Nedeljni horoskop za period od 20.06. do 26.06.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2016.

00:00

Nedeljni horoskop za period od 20.06. do 26.06.2016.

OVAN

Hrana

Kao da vas ove sedmice sa svih strana zatrpavaju jačom, masnijom, kaloričnijom hranom. Mama i baka će se setiti da spreme baš sve ono što vi volite i nećete moći da odolite kada sednete za sto. Pored ovoga, sigurno je da ćete makar par puta zalutati i na poslovne ručkove ili neke proslave...

Ljubav

Potreba za ljubavlju će biti naglašena kod slobodnih Ovnova, ali čini mi se da se nećete odlučiti za neki ozbiljniji korak...ili se pak neće pojaviti niti jedna osoba koja bi mogla da se uklopi u vašu sliku idealnog partnera. Savet je da ove sedmice ne pokušavate da ostvarite kontakt sa bivšim ljubavnikom, jer je više nego verovatno da će vas „ohladiti“ očas posla. Planeta ljubavi, sklada i lepote – Venera, tranzitira tokom ovog perioda u vašem polju doma i porodice, a vrlo brzo će joj se pridružiti i Sunce, tako da će bračni odnosi bukvalno procvetati, a ovo je period i za razmišljanje ili za „rad“ na dobijanju prinova...Onima u emovinim vezama je definitivno potrebno malo više slobode, pogotovo ako partner malo malo pa bude insistirao na pričama o vašem zajedničkom životu ili kovao planove za budućnost.

Posao

Tokom ove sedmice vam se ne savetuje da pokušavate da budete manipulativni i „prepredeni“ u poslovnim relacijama, a pogotovo da ne povlačite neke poteze koji nisu u skladu sa poslovnom etikom...ili pak da širite priče koje nisu istinite o konkurenciji. Sve ovo vam se može obiti o glavu, ili pak možete biti suočeni sa kritikom ljudi od kojih zavisite i sa kojima sarađujete. Takođe – nemojte pamtiti, već zapisujte! Pogotovo ako su u pitanju bitne poslovne obaveze koje sada možete očas posla zaboraviti, pa biti opomenuti od strane nadređenih. Generalno –nailazićete na komplikovane ljude i odnose.

Novac

Finansijski segment se poboljšava naročito ako imate privatni biznis. Neka ulaganja će se sada isplatiti, a vi ćete moći malo da odahnete. Novac vam tokom ove sedmice prosto klizi iz ruku i povremeno nećete moći da se setite ni gde ste ga potrošili. Mogućnost za gubljenje ili krađu novčanika.

Zdravlje

Čuvajte pluća – imunitet je nešto slabiji i obična prehlada se očas posla može proširiti. Takođe stoje jače mogućnosti za alergije.

BIK

Hrana

Tokom ove sedmice ćete se malo kretati, a mnogo jesti. Baš i nije neka kombinacija, zar ne? No, dobro – bar ćete zato jesti sa uživanjem, opušteni i okruženi porodicom ili osobama koje su vam drage. Nije ni čudo što ćete na trpezu izneti sve divne slane i slatke đakonije koje vi toliko dobro spremate...

Ljubav

Nekako ćete se vrlo često tokom ovog perioda mimoilaziti sa voljenom osobom. Uklapanje kada su obaveze u pitanju funkcioniše nešto teže, pa će verovatno i susreti biti ne baš tako česti ili ćete provoditi malo vremena zajedno. No, zato ćete se istinski potruditi da te dragocene momente oplemenite jednom lepom atmosferom, nežnošću i posvećenošću. Nije loše,ni malo....Slobodni se mogu zaneti na brzaka, upasti u jedan potpuno romantični trip prema osobi koja, realno gledano, baš i nije za njih. No, pošto se ne kaže bez razloga da je ljubav slepa, samo se vi trudite i dalje oko nekoga ko vas kulira ili se pravi da ne primećuje vašu zainteresovanost. Šta god radili, ne pokušavajte da ostvarite kontakt sa bivšim partnerom, jer će se to ili neslavno završiti, ili će ostati samo na jednom sastanku...

