Utorak, 10.10.2017.

11:00

Skandal u Holivudu: Slavne glumice progovorile o zlostavljaču

Izvor: B92

Skandal u Holivudu: Slavne glumice progovorile o zlostavljaèu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Lupus

pre 6 godina

Zemlja koja izvozi demokratiju, rodnu ravnopravnost i ostale ravnopravnosti...borkinje, sutkinje, stomatološkinje, psihološkinje...spolja gladac a unutra ....c

Djenka

pre 6 godina

smejete se trampu a on rekao suštinu
(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)

Tamp je isti kao i svi ostali super bogatasi. Za njih vaze druga pravila. Smesno je to sto jedan manijak kao Tramp kritikuje drugog manijaka samo zato sto je na strani partije koja ga nije birala. A jos smesnije je sto je Tramp nekada bio demokrata. I protiv njega su se vodile kojejakve parnice koje su sve sredjene van suda. Isti su.

licemeri

pre 6 godina

Niko nije naveo da ih je Vajnstajn fizicki primoravao na seks. Silovatelji koriste brojna sredstva prisile - oruzje, drogu, fizicku silu. Ovaj je manje vise koristio samo poziciju moci sto je u tom svetu soubiznisa skoro pa uobicajene pojava i radi se daleko vise i cesce nego sto ovaj clanak sugerise, skoro kao po pravilu. A i vecina ovih glumica - dale su mu ono sto je hteo da bi dobile minut svoje slave, a sad glume zrtve. On je imao ono sto su one htele (mogucnost da im pruzi slavu) mnogo vise nego sto je njemu trebalo nesto od njih (malo voajerisanja i seksa) Bezveze skroz.

Neinformisan

pre 6 godina

Kapitalista

Jedna od glavnih odlika orvelove knjige 1984 je da su komunizam i kapitalizam samo izmi za one koji hoce da prigrabe svu moc na stetu obicnog naroda

nikol dž. femija

pre 6 godina

A Meril Strip, glumica i intelektualka,podržavala je anglosaksonsko bombardovanje Srbije i bila uz Hilari Klinton ??

A da, Mario Vargas Ljosa, pisac i intelektualac kao, bio je takodje za anglosaksonsko bombardovanje Srbije??

olja

pre 6 godina

Nije im se dopadalo to sto radi, ali eto, zarad slave, pretrpjele su.
Trebalo je odmah da reaguju, po cijenu da nikada ne dobiju ulogu. Ali, slava je slatka. Sad kad su je se docepale, odvezao im se jezik. Dakle, i njihovo postenje je upitno, mozda upitnije nego njegovo.

максимум

pre 6 godina

омг... наравно да треба да га пријаве, али фасцинантно је што, када је био тренутак, нису могле да изговоре двогласну реч - NO. него док им плаћа лову и гура каријеру, пуштају га да гледа, шта већ све, а после неколико година због тога га пријаве. дакле док су сиротиња, онда све може за лову, а кад се обогате, онда се сете да су фине и поштене. што би реко веља у лепа села лепо горе, **** вам се на ваше поштење!

PSG

pre 6 godina

Ceo taj svet (show business) je bolestan. Glumice to znaju, pristaju na sve i svašta da bi dobile šta žele. Ko im je kriv? Slava i pare ne donesu uvek sreću...

winamp

pre 6 godina

@Tanja
Pa, ako ideš polugola i obučena kao prostitutka jel ti stvarno misliš da će neko da te tretira kao da si astrofizičarka na sajmu Spejs Šatlova?
Drugo, ja sam se rodio kao lep i dobroizgledajući muškarac.
Još u obdaništu bile su dve devojčice koje su me non-stop štipale i 'vatale. U osnovnoj školi kod učiteljice me jedna iz odeljenja proganjala sve 4 godine. U petom razredu su se dve potukle na hodniku i svađale kojoj od njih pripadam.
U osmom razredu na jednom rođendanu mi je jedna drugarica iz odeljenja došla i sela u krilo i počela da meša i da se smeška, da niko ne vidi.
Na drugom rođendanu je jedna htela da plešemo i stavila mi ruke na njeno dupe.
U srednjoj školi drugarica iz odeljenja dok je bila dežurna je došla na čas i rekla kako me traži keva, da izađem, kada sam izašao odvela me u WC i skočila na mene i htela da se 'vatamo, a imao sam devojku sa kojom sam se zabavljao već godinu i nešto dana.
U dvadesetim sam imao psihića koliko hoćeš, a jedna od njih me proganjala mesecima i slala sms poruke mojim drugaricama i vređala ih.
Nabrojao sam nekoliko slučajeva, a imam ih PREKO 100,kao što su stvari: odeš na Beerfest, pojavi se riba iz mase, zgrabi te za glavu i krne ti žvaku.
E sad, sva ova seksualna zlostavljanja su u redu kada to rade žene, a da je to radio muškarac on bi bio silovatelj i napasnik.
Ja da sam spičio šamar bilo kojoj, da se odbranim, JA bih bio negativac u celoj priči, a ne one, a žene bi htele ista prava. SMEHOTRES.

Ii

pre 6 godina

(vodonosa, 10. oktobar 2017 13:30)

Sve ima svoju cenu! Da! Tacno, samo si ti to malo naopako shvatio, poenta clanka je cena koju on sada placa. Otkaz iz sopstvene kompanije i nadam se da to nece biti kraj i jedina cena koju ce on platiti za svoje monstruozno bahcenje i seksualno zlostavljanje. Jer kad je neko silom primoran na seks protiv svoje volje to je seksualno zlostavljanje!

xy

pre 6 godina

''Kako je glumica ispričala za "Tajms", tek kad je stigla u hotel, rečeno joj je da će doručak biti postavljen u njegovom apartmanu.''

