Utorak, 28.02.2017.

09:52

Gde je sada i šta radi "Džejk" iz "Dva i po muškarca"

Izvor: Jutarnji.hr

Gde je sada i šta radi "Džejk" iz "Dva i po muškarca" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Bane

pre 7 godina

Da li bi to uradio da je Čarli otpušten iz serije?

Ko je gledao celu 9. sezonu (prvu scenu sa A. Kučerom), zna na koju scenu mislim.

Uzgred, da je serija postala nikad nastranija od 9. sezone pa do kraja, to svakako...

Филип

pre 7 godina

А шта, богатима није дозвољено да верују у Бога? Дечко је паре зарадио, није их украо, иако је серија сама по себи била каква је била. Не могу да разумем какви смо ми то људи постали зли и све нам смета. По попису, највећи број људи се изјаснио да су верници, али ја ретко виђам људе који се понашају у складу са вером.

PA

pre 7 godina

LAko je tudjim ,odlican opis sta se dogadja sa tom decom .Prva recenica mi se najvise svidja ,zaista niko od nas ne nosi njegove cipele .Klinaac je rastao u svetu odraslih ,on i nije bio dete kao svako dete i onda kad postane malo vise svestan sveta i okoline vidi da ima 50,60 miliona na racunu ,poprilicno nezgodna stvar .NJega samo roditelji mogu da sacuvaju ako su normalni ,al i to je pitanje sa tolikim parama .

Pozdrav svima

pre 7 godina

Interesantno kako svi osudjuju show biznis i grand show itd.Pa ljudi ko vas uopste tera da gledate te emisije i televizije ? To me podseca na ono " nisam ja kriv sto sam prevario zenu nego me je ku..a privuklaa tako sto je bila lepa i doterana" .E to je za mene licemerje.

Mogli

pre 7 godina

@ rosonero

Jeste, iskoristili su ga svi zivi. A on je bio siroce bez roditelja i igde ikoga ko moze da odluci umesto njega da li je to dobro ili ne.

Које схватање...

pre 7 godina

"to nije ono sto nas Biblija uci"....dakle on zaista veruje u zmije koje govore,device koje radjaju,nastanak zene od rebra,coveka koji je na mali brod uspeo milione zemaljskih vrsta da ukrca kao i hranu i vodu za sve njih....to je ono sto vas biblija uci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 28. februar 2017 10:54)

Скоро нисам прочитао глупљи коментар. Разумем да ти се нека религија не допада, али овако површно схватање је забрињавајуће. Мислим и да је злонамерно, али не видим потребу да вређамо Јевреје и хришћане оваквим изјавама и оваквим размишљањем. Није лепо. Али добро. Свако спрам себе посматра свет. Разумем те, али те не подржавам.

Josef

pre 7 godina

Dzejkovo jevandjelje:
" Okrenite se Bogu, ali prvo zaradite milione. Nakon toga, osudjujte kako ste taj novac zaradili, ali novac ne vracajte ipak ste ga vi zaradili i kao milioner je najbolje okrenuti se Bogu. Amin"

djoledjole

pre 7 godina

Bravo za momka. Trazi svoj put, a to sto je zadrzao pare je njegova stvar. Poceo je da gleda u sebe i to uvek donosi boljitak ali i osudu.

cucko mudrac

pre 7 godina

bravo produhovljeni sad vrati silne milione sto si zaradio pa onda kritikuj
Tesko licemerje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nemanja, 28. februar 2017 16:47) Pa vratio je. Ne razumes? Opet se to slilo u dzepove onih koji su mu dali lovu. Tako to ide. Steven Tyler iz Aerosmitha je izjavio da su on i momci iz benda seli da izracunaju koliko su priblizno dali za drogu u toku karijere, i dosli do cifre oko 15 miliona dolara...To je show bizz. Gde je i u kom poretku normalno da se glumcima za uloge u debilnim serijama daju milioni dolara, osim ako oni to opet ne spiskaju na drogu ili kocku, ku*-ve, skupe automobile i kucerine? A oni koji drze te biznise su i najveci ulagaci u industriju zabave...

rosonero

pre 7 godina

ono sto ne razume 90 % komentatora ,je da je njega ta industrija zabave( koja i promavise raspadanje drustva ) uvukla u to jos kao dete ,koje ne razume nista , iskoristili ga , zaradili puno novca ,dali njemu deo . sta uradi mlad covek sa puno novca ,totalno poludi ,oda se porocima , jer mu drustvo i okolina to namecu kao kul . covek dosao u malo ozbiljnije godine ,malo sazreo , shvatio greske i otisao na pravu stranu ! to je retkost , jer oko sebe svaki dan vidjam dzibere koji imaju malo novca i u 40 i 50 godina rade ovo i glume ludilo , a on je i pored novca uspeo to da uradi , to pokazuje vecu dozu zrelosti a ovi sto su se nakacili ko papagaji da vrati novac , neka se zapitaju da li bi se oni odrekli novca , jer je on obmanut kao drte uvucen u ovo i oduzeta mu je prilika da se skoluje i opredeli cime ce da se bavi kad odraste ,vec je gluma jedino sto zna da radi a tim novce ce uloziti u svoju buducnost i ono za sta se opredeli .

