Sreda, 17.08.2016.

16:05

Romantika ili nešto drugo: Šta se krije iza najlepše priče Rija?

Izvor: BBC

Romantika ili nešto drugo: Šta se krije iza najlepše prièe Rija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

bata

pre 7 godina

Danas, kada su polovi izjednačeni, više je rizikovo on. Ogolio je svoju
intimu i potpuno se otvorio pred miliardama ljudi. Dovojka je mogla da
ga odbije bez ikakvih problema da je to želela. A on bi ostao odbijen i
ismetan pred smim ljudima. Prema tome, sav rizik je njegov.

Vladimir

pre 7 godina

e volim ove borce za prava žena... pa mogla je lepo da mu kaže kako ne može da donese odluku u tom trenutku zbog, jelte, situacije u kojoj se nalazi. takođe može da se predomisli, a može i da odbije, i to baš zbog načina na koji je prošena... imala je izbor. šta je problem. njegov izbor je način na koji je to uradio, a njen hoće li pristati.

GROBARI KNIN

pre 7 godina

a brt dugogodisnja veza sami kazete sta radi sa njim to vreme ako ne zeli mislim onda se mozemi pitat kakve su njene namere prema momku...

Alisa

pre 7 godina

Manipulacija. Klasicna. Sa elementima cistog sebicluka jer joj nije dozvolio da momenat radosti zbog njenog uspeha bude posvecen samo njoj i tom uspehu.

onako

pre 7 godina

Sad da li je manipulacija ili ne, moramo znati njihove odnose, dakle - pojma nemamo.

Ali ono što je bitno reći je sledeće: ovo NIJE romantika i nemojte puniti glave klincima time da jeste. Tačnije, možda u njihvoj ili američkoj kulturi jeste, ali kod nas nije i ne očekujte ovakve predstave.

vlad

pre 7 godina

Zanimljivo, da su to učinili Amerikanac i Amerikanka ili Francuz i Francuskinja to bi bio naj romatičniji čin prosidbe ikada. Ovako, odmah se sumnja. Kao da eskluzivu na romantiku ima jedino zapad.

Hartigan

pre 7 godina

Iskoristio devojku da bude na televiziji. A i svima je ispran mozak sa američkim filmovima, gde plaćenici oponašaju patetične scene

Lola

pre 7 godina

Ja verujem da je on ubedjen da je u pitanju romantika, ali je najgora manipulacija. Ne zato sto ju je pitao da se uda za njega pred milionskim auditorijem (veridba uvek moze da se raskine, zar ne), vec sto je ukrao njen trenutak, ono za sto se ona godinama mucila i zelela, za sta je zivela (i bila uspesnija od njega) i ucinio da se vrti oko njega. Ne znam da li je to uradio svesno, ili iz najbolje namere, ali to sto je uradio je ruzno.

Balvan

pre 7 godina

Nesto mi govori da je onaj citat od jedne singl ribe koja bar jednom sedmicno kaci citate koji govore kako je divno i samostalno biti singl.

bopal

pre 7 godina

mrzim napucane javne prosidbe. jednako mrzim i trenutno modernu pretpostavku da je sve sto se nekim zenama ne svidja smisljena manipulacija sa ciljem da muskarci kontrolisu zene. drustvena uloga muskarca je da povlaci prvi potez, mnoge zene cene muskarce koji se necim izdvajaju od proseka, u kini postoji visak mladih muskaraca, ima na netu dosta video klipova sa slicnom temom. zasto se teza da je u pitanju pogresan pristup i podleganje socijalnim pritiscima i stereotipima u startu odbacuje?

Даки

pre 7 godina

ономад на РТС-у лик урла, прекида новогодишњи програм уживо и проси водитељку...

Mirko

pre 7 godina

Vidi se da je voli, a vidi se i da je ona premlada i da nije sasvim sigurna u to, isto tako vidi se da je više bila za - nego protiv, kao i da u početku nije znala šta da kaže. To je bio šok. Možda i nije trebao to tada da uradi.
Možda se bojao reakcije, možda je mislio da će to biti najlepši momenat za tako nešto... Ko će znati.
Manipulacija.. hm, koliko manipulacija prave i žene i muškarci a da se to tako ne naziva, iako realno jesu? To su načini da se dobije ono što se želi i to nekim igricama, korišćenjem partnerove slabosti, kontrolom, ucenom decom i milion sličnih stvari.
Ja sam u ovom slučaju 55:45 da je ovo ok. Jer, mogla je da kaže: ne, mogla je da kaže: hajde odlučiću sutra, ne mogu sada - u šoku sam, što da ne?
Ali cura je mlada i veoma fina, nije htela da ga razočara iako možda njena veza i ljubav nisu "zreli" za brak. S druge strane, možda je i bolje ranije da se uda nego da čeka sto godina princa na belom konju i na kraju ništa.
Ko će znati šta bi bilo - kad bi bilo...

Mikiveliki

pre 7 godina

Свака ствар на свету може да се посматра најмање из два угла. Има неке логике и истине у тези неких, да се не ради о веома "пристојном " гесту. Лично не мислим да се момак одлучио на овај корак да би је "матирао ", а и она није сигурно толико наивна да би рекла ДА, из разлога да је не би осудили. Једноставно, нека им је са срећом, а паметовање оставимо за неке битније ствари.

Marija

pre 7 godina

Није романтика. Просидба је искључиво лични чин. Шта је очекивао да постигне пред укљученим камерама?

bane

pre 7 godina

Hajde, šta se ložite, kada je pa neka žena odbila udaju?? Pa to je za njih medalja svih medalja, diploma svih diploma, dostignuće svih dostignuća. Sto medalja sa olimpijade nije vredno jedne udaje. Kakvi rekordi, kakva postolja, kakvi bakrači, ako ostane usedelica? Nije važno učestvovati, važno je udati se! :)

beogradjanka

pre 7 godina

Muska manipulacija! O boze kakve gluposti! Da, covek je sigurno razmisljao: Ima da je zaprosim pred celim svetom tako da ne moze da me odbije! A sto posle treba s njom da provede ostatak zivota, to nije bitno, o tome sigurno nije razmisljao. Ja sam zena, ali definitivno mislim da rec "manipulacija" bolje ide uz pridev "zenska"! Ova Kineskinja moze uvek da se predomisli, kakve veze ima sto je rekla "da", nista se ne mora.

Mirka

pre 7 godina

Svaka cast! Covek je pokazao ne samo da ima hrabrosti da skace i pravi salta sa desetke, vec i da ima veliko srce i pokaze koliko voli tu zenu, pred celim svetom. Ruza, dijamant, pa samo bi lujka odbila takvog smekera i romantika.

čanjski

pre 7 godina

koliko neudatih i single devojaka ima u srbiji. a jedva cekaju ovo. a ove ostale sto su u komplikovanoj vezi,mole boga,ali su njihovi muskarci prezauzeti kriminalom,teretanom,svalerkama ili su u zatvoru

jelena

pre 7 godina

Prosidba je jedan vrlo intiman cin, za cetri oka. Javne prosidbe su mi degutantne, ali smanjuje se sansa od odbijanja pa verujem da se neki muskarci bas zbog toga odlucuju na takav pozez.

danen

pre 7 godina

Kada se prosi javno,prosi se tako da vec znas odgovor na pitanje,i radis to zbog lepseg dozivljaja za nju i tebe.Ako ovaj stvarno to nije znao pa je iskoristio ovaj trenutak da sazna,onda nemam reci...

posmatrac

pre 7 godina

on to tako nije video sigurno. on bi se jednako izblamirao da ga je odbila i vise bi se ljudi njemu smejali nego sto bi iko nju prikazao kao neku zlocu... apsolutno pogresno interpretirano ovim clankom. sve na svetu ima dva lica "medalje", sve moze da se posmatra "crno ili belo". uvek ima onih koji ce u svemu lepom da nadju nesto grozno. ako se dokaze da je manipulator i takav maher onda mogu da razumem, ali nekoga proceniti i oceniti pre nego ga upoznas je plitko. bolje bi bilo da u svemu losem nadju nesto dobro... znate onu: pesimista vidi polupraznu, a optimista polupunu casu... i to moze da se izokrene... da li je polupuna zapravo pesimisticna casa, jer se nesto trosi i vec se potrosilo do pola, ostalo je jos samo pola!?... i tako u nedogled!

Sergio

pre 7 godina

Pa to njih dvoje najbolje znaju sta je.Zene su te koje cesce u vezi potezu temu braka i kada da se desi.Ako mu je ona vec to nagovestavala da bi volela u skorije vreme i cimala ga da razmislja o tome onda joj ovo dodje kao veliki dokaz njegove ljubavi. Ako ona nikad to nije pominjala ili jos gore da je govorila da ne zeli jos uvek a ovaj to uradio onda je to cista manipulaci(on zna najbolje zasto bas sada).

nikola

pre 7 godina

Mislim da nije fer, makar iz najbolje namere, staviti nekog u poziciju da odlucuje o svojoj sudbini pred ogromnim auditorijumom. To jeste privatna stvar ali danas je izgleda normalno deliti intimne trenutke sa drugima.
Ne znam sta devojka misli ali on joj je ovim gestom "ukrao" momentum i umesto da joj prepusti da uziva u sportskoj slavi i emocijama nepotrebno je dodao ulje na vatru. Mogao je malo da saceka...

kokobil

pre 7 godina

Samo ako je 100% siguran da će reći da. Ako su ranije pričali o tome, i ako mu je ona nekako nagovijestiča da to želi. U protivnom je ružno, stavlja je u neugodnu poziciju i krade njenij pet minuta slave.

Da, da...

pre 7 godina

Slazem se sa komentarom u tekstu. Jedini nacin da ovo ne bude pritisak i manipulacija je da su oni vec planirali zajednicki zivot i ovako sve to samo potvrdili. U suprotnom jeste manipulacija, posebno ako ona nije sigurna da li zeli da se uda. Ovakve stvari bi ipak trebalo da se dogadjaju u intimnoj atmosferi ili bar intimnijoj, svakako ne pred milionima nepoznatih ljudi. Ovako je ispao pobednik i on, a ne samo ona koja se izborila za postolje. Zamišljam kako bi bilo da je opušteno rekla ne.

fc

pre 7 godina

Ako vec govorimo o manipulaciji, vas tekst je manipulacija jer potencijalnu manipulaciju kategorisete bez ikakvog objasnjenja kao musku, samo zato sto je akter muskarac. To jeste manipulacija - skolski primer

mn

pre 7 godina

Uopste se ne slazem sa negativnim komentarima...on je rizikovao...da ga je odbila ceo svet bi mu se smejao tako da je ovo uradio zbog romantike, a ne da bi vrsio pritisak na nju

Princeza

pre 7 godina

Podsvesna manipulacija.
Spolja - romantika. Iznutra - hajde da vidim da li ćeš me odbiti pred svetom.
U svakom slučaju - pritisak.

Rubaška

pre 7 godina

Pa, ja mislim da je taj gest manipulativan u slučaju da znaš da devojka nece se uda, petparački ako znaš da hoće, nezreo ako ne znaš da li hoće, a u svakom slučaju nije romantičan jer nije intiman. Inače, baš mi je drago da me neki pitao za mišljenje, hvala vam puno. Idemo Srbija, puni domagoje!!

Nenad

pre 7 godina

Pa ne bi bila okrutna, njegov problem je što je tada zaprosio. Bolje da kaže "ne" nego da zbog jednog izdanja tabloida širom sveta prihvati da se uda za pogrešnog. Ali to je tačno mali pokazatelj kako žene rade sve zarad društvene prihvaćenosti. Od šminke, do garderobe. Da ne pominjem kako "moraju" non stop biti nasmejane. Samo da društvo ne osuđuje.

pucqa

pre 7 godina

jeste bzvz sto je zaprosio u momentu kad je trebalo da se raduje svom uspehu na olimpijadi, tesko je tako javno reci ne, ali nista je ne sprecava da ga odbije kasnije... ako vec izjavljuje da joj je rano za udaju, onda bolje da raskine... da je on onaj pravi ne bi njoj bilo "rano za udaju"...

NV

pre 7 godina

Zene odma vide teorije zavere, te pritisci, te ucene bla, bla, blaaaaaa.... Ne valja kad nisi romantican, ne valja kad jesi, bla, bla, bla, blaaaaaa

Srb

pre 7 godina

Ona mu je visegodisnja devojka zar ne? Samim tim sigurno je ocekivala to pitanje. I sigurno mu je do sada stavila do znanja sta zeli. Romantican potez i nista vise

tony

pre 7 godina

...ma kakva bre romantika, pa opšte je poznato da smo mi muškarci operisani od toga...čista manipulacija...kako nešto može da bude romantika kad nekoliko miliona ljudi gleda u tebe i iščekuje šta ćeš reći ili uraditi

Ladislav

pre 7 godina

Rekao bih , manipulacija. Devojka nije imala manevarskog prostora i to je njemu bilo jasno ili nije baš promislio o svom postupku. Bilo bi fer da joj da prostora sada iza kulisa i da sačeka njenu trezvenu i iskrenu odluku bez pritiska kojem je bila izložena. Eto , ja kao muškarac dazmišljam ovako .

Tutumrak

pre 7 godina

I jedno i drugo. Zasto bi je neko prosio ako ne zeli sa njom da provede zivot? Da joj deda nije zakopao cup zlata severno od Pekinga pod starim hrastom? Ne valja kad si odlucan, ne valja kad si neodlucan. Imam super savet za sve muskarce: Samo terajte po svome, zene ionako ne mogu vec decenijama da se odluce hoce li jednakost ili hoce da muskarci sve nose na svojim ledjima. I za Vas dame jedan savet: Jednakost nije kad se samo vi pitate, to je stvar dogovora dve odrasle osobe. Znam da vasim bakama nije lako bilo ali vama zaista nista ne nedostaje u danasnjem svetu, zasticene ste kao beli medvedi u svim razvijenim zemljama (vredi li pricati o crnim rupama treceg sveta? Pa te zene ni nemaju pristup internetu da ovo procitaju, to su nase druge bitke). Ziveli. Neka je zaprosio, imace cime da impresionira unucad.

Simeon

pre 7 godina

Da. Kako god ... mislim da je kolega koleginicu pritisnuo, to jest sabio je u ćošak. Da li se to zove manipulacija, ili je u pitanju neka druga definicija, ne znam, ali hajde da pogađamo kako bi izgledalo da je rekla NE. Realno, sve te estradne prošnje, vrlo su diskutabilne. Mislim da je prosidba nešto intimno i da se tiče samo onih kojih se tiče. Publika to može da gleda na filmu, ili već ...

Milica

pre 7 godina

Mislim da nije bio trenutak za prosidbu. Imala je previse razloga tog trenutka da bude srecna. Upropastio devojci trenutak jedinstven u zivotu.

Dušan

pre 7 godina

Mislim da je to pomodarstvo javne prosidbe iz holivudskih filmova i serija vrlo jadno. I samo još jedan dokaz da neće biti suštinske razlike izmedju kineske i američke kulture i politike. Gazde su iste.

ddda

pre 7 godina

Ma kakva manipulacija, neki se ljudi potrude da zaprose svoju devojku na originalan i prelep način kada ona u snu to ne bi očekivala. Za to treba hrabrosti. Ne bi bila prva ni poslednja da ga je odbila pred toliko svedoka. Kao drugo svaki sledeci dan ona može da se predomisli. Ne znam zbog čega osude, pa nije joj pištolj prislonio na glavu. Meni je ovo lepo kada god vidim. I da je pogrešio, vodila ga je ljubav a ne mržnja kao te koje komentarišu.

misim ono

pre 7 godina

Kao da je problem da ako ne zeli da se uda tu kaze "da" kako "ne bi ispala okrutna u ocima javnosti", a kad budu sami mu kaze "ne" jer nije jos spremna, kao sto bi to uradila da ju je privatno zaprosio i da mu je rekla "da" na televiziji da ga ne bi ponizila i kraj price...Nije kao da je to neopoziva odluka koju je donela...

NikolaKG80

pre 7 godina

Mislim da trajanje veze treba zakonski ograničiti na dve godine. Ako posle toga ne znaju čemu to sve vodi, nisu spremni da se venčaju, ili makar vere, onda oboje gube vreme.

Jana

pre 7 godina

Mogao je da joj ostavi njenih pet minuta slave na tom postolju. Da uziva u svom licnom i sportskon uspjehu. Ali ne, on se uzmuvao, da ne prodje nista bez njega. More mars.

west side

pre 7 godina

Inace nemam nista protiv prosidbi u javnosti tipa ulica, restoran, kafic, drustvu prijatelja itd ali ovako nesto je cak i za mene malo preterano. Ogroman pritisak se stavlja na devojku pa zaista sve i da nije sigurna u svoj odgovor, vecinom ce odgovoriti DA jer gleda ceo svet i gde tako nesto da uradi, ali kada ostanu u cetiri zida, kada se slegne prasina, svasta moze da se desi pa i raskid te iste veridbe...

Jana

pre 7 godina

Mogao je da joj ostavi njenih pet minuta slave na tom postolju. Da uziva u svom licnom i sportskon uspjehu. Ali ne, on se uzmuvao, da ne prodje nista bez njega. More mars.

Milica

pre 7 godina

Mislim da nije bio trenutak za prosidbu. Imala je previse razloga tog trenutka da bude srecna. Upropastio devojci trenutak jedinstven u zivotu.

Ladislav

pre 7 godina

Rekao bih , manipulacija. Devojka nije imala manevarskog prostora i to je njemu bilo jasno ili nije baš promislio o svom postupku. Bilo bi fer da joj da prostora sada iza kulisa i da sačeka njenu trezvenu i iskrenu odluku bez pritiska kojem je bila izložena. Eto , ja kao muškarac dazmišljam ovako .

kokobil

pre 7 godina

Samo ako je 100% siguran da će reći da. Ako su ranije pričali o tome, i ako mu je ona nekako nagovijestiča da to želi. U protivnom je ružno, stavlja je u neugodnu poziciju i krade njenij pet minuta slave.

danen

pre 7 godina

Kada se prosi javno,prosi se tako da vec znas odgovor na pitanje,i radis to zbog lepseg dozivljaja za nju i tebe.Ako ovaj stvarno to nije znao pa je iskoristio ovaj trenutak da sazna,onda nemam reci...

nikola

pre 7 godina

Mislim da nije fer, makar iz najbolje namere, staviti nekog u poziciju da odlucuje o svojoj sudbini pred ogromnim auditorijumom. To jeste privatna stvar ali danas je izgleda normalno deliti intimne trenutke sa drugima.
Ne znam sta devojka misli ali on joj je ovim gestom "ukrao" momentum i umesto da joj prepusti da uziva u sportskoj slavi i emocijama nepotrebno je dodao ulje na vatru. Mogao je malo da saceka...

Dušan

pre 7 godina

Mislim da je to pomodarstvo javne prosidbe iz holivudskih filmova i serija vrlo jadno. I samo još jedan dokaz da neće biti suštinske razlike izmedju kineske i američke kulture i politike. Gazde su iste.

Sergio

pre 7 godina

Pa to njih dvoje najbolje znaju sta je.Zene su te koje cesce u vezi potezu temu braka i kada da se desi.Ako mu je ona vec to nagovestavala da bi volela u skorije vreme i cimala ga da razmislja o tome onda joj ovo dodje kao veliki dokaz njegove ljubavi. Ako ona nikad to nije pominjala ili jos gore da je govorila da ne zeli jos uvek a ovaj to uradio onda je to cista manipulaci(on zna najbolje zasto bas sada).

Marija

pre 7 godina

Није романтика. Просидба је искључиво лични чин. Шта је очекивао да постигне пред укљученим камерама?

Princeza

pre 7 godina

Podsvesna manipulacija.
Spolja - romantika. Iznutra - hajde da vidim da li ćeš me odbiti pred svetom.
U svakom slučaju - pritisak.

Mikiveliki

pre 7 godina

Свака ствар на свету може да се посматра најмање из два угла. Има неке логике и истине у тези неких, да се не ради о веома "пристојном " гесту. Лично не мислим да се момак одлучио на овај корак да би је "матирао ", а и она није сигурно толико наивна да би рекла ДА, из разлога да је не би осудили. Једноставно, нека им је са срећом, а паметовање оставимо за неке битније ствари.

bane

pre 7 godina

Hajde, šta se ložite, kada je pa neka žena odbila udaju?? Pa to je za njih medalja svih medalja, diploma svih diploma, dostignuće svih dostignuća. Sto medalja sa olimpijade nije vredno jedne udaje. Kakvi rekordi, kakva postolja, kakvi bakrači, ako ostane usedelica? Nije važno učestvovati, važno je udati se! :)

jelena

pre 7 godina

Prosidba je jedan vrlo intiman cin, za cetri oka. Javne prosidbe su mi degutantne, ali smanjuje se sansa od odbijanja pa verujem da se neki muskarci bas zbog toga odlucuju na takav pozez.

Simeon

pre 7 godina

Da. Kako god ... mislim da je kolega koleginicu pritisnuo, to jest sabio je u ćošak. Da li se to zove manipulacija, ili je u pitanju neka druga definicija, ne znam, ali hajde da pogađamo kako bi izgledalo da je rekla NE. Realno, sve te estradne prošnje, vrlo su diskutabilne. Mislim da je prosidba nešto intimno i da se tiče samo onih kojih se tiče. Publika to može da gleda na filmu, ili već ...

Rubaška

pre 7 godina

Pa, ja mislim da je taj gest manipulativan u slučaju da znaš da devojka nece se uda, petparački ako znaš da hoće, nezreo ako ne znaš da li hoće, a u svakom slučaju nije romantičan jer nije intiman. Inače, baš mi je drago da me neki pitao za mišljenje, hvala vam puno. Idemo Srbija, puni domagoje!!

pucqa

pre 7 godina

jeste bzvz sto je zaprosio u momentu kad je trebalo da se raduje svom uspehu na olimpijadi, tesko je tako javno reci ne, ali nista je ne sprecava da ga odbije kasnije... ako vec izjavljuje da joj je rano za udaju, onda bolje da raskine... da je on onaj pravi ne bi njoj bilo "rano za udaju"...

beogradjanka

pre 7 godina

Muska manipulacija! O boze kakve gluposti! Da, covek je sigurno razmisljao: Ima da je zaprosim pred celim svetom tako da ne moze da me odbije! A sto posle treba s njom da provede ostatak zivota, to nije bitno, o tome sigurno nije razmisljao. Ja sam zena, ali definitivno mislim da rec "manipulacija" bolje ide uz pridev "zenska"! Ova Kineskinja moze uvek da se predomisli, kakve veze ima sto je rekla "da", nista se ne mora.

tony

pre 7 godina

...ma kakva bre romantika, pa opšte je poznato da smo mi muškarci operisani od toga...čista manipulacija...kako nešto može da bude romantika kad nekoliko miliona ljudi gleda u tebe i iščekuje šta ćeš reći ili uraditi

Da, da...

pre 7 godina

Slazem se sa komentarom u tekstu. Jedini nacin da ovo ne bude pritisak i manipulacija je da su oni vec planirali zajednicki zivot i ovako sve to samo potvrdili. U suprotnom jeste manipulacija, posebno ako ona nije sigurna da li zeli da se uda. Ovakve stvari bi ipak trebalo da se dogadjaju u intimnoj atmosferi ili bar intimnijoj, svakako ne pred milionima nepoznatih ljudi. Ovako je ispao pobednik i on, a ne samo ona koja se izborila za postolje. Zamišljam kako bi bilo da je opušteno rekla ne.

čanjski

pre 7 godina

koliko neudatih i single devojaka ima u srbiji. a jedva cekaju ovo. a ove ostale sto su u komplikovanoj vezi,mole boga,ali su njihovi muskarci prezauzeti kriminalom,teretanom,svalerkama ili su u zatvoru

west side

pre 7 godina

Inace nemam nista protiv prosidbi u javnosti tipa ulica, restoran, kafic, drustvu prijatelja itd ali ovako nesto je cak i za mene malo preterano. Ogroman pritisak se stavlja na devojku pa zaista sve i da nije sigurna u svoj odgovor, vecinom ce odgovoriti DA jer gleda ceo svet i gde tako nesto da uradi, ali kada ostanu u cetiri zida, kada se slegne prasina, svasta moze da se desi pa i raskid te iste veridbe...

Tutumrak

pre 7 godina

I jedno i drugo. Zasto bi je neko prosio ako ne zeli sa njom da provede zivot? Da joj deda nije zakopao cup zlata severno od Pekinga pod starim hrastom? Ne valja kad si odlucan, ne valja kad si neodlucan. Imam super savet za sve muskarce: Samo terajte po svome, zene ionako ne mogu vec decenijama da se odluce hoce li jednakost ili hoce da muskarci sve nose na svojim ledjima. I za Vas dame jedan savet: Jednakost nije kad se samo vi pitate, to je stvar dogovora dve odrasle osobe. Znam da vasim bakama nije lako bilo ali vama zaista nista ne nedostaje u danasnjem svetu, zasticene ste kao beli medvedi u svim razvijenim zemljama (vredi li pricati o crnim rupama treceg sveta? Pa te zene ni nemaju pristup internetu da ovo procitaju, to su nase druge bitke). Ziveli. Neka je zaprosio, imace cime da impresionira unucad.

NikolaKG80

pre 7 godina

Mislim da trajanje veze treba zakonski ograničiti na dve godine. Ako posle toga ne znaju čemu to sve vodi, nisu spremni da se venčaju, ili makar vere, onda oboje gube vreme.

Alisa

pre 7 godina

Manipulacija. Klasicna. Sa elementima cistog sebicluka jer joj nije dozvolio da momenat radosti zbog njenog uspeha bude posvecen samo njoj i tom uspehu.

Lola

pre 7 godina

Ja verujem da je on ubedjen da je u pitanju romantika, ali je najgora manipulacija. Ne zato sto ju je pitao da se uda za njega pred milionskim auditorijem (veridba uvek moze da se raskine, zar ne), vec sto je ukrao njen trenutak, ono za sto se ona godinama mucila i zelela, za sta je zivela (i bila uspesnija od njega) i ucinio da se vrti oko njega. Ne znam da li je to uradio svesno, ili iz najbolje namere, ali to sto je uradio je ruzno.

posmatrac

pre 7 godina

on to tako nije video sigurno. on bi se jednako izblamirao da ga je odbila i vise bi se ljudi njemu smejali nego sto bi iko nju prikazao kao neku zlocu... apsolutno pogresno interpretirano ovim clankom. sve na svetu ima dva lica "medalje", sve moze da se posmatra "crno ili belo". uvek ima onih koji ce u svemu lepom da nadju nesto grozno. ako se dokaze da je manipulator i takav maher onda mogu da razumem, ali nekoga proceniti i oceniti pre nego ga upoznas je plitko. bolje bi bilo da u svemu losem nadju nesto dobro... znate onu: pesimista vidi polupraznu, a optimista polupunu casu... i to moze da se izokrene... da li je polupuna zapravo pesimisticna casa, jer se nesto trosi i vec se potrosilo do pola, ostalo je jos samo pola!?... i tako u nedogled!

ddda

pre 7 godina

Ma kakva manipulacija, neki se ljudi potrude da zaprose svoju devojku na originalan i prelep način kada ona u snu to ne bi očekivala. Za to treba hrabrosti. Ne bi bila prva ni poslednja da ga je odbila pred toliko svedoka. Kao drugo svaki sledeci dan ona može da se predomisli. Ne znam zbog čega osude, pa nije joj pištolj prislonio na glavu. Meni je ovo lepo kada god vidim. I da je pogrešio, vodila ga je ljubav a ne mržnja kao te koje komentarišu.

misim ono

pre 7 godina

Kao da je problem da ako ne zeli da se uda tu kaze "da" kako "ne bi ispala okrutna u ocima javnosti", a kad budu sami mu kaze "ne" jer nije jos spremna, kao sto bi to uradila da ju je privatno zaprosio i da mu je rekla "da" na televiziji da ga ne bi ponizila i kraj price...Nije kao da je to neopoziva odluka koju je donela...

Mirka

pre 7 godina

Svaka cast! Covek je pokazao ne samo da ima hrabrosti da skace i pravi salta sa desetke, vec i da ima veliko srce i pokaze koliko voli tu zenu, pred celim svetom. Ruza, dijamant, pa samo bi lujka odbila takvog smekera i romantika.

NV

pre 7 godina

Zene odma vide teorije zavere, te pritisci, te ucene bla, bla, blaaaaaa.... Ne valja kad nisi romantican, ne valja kad jesi, bla, bla, bla, blaaaaaa

onako

pre 7 godina

Sad da li je manipulacija ili ne, moramo znati njihove odnose, dakle - pojma nemamo.

Ali ono što je bitno reći je sledeće: ovo NIJE romantika i nemojte puniti glave klincima time da jeste. Tačnije, možda u njihvoj ili američkoj kulturi jeste, ali kod nas nije i ne očekujte ovakve predstave.

fc

pre 7 godina

Ako vec govorimo o manipulaciji, vas tekst je manipulacija jer potencijalnu manipulaciju kategorisete bez ikakvog objasnjenja kao musku, samo zato sto je akter muskarac. To jeste manipulacija - skolski primer

Srb

pre 7 godina

Ona mu je visegodisnja devojka zar ne? Samim tim sigurno je ocekivala to pitanje. I sigurno mu je do sada stavila do znanja sta zeli. Romantican potez i nista vise

Nenad

pre 7 godina

Pa ne bi bila okrutna, njegov problem je što je tada zaprosio. Bolje da kaže "ne" nego da zbog jednog izdanja tabloida širom sveta prihvati da se uda za pogrešnog. Ali to je tačno mali pokazatelj kako žene rade sve zarad društvene prihvaćenosti. Od šminke, do garderobe. Da ne pominjem kako "moraju" non stop biti nasmejane. Samo da društvo ne osuđuje.

mn

pre 7 godina

Uopste se ne slazem sa negativnim komentarima...on je rizikovao...da ga je odbila ceo svet bi mu se smejao tako da je ovo uradio zbog romantike, a ne da bi vrsio pritisak na nju

Hartigan

pre 7 godina

Iskoristio devojku da bude na televiziji. A i svima je ispran mozak sa američkim filmovima, gde plaćenici oponašaju patetične scene

Vladimir

pre 7 godina

e volim ove borce za prava žena... pa mogla je lepo da mu kaže kako ne može da donese odluku u tom trenutku zbog, jelte, situacije u kojoj se nalazi. takođe može da se predomisli, a može i da odbije, i to baš zbog načina na koji je prošena... imala je izbor. šta je problem. njegov izbor je način na koji je to uradio, a njen hoće li pristati.

Даки

pre 7 godina

ономад на РТС-у лик урла, прекида новогодишњи програм уживо и проси водитељку...

bata

pre 7 godina

Danas, kada su polovi izjednačeni, više je rizikovo on. Ogolio je svoju
intimu i potpuno se otvorio pred miliardama ljudi. Dovojka je mogla da
ga odbije bez ikakvih problema da je to želela. A on bi ostao odbijen i
ismetan pred smim ljudima. Prema tome, sav rizik je njegov.

vlad

pre 7 godina

Zanimljivo, da su to učinili Amerikanac i Amerikanka ili Francuz i Francuskinja to bi bio naj romatičniji čin prosidbe ikada. Ovako, odmah se sumnja. Kao da eskluzivu na romantiku ima jedino zapad.