I tebi je bilo normalno da ides u apartman covjeka koga uopste ne poznajes (da pojedes dorucak naravno)? Milsim, daj sestro nisi retardirana. Ovakve zene su mi jednako odvratne kao i taj Vajnstajn, uradile bi sve da dobiju sto zele.

#GoldenShowers

pre 6 godina

"smejete se trampu a on rekao suštinu
(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)"

Pa on bi i najvise i znao o seksualnom zlostavljanju, s obzirom da se hvalio tajno o tome kada je mislio da nema kamera. Dvanaest zena je prijavilo da ih je on seksualno zlostavljao.

Uz to, silovao je Ivanu -- i Ivana je svedocila o tome na sudu i to je deo sudskih zapisa koje je Tramp zeleo da zataska, bezuspesno.

miki

pre 6 godina

Direktna cenzura sta je D Karan rekla.Donna Karan defends Weinstein, suggests women 'asking for it'
Wenstajn finansijer Demokratske stranke Amerike Klintona I Obame.
Prava slika Hollywooda Nisu znali da on to radi godinama decenijama Ali su napali Trampa za verbalni postupak Vtreno jalda jel treba da se zarade pare za zivot Sve tve stanice koje su pljuvale Trampa I naci mu salutirale cute Nema sala na racun Hollywooda I siladziske culture u svrsi kad je Amerika u pitanju obrazovanja masa.Jabuka je zrela spolja a unutra trula raspada se.

manijake u zatvore

pre 6 godina

Dajes da te vole glumci, reziseri... Zao mi je zena stvarno ali taj posao glumica mi je stvarno odvratan kad im traze da se skidaju i one jadne znog ne znam cega pristaju...

rimtutituki

pre 6 godina

Dodji prijatelju u Srbiju da snimas filmove, to su sve tamo frigidne kalasture koje samo lovu jure. Drugo, ovde ćeš da naučiš od Kuste kako se snima film i trece neće nijedna srpkinja da te tuzi ako te vidi golog sa budalom. Raj na zemlji. PS ponesi keš.

ukratko

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.
(ukratko, 10. oktobar 2017 12:39)

Jedna od glavnih odlika komunizma je da onaj ko ima moc moze da se ponasa bahato, moze i da ubija, da za to nikad ne odgovara i da niko o tome ne sme ni da zucne.
Procitaj malo o veteranima SSSR-a, poput cuvenog Berije...
(Kapitalista, 10. oktobar 2017 13:28)

Ti pokusavas da branis streljanje time sto ga poredis sa vesanjem? Ako vec pominjes Beriju, treba da ga uporedis sa glavnim krvnicima iz kapitalistickog poretka, zar ne? Kapitalizam je bio vladajuci poredak i u SAD kad su bacili 2 atomske bombe na Japan i u Japanu kada su pocinili neverovatne zlocine u Kini, Koreji, na Filipinima i u svim drzavama NATO kad su bombardovali Srbiju osiromasenim uranijumom...

Kul end d geng

pre 6 godina

Sve je to jasno...alikakve veze ima Tarantino pa baš tu fotku da nalepite?
(Grk Zorba, 10. oktobar 2017 13:46)

Braca Vajnstajn su producenti SVIH Tarantinovih filmova i nezvanicno Kventin je zbog toga umeo da glumi biljku na zurkama...

ajme

pre 6 godina

(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)

To sto je on rekao je licemerno do bola, jer on prvi stavlja novac ispred principa. To sto je on to rekao ne znaci nista, ja nisam od onih koji govore da nije vazno ko je to rekao. Vazno je, jer ako dolazi iz usta licemera, nema nikakvu vrednost.

hipokrat

pre 6 godina

@ukratko

U komunizmu najveca je korupcija medju clanovima partije. Tako je u Kini, tako je bilo i kod nas. Funkcioner dobije stan od 150 kvadrata, a proletera usele nekoj porodici u stan od 50.

autocorrect off

pre 6 godina

interesantno kako su se ove dve mekgovan i džad još prije više godina žalile da su bile seksualno uznemiravane, a nisu smjele da kažu da ih je dotični uzmemiravao. dižem glas protiv, ali neću reći koga

Washington

pre 6 godina

Meni je ovde jedini sok koliko svi lazu, kao nisu znali i zgrozeni su. Znali ste vi vrlo dobro jer je to jedan od najboljih nacina da se uspe u holivudu, dzaba ti sav tvoj talenat ako te neki Harvi ne pogura. A zna se kako to ide. Niste vi dzaba svi na antidepresivima i imate po 5 psihijatara.

Ausländerin

pre 6 godina

I opet neki staju na stranu zlostavljaca i traze izgovore za njegovo ponasanje! Njegova kompanija, ciji je koosnivac, ga je otpustila zbog ovih optuzbi, ne verujem da bi to uradili bez dokaza i osnova! Trag koji je ostavio u popularnoj kulturi je neizbrisiv, ali kao covek je cudoviste i nistarija. Mogu da zamislim kako su se ponizeno i bezvredno osecale te zene ispred predatora!

Kapitalista

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.
(ukratko, 10. oktobar 2017 12:39)

Jedna od glavnih odlika komunizma je da onaj ko ima moc moze da se ponasa bahato, moze i da ubija, da za to nikad ne odgovara i da niko o tome ne sme ni da zucne.
Procitaj malo o veteranima SSSR-a, poput cuvenog Berije...

baki

pre 6 godina

Pa i nisu za bolje te žene koje pokušavaju da naprave karijere u Holivudu. Da sam ja producent i ja bih od tih netalentovanih a zgodnih tražio svašta.

Gaston

pre 6 godina

"Ovo je neprihvatljivo. Obuci se ti nevaljali dečače", navodno mu je rekla. - Savet devojkama - muškarce ne smirujete kad im kažete da su "nevaljali dečaci". Štaviše, efekat je suprotan.

ZokiNS

pre 6 godina

Kakva trgovina: "prvo morala da dobije Oskara za ulogu u nekim od njegovih filmova."
Da vidim da li ce mi se isplatiti pa onda ako ne, da budem Visoko Moralnih Nacela pa da ga prijavim kad mi karijera prodje ili ako bankrotiram.
Sve redom koje ga nisu odmah prijavile: Bednice, najjeftinije bednice.

Protoss

pre 6 godina

Svako iole ko razmislja svojom glavom, zna da je Hollywood mesto bluda, razvrata, haosa svega i svacega.Na njihovim zurkama se dogadjaju razne mracne stvari i tajne...Hollywood je sodoma i gomora, ne znam dali je u tom svetu neko uspeo kao glumac na "posten" nacin, a da nije dao nesto zauzvrat...

ON sve zna

pre 6 godina

Dali je nasilan bio ko zna,samo znam i vidim da je zadnjih godina porastao
broj ovakvih i slicnih prijava.Cesto su tacne ali cesto i ne,tesko je to sve sada sa distance vremenske proceniti.

vodonosa

pre 6 godina

Potpisujem da ni jedna zvezda Holuvuda nije došla do uloga i slave iskljucivo talentom.Samo ne zele da priznaju.Tek kad postanu poznate onda mogu da postavljaju uslove.A jako dobro znaju u sta ulaze, pa da se ne lažemo.Sve ima svoju cenu.

ring of fire

pre 6 godina

Tako se to radi u Holivudupa cujte ovu koja mu je rekla " mozes da me DODIRNES" ali da mi garantujes oskara u jednom od tvojih filmova. Ovde ne treba objasnjenje.

Gaad

pre 6 godina

Ma da li je Dona Karan zaista napisala da žene svojom ponašanjem i oblačenjem traže nevolju? Sramotno!!! Ma kako da je obučena i da se ponaša, kad žena ne želi nešto, tu se svaka priča završava!
(Tanja, 10. oktobar 2017 11:22)

U potpunosti se slažem sa Vama. Dodao bih samo sa takva žena (ide gola, a neće ništa), ima i F dijagnozu, te se nameće da sa njom ne treba imati bilo kakav kontakt, htela to ona ili ne. Ako pak muškarac poželi sa tom osobom bilo šta, e onda i on ima F dijagnozu. Sledi da oboje ipak dobiju reakciju okoline direktno srazmernu sopstvenoj akciji. Fizika je čudo!

Tralaja

pre 6 godina

Ja ne mogu da poverujem u ovo... Kao posle sto godina progovorile i to sve one koje su finansijski pukle..Kao sad ih zlostavljao a cutale.. Sto odmah nisu reagovale a ne kao sada

ukratko

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.

esi mi dobar ?

pre 6 godina

Jel postoji neko u holivudu ko nije silovan ili sexualno uznemiravan ? I sve neke price kad sam bila mlada pre 100 godina.
Cuj ovu izgubila ulogu jer nije htela da se pojavi u bikiniju, pa ako ti je takva uloga sta hoces ?

Tanja

pre 6 godina

Ma da li je Dona Karan zaista napisala da žene svojom ponašanjem i oblačenjem traže nevolju? Sramotno!!! Ma kako da je obučena i da se ponaša, kad žena ne želi nešto, tu se svaka priča završava!

Tanja

pre 6 godina

Ma da li je Dona Karan zaista napisala da žene svojom ponašanjem i oblačenjem traže nevolju? Sramotno!!! Ma kako da je obučena i da se ponaša, kad žena ne želi nešto, tu se svaka priča završava!

ukratko

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.

Gaston

pre 6 godina

"Ovo je neprihvatljivo. Obuci se ti nevaljali dečače", navodno mu je rekla. - Savet devojkama - muškarce ne smirujete kad im kažete da su "nevaljali dečaci". Štaviše, efekat je suprotan.

Washington

pre 6 godina

Meni je ovde jedini sok koliko svi lazu, kao nisu znali i zgrozeni su. Znali ste vi vrlo dobro jer je to jedan od najboljih nacina da se uspe u holivudu, dzaba ti sav tvoj talenat ako te neki Harvi ne pogura. A zna se kako to ide. Niste vi dzaba svi na antidepresivima i imate po 5 psihijatara.

Ausländerin

pre 6 godina

I opet neki staju na stranu zlostavljaca i traze izgovore za njegovo ponasanje! Njegova kompanija, ciji je koosnivac, ga je otpustila zbog ovih optuzbi, ne verujem da bi to uradili bez dokaza i osnova! Trag koji je ostavio u popularnoj kulturi je neizbrisiv, ali kao covek je cudoviste i nistarija. Mogu da zamislim kako su se ponizeno i bezvredno osecale te zene ispred predatora!

esi mi dobar ?

pre 6 godina

Jel postoji neko u holivudu ko nije silovan ili sexualno uznemiravan ? I sve neke price kad sam bila mlada pre 100 godina.
Cuj ovu izgubila ulogu jer nije htela da se pojavi u bikiniju, pa ako ti je takva uloga sta hoces ?

vodonosa

pre 6 godina

Potpisujem da ni jedna zvezda Holuvuda nije došla do uloga i slave iskljucivo talentom.Samo ne zele da priznaju.Tek kad postanu poznate onda mogu da postavljaju uslove.A jako dobro znaju u sta ulaze, pa da se ne lažemo.Sve ima svoju cenu.

Kapitalista

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.
(ukratko, 10. oktobar 2017 12:39)

Jedna od glavnih odlika komunizma je da onaj ko ima moc moze da se ponasa bahato, moze i da ubija, da za to nikad ne odgovara i da niko o tome ne sme ni da zucne.
Procitaj malo o veteranima SSSR-a, poput cuvenog Berije...

ring of fire

pre 6 godina

Tako se to radi u Holivudupa cujte ovu koja mu je rekla " mozes da me DODIRNES" ali da mi garantujes oskara u jednom od tvojih filmova. Ovde ne treba objasnjenje.

Protoss

pre 6 godina

Svako iole ko razmislja svojom glavom, zna da je Hollywood mesto bluda, razvrata, haosa svega i svacega.Na njihovim zurkama se dogadjaju razne mracne stvari i tajne...Hollywood je sodoma i gomora, ne znam dali je u tom svetu neko uspeo kao glumac na "posten" nacin, a da nije dao nesto zauzvrat...

Tralaja

pre 6 godina

Ja ne mogu da poverujem u ovo... Kao posle sto godina progovorile i to sve one koje su finansijski pukle..Kao sad ih zlostavljao a cutale.. Sto odmah nisu reagovale a ne kao sada

hipokrat

pre 6 godina

@ukratko

U komunizmu najveca je korupcija medju clanovima partije. Tako je u Kini, tako je bilo i kod nas. Funkcioner dobije stan od 150 kvadrata, a proletera usele nekoj porodici u stan od 50.

Gaad

pre 6 godina

Ma da li je Dona Karan zaista napisala da žene svojom ponašanjem i oblačenjem traže nevolju? Sramotno!!! Ma kako da je obučena i da se ponaša, kad žena ne želi nešto, tu se svaka priča završava!
(Tanja, 10. oktobar 2017 11:22)

U potpunosti se slažem sa Vama. Dodao bih samo sa takva žena (ide gola, a neće ništa), ima i F dijagnozu, te se nameće da sa njom ne treba imati bilo kakav kontakt, htela to ona ili ne. Ako pak muškarac poželi sa tom osobom bilo šta, e onda i on ima F dijagnozu. Sledi da oboje ipak dobiju reakciju okoline direktno srazmernu sopstvenoj akciji. Fizika je čudo!

Djenka

pre 6 godina

smejete se trampu a on rekao suštinu
(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)

Tamp je isti kao i svi ostali super bogatasi. Za njih vaze druga pravila. Smesno je to sto jedan manijak kao Tramp kritikuje drugog manijaka samo zato sto je na strani partije koja ga nije birala. A jos smesnije je sto je Tramp nekada bio demokrata. I protiv njega su se vodile kojejakve parnice koje su sve sredjene van suda. Isti su.

autocorrect off

pre 6 godina

interesantno kako su se ove dve mekgovan i džad još prije više godina žalile da su bile seksualno uznemiravane, a nisu smjele da kažu da ih je dotični uzmemiravao. dižem glas protiv, ali neću reći koga

winamp

pre 6 godina

@Tanja
Pa, ako ideš polugola i obučena kao prostitutka jel ti stvarno misliš da će neko da te tretira kao da si astrofizičarka na sajmu Spejs Šatlova?
Drugo, ja sam se rodio kao lep i dobroizgledajući muškarac.
Još u obdaništu bile su dve devojčice koje su me non-stop štipale i 'vatale. U osnovnoj školi kod učiteljice me jedna iz odeljenja proganjala sve 4 godine. U petom razredu su se dve potukle na hodniku i svađale kojoj od njih pripadam.
U osmom razredu na jednom rođendanu mi je jedna drugarica iz odeljenja došla i sela u krilo i počela da meša i da se smeška, da niko ne vidi.
Na drugom rođendanu je jedna htela da plešemo i stavila mi ruke na njeno dupe.
U srednjoj školi drugarica iz odeljenja dok je bila dežurna je došla na čas i rekla kako me traži keva, da izađem, kada sam izašao odvela me u WC i skočila na mene i htela da se 'vatamo, a imao sam devojku sa kojom sam se zabavljao već godinu i nešto dana.
U dvadesetim sam imao psihića koliko hoćeš, a jedna od njih me proganjala mesecima i slala sms poruke mojim drugaricama i vređala ih.
Nabrojao sam nekoliko slučajeva, a imam ih PREKO 100,kao što su stvari: odeš na Beerfest, pojavi se riba iz mase, zgrabi te za glavu i krne ti žvaku.
E sad, sva ova seksualna zlostavljanja su u redu kada to rade žene, a da je to radio muškarac on bi bio silovatelj i napasnik.
Ja da sam spičio šamar bilo kojoj, da se odbranim, JA bih bio negativac u celoj priči, a ne one, a žene bi htele ista prava. SMEHOTRES.

Kul end d geng

pre 6 godina

Sve je to jasno...alikakve veze ima Tarantino pa baš tu fotku da nalepite?
(Grk Zorba, 10. oktobar 2017 13:46)

Braca Vajnstajn su producenti SVIH Tarantinovih filmova i nezvanicno Kventin je zbog toga umeo da glumi biljku na zurkama...

xy

pre 6 godina

''Kako je glumica ispričala za "Tajms", tek kad je stigla u hotel, rečeno joj je da će doručak biti postavljen u njegovom apartmanu.''