Labelo

pre 7 godina

Ne mogu da se slozim sa njegovom izjavom da prestanem da gledam seriju jer je puna prljavstina i nanosi zlo. Serija je zabavna i prilicno me nasmeje, ima dobrih fora jer je dosta karakteristicna u odnosu na neke druge slicnog zanra. Ali, cim se zavrsi, nista od toga niti primenjujem niti pamtim iz serije jer zasto bih? Ona zato i sluzi, da se covek opusti i zasmeje, a dobro raspolozenje je pozitivno na organizam, pa tako njegova prica ne pije vodu.

Markoni

pre 7 godina

Pa zar je to lose okrenuti se bogu?On kao javna licnost,dopire do ljudi,vise nego svestenik.Decko je bio isuvise mali kada je poceo da glumi,to jest,roditelji su ga gurnuli u sve to,i nije mogao i znao donositi odluke za sebe.Sada je odrastao,i ima svoje misljenje,svoj stav.Mogu samo da zamislim sta je sve na setu video i doziveo sa onim razvratnikon.Pa pored njega bi i Lucifer se okrenuo bogu.

2+2=5

pre 7 godina

Sta Vas to tera da na svaki pomen Boga frcate ko zmija od vatre?
Sta?
Sta je Vama Bog skrivio?

I ako je po vasem i Bog ne postoji onda stvarno imate problem fokusa, zar ne?

stevan

pre 7 godina

u tekstu pise "okrenuo se religiji", a tacnija informacija je da je lik u privatnoj sekti (koja naravno kao i svaka sekta funkcionise pod izgovorom religije)
Izguglajte malo kojoj tacno "religiji" se okrenuo

Mogli

pre 7 godina

@ ner0n

Niko nije ljubomoran, niko nije zavistan. Ako je dosledan svoje vere, neka ne propagira o istoj i neka ne tera ostale da veruju u ono sto on veruje. Ovako je licemerno da prica o bilo cemu, a sam je ucestvovao u 'prljavstinama' o kojima govori.

denis lou

pre 7 godina

niste upoznati.Kao mlad je sve prosao u zivotu droga ,k**ve,blud,razvrwt izlasci droga.....zivit je krenuo stranputicom........mnogi zavrse lose,ali momak je nekako upao u crkvu i uz pomoc boga izasao iz tog pakla......sada zivi nirmalan zivot ......uz veru i blagostanje,oni su ga i izveli na pravi put......

Mia

pre 7 godina

Koliko su ga kao dete u seriji vredjali i omalovazavali nije ni cudo...Roditelji to zbog novca dopustali,jadno dete.Trebalo je da bude smesno a meni otuzno,uvek mi je bilo zao kako od njega prave budalu,pogotovu kad je usao u pubertet.

Amerikanac

pre 7 godina

Nikad nisam razumeo ljude koji se dive Carli Sinu. Ok glumac, drogirao se i imao pornicarke pored sebe, wow koji smeker. Mora da je prva zvezda koja je uradila tsko nesto. Meni je recimo veci smeker Di Kaprio koji cesto menja ribe i lik je vrhunski glumac. Carli Sin je klasicna rijaliti licnost.

lako je tudjim ...

pre 7 godina

(zujkic, 28. februar 2017 09:59)

Nisi hodao u njegovim cipelama, pa verovatno i ne znas bas sve detalje. Pare koje zarade deca-glumci idu na bankovne racune koje kontrolisu njihovi roditelji. Posao glumca nije lak, a pogotovo ne za dete kome je to u pocetku verovatno sve zabavno, a kasnije se pretvori u nocnu moru jer te reditelj vraca ponekad i da po 50 puta odglumis istu scenu ako nije zadovoljan. Uz sve to dete mora da pohadja i skolu, polaze ispite vanredno, jer ne moze da sedi sve vreme u skoli zbog snimanja. Plus presija od strane bolesno ambicioznih roditelja! Retko koja decja zvezda postane zvezda i u svetu odraslih. Prosto, svi te znaju kao detence iz filma ili serije, ali u kategoriji odraslih glumaca konkurencija je jeziva i to sto si bio decji gl umac ne daje ti prednost. A onda napune 18, bankovni racun predje na njihovo ime i dobiju ogromne pare s kojima ne znaju sta ce, jer su prakticno sebe vec ostvarili, a tek im je 18. Skolu su jedva zavrsili zbog snimanja i imaju ogromne rupetine u znanju tako da im nijedne studije vise ne idu od ruke. A cinjenica da ce posle citave decenije i po u kojima ih je svet gledao kao VIP-ove i docekivao na crvenom tepihu morati da udju u odelo anonimnog N.N. gradjanina - to udara direktno na njihov ego i ume bas da zaboli. Zato mnogi pronalaze utehu u alkoholu, drogama, provodu od danas do sutra ... Jednom recju, postaju kopije Carlija Harpera. Ili odu u neku drugu krajnost, kao ovaj ... Treba to razumeti!

y

pre 7 godina

@zujkic

To što on možda ne deli u humanitarne svrhe javno, ne mora da znači da u te svrhe ne uplaćuje uopšte (možda čovek samo ne voli time da se hvali)...

RX

pre 7 godina

Pazi komentare, tipa cude se sto je lik propao, sto se odao drogi, alkoholu, zenama, pa posle religija...

Mogu samo da kazem: "Decko, SVAKA CAST, rastao si pored Carli Sina i doziveo si te godine, svaka ti cast!"

Burazer

pre 7 godina

Kad bi znali sta se sve desava u toj industriji shvatili bi da decko nije propo ili flipno. Istrazite malo, nije on ovo rekao dzabe sinovi.

Mogli

pre 7 godina

Iako je po mom misljenju ovo jadno, postujem ga sa druge strane jer je dosledan i ne moze ostati dosledan ako prekrsi to u sta veruje. Ali ako je dosledan, taj novac koji je zaradio je prljav, iz njegovog ugla verovanja, zasto ga se onda ne odrekne!? Nego decko zaradio novac i sad izmislja toplu vodu, tako da nije dosledan onome u sta veruje a samim tim pokazuje koliko je licemeran.

NS BOY

pre 7 godina

@zujkic, po cemu si zakljucio da nije uplatio novac u dobrotvorne svrhe ? Cesto donosite sud o nekome ili necemu na osnovu pretpostavki.

Jenny

pre 7 godina

Svaki bivši narkoman nadje boga, što je legitimno, treba im nešto za šta bi se uhvatili.
Ali nemoj propovedati besmislice I oduzimati ono malo kvalitetnog humora na televiziji.

RUNNING WILD

pre 7 godina

Kada se naprave silna sr... u zivotu onda se mahom tek tada sete boga. A, da su ga od malena ovom ulogom proslavili, a sa druge strane poremetili zivot, tu nema spora. Mi cemo svakako gledati i dalje...

Dizelas

pre 7 godina

Klasicna prica - prvo sex, droga i rnr, a onda kad vise ne moze da to prati "okrene" se veri i pljuje one koji rade ino sto je on radio. Muka mi je visenod ovakvih.

Goran

pre 7 godina

Covek je zaradio bar 50 miliona $ od te serije samo na osnovu glume, i onda se setio da je to jako lose.
Prijatelju, ako si toliko iskren i veran bogu, pokloni sve pare koje si zaradio u dobrotvorne svrhe i pravac Manastir.

Woman

pre 7 godina

Ova njegova izjava je stara nekoliko godina. svojevremeno je izazvala brojne I negativne i pozitivne reakcije u SAD.
Logicno je da je "pukao", zamislite dete, pa posle tinejdzera koji zaradjuje 350.000 $ nedeljno! Sve mu je dostupno, I alkohol i droga i brza kola, okruzen kojekakvim likovima koji bi da se "ogrebu" za lovu i slavu... verovatno mu je beg u religiju spasio zivot, jer su mnoge decje zvezde lose zavrsile, setite se decaka iz "Sam u kuci", onog iz "Terminatora", nervni slom Britni Spirs. ...

gunđalo

pre 7 godina

Kako god okreneš, od novca koji zarade prsnu svi redom....
Nema sredine, ili bludničenje do besvesti ili ekstrem u nekoj veri, sekti i sl...
Nije se bunio dok je zarađivao silne pare...tužno

bbr

pre 7 godina

"to nije ono sto nas Biblija uci"....dakle on zaista veruje u zmije koje govore,device koje radjaju,nastanak zene od rebra,coveka koji je na mali brod uspeo milione zemaljskih vrsta da ukrca kao i hranu i vodu za sve njih....to je ono sto vas biblija uci.

zujkic

pre 7 godina

sto volim ovakve likove! napune se parama do balcaka, onda droga, brza kola, zene..... zatim otkriju boga i veru. naravno, ne pada mu napamet da vrati/uplati u dobrotvorne svrhe to sto je zaradio glumeci u bogohulnoj seriji. ipak, sto se mene licno tice bio je izvrstan i uzivam gledajuci ga!

zujkic

pre 7 godina

sto volim ovakve likove! napune se parama do balcaka, onda droga, brza kola, zene..... zatim otkriju boga i veru. naravno, ne pada mu napamet da vrati/uplati u dobrotvorne svrhe to sto je zaradio glumeci u bogohulnoj seriji. ipak, sto se mene licno tice bio je izvrstan i uzivam gledajuci ga!

lako je tudjim ...

pre 7 godina

(zujkic, 28. februar 2017 09:59)

Nisi hodao u njegovim cipelama, pa verovatno i ne znas bas sve detalje. Pare koje zarade deca-glumci idu na bankovne racune koje kontrolisu njihovi roditelji. Posao glumca nije lak, a pogotovo ne za dete kome je to u pocetku verovatno sve zabavno, a kasnije se pretvori u nocnu moru jer te reditelj vraca ponekad i da po 50 puta odglumis istu scenu ako nije zadovoljan. Uz sve to dete mora da pohadja i skolu, polaze ispite vanredno, jer ne moze da sedi sve vreme u skoli zbog snimanja. Plus presija od strane bolesno ambicioznih roditelja! Retko koja decja zvezda postane zvezda i u svetu odraslih. Prosto, svi te znaju kao detence iz filma ili serije, ali u kategoriji odraslih glumaca konkurencija je jeziva i to sto si bio decji gl umac ne daje ti prednost. A onda napune 18, bankovni racun predje na njihovo ime i dobiju ogromne pare s kojima ne znaju sta ce, jer su prakticno sebe vec ostvarili, a tek im je 18. Skolu su jedva zavrsili zbog snimanja i imaju ogromne rupetine u znanju tako da im nijedne studije vise ne idu od ruke. A cinjenica da ce posle citave decenije i po u kojima ih je svet gledao kao VIP-ove i docekivao na crvenom tepihu morati da udju u odelo anonimnog N.N. gradjanina - to udara direktno na njihov ego i ume bas da zaboli. Zato mnogi pronalaze utehu u alkoholu, drogama, provodu od danas do sutra ... Jednom recju, postaju kopije Carlija Harpera. Ili odu u neku drugu krajnost, kao ovaj ... Treba to razumeti!

RX

pre 7 godina

Pazi komentare, tipa cude se sto je lik propao, sto se odao drogi, alkoholu, zenama, pa posle religija...

Mogu samo da kazem: "Decko, SVAKA CAST, rastao si pored Carli Sina i doziveo si te godine, svaka ti cast!"

Woman

pre 7 godina

Ova njegova izjava je stara nekoliko godina. svojevremeno je izazvala brojne I negativne i pozitivne reakcije u SAD.
Logicno je da je "pukao", zamislite dete, pa posle tinejdzera koji zaradjuje 350.000 $ nedeljno! Sve mu je dostupno, I alkohol i droga i brza kola, okruzen kojekakvim likovima koji bi da se "ogrebu" za lovu i slavu... verovatno mu je beg u religiju spasio zivot, jer su mnoge decje zvezde lose zavrsile, setite se decaka iz "Sam u kuci", onog iz "Terminatora", nervni slom Britni Spirs. ...

Labelo

pre 7 godina

Ne mogu da se slozim sa njegovom izjavom da prestanem da gledam seriju jer je puna prljavstina i nanosi zlo. Serija je zabavna i prilicno me nasmeje, ima dobrih fora jer je dosta karakteristicna u odnosu na neke druge slicnog zanra. Ali, cim se zavrsi, nista od toga niti primenjujem niti pamtim iz serije jer zasto bih? Ona zato i sluzi, da se covek opusti i zasmeje, a dobro raspolozenje je pozitivno na organizam, pa tako njegova prica ne pije vodu.

Dizelas

pre 7 godina

Klasicna prica - prvo sex, droga i rnr, a onda kad vise ne moze da to prati "okrene" se veri i pljuje one koji rade ino sto je on radio. Muka mi je visenod ovakvih.

stevan

pre 7 godina

u tekstu pise "okrenuo se religiji", a tacnija informacija je da je lik u privatnoj sekti (koja naravno kao i svaka sekta funkcionise pod izgovorom religije)
Izguglajte malo kojoj tacno "religiji" se okrenuo

rosonero

pre 7 godina

ono sto ne razume 90 % komentatora ,je da je njega ta industrija zabave( koja i promavise raspadanje drustva ) uvukla u to jos kao dete ,koje ne razume nista , iskoristili ga , zaradili puno novca ,dali njemu deo . sta uradi mlad covek sa puno novca ,totalno poludi ,oda se porocima , jer mu drustvo i okolina to namecu kao kul . covek dosao u malo ozbiljnije godine ,malo sazreo , shvatio greske i otisao na pravu stranu ! to je retkost , jer oko sebe svaki dan vidjam dzibere koji imaju malo novca i u 40 i 50 godina rade ovo i glume ludilo , a on je i pored novca uspeo to da uradi , to pokazuje vecu dozu zrelosti a ovi sto su se nakacili ko papagaji da vrati novac , neka se zapitaju da li bi se oni odrekli novca , jer je on obmanut kao drte uvucen u ovo i oduzeta mu je prilika da se skoluje i opredeli cime ce da se bavi kad odraste ,vec je gluma jedino sto zna da radi a tim novce ce uloziti u svoju buducnost i ono za sta se opredeli .

Goran

pre 7 godina

Covek je zaradio bar 50 miliona $ od te serije samo na osnovu glume, i onda se setio da je to jako lose.
Prijatelju, ako si toliko iskren i veran bogu, pokloni sve pare koje si zaradio u dobrotvorne svrhe i pravac Manastir.

2+2=5

pre 7 godina

Sta Vas to tera da na svaki pomen Boga frcate ko zmija od vatre?
Sta?
Sta je Vama Bog skrivio?

I ako je po vasem i Bog ne postoji onda stvarno imate problem fokusa, zar ne?

bbr

pre 7 godina

"to nije ono sto nas Biblija uci"....dakle on zaista veruje u zmije koje govore,device koje radjaju,nastanak zene od rebra,coveka koji je na mali brod uspeo milione zemaljskih vrsta da ukrca kao i hranu i vodu za sve njih....to je ono sto vas biblija uci.

gunđalo

pre 7 godina

Kako god okreneš, od novca koji zarade prsnu svi redom....
Nema sredine, ili bludničenje do besvesti ili ekstrem u nekoj veri, sekti i sl...
Nije se bunio dok je zarađivao silne pare...tužno

cucko mudrac

pre 7 godina

bravo produhovljeni sad vrati silne milione sto si zaradio pa onda kritikuj
Tesko licemerje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nemanja, 28. februar 2017 16:47) Pa vratio je. Ne razumes? Opet se to slilo u dzepove onih koji su mu dali lovu. Tako to ide. Steven Tyler iz Aerosmitha je izjavio da su on i momci iz benda seli da izracunaju koliko su priblizno dali za drogu u toku karijere, i dosli do cifre oko 15 miliona dolara...To je show bizz. Gde je i u kom poretku normalno da se glumcima za uloge u debilnim serijama daju milioni dolara, osim ako oni to opet ne spiskaju na drogu ili kocku, ku*-ve, skupe automobile i kucerine? A oni koji drze te biznise su i najveci ulagaci u industriju zabave...

Jenny

pre 7 godina

Svaki bivši narkoman nadje boga, što je legitimno, treba im nešto za šta bi se uhvatili.
Ali nemoj propovedati besmislice I oduzimati ono malo kvalitetnog humora na televiziji.

y

pre 7 godina

@zujkic

To što on možda ne deli u humanitarne svrhe javno, ne mora da znači da u te svrhe ne uplaćuje uopšte (možda čovek samo ne voli time da se hvali)...

djoledjole

pre 7 godina

Bravo za momka. Trazi svoj put, a to sto je zadrzao pare je njegova stvar. Poceo je da gleda u sebe i to uvek donosi boljitak ali i osudu.

Markoni

pre 7 godina

Pa zar je to lose okrenuti se bogu?On kao javna licnost,dopire do ljudi,vise nego svestenik.Decko je bio isuvise mali kada je poceo da glumi,to jest,roditelji su ga gurnuli u sve to,i nije mogao i znao donositi odluke za sebe.Sada je odrastao,i ima svoje misljenje,svoj stav.Mogu samo da zamislim sta je sve na setu video i doziveo sa onim razvratnikon.Pa pored njega bi i Lucifer se okrenuo bogu.

Burazer

pre 7 godina

Kad bi znali sta se sve desava u toj industriji shvatili bi da decko nije propo ili flipno. Istrazite malo, nije on ovo rekao dzabe sinovi.

Mogli

pre 7 godina

Iako je po mom misljenju ovo jadno, postujem ga sa druge strane jer je dosledan i ne moze ostati dosledan ako prekrsi to u sta veruje. Ali ako je dosledan, taj novac koji je zaradio je prljav, iz njegovog ugla verovanja, zasto ga se onda ne odrekne!? Nego decko zaradio novac i sad izmislja toplu vodu, tako da nije dosledan onome u sta veruje a samim tim pokazuje koliko je licemeran.

Josef

pre 7 godina

Dzejkovo jevandjelje:
" Okrenite se Bogu, ali prvo zaradite milione. Nakon toga, osudjujte kako ste taj novac zaradili, ali novac ne vracajte ipak ste ga vi zaradili i kao milioner je najbolje okrenuti se Bogu. Amin"

Amerikanac

pre 7 godina

Nikad nisam razumeo ljude koji se dive Carli Sinu. Ok glumac, drogirao se i imao pornicarke pored sebe, wow koji smeker. Mora da je prva zvezda koja je uradila tsko nesto. Meni je recimo veci smeker Di Kaprio koji cesto menja ribe i lik je vrhunski glumac. Carli Sin je klasicna rijaliti licnost.

RUNNING WILD

pre 7 godina

Kada se naprave silna sr... u zivotu onda se mahom tek tada sete boga. A, da su ga od malena ovom ulogom proslavili, a sa druge strane poremetili zivot, tu nema spora. Mi cemo svakako gledati i dalje...

NS BOY

pre 7 godina

@zujkic, po cemu si zakljucio da nije uplatio novac u dobrotvorne svrhe ? Cesto donosite sud o nekome ili necemu na osnovu pretpostavki.

Филип

pre 7 godina

А шта, богатима није дозвољено да верују у Бога? Дечко је паре зарадио, није их украо, иако је серија сама по себи била каква је била. Не могу да разумем какви смо ми то људи постали зли и све нам смета. По попису, највећи број људи се изјаснио да су верници, али ја ретко виђам људе који се понашају у складу са вером.

Mogli

pre 7 godina

@ ner0n

Niko nije ljubomoran, niko nije zavistan. Ako je dosledan svoje vere, neka ne propagira o istoj i neka ne tera ostale da veruju u ono sto on veruje. Ovako je licemerno da prica o bilo cemu, a sam je ucestvovao u 'prljavstinama' o kojima govori.

Mia

pre 7 godina

Koliko su ga kao dete u seriji vredjali i omalovazavali nije ni cudo...Roditelji to zbog novca dopustali,jadno dete.Trebalo je da bude smesno a meni otuzno,uvek mi je bilo zao kako od njega prave budalu,pogotovu kad je usao u pubertet.

denis lou

pre 7 godina

niste upoznati.Kao mlad je sve prosao u zivotu droga ,k**ve,blud,razvrwt izlasci droga.....zivit je krenuo stranputicom........mnogi zavrse lose,ali momak je nekako upao u crkvu i uz pomoc boga izasao iz tog pakla......sada zivi nirmalan zivot ......uz veru i blagostanje,oni su ga i izveli na pravi put......

PA

pre 7 godina

LAko je tudjim ,odlican opis sta se dogadja sa tom decom .Prva recenica mi se najvise svidja ,zaista niko od nas ne nosi njegove cipele .Klinaac je rastao u svetu odraslih ,on i nije bio dete kao svako dete i onda kad postane malo vise svestan sveta i okoline vidi da ima 50,60 miliona na racunu ,poprilicno nezgodna stvar .NJega samo roditelji mogu da sacuvaju ako su normalni ,al i to je pitanje sa tolikim parama .

Које схватање...

pre 7 godina

"to nije ono sto nas Biblija uci"....dakle on zaista veruje u zmije koje govore,device koje radjaju,nastanak zene od rebra,coveka koji je na mali brod uspeo milione zemaljskih vrsta da ukrca kao i hranu i vodu za sve njih....to je ono sto vas biblija uci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 28. februar 2017 10:54)

Скоро нисам прочитао глупљи коментар. Разумем да ти се нека религија не допада, али овако површно схватање је забрињавајуће. Мислим и да је злонамерно, али не видим потребу да вређамо Јевреје и хришћане оваквим изјавама и оваквим размишљањем. Није лепо. Али добро. Свако спрам себе посматра свет. Разумем те, али те не подржавам.

Pozdrav svima

pre 7 godina

Interesantno kako svi osudjuju show biznis i grand show itd.Pa ljudi ko vas uopste tera da gledate te emisije i televizije ? To me podseca na ono " nisam ja kriv sto sam prevario zenu nego me je ku..a privuklaa tako sto je bila lepa i doterana" .E to je za mene licemerje.

Mogli

pre 7 godina

@ rosonero

Jeste, iskoristili su ga svi zivi. A on je bio siroce bez roditelja i igde ikoga ko moze da odluci umesto njega da li je to dobro ili ne.

Bane

pre 7 godina

Da li bi to uradio da je Čarli otpušten iz serije?

Ko je gledao celu 9. sezonu (prvu scenu sa A. Kučerom), zna na koju scenu mislim.

Uzgred, da je serija postala nikad nastranija od 9. sezone pa do kraja, to svakako...

zujkic

pre 7 godina

sto volim ovakve likove! napune se parama do balcaka, onda droga, brza kola, zene..... zatim otkriju boga i veru. naravno, ne pada mu napamet da vrati/uplati u dobrotvorne svrhe to sto je zaradio glumeci u bogohulnoj seriji. ipak, sto se mene licno tice bio je izvrstan i uzivam gledajuci ga!

Amerikanac

pre 7 godina

Nikad nisam razumeo ljude koji se dive Carli Sinu. Ok glumac, drogirao se i imao pornicarke pored sebe, wow koji smeker. Mora da je prva zvezda koja je uradila tsko nesto. Meni je recimo veci smeker Di Kaprio koji cesto menja ribe i lik je vrhunski glumac. Carli Sin je klasicna rijaliti licnost.

bbr

pre 7 godina

"to nije ono sto nas Biblija uci"....dakle on zaista veruje u zmije koje govore,device koje radjaju,nastanak zene od rebra,coveka koji je na mali brod uspeo milione zemaljskih vrsta da ukrca kao i hranu i vodu za sve njih....to je ono sto vas biblija uci.

2+2=5

pre 7 godina

Sta Vas to tera da na svaki pomen Boga frcate ko zmija od vatre?
Sta?
Sta je Vama Bog skrivio?

I ako je po vasem i Bog ne postoji onda stvarno imate problem fokusa, zar ne?

Markoni

pre 7 godina

Pa zar je to lose okrenuti se bogu?On kao javna licnost,dopire do ljudi,vise nego svestenik.Decko je bio isuvise mali kada je poceo da glumi,to jest,roditelji su ga gurnuli u sve to,i nije mogao i znao donositi odluke za sebe.Sada je odrastao,i ima svoje misljenje,svoj stav.Mogu samo da zamislim sta je sve na setu video i doziveo sa onim razvratnikon.Pa pored njega bi i Lucifer se okrenuo bogu.

denis lou

pre 7 godina

niste upoznati.Kao mlad je sve prosao u zivotu droga ,k**ve,blud,razvrwt izlasci droga.....zivit je krenuo stranputicom........mnogi zavrse lose,ali momak je nekako upao u crkvu i uz pomoc boga izasao iz tog pakla......sada zivi nirmalan zivot ......uz veru i blagostanje,oni su ga i izveli na pravi put......

Mia

pre 7 godina

Koliko su ga kao dete u seriji vredjali i omalovazavali nije ni cudo...Roditelji to zbog novca dopustali,jadno dete.Trebalo je da bude smesno a meni otuzno,uvek mi je bilo zao kako od njega prave budalu,pogotovu kad je usao u pubertet.

RX

pre 7 godina

Pazi komentare, tipa cude se sto je lik propao, sto se odao drogi, alkoholu, zenama, pa posle religija...

Mogu samo da kazem: "Decko, SVAKA CAST, rastao si pored Carli Sina i doziveo si te godine, svaka ti cast!"

Burazer

pre 7 godina

Kad bi znali sta se sve desava u toj industriji shvatili bi da decko nije propo ili flipno. Istrazite malo, nije on ovo rekao dzabe sinovi.

djoledjole

pre 7 godina

Bravo za momka. Trazi svoj put, a to sto je zadrzao pare je njegova stvar. Poceo je da gleda u sebe i to uvek donosi boljitak ali i osudu.

Goran

pre 7 godina

Covek je zaradio bar 50 miliona $ od te serije samo na osnovu glume, i onda se setio da je to jako lose.
Prijatelju, ako si toliko iskren i veran bogu, pokloni sve pare koje si zaradio u dobrotvorne svrhe i pravac Manastir.

lako je tudjim ...

pre 7 godina

(zujkic, 28. februar 2017 09:59)

Nisi hodao u njegovim cipelama, pa verovatno i ne znas bas sve detalje. Pare koje zarade deca-glumci idu na bankovne racune koje kontrolisu njihovi roditelji. Posao glumca nije lak, a pogotovo ne za dete kome je to u pocetku verovatno sve zabavno, a kasnije se pretvori u nocnu moru jer te reditelj vraca ponekad i da po 50 puta odglumis istu scenu ako nije zadovoljan. Uz sve to dete mora da pohadja i skolu, polaze ispite vanredno, jer ne moze da sedi sve vreme u skoli zbog snimanja. Plus presija od strane bolesno ambicioznih roditelja! Retko koja decja zvezda postane zvezda i u svetu odraslih. Prosto, svi te znaju kao detence iz filma ili serije, ali u kategoriji odraslih glumaca konkurencija je jeziva i to sto si bio decji gl umac ne daje ti prednost. A onda napune 18, bankovni racun predje na njihovo ime i dobiju ogromne pare s kojima ne znaju sta ce, jer su prakticno sebe vec ostvarili, a tek im je 18. Skolu su jedva zavrsili zbog snimanja i imaju ogromne rupetine u znanju tako da im nijedne studije vise ne idu od ruke. A cinjenica da ce posle citave decenije i po u kojima ih je svet gledao kao VIP-ove i docekivao na crvenom tepihu morati da udju u odelo anonimnog N.N. gradjanina - to udara direktno na njihov ego i ume bas da zaboli. Zato mnogi pronalaze utehu u alkoholu, drogama, provodu od danas do sutra ... Jednom recju, postaju kopije Carlija Harpera. Ili odu u neku drugu krajnost, kao ovaj ... Treba to razumeti!

NS BOY

pre 7 godina

@zujkic, po cemu si zakljucio da nije uplatio novac u dobrotvorne svrhe ? Cesto donosite sud o nekome ili necemu na osnovu pretpostavki.

Dizelas

pre 7 godina

Klasicna prica - prvo sex, droga i rnr, a onda kad vise ne moze da to prati "okrene" se veri i pljuje one koji rade ino sto je on radio. Muka mi je visenod ovakvih.

Mogli

pre 7 godina

Iako je po mom misljenju ovo jadno, postujem ga sa druge strane jer je dosledan i ne moze ostati dosledan ako prekrsi to u sta veruje. Ali ako je dosledan, taj novac koji je zaradio je prljav, iz njegovog ugla verovanja, zasto ga se onda ne odrekne!? Nego decko zaradio novac i sad izmislja toplu vodu, tako da nije dosledan onome u sta veruje a samim tim pokazuje koliko je licemeran.

Jenny

pre 7 godina

Svaki bivši narkoman nadje boga, što je legitimno, treba im nešto za šta bi se uhvatili.
Ali nemoj propovedati besmislice I oduzimati ono malo kvalitetnog humora na televiziji.

rosonero

pre 7 godina

ono sto ne razume 90 % komentatora ,je da je njega ta industrija zabave( koja i promavise raspadanje drustva ) uvukla u to jos kao dete ,koje ne razume nista , iskoristili ga , zaradili puno novca ,dali njemu deo . sta uradi mlad covek sa puno novca ,totalno poludi ,oda se porocima , jer mu drustvo i okolina to namecu kao kul . covek dosao u malo ozbiljnije godine ,malo sazreo , shvatio greske i otisao na pravu stranu ! to je retkost , jer oko sebe svaki dan vidjam dzibere koji imaju malo novca i u 40 i 50 godina rade ovo i glume ludilo , a on je i pored novca uspeo to da uradi , to pokazuje vecu dozu zrelosti a ovi sto su se nakacili ko papagaji da vrati novac , neka se zapitaju da li bi se oni odrekli novca , jer je on obmanut kao drte uvucen u ovo i oduzeta mu je prilika da se skoluje i opredeli cime ce da se bavi kad odraste ,vec je gluma jedino sto zna da radi a tim novce ce uloziti u svoju buducnost i ono za sta se opredeli .

Mogli

pre 7 godina

@ ner0n

Niko nije ljubomoran, niko nije zavistan. Ako je dosledan svoje vere, neka ne propagira o istoj i neka ne tera ostale da veruju u ono sto on veruje. Ovako je licemerno da prica o bilo cemu, a sam je ucestvovao u 'prljavstinama' o kojima govori.

Labelo

pre 7 godina

Ne mogu da se slozim sa njegovom izjavom da prestanem da gledam seriju jer je puna prljavstina i nanosi zlo. Serija je zabavna i prilicno me nasmeje, ima dobrih fora jer je dosta karakteristicna u odnosu na neke druge slicnog zanra. Ali, cim se zavrsi, nista od toga niti primenjujem niti pamtim iz serije jer zasto bih? Ona zato i sluzi, da se covek opusti i zasmeje, a dobro raspolozenje je pozitivno na organizam, pa tako njegova prica ne pije vodu.

Које схватање...

pre 7 godina

"to nije ono sto nas Biblija uci"....dakle on zaista veruje u zmije koje govore,device koje radjaju,nastanak zene od rebra,coveka koji je na mali brod uspeo milione zemaljskih vrsta da ukrca kao i hranu i vodu za sve njih....to je ono sto vas biblija uci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbr, 28. februar 2017 10:54)

Скоро нисам прочитао глупљи коментар. Разумем да ти се нека религија не допада, али овако површно схватање је забрињавајуће. Мислим и да је злонамерно, али не видим потребу да вређамо Јевреје и хришћане оваквим изјавама и оваквим размишљањем. Није лепо. Али добро. Свако спрам себе посматра свет. Разумем те, али те не подржавам.

stevan

pre 7 godina

u tekstu pise "okrenuo se religiji", a tacnija informacija je da je lik u privatnoj sekti (koja naravno kao i svaka sekta funkcionise pod izgovorom religije)
Izguglajte malo kojoj tacno "religiji" se okrenuo

y

pre 7 godina

@zujkic

To što on možda ne deli u humanitarne svrhe javno, ne mora da znači da u te svrhe ne uplaćuje uopšte (možda čovek samo ne voli time da se hvali)...

cucko mudrac

pre 7 godina

bravo produhovljeni sad vrati silne milione sto si zaradio pa onda kritikuj
Tesko licemerje
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nemanja, 28. februar 2017 16:47) Pa vratio je. Ne razumes? Opet se to slilo u dzepove onih koji su mu dali lovu. Tako to ide. Steven Tyler iz Aerosmitha je izjavio da su on i momci iz benda seli da izracunaju koliko su priblizno dali za drogu u toku karijere, i dosli do cifre oko 15 miliona dolara...To je show bizz. Gde je i u kom poretku normalno da se glumcima za uloge u debilnim serijama daju milioni dolara, osim ako oni to opet ne spiskaju na drogu ili kocku, ku*-ve, skupe automobile i kucerine? A oni koji drze te biznise su i najveci ulagaci u industriju zabave...

Woman

pre 7 godina

Ova njegova izjava je stara nekoliko godina. svojevremeno je izazvala brojne I negativne i pozitivne reakcije u SAD.
Logicno je da je "pukao", zamislite dete, pa posle tinejdzera koji zaradjuje 350.000 $ nedeljno! Sve mu je dostupno, I alkohol i droga i brza kola, okruzen kojekakvim likovima koji bi da se "ogrebu" za lovu i slavu... verovatno mu je beg u religiju spasio zivot, jer su mnoge decje zvezde lose zavrsile, setite se decaka iz "Sam u kuci", onog iz "Terminatora", nervni slom Britni Spirs. ...

RUNNING WILD

pre 7 godina

Kada se naprave silna sr... u zivotu onda se mahom tek tada sete boga. A, da su ga od malena ovom ulogom proslavili, a sa druge strane poremetili zivot, tu nema spora. Mi cemo svakako gledati i dalje...

Josef

pre 7 godina

Dzejkovo jevandjelje:
" Okrenite se Bogu, ali prvo zaradite milione. Nakon toga, osudjujte kako ste taj novac zaradili, ali novac ne vracajte ipak ste ga vi zaradili i kao milioner je najbolje okrenuti se Bogu. Amin"

gunđalo

pre 7 godina

Kako god okreneš, od novca koji zarade prsnu svi redom....
Nema sredine, ili bludničenje do besvesti ili ekstrem u nekoj veri, sekti i sl...
Nije se bunio dok je zarađivao silne pare...tužno

Филип

pre 7 godina

А шта, богатима није дозвољено да верују у Бога? Дечко је паре зарадио, није их украо, иако је серија сама по себи била каква је била. Не могу да разумем какви смо ми то људи постали зли и све нам смета. По попису, највећи број људи се изјаснио да су верници, али ја ретко виђам људе који се понашају у складу са вером.

Pozdrav svima

pre 7 godina

Interesantno kako svi osudjuju show biznis i grand show itd.Pa ljudi ko vas uopste tera da gledate te emisije i televizije ? To me podseca na ono " nisam ja kriv sto sam prevario zenu nego me je ku..a privuklaa tako sto je bila lepa i doterana" .E to je za mene licemerje.

Bane

pre 7 godina

Da li bi to uradio da je Čarli otpušten iz serije?

Ko je gledao celu 9. sezonu (prvu scenu sa A. Kučerom), zna na koju scenu mislim.

Uzgred, da je serija postala nikad nastranija od 9. sezone pa do kraja, to svakako...

Mogli

pre 7 godina

@ rosonero

Jeste, iskoristili su ga svi zivi. A on je bio siroce bez roditelja i igde ikoga ko moze da odluci umesto njega da li je to dobro ili ne.

PA

pre 7 godina

LAko je tudjim ,odlican opis sta se dogadja sa tom decom .Prva recenica mi se najvise svidja ,zaista niko od nas ne nosi njegove cipele .Klinaac je rastao u svetu odraslih ,on i nije bio dete kao svako dete i onda kad postane malo vise svestan sveta i okoline vidi da ima 50,60 miliona na racunu ,poprilicno nezgodna stvar .NJega samo roditelji mogu da sacuvaju ako su normalni ,al i to je pitanje sa tolikim parama .