Posao

Biće neophodan oprez u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Na tuđa obećanja se nemojte oslanjati, jer je više nego verovatno da neće biti ispunjena. Planovi su sada podložni promenama i verovatno ćete morati da se prilagođavate trenutnim uslovima na tržištu. Nećete uspeti da pokrenete neke poslovne projekte koji su vam bitni, ili zbog nezainteresovanosti druge strane ili pak zbog problema sa dokumentacijom. Oni koji traže posao verovatno će se razočarati, jer će im se željeno radno mesto izmaknuti iz ruku u poslednjem trenutku. Ne odustajte, prolongirajte svoje planove za narednu sedmicu.

Novac

Nije pogodno vreme za investicije. Trudite se da dobro isplanirate troškove i veće kupovine ostavite za neki drugi period, jer ćete verovatno potrošiti mnogo više od onoga što ste planirali. Nešto smanjeni prilivi, a mogući su i gubici ili krađe novca.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom, a starija populacija bi trebalo da prekontroliše holesterol i nivo šećera u krvi. Opuštajte se, šetajte, naročito blizu vode.

BLIZANCI

Hrana

Potrudite se da namirnice koje budete koristili za pripremu obroka ove sedmice budu sveže i dobro termički obrađene, pošto će vam stomak biti nešto osetljiviji. Izuzetno će vam prijati slatkiši, naročito voćne torte i kolači, pa pokušajte da budete umereni da ne biste nabacili koji kilogram.

Ljubav

Preko poslovnih okolnosti upoznajete osobu koja će vas jako brzo zainteresovati. Fizički, ona se u potpunosti uklapa u vaš ideal, ali je moguće da je zauzeta ili da postoji razlika u godinama između vas dvoje. Neke prepreke koje postoje će vas sprečiti da se opustite i pokažete svu svoju šarmantnost na delu. Moguće je da ćete se u početku ustezati da joj priđete, ali ćete se, posle početne nesigurnosti, brzo opustiti i „baciti u akciju“. Ako vas partner u ovom periodu kritikuje i ukazuje na neke nedostatke u vašem ponašanju, zapitajte se da li je možda u pravu. I sami ste svesni da se u nekim trenucima ponašate suviše detinjasto i neodgovorno...Tokom ove sedmice možda nećete moći da provodite onoliko vremena zajedno koliko biste voleli, pa se potrudite da te kratkotrajne zajedničke momente ne provedete u svađi.

Posao

Naporna i iscrpljujuća sedmica je pred vama. Teško postižete dogovore i morate se prilagođavati zahtevima koje pred vas postavljaju saradnici. Jedan posao ili ponuda vam se mogu učiniti kao dosta povoljni, ali je moguće da ćete imati jako malo vremena da se odlučite pristajete li ili ne. Povedite računa o odnosu sa nadređenima, ne zapostavljajte svoje obaveze i trudite se da vam papirologija bude uredna. Privatni segment se poboljšava, jedan poslovni projekat će vam doneti dobru finansijsku nadoknadu. Od drugog dela sedmice osetićete znatnije olakšanje po pitanju komunikacije sa saradnicima i partnerima.

Novac

Savetuje vam se da dobro razmislite i izanalizirate da li je odluka o ulaganju finansijskih sredstava sada na mestu. Prilivi od redovnih poslova će biti dosta solidni, a i na dalje imate materijalnu podršku kroz dodatno poslovno angažovanje.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, jedino bi hronični bolesnici trebali da se češće kontrolišu i da reaguju ako se neke tegobe ponavljaju.

RAK

Hrana

Tranzit Venere i Sunca kroz vaš znak definitivno vam donosi bolje raspoloženje, a samim tim i apetit će biti nešto pojačan. Ne samo to – vi ćete sa uživanjem pripremati raznovrsne obroke za svoje ukućane, ali i često ugostiti neke drage ljude za trpezom.

Ljubav

Osoba iz vaše okoline, komšiluka, duboko vas intrigira i ne možete da se oduprete sve češćem razmišljanju o njoj. Problem je ako je ona zauzeta ili ako vi već imate partnera, što je više nego verovatno....Neće biti konkretnijeg pokretanja odnosa, ali ako nastavite ovim tempom – i to će se uskoro dogoditi. Slobodnima sada svakako ne stoje neke naročite šanse da otpočnu bilo kakvu ljubavnu priču. Oni Rakovi koji su u bračnim zajednicama sada imaju odličnu priliku da donekle srede odnos sa partnerom. Nije ovo savršeno, da se razumemo, ali je mnogo bolje od prethodnog perioda. U dužim emotivnim vezama sada mogu biti aktuelni planovi o godišnjem odmoru ili nekim zajedničkim „akcijama“. Sve češće ćete razmišljati i o ozbiljnijem definisanju vašeg odnosa....

Posao

Pred vama je jedna dosta dobra sedmica. Vi ste sada dovoljno jaki, sposobni, puni inicijative i možete pokrenuti neke situacije oko kojih se već izvesno vreme trudite. Istina je da sa kolegama nećete imati baš najbolje razumevanje tokom ovog perioda, ali uz malo kompromisa, svaki dogovor je moguć. Problemi u radu sa strancima zbog papira ili nemogućnosti da se nabave potrebne dozvole. Potrudite se da svoje ideje ne „rasipate“ okolo, jer je moguće da ih neko prisvoji. Ne žurite sa realizacijom nekih planova, dajte sebi dovoljno vremena da ih dobro razradite i promislite o svemu.

Novac

Finansijski segment postaje sve stabilniji, što vas veoma raduje i čini da konačno možete da se opustite i date sebi malo oduška. Nemojte samo preterati, naučite da povučete ručnu kočnicu. Mogući su troškovi oko majstora ili kupovine nekih sitnijih kućnih aparata.

Zdravlje

Malo ćete morati da kontrolišete apetit, ne samo zbog mogućnosti za višak kilograma, već pre zbog problema sa holesterolom i povećanim šećerom u krvi.

LAV

Hrana

Imaćete više potrebe da se izolujte, povučete, da u miru provodite neke trenutke kod kuće i sa porodicom. Zajednički obroci će biti trenuci opuštanja i uživanja. Nešto jači apetit tokom ovog perioda, pa će biti potrebno više fizičkih aktivnosti da biste očuvali svoju savršenu liniju.

Ljubav

Posle kratkotrajnog perioda zatišja u emotivnim vezama, opet postoji mogućnost za trzavice sa voljenom osobom. Neće ovo biti krupni problemi, više sitnice koje će uglavnom partnera iritirati, a kod vas činiti da se povlačite i ćutite. Na svu sreću, pa ovi kratkotrajni „kiksevi“ neće uneti veću pometnju u vaš odnos. Ulazak vašeg vladara Sunca i Venere u polje tajni može doneti kod pojedinih Lavova želju za upuštanjem u neki odnos koji će biti skriven od radoznalih očiju. Ukoliko imate partnera, vodite računa, jer je na posebnom oprezu tokom ovih dana i može brzo shvatiti da se sa vama nešto dešava. Iako se tokom ove sedmice u vašem polju ljubavi dešava pun Mesec, slobodni Lavovi neće imati nekih naročitih predispozicija za otpočinjanje novih emotivnih veza. Uglavnom će se sve svoditi samo na razmišljanje...

Posao

Zabrinutost zbog neke bitne papirologije ili ugovora može obeležiti prvu polovinu ove sedmice. Iako će na prvi pogled izgledati da su neke stvari teško rešive, i sami ćete videti da će ovo biti samo kratkotrajni zastoji. Poslovni saradnici mogu kasniti sa ispunjavanjem obaveza prema vama, što će vam unositi nervozu, ali i činiti da imate problem sa poštovanjem rokova. Možda se ne slažete sa nekim postupcima ili načinom rada starijeg kolege, ali bi ipak bilo dobro da poslušate njegove savete. Pred vama je vreme kada dobbro trebate isplanirati neke svoje postupke. Ne žurite i dajte sebi dovoljno vremena.

Novac

Neki veći troškovi poremetiće vam koncepciju i „prodrmati“ kućni budžet. Novac koji očekujete kasniće nekoliko dana. Nećete biti sigurni da li možete podmiriti obaveze koje su se nakupile. Dodatno poslovno angažovanje neće doneti očekivane prilive.

Zdravlje

Potreba da promenite neke navike u ishrani. Mogu se javiti alergijske reakcije na hranu. Stariji pripadnici znaka neka povedu računa o urogenitalnom traktu.

DEVICA

Hrana

Nastavlja se period problema sa varenjem. Ako primećujete da ste naduti, da se osećate teško i bez energije – vreme je da razmislite koje vam to namirnice ne odgovaraju. Bilo bi dobro da uradite test intolerancije i utvrdite zbog čega vam se ovi problemi javljaju.

Ljubav

Sa voljenom osobom u ovom periodu nemate dobru komunikaciju, a verovatno se i ne viđate onoliko koliko biste voleli. Obostrane obaveze vas sada odvlače jedno od drugog, pa bi bilo dobro da zajedničke momente, kada dođu, iskoristite da se opustite i uživate jedno u drugom. To će doduše biti teško, pošto ste sada na donekle različitim talasnim dužinama, pa će se vrlo često u vaš odnos uvlačiti ćutanje i jedna izvesna forma distanciranosti. Moguće je da ste i vi i partner opterećeni i ljubomorom i nesigurnošću u kom pravcu vaša veza ide na dalje...Ukoliko ste slobodni, moguće je da postoji osoba za koju ste zainteresovani, ali je malo verovatno da ćete bilo šta konkretnije uspeti da pokrenete sa njom tokom ovog perioda. Ne žurite, ubrzo će se otvoriti vreme koje je mnogo pogodnije za ljubav.

Posao

Iako je evidentno da su situacije u poslovnom segmentu krenule na bolje, ne očekujte da su pred vama lagani dani. Vi ćete biti dosta opterećeni sporošću u dešavanjima, guraćete „na silu“ neke situacije i truditi se da prevaziđete prepreke koje će naročito biti aktuelne u prvom delu sedmice. Ako se iole potrudite, svakako možete očekivati pozitivnu realizaciju. Iako je potrebno da napravite neke izmene u dogovorima ili nabavite dokumentaciju ili dozvole, saradnje sa strancima će se ipak pokrenuti. Ako razmišljate o promeni posla, ne žurite, dobro sagledajte situaciju sa svih strana.

Novac

Finansijski prilivi su tokom ove sedmice dobri, a i kod privatnika se vidi osetnije povećanje priliva. No, troškovi za kuću su i dalje dosta veliki, a moguće je i da ćete morati da uložite određenu sumu novca u posao koji vodite, što će donekle opteretiti vaš budžet.

Zdravlje

Imunitet je promenljiv, pa je potrebno povesti računa o prehladama. Promenljiv vazdušni pritisak uticaće na one koji imaju problema sa glavoboljama i respiratornim traktom.

VAGA

Hrana

Ulazak vaše vladarke u znak Raka svakako će doneti nešto jači apetit i potrebu za kaloričnijom hranom. Mnogi će biti povučeni ukusima i mirisima detinjstva i češće svraćati na ručak kod majke ili bake. Takođe, uhvatiće vas manija pravljenja slatkiša i torti – što kremastijih i sočnijih – tim bolje!

Ljubav

U ovom periodu ste nešto emotivniji i potrebno vam je više podrške i pažnje od voljene osobe. No, ne izgleda mi da je i vaš partner u istom raspoloženju kao i vi, pa mu povremeno neće biti jasno zbog čega ste se toliko razmazili i zašto ga konstantno opterećujete potrebom da vam dokazuje ljubav. U svojoj glavi imate velike planove, naročito ako ste u dužoj emotivnoj vezi, i ubacili ste se u razmišljanja o braku i zasnivanju porodice. I materinski instinkt se probudio, pa će Vage često maštati o prinovama...Niko ne kaže da je ovo neizvodljivo, ali možda sada baš i nije pravi trenutak da svakog časa zapitkujete partnera o nekim stvarima....Ukoliko ste sami, sada možete biti previše opterećeni svojom usamljenošću, pa pokušavati da pronađete utehu kod nekog od bivših emotivnih partnera. Nije još vreme za ljubav....

Posao

U ovom periodu je najbolje ne žuriti po bilo kom pitanju. Neke ponude koje će doći do vas, a mogu se vezivati i za inostranstvo, nisu ono što ste očekivali i možete biti razočarani daljim odvijanjem situacije. Ne pristajte na brzinu na neke uslove koji vam ne odgovaraju, ali pokušajte da nađete zajednički jezik sa partnerima, za šta je naročito pogodan drugi deo sedmice. Opterećeni ste situacijom na trenutnom radnom mestu i sve češće razmišljate da li bi trebalo pomeriti se i potražiti novo zaposlenje. Svakako sada nije trenutak za tako nešto, ne opterećujte se razmišljanjima, čekajte svoj trenutak.

Novac

Ako očekujete da konačno naplatite neki posao koji ste odradili u prethodnom periodu, ili da vam neko vrati novac koji vam duguje – spremite se na još malo čekanja. Novac definitivno kasni, a moguće je i da ćete dobiti samo jedan njegov deo, ili ćete ga unapred potrošiti....

Zdravlje

Povremeno nesanica i promene raspoloženja. Uradite osnovnu analizu krvi i pozabavite se malo stanjem krvnih sudova.

ŠKORPIJA

Hrana

I sami ste primetili da vam apetit u ovom periodu non stop varira. Ili niste gladni uopšte ili samo merkate šta biste mogli da pojedete. Ovaj trend će se nastaviti i u sedmici koja je pred nama. Trenutno ne možete da pronađete balans koji vam je toliko potreban....

Ljubav

Slobodne Škorpije nikako nisu u fazonu za ljubav. Em ste opterećeni svojim poslovnim i finansijskim situacijama, em ste teški i sami sebi, a kamoli drugima. Ona vaša lakoća i intenzitet su nekako u nepovrat nestali i nije ni čudo što će se mnogi od vas povlačiti u samoću i izolaciju. Kada nije vreme za ljubav, onda je to jednostavno tako i ne može se uraditi ništa povodom toga....bojim se da ćete i na dalje morati da čekate, čekate, čekate....Ništa bolja situacija nije ni u vašim emotivnim relacijama. Partner je emotivniji nego inače i pokazuje vam pažnju na svaki mogući način, a vas sada to dodatno može iritirati. U nekim emotivnim relacijama sada može doći i do odvajanja i to prilično neočekivanog. Partneru neće biti jasno zašto ste odjednom presekli „kao sekirom“ i povukli se. Možda da malo razmislite pre toga---?

Posao

Drage Škorpije, strpite se još malo kada je vaš poslovni segment u pitanju. Jasno je da ste pod velikim pritiskom i da vas neke situacije jako opterećuju, ali na samom početku ove sedmice pun Mesec u polju posla i novca govori da ste blizu završetka jednog dosta napornog perioda. A ove sedmice – očekivana usluga ili pomoć od strane prijatelja izostaje i možete biti jako razočarani nečijim postupcima. Prećutite, ali zapamtite....Neke promene koje se tokom ovog perioda uvode vam ni na koji način ne prijaju, ali ćete morati, hteli ne hteli, da im se prilagodite. Drugi deo sedmice je dosta lakši i možete se opustiti...

Novac

Koliko god da napora ulažete u poslovnom segmentu, ne možete se požaliti na finansijske prilive. Istina je da zaslužujete mnogo više, ali i do toga ćete doći, vremenom...Sada se potrudite da poplaćate neke obaveze koje već poodavno gurate pod tepih....

Zdravlje

Ako ne uzimamo u obzir raspoloženje (koje je sada blago rečeno – nikakvo), zdravstveni segmet vam je dosta stabilan....

STRELAC

Hrana

Ako ste u prethodnom periodu imali malo prilike da se odmorite i opustite, sada se ipak osećate bolje. Ukoliko niste bili u takvoj mogućnosti – dosta ste nervozni, pa se to odražava i na vaše navike u ishrani. Često će vam u ovom periodu zalogaji „zastajati u grlu“. Izbegavajte alkohol.

Ljubav

Slobodni Strelčevi definitivno u ovom periodu nisu zainteresovani za bilo kakve ozbiljnije emotivne priče. Ako postoji mogućnost za neku avanturu, svakako ćete je iskoristiti, ali van ovih granica teško je da će se bilo šta dogoditi. Čak će vas i ovi „izleti“ u strast dići samo na kratko, a moguće je da ćete se uplitati u odnose sa osobama koje su zauzete. Kod onih u emotivnim vezama i brakovima sve teže postaje održavati neku laganu i normalnu komunikaciju. Sve ono što ste možda prećutkivali ili niste želeli da „nabijate partneru na nos“ sada više nećete moći da zadržavate u sebi. Ova je sedmica iskušenje za odnose, pa bi svakako bilo dobro da razmislite pre nego što napravite značajniji problem u svojoj vezi. Moguće je i da vas partner konstantno nervira svojim lakomislenim i infantilnim ponašanjem.

Posao

Dosta naporan period je pred vama, jer ćete stalno biti u kontaktu sa ljudima koji su neodgovorni ili koji vas usporavaju. Biće potrebno dosta vašeg strpljenja da sa pojedinim saradnicima izađete na kraj. O novim poslovnim ponudama bi svakako vredelo razmisliti, ali vam se ne savetuje da žurite i da prihvatate bilo šta što vam se ponudi. Ako želite da promenite posao, trenutno niste u mogućnosti da postavljate uslove. Nezaposleni sada mogu doći do posla, ali će ovo biti sa vremenskim ograničenjem – verovatno na ugovor. Ako se bavite kreativnim ili umetničkim zanimanjima, sada možete imati više uspeha.

Novac

Trend nešto lakšeg funkcionisanja u finansijskom segmentu se nastavlja. No, ako planirate da investirate novac u neke poslove, to vam se sada definitivno ne preporučuje, jer će zarada biti daleko manja od očekivane.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu dosta dobro, samo bi starija populacija trebala da povede računa o hroničnim tegobama.

JARAC

Hrana

Više izlazaka, druženja, proslava, poslovnih ručaka i večera. Pred vama je sedmica kada ćete biti često okruženi nekim dragim licima, pa će vam sve biti „slatko“ a nećete bežati ni od poneke čašice alkohola. Samo se potrudite da ne preterujete ni u čemu.

Ljubav

Slobodni Jarčevi bi trebali da stave tačku na neka očekivanja od prošlosti i da se okrenu novim osobama koje su oko njih i koje pokušavaju da ih zainteresuju za sebe. Zanosite se i dalje nadom da ćete pokrenuti jednu staru emotivnu priču, i zatvarate se za prilike koje su oko vas. Pokušajte da jednoj osobi date šansu, možete biti prilično iznenađeni lakoćom u komunikaciji i dobrim raspoloženjem koje ona u vama budi. Sunce i Venera su ušli u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, i ako voljenoj osobi dozvolite, ona će vas u potpunosti „umotati“ u ljubav i pažnju. Suviše se suzdržavate u svojim emotivnim odnosima, nemate pravu komunikaciju sa partnerom, potrebno je da se opustite i da pustite da vas ovaj „talas“ emocija ponese. Ako sami sebi date priliku, imate odličnu sedmicu pred sobom sa voljenim bićem.

Posao

Niti je odnos sa kolegama bajan u ovoj nedelji, niti ste vi u nekom naročitom raspoloženju da prelazite preko tuđih grešaka i propusta. Zbog drugih možete kasniti ili se više puta vraćati da obavite jednu te istu stvar. Ovaj naporan period čini da povremeno imate želju da napravite neki drastičan presek, veliku promenu, možda čak razmišljate i o prestanku rada. Definitivno nije vreme da se bakćete ovakvim razmišljanjima, koliko god vam ova težina sada ne odgovarala, sedite tu gde ste i čekajte neko bolje vreme i prave prilike. Privatnici mogu dobiti novu ponudu za posao, koja je dosta solidna.

Novac

Novac dolazi sa više strana i to je svakako odlično. No, problem je što vas i troškovi „spopadaju“ i što ne možete povući nikakve konkretnije poteze da ih držite pod kontrolom. Nije vreme za veće kupovine niti za veća ulaganja.

Zdravlje

Povremeno neraspoloženje i određena statičnost, manjak energije. Kod starije populacije se mogu javiti hronične tegobe.

VODOLIJA

Hrana

U ovom periodu je potrebno da unosite više svežeg voća i povrća, ali i da se hidrirate. Moguće je da sada koristite previše začina i svakako biste trebali da smanjite konzumiranje prerađevina od mesa. Od mlečnih proizvoda sada će vam najviše odgovarati jogurt, kiselo mleko i kefir.

Ljubav

Ako budete malo pametni i strpljivi, ništa tokom ove sedmice neće ugroziti emotivne relacije u kojima ste. Evidentno je da će povremenih problema biti, ali sve dok uspevate da ih držite pod kontrolom, imaćete solidne dane pred sobom sa vašim dragim bićem. Ako ste u vezi koja je na nestabilnim temeljima i u kojoj već duže vreme ne možete da dođete do bitnijih kompromisa sa partnerom, ovi dani vas mogu dodatno poljuljati i destabilizovati. Potrebno je d adobro razmislite i odlučite šta ćete dalje. Slobodne Vodolije su zainteresovane za jednu osobu, ali kod vas postoji neka forma sputanosti ili nesigurnosti, koja vam ne dozvoljava da se više angažujete. Moguće je da ste opterećeni nekim lošijim emotivnim iskustvima iz prošlosti i sada se teško prepuštate. Dajte sebi dovoljno vremena.

Posao

Polje poslovnih obaveza i svakodnevice je sada obogaćeno tranzitom Sunca i Venere i doneće vam da kroz poslovne dileme i probleme ipak prolazite na jedan lakši način. i sami shvatate da je poslovni period u kome ste dosta komplikovan i da morate ulagati veliki trud u sve ono što želite da pokrenete...ili održite. Neke ponude koje vam tokom ove sedmice dolaze nisu u skladu sa onim što vi želite, pa razmislite da li vredi baktati se oko njih. Poslovni saradnici će pokušavati da promene dogovore ili uslove ugovora, ali vi nećete biti spremni na kompromis. Čvrsto se držite svojih stavova u ovom trenutku.

Novac

Neki novac koji ste očekivali je prolongiran, a troškove i obaveze morate ispoštovati. Moguće je da ćete morati da pozajmite izvesnu sumu novca da biste premostili trenutni period. Nije vreme za veće investicije u privatnim poslovima.

Zdravlje

Naglašene su mogućnosti za hronične probleme koji se mogu vezivati za kičmu, respiratorni sistem i probavni trakt. Uradite neophodne analize.

RIBE

Hrana

Apetit će vam tokom ovog perioda biti značajnije povećan. Nećete moći da odolite niti jednom slanom i slatkom iskušenju, a non stop ćete pri ruci držati veće količine grickalica. Ovo će se jako brzo odraziti na vašu liniju, koju ste taman malo sredili.

Ljubav

Problem u odnosu sa voljenom osobom i dalje postoji. Vas dvoje nikako ne uspevate da se „nađete“ na zajedničkom terenu i da napravite kompromis. Želje i potrebe su u neskladu, a tokom ove sedmice može biti i većih problema u komunikaciji. I sami osećate da se između vas dvoje sve više uvlači distanciranost i hladnoća i više ne znate šta da uradite po tom pitanju. Ovde postoje samo dva načina delovanja – ili ćete odustati, ili nastaviti. I u jednom i u drugom slučaju budite svesni da su naporni i komplikovani dani pred vama...Slobodne Ribe imaju više razloga za radovanje. Sunce i Venera su ušli u vaše polje ljubavi i definitivno će vam doneti da se osećate rasterećenije i lakše, ali i da osećate veću potrebu za ljubavlju. Tu potrebu još uvek ne može niko da zadovolji, ali budite strpljivi – neki bolji dani su ispred vas.

Posao

Zastoj u poslovnom segmentu je još uvek evidentan i naročito vas u prvom delu nedelje očekuju neki komplikovani i teški momenti. Moguće je da će biti lošijih momenata sa kolegama i saradnicima, a trebali biste da u komunikaciji sa nadređenim malo spustite loptu i ne isterujete neku svoju pravdu. Ipak, ne možete poreći da primećujete da lakše prevazilazite neke momente i da polako dolazite do onoga što želite. Vreme je da se angažujete oko dodatnih poslova, a i nezaposleni bi mogli imati svoju šansu. Oni koji imaju privatne biznise će od drugog dela sedmice osetiti olakšanje i rasterećenost.

Novac

Bolja je situacija i na polju vaših finansija. Doduše, daleko je ovo od stabilnosti, ali ipak lakše dišete. Jednu veću materijalnu obavezu možete ispoštovati do polovine sedmice. Sada nije vreme za ulaganja niti za obavljanje većih kupovina.

Zdravlje

I fizički i psihički segment su dosta nestabilni, što će se odraziti kroz povremene padove raspoloženja i smanjen imunitet organizma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: