Nedeljni horoskop za period od 28.5. do 3.6.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Izvor: B92

Nedelja, 27.05.2018.

23:59

Nedeljni horoskop za period od 28.5. do 3.6.

Ovan

Hrana

Dobro raspoloženje i lepi dani, puni aktivnosti su pred Ovnovima. Nikako vam neće prijati da opteretite stomak, pa zato izbegavajte tešku hranu, iako vam to neće biti jednostavno. Uživajte u svemu, ali budite umereni – lagani obroci, sa više povrća i malo mesa će vam najviše odgovarati!

Ljubav

Za slobodne Ovnove – ovo je idealan period! Naglašena su polja prijatelja, druženja, društvenih aktivnosti i mreža, ali i pokreta, komunikacije – ma gomila dešavanja je oko vas, a vi ste više nego spremni da se uključite u „igru“. Iskreno rečeno – najbolje su vam postavljene avanture i neki neobavezni kontakti, ali to ne znači da se i nešto ovog tipa ne može vremenom pretvoriti u ozbiljniju priču. Sada zaista nije vreme da samujete – uključite se u dešavanja i pustite neka vas ona nose! Iskoristite ovaj predivan period koji vam se sada nudi! Zauzeti – partner i vi sada niste na istoj talasnoj dužini. Druga strana je vrlo osetljiva i nežna, pa se potrudite da joj, makar povremeno, pružite podršku.

Posao

Sve se pokreće. Odjednom će vas dešavanja zaokupiti sa svih strana, ali ćete se snalaziti kao riba u vodi! Novi ljudi, novi kontakti, jedna pozitivna energija koja vas preplavljuje i daje vam vetar u leđa. Pred vama je jedna doduše užurbana, ali vrlo uspešna nedelja. Već na samom njenom početku možete započeti dogovore o poslu, da bi se oni realizovali jako brzo – do kraja sedmice! Odličan je trenutak za nezaposlene Ovnove – budite aktivni, a mogući su i jaki kontakti i usluge od strane prijatelja!

Novac

Novac vam dolazi iz više izvora u ovom periodu. Iako će ga biti više nego inače, ipak će jedan veći deo otići na troškove, naročito na one koji se vezuju za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Odlična nedelja da se započne sa nekim vidom rekreacije, jer će vam to da budete u pokretu izuzetno prijati. Starijim Ovnovima – lagana šetnja i više druženja sa pozitivnim ljudima.

Bik

Hrana

Vama je ponekad teško da se izborite sa hedonističkim porivima koji su utkani u vašu srž, ali to i neće biti toliko komplikovano ove sedmice. Promene sa kojima ste krenuli u ishrani daju odlične rezultate i bićete izuzetno motivisani da ih praktikujete i dalje! Povremeno ćete „zgrešiti“, ali ne mnogo....

Ljubav

Vrlo interesantne pozicije za poznanstva preko poslovnog segmenta. Možete ostvariti više prilično interesantnih kontakata sa suprotnim polom, lako ćete se momentalno „pronaći“ sa ovim osobama i razgovori će teći bez kraja i konca. Takođe su i društvene mreže mesto na kojem biste mogli da se zainteresujete i satima ćakulate sa nekim. E sad, da li su vama i ovim osobama emotivne težnje iste, to je već drugo pitanje. Vi mi izgledate kao da ste spremni za ljubavnu bajku, a nisam sigurna da to sada možete i ostvariti. Možda je najbolje da se opustite i uživate u dešavanjima, pa ćemo videti u kom će se pravcu ovo razvijati.....Zauzeti – pa, onako. Ne kopčate se baš najbolje, ali nekako funkcionišete...

Posao

Dobra poslovna nedelja, sa novim ponudama, novim projektima, novim dešavanjima. Iako će sa autoritetima još uvek povremeno biti varnica, ipak ćete uspevati da pronađete zajednički jezik. Lepi su dani da napravite neku promenu, da hrabro iskoračite iz sigurne zone, jer će vam se to itekako isplatiti! Češće ćete se nego inače baviti papirologijom, a i pravi je momenat za to – sada se lakše može doći do dozvola ili dokumenata koji su vam potrebni za posao. Bićete zadovoljni svojim učinkom.

Novac

Od samog početka nedelje situacija sa finansijama bi trebala da teče glatko i bez većih problema. Mogućnosti i za dodatnu zaradu.

Zdravlje

Manji problemi sa urinarnim traktom, i to uglavnom kod starijih Bikova. Mlađa populacija će se osećati odlično. Možda bi trebali da ozbiljnije razmislite o rekreaciji....

Blizanci

Hrana

Ove sedmice ste u potpunosti u svom „fazonu“, čak i kada je ishrana u pitanju. Lagani obroci, dovoljno hranljivi da vas zasite, ali da ujedno ne opterećuju vaš stomak – uglavnom će biti na vašem meniju. Malo ćete i eksperimentisati i mešati razne ukuse i začine....

Ljubav

Pred vama je sedmica koja donosi zabavu na kvadrat! Vreme je za uživanja u životu, za izlaske, čak i za putovanja! Takođe – vreme je za nove, zanimljive ljude u vašem životu – lako ćete sklapati poznanstva sa suprotnim polom i nije ni čudo što će se u ovom periodu više udvarača vrteti oko vas. Moguće su avanture i neobavezni kontakti, iako će vam se pružati šanse i za neke ozbiljnije priče. Na vama je da trenutno odlučite šta je ono što tačno želite i ka kome hoćete da se okrenete. U svakom slučaju – uzbudljivo, živo, puno dešavanja i dobre energije! Zauzeti – ili je situacija između vas i partnera znatno bolja.....ili ste vi pak rešili da nećete da dozvolite da vas neke stvari previše dotiču....

Posao

Merkur, planeta vladar vašeg znaka, prelazi početkom ove sedmice u vaše polje ličnosti, dajući vam konačno onu energiju i podsticaj za posao koji vam je do sada falio....Ne samo da ćete se vi osećati dobro, puni ideja i entuzijazma, već će se vrlo brzo otvoriti i prilike da svoju pamet i kreativnost i iskoristite. Mogućnosti dogovora i pokretanja novih saradnji su jako naglašene. U ovom je periodu važno – tragajte i pronaći ćete! Nezaposlenima odlične mogućnosti za pronalaženje kvalitetnog posla!

Novac

Polako se oporavljate od nekih finansijskih šokova koji su vas prodrmali u prethodnom periodu. Bez brige – ova je sedmica dobra za zaradu.

Zdravlje

Početkom sedmice mogući su manji problemi sa pritiskom, ali uglavnom starijoj generaciji. Mlađi Blizanci – odlično.

Rak

Hrana

Venera u vašem polju ličnosti traži uživanje u hrani, traži slatkiše, traži sočne i bogate zalogaje....Da biste predupredili probleme varenjem ili stvaranje šlaufa oko stomaka – ili se više krećite, ili se potrudite da na vašem meniju češće budu riba i plodovi mora. Voće u neograničenim količinama....

Ljubav

Ah....blago slobodnim Rakovima...Venera je kod vas, pa još od ove nedelje formira vodeni trigon sa Neptunom i Jupiterom....Tako će lepo, lako i slatko biti zaljubiti se do nosa, zaroniti u osećanja i dozvoliti da vas ona ponesu, odvedu, zarobe....Sigurna sam da se sada više osoba bori za vašu naklonost, a vi dragi Rakovi – budite pametni i izaberite mudro! Potreban vam je neko ko će umeti da odgovori na ogromnu količinu emotivne potrebe koju nosite u sebi....a ne neko ko će samo protutnjati kroz vaš život i poigrati se vašim srcem....Zauzeti – možda vaš partner nije savršen (ma zar uopšte ima tih savršenih), ali ste sigurni da vam je posvećen, odan i uvek tu za vas. Nagradite ga zato ogromnom količinom ljubavi!

Posao

Poslovna situacija nije loša....Ipak, zbog Sunca i Merkura u vašem polju podsvesti, tajni, neprijatelja – bilo bi dobro neke reči, misli i ideje u ovom periodu ipak zadržati za sebe. Ili ih pak podeliti samo sa osobama u koje imate neograničeno poverenje. Ako imate nešto novo u planu, jednim delom to možete realizovati, ali je ipak potrebno da još neko vreme razrađujete detalje i pripremate se za nov početak. I on će uskoro, ne brinite. Ne dozvolite da vas neko pokoleba u vašim zamislima.

Novac

Sreća će vas hteti po pitanju finansija, tako da ćete uglavnom kroz ovu sedmicu proći bez većih problema. Mogući su i neki neočekivani prilivi.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Možda ćete povremeno biti nešto više mentalno opterećeni, pa može doći do problema sa spavanjem, ali sve ostalo je vrlo solidno.

Lav

Hrana

Jedino što biste zaista trebali da zaobilazite u širokom luku ove nedelje jesu slatkiši. Napravili ste do sada neke promene u svom načinu ishrane i već primećujete i pojačanu energiju, ali i poboljšanje u fizičkom izgledu. Umesto šećera, koristite med, jedite više voća...

Ljubav

Možda i na dalje nije baš sve savršeno u vašim emotivnim partnerstvima, ali kao da ste vi i voljena osoba pronašli recept za sreću i sklad – preskačete neugodne teme, a potencirate one koje oboma donose osmeh na lice i zadovoljstvo. U prevodu – sve je ok, uklapate se i „gurate“ zajedno dalje! Slobodni Lavovi – dve osobe vam se dopadaju i to je skroz u redu – dopadate se i vi njima. Sa jednom imate ekstra komunikaciju i jaku hemiju koja vas baš „radi“, a za drugu ste svesni da može vrlo lako da vam uđe pod kožu i da se u nju zaljubite preko glave....a to vas pomalo plaši....Gde ćete i na koju ćete stranu? Pa...ne znam zašto očekujete odgovor od mene, to zavisi sada samo od vas! Ja mogu samo da kažem – srećno!

Posao

Odlična nedelja! Sve je na vašoj strani, bilo da radite za drugog, ili ste privatnik. Imaćete neverovatnu energiju, ali i odlične ideje i poslovne poteze, a i sreća će biti na vašoj strani! Nemojte žaliti truda, jer ste trenutno u periodu kada možete otvoriti mnoga vrata i dobiti podršku ljudi za koje niste mogli ni da sanjate da će biti na vašoj strani! Pokrenuće se novi dogovori, pokrenuće se novi poslovi – sve u svemu – pred vama je jedna brza i dinamična sedmica u kojoj ćete istinski uživati da pokažete šta znate!

Novac

Uspećete da regulišete neke troškove i dugovanja, a ostaće vam dovoljno novca da možete da se osetite koliko toliko sigurno.

Zdravlje

Sa malo promena u životnim navikama i pojačanom fizičkom aktivnošću – osećaćete se super!

Devica

Hrana

Prijaće vam promene u načinu ishrane – bez mnogo mesa i mesnih prerađevina, a ako ne možete da zamislite obrok bez ovih namirnica, onda koristite pileće ili ćureće meso. Takođe – odgovaraju vam sve vrste variva, čorbi, supa...Pojačajte unos zelenog lisnatog povrća.

Ljubav

Jeste da je trenutno poslovna simbolika najnaglašenija kada su nova poznanstva i susreti sa zanimljivim osobama u pitanju, ali vama se otvaraju emotivne šanse i preko prijatelja, bliže okoline i kratkih putovanja. Vi ćete lepo reagovati na suprotni pol, ali i on na vas – pa ćete biti u odličnom raspoloženju i mnogo aktivniji nego u prethodnom periodu. Neke Device koje su do sada još uvek spavale zimskim snom, konačno su čule alarm za buđenje i spremne su za akciju! Uživajte, sklapajte poznanstva, pričajte, susrećite se sa zanimljivim ljudima i pustite da se neko sam izdvoji, neko sa kim biste mogli i ostvariti emotivnu sreću. Zauzeti – kako je bilo, sada je odlično. Uglavnom doro razumevanje i fina komunikacija

Posao

Poslovno – ovo je fenomenalan period! Jako aktivirano polje karijere i posla daje vam vetar u leđa i gura vas ka novim poslovnim uspesima i prilikama. Jeste da ulažete ogromnu energiju u posao, ali sada konačno vidite da vam se sav dosadašnji trud itekako isplatio...i da će tako biti i na dalje. Neke od vas čekaju ogromne promene, zaokreti po pitanju posla i pozicija i tokom ove nedelje možete dobiti prve informacije ili nagoveštaje onoga što vas tek čeka. U odličnoj ste nedelji, radite u svoju korist!

Novac

Mnogo, mnogo bolje postavke po pitanju finansija ove nedelje! Čak ako i prilivi ostanu apsolutno isti, troškovi će se znatno smanjiti!

Zdravlje

Samo ćete još na početku nedelje osećati zamor i lak odliv energije. Već posle toga dobijate jednu jaku adrenalinsku inekciju i osećaćete se savršeno!

Vaga

Hrana

Apetit je i dalje pojačan, pa kao da nećete uspeti da u potpunosti izbegnete slatke i slane „zamke“ – teško odolevate hrani koju zaista volite....No, ono što je dobro jeste da trenutno imate umerenost, a i fizički ste dosta aktivniji, pa će se sve to nekako izbalansirati samo od sebe...

Ljubav

Ako očekujete neke emotivne priče koje će vas sastaviti sa zemljom i u kojima ćete doživeti ljubavno ushićenje – odmah odustanite, jer je jako malo verovatno da ćete naletati na osobe koje su spremne da vam pruže nešto tog tipa. Ukoliko pak želite dobru zabavu, odličnu energiju, pravo raspoloženje i odnose kojima niste opterećeni da li će trajati, koliko će trajati, u kom pravcu idu i tako dalje – onda samo napred! U tom slučaju – pred vama su izvrsni dani, jer će vas suprotni pol bukvalno opsedati, a vi možete procvetati i isprobavati na njima sve svoje veštine flertovanja. Zauzeti – pomirite se sa činjenicom da vam vaše drago biće pokazuje privrženost na onaj način na koji zna....a ne onako kako vi to želite...

Posao

Ne osećate se povremeno baš „udobno“ u poslovnom segmentu, morate da funkcionišete na način na koji se to od vas zahteva, a ne onaj koji vama odgovara....ali šta sad. Tako mora i džabe ćete se i buniti i smoriti – ništa nećete uspeti da promenite. Bolje vam je da uposlite svoj mozak i svoju kreativnost i da konačno krenete sa razradom, pa i realizacijom onih planova koji već dugo tavore u vašoj glavi. Odlično su postavljeni i trgovinski poslovi, marketing, ali i saradnje sa inostranstvom.

Novac

Pare će sa svih strana da vam dolaze ove nedelje. Radujte im se, i gledajte da ih ne potrošite baš „koliko odmah“.

Zdravlje

Zdravlje – odlično. Samo nešto više povedite računa o načinu ishrane, jer možete imati manjih problema sa stomakom.

Škorpija

Hrana

Vama je uvek slatko da sednete i da se najedete, ali tokom ove sedmice uspevaćete da održavate kontrolu nad svojim apetitom (kada su slatkiši u pitanju) i više se okrenuti zdravom načinu ishrane. Dodatno smanjite meso i mesne proizvode i zamenite ih ribom.

Ljubav

Venera je tokom ove nedelje u trigonskom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku i Neptunom u vašem polju ljubavi. Prevod, molim? Prosto – ljubav vas sada hoće. Bilo bi divno da se prepustite ovom aspektu, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Kod zauzetih – na taj način biste smanjili tenziju koja povremeno postoji kod vas a koja se prenosi na osobe koje volite. U suštini – partner će vrlo verovatno uspeti da „prokopa“ put do vašeg srca, smiriće vas i pružiti vam ljubavnu sigurnost. Neke od zauzetih Škorpija ove sedmice bi mogle da postanu i mame i tate, ili pak da se više bave „kreiranjem“ prinova...Kod slobodnih – moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim ko vam je ranije bio dosta drag....

Posao

Pun Mesec u polju posla i novca govori o kulminaciji u dosadašnjem načinu poslovanja. Neke Škorpije će sada ostvariti posebno jake kontakte ili saradnju sa inostranstvom, a u svakom slučaju – pred vama je izuzetno povoljan poslovni period. Vi još uvek povremeno imate svoje impulsivne momente, ali ove nedelje oni će se pokazati kao vrlo solidni. U prevodu – možete se odlučiti na nešto na brzinu, odmah pronaći pravi način i ljude koji će vas podržati i već do kraja sedmice – startovati!

Novac

Jako dobre i povoljne finansijske prilike vam slede, pogotovo ako imate bilo kakvih poslovnih kontakata sa inostranstvom.

Zdravlje

Dokle god izbegavate stresne situacije ili nervozu smanjujete kroz fizičku aktivnost, meditaciju ili nešto tog tipa – bićete odlično.

Strelac

Hrana

Jedino bi vaš doručak trebao da bude bogatiji – da biste imali dovoljno energije za funkcionisanje tokom dana. Ostali obroci neka budu lagani, a izbegavajte previše mesnih prerađevina i začina u hrani. Mlečni proizvodi umereno.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka – kontakt sa osobom iz vaše prošlosti jako će vam značiti i doneti vam zadovoljstvo i osmeh na lice. Kod nekih Strelčeva čak može doći i do obnove odnosa. Generalno gledano – ukoliko imate emotivnog partnera vaš odnos bi jednim delom trebao da se popravi, možda neće biti pojačane bliskosti, ali ćete makar uspevati da se dogovorite oko stvari koje su vam kao paru značajne. Poboljšanje komunikacije i ipak jedna lakša i rasterećenija energija. Ukoliko ste sami, sem mogućnosti da ponovo pokrenete neku prošlost, imate itekako i predispozicije za dešavanja sa novim osobama. Šta više, upoznaćete nekog sa kim ćete poželeti jako brzo da otpočnete ljubavnu priču.

Posao

Pred vama je vrlo uspešna poslovna nedelja. U ovom periodu možete otpočeti sa novom poslovnom saradnjom ili partnerstvom, ali i obnoviti neke poslovne priče od ranije, na obostrano zadovoljstvo. Čak i ako ste nezaposleni, imate odlične predispozicije da započnete radni odnos. Aktivirajte se, ali i očekujte veliku pomoć od strane prijatelja i rođaka. Stoji vam velika angažovanost i dosta obaveza, ali sve lako završavate i povoljni rezultati su više nego izvesni. Nekima od vas stoji i unapređenje.

Novac

Prilivi će tokom ove sedmice biti znatno pojačani. Ipak, obzirom na vaše postojeće finansijsko stanje, nećete moći da se osetite potpuno sigurno.

Zdravlje

Starijima – manji problemi sa stomačnim delom. Kod mlađih – previše ste mentalno opterećeni. Mogući su problemi sa spavanjem.

Jarac

Hrana

Bez nekih velikih preporuka po pitanju ishrane ove nedelje, jer ste vi trenutno u takvoj životnoj fazi da uglavnom vodite računa o sebi. Jedino vam se preporučuju namirnice sa više gvožđa, naročito spanać, paradajz, cvekla, džigerica.

Ljubav

Iako početkom sedmice partner i vi nećete imati baš mnogo tema za razgovor, ili se pak nećete slagati po mnogim pitanjima, ostatak ovog perioda će ipak popraviti vaše, delimično zahladnele odnose i doneti bolju energiju između vas. Voljena osoba je posebno spremna da vam se prilagodi, i potrudiće se da vas u ovom periodu i prijatno iznenadi, možda organizacijom nekog dešavanja ili pozivom na druženje sa zajedničkim prijateljima. Sve u svemu – kako je bilo, sada nije loše ni malo. Ukoliko ste slobodni, vi itekako imate priliku da ostvarite značajniji kontakt sa jednom osobom, da joj se više emotivno približite, mada će u vama i dalje postojati kočnice. Probajte da se opustite i malo uživate u životu...

Posao

Sunce i Merkur u polju poslovne svakodnevice i Mars u polju posla su u odličnom aspektu, pa je itekako moguće da se tokom ovog perioda pojavi osoba koja će pokrenuti neke promene na koje već duže vreme čekate. Takođe, ova je sedmica rezervisana za kvalitetne odnose sa poslovnim partnerima, čak ćete sada moći da napravite i nove, isplativije dogovore sa njima. Ići će vam od ruke sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa strancima. Sve u svemu – pred vama je uspešna radna nedelja!

Novac

Vesti o novčanim prilivima će doći sa više strana. Itekako je moguće da otpočnete i sa nekim dodatnim poslovnim angažmanom, gde isplata ide odmah.

Zdravlje

Lakše funkcionisanje i smanjenje tegoba kod hroničnih bolesnika. Mlađi pripadnici znaka će se osećati odlično.

Vodolija

Hrana

Mars u vašem znaku je odličan za trošenje kalorija, ali sa druge strane – doneće da vam je stomak osetljiviji i da reaguje na iole veću količinu hrane. Iz tog razloga potrebno vam je da namirnice rasporedite na više malih, laganih obroka.

Ljubav

A kad mi dođeš ti....i osmeh vratiš mi....pevuše Vodolije i imaju svako pravo na to – Mekur, koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u ovo polje i znak Blizanaca početkom sedmice, gde ga već čeka Sunce, ali i trigon sa Marsom iz vašeg znaka. U prevodu – spremite se za akciju! Emotivne prilike trčeći dolaze ka vama, a vi raširite ruke i spremno ih dočekajte! Kad ćete ako nećete sad? Poznanstva sa osobom (ili osobama) koja će na vas delovati kao koktel odlične komunikacije i velike strasti koja će se momentalno probuditi kod vas! Šta da vam kažem osim – uživajte, može vam se! Ukoliko ste zauzeti, za divno čudo – uspećete da iskoristite ove dane za neke vrlo zanimljive zajedničke momente sa partnerom!

Posao

Posao vas hoće, dogovori vas hoće, imate energiju, imate ideje, imate motivaciju, ma imate sve što vam je potrebno da nedelja pred vama bude fenomenalno uspešna! Trenutno su čak i autoriteti na vašoj strani (ili vas bar ne sputavaju i ne ometaju) tako da možete da kažete da vam je sve potaman! Naravno, vi ćete i ove nedelje da jurite i da žurite, da radite pet poslova istovremeno, ali uspećete da se snađete i da ostvarite čak i ono za šta ste vi smatrali da je nemoguće. Dobar period – ne propuštajte prilike!

Novac

Ne brinite, novca će biti. Čak i ako početkom nedelje budete u nekom cajtnotu, ako budete zabrinuti zbog priliva ili troškova – sve će se to jako brzo regulisati.

Zdravlje

Kada je ovako užurban period, koliko god da se dešavaju dobre stvari, vi to morate da osetite kroz nervozu, napetost, stresna stanja. Odmarajte, opuštajte se, ali i bavite sportom! Biće vam lakše..

Ribe

Hrana

Stomak vam je nešto osetljiviji ove nedelje, a moguće je čak da imate i blaže alergijske reakcije na neke namirnice, uglavnom na sezonsko voće. Iz tog razloga – u ishrani vam je potrebno više povrća, a manje mesa i mesnih prerađevina. Riba – u svim oblicima i na svaki način.

Ljubav

Pa, zvanično – sada i vi imate razloga da se radujete! Venera u vašem polju ljubavi u odličnom je aspektu sa Neptunom i Jupiterom, pa je itekako moguće ostvariti emotivne težnje....doduše, meni lično to pre izgleda da će biti sa nekim iz prošlosti ili osobom koja već postoji u vašem životu, ali šta sad – možda nisam u pravu.....Još jedna stvar – itekako je moguće da se „zakačite“ za osobu koja je zauzeta....I sad vi pitate – pa dobro, gde je tu razlog za radovanje – prošlost ili neko zauzet? A ja na to mogu samo da vam odgovorim – dani ničega prolaze. Sada dolaze dani nečega. A dani „nečega“ mogu se pretvoriti i u pravu, jaku ljubavnu priču...e to nije loše, jel da? Zauzeti – blago poboljšanje i normalnije funkcionisanje.

Posao

Najavljena ili nenajavljena – Ribama su moguća unapređenja tokom ove sedmice. Takođe, izuzetno jako su vam naglašeni poslovi sa strancima i državnim i javnim institucijama, pa je itekako moguće da i u ovim segmentima bude dobrih vesti. U ovoj je nedelji i vaša kreativnost dosta izražena, pa je moguće da prezentujete neke svoje ideje i rešenja i da one odmah budu prihvaćene od strane autoriteta ili osoba koje su vam bitne. Dobar poslovni period i onima koji rade samostalno. Nije loše, nije ni malo...

Novac

Vrlo je povoljan period i za finansije, a ne bi me iznenadilo i ako neki od vas „ubodu“ dobitak u igrama na sreću...

Zdravlje

Ova nedelja vam prija. Čak ćete i misli da rasteretite malo, pa više nećete biti pritisnuti težinom ni u mentalnom delu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: