Četvrtak, 26.11.2015.

11:10

Osam znakova da radite sa psihopatom

Izvor: Independent

Osam znakova da radite sa psihopatom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

macka

pre 8 godina

Ovo je profil mog BIVŠEG šefa. 8/8. Ali ga sad više ne gledam i ne slušam niti ga pozdravljam na ulici. I uživam u svom novom životu u kom ne moram da idem s mukom na posao i čekam šta će njemu danas da dune u glavu.

Zoran

pre 8 godina

Deveti znak je kad das komentar da je multikulturalizam u Svajcarskoj mrtav jer naplacuju kazne za nosnju i ne objave ti komentar.

Filmofil

pre 8 godina

@Milence

Koliki je taj psihopata i ovi mufljuzi sto su se smejali su isti. Decko je trebao da odbije da se skida odmah. Ovo je ogromna trauma za klinca od 22 godine. Malo je reci tuzno.

N.W.A

pre 8 godina

Imaju sposobnost da primete slabost i nanjuse strah(svaki covek ga ima u nekoj meri,oni to ne postuju kod sebe pa ni kod drugih. Gnusaju se te svoje crte pa zele da uzivaju u tudjem strahu i slabosti),koji ih automatski cini jacim.Prvo i osnovno pravilo psihopate uplasi zrtvu pa manipulisi njome,tako sto ces jos slabost nabacivati konstantno na nos.Drugo pravilo prikloni joj se svremena na vreme da vreme da ne bi pobegla.

123

pre 8 godina

Молим дијагнозу о овом типу!!!
(анти анти, 26. novembar 2015 13:49)

Klasican narcis, odnosno ima narcisoidni poremecaj licnosti.
Ne verujem da je psihopata, iako su ta dva ponekad slicna, a i nisu uzajamno iskljuciva.

Fidelio

pre 8 godina

"Imaju vrlo visoko mišljenje o sebi"

Kao i o svojoj neverovatnoj pameti, specijalnom mestu i izuzetnoj važnosti u Kosmosu. Vrlo tačan opis 2/3 odraslih Srba.


"Psihopate su patološki lažovi"

Takođe važi za pomenute. Naročito kad poslujete s nekim od njih. Slagaće vas ne zato što će imati koristi od toga, nego samo zato što to voli! A to voli zato što mu to pruža osećaj intelekalne nadmoćnosti.


"Manipulativni su"

Vrlo. Naročito kad uđu u politiku.


"Ne osećaju kajanje ili krivicu"

Nikada! Uvek su za sve loše drugi krivi i odgovorni. Ali ovaj stav je samo posledica prve tačke na ovom spisku.


"Njihovi dugoročni ciljevi nisu realistični"

Još jedna posledica prve tačke. Zato za neuspeh nađu opravdanje i razlog: drugi su krivi. Uvek!

zbog rusofobske propagande postao rusofil

pre 8 godina

1. Pita jesi li komunista.

2. Pita te je l' znas da su komunisti pobili milion Srba.

3. Pita je je l' znas da je Tito bio mason i austrijski grof, koji je ujedno radio za Ruse i Osmanlije.

4. Pita je l' znas da su Nemci ostali ovde i posle 45' da bi svi dana vozili po BMW 5 i letovali po Spaniji.

5. Pita je je l' znas da su komunisti namerno farbali zgrade u sivo da bi unistili narodu zelju za slobodom.

6. Prica kako se danas zlopatimo jer moramo da vracamo dugove koje je Tito podigao.

7. Pita je l znas da je Staljin pobio 200 miliona Rusa.

8. Pita je l' znas da su komunisti izazvali prvi i drugi svetski rat i veliku depresiju.

9. Pita je l' znas da u se u kapitalizmu radi, a da samo komunjare gledaju da se uvale u drzavnu firmu jer nece da rade posteno kod privatnika.

10. Prica ti kolika mu je plata u Opstini i kako radi samo od 8 do 2, a neki put i ne dolazi na posao.

Milence

pre 8 godina

Istinita prica, dogodila se pre par dana u Kragujevcu:
Gazda na kraju radnog vremena na izlazu iz radnje zaustavi radnika od 22 godine koji radi "ko konj" za 20000 dinara, sa optuzbom da mu je ukrao 500 dinara. "Nisam", brani se momak. Gazda ga pipa po telu kao da ga pretresa, ne nalazi nista. "Svuci duks!", vice gazda. Momak se uplaseno svlaci, prisutni radnici se smijulje. Ne nalazi nista. "Svlaci pantalone!". Momak ih skida, u pantalonama nista. "Da ih nisi sakrio u gacama?" pita gazda. "Nisam, kunem se.", kaze momak. "Ma da proverimo mi to?, kaze gazda. Radnik se opire."Ej, sad sam se setio, nisam izgubio 500 dinara", rece gazda glasno se smejuci sa prisutnim radnicima.
Momak je odmah dao otkaz.

Kale

pre 8 godina

Eto,danas sam otkrio da sam psihopata, a pošto vidim po komentarima da nas ima u popriličnom broju,mogli bi da napravimo neko udruženje ili klub,pa za koju godinu da organizujemo i neku paradu!

Filmofil

pre 8 godina

@(анти анти, 26. novembar 2015 13:49)

Ima "zensku" strategiju opstanka u toj bari (manipulativnu). Ovo ti pise zena sa "muskom" strategijom koja je odatle pobegla. Drzite ga daleko od sebe, ali ne previse da vam ne promakne nesto vazno sto vam moze aditi o glavi, slusajte kroz usi, flegmaticno, ali da ne provali i ne dajte se manipulisati. Taj drugacije ne zna. Znam da je naucna fantastika, ali trazenje druge radne sredine je pozeljno. Mada jedne s budale resis, na drugu naletis. Dijagnozu mu ne znam, ovo vise iskustveno

serbischen banditen

pre 8 godina

О па знам Ја неке на државним јаслама, који се сами себи обраћају са "Ви" и још сами себи куцају на врата, кад улазе у свој оффице

Stevan

pre 8 godina

Jedan moj kolega , dolazi na posao i kinji sve oko sebe, cesto ne zna za salu... A vidjam ga na pauzi kako prodaje knjige kod Bajlonijeve pijace.

ludi ferdinand

pre 8 godina

po ovome ispada da su svi ljudi psihopate samo dobro kriju to, evo recimo ja nemam decu i cesto me salecu na tim familijarnim skupovima oni koji je imaju i pitaju me kada cu ja, pa govore o svom najvecem blagu a ja ih uopste to nisam pitao, zapravo nista ih nisam ni pitao sami dolaze i nude, pa na kraju zauzmu neki stav kada vide da nisam zainteresovan za pricu o njihovom blagu, kako sam eto ja gubitnik a oni dobitnici, valjda da im zavidim sta znam.A ja bih samo sedeo ispod drveta i mirisao cvece.

sale@bcn

pre 8 godina

Problem je sto su Psihopate i Sociopate u samom vrhu svake vlasti,postavite gotovo bilo koga od vama poznatih politicara i vidite da li on poseduje gore navedene karakteristike osobine licnosti.....

Ojha

pre 8 godina

Nevezano za posao , sve ove osobine poseduje ova moja i njena mamita , a moja tasta na moju zalost . Sto bi rek'o moj deda ; "Đe će kruška no po' krušku"

Александар

pre 8 godina

Не знам колико је овај текст употребљив домаћим читаоцима. Мислим да је бољи текст о теми психопата које је запослен по фирмама преко везе, a потпуно су неспособни. То су они који ништа не виде, поседују арсенал оправдања и изговора, стопирају напредак, а беже од посла. Озбиљни специјалци у озбиљном броју.

milan teodosic

pre 8 godina

Moja sefovica je bila pisihopata.Sada je isto sef u Beogradu u istoj firmi.Bolesnik,koga je nemoguce dokuciti,bolesnik sa smeskom...milan

Milan

pre 8 godina

Nerealni ciljevi!?!
Pa ovaj ceo narod je bolestan koji hoce u evropsku uniju. Da ne govorim o psihopatama koji samo o tome pricaju hahaha

анти анти

pre 8 godina

Молим дијагнозу за психопату који је мој директан претпостављени.
Од осам карактеристика које сте навели, по мом суду поседује шест. Не верујем да је био силеџија у детињству, пре ће бити да је он бивао малтретиран, па сад то компензује иживљавајући се махом на мушкарцима, нарочито кад је у женском друштву. Наравно, "коље" супротни пол, воли да се хвали својим "успесима", уме да му заигра брк кад се по фирми шушне која нова је, унутар колектива, пала за слободу. Верујем да пати од синдрома познатијег као, до педесете нисам ништа карао, сад тек видим који сам потенцијал - нарочито се ова прича потенцира у мушком друштву, искључиво код оних чији интелект и интересовања превазилазе његов ниво. Не мали број пута сам слушао његове ловачке приче о разноразним односима, те са добрим рибама, те са сумњивим типовима. Посебно воли да у вашем присуству прича телефоном о својим "успесима" док ви чекате на састанак. Има манију гоњења, ко год да предложи нешто што је у супротноси са његовим закључцима, добија етикету његовог непријатеља. Газди не излази из задњице. Чак му и ципеле чисти. Колега и ја гледали својим очима. Сећам се, позвао нас је у канцеларију, чекамо петнаест минута испред, позове нас, ми унутра и видимо два пара ципела, свеже очишћених, затворена црна кутијица са кремом, уз доминантан мирис креме. Улази газда потом, испрозива нас и њега заједно, узима ципеле и одлази. Потом добијамо и ми по тамбури јер га због наших глупости газда јаше.
Молим дијагнозу о овом типу!!!

Pakleni Rog

pre 8 godina

Imao sam takvu koleginicu me pomaže vam tu mnogo što šta ako se "upecate" ja sam jedva izvukao da ne dobijem otkaz klasičma nameštaljka spremni su na sve i lažu kao psi

Vuk Sev

pre 8 godina

1. Sadisticki motivi - Radim za 30000 dinara u magacinu gde prebacim preko grbace od 3 do 13 tona robe sa falkutetskim obrazovanjem. Kad dodjem kuci vrznu mi se misli kako srpske politicare kacim o chengele.
2.Harizmatican sam za sve pare, pogotovo kad trebam pare.
3.Najvece misljenje o sebi imam. Ipak sam ja deo nebeskog naroda.
4.Harizma i patolosko laganje u Srbiji mu dodju kao profesonalna navika. Oba idu jedan uz drugo.
5.Manipulisem banke,pandure,busplusovce i klinke od 15 godina.
6.Da ja sam uvek bio cudan kao mali. Posten i dobar ,da su me od malena gledali zakrivljeno i u cudu. Srecom, tu sam dobro lechen. Ali ne i potpuno izlecen.
7. Ovo ima veze sigurno sa placanjem drzavih taksi,nameta,poreza i busplusa. Taj sam.
8.Ovde sam bez komenatara. Do juce sam sanjao o Puntu iz 2006-te za 930 evra.

Pa pronasli ste me. Ja sam ustvari manijak.

7was4j7a

pre 8 godina

Mene jedna osoba najverovatnije zenskog pola proganja pa vec pet godina . Ima dosta sredstava i po ceo dan se vrti okolo po mom naselju kolima. Mora da sipa gorivo negde na nekoj pumpi . Jedno vreme me stalno zivkala telefonom , kad se javim spusti slusalicu i to sve neki private broj. Mnogo mi je tesko zbog toga .

Vuk Sev

pre 8 godina

1. Sadisticki motivi - Radim za 30000 dinara u magacinu gde prebacim preko grbace od 3 do 13 tona robe sa falkutetskim obrazovanjem. Kad dodjem kuci vrznu mi se misli kako srpske politicare kacim o chengele.
2.Harizmatican sam za sve pare, pogotovo kad trebam pare.
3.Najvece misljenje o sebi imam. Ipak sam ja deo nebeskog naroda.
4.Harizma i patolosko laganje u Srbiji mu dodju kao profesonalna navika. Oba idu jedan uz drugo.
5.Manipulisem banke,pandure,busplusovce i klinke od 15 godina.
6.Da ja sam uvek bio cudan kao mali. Posten i dobar ,da su me od malena gledali zakrivljeno i u cudu. Srecom, tu sam dobro lechen. Ali ne i potpuno izlecen.
7. Ovo ima veze sigurno sa placanjem drzavih taksi,nameta,poreza i busplusa. Taj sam.
8.Ovde sam bez komenatara. Do juce sam sanjao o Puntu iz 2006-te za 930 evra.

Pa pronasli ste me. Ja sam ustvari manijak.

Pakleni Rog

pre 8 godina

Imao sam takvu koleginicu me pomaže vam tu mnogo što šta ako se "upecate" ja sam jedva izvukao da ne dobijem otkaz klasičma nameštaljka spremni su na sve i lažu kao psi

Milence

pre 8 godina

Istinita prica, dogodila se pre par dana u Kragujevcu:
Gazda na kraju radnog vremena na izlazu iz radnje zaustavi radnika od 22 godine koji radi "ko konj" za 20000 dinara, sa optuzbom da mu je ukrao 500 dinara. "Nisam", brani se momak. Gazda ga pipa po telu kao da ga pretresa, ne nalazi nista. "Svuci duks!", vice gazda. Momak se uplaseno svlaci, prisutni radnici se smijulje. Ne nalazi nista. "Svlaci pantalone!". Momak ih skida, u pantalonama nista. "Da ih nisi sakrio u gacama?" pita gazda. "Nisam, kunem se.", kaze momak. "Ma da proverimo mi to?, kaze gazda. Radnik se opire."Ej, sad sam se setio, nisam izgubio 500 dinara", rece gazda glasno se smejuci sa prisutnim radnicima.
Momak je odmah dao otkaz.

ludi ferdinand

pre 8 godina

po ovome ispada da su svi ljudi psihopate samo dobro kriju to, evo recimo ja nemam decu i cesto me salecu na tim familijarnim skupovima oni koji je imaju i pitaju me kada cu ja, pa govore o svom najvecem blagu a ja ih uopste to nisam pitao, zapravo nista ih nisam ni pitao sami dolaze i nude, pa na kraju zauzmu neki stav kada vide da nisam zainteresovan za pricu o njihovom blagu, kako sam eto ja gubitnik a oni dobitnici, valjda da im zavidim sta znam.A ja bih samo sedeo ispod drveta i mirisao cvece.

sale@bcn

pre 8 godina

Problem je sto su Psihopate i Sociopate u samom vrhu svake vlasti,postavite gotovo bilo koga od vama poznatih politicara i vidite da li on poseduje gore navedene karakteristike osobine licnosti.....

serbischen banditen

pre 8 godina

О па знам Ја неке на државним јаслама, који се сами себи обраћају са "Ви" и још сами себи куцају на врата, кад улазе у свој оффице

Александар

pre 8 godina

Не знам колико је овај текст употребљив домаћим читаоцима. Мислим да је бољи текст о теми психопата које је запослен по фирмама преко везе, a потпуно су неспособни. То су они који ништа не виде, поседују арсенал оправдања и изговора, стопирају напредак, а беже од посла. Озбиљни специјалци у озбиљном броју.

7was4j7a

pre 8 godina

Mene jedna osoba najverovatnije zenskog pola proganja pa vec pet godina . Ima dosta sredstava i po ceo dan se vrti okolo po mom naselju kolima. Mora da sipa gorivo negde na nekoj pumpi . Jedno vreme me stalno zivkala telefonom , kad se javim spusti slusalicu i to sve neki private broj. Mnogo mi je tesko zbog toga .

анти анти

pre 8 godina

Молим дијагнозу за психопату који је мој директан претпостављени.
Од осам карактеристика које сте навели, по мом суду поседује шест. Не верујем да је био силеџија у детињству, пре ће бити да је он бивао малтретиран, па сад то компензује иживљавајући се махом на мушкарцима, нарочито кад је у женском друштву. Наравно, "коље" супротни пол, воли да се хвали својим "успесима", уме да му заигра брк кад се по фирми шушне која нова је, унутар колектива, пала за слободу. Верујем да пати од синдрома познатијег као, до педесете нисам ништа карао, сад тек видим који сам потенцијал - нарочито се ова прича потенцира у мушком друштву, искључиво код оних чији интелект и интересовања превазилазе његов ниво. Не мали број пута сам слушао његове ловачке приче о разноразним односима, те са добрим рибама, те са сумњивим типовима. Посебно воли да у вашем присуству прича телефоном о својим "успесима" док ви чекате на састанак. Има манију гоњења, ко год да предложи нешто што је у супротноси са његовим закључцима, добија етикету његовог непријатеља. Газди не излази из задњице. Чак му и ципеле чисти. Колега и ја гледали својим очима. Сећам се, позвао нас је у канцеларију, чекамо петнаест минута испред, позове нас, ми унутра и видимо два пара ципела, свеже очишћених, затворена црна кутијица са кремом, уз доминантан мирис креме. Улази газда потом, испрозива нас и њега заједно, узима ципеле и одлази. Потом добијамо и ми по тамбури јер га због наших глупости газда јаше.
Молим дијагнозу о овом типу!!!

milan teodosic

pre 8 godina

Moja sefovica je bila pisihopata.Sada je isto sef u Beogradu u istoj firmi.Bolesnik,koga je nemoguce dokuciti,bolesnik sa smeskom...milan

Ojha

pre 8 godina

Nevezano za posao , sve ove osobine poseduje ova moja i njena mamita , a moja tasta na moju zalost . Sto bi rek'o moj deda ; "Đe će kruška no po' krušku"

Fidelio

pre 8 godina

"Imaju vrlo visoko mišljenje o sebi"

Kao i o svojoj neverovatnoj pameti, specijalnom mestu i izuzetnoj važnosti u Kosmosu. Vrlo tačan opis 2/3 odraslih Srba.


"Psihopate su patološki lažovi"

Takođe važi za pomenute. Naročito kad poslujete s nekim od njih. Slagaće vas ne zato što će imati koristi od toga, nego samo zato što to voli! A to voli zato što mu to pruža osećaj intelekalne nadmoćnosti.


"Manipulativni su"

Vrlo. Naročito kad uđu u politiku.


"Ne osećaju kajanje ili krivicu"

Nikada! Uvek su za sve loše drugi krivi i odgovorni. Ali ovaj stav je samo posledica prve tačke na ovom spisku.


"Njihovi dugoročni ciljevi nisu realistični"

Još jedna posledica prve tačke. Zato za neuspeh nađu opravdanje i razlog: drugi su krivi. Uvek!

Kale

pre 8 godina

Eto,danas sam otkrio da sam psihopata, a pošto vidim po komentarima da nas ima u popriličnom broju,mogli bi da napravimo neko udruženje ili klub,pa za koju godinu da organizujemo i neku paradu!

Milan

pre 8 godina

Nerealni ciljevi!?!
Pa ovaj ceo narod je bolestan koji hoce u evropsku uniju. Da ne govorim o psihopatama koji samo o tome pricaju hahaha

Stevan

pre 8 godina

Jedan moj kolega , dolazi na posao i kinji sve oko sebe, cesto ne zna za salu... A vidjam ga na pauzi kako prodaje knjige kod Bajlonijeve pijace.

macka

pre 8 godina

Ovo je profil mog BIVŠEG šefa. 8/8. Ali ga sad više ne gledam i ne slušam niti ga pozdravljam na ulici. I uživam u svom novom životu u kom ne moram da idem s mukom na posao i čekam šta će njemu danas da dune u glavu.

N.W.A

pre 8 godina

Imaju sposobnost da primete slabost i nanjuse strah(svaki covek ga ima u nekoj meri,oni to ne postuju kod sebe pa ni kod drugih. Gnusaju se te svoje crte pa zele da uzivaju u tudjem strahu i slabosti),koji ih automatski cini jacim.Prvo i osnovno pravilo psihopate uplasi zrtvu pa manipulisi njome,tako sto ces jos slabost nabacivati konstantno na nos.Drugo pravilo prikloni joj se svremena na vreme da vreme da ne bi pobegla.

zbog rusofobske propagande postao rusofil

pre 8 godina

1. Pita jesi li komunista.

2. Pita te je l' znas da su komunisti pobili milion Srba.

3. Pita je je l' znas da je Tito bio mason i austrijski grof, koji je ujedno radio za Ruse i Osmanlije.

4. Pita je l' znas da su Nemci ostali ovde i posle 45' da bi svi dana vozili po BMW 5 i letovali po Spaniji.

5. Pita je je l' znas da su komunisti namerno farbali zgrade u sivo da bi unistili narodu zelju za slobodom.

6. Prica kako se danas zlopatimo jer moramo da vracamo dugove koje je Tito podigao.

7. Pita je l znas da je Staljin pobio 200 miliona Rusa.

8. Pita je l' znas da su komunisti izazvali prvi i drugi svetski rat i veliku depresiju.

9. Pita je l' znas da u se u kapitalizmu radi, a da samo komunjare gledaju da se uvale u drzavnu firmu jer nece da rade posteno kod privatnika.

10. Prica ti kolika mu je plata u Opstini i kako radi samo od 8 do 2, a neki put i ne dolazi na posao.

Filmofil

pre 8 godina

@Milence

Koliki je taj psihopata i ovi mufljuzi sto su se smejali su isti. Decko je trebao da odbije da se skida odmah. Ovo je ogromna trauma za klinca od 22 godine. Malo je reci tuzno.

123

pre 8 godina

Молим дијагнозу о овом типу!!!
(анти анти, 26. novembar 2015 13:49)

Klasican narcis, odnosno ima narcisoidni poremecaj licnosti.
Ne verujem da je psihopata, iako su ta dva ponekad slicna, a i nisu uzajamno iskljuciva.

Filmofil

pre 8 godina

@(анти анти, 26. novembar 2015 13:49)

Ima "zensku" strategiju opstanka u toj bari (manipulativnu). Ovo ti pise zena sa "muskom" strategijom koja je odatle pobegla. Drzite ga daleko od sebe, ali ne previse da vam ne promakne nesto vazno sto vam moze aditi o glavi, slusajte kroz usi, flegmaticno, ali da ne provali i ne dajte se manipulisati. Taj drugacije ne zna. Znam da je naucna fantastika, ali trazenje druge radne sredine je pozeljno. Mada jedne s budale resis, na drugu naletis. Dijagnozu mu ne znam, ovo vise iskustveno

Zoran

pre 8 godina

Deveti znak je kad das komentar da je multikulturalizam u Svajcarskoj mrtav jer naplacuju kazne za nosnju i ne objave ti komentar.

Kale

pre 8 godina

Eto,danas sam otkrio da sam psihopata, a pošto vidim po komentarima da nas ima u popriličnom broju,mogli bi da napravimo neko udruženje ili klub,pa za koju godinu da organizujemo i neku paradu!

Vuk Sev

pre 8 godina

1. Sadisticki motivi - Radim za 30000 dinara u magacinu gde prebacim preko grbace od 3 do 13 tona robe sa falkutetskim obrazovanjem. Kad dodjem kuci vrznu mi se misli kako srpske politicare kacim o chengele.
2.Harizmatican sam za sve pare, pogotovo kad trebam pare.
3.Najvece misljenje o sebi imam. Ipak sam ja deo nebeskog naroda.
4.Harizma i patolosko laganje u Srbiji mu dodju kao profesonalna navika. Oba idu jedan uz drugo.
5.Manipulisem banke,pandure,busplusovce i klinke od 15 godina.
6.Da ja sam uvek bio cudan kao mali. Posten i dobar ,da su me od malena gledali zakrivljeno i u cudu. Srecom, tu sam dobro lechen. Ali ne i potpuno izlecen.
7. Ovo ima veze sigurno sa placanjem drzavih taksi,nameta,poreza i busplusa. Taj sam.
8.Ovde sam bez komenatara. Do juce sam sanjao o Puntu iz 2006-te za 930 evra.

Pa pronasli ste me. Ja sam ustvari manijak.

7was4j7a

pre 8 godina

Mene jedna osoba najverovatnije zenskog pola proganja pa vec pet godina . Ima dosta sredstava i po ceo dan se vrti okolo po mom naselju kolima. Mora da sipa gorivo negde na nekoj pumpi . Jedno vreme me stalno zivkala telefonom , kad se javim spusti slusalicu i to sve neki private broj. Mnogo mi je tesko zbog toga .

ludi ferdinand

pre 8 godina

po ovome ispada da su svi ljudi psihopate samo dobro kriju to, evo recimo ja nemam decu i cesto me salecu na tim familijarnim skupovima oni koji je imaju i pitaju me kada cu ja, pa govore o svom najvecem blagu a ja ih uopste to nisam pitao, zapravo nista ih nisam ni pitao sami dolaze i nude, pa na kraju zauzmu neki stav kada vide da nisam zainteresovan za pricu o njihovom blagu, kako sam eto ja gubitnik a oni dobitnici, valjda da im zavidim sta znam.A ja bih samo sedeo ispod drveta i mirisao cvece.

Milan

pre 8 godina

Nerealni ciljevi!?!
Pa ovaj ceo narod je bolestan koji hoce u evropsku uniju. Da ne govorim o psihopatama koji samo o tome pricaju hahaha

zbog rusofobske propagande postao rusofil

pre 8 godina

1. Pita jesi li komunista.

2. Pita te je l' znas da su komunisti pobili milion Srba.

3. Pita je je l' znas da je Tito bio mason i austrijski grof, koji je ujedno radio za Ruse i Osmanlije.

4. Pita je l' znas da su Nemci ostali ovde i posle 45' da bi svi dana vozili po BMW 5 i letovali po Spaniji.

5. Pita je je l' znas da su komunisti namerno farbali zgrade u sivo da bi unistili narodu zelju za slobodom.

6. Prica kako se danas zlopatimo jer moramo da vracamo dugove koje je Tito podigao.

7. Pita je l znas da je Staljin pobio 200 miliona Rusa.

8. Pita je l' znas da su komunisti izazvali prvi i drugi svetski rat i veliku depresiju.

9. Pita je l' znas da u se u kapitalizmu radi, a da samo komunjare gledaju da se uvale u drzavnu firmu jer nece da rade posteno kod privatnika.

10. Prica ti kolika mu je plata u Opstini i kako radi samo od 8 do 2, a neki put i ne dolazi na posao.

Ojha

pre 8 godina

Nevezano za posao , sve ove osobine poseduje ova moja i njena mamita , a moja tasta na moju zalost . Sto bi rek'o moj deda ; "Đe će kruška no po' krušku"

Fidelio

pre 8 godina

"Imaju vrlo visoko mišljenje o sebi"

Kao i o svojoj neverovatnoj pameti, specijalnom mestu i izuzetnoj važnosti u Kosmosu. Vrlo tačan opis 2/3 odraslih Srba.


"Psihopate su patološki lažovi"

Takođe važi za pomenute. Naročito kad poslujete s nekim od njih. Slagaće vas ne zato što će imati koristi od toga, nego samo zato što to voli! A to voli zato što mu to pruža osećaj intelekalne nadmoćnosti.


"Manipulativni su"

Vrlo. Naročito kad uđu u politiku.


"Ne osećaju kajanje ili krivicu"

Nikada! Uvek su za sve loše drugi krivi i odgovorni. Ali ovaj stav je samo posledica prve tačke na ovom spisku.


"Njihovi dugoročni ciljevi nisu realistični"

Još jedna posledica prve tačke. Zato za neuspeh nađu opravdanje i razlog: drugi su krivi. Uvek!

Pakleni Rog

pre 8 godina

Imao sam takvu koleginicu me pomaže vam tu mnogo što šta ako se "upecate" ja sam jedva izvukao da ne dobijem otkaz klasičma nameštaljka spremni su na sve i lažu kao psi

анти анти

pre 8 godina

Молим дијагнозу за психопату који је мој директан претпостављени.
Од осам карактеристика које сте навели, по мом суду поседује шест. Не верујем да је био силеџија у детињству, пре ће бити да је он бивао малтретиран, па сад то компензује иживљавајући се махом на мушкарцима, нарочито кад је у женском друштву. Наравно, "коље" супротни пол, воли да се хвали својим "успесима", уме да му заигра брк кад се по фирми шушне која нова је, унутар колектива, пала за слободу. Верујем да пати од синдрома познатијег као, до педесете нисам ништа карао, сад тек видим који сам потенцијал - нарочито се ова прича потенцира у мушком друштву, искључиво код оних чији интелект и интересовања превазилазе његов ниво. Не мали број пута сам слушао његове ловачке приче о разноразним односима, те са добрим рибама, те са сумњивим типовима. Посебно воли да у вашем присуству прича телефоном о својим "успесима" док ви чекате на састанак. Има манију гоњења, ко год да предложи нешто што је у супротноси са његовим закључцима, добија етикету његовог непријатеља. Газди не излази из задњице. Чак му и ципеле чисти. Колега и ја гледали својим очима. Сећам се, позвао нас је у канцеларију, чекамо петнаест минута испред, позове нас, ми унутра и видимо два пара ципела, свеже очишћених, затворена црна кутијица са кремом, уз доминантан мирис креме. Улази газда потом, испрозива нас и њега заједно, узима ципеле и одлази. Потом добијамо и ми по тамбури јер га због наших глупости газда јаше.
Молим дијагнозу о овом типу!!!

milan teodosic

pre 8 godina

Moja sefovica je bila pisihopata.Sada je isto sef u Beogradu u istoj firmi.Bolesnik,koga je nemoguce dokuciti,bolesnik sa smeskom...milan

Zoran

pre 8 godina

Deveti znak je kad das komentar da je multikulturalizam u Svajcarskoj mrtav jer naplacuju kazne za nosnju i ne objave ti komentar.

Александар

pre 8 godina

Не знам колико је овај текст употребљив домаћим читаоцима. Мислим да је бољи текст о теми психопата које је запослен по фирмама преко везе, a потпуно су неспособни. То су они који ништа не виде, поседују арсенал оправдања и изговора, стопирају напредак, а беже од посла. Озбиљни специјалци у озбиљном броју.

sale@bcn

pre 8 godina

Problem je sto su Psihopate i Sociopate u samom vrhu svake vlasti,postavite gotovo bilo koga od vama poznatih politicara i vidite da li on poseduje gore navedene karakteristike osobine licnosti.....

serbischen banditen

pre 8 godina

О па знам Ја неке на државним јаслама, који се сами себи обраћају са "Ви" и још сами себи куцају на врата, кад улазе у свој оффице

Stevan

pre 8 godina

Jedan moj kolega , dolazi na posao i kinji sve oko sebe, cesto ne zna za salu... A vidjam ga na pauzi kako prodaje knjige kod Bajlonijeve pijace.

Milence

pre 8 godina

Istinita prica, dogodila se pre par dana u Kragujevcu:
Gazda na kraju radnog vremena na izlazu iz radnje zaustavi radnika od 22 godine koji radi "ko konj" za 20000 dinara, sa optuzbom da mu je ukrao 500 dinara. "Nisam", brani se momak. Gazda ga pipa po telu kao da ga pretresa, ne nalazi nista. "Svuci duks!", vice gazda. Momak se uplaseno svlaci, prisutni radnici se smijulje. Ne nalazi nista. "Svlaci pantalone!". Momak ih skida, u pantalonama nista. "Da ih nisi sakrio u gacama?" pita gazda. "Nisam, kunem se.", kaze momak. "Ma da proverimo mi to?, kaze gazda. Radnik se opire."Ej, sad sam se setio, nisam izgubio 500 dinara", rece gazda glasno se smejuci sa prisutnim radnicima.
Momak je odmah dao otkaz.

Filmofil

pre 8 godina

@(анти анти, 26. novembar 2015 13:49)

Ima "zensku" strategiju opstanka u toj bari (manipulativnu). Ovo ti pise zena sa "muskom" strategijom koja je odatle pobegla. Drzite ga daleko od sebe, ali ne previse da vam ne promakne nesto vazno sto vam moze aditi o glavi, slusajte kroz usi, flegmaticno, ali da ne provali i ne dajte se manipulisati. Taj drugacije ne zna. Znam da je naucna fantastika, ali trazenje druge radne sredine je pozeljno. Mada jedne s budale resis, na drugu naletis. Dijagnozu mu ne znam, ovo vise iskustveno

Filmofil

pre 8 godina

@Milence

Koliki je taj psihopata i ovi mufljuzi sto su se smejali su isti. Decko je trebao da odbije da se skida odmah. Ovo je ogromna trauma za klinca od 22 godine. Malo je reci tuzno.

N.W.A

pre 8 godina

Imaju sposobnost da primete slabost i nanjuse strah(svaki covek ga ima u nekoj meri,oni to ne postuju kod sebe pa ni kod drugih. Gnusaju se te svoje crte pa zele da uzivaju u tudjem strahu i slabosti),koji ih automatski cini jacim.Prvo i osnovno pravilo psihopate uplasi zrtvu pa manipulisi njome,tako sto ces jos slabost nabacivati konstantno na nos.Drugo pravilo prikloni joj se svremena na vreme da vreme da ne bi pobegla.

123

pre 8 godina

Молим дијагнозу о овом типу!!!
(анти анти, 26. novembar 2015 13:49)

Klasican narcis, odnosno ima narcisoidni poremecaj licnosti.
Ne verujem da je psihopata, iako su ta dva ponekad slicna, a i nisu uzajamno iskljuciva.

macka

pre 8 godina

Ovo je profil mog BIVŠEG šefa. 8/8. Ali ga sad više ne gledam i ne slušam niti ga pozdravljam na ulici. I uživam u svom novom životu u kom ne moram da idem s mukom na posao i čekam šta će njemu danas da dune u glavu.