GROBARI KNIN

pre 7 godina

a brt dugogodisnja veza sami kazete sta radi sa njim to vreme ako ne zeli mislim onda se mozemi pitat kakve su njene namere prema momku...

Mirko

pre 7 godina

Vidi se da je voli, a vidi se i da je ona premlada i da nije sasvim sigurna u to, isto tako vidi se da je više bila za - nego protiv, kao i da u početku nije znala šta da kaže. To je bio šok. Možda i nije trebao to tada da uradi.
Možda se bojao reakcije, možda je mislio da će to biti najlepši momenat za tako nešto... Ko će znati.
Manipulacija.. hm, koliko manipulacija prave i žene i muškarci a da se to tako ne naziva, iako realno jesu? To su načini da se dobije ono što se želi i to nekim igricama, korišćenjem partnerove slabosti, kontrolom, ucenom decom i milion sličnih stvari.
Ja sam u ovom slučaju 55:45 da je ovo ok. Jer, mogla je da kaže: ne, mogla je da kaže: hajde odlučiću sutra, ne mogu sada - u šoku sam, što da ne?
Ali cura je mlada i veoma fina, nije htela da ga razočara iako možda njena veza i ljubav nisu "zreli" za brak. S druge strane, možda je i bolje ranije da se uda nego da čeka sto godina princa na belom konju i na kraju ništa.
Ko će znati šta bi bilo - kad bi bilo...

bopal

pre 7 godina

mrzim napucane javne prosidbe. jednako mrzim i trenutno modernu pretpostavku da je sve sto se nekim zenama ne svidja smisljena manipulacija sa ciljem da muskarci kontrolisu zene. drustvena uloga muskarca je da povlaci prvi potez, mnoge zene cene muskarce koji se necim izdvajaju od proseka, u kini postoji visak mladih muskaraca, ima na netu dosta video klipova sa slicnom temom. zasto se teza da je u pitanju pogresan pristup i podleganje socijalnim pritiscima i stereotipima u startu odbacuje?

Balvan

pre 7 godina

Nesto mi govori da je onaj citat od jedne singl ribe koja bar jednom sedmicno kaci citate koji govore kako je divno i samostalno biti singl.

bane

pre 7 godina

Hajde, šta se ložite, kada je pa neka žena odbila udaju?? Pa to je za njih medalja svih medalja, diploma svih diploma, dostignuće svih dostignuća. Sto medalja sa olimpijade nije vredno jedne udaje. Kakvi rekordi, kakva postolja, kakvi bakrači, ako ostane usedelica? Nije važno učestvovati, važno je udati se! :)

Mirka

pre 7 godina

Svaka cast! Covek je pokazao ne samo da ima hrabrosti da skace i pravi salta sa desetke, vec i da ima veliko srce i pokaze koliko voli tu zenu, pred celim svetom. Ruza, dijamant, pa samo bi lujka odbila takvog smekera i romantika.

Tutumrak

pre 7 godina

I jedno i drugo. Zasto bi je neko prosio ako ne zeli sa njom da provede zivot? Da joj deda nije zakopao cup zlata severno od Pekinga pod starim hrastom? Ne valja kad si odlucan, ne valja kad si neodlucan. Imam super savet za sve muskarce: Samo terajte po svome, zene ionako ne mogu vec decenijama da se odluce hoce li jednakost ili hoce da muskarci sve nose na svojim ledjima. I za Vas dame jedan savet: Jednakost nije kad se samo vi pitate, to je stvar dogovora dve odrasle osobe. Znam da vasim bakama nije lako bilo ali vama zaista nista ne nedostaje u danasnjem svetu, zasticene ste kao beli medvedi u svim razvijenim zemljama (vredi li pricati o crnim rupama treceg sveta? Pa te zene ni nemaju pristup internetu da ovo procitaju, to su nase druge bitke). Ziveli. Neka je zaprosio, imace cime da impresionira unucad.

ddda

pre 7 godina

Ma kakva manipulacija, neki se ljudi potrude da zaprose svoju devojku na originalan i prelep način kada ona u snu to ne bi očekivala. Za to treba hrabrosti. Ne bi bila prva ni poslednja da ga je odbila pred toliko svedoka. Kao drugo svaki sledeci dan ona može da se predomisli. Ne znam zbog čega osude, pa nije joj pištolj prislonio na glavu. Meni je ovo lepo kada god vidim. I da je pogrešio, vodila ga je ljubav a ne mržnja kao te koje komentarišu.

NikolaKG80

pre 7 godina

Mislim da trajanje veze treba zakonski ograničiti na dve godine. Ako posle toga ne znaju čemu to sve vodi, nisu spremni da se venčaju, ili makar vere, onda oboje gube vreme.

beogradjanka

pre 7 godina

Muska manipulacija! O boze kakve gluposti! Da, covek je sigurno razmisljao: Ima da je zaprosim pred celim svetom tako da ne moze da me odbije! A sto posle treba s njom da provede ostatak zivota, to nije bitno, o tome sigurno nije razmisljao. Ja sam zena, ali definitivno mislim da rec "manipulacija" bolje ide uz pridev "zenska"! Ova Kineskinja moze uvek da se predomisli, kakve veze ima sto je rekla "da", nista se ne mora.

Srb

pre 7 godina

Ona mu je visegodisnja devojka zar ne? Samim tim sigurno je ocekivala to pitanje. I sigurno mu je do sada stavila do znanja sta zeli. Romantican potez i nista vise

Jana

pre 7 godina

Mogao je da joj ostavi njenih pet minuta slave na tom postolju. Da uziva u svom licnom i sportskon uspjehu. Ali ne, on se uzmuvao, da ne prodje nista bez njega. More mars.

NV

pre 7 godina

Zene odma vide teorije zavere, te pritisci, te ucene bla, bla, blaaaaaa.... Ne valja kad nisi romantican, ne valja kad jesi, bla, bla, bla, blaaaaaa

čanjski

pre 7 godina

koliko neudatih i single devojaka ima u srbiji. a jedva cekaju ovo. a ove ostale sto su u komplikovanoj vezi,mole boga,ali su njihovi muskarci prezauzeti kriminalom,teretanom,svalerkama ili su u zatvoru

mn

pre 7 godina

Uopste se ne slazem sa negativnim komentarima...on je rizikovao...da ga je odbila ceo svet bi mu se smejao tako da je ovo uradio zbog romantike, a ne da bi vrsio pritisak na nju

fc

pre 7 godina

Ako vec govorimo o manipulaciji, vas tekst je manipulacija jer potencijalnu manipulaciju kategorisete bez ikakvog objasnjenja kao musku, samo zato sto je akter muskarac. To jeste manipulacija - skolski primer

Milica

pre 7 godina

Mislim da nije bio trenutak za prosidbu. Imala je previse razloga tog trenutka da bude srecna. Upropastio devojci trenutak jedinstven u zivotu.

Nenad

pre 7 godina

Pa ne bi bila okrutna, njegov problem je što je tada zaprosio. Bolje da kaže "ne" nego da zbog jednog izdanja tabloida širom sveta prihvati da se uda za pogrešnog. Ali to je tačno mali pokazatelj kako žene rade sve zarad društvene prihvaćenosti. Od šminke, do garderobe. Da ne pominjem kako "moraju" non stop biti nasmejane. Samo da društvo ne osuđuje.

Ladislav

pre 7 godina

Rekao bih , manipulacija. Devojka nije imala manevarskog prostora i to je njemu bilo jasno ili nije baš promislio o svom postupku. Bilo bi fer da joj da prostora sada iza kulisa i da sačeka njenu trezvenu i iskrenu odluku bez pritiska kojem je bila izložena. Eto , ja kao muškarac dazmišljam ovako .

posmatrac

pre 7 godina

on to tako nije video sigurno. on bi se jednako izblamirao da ga je odbila i vise bi se ljudi njemu smejali nego sto bi iko nju prikazao kao neku zlocu... apsolutno pogresno interpretirano ovim clankom. sve na svetu ima dva lica "medalje", sve moze da se posmatra "crno ili belo". uvek ima onih koji ce u svemu lepom da nadju nesto grozno. ako se dokaze da je manipulator i takav maher onda mogu da razumem, ali nekoga proceniti i oceniti pre nego ga upoznas je plitko. bolje bi bilo da u svemu losem nadju nesto dobro... znate onu: pesimista vidi polupraznu, a optimista polupunu casu... i to moze da se izokrene... da li je polupuna zapravo pesimisticna casa, jer se nesto trosi i vec se potrosilo do pola, ostalo je jos samo pola!?... i tako u nedogled!

Sergio

pre 7 godina

Pa to njih dvoje najbolje znaju sta je.Zene su te koje cesce u vezi potezu temu braka i kada da se desi.Ako mu je ona vec to nagovestavala da bi volela u skorije vreme i cimala ga da razmislja o tome onda joj ovo dodje kao veliki dokaz njegove ljubavi. Ako ona nikad to nije pominjala ili jos gore da je govorila da ne zeli jos uvek a ovaj to uradio onda je to cista manipulaci(on zna najbolje zasto bas sada).

vlad

pre 7 godina

Zanimljivo, da su to učinili Amerikanac i Amerikanka ili Francuz i Francuskinja to bi bio naj romatičniji čin prosidbe ikada. Ovako, odmah se sumnja. Kao da eskluzivu na romantiku ima jedino zapad.

Vladimir

pre 7 godina

e volim ove borce za prava žena... pa mogla je lepo da mu kaže kako ne može da donese odluku u tom trenutku zbog, jelte, situacije u kojoj se nalazi. takođe može da se predomisli, a može i da odbije, i to baš zbog načina na koji je prošena... imala je izbor. šta je problem. njegov izbor je način na koji je to uradio, a njen hoće li pristati.

Mikiveliki

pre 7 godina

Свака ствар на свету може да се посматра најмање из два угла. Има неке логике и истине у тези неких, да се не ради о веома "пристојном " гесту. Лично не мислим да се момак одлучио на овај корак да би је "матирао ", а и она није сигурно толико наивна да би рекла ДА, из разлога да је не би осудили. Једноставно, нека им је са срећом, а паметовање оставимо за неке битније ствари.

bata

pre 7 godina

Danas, kada su polovi izjednačeni, više je rizikovo on. Ogolio je svoju
intimu i potpuno se otvorio pred miliardama ljudi. Dovojka je mogla da
ga odbije bez ikakvih problema da je to želela. A on bi ostao odbijen i
ismetan pred smim ljudima. Prema tome, sav rizik je njegov.

Dušan

pre 7 godina

Mislim da je to pomodarstvo javne prosidbe iz holivudskih filmova i serija vrlo jadno. I samo još jedan dokaz da neće biti suštinske razlike izmedju kineske i američke kulture i politike. Gazde su iste.

Marija

pre 7 godina

Није романтика. Просидба је искључиво лични чин. Шта је очекивао да постигне пред укљученим камерама?

tony

pre 7 godina

...ma kakva bre romantika, pa opšte je poznato da smo mi muškarci operisani od toga...čista manipulacija...kako nešto može da bude romantika kad nekoliko miliona ljudi gleda u tebe i iščekuje šta ćeš reći ili uraditi

kokobil

pre 7 godina

Samo ako je 100% siguran da će reći da. Ako su ranije pričali o tome, i ako mu je ona nekako nagovijestiča da to želi. U protivnom je ružno, stavlja je u neugodnu poziciju i krade njenij pet minuta slave.

Princeza

pre 7 godina

Podsvesna manipulacija.
Spolja - romantika. Iznutra - hajde da vidim da li ćeš me odbiti pred svetom.
U svakom slučaju - pritisak.

pucqa

pre 7 godina

jeste bzvz sto je zaprosio u momentu kad je trebalo da se raduje svom uspehu na olimpijadi, tesko je tako javno reci ne, ali nista je ne sprecava da ga odbije kasnije... ako vec izjavljuje da joj je rano za udaju, onda bolje da raskine... da je on onaj pravi ne bi njoj bilo "rano za udaju"...

danen

pre 7 godina

Kada se prosi javno,prosi se tako da vec znas odgovor na pitanje,i radis to zbog lepseg dozivljaja za nju i tebe.Ako ovaj stvarno to nije znao pa je iskoristio ovaj trenutak da sazna,onda nemam reci...

nikola

pre 7 godina

Mislim da nije fer, makar iz najbolje namere, staviti nekog u poziciju da odlucuje o svojoj sudbini pred ogromnim auditorijumom. To jeste privatna stvar ali danas je izgleda normalno deliti intimne trenutke sa drugima.
Ne znam sta devojka misli ali on joj je ovim gestom "ukrao" momentum i umesto da joj prepusti da uziva u sportskoj slavi i emocijama nepotrebno je dodao ulje na vatru. Mogao je malo da saceka...

Mirko

pre 7 godina

Vidi se da je voli, a vidi se i da je ona premlada i da nije sasvim sigurna u to, isto tako vidi se da je više bila za - nego protiv, kao i da u početku nije znala šta da kaže. To je bio šok. Možda i nije trebao to tada da uradi.
Možda se bojao reakcije, možda je mislio da će to biti najlepši momenat za tako nešto... Ko će znati.
Manipulacija.. hm, koliko manipulacija prave i žene i muškarci a da se to tako ne naziva, iako realno jesu? To su načini da se dobije ono što se želi i to nekim igricama, korišćenjem partnerove slabosti, kontrolom, ucenom decom i milion sličnih stvari.
Ja sam u ovom slučaju 55:45 da je ovo ok. Jer, mogla je da kaže: ne, mogla je da kaže: hajde odlučiću sutra, ne mogu sada - u šoku sam, što da ne?
Ali cura je mlada i veoma fina, nije htela da ga razočara iako možda njena veza i ljubav nisu "zreli" za brak. S druge strane, možda je i bolje ranije da se uda nego da čeka sto godina princa na belom konju i na kraju ništa.
Ko će znati šta bi bilo - kad bi bilo...

Alisa

pre 7 godina

Manipulacija. Klasicna. Sa elementima cistog sebicluka jer joj nije dozvolio da momenat radosti zbog njenog uspeha bude posvecen samo njoj i tom uspehu.

bopal

pre 7 godina

mrzim napucane javne prosidbe. jednako mrzim i trenutno modernu pretpostavku da je sve sto se nekim zenama ne svidja smisljena manipulacija sa ciljem da muskarci kontrolisu zene. drustvena uloga muskarca je da povlaci prvi potez, mnoge zene cene muskarce koji se necim izdvajaju od proseka, u kini postoji visak mladih muskaraca, ima na netu dosta video klipova sa slicnom temom. zasto se teza da je u pitanju pogresan pristup i podleganje socijalnim pritiscima i stereotipima u startu odbacuje?

Balvan

pre 7 godina

Nesto mi govori da je onaj citat od jedne singl ribe koja bar jednom sedmicno kaci citate koji govore kako je divno i samostalno biti singl.

misim ono

pre 7 godina

Kao da je problem da ako ne zeli da se uda tu kaze "da" kako "ne bi ispala okrutna u ocima javnosti", a kad budu sami mu kaze "ne" jer nije jos spremna, kao sto bi to uradila da ju je privatno zaprosio i da mu je rekla "da" na televiziji da ga ne bi ponizila i kraj price...Nije kao da je to neopoziva odluka koju je donela...

jelena

pre 7 godina

Prosidba je jedan vrlo intiman cin, za cetri oka. Javne prosidbe su mi degutantne, ali smanjuje se sansa od odbijanja pa verujem da se neki muskarci bas zbog toga odlucuju na takav pozez.

GROBARI KNIN

pre 7 godina

a brt dugogodisnja veza sami kazete sta radi sa njim to vreme ako ne zeli mislim onda se mozemi pitat kakve su njene namere prema momku...

Rubaška

pre 7 godina

Pa, ja mislim da je taj gest manipulativan u slučaju da znaš da devojka nece se uda, petparački ako znaš da hoće, nezreo ako ne znaš da li hoće, a u svakom slučaju nije romantičan jer nije intiman. Inače, baš mi je drago da me neki pitao za mišljenje, hvala vam puno. Idemo Srbija, puni domagoje!!

west side

pre 7 godina

Inace nemam nista protiv prosidbi u javnosti tipa ulica, restoran, kafic, drustvu prijatelja itd ali ovako nesto je cak i za mene malo preterano. Ogroman pritisak se stavlja na devojku pa zaista sve i da nije sigurna u svoj odgovor, vecinom ce odgovoriti DA jer gleda ceo svet i gde tako nesto da uradi, ali kada ostanu u cetiri zida, kada se slegne prasina, svasta moze da se desi pa i raskid te iste veridbe...

Simeon

pre 7 godina

Da. Kako god ... mislim da je kolega koleginicu pritisnuo, to jest sabio je u ćošak. Da li se to zove manipulacija, ili je u pitanju neka druga definicija, ne znam, ali hajde da pogađamo kako bi izgledalo da je rekla NE. Realno, sve te estradne prošnje, vrlo su diskutabilne. Mislim da je prosidba nešto intimno i da se tiče samo onih kojih se tiče. Publika to može da gleda na filmu, ili već ...

Da, da...

pre 7 godina

Slazem se sa komentarom u tekstu. Jedini nacin da ovo ne bude pritisak i manipulacija je da su oni vec planirali zajednicki zivot i ovako sve to samo potvrdili. U suprotnom jeste manipulacija, posebno ako ona nije sigurna da li zeli da se uda. Ovakve stvari bi ipak trebalo da se dogadjaju u intimnoj atmosferi ili bar intimnijoj, svakako ne pred milionima nepoznatih ljudi. Ovako je ispao pobednik i on, a ne samo ona koja se izborila za postolje. Zamišljam kako bi bilo da je opušteno rekla ne.

Lola

pre 7 godina

Ja verujem da je on ubedjen da je u pitanju romantika, ali je najgora manipulacija. Ne zato sto ju je pitao da se uda za njega pred milionskim auditorijem (veridba uvek moze da se raskine, zar ne), vec sto je ukrao njen trenutak, ono za sto se ona godinama mucila i zelela, za sta je zivela (i bila uspesnija od njega) i ucinio da se vrti oko njega. Ne znam da li je to uradio svesno, ili iz najbolje namere, ali to sto je uradio je ruzno.

onako

pre 7 godina

Sad da li je manipulacija ili ne, moramo znati njihove odnose, dakle - pojma nemamo.

Ali ono što je bitno reći je sledeće: ovo NIJE romantika i nemojte puniti glave klincima time da jeste. Tačnije, možda u njihvoj ili američkoj kulturi jeste, ali kod nas nije i ne očekujte ovakve predstave.

Hartigan

pre 7 godina

Iskoristio devojku da bude na televiziji. A i svima je ispran mozak sa američkim filmovima, gde plaćenici oponašaju patetične scene

Даки

pre 7 godina

ономад на РТС-у лик урла, прекида новогодишњи програм уживо и проси водитељку...