogorac)

чуј ово... врти милијарде јер има кафић у Игалу? Значи да би вртео зилијарде кад би имао бурегџиницу на Карабурми? Тако испада по нашој ирационалној и мегаломанској балканској рачуници. Све је завера и свако тајно врти неке милијарде. Човек држи кафић - значи има приватне авионе и управља светом из сенке...

Опруга

pre 3 godine

@Don_Kihot

Takvi kao što si ti uglavnom u jednom trenutku pređu da žive u Bg ili Ns. Onda naprasno zaborave "Nikad više 1918" i slične gluposti.
(Boki, 23. novembar 2020 12:00)

Ма већ је прешао, куца коментар са Врачара...

Panić

pre 3 godine

Crnogorci jesu Srbi ali nikad neće gotivit nas kako ih oni zovu Srbijance, kao šta Austrijanci iako su Germani ne gotive Nemce ili Hrvati ne gotive Hrvate iz takozvane Herceg Bosne ili Albanci šta ne gotive Albance sa Kosova. Crnogorci će bit Srbi i na našoj strani u nekim verskim i sportskim pitanjima ili ne daj bože rata ali ovako jednostavno nas ne gotive

Darko

pre 3 godine

Srbija zabranjuje ulazak, koliko ja znam, bar za 88 odoba. Šta je sve Georgijev napisao o Crnoj Gori i Crnogorcima, čudo je da odluka nije na 50 godina.

Klasa optimist

pre 3 godine

@ D10S
Ne znam kakvi su zakoni u CG ali u Evropi je tako nesto moguce i legalno je. Ja mogu boraviti i raditi bilo gdje u Njemackoj ali u Esslingen am Neckar ne mogu. Imam dozivotnu( lebenslanglich) zabranu. Ne znam sta je gdin. Georgiev uradio ( ili nije) ali mjera kao takva je legalna u mnogim zemljama pa ne vidim zasto bi bila nelegalna u CG.

milan

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)

Sto si glup toliko, zar ne vidiš da je čovek bio ironican

da

pre 3 godine

A sublimirajuce poruke u stihovima. Tropski bar, pivo mi daj? Pivo? U tropskom baru, pa ne ide.. Da si rekao koktelcic neki. Samo sto tek sad da zabrane ulaz, lad je jos to ispevano.

iggy

pre 3 godine

Ne razumem sta ce bilo ko u CG? Pa sta i ako su ti zabranili? Imas Srbiju i pola sveta gde mozes da zivis ko car i da nastupas u civilizaciji. Sta te briga za srednjovekovni kamenjar Vlade, ja se ne bih na to obazirao ni sekund.

C i n i k

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53

Koji ti dijagnozu ims jbt?
Ko ti to drma kavez?

Superhik

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !

Srdja Zlopogledja

pre 3 godine

Zbog su bese uvodjenje sankcije Belorusiji od strane ,,civilizovanog" sveta?
Jel ima veze sa slobodom govora izmedju ostalog?
Ko je bese sve podrzao te sankcije?

dilber

pre 3 godine

(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)
kojeg vraga onda visiš na srpskom portalu kad nas ne voliš. Izgleda da imaš problem sam sa sobom. Ja koga ne volim ne zanima me te ne zavirivam u njegovo dvorište. Što se pak tiče odluka odlazeće vlasti CG ponaša se neodgovorno i zapaljivo kao što je činila sve do sada. Nova vlast mislim da će morati dosta da poradi kako bi u samoj CG međuljudski odnosi bili na nivou no to je na koncu njihova briga.

milan

pre 3 godine

@Don_Kihot
Da ste čitali roman , imali bi malo širi pogled od ovakvog , uskog , provincijalnog .
Samo se u primitivnim sredinama , sa diktaturom kao uređenjem , mišljenje kažnjava kao verbalni delikt .
Sramota za CG , kao da je vodi Duarte .

Točak istorije ide dalje

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)

U čije ime govoriš? Pretpostavljam samo u svoje? Očajnički trzaji odlazeće vlasti koji su oličeni u nervozi DPS sendvičara poput tebe.

mikac678

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
 (Superhik, 23. novembar 2020 12:34

Vlado je rođen u Dubrovniku kao i polovina Boke zato što je porodilište tada bilo u Dubrovniku.
Ovo je samo očajnički potez odlazeći vlasti

dusan hn

pre 3 godine

auu. sta ce sad bez onih sedam koncerata ljeti u hn? tada valja c.gora...kad treba pare uzeti.
na ibarsku, sto neko rece, pa tamo siri velikosrpske ideje...ili na kosovo, pokazi patriotizam.

Džoni

pre 3 godine

Tu je čovek rođen, tu odrastao, to je njegova država. To je kao kada bi tebi neko zabranio da ideš tamo gde si rođen i gde ti je kuća, porodica, prijatelji i sl.

mr

pre 3 godine

Ако задњи претекли буде из кавачког или шкаљарског, и ако му се буде прислушао Владо, има власти још џет да му пошаљу. А јој муко, певачу 10 година забране, мало је рећи да су прсли.

Low Key Lyesmith

pre 3 godine

@Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53
Niti mi volimo vas. Dapače. Hell, lično više volim i poštujem zapadne nam susjede. Uz sve što im zameram, i što ću im uvek zamerati. Mislim i da bi većina nas u Srbiji - ne samo Srba, već i drugih - bila zaista srećna, kada bi svi Crnogorci iz Srbije, ah, spakirali kofere i otišli tamo odakle su i došli. Da se svi osevapimo... U konačnici, slobodna je i nezavisna CG zaboga naprednija u svakom pogledu od Srbije, pa bi stoga bilo i logično da se ovdašnji Crnogorci vrate odakle su i došli. Zašto da gube vreme ovde? Suprotno onim pričama o nekakvoj srpkoj okupaciji CG i slično, prava istina je znatno drugačija - Srbija je ta koja je okupirana od strane CG, najmanje zadnjih sto godina, a zapravo i duže. Ta je okupacija uzela maha dolaskom Kralja Aleksandra I Karađorđevića na vlast - Tip nije bio Srbin, bio je Crnogorac. Strike that, bio je Crnogorčina! - i od tada Crnogorci vedre i oblače po Srbiji i - Mislim da stvari treba nazivati pravim imenom! - prave s*anja za koje Srbi kasnije moraju odgovarati. Krasno, zaista krasno. To je nešto čemu će se, pre ili kasnije, morati stati na put.

*Nadam se da će komentar biti objavljen, u celosti. Pozivam se na slobodu govora..

Persona

pre 3 godine

Poslednji trzaji (nadam se) Dukanovićeve vlasti. U Francuskoj nemaju problem da procesuiraju bivše presednike (i osude ih ako se dokaže krivica), nadam se da će nova vlada CG postupiti na isti način.

jadno i prejadno

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

jadniče postoji barem 8764565762 slučajeva koji su podrivanje države u odnosu na blage političke stavove jednog pevača, ali ti pišeš samo da bi nešto napisao. Da si ikada maknuo sa Balkana odmah bi prtisnuo delete nakon svog upisa.

C i n i k

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54

A kako je to ovaj pevac "podrivao" Ustav CG?
Njegov greh je samo u ttome sto nije proustaski pevac..

Leon

pre 3 godine

(Zoki, 23. novembar 2020 12:04)

Nije valjda toliko teško shvatiti da MUP HN postavlja Vlada CG, a ne opština HN. Nova vlada još nije formirana, tako da još uvek Crnom Gorom drmaju DPS kadrovi.

Nebojša HN

pre 3 godine

Možete do 2.12. da pišete i kažnjavate, a onda idete na smetlište političke istorije.
A onda dolazi 1.demokratska Vlada u CG u zadnjih 75 godina.
Živjela sloboda!

nm

pre 3 godine

Pa zar je to moguce u jednoj NATO clanici i najozbiljnijem kandidatu za prijem u EU? Covek bi pomislio da se radi o nekoj zemlji Varsavskog pakta, sta kazu u krugu dvojke na ovu odluku?

Boki

pre 3 godine

@Don_Kihot

Takvi kao što si ti uglavnom u jednom trenutku pređu da žive u Bg ili Ns. Onda naprasno zaborave "Nikad više 1918" i slične gluposti.

pročitao izneverovao

pre 3 godine

Super mu je komentar, na čast vam i na obraz, veselite se , popijte nešto...Car!
Koliko znam on je čovek tamo rođen i da mu zabraniš ulazak na 10 godina...nisu normalni!

box

pre 3 godine

Crnje od Goreg !!!

Mala provokacija odlazece strukture, nova vlada ce to da ponisti jer totalno je bez razloga. Trebali bi onda da isteraju min 51% drzavljana jer toliko ih he govoriloprotiv mila i protiv dps

Iz prvog lica

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Ajde izdajniče, pali u EU. Nisi ti za ovde.

Goran Loznica

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..

Jovan

pre 3 godine

Pa zar Milo nije vise proslost i da se ceka samo da mu istekne mandat predsednika. Bice da nije tako i da ce on jos dugo biti bog i batina u Crnoj Gori.

C i n i k

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54

A kako je to ovaj pevac "podrivao" Ustav CG?
Njegov greh je samo u ttome sto nije proustaski pevac..

Persona

pre 3 godine

Poslednji trzaji (nadam se) Dukanovićeve vlasti. U Francuskoj nemaju problem da procesuiraju bivše presednike (i osude ih ako se dokaže krivica), nadam se da će nova vlada CG postupiti na isti način.

Iz prvog lica

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Ajde izdajniče, pali u EU. Nisi ti za ovde.

Leon

pre 3 godine

(Zoki, 23. novembar 2020 12:04)

Nije valjda toliko teško shvatiti da MUP HN postavlja Vlada CG, a ne opština HN. Nova vlada još nije formirana, tako da još uvek Crnom Gorom drmaju DPS kadrovi.

Točak istorije ide dalje

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)

U čije ime govoriš? Pretpostavljam samo u svoje? Očajnički trzaji odlazeće vlasti koji su oličeni u nervozi DPS sendvičara poput tebe.

Džoni

pre 3 godine

Tu je čovek rođen, tu odrastao, to je njegova država. To je kao kada bi tebi neko zabranio da ideš tamo gde si rođen i gde ti je kuća, porodica, prijatelji i sl.

Jovan

pre 3 godine

Pa zar Milo nije vise proslost i da se ceka samo da mu istekne mandat predsednika. Bice da nije tako i da ce on jos dugo biti bog i batina u Crnoj Gori.

Boki

pre 3 godine

@Don_Kihot

Takvi kao što si ti uglavnom u jednom trenutku pređu da žive u Bg ili Ns. Onda naprasno zaborave "Nikad više 1918" i slične gluposti.

milan

pre 3 godine

@Don_Kihot
Da ste čitali roman , imali bi malo širi pogled od ovakvog , uskog , provincijalnog .
Samo se u primitivnim sredinama , sa diktaturom kao uređenjem , mišljenje kažnjava kao verbalni delikt .
Sramota za CG , kao da je vodi Duarte .

pročitao izneverovao

pre 3 godine

Super mu je komentar, na čast vam i na obraz, veselite se , popijte nešto...Car!
Koliko znam on je čovek tamo rođen i da mu zabraniš ulazak na 10 godina...nisu normalni!

C i n i k

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53

Koji ti dijagnozu ims jbt?
Ko ti to drma kavez?

dilber

pre 3 godine

(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)
kojeg vraga onda visiš na srpskom portalu kad nas ne voliš. Izgleda da imaš problem sam sa sobom. Ja koga ne volim ne zanima me te ne zavirivam u njegovo dvorište. Što se pak tiče odluka odlazeće vlasti CG ponaša se neodgovorno i zapaljivo kao što je činila sve do sada. Nova vlast mislim da će morati dosta da poradi kako bi u samoj CG međuljudski odnosi bili na nivou no to je na koncu njihova briga.

Miki

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Indjija, 23. novembar 2020 16:01)
Taj tvoj drugar ako postoji je clan jednog od ona dva klana, posto nikome drugom nije zabranjen ulazak u Srbiju iz Crne gore

kondor

pre 3 godine

A Jadranku Barjaktarevic iz CG hteli ste da lincujete zbog pesme,i nece nikad vise ovde zapevati!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brajan, 23. novembar 2020 13:40)

Evo Jace šetka se po Beogradu. Kaže, konta, da otvori neki butik. Srce..Ko bi onakvu lutkicu linčovao...naša Vasojevka...više je naljutila svoje Vasojeviće nego nas u Srbiji...ali malo će da odmori od pevanja..šta da se radi..

Bre!

pre 3 godine

Nauči se da ne pljuješ po državi u kojoj si rođen i odrastao.
(Peki, 23. novembar 2020 18:45)

Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.

nm

pre 3 godine

Pa zar je to moguce u jednoj NATO clanici i najozbiljnijem kandidatu za prijem u EU? Covek bi pomislio da se radi o nekoj zemlji Varsavskog pakta, sta kazu u krugu dvojke na ovu odluku?

Дуле

pre 3 godine

On ima kafic u Igalu i vrti milijarde (Polucrnogorac)

чуј ово... врти милијарде јер има кафић у Игалу? Значи да би вртео зилијарде кад би имао бурегџиницу на Карабурми? Тако испада по нашој ирационалној и мегаломанској балканској рачуници. Све је завера и свако тајно врти неке милијарде. Човек држи кафић - значи има приватне авионе и управља светом из сенке...

milan

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)

Sto si glup toliko, zar ne vidiš da je čovek bio ironican

Emmilia

pre 3 godine

kada bi Srbija preduzela takvu zabranu prema đetićima i ostalim dođošima, saobraćajne gužve u gradovima bi se svele na normalnu meru.

Crna rupa

pre 3 godine

On ima kafic u Igalu i vrti milijarde i zakacio se oko para sa lokalnim mocnicima. Nema to nista sa nacionalizmom.

Milijarde od kafića? To ne postoji ni u Monaku a ne u prčiji poput CG. Lokalni "moćnici" tamo znači kriminalci. Ni manje države ni većeg kriminala. Tamo ne bih išao ni da mi platiš.

mr

pre 3 godine

Ако задњи претекли буде из кавачког или шкаљарског, и ако му се буде прислушао Владо, има власти још џет да му пошаљу. А јој муко, певачу 10 година забране, мало је рећи да су прсли.

Jagodina mora da peva

pre 3 godine

Koje majmunčine, pa ta zemlja je na dobar dan sa svim oblicima kriminala a Vlado im smeta, ali neka ih, ovo će mu samo povećati publicitet.

Iz prvog lica

pre 3 godine

On nije nista lose uradio, ali zato Biserko, Kandić, Teofil Pancic, Srbijanka i Mila Turlajic, Vesna Pesic i ostala liberalno komunistička 5a kolona... Njima treba zabraniti ulazak u Srbiju doživotno.

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Indjija, 23. novembar 2020 16:01)

Još jedna iz edicije nije se desilo...

Опруга

pre 3 godine

@Don_Kihot

Takvi kao što si ti uglavnom u jednom trenutku pređu da žive u Bg ili Ns. Onda naprasno zaborave "Nikad više 1918" i slične gluposti.
(Boki, 23. novembar 2020 12:00)

Ма већ је прешао, куца коментар са Врачара...

Ja

pre 3 godine

Kakav je to komentar-"zasluzio je"? Crna Gora je valjda neka drzava, koja ima pravni sistem, koji i postoji da bi svako dobio ono sto zasluzuje, ako krsi pravne norme. Zamislite kad bi svako od nas odokativno procenjivao sta ko zasluzuje i odredjivao sankcije po sopstvenom subjektivbom nahodjenju, gde bismo stigli? Verovatno niko ziv ne bi preostao. Tugo moja, kakvi konemtari u 21. veku, kao iz pecine neko da ih salje!

5

pre 3 godine

Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
(dača, 23. novembar 2020 11:59)

Da su mu našli belo dobio bi status počasnog gradjanina.

Mića

pre 3 godine

Kakve veze ima dal pljuje il ne pljuje? To je zagarantovana sloboda govora i mišljenja, drugo ne pljuje se po državi nego po vlasti. Ako si državljanstvo stekao rođenjem ne bi trebalo da može da se zabrani ulazak, jednostavno to je stečeno pravo koje se ne može uskraćivati. Mogu da te zatvaraju kažnjavaju tuže sude al ne mogu ti zabranjuju da ulaziš u svoju zemlju.

Smeh

pre 3 godine

Opa, pevač postao neprijatelj broj 1. Da nije slučajno spominjao Mila? E budale, umesto da je valjao belo ili da posluje sa bananama pa da postane počasni gradjanin... Moja greška, htedoh reći počasni državljanin te države.

Goran Loznica

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..

Dragan

pre 3 godine

Biografski podatci:

Vlado Georgiev je rođen 6. juna 1976. godine u Socijalističko Federativnoj Republici Jugoslaviji, u Dubrovniku.

Zajedno sa svojim roditeljima i bratom odrastao je u Heceg Novom gde se i školovao.

Njegov otac Dragoljub i majka Borka vaspitavali su Vladu i njegovog brata Sašu isključivo u skladu sa tradicionalnim vrednostima...

Sreća pa nije, ali taman i da je najgori čovek na svetu, ne dozvoljavati mu da posećuje "svoj" Herceg Novi je IDIOTIZAM.

brainstorm

pre 3 godine

Koliko neprimerenih komentara,aman ljudi šta vam je? Čime,ma kakav da je čovek u pitanju,može neko da zasluži 10ogodišnju zabranu ulaska u svoju rođenu državu? Zamislite sebe na trenutak u istoj situaciji pa bacajte kamenje. Elem,ne vidim da je Vlado neki loš čovek-baš suprotno. Ne slušam ga nešto intezivno ali sam potpuno na njegovoj strani

Smuki

pre 3 godine

@Don_Kihot
Ako treba zabraniti bljutave rijalitije koji zatupljuju narod onda, iz istog razloga, nekima zabraniti da komentarisu.

Jednostavno dok dva motaca kablova mogu na izborima da nadglasaju doktora nauka ova demokratija nema svetlu buducnost.

matori 2

pre 3 godine

Aman bre ljudi koga briga za njihova unutrasnja prepucavanja. Da je srece taj nikad ne bi ni otisao odatle a sad mi kao treba da se brinemo sto mu njegovi ne daju da se vrati. Bas me zabole

3210

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
(Superhik, 23. novembar 2020 12:34)

Ne lupetaj gluposti pa svi stanovnici Herceg Novog i okoline rođeni tih godina a i posle bi onda imali pravo na Hrvatsko državljanstvo.

Rađali su se u Dubrovniku samo iz razloga što Herceg Novi nije imao porodilište a najbliže je bilo u Dubrovniku.

Nije ni to sporno da iskoriste to rođenje u Dubrovniku i dobiju Hrvatsko državljanstvo ali sada je kasno za to - to su mogli 1991 godine da su se tada svrstali na pravu stranu - na stranu pobednika i da su branili Dubrovnik od onih "rođenih" u njemu koji su ga razarali bez problema bi danas imali "putovnicu".

ns boy

pre 3 godine

Uzasno je sto politika pravi mrznju medju narodima pogotovo medju jednim istim narodom.Za mene kad neko kaze da je Crnogorac on pri tom nije rekao da nije Srbim vec ujedno i jeste.E sad je neko novo vreme da se neko izjasnjava izrazito kao Crnogorac bez ikakve veze sa Srbima,to istorijski i genetski ne pije vodu,al ne sporim im ni to,nek se izjasnjava kako ko hoce.Kao sto sam ja Vojvodjanin al ujedno i Srbin,samo od Srpskog naroda se toliko izdelilo.Zna se da su Balsici bili srpski vladari u tim krajevima,da su Kuci,Vasojevici,Bjelopavlovici,a kasnije i Petrovici izraziti I cisti Srbi.Sve su to bile i ostale srpske zemlje sa kulturnom razlikošću medjusobom,al isti jezik,obicaji,crkva cine jedan narod.Moramo paziti i vise ne govoriti za Srbe iz Bosne da su Bosanci,iz Srema Sremci,iz uze Srbije Srbijanci i slicno vec samo Srbi.Jer ce nam ovim metodama jos razdeliti narod.

артиљерац

pre 3 godine

@ Trap Микице,ајде ТИ окупи било где 1000 људи,да дођу и плате карту а ти ради шта хоћеш.Певај,играј,скини се го,дуби на глави,ходај на рукама,читај
"Библију",било шта.па онда прозивај неког.Доста ми је вас неуспешних клинаца,
који седите по својим собама и МРЗИТЕ све који нису ВИ.И поломисте тастатуре
од силне мржње.Ма ајде бре,нерадниче мали.

dejan

pre 3 godine

Sto te briga Vlado,u petak se formira nova vlada a nakon toga jako brzo ce DPS sa tom odlukom moci znas sto da uradi.Cekamo te u Srpsku Crnu Goru brate

Superhik

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !

gens una sumus

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot)

Сва срећа па су такви као ти у великој мањини. Много више вас је тамо који знају да смо један народ.

Narcisa Zec

pre 3 godine

Aman bre ljudi koga briga za njihova unutrasnja prepucavanja. Da je srece taj nikad ne bi ni otisao odatle a sad mi kao treba da se brinemo sto mu njegovi ne daju da se vrati. Bas me zabole
(matori 2, 23. novembar 2020 14:56)

Нас који живимо у ЦГ баш и не заболе него нам солидно утиче на живот.

А требало би да те је брига јер је људски саосећати и стати уз људе који трпе неправду и шикану само због националне и верске припадности.

Камо среће да се Европа бринула за шиканирање Јевреја на време, нама ће овде још мало знак на рукав пришивати.

ANALiticar

pre 3 godine

Vlado ima mu.. da kaze sta misli i u vezi Srpske i u vezi Crnogorske mafije, pardon vlade. Skidam mu kapu. Inace ne slusam njegovu muziku.

lucc

pre 3 godine

@Don Kihot Mislis mi vas volimo? Upropastili ste nam gradove sa vasim kokainom i kriminalom. Izigravate pamet i na nekim ste nasledjenim mestima a ulicu ne znate da predjete. Srbujete, a kazete da niste Srbi. Pustite nas i da sam vlast zabranio bi svakom od vas ulaz u Grad te bi se poturali po Pristini i Tirani sto vam je i zelja!

Jovan. A

pre 3 godine

Kad čujem komentare, mi vas nevolimo, mi vas mrzimo itd...
To su upravo tzv. milogorci kojima se polako topi led ispod nogu.
Za takve primitivce čak i Crna Gora nema više zadatke...
Za mene lično je uvreda sa takvim ljudima komunicirati.
Nije mi jasno kako redakcija tu nereaguje.
Takvim glupacima 10 godina zabraniti bilo koji komentar na ovom forumu.

Palman Braht

pre 3 godine

Samo sto je strani na stranu svojih predaka,i negirao projekat stvaranje nove nacije,crkve,jezika i pisma!Sasvim logican njegov potez i svaka mu cast za to!

joja

pre 3 godine

@Darko "Srbija zabranjuje ulazak, koliko ja znam, bar za 88 odoba"

jel ima negde spisak tih 88? jedno ime? i jel to svi pevaju ili ima i neki basista?

Munem ti blavora

pre 3 godine

Pesme su mu isti sablon,ok prosla fora i uzeo je lovicu,ima lepih pesama,ali nije ubio nikoga,nije pocinio tesko krivicno delo,zasto da mu se zabrani ulazak u Cg,ili bilo koju drugu zemlju?!

Darko

pre 3 godine

Srbija zabranjuje ulazak, koliko ja znam, bar za 88 odoba. Šta je sve Georgijev napisao o Crnoj Gori i Crnogorcima, čudo je da odluka nije na 50 godina.

Nebojša HN

pre 3 godine

Možete do 2.12. da pišete i kažnjavate, a onda idete na smetlište političke istorije.
A onda dolazi 1.demokratska Vlada u CG u zadnjih 75 godina.
Živjela sloboda!

dača

pre 3 godine

Moj prijatelj pre 7-8 god. dobio dozivotnu zabranu ulaska u EU. Krao malo kola tamo pa se zeznuo, navatali ga. Elem, poceo da se bavi ovde ozbiljnim biznisom ( kao i mnogi krimosi), zatrebalo mu da ide u EU, nasao advokata u Nemackoj i za 2000 eura lagano dobio ponistenje odluke!!!! Tako da, Vlado, opusteno. Nema sta para ne uradi ako zatreba.

Ron Džeremić

pre 3 godine

Pozdrav svim ljudima dobre volje i zdravog razuma, koji nam je potreban više nego ikad, da se odupremo ovom zlu i ludilu koje nas okružuje sa svih strana. I ovo (ovi) će proći !

Srdja Zlopogledja

pre 3 godine

Zbog su bese uvodjenje sankcije Belorusiji od strane ,,civilizovanog" sveta?
Jel ima veze sa slobodom govora izmedju ostalog?
Ko je bese sve podrzao te sankcije?

primorsko-zagorska srbija

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Kad je podrivanje Ustava u pitanju, onda bi Milojici i ekipici trebalo doživotno zabraniti ulazak u CG. Što se Georijeva i državnih pravaca tiče, pa mi vidiomo da su njegovi državni pravci pobijedili na ovim izborima u CG, a ne don Milovi...

mamama

pre 3 godine

Ovo je takva sramota. Cg prsti od klanova ovih i onih koji se svaki dan istrebljuju a oni se sile na muzicaru?! Nema tu pravde, ocekujem od novih vlasti da preinace ovu sramotnu odluku.

glas razuma

pre 3 godine

@Peki
Pljuvanje je čisto po autokratskom režimu koji je personifikovao takvu državu, a ne po državi. Bahata vlast nije isto što i država. Jedino lustracija najgorih predstavnika takve vlasti može da pomeri stvar iz korena. Narod je rekao svoje, Crna gora nije DPS!!!

mikac678

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
 (Superhik, 23. novembar 2020 12:34

Vlado je rođen u Dubrovniku kao i polovina Boke zato što je porodilište tada bilo u Dubrovniku.
Ovo je samo očajnički potez odlazeći vlasti

NIksic

pre 3 godine

Iskreno, zasluzio je. Mora da shvati da je javna licnost i da svaka njegova izgovorena rijec ima tezinu i posledice ako je zlonamjerna a posebno ako je upucena na mrznju i netoleranciju.

iggy

pre 3 godine

Ne razumem sta ce bilo ko u CG? Pa sta i ako su ti zabranili? Imas Srbiju i pola sveta gde mozes da zivis ko car i da nastupas u civilizaciji. Sta te briga za srednjovekovni kamenjar Vlade, ja se ne bih na to obazirao ni sekund.

Duklja, Zeta, Crna Gora

pre 3 godine

Da neki pjevač,primjera radi,nastupi u Srbiji i zapjeva recimo "Ovo je Subotica,ovo je Mađarska" šta biste tada uradili? Da li bi mu zabranili ulazak u zemlju? E,zbog toga je i njemu zabranjen ulazak u Crnu Goru.Takvi poput njega koji su pjesmama "pomjerali granice država" nijesu umjetnici,još manje pjevači.

Мали Вожд

pre 3 godine

Срамота за Црну Гору, али ово су последњи трзаји ДПС-а. Црна Гора Српска Спарта вазда била и биће поново! Судиће се душманима који поделише СрБски народ!

Kole

pre 3 godine

Odlična vijest.Neka ga kod vas u Srbiju, da vas zabavlja jednom te istom pjesmicom koju pjeva na 30 različitih načina.Pa kad vam dosadi proslijedite da Bugarima.

Bubasvaba

pre 3 godine

Što nema pasoš crne gore ako mu je tako stalo do iste? Što se lepo ne odrekne srpskog pasoša i hrvatske putovnice da bi stekao pravo na crnogorsko.

Panić

pre 3 godine

Crnogorci jesu Srbi ali nikad neće gotivit nas kako ih oni zovu Srbijance, kao šta Austrijanci iako su Germani ne gotive Nemce ili Hrvati ne gotive Hrvate iz takozvane Herceg Bosne ili Albanci šta ne gotive Albance sa Kosova. Crnogorci će bit Srbi i na našoj strani u nekim verskim i sportskim pitanjima ili ne daj bože rata ali ovako jednostavno nas ne gotive

MarkoV

pre 3 godine

Ispravno su postupili ... jedan alkos koji ne zna ni sta je ni odakle je ... za ono sto je sa "delijama" orgijao po Kanli kuli treba da ide u zatvor a ovo je mala kazna !

dusan hn

pre 3 godine

auu. sta ce sad bez onih sedam koncerata ljeti u hn? tada valja c.gora...kad treba pare uzeti.
na ibarsku, sto neko rece, pa tamo siri velikosrpske ideje...ili na kosovo, pokazi patriotizam.

da

pre 3 godine

A sublimirajuce poruke u stihovima. Tropski bar, pivo mi daj? Pivo? U tropskom baru, pa ne ide.. Da si rekao koktelcic neki. Samo sto tek sad da zabrane ulaz, lad je jos to ispevano.

Peki

pre 3 godine

@Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.

Ako u sred Crne Gore pevaš "ovo je Srbija" to je pokušaj narušavanja teritorijalnog integriteta države. Zamisli dođe neki pevač iz Sarajeva u Novi Pazar i peva "Ovo je Bosna".

Vlađimir

pre 3 godine

Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
(dača, 23. novembar 2020 11:59)

Dubrovnik mu je grad rođeni!
Čudo viđeno!

Mirsad

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Ajde izdajniče, pali u EU. Nisi ti za ovde.
 (Iz prvog lica, 23. novembar 2020 12:15) 

Nema šta on da pali u EU jer EU dolazi ovde. A tada ces ti morati da palis na Karpate.

Crnogorac

pre 3 godine

To je zavera Vatikana Ustaša Nemacke USA... protiv nevinog neduznog golorukog Srbina koji je samo hteo da peva na svom vekovnom ognjištu.

kralj

pre 3 godine

Polucrnogorac@
O cemu brate pricas,zakacio se oko para,vrti milijarde od kafica u Igalu,mozda se zakacio oko para ali ovde je rec o Georgijevu a ne o Gejtsu.

C i n i k

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
(Superhik, 23. novembar 2020 12:3

Covek je rodjen u HNovom ne budali.

warlock

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54

Komsija Srbine, imas veceru za ovo ako dodjes u zaliv, kad prodje korona!

box

pre 3 godine

Crnje od Goreg !!!

Mala provokacija odlazece strukture, nova vlada ce to da ponisti jer totalno je bez razloga. Trebali bi onda da isteraju min 51% drzavljana jer toliko ih he govoriloprotiv mila i protiv dps

Bre!

pre 3 godine

Milogorcima (svima njima cetrdesetorici) debelo gori pod nogama cim kafanskim pevacima zabranjuju ulaz u zemlju.
Mogu da se kladim da ce njihov Ali Baba da smugne u Italiju cim mu zavrsi mandat za koju godinu. Sada verovatno prebacuje sva sredstva ali da niko ne primeti a zatim ce da bude kao "idem ja u zasluzenu penziju" a ustvari magla tipa Brzi Gonzales.

warlock

pre 3 godine

Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.
(Bre!, 23. novembar 2020 19:35)

Za tim "diktatorom" vecina nas vec zali!

Klasa optimist

pre 3 godine

@ D10S
Ne znam kakvi su zakoni u CG ali u Evropi je tako nesto moguce i legalno je. Ja mogu boraviti i raditi bilo gdje u Njemackoj ali u Esslingen am Neckar ne mogu. Imam dozivotnu( lebenslanglich) zabranu. Ne znam sta je gdin. Georgiev uradio ( ili nije) ali mjera kao takva je legalna u mnogim zemljama pa ne vidim zasto bi bila nelegalna u CG.

Barba

pre 3 godine

Cek bre zar ovde nisu svi razapinjali onu Jadranku zbog jedne pesme, posle koje se cak i pokajala, a sad kuknjava nad zlehudom sudbinim Georgijeva, koji se svesno odrekao CG drzavljanstva i otvoreno osporava crnogorsku drzavnost, cak i postojanje CG nacije. Ako neko odje u HN kao stranac i kaze ovo je Srbija, sta da ocekuje? Da li bi Tompson dobio dozvolu da udje u Srbiju? Pa jos da ode u Zemun i kaze ovo je Hrvatska.

Mi smo doveli do savsrenstva pojam dvostrukih standarda.

A za ovog estradnog "umetnika" za raspustenice, koji iskazuje nulto postovanje prema zemlji gde je stvorio svoju tax-free karijeru, savet da se strpi malo, uskoro ce promena vlasti tamo pa moze sa DFom i cetnickim vojvodom Mandicem da peva na otkrivanju spomenika Pavlu Djurisicu ili na korzo u Berane, da obidje ulice koje su svestenici SPC osvestali protiv korone pre par meseci. Nije za bolje.

jadno i prejadno

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

jadniče postoji barem 8764565762 slučajeva koji su podrivanje države u odnosu na blage političke stavove jednog pevača, ali ti pišeš samo da bi nešto napisao. Da si ikada maknuo sa Balkana odmah bi prtisnuo delete nakon svog upisa.

Gradjanin

pre 3 godine

@Je l‘ je on drzavljanin Crne Gore? Ako jeste, ovo nije moguce. Ako nije, onda najverovatnije nije legalno.
(D10S, 23. novembar 2020 12:02)

On je Bugarin...

vazda isto

pre 3 godine

To su smradovi šiptarski uradili.
Vlada je ljudina, pravi srbin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perikle, 23. novembar 2020 17:16)

Srbi druze, po tebi Srbi zive u Crnoj Gori. Oni su to uradili.

Milan Indjija

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.

Don_Kihot

pre 3 godine

@Boki zar nisu to vas ? Jer oni onda uspu paljbu na nas ? Eto ima nas koji nece u BG da predju da zive, jer eto vole svoj grad i dom.. Ti sto su gore sami kazu da nece da budu odje, ja sam za to kome god se svidja vise Bg nek ide tamo.. Ima nas koji vole CG ne mrze nikog, al tu neku bolesnu politiku i pretendeciju da to bude srpsko i da samo srbi zive mrze za sigurno na kraju krajeva sa tim istim Milo, Arkanom i Amfilohijem su kalasem vintlali put nas i krecali na nas 90-ih .. Eto vam ih svi ti vasi gore nama ne trebaju, sve ih uzmite i svi cemo bit srecni

Ja

pre 3 godine

A zasto ta hrabra policija ne zabrani škaljarcima i kavčanima ulazak? Lako terat silu na pevaču pop muzike. Izgleda Vlado valjao zenu nacelnika policije :)
Vlado Vlado sram te bilo...

filip

pre 3 godine

Strazbur i po usima .Da vidis kako se crvene.
(rodila mi sljiva, 23. novembar 2020 11:52)

To bi onda bilo na fiskalni teret nove vlade a ne ove odlazeće. Razmisli o tome..

kakvi pacijenti

pre 3 godine

Znam da je tamo rat klanova, znam da je predsednik sa nadimkom Don, tako kada pevač dobije 10 godina onda mora da je daleeeko gori od ovih pobrojanih ili je država luda.

Low Key Lyesmith

pre 3 godine

@Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53
Niti mi volimo vas. Dapače. Hell, lično više volim i poštujem zapadne nam susjede. Uz sve što im zameram, i što ću im uvek zamerati. Mislim i da bi većina nas u Srbiji - ne samo Srba, već i drugih - bila zaista srećna, kada bi svi Crnogorci iz Srbije, ah, spakirali kofere i otišli tamo odakle su i došli. Da se svi osevapimo... U konačnici, slobodna je i nezavisna CG zaboga naprednija u svakom pogledu od Srbije, pa bi stoga bilo i logično da se ovdašnji Crnogorci vrate odakle su i došli. Zašto da gube vreme ovde? Suprotno onim pričama o nekakvoj srpkoj okupaciji CG i slično, prava istina je znatno drugačija - Srbija je ta koja je okupirana od strane CG, najmanje zadnjih sto godina, a zapravo i duže. Ta je okupacija uzela maha dolaskom Kralja Aleksandra I Karađorđevića na vlast - Tip nije bio Srbin, bio je Crnogorac. Strike that, bio je Crnogorčina! - i od tada Crnogorci vedre i oblače po Srbiji i - Mislim da stvari treba nazivati pravim imenom! - prave s*anja za koje Srbi kasnije moraju odgovarati. Krasno, zaista krasno. To je nešto čemu će se, pre ili kasnije, morati stati na put.

*Nadam se da će komentar biti objavljen, u celosti. Pozivam se na slobodu govora..

Sasa 🇧🇦

pre 3 godine

a Tačija dočekuju sa buketima cveća
(seljadin, 23. novembar 2020 12:41) # Link komentara

Kad je Taci bio u Hrvatskoj? Ovo je ekskluzivna vest.

gulag

pre 3 godine

Rekoh ja da ce doci vreme kada ce nam hrvati biti bolje komsije od "brace" crnih goranaca....
(Mulder, 23. novembar 2020 12:31)

To je zato jer imate koncept "braće" kao višeg stupnja prijateljstva. U HR to ne postoji. Brat je samo onaj tko ti je u rodu, a ostali su prijatelji, neprijatelji, poznanici... A prijateljstvo je uvijek limitiranog karaktera pa i razočaranje ne može biti toliko dramatično kao kod "braće". Nećete naći ni jednog Hrvata koji je ikad rekao za Srbe ili bilo koga drugog da su braća.

Nikola

pre 3 godine

"Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dača, 23. novembar 2020 11:59)"

Da je ubio nekoga i imao "belo" isao bi u zatvor, ali ne bi mogli da mu zabrane ulazak. Ulazak se moze zabraniti bezbednosno rizicnim licima (pokusaj terorizma, puc, organizovani kriminal...), ali ne moze da mu se zabrani ulazak u sopstvenu zemlju, bez obzira na rizik. Moze biti nadgledan, pracen nanogicom itd. Zamislite da mu i Srbija na granici uruci istu zabranu, pa da ne moze nigde, da mora da zivi izmedju granica. Verujem da Vlada ima i srpsko i crnogorsko drzavljanstvo, tako da nijedna od tih zemalja ne moze da mu zabrani ulazak i to je ustavom zagarantovano pravo.

pa

pre 3 godine

zato crnogorci ualze u srbiju akd hoce, imaju posao pre srba lece se po nasim bolnicama skoluju se,,, zasto crnogorac mzoe za jedan dan da zakaze kod lekara a ja za isti kontrolni pregled cekam godinu dana. tamo dole me ne bi n iprimili u bolnicu cuvaju mesto za svoje. o zaposljavanje da ne pricam, oni su dole hteli i zakon da izglasaju da crnogorac ima pravo prvenstva nad srbima, vratite se imate drzavu priznal iste kosovo sve radite protiv srba

Ex-student

pre 3 godine

@Klasa optimist

Zabrane su sasvim u redu ukoliko su opravdane i u skladu sa demokratskim nacelima i zakonima. Ukoliko neko boravi u EU bez dozvole boravka ili prekoraci 6mesecni dozvoljeni boravak moze da dobije zabranu na ulazak u EU od 5 godina. Nasi ljudi su na zalost to cesto dobijali. Ovde se radi o represiji drzave nad pojedincem zbog kritike vlasti. Voleli Georgijeva ili ne, ovo samo govori o nacinu na koji se CG vlast bori protiv drugacijeg misljenja (kritike) i opozicije i o diktaturi koja trenutno vlada u CG. Verujem da ce neki evropski sud ovo lako da ponisti. U svakom slucaju smesno je da se se jedna evropska drzava nasla ugrozenom od strane jednog muzicara, kao sto je i smesno da se spusta na taj nivo da se obracunava sa pojedincima ukoliko kritikuju vlast. Ali na zalost to je danasnja CG. Ni u ostalim balkanskim dzavama nije bolje.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Imam savet za Barbu koji bi bio pravi kontra-udar ! Odmah da komponuje baladu o čojstvu i junaštvu 10-tak Milogorskih marinara koji "padoše " u luci Filadelfije sa 27 (dvadesetsedam) TONA !!! Bolivijskog "belog" ! A, Barba, šta kažeš na ovo ?

Stara nacija

pre 3 godine

Bila jednom jedna velika država,jedan narod.... osvajali je, rušili je otimali od nje.nema veze, preživeće ovaj narod. Bitno da se taj narod probudi i izvuče glavu iz peska više. Ko god misli da ovaj narod sa ovih prostora nije isti... Jako se vara i laže sebe! A što se tiče glavešina koji nam stavljaju etikete i daju lične karte, pasoše, osobne ili putovnice.... Sve je to prolazno i u nečijem interesu... Probudite se braćo ko god da ste

Svjetlana Duric

pre 3 godine

Israel to radi na devenoj bazi. Ko god ga kritikuje i zagovara prava Palestinaca posalje se nazad pod izgovorom bezbednosne opasnosti za zemlju.

Tin

pre 3 godine

Georgijev, zvani Vlada
Naučio nije ništa - još od zabavišta.
Mesto kose, jezik pušta
Tera svoje, radi gušta.
Suze roni - ne zbog luka
Nema mora - da je bruka.
Džaba peva Grku diko,
Ne razumije ga više niko.

Goran Loznica

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..

matori 2

pre 3 godine

Aman bre ljudi koga briga za njihova unutrasnja prepucavanja. Da je srece taj nikad ne bi ni otisao odatle a sad mi kao treba da se brinemo sto mu njegovi ne daju da se vrati. Bas me zabole

Darko

pre 3 godine

Srbija zabranjuje ulazak, koliko ja znam, bar za 88 odoba. Šta je sve Georgijev napisao o Crnoj Gori i Crnogorcima, čudo je da odluka nije na 50 godina.

3210

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
(Superhik, 23. novembar 2020 12:34)

Ne lupetaj gluposti pa svi stanovnici Herceg Novog i okoline rođeni tih godina a i posle bi onda imali pravo na Hrvatsko državljanstvo.

Rađali su se u Dubrovniku samo iz razloga što Herceg Novi nije imao porodilište a najbliže je bilo u Dubrovniku.

Nije ni to sporno da iskoriste to rođenje u Dubrovniku i dobiju Hrvatsko državljanstvo ali sada je kasno za to - to su mogli 1991 godine da su se tada svrstali na pravu stranu - na stranu pobednika i da su branili Dubrovnik od onih "rođenih" u njemu koji su ga razarali bez problema bi danas imali "putovnicu".

dusan hn

pre 3 godine

auu. sta ce sad bez onih sedam koncerata ljeti u hn? tada valja c.gora...kad treba pare uzeti.
na ibarsku, sto neko rece, pa tamo siri velikosrpske ideje...ili na kosovo, pokazi patriotizam.

NIksic

pre 3 godine

Iskreno, zasluzio je. Mora da shvati da je javna licnost i da svaka njegova izgovorena rijec ima tezinu i posledice ako je zlonamjerna a posebno ako je upucena na mrznju i netoleranciju.

Klasa optimist

pre 3 godine

@ D10S
Ne znam kakvi su zakoni u CG ali u Evropi je tako nesto moguce i legalno je. Ja mogu boraviti i raditi bilo gdje u Njemackoj ali u Esslingen am Neckar ne mogu. Imam dozivotnu( lebenslanglich) zabranu. Ne znam sta je gdin. Georgiev uradio ( ili nije) ali mjera kao takva je legalna u mnogim zemljama pa ne vidim zasto bi bila nelegalna u CG.

warlock

pre 3 godine

Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.
(Bre!, 23. novembar 2020 19:35)

Za tim "diktatorom" vecina nas vec zali!

Iz prvog lica

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Ajde izdajniče, pali u EU. Nisi ti za ovde.

Panić

pre 3 godine

Crnogorci jesu Srbi ali nikad neće gotivit nas kako ih oni zovu Srbijance, kao šta Austrijanci iako su Germani ne gotive Nemce ili Hrvati ne gotive Hrvate iz takozvane Herceg Bosne ili Albanci šta ne gotive Albance sa Kosova. Crnogorci će bit Srbi i na našoj strani u nekim verskim i sportskim pitanjima ili ne daj bože rata ali ovako jednostavno nas ne gotive

Bubasvaba

pre 3 godine

Što nema pasoš crne gore ako mu je tako stalo do iste? Što se lepo ne odrekne srpskog pasoša i hrvatske putovnice da bi stekao pravo na crnogorsko.

Duklja, Zeta, Crna Gora

pre 3 godine

Da neki pjevač,primjera radi,nastupi u Srbiji i zapjeva recimo "Ovo je Subotica,ovo je Mađarska" šta biste tada uradili? Da li bi mu zabranili ulazak u zemlju? E,zbog toga je i njemu zabranjen ulazak u Crnu Goru.Takvi poput njega koji su pjesmama "pomjerali granice država" nijesu umjetnici,još manje pjevači.

warlock

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54

Komsija Srbine, imas veceru za ovo ako dodjes u zaliv, kad prodje korona!

Kole

pre 3 godine

Odlična vijest.Neka ga kod vas u Srbiju, da vas zabavlja jednom te istom pjesmicom koju pjeva na 30 različitih načina.Pa kad vam dosadi proslijedite da Bugarima.

Mirsad

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Ajde izdajniče, pali u EU. Nisi ti za ovde.
 (Iz prvog lica, 23. novembar 2020 12:15) 

Nema šta on da pali u EU jer EU dolazi ovde. A tada ces ti morati da palis na Karpate.

Peki

pre 3 godine

@Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.

Ako u sred Crne Gore pevaš "ovo je Srbija" to je pokušaj narušavanja teritorijalnog integriteta države. Zamisli dođe neki pevač iz Sarajeva u Novi Pazar i peva "Ovo je Bosna".

MarkoV

pre 3 godine

Ispravno su postupili ... jedan alkos koji ne zna ni sta je ni odakle je ... za ono sto je sa "delijama" orgijao po Kanli kuli treba da ide u zatvor a ovo je mala kazna !

iggy

pre 3 godine

Ne razumem sta ce bilo ko u CG? Pa sta i ako su ti zabranili? Imas Srbiju i pola sveta gde mozes da zivis ko car i da nastupas u civilizaciji. Sta te briga za srednjovekovni kamenjar Vlade, ja se ne bih na to obazirao ni sekund.

Sasa 🇧🇦

pre 3 godine

a Tačija dočekuju sa buketima cveća
(seljadin, 23. novembar 2020 12:41) # Link komentara

Kad je Taci bio u Hrvatskoj? Ovo je ekskluzivna vest.

Iz prvog lica

pre 3 godine

On nije nista lose uradio, ali zato Biserko, Kandić, Teofil Pancic, Srbijanka i Mila Turlajic, Vesna Pesic i ostala liberalno komunistička 5a kolona... Njima treba zabraniti ulazak u Srbiju doživotno.

Barba

pre 3 godine

Cek bre zar ovde nisu svi razapinjali onu Jadranku zbog jedne pesme, posle koje se cak i pokajala, a sad kuknjava nad zlehudom sudbinim Georgijeva, koji se svesno odrekao CG drzavljanstva i otvoreno osporava crnogorsku drzavnost, cak i postojanje CG nacije. Ako neko odje u HN kao stranac i kaze ovo je Srbija, sta da ocekuje? Da li bi Tompson dobio dozvolu da udje u Srbiju? Pa jos da ode u Zemun i kaze ovo je Hrvatska.

Mi smo doveli do savsrenstva pojam dvostrukih standarda.

A za ovog estradnog "umetnika" za raspustenice, koji iskazuje nulto postovanje prema zemlji gde je stvorio svoju tax-free karijeru, savet da se strpi malo, uskoro ce promena vlasti tamo pa moze sa DFom i cetnickim vojvodom Mandicem da peva na otkrivanju spomenika Pavlu Djurisicu ili na korzo u Berane, da obidje ulice koje su svestenici SPC osvestali protiv korone pre par meseci. Nije za bolje.

Crnogorac

pre 3 godine

To je zavera Vatikana Ustaša Nemacke USA... protiv nevinog neduznog golorukog Srbina koji je samo hteo da peva na svom vekovnom ognjištu.

Milan Indjija

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.

ns boy

pre 3 godine

Uzasno je sto politika pravi mrznju medju narodima pogotovo medju jednim istim narodom.Za mene kad neko kaze da je Crnogorac on pri tom nije rekao da nije Srbim vec ujedno i jeste.E sad je neko novo vreme da se neko izjasnjava izrazito kao Crnogorac bez ikakve veze sa Srbima,to istorijski i genetski ne pije vodu,al ne sporim im ni to,nek se izjasnjava kako ko hoce.Kao sto sam ja Vojvodjanin al ujedno i Srbin,samo od Srpskog naroda se toliko izdelilo.Zna se da su Balsici bili srpski vladari u tim krajevima,da su Kuci,Vasojevici,Bjelopavlovici,a kasnije i Petrovici izraziti I cisti Srbi.Sve su to bile i ostale srpske zemlje sa kulturnom razlikošću medjusobom,al isti jezik,obicaji,crkva cine jedan narod.Moramo paziti i vise ne govoriti za Srbe iz Bosne da su Bosanci,iz Srema Sremci,iz uze Srbije Srbijanci i slicno vec samo Srbi.Jer ce nam ovim metodama jos razdeliti narod.

Jovan

pre 3 godine

Pa zar Milo nije vise proslost i da se ceka samo da mu istekne mandat predsednika. Bice da nije tako i da ce on jos dugo biti bog i batina u Crnoj Gori.

C i n i k

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54

A kako je to ovaj pevac "podrivao" Ustav CG?
Njegov greh je samo u ttome sto nije proustaski pevac..

Don_Kihot

pre 3 godine

@Boki zar nisu to vas ? Jer oni onda uspu paljbu na nas ? Eto ima nas koji nece u BG da predju da zive, jer eto vole svoj grad i dom.. Ti sto su gore sami kazu da nece da budu odje, ja sam za to kome god se svidja vise Bg nek ide tamo.. Ima nas koji vole CG ne mrze nikog, al tu neku bolesnu politiku i pretendeciju da to bude srpsko i da samo srbi zive mrze za sigurno na kraju krajeva sa tim istim Milo, Arkanom i Amfilohijem su kalasem vintlali put nas i krecali na nas 90-ih .. Eto vam ih svi ti vasi gore nama ne trebaju, sve ih uzmite i svi cemo bit srecni

Gradjanin

pre 3 godine

@Je l‘ je on drzavljanin Crne Gore? Ako jeste, ovo nije moguce. Ako nije, onda najverovatnije nije legalno.
(D10S, 23. novembar 2020 12:02)

On je Bugarin...

dejan

pre 3 godine

Sto te briga Vlado,u petak se formira nova vlada a nakon toga jako brzo ce DPS sa tom odlukom moci znas sto da uradi.Cekamo te u Srpsku Crnu Goru brate

Bre!

pre 3 godine

Nauči se da ne pljuješ po državi u kojoj si rođen i odrastao.
(Peki, 23. novembar 2020 18:45)

Nauci se da pljuvanje po diktatoru koji je 35 godina na vlasti nije pljuvanje po drzavi. Ne verujem da si sposoban ali probaj.

Мали Вожд

pre 3 godine

Срамота за Црну Гору, али ово су последњи трзаји ДПС-а. Црна Гора Српска Спарта вазда била и биће поново! Судиће се душманима који поделише СрБски народ!

Emmilia

pre 3 godine

kada bi Srbija preduzela takvu zabranu prema đetićima i ostalim dođošima, saobraćajne gužve u gradovima bi se svele na normalnu meru.

mamama

pre 3 godine

Ovo je takva sramota. Cg prsti od klanova ovih i onih koji se svaki dan istrebljuju a oni se sile na muzicaru?! Nema tu pravde, ocekujem od novih vlasti da preinace ovu sramotnu odluku.

kralj

pre 3 godine

Polucrnogorac@
O cemu brate pricas,zakacio se oko para,vrti milijarde od kafica u Igalu,mozda se zakacio oko para ali ovde je rec o Georgijevu a ne o Gejtsu.

C i n i k

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
(Superhik, 23. novembar 2020 12:3

Covek je rodjen u HNovom ne budali.

Palman Braht

pre 3 godine

Samo sto je strani na stranu svojih predaka,i negirao projekat stvaranje nove nacije,crkve,jezika i pisma!Sasvim logican njegov potez i svaka mu cast za to!

Vlađimir

pre 3 godine

Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
(dača, 23. novembar 2020 11:59)

Dubrovnik mu je grad rođeni!
Čudo viđeno!

kondor

pre 3 godine

A Jadranku Barjaktarevic iz CG hteli ste da lincujete zbog pesme,i nece nikad vise ovde zapevati!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brajan, 23. novembar 2020 13:40)

Evo Jace šetka se po Beogradu. Kaže, konta, da otvori neki butik. Srce..Ko bi onakvu lutkicu linčovao...naša Vasojevka...više je naljutila svoje Vasojeviće nego nas u Srbiji...ali malo će da odmori od pevanja..šta da se radi..

da

pre 3 godine

A sublimirajuce poruke u stihovima. Tropski bar, pivo mi daj? Pivo? U tropskom baru, pa ne ide.. Da si rekao koktelcic neki. Samo sto tek sad da zabrane ulaz, lad je jos to ispevano.

lucc

pre 3 godine

@Don Kihot Mislis mi vas volimo? Upropastili ste nam gradove sa vasim kokainom i kriminalom. Izigravate pamet i na nekim ste nasledjenim mestima a ulicu ne znate da predjete. Srbujete, a kazete da niste Srbi. Pustite nas i da sam vlast zabranio bi svakom od vas ulaz u Grad te bi se poturali po Pristini i Tirani sto vam je i zelja!

gens una sumus

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot)

Сва срећа па су такви као ти у великој мањини. Много више вас је тамо који знају да смо један народ.

vazda isto

pre 3 godine

To su smradovi šiptarski uradili.
Vlada je ljudina, pravi srbin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perikle, 23. novembar 2020 17:16)

Srbi druze, po tebi Srbi zive u Crnoj Gori. Oni su to uradili.

Persona

pre 3 godine

Poslednji trzaji (nadam se) Dukanovićeve vlasti. U Francuskoj nemaju problem da procesuiraju bivše presednike (i osude ih ako se dokaže krivica), nadam se da će nova vlada CG postupiti na isti način.

Točak istorije ide dalje

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)

U čije ime govoriš? Pretpostavljam samo u svoje? Očajnički trzaji odlazeće vlasti koji su oličeni u nervozi DPS sendvičara poput tebe.

Munem ti blavora

pre 3 godine

Pesme su mu isti sablon,ok prosla fora i uzeo je lovicu,ima lepih pesama,ali nije ubio nikoga,nije pocinio tesko krivicno delo,zasto da mu se zabrani ulazak u Cg,ili bilo koju drugu zemlju?!

primorsko-zagorska srbija

pre 3 godine

spravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

Kad je podrivanje Ustava u pitanju, onda bi Milojici i ekipici trebalo doživotno zabraniti ulazak u CG. Što se Georijeva i državnih pravaca tiče, pa mi vidiomo da su njegovi državni pravci pobijedili na ovim izborima u CG, a ne don Milovi...

Džoni

pre 3 godine

Tu je čovek rođen, tu odrastao, to je njegova država. To je kao kada bi tebi neko zabranio da ideš tamo gde si rođen i gde ti je kuća, porodica, prijatelji i sl.

Boki

pre 3 godine

@Don_Kihot

Takvi kao što si ti uglavnom u jednom trenutku pređu da žive u Bg ili Ns. Onda naprasno zaborave "Nikad više 1918" i slične gluposti.

Narcisa Zec

pre 3 godine

Aman bre ljudi koga briga za njihova unutrasnja prepucavanja. Da je srece taj nikad ne bi ni otisao odatle a sad mi kao treba da se brinemo sto mu njegovi ne daju da se vrati. Bas me zabole
(matori 2, 23. novembar 2020 14:56)

Нас који живимо у ЦГ баш и не заболе него нам солидно утиче на живот.

А требало би да те је брига јер је људски саосећати и стати уз људе који трпе неправду и шикану само због националне и верске припадности.

Камо среће да се Европа бринула за шиканирање Јевреја на време, нама ће овде још мало знак на рукав пришивати.

ANALiticar

pre 3 godine

Vlado ima mu.. da kaze sta misli i u vezi Srpske i u vezi Crnogorske mafije, pardon vlade. Skidam mu kapu. Inace ne slusam njegovu muziku.

milan

pre 3 godine

@Don_Kihot
Da ste čitali roman , imali bi malo širi pogled od ovakvog , uskog , provincijalnog .
Samo se u primitivnim sredinama , sa diktaturom kao uređenjem , mišljenje kažnjava kao verbalni delikt .
Sramota za CG , kao da je vodi Duarte .

pročitao izneverovao

pre 3 godine

Super mu je komentar, na čast vam i na obraz, veselite se , popijte nešto...Car!
Koliko znam on je čovek tamo rođen i da mu zabraniš ulazak na 10 godina...nisu normalni!

Dragan

pre 3 godine

Biografski podatci:

Vlado Georgiev je rođen 6. juna 1976. godine u Socijalističko Federativnoj Republici Jugoslaviji, u Dubrovniku.

Zajedno sa svojim roditeljima i bratom odrastao je u Heceg Novom gde se i školovao.

Njegov otac Dragoljub i majka Borka vaspitavali su Vladu i njegovog brata Sašu isključivo u skladu sa tradicionalnim vrednostima...

Sreća pa nije, ali taman i da je najgori čovek na svetu, ne dozvoljavati mu da posećuje "svoj" Herceg Novi je IDIOTIZAM.

brainstorm

pre 3 godine

Koliko neprimerenih komentara,aman ljudi šta vam je? Čime,ma kakav da je čovek u pitanju,može neko da zasluži 10ogodišnju zabranu ulaska u svoju rođenu državu? Zamislite sebe na trenutak u istoj situaciji pa bacajte kamenje. Elem,ne vidim da je Vlado neki loš čovek-baš suprotno. Ne slušam ga nešto intezivno ali sam potpuno na njegovoj strani

Smeh

pre 3 godine

Opa, pevač postao neprijatelj broj 1. Da nije slučajno spominjao Mila? E budale, umesto da je valjao belo ili da posluje sa bananama pa da postane počasni gradjanin... Moja greška, htedoh reći počasni državljanin te države.

dilber

pre 3 godine

(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)
kojeg vraga onda visiš na srpskom portalu kad nas ne voliš. Izgleda da imaš problem sam sa sobom. Ja koga ne volim ne zanima me te ne zavirivam u njegovo dvorište. Što se pak tiče odluka odlazeće vlasti CG ponaša se neodgovorno i zapaljivo kao što je činila sve do sada. Nova vlast mislim da će morati dosta da poradi kako bi u samoj CG međuljudski odnosi bili na nivou no to je na koncu njihova briga.

nm

pre 3 godine

Pa zar je to moguce u jednoj NATO clanici i najozbiljnijem kandidatu za prijem u EU? Covek bi pomislio da se radi o nekoj zemlji Varsavskog pakta, sta kazu u krugu dvojke na ovu odluku?

C i n i k

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53

Koji ti dijagnozu ims jbt?
Ko ti to drma kavez?

Jagodina mora da peva

pre 3 godine

Koje majmunčine, pa ta zemlja je na dobar dan sa svim oblicima kriminala a Vlado im smeta, ali neka ih, ovo će mu samo povećati publicitet.

dača

pre 3 godine

Moj prijatelj pre 7-8 god. dobio dozivotnu zabranu ulaska u EU. Krao malo kola tamo pa se zeznuo, navatali ga. Elem, poceo da se bavi ovde ozbiljnim biznisom ( kao i mnogi krimosi), zatrebalo mu da ide u EU, nasao advokata u Nemackoj i za 2000 eura lagano dobio ponistenje odluke!!!! Tako da, Vlado, opusteno. Nema sta para ne uradi ako zatreba.

Superhik

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !

Nebojša HN

pre 3 godine

Možete do 2.12. da pišete i kažnjavate, a onda idete na smetlište političke istorije.
A onda dolazi 1.demokratska Vlada u CG u zadnjih 75 godina.
Živjela sloboda!

Leon

pre 3 godine

(Zoki, 23. novembar 2020 12:04)

Nije valjda toliko teško shvatiti da MUP HN postavlja Vlada CG, a ne opština HN. Nova vlada još nije formirana, tako da još uvek Crnom Gorom drmaju DPS kadrovi.

Jovan. A

pre 3 godine

Kad čujem komentare, mi vas nevolimo, mi vas mrzimo itd...
To su upravo tzv. milogorci kojima se polako topi led ispod nogu.
Za takve primitivce čak i Crna Gora nema više zadatke...
Za mene lično je uvreda sa takvim ljudima komunicirati.
Nije mi jasno kako redakcija tu nereaguje.
Takvim glupacima 10 godina zabraniti bilo koji komentar na ovom forumu.

Smuki

pre 3 godine

@Don_Kihot
Ako treba zabraniti bljutave rijalitije koji zatupljuju narod onda, iz istog razloga, nekima zabraniti da komentarisu.

Jednostavno dok dva motaca kablova mogu na izborima da nadglasaju doktora nauka ova demokratija nema svetlu buducnost.

Bre!

pre 3 godine

Milogorcima (svima njima cetrdesetorici) debelo gori pod nogama cim kafanskim pevacima zabranjuju ulaz u zemlju.
Mogu da se kladim da ce njihov Ali Baba da smugne u Italiju cim mu zavrsi mandat za koju godinu. Sada verovatno prebacuje sva sredstva ali da niko ne primeti a zatim ce da bude kao "idem ja u zasluzenu penziju" a ustvari magla tipa Brzi Gonzales.

Crna rupa

pre 3 godine

On ima kafic u Igalu i vrti milijarde i zakacio se oko para sa lokalnim mocnicima. Nema to nista sa nacionalizmom.

Milijarde od kafića? To ne postoji ni u Monaku a ne u prčiji poput CG. Lokalni "moćnici" tamo znači kriminalci. Ni manje države ni većeg kriminala. Tamo ne bih išao ni da mi platiš.

glas razuma

pre 3 godine

@Peki
Pljuvanje je čisto po autokratskom režimu koji je personifikovao takvu državu, a ne po državi. Bahata vlast nije isto što i država. Jedino lustracija najgorih predstavnika takve vlasti može da pomeri stvar iz korena. Narod je rekao svoje, Crna gora nije DPS!!!

Ja

pre 3 godine

Kakav je to komentar-"zasluzio je"? Crna Gora je valjda neka drzava, koja ima pravni sistem, koji i postoji da bi svako dobio ono sto zasluzuje, ako krsi pravne norme. Zamislite kad bi svako od nas odokativno procenjivao sta ko zasluzuje i odredjivao sankcije po sopstvenom subjektivbom nahodjenju, gde bismo stigli? Verovatno niko ziv ne bi preostao. Tugo moja, kakvi konemtari u 21. veku, kao iz pecine neko da ih salje!

Mića

pre 3 godine

Kakve veze ima dal pljuje il ne pljuje? To je zagarantovana sloboda govora i mišljenja, drugo ne pljuje se po državi nego po vlasti. Ako si državljanstvo stekao rođenjem ne bi trebalo da može da se zabrani ulazak, jednostavno to je stečeno pravo koje se ne može uskraćivati. Mogu da te zatvaraju kažnjavaju tuže sude al ne mogu ti zabranjuju da ulaziš u svoju zemlju.

Miki

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Indjija, 23. novembar 2020 16:01)
Taj tvoj drugar ako postoji je clan jednog od ona dva klana, posto nikome drugom nije zabranjen ulazak u Srbiju iz Crne gore

jadno i prejadno

pre 3 godine

Ispravna odluka.Podrivanje drzavnih pravaca i Ustava CG mora biti kaznjeno.To samo u Srbiji prolazi nekaznjeno pa neka sada peva po ibarskoj doticni..
(Goran Loznica, 23. novembar 2020 11:54)

jadniče postoji barem 8764565762 slučajeva koji su podrivanje države u odnosu na blage političke stavove jednog pevača, ali ti pišeš samo da bi nešto napisao. Da si ikada maknuo sa Balkana odmah bi prtisnuo delete nakon svog upisa.

milan

pre 3 godine

Ti si srecan coek ako ti je Vlado i Cg stres. Shvatis samo ds nismo niti cemo ikad bit dio vas, niti vas volimo i to je to
(Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53)

Sto si glup toliko, zar ne vidiš da je čovek bio ironican

box

pre 3 godine

Crnje od Goreg !!!

Mala provokacija odlazece strukture, nova vlada ce to da ponisti jer totalno je bez razloga. Trebali bi onda da isteraju min 51% drzavljana jer toliko ih he govoriloprotiv mila i protiv dps

joja

pre 3 godine

@Darko "Srbija zabranjuje ulazak, koliko ja znam, bar za 88 odoba"

jel ima negde spisak tih 88? jedno ime? i jel to svi pevaju ili ima i neki basista?

Опруга

pre 3 godine

@Don_Kihot

Takvi kao što si ti uglavnom u jednom trenutku pređu da žive u Bg ili Ns. Onda naprasno zaborave "Nikad više 1918" i slične gluposti.
(Boki, 23. novembar 2020 12:00)

Ма већ је прешао, куца коментар са Врачара...

Дуле

pre 3 godine

On ima kafic u Igalu i vrti milijarde (Polucrnogorac)

чуј ово... врти милијарде јер има кафић у Игалу? Значи да би вртео зилијарде кад би имао бурегџиницу на Карабурми? Тако испада по нашој ирационалној и мегаломанској балканској рачуници. Све је завера и свако тајно врти неке милијарде. Човек држи кафић - значи има приватне авионе и управља светом из сенке...

5

pre 3 godine

Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
(dača, 23. novembar 2020 11:59)

Da su mu našli belo dobio bi status počasnog gradjanina.

Low Key Lyesmith

pre 3 godine

@Don_Kihot, 23. novembar 2020 11:53
Niti mi volimo vas. Dapače. Hell, lično više volim i poštujem zapadne nam susjede. Uz sve što im zameram, i što ću im uvek zamerati. Mislim i da bi većina nas u Srbiji - ne samo Srba, već i drugih - bila zaista srećna, kada bi svi Crnogorci iz Srbije, ah, spakirali kofere i otišli tamo odakle su i došli. Da se svi osevapimo... U konačnici, slobodna je i nezavisna CG zaboga naprednija u svakom pogledu od Srbije, pa bi stoga bilo i logično da se ovdašnji Crnogorci vrate odakle su i došli. Zašto da gube vreme ovde? Suprotno onim pričama o nekakvoj srpkoj okupaciji CG i slično, prava istina je znatno drugačija - Srbija je ta koja je okupirana od strane CG, najmanje zadnjih sto godina, a zapravo i duže. Ta je okupacija uzela maha dolaskom Kralja Aleksandra I Karađorđevića na vlast - Tip nije bio Srbin, bio je Crnogorac. Strike that, bio je Crnogorčina! - i od tada Crnogorci vedre i oblače po Srbiji i - Mislim da stvari treba nazivati pravim imenom! - prave s*anja za koje Srbi kasnije moraju odgovarati. Krasno, zaista krasno. To je nešto čemu će se, pre ili kasnije, morati stati na put.

*Nadam se da će komentar biti objavljen, u celosti. Pozivam se na slobodu govora..

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 3 godine

Isto tako identicno je drzava Srbija zabranila ulazak mom prijatelju iz Crne Gore, a da covek pojma nema ni zasto ni zbog kakvog razloga. Samo je pre dve godine hteo da dodje u Srbiju i sa granice ga vratili bez i jednog objasnjenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Indjija, 23. novembar 2020 16:01)

Još jedna iz edicije nije se desilo...

Srdja Zlopogledja

pre 3 godine

Zbog su bese uvodjenje sankcije Belorusiji od strane ,,civilizovanog" sveta?
Jel ima veze sa slobodom govora izmedju ostalog?
Ko je bese sve podrzao te sankcije?

mr

pre 3 godine

Ако задњи претекли буде из кавачког или шкаљарског, и ако му се буде прислушао Владо, има власти још џет да му пошаљу. А јој муко, певачу 10 година забране, мало је рећи да су прсли.

Ron Džeremić

pre 3 godine

Pozdrav svim ljudima dobre volje i zdravog razuma, koji nam je potreban više nego ikad, da se odupremo ovom zlu i ludilu koje nas okružuje sa svih strana. I ovo (ovi) će proći !

артиљерац

pre 3 godine

@ Trap Микице,ајде ТИ окупи било где 1000 људи,да дођу и плате карту а ти ради шта хоћеш.Певај,играј,скини се го,дуби на глави,ходај на рукама,читај
"Библију",било шта.па онда прозивај неког.Доста ми је вас неуспешних клинаца,
који седите по својим собама и МРЗИТЕ све који нису ВИ.И поломисте тастатуре
од силне мржње.Ма ајде бре,нерадниче мали.

Tin

pre 3 godine

Georgijev, zvani Vlada
Naučio nije ništa - još od zabavišta.
Mesto kose, jezik pušta
Tera svoje, radi gušta.
Suze roni - ne zbog luka
Nema mora - da je bruka.
Džaba peva Grku diko,
Ne razumije ga više niko.

filip

pre 3 godine

Strazbur i po usima .Da vidis kako se crvene.
(rodila mi sljiva, 23. novembar 2020 11:52)

To bi onda bilo na fiskalni teret nove vlade a ne ove odlazeće. Razmisli o tome..

Ja

pre 3 godine

A zasto ta hrabra policija ne zabrani škaljarcima i kavčanima ulazak? Lako terat silu na pevaču pop muzike. Izgleda Vlado valjao zenu nacelnika policije :)
Vlado Vlado sram te bilo...

mikac678

pre 3 godine

Vlado je rođen u Dubrovniku pa stoga ima pravo na njihov(putovnicu) pasoš, ali ako ne želi... ostaje kako sam predložio ! Žao mi je što jedan umetnik isteran iz svoje prirodne sredine - politikom !
 (Superhik, 23. novembar 2020 12:34

Vlado je rođen u Dubrovniku kao i polovina Boke zato što je porodilište tada bilo u Dubrovniku.
Ovo je samo očajnički potez odlazeći vlasti

kakvi pacijenti

pre 3 godine

Znam da je tamo rat klanova, znam da je predsednik sa nadimkom Don, tako kada pevač dobije 10 godina onda mora da je daleeeko gori od ovih pobrojanih ili je država luda.

pa

pre 3 godine

zato crnogorci ualze u srbiju akd hoce, imaju posao pre srba lece se po nasim bolnicama skoluju se,,, zasto crnogorac mzoe za jedan dan da zakaze kod lekara a ja za isti kontrolni pregled cekam godinu dana. tamo dole me ne bi n iprimili u bolnicu cuvaju mesto za svoje. o zaposljavanje da ne pricam, oni su dole hteli i zakon da izglasaju da crnogorac ima pravo prvenstva nad srbima, vratite se imate drzavu priznal iste kosovo sve radite protiv srba

Ex-student

pre 3 godine

@Klasa optimist

Zabrane su sasvim u redu ukoliko su opravdane i u skladu sa demokratskim nacelima i zakonima. Ukoliko neko boravi u EU bez dozvole boravka ili prekoraci 6mesecni dozvoljeni boravak moze da dobije zabranu na ulazak u EU od 5 godina. Nasi ljudi su na zalost to cesto dobijali. Ovde se radi o represiji drzave nad pojedincem zbog kritike vlasti. Voleli Georgijeva ili ne, ovo samo govori o nacinu na koji se CG vlast bori protiv drugacijeg misljenja (kritike) i opozicije i o diktaturi koja trenutno vlada u CG. Verujem da ce neki evropski sud ovo lako da ponisti. U svakom slucaju smesno je da se se jedna evropska drzava nasla ugrozenom od strane jednog muzicara, kao sto je i smesno da se spusta na taj nivo da se obracunava sa pojedincima ukoliko kritikuju vlast. Ali na zalost to je danasnja CG. Ni u ostalim balkanskim dzavama nije bolje.

Svjetlana Duric

pre 3 godine

Israel to radi na devenoj bazi. Ko god ga kritikuje i zagovara prava Palestinaca posalje se nazad pod izgovorom bezbednosne opasnosti za zemlju.

Stara nacija

pre 3 godine

Bila jednom jedna velika država,jedan narod.... osvajali je, rušili je otimali od nje.nema veze, preživeće ovaj narod. Bitno da se taj narod probudi i izvuče glavu iz peska više. Ko god misli da ovaj narod sa ovih prostora nije isti... Jako se vara i laže sebe! A što se tiče glavešina koji nam stavljaju etikete i daju lične karte, pasoše, osobne ili putovnice.... Sve je to prolazno i u nečijem interesu... Probudite se braćo ko god da ste

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Imam savet za Barbu koji bi bio pravi kontra-udar ! Odmah da komponuje baladu o čojstvu i junaštvu 10-tak Milogorskih marinara koji "padoše " u luci Filadelfije sa 27 (dvadesetsedam) TONA !!! Bolivijskog "belog" ! A, Barba, šta kažeš na ovo ?

gulag

pre 3 godine

Rekoh ja da ce doci vreme kada ce nam hrvati biti bolje komsije od "brace" crnih goranaca....
(Mulder, 23. novembar 2020 12:31)

To je zato jer imate koncept "braće" kao višeg stupnja prijateljstva. U HR to ne postoji. Brat je samo onaj tko ti je u rodu, a ostali su prijatelji, neprijatelji, poznanici... A prijateljstvo je uvijek limitiranog karaktera pa i razočaranje ne može biti toliko dramatično kao kod "braće". Nećete naći ni jednog Hrvata koji je ikad rekao za Srbe ili bilo koga drugog da su braća.

Nikola

pre 3 godine

"Rodjeni grad mu zabrani ulazak na 10 godina. Stvarno, koga je ubio? Jesu mu nasli 10 kg belog? Cudo nevidjeno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dača, 23. novembar 2020 11:59)"

Da je ubio nekoga i imao "belo" isao bi u zatvor, ali ne bi mogli da mu zabrane ulazak. Ulazak se moze zabraniti bezbednosno rizicnim licima (pokusaj terorizma, puc, organizovani kriminal...), ali ne moze da mu se zabrani ulazak u sopstvenu zemlju, bez obzira na rizik. Moze biti nadgledan, pracen nanogicom itd. Zamislite da mu i Srbija na granici uruci istu zabranu, pa da ne moze nigde, da mora da zivi izmedju granica. Verujem da Vlada ima i srpsko i crnogorsko drzavljanstvo, tako da nijedna od tih zemalja ne moze da mu zabrani ulazak i to je ustavom zagarantovano pravo.