I tebi je bilo normalno da ides u apartman covjeka koga uopste ne poznajes (da pojedes dorucak naravno)? Milsim, daj sestro nisi retardirana. Ovakve zene su mi jednako odvratne kao i taj Vajnstajn, uradile bi sve da dobiju sto zele.

Neinformisan

pre 6 godina

Kapitalista

Jedna od glavnih odlika orvelove knjige 1984 je da su komunizam i kapitalizam samo izmi za one koji hoce da prigrabe svu moc na stetu obicnog naroda

максимум

pre 6 godina

омг... наравно да треба да га пријаве, али фасцинантно је што, када је био тренутак, нису могле да изговоре двогласну реч - NO. него док им плаћа лову и гура каријеру, пуштају га да гледа, шта већ све, а после неколико година због тога га пријаве. дакле док су сиротиња, онда све може за лову, а кад се обогате, онда се сете да су фине и поштене. што би реко веља у лепа села лепо горе, **** вам се на ваше поштење!

baki

pre 6 godina

Pa i nisu za bolje te žene koje pokušavaju da naprave karijere u Holivudu. Da sam ja producent i ja bih od tih netalentovanih a zgodnih tražio svašta.

rimtutituki

pre 6 godina

Dodji prijatelju u Srbiju da snimas filmove, to su sve tamo frigidne kalasture koje samo lovu jure. Drugo, ovde ćeš da naučiš od Kuste kako se snima film i trece neće nijedna srpkinja da te tuzi ako te vidi golog sa budalom. Raj na zemlji. PS ponesi keš.

licemeri

pre 6 godina

Niko nije naveo da ih je Vajnstajn fizicki primoravao na seks. Silovatelji koriste brojna sredstva prisile - oruzje, drogu, fizicku silu. Ovaj je manje vise koristio samo poziciju moci sto je u tom svetu soubiznisa skoro pa uobicajene pojava i radi se daleko vise i cesce nego sto ovaj clanak sugerise, skoro kao po pravilu. A i vecina ovih glumica - dale su mu ono sto je hteo da bi dobile minut svoje slave, a sad glume zrtve. On je imao ono sto su one htele (mogucnost da im pruzi slavu) mnogo vise nego sto je njemu trebalo nesto od njih (malo voajerisanja i seksa) Bezveze skroz.

#GoldenShowers

pre 6 godina

"smejete se trampu a on rekao suštinu
(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)"

Pa on bi i najvise i znao o seksualnom zlostavljanju, s obzirom da se hvalio tajno o tome kada je mislio da nema kamera. Dvanaest zena je prijavilo da ih je on seksualno zlostavljao.

Uz to, silovao je Ivanu -- i Ivana je svedocila o tome na sudu i to je deo sudskih zapisa koje je Tramp zeleo da zataska, bezuspesno.

olja

pre 6 godina

Nije im se dopadalo to sto radi, ali eto, zarad slave, pretrpjele su.
Trebalo je odmah da reaguju, po cijenu da nikada ne dobiju ulogu. Ali, slava je slatka. Sad kad su je se docepale, odvezao im se jezik. Dakle, i njihovo postenje je upitno, mozda upitnije nego njegovo.

ajme

pre 6 godina

(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)

To sto je on rekao je licemerno do bola, jer on prvi stavlja novac ispred principa. To sto je on to rekao ne znaci nista, ja nisam od onih koji govore da nije vazno ko je to rekao. Vazno je, jer ako dolazi iz usta licemera, nema nikakvu vrednost.

nikol dž. femija

pre 6 godina

A Meril Strip, glumica i intelektualka,podržavala je anglosaksonsko bombardovanje Srbije i bila uz Hilari Klinton ??

A da, Mario Vargas Ljosa, pisac i intelektualac kao, bio je takodje za anglosaksonsko bombardovanje Srbije??

Ii

pre 6 godina

(vodonosa, 10. oktobar 2017 13:30)

Sve ima svoju cenu! Da! Tacno, samo si ti to malo naopako shvatio, poenta clanka je cena koju on sada placa. Otkaz iz sopstvene kompanije i nadam se da to nece biti kraj i jedina cena koju ce on platiti za svoje monstruozno bahcenje i seksualno zlostavljanje. Jer kad je neko silom primoran na seks protiv svoje volje to je seksualno zlostavljanje!

Lupus

pre 6 godina

Zemlja koja izvozi demokratiju, rodnu ravnopravnost i ostale ravnopravnosti...borkinje, sutkinje, stomatološkinje, psihološkinje...spolja gladac a unutra ....c

manijake u zatvore

pre 6 godina

Dajes da te vole glumci, reziseri... Zao mi je zena stvarno ali taj posao glumica mi je stvarno odvratan kad im traze da se skidaju i one jadne znog ne znam cega pristaju...

PSG

pre 6 godina

Ceo taj svet (show business) je bolestan. Glumice to znaju, pristaju na sve i svašta da bi dobile šta žele. Ko im je kriv? Slava i pare ne donesu uvek sreću...

ukratko

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.
(ukratko, 10. oktobar 2017 12:39)

Jedna od glavnih odlika komunizma je da onaj ko ima moc moze da se ponasa bahato, moze i da ubija, da za to nikad ne odgovara i da niko o tome ne sme ni da zucne.
Procitaj malo o veteranima SSSR-a, poput cuvenog Berije...
(Kapitalista, 10. oktobar 2017 13:28)

Ti pokusavas da branis streljanje time sto ga poredis sa vesanjem? Ako vec pominjes Beriju, treba da ga uporedis sa glavnim krvnicima iz kapitalistickog poretka, zar ne? Kapitalizam je bio vladajuci poredak i u SAD kad su bacili 2 atomske bombe na Japan i u Japanu kada su pocinili neverovatne zlocine u Kini, Koreji, na Filipinima i u svim drzavama NATO kad su bombardovali Srbiju osiromasenim uranijumom...

ON sve zna

pre 6 godina

Dali je nasilan bio ko zna,samo znam i vidim da je zadnjih godina porastao
broj ovakvih i slicnih prijava.Cesto su tacne ali cesto i ne,tesko je to sve sada sa distance vremenske proceniti.

miki

pre 6 godina

Direktna cenzura sta je D Karan rekla.Donna Karan defends Weinstein, suggests women 'asking for it'
Wenstajn finansijer Demokratske stranke Amerike Klintona I Obame.
Prava slika Hollywooda Nisu znali da on to radi godinama decenijama Ali su napali Trampa za verbalni postupak Vtreno jalda jel treba da se zarade pare za zivot Sve tve stanice koje su pljuvale Trampa I naci mu salutirale cute Nema sala na racun Hollywooda I siladziske culture u svrsi kad je Amerika u pitanju obrazovanja masa.Jabuka je zrela spolja a unutra trula raspada se.

ZokiNS

pre 6 godina

Kakva trgovina: "prvo morala da dobije Oskara za ulogu u nekim od njegovih filmova."
Da vidim da li ce mi se isplatiti pa onda ako ne, da budem Visoko Moralnih Nacela pa da ga prijavim kad mi karijera prodje ili ako bankrotiram.
Sve redom koje ga nisu odmah prijavile: Bednice, najjeftinije bednice.

baki

pre 6 godina

Pa i nisu za bolje te žene koje pokušavaju da naprave karijere u Holivudu. Da sam ja producent i ja bih od tih netalentovanih a zgodnih tražio svašta.

Tralaja

pre 6 godina

Ja ne mogu da poverujem u ovo... Kao posle sto godina progovorile i to sve one koje su finansijski pukle..Kao sad ih zlostavljao a cutale.. Sto odmah nisu reagovale a ne kao sada

esi mi dobar ?

pre 6 godina

Jel postoji neko u holivudu ko nije silovan ili sexualno uznemiravan ? I sve neke price kad sam bila mlada pre 100 godina.
Cuj ovu izgubila ulogu jer nije htela da se pojavi u bikiniju, pa ako ti je takva uloga sta hoces ?

Tanja

pre 6 godina

Ma da li je Dona Karan zaista napisala da žene svojom ponašanjem i oblačenjem traže nevolju? Sramotno!!! Ma kako da je obučena i da se ponaša, kad žena ne želi nešto, tu se svaka priča završava!

vodonosa

pre 6 godina

Potpisujem da ni jedna zvezda Holuvuda nije došla do uloga i slave iskljucivo talentom.Samo ne zele da priznaju.Tek kad postanu poznate onda mogu da postavljaju uslove.A jako dobro znaju u sta ulaze, pa da se ne lažemo.Sve ima svoju cenu.

Kapitalista

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.
(ukratko, 10. oktobar 2017 12:39)

Jedna od glavnih odlika komunizma je da onaj ko ima moc moze da se ponasa bahato, moze i da ubija, da za to nikad ne odgovara i da niko o tome ne sme ni da zucne.
Procitaj malo o veteranima SSSR-a, poput cuvenog Berije...

ring of fire

pre 6 godina

Tako se to radi u Holivudupa cujte ovu koja mu je rekla " mozes da me DODIRNES" ali da mi garantujes oskara u jednom od tvojih filmova. Ovde ne treba objasnjenje.

Gaad

pre 6 godina

Ma da li je Dona Karan zaista napisala da žene svojom ponašanjem i oblačenjem traže nevolju? Sramotno!!! Ma kako da je obučena i da se ponaša, kad žena ne želi nešto, tu se svaka priča završava!
(Tanja, 10. oktobar 2017 11:22)

U potpunosti se slažem sa Vama. Dodao bih samo sa takva žena (ide gola, a neće ništa), ima i F dijagnozu, te se nameće da sa njom ne treba imati bilo kakav kontakt, htela to ona ili ne. Ako pak muškarac poželi sa tom osobom bilo šta, e onda i on ima F dijagnozu. Sledi da oboje ipak dobiju reakciju okoline direktno srazmernu sopstvenoj akciji. Fizika je čudo!

ukratko

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.

winamp

pre 6 godina

@Tanja
Pa, ako ideš polugola i obučena kao prostitutka jel ti stvarno misliš da će neko da te tretira kao da si astrofizičarka na sajmu Spejs Šatlova?
Drugo, ja sam se rodio kao lep i dobroizgledajući muškarac.
Još u obdaništu bile su dve devojčice koje su me non-stop štipale i 'vatale. U osnovnoj školi kod učiteljice me jedna iz odeljenja proganjala sve 4 godine. U petom razredu su se dve potukle na hodniku i svađale kojoj od njih pripadam.
U osmom razredu na jednom rođendanu mi je jedna drugarica iz odeljenja došla i sela u krilo i počela da meša i da se smeška, da niko ne vidi.
Na drugom rođendanu je jedna htela da plešemo i stavila mi ruke na njeno dupe.
U srednjoj školi drugarica iz odeljenja dok je bila dežurna je došla na čas i rekla kako me traži keva, da izađem, kada sam izašao odvela me u WC i skočila na mene i htela da se 'vatamo, a imao sam devojku sa kojom sam se zabavljao već godinu i nešto dana.
U dvadesetim sam imao psihića koliko hoćeš, a jedna od njih me proganjala mesecima i slala sms poruke mojim drugaricama i vređala ih.
Nabrojao sam nekoliko slučajeva, a imam ih PREKO 100,kao što su stvari: odeš na Beerfest, pojavi se riba iz mase, zgrabi te za glavu i krne ti žvaku.
E sad, sva ova seksualna zlostavljanja su u redu kada to rade žene, a da je to radio muškarac on bi bio silovatelj i napasnik.
Ja da sam spičio šamar bilo kojoj, da se odbranim, JA bih bio negativac u celoj priči, a ne one, a žene bi htele ista prava. SMEHOTRES.

licemeri

pre 6 godina

Niko nije naveo da ih je Vajnstajn fizicki primoravao na seks. Silovatelji koriste brojna sredstva prisile - oruzje, drogu, fizicku silu. Ovaj je manje vise koristio samo poziciju moci sto je u tom svetu soubiznisa skoro pa uobicajene pojava i radi se daleko vise i cesce nego sto ovaj clanak sugerise, skoro kao po pravilu. A i vecina ovih glumica - dale su mu ono sto je hteo da bi dobile minut svoje slave, a sad glume zrtve. On je imao ono sto su one htele (mogucnost da im pruzi slavu) mnogo vise nego sto je njemu trebalo nesto od njih (malo voajerisanja i seksa) Bezveze skroz.

Protoss

pre 6 godina

Svako iole ko razmislja svojom glavom, zna da je Hollywood mesto bluda, razvrata, haosa svega i svacega.Na njihovim zurkama se dogadjaju razne mracne stvari i tajne...Hollywood je sodoma i gomora, ne znam dali je u tom svetu neko uspeo kao glumac na "posten" nacin, a da nije dao nesto zauzvrat...

ON sve zna

pre 6 godina

Dali je nasilan bio ko zna,samo znam i vidim da je zadnjih godina porastao
broj ovakvih i slicnih prijava.Cesto su tacne ali cesto i ne,tesko je to sve sada sa distance vremenske proceniti.

Ausländerin

pre 6 godina

I opet neki staju na stranu zlostavljaca i traze izgovore za njegovo ponasanje! Njegova kompanija, ciji je koosnivac, ga je otpustila zbog ovih optuzbi, ne verujem da bi to uradili bez dokaza i osnova! Trag koji je ostavio u popularnoj kulturi je neizbrisiv, ali kao covek je cudoviste i nistarija. Mogu da zamislim kako su se ponizeno i bezvredno osecale te zene ispred predatora!

hipokrat

pre 6 godina

@ukratko

U komunizmu najveca je korupcija medju clanovima partije. Tako je u Kini, tako je bilo i kod nas. Funkcioner dobije stan od 150 kvadrata, a proletera usele nekoj porodici u stan od 50.

максимум

pre 6 godina

омг... наравно да треба да га пријаве, али фасцинантно је што, када је био тренутак, нису могле да изговоре двогласну реч - NO. него док им плаћа лову и гура каријеру, пуштају га да гледа, шта већ све, а после неколико година због тога га пријаве. дакле док су сиротиња, онда све може за лову, а кад се обогате, онда се сете да су фине и поштене. што би реко веља у лепа села лепо горе, **** вам се на ваше поштење!

xy

pre 6 godina

''Kako je glumica ispričala za "Tajms", tek kad je stigla u hotel, rečeno joj je da će doručak biti postavljen u njegovom apartmanu.''

I tebi je bilo normalno da ides u apartman covjeka koga uopste ne poznajes (da pojedes dorucak naravno)? Milsim, daj sestro nisi retardirana. Ovakve zene su mi jednako odvratne kao i taj Vajnstajn, uradile bi sve da dobiju sto zele.

rimtutituki

pre 6 godina

Dodji prijatelju u Srbiju da snimas filmove, to su sve tamo frigidne kalasture koje samo lovu jure. Drugo, ovde ćeš da naučiš od Kuste kako se snima film i trece neće nijedna srpkinja da te tuzi ako te vidi golog sa budalom. Raj na zemlji. PS ponesi keš.

ZokiNS

pre 6 godina

Kakva trgovina: "prvo morala da dobije Oskara za ulogu u nekim od njegovih filmova."
Da vidim da li ce mi se isplatiti pa onda ako ne, da budem Visoko Moralnih Nacela pa da ga prijavim kad mi karijera prodje ili ako bankrotiram.
Sve redom koje ga nisu odmah prijavile: Bednice, najjeftinije bednice.

olja

pre 6 godina

Nije im se dopadalo to sto radi, ali eto, zarad slave, pretrpjele su.
Trebalo je odmah da reaguju, po cijenu da nikada ne dobiju ulogu. Ali, slava je slatka. Sad kad su je se docepale, odvezao im se jezik. Dakle, i njihovo postenje je upitno, mozda upitnije nego njegovo.

Gaston

pre 6 godina

"Ovo je neprihvatljivo. Obuci se ti nevaljali dečače", navodno mu je rekla. - Savet devojkama - muškarce ne smirujete kad im kažete da su "nevaljali dečaci". Štaviše, efekat je suprotan.

autocorrect off

pre 6 godina

interesantno kako su se ove dve mekgovan i džad još prije više godina žalile da su bile seksualno uznemiravane, a nisu smjele da kažu da ih je dotični uzmemiravao. dižem glas protiv, ali neću reći koga

Lupus

pre 6 godina

Zemlja koja izvozi demokratiju, rodnu ravnopravnost i ostale ravnopravnosti...borkinje, sutkinje, stomatološkinje, psihološkinje...spolja gladac a unutra ....c

nikol dž. femija

pre 6 godina

A Meril Strip, glumica i intelektualka,podržavala je anglosaksonsko bombardovanje Srbije i bila uz Hilari Klinton ??

A da, Mario Vargas Ljosa, pisac i intelektualac kao, bio je takodje za anglosaksonsko bombardovanje Srbije??

Washington

pre 6 godina

Meni je ovde jedini sok koliko svi lazu, kao nisu znali i zgrozeni su. Znali ste vi vrlo dobro jer je to jedan od najboljih nacina da se uspe u holivudu, dzaba ti sav tvoj talenat ako te neki Harvi ne pogura. A zna se kako to ide. Niste vi dzaba svi na antidepresivima i imate po 5 psihijatara.

PSG

pre 6 godina

Ceo taj svet (show business) je bolestan. Glumice to znaju, pristaju na sve i svašta da bi dobile šta žele. Ko im je kriv? Slava i pare ne donesu uvek sreću...

#GoldenShowers

pre 6 godina

"smejete se trampu a on rekao suštinu
(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)"

Pa on bi i najvise i znao o seksualnom zlostavljanju, s obzirom da se hvalio tajno o tome kada je mislio da nema kamera. Dvanaest zena je prijavilo da ih je on seksualno zlostavljao.

Uz to, silovao je Ivanu -- i Ivana je svedocila o tome na sudu i to je deo sudskih zapisa koje je Tramp zeleo da zataska, bezuspesno.

ukratko

pre 6 godina

Jedna od glavnih odlika kapitalizma je da onaj ko ima velike pare i veliku moc moze da se ponasa bahato i da za to ne odgovara. Ni pred drustvom ni pred zakonom. Zakon se primenjuje za obicne smrtnike. Price o nezavisnom sudstvu i pravnoj drzavi su najobicnije bajke. Medjutim, uvek ima mnostvo naivnih koji veruju u bajke. Otuda opsta propast.
(ukratko, 10. oktobar 2017 12:39)

Jedna od glavnih odlika komunizma je da onaj ko ima moc moze da se ponasa bahato, moze i da ubija, da za to nikad ne odgovara i da niko o tome ne sme ni da zucne.
Procitaj malo o veteranima SSSR-a, poput cuvenog Berije...
(Kapitalista, 10. oktobar 2017 13:28)

Ti pokusavas da branis streljanje time sto ga poredis sa vesanjem? Ako vec pominjes Beriju, treba da ga uporedis sa glavnim krvnicima iz kapitalistickog poretka, zar ne? Kapitalizam je bio vladajuci poredak i u SAD kad su bacili 2 atomske bombe na Japan i u Japanu kada su pocinili neverovatne zlocine u Kini, Koreji, na Filipinima i u svim drzavama NATO kad su bombardovali Srbiju osiromasenim uranijumom...

miki

pre 6 godina

Direktna cenzura sta je D Karan rekla.Donna Karan defends Weinstein, suggests women 'asking for it'
Wenstajn finansijer Demokratske stranke Amerike Klintona I Obame.
Prava slika Hollywooda Nisu znali da on to radi godinama decenijama Ali su napali Trampa za verbalni postupak Vtreno jalda jel treba da se zarade pare za zivot Sve tve stanice koje su pljuvale Trampa I naci mu salutirale cute Nema sala na racun Hollywooda I siladziske culture u svrsi kad je Amerika u pitanju obrazovanja masa.Jabuka je zrela spolja a unutra trula raspada se.

Djenka

pre 6 godina

smejete se trampu a on rekao suštinu
(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)

Tamp je isti kao i svi ostali super bogatasi. Za njih vaze druga pravila. Smesno je to sto jedan manijak kao Tramp kritikuje drugog manijaka samo zato sto je na strani partije koja ga nije birala. A jos smesnije je sto je Tramp nekada bio demokrata. I protiv njega su se vodile kojejakve parnice koje su sve sredjene van suda. Isti su.

ajme

pre 6 godina

(zato je pobedio, 10. oktobar 2017 12:25)

To sto je on rekao je licemerno do bola, jer on prvi stavlja novac ispred principa. To sto je on to rekao ne znaci nista, ja nisam od onih koji govore da nije vazno ko je to rekao. Vazno je, jer ako dolazi iz usta licemera, nema nikakvu vrednost.

manijake u zatvore

pre 6 godina

Dajes da te vole glumci, reziseri... Zao mi je zena stvarno ali taj posao glumica mi je stvarno odvratan kad im traze da se skidaju i one jadne znog ne znam cega pristaju...

Neinformisan

pre 6 godina

Kapitalista

Jedna od glavnih odlika orvelove knjige 1984 je da su komunizam i kapitalizam samo izmi za one koji hoce da prigrabe svu moc na stetu obicnog naroda

Ii

pre 6 godina

(vodonosa, 10. oktobar 2017 13:30)

Sve ima svoju cenu! Da! Tacno, samo si ti to malo naopako shvatio, poenta clanka je cena koju on sada placa. Otkaz iz sopstvene kompanije i nadam se da to nece biti kraj i jedina cena koju ce on platiti za svoje monstruozno bahcenje i seksualno zlostavljanje. Jer kad je neko silom primoran na seks protiv svoje volje to je seksualno zlostavljanje!

Kul end d geng

pre 6 godina

Sve je to jasno...alikakve veze ima Tarantino pa baš tu fotku da nalepite?
(Grk Zorba, 10. oktobar 2017 13:46)

Braca Vajnstajn su producenti SVIH Tarantinovih filmova i nezvanicno Kventin je zbog toga umeo da glumi biljku na zurkama...