Nedeljni horoskop za period od 13.06. do 19.06.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.06.2016.

00:00

Nedeljni horoskop za period od 13.06. do 19.06.2016.

OVAN

Hrana

Opa! Raspoloženje je na vrhuncu, vi puni energije i života, u pokretu tokom cele sedmice! Pravo je vreme da dodatno napunite baterije sa mnogo svežeg voća i povrća, jer vam neće biti teško da prošetate do pijace i proberete ono što je najukusnije i najzdravije! Konkretno – pikirajte na jagode i paradajz!

Ljubav

Sigurna sam da su vaše emotivne veze u prethodnom periodu s vremena na vreme bile u problemu. Niste se najbolje razumeli sa voljenom osobom, i oboje ste bili dosta nervozni. Zato dragi moji, imate ovu sedmicu da rešite sve ono što vam je predstavljalo prepreku da budete opušteni i srećni. Dani pred vama su odlični, i jedino što je potrebno da uradite jeste da napravite prvi korak. Partner će oberučke prihvatiti vašu inicijativu. Prema tome – vratite ljubav i sreću u vašu vezu, jer je sada to olakšano i itekako moguće! Ako ste slobodni, budite uvereni da dani ispred vas nose mnoštvo zanimljivih dešavanja i lude zabave. Neko će vam na blic osvojiti srce, prepustite se i uživajte i ne opterećujte sebe pitanjima – Da li je to ono pravo? Da li će trajati? Manje mozganja, više dobrog raspoloženja i ljubavi!

Posao

Ovo su dani kada sve ide baš kako treba. I u poslovnom segmentu vas očekuje velika opuštenost i to da konačno možete da kažete – problema nema, ni na vidiku! Šta više – nove prilike i ponude će se otvoriti pred vama, vaše je samo da ih prepoznate i zgrabite. Oni koji su nezaposleni, neka ne čekaju ni časa – sada je vaše vreme da „uletite“ u jednu poslovnu priču, čak iako ona bude samo honorarna ili na ugovor. Podršku drugih ćete imati za svoje planove i nečija usluga vam može biti od velike koristi, jer može posredovati da dođe do razgovora između vas i jakog poslovnog partnera.

Novac

Novac je postavljen u ovoj sedmici dosta dobro. Očekuju vas pored redovnih, i prilivi od dodatnog angažovanja, a ovde može biti i neočekivano velikih suma. Ono što vam ne ide u prilog jeste vaše impulsivno trošenje, jer i dalje ne možete sebe da obuzdate kada krenete u kupovinu.

Zdravlje

I dalje stoji preporuka da ne žurite niti u saobraćaju, niti da preterujete u fizičkim aktivnostima. U svakom slučaju – imate više energije i bolje se osećate.

BIK

Hrana

Vaš apetit će tokom ove sedmice zavisiti od toga kako se osećate, a vrlo često ćete se osećati – baš, baš dobro! Sada vam neće prijati teška hrana, dodatnu energiju potražite u svežim salatama u kojima će jedan od glavnih sastojaka biti krastavci. Kao dezert može neka lagana voćna torta...

Ljubav

Ako vam neka situacija između vas i voljene osobe izgleda kao teško premostiva prepreka, razmislite još jednom. Malo usaglašavanja i dobre volje sa obe strane sada lako može dovesti vaš odnos u normalu. Potrebno je da razgovarate i što budete oboje otvoreniji – lakše ćete doći do mira i stabilnosti u vašoj vezi. Ne potežite neke stare teme i ne vraćajte se na probleme iz prošlosti – to više zaista nema smisla i neće vam doneti ništa dobro. Stavite tačku na ono što je bilo. To isto važi i za one koji nikako ne mogu da pregrme bivšu ljubav. Neko nov je u vašoj blizini i trebali bi da mu date šansu a ne da konstantno žalite za prošlošću, koju svakako ne možete vratiti. Poslušajte savet i okrenite se životnim radostima koje su ispred vas, jer to sada i možete. Bićete iznenađeni koliko ćete se lako opustiti u nečijem prisustvu.

Posao

Vaš vladar polja posla i novca, Merkur, ušao je u svoje sedište i znak Blizanaca. Ove sedmice očekuje vas mnogo više pokreta, jača i smislenija komunikacija sa ljudima sa kojima radite, ali i sa novim, potencijalnim saradnicima. Šanse da sklopite jedan dobar dogovor su naročito jake u prvom delu nedelje, a pošto sada razmišljate na jedan brz i praktičan način, moći ćete da prepoznate šta je tačno povoljno za vas i napravite pravi odabir od pristiglih ponuda. I za nezaposlene je vreme za aktivaciju, jer ćete lako predstaviti sebe potencijalnom poslodavcu. Imate dovoljno volje i motivisanosti za sve.

Novac

U ovoj sedmici neke pare možete zaraditi na brzinu, ali samo ako prepoznate šansu i iskoristite je. Doduše, neke Bikove će i boginja Fortuna pogledati sa osmehom, pa pokušajte da se malo okušate i u igrama na sreću. Uspevate da sada uskladite troškove i vratite neke opterećujuće dugove.

Zdravlje

Iako će vas povremeno i dalje drmati stres i nervoza, sve su to samo odjeci nerviranja od ranije. U suštini, zdravstveni segment je postavljen odlično.

BLIZANCI

Hrana

Osećate se ponovo u potpunosti „svoji“, na neki optimističniji i pozitivniji način gledate na situacije oko sebe i vratićete se na stari režim ishrane. Varijanta – od svačega po malo, ali lepo i ukusno servirano, da zagolica i oči i nepca. Pokušajte sa laganom čorbom od karfiola – izuzetno će vam prijati!

Ljubav

Slobodni sada imaju ogromne šanse za ljubav. Jedno poznanstvo je krenulo da se odvija vrlo brzo, sa ovom osobom se lako prepoznajete i po interesovanjima, imate zajedničke teme, razgovor teče spontano uz mnogo dobrog raspoloženja i humora. Iskrice će krenuti da sevaju jako brzo i jedino što možemo da vam savetujemo jeste da se prepustite i ne razmišljate previše. Prošla sedmica, koja je bila jako naporna, unela je pometnju u vaše emotivne veze, a moguće je da su neki odnosi bili i na granici pucanja. Sada se crni oblaci polako razilaze i vi i partner možete da gledate na sve ono što je bilo trezvenije i jasnije. Sada ćete lako uspostaviti ravnotežu, dovoljno je samo malo vašeg truda. Posvetite svo vreme ovog sveta jedno drugom i ponovo vratite ljubav u vašu vezu.

Posao

Trenutno kroz vaše polje ličnosti tranzitiraju tri planete – Sunce, Venera i Merkur, vladar vašeg znaka. Vreme zastoja je definitivno iza vas, sada možete preduzeti inicijativu i povući neke odlučnije poteze u poslovnom segmentu. Iako ćete povremeno još morati da se usklađujete sa ljudima u vašem neposrednom okruženju, poenta je da je sada mnogo lakše doći do dogovora i kompromisa. Imate neke odlične ideje i planove za zaradu i sada možete početi i da ih konkretnije ostvarujete. Neko će vam pomoći prilikom dobijanja posla za koji ste zainteresovani. Ovo je naročito važno nezaposlenima.

Novac

Zatvorili ste neka veća dugovanja zbog kojih ste se nervirali. Neočekivani prilivi novca, moguće je da će vam neko unapred platiti za honorarni posao. Ako neki prilivi kasne, ne brinite – samo ćete još par dana čekati na njih.

Zdravlje

Ovo je definitivno vreme kada se osećate odlično. Ne postoje nikakve veće zdravstvene problematike koje bi trebale da vas zabrinjavaju.

RAK

Hrana

Ove sedmice je kod vas naglašena potreba za slatkišima i šećerom. Kada vas u njenom drugom delu uhvati pomama za traženjem recepata i spremanjem raznoraznih kolača, torti, palačinki na sve moguće načine i sa svim prilozima – vaši ukućani će uživati, zajedno sa vama...Zasladite život!

Ljubav

Poznanstvo pokrenuto u prvom delu sedmice, lako se može pretvoriti u ljubavnu priču, ukoliko sebi date priliku i potisnete neka prethodna emotivna iskustva. Poenta je – oslobodite se prošlosti da biste mogli da uživate u sadašnjosti i da biste stvorili pravu osnovu za budućnost. Prema tome, dragi slobodni Rakovi – vaše vreme za nove ljubavi je došlo! Ne oklevajte, prepustite se čarima uzbuđenja i leptirićima u stomaku. Takođe – moguće je da već neko duže vreme krijete osećanja i ne pokazujete ih osobi za koju ste zainteresovani. Sada je vreme da se otvorite i pokrenete inicijativu. Nema više vremena za čekanje. Oni u emotivnim vezama i brakovima su u ovom periodu dosta, dosta dobro. Vi i partner lagano izlazite iz nemirnih ljubavnih voda. Bićete spremni za više nežnosti i otvorenosti u drugom delu sedmice.

Posao

Sa tri tranzitne planete u svom polju podsvesti, sada imate odličnu priliku i dovoljno vremena da razmislite o svakom svom potezu, da dobro isplanirate ono što želite i obezbedite se od bilo kakvih pogrešnih poteza. U nekim stvarima sada ne treba žuriti, pa ako dobijete poslovnu ponudi, dajte sebi dovoljno vremena da je sagledate sa svih strana i razmislite o njoj. U ovom periodu završavate sa nekim obavezama koje vam se već duže vreme provlače i konačno stavljate tačku na njih. Dobre vesti će stići do vas u drugom delu sedmice. Moguće je da će kod pojedinih to biti i najava unapređenja ili puta.

Novac

Nastavlja se period finansijske stabilnosti i sigurnosti. Ukoliko i bude nekih nepredviđenih troškova, lako ćete moći da ih pokrijete. I na dalje stoji napomena da se ne zalećete prilikom kupovine i da ne trošite veće sume novca za neke nepotrebne stvari. Ako planirate put, raspitajte se kod više agencija.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je sada sasvim dobra. Možete imati povremene promene raspoloženja, ali to nije ništa značajno niti će vam praviti bilo kakve probleme. S vremena na vreme nesanica.

LAV

Hrana

Sigurna sam da ćete tokom ove sedmice prošetati do nekog od egzotičnijih restorana u vašem mestu, ili makar pokušati da sami pripremite neka jela stranih kuhinja. Ako ništa drugo – više ćete eksperimentisati u kuhinji, koristiti različite kombinacije začina i „igrati“ se prilikom pripreme hrane.

Ljubav

Generalno – ovo je odlično vreme i za one slobodne i za one koji su u emotivnim vezama. Ukoliko imate partnera ipak ćete morati da se povremeno usaglasite sa njim i da bez drame prihvatite kritiku, jer ste je apsolutno zaslužili. I sami ste svesni da ste se malo raspustili i da možda previše pažnje posvećujete prijateljima a za voljenu osobu nekako imate najmanje vremena. Da, vi ćete tvrditi da se ono najslađe ostavlja za kraj, ali nešto nisam ubeđena da će partner u potpunosti „kupiti“ tu vašu priču. Prema tome – okrenite se više onoj osobi sa kojom ste u vezi i spremite se na uživanja bez kraja i konca. Sada možete otići negde zajedno, ili makar isplanirati putovanje. Slobodnima se otvaraju prave šanse za ulazak u emotivnu vezu, a na vama je da li ćete odabrati to ili ćete i dalje biti u fazonu – uživanje, flertovanje!

Posao

Neke prepreke u poslovnom segmentu ste vrlo uspešno prevazišli i sada konačno mislite da je pred vama vreme kada možete napraviti intenzivnije pomake i napredovati. Nekih prilika za promenu, i to prilično neočekivanih, svakako će ove sedmice biti, pa dobro razmislite o onome što vam se nudi. Sve ono vezano za inostranstvo i rad sa stranim firmama pokrenuće se i intenzivirati, a vi ćete moći da napravite i dobre nove dogovore. Nečija usluga vam može pomoći prilikom dobijanja posla, ukoliko ste nezaposleni. Mnogim Lavovima sada će se otvoriti šanse za posao koji je vezan za komunikaciju, pisanje, papire.

Novac

Konačno izlazite iz perioda težine u finansijskom segmentu. Ovo ne znači da će se magično svi vaši problemi rešiti, ali ćete uspevati da „pokrpite“ sve ono što vas najviše „žulja“ kada su dugovanja u pitanju. Sada su moguće i pozajmice i krediti. Vi lično nemojte pozajmljivati novac nikome.

Zdravlje

Nastavlja se period povoljnih okolnosti u zdravstvenom segmentu. Ukoliko i bude nekih sitnijih tegoba, biće lako prevazići ih.

DEVICA

Hrana

Nemojte preterivati sa mlečnim proizvodima tokom ovog perioda, a najbolje bi bilo da konzumirate mladi sir, kao i jogurt i pavlaku sa smanjenim procentom mlečne masti. Neki od vas u poslednje vreme imaju probleme sa varenjem – proverite da li ste postali alergični na neku od namirnica koje koristite.

Ljubav

Ako ste slobodni pripadnik znaka, ove sedmice vam je zagarantovano to da ćete se dobro osećati i biti spremni na kojekakve ludorije sa prijateljima. Međutim, malo je u vašem srcu trenutno mesta za još nekog, a iskreni da budemo – ni ne tražite da vam se ljubav dogodi. Možda se još uvek nije pojavila ona osoba koja bi vam zagolicala maštu i uzburkala srce, ali to ne znači da ćete morati da je čekate još dugo. Za sada – opustite se i uživajte sa dragim osobama. Device koje su u emotivnim i bračnim vezama, izašle su iz perioda lošijeg odnosa sa voljenom osobom. Polako stvari dolaze na svoje mesto i samo ćete se povremeno prisetiti da po nekim pitanjima niste uspevali da se složite. Dane pred sobom iskoristite na taj način što ćete provoditi što više vremena ste u mogućnosti sa svojim dragim bićem.

Posao

Ulazak Merkura, vladara vašeg znaka, u svoje sedište i znak Blizanaca doneće Devicama potpuno drugačiji i osećaj, ali i nastup u poslovnom segmentu. Neke velike probleme i turbulentne situacije ste definitivno ostavili za sobom i sada možete da se na jedan lakši način posvetite svojim obavezama. Takođe, sada je vreme da napravite i neke promene, da prezentujete svoje ideje, u svakom slučaju da se pokrenete što više možete. Komunikacija i sa ljudima sa kojima neposredno sarađujete, ali i sa nadređenima definitivno je krenula na bolje i biće ovo finih nedelju dana na poslu.

Novac

Sada možete malo da odahnete. Uspeli ste da izmirite neka dugovanja, i prilično ste mirni što se vaših obaveza tiče. Naplate funkcionišu bez većih zastoja, a Device će tokom ove sedmice moći i da zarade neki novac sa strane.

Zdravlje

Sve ono vezano za zdravlje je više nego dobro. Možete da se opustite. Nekih sitnijih problema može biti samo s vremena na vreme sa probavom.

VAGA

Hrana

Prvih par dana sedmice je obeleženo tenzijom, a onda ulazite u jedan mirniji period, ali i dane kada će apetit biti pojačan a vi često biti gost ili ugostiti neke drage osobe. Sa zadovoljstvom ćete spremati, ali i jesti raznorazne slatke i slane poslastice, pa se krećite više da ne biste ugrozili svoju savršenu liniju.

Ljubav

Slobodne Vage se osećaju predivno. U odličnom ste raspoloženju, večito u pokretu, sa osmehom na licu. Radite ono što najviše volite – izlazite, družite se, flertujete i osvajate svakog sa kim dođete u kontakt. Iako možda smatrate da je jedna osoba koju upoznajete samo prolazna zabava i da od toga ne može biti nešto trajnije, lako se može dogoditi da niste u pravu. Naime, neko će ostaviti traga u vašem srcu toliko da ćete poželeti da ostanete i proverite – da li je to ta prava ljubav....Pripadnici ovog znaka koji su u emotivnim odnosima moraju malo da se usaglase sa partnerom. Vi ste dobro, ali voljena osoba i dalje pokazuje tendenciju da vam prebacuje za neke problemčiće iz prošlosti. Doduše, sve to se sada prilično uspešno odbija od vas, suviše ste puni životne radosti da bi vas neke stvari suštinski doticale.

Posao

Daleko od toga da ćete biti nezadovoljni u poslovnom segmentu. Neke nove mogućnosti se ove sedmice otvaraju pred vama, ali nećete imati mnogo vremena da razmislite o ovim ponudama. Vage sada mogu promeniti planove i usmeriti se na potpuno nove pravce u poslovnom segmentu. Sve ono vezano za inostranstvo i strane firme otvara se velikom brzinom. Jedna osoba vam može pomoći prilikom dobijanja posla ili kod dogovora sa strancima. Oni koji su nezaposleni mogu sada dobiti angažman, ali verovatno je da je ovo samo privremeno ili sezonsko zaposlenje. No, bitno je da ste aktivni i da radite...

Novac

Neke sitnije pare vam sada mogu doći preko dodatnog poslovnog angažovanja. No, ovo neće biti dovoljno da pokrije sve vaše troškove, kojih je u ovom periodu dosta. Iako vam neka dugovanja i dalje stoje za vratom, jednostavno ne možete da se uzdržite prilikom šopinga.

Zdravlje

Ukoliko ste stariji pripadnik znaka, i dalje je potrebno da se redovno kontrolišete i uzimate terapiju. Kod mladih trenutno nikakvih problema – odlično u zdravstvenom segmentu.

ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije su u odličnom raspoloženju ove sedmice. Uspeli ste da pronađete pravu meru u svemu, balans i po pitanju ishrane, ali i po pitanju fizičkih aktivnosti. Zato sada možete sebi da priuštite i po koje „grešno“ zadovoljstvo i s vremena na vreme uživate i u malo kaloričnijoj hrani.

Ljubav

Poslovni segment, ali i društvene mreže i okruženje prijatelja mogu tokom ove sedmice doneti slobodnim Škorpijama jednu novu osobu u život. Odreagovaćete u velikoj meri, pa su šanse da otpočnete nešto interesantno više nego dobre. Jedino je problem trenutno što vi niste baš u onom svom dobrom raspoloženju i možete propustiti ovo što vam se nudi bukvalno na dlanu. Od vas sada zavisi da li ćete odgovoriti na ovo udvaranje i prepustiti se dešavanjima da vas nose....Škorpije koje imaju partnera trenutno uspevaju da održavaju vezu dosta stabilnom, ali ne može se reći da sve funkcioniše baš kako treba. Moguće je da su vam druge stvari od većeg prioriteta, a da sa voljenom osobom imate samo kratkotrajne momente ili joj niste u potpunosti posvećeni. No, u svakom slučaju – nije loše!

Posao

Da je situacija bajna u poslovnom segmentu – definitivno nije. Međutim, dosta toga se sredilo i smirilo, a najbitnije je da se vi više ne nervirate i da timate bolji odnos sa onima sa kojima sarađujete. Neke papirološke probleme ste uspešno priveli kraju i sada možete ipak da se opustite i odahnete. Promene koje ste želeli uspeli ste da pokrenete, ali budite svesni da će proći još prilično vremena dok one ne zažive na onaj način kojem se nadate. Malo više usklađivanja i kompromisa u pregovorima sa potencijalnim saradnicima doneće vam jedan dosta dobar posao. Nezaposlenima takođe dobre prilike.

Novac

Iako finansijski prilivi s vremena na vreme „štucaju“, generalno – ne možete da se požalite na opšte stanje. Ako budete spremni da malo rizikujete, očekuju vas i neki novčani dobici, moguće čak i u igrama na sreću.

Zdravlje

Iako se lično osećate dosta bolje, neosporno je da i na dalje treba biti oprezan. Ovo naročito savetujemo starijoj populaciji.

STRELAC

Hrana

Sada već i vi sami osećate potrebu da redukujete svoju ishranu i napravite jelovnik koji neće opterećivati vaš napaćeni želudac, ali koji će vam dati više energije jer se u poslednje vreme osećate jako tromo i statično. Savetujemo vam da za početak, smanjite korišćenje belog brašna i prebacite se na integralno.

Ljubav

Slobodni Strelčevi prvenstveno imaju priliku za jednu finu letnju avanturu. Da se razumemo – malo je verovatno da će od ovoga biti neka trajnija veza, ali to ne znači da ne trebate da se opustite i malo uživate. Svojih nedoumica po pitanju jedne osobe koju već duže znate svakako imate, ali to ne znači da trebate da se povlačite iz komunikacije sa njom. Suviše se opterećujete nekim stvarima i ne dozvoljavate sebi da se prepustite ovoj osobi. Oni koji su u emotivnim vezama imaju sada prečih situacija nego što je to odnos sa voljenom osobom. Druga strana se buni što joj posvećujete premalo vremena, ali trenutno ne možete drugačije. Da se ne bi dodatno stvarala distanciranost između vas dvoje, pokušajte da „uhvatite“ i neki zajednički trenutak. Na svu sreću pa ste makar prestali da se svađate.

Posao

Sporost u dešavanjima sada vam samo ide u prilog. Neke nove ponude vredi razmotriti, ali vam se svakako ne savetuje da u njih uletite na brzinu, „kao muva bez glave“. Shvatate da je za pokretanje jednog posla ipak potrebno više vremena nego što ste vi planirali, iako ste osnovne uslove ispunili i papirologiju uspeli da privedete kraju. Ako ste nezaposleni, a konkurisali ste za dosta solidan posao, ove sedmice će vam javiti da ste prošli prvi krug razgovora. Pa, držimo vam palčeve za dalje....Ove sedmice će vas hteti i dodatni poslovni angažmani, pa se svakako aktivirajte...

Novac

Finansijski prilivi su ove nedelje solidni, a biće i novca od dodatnih poslova. Sve u svemu – ne stojite ni malo loše, osim ako izuzmemo troškove oko porodice ili uplate aranžmana za godišnji odmor. Trudite se da ne potrošite sve do poslednjeg dinara.

Zdravlje

Moguće su prehlade ili problemi sa grlom, ali ovo je nešto što je prolaznog karaktera. Stariji pripadnici znaka neka i na dalje vode računa o hroničnim problemima.

JARAC

Hrana

Ishrana je u ovom periodu dosta svedena, i uglavnom se zasniva na povrću i malim porcijama mesa, jer vam to najviše odgovara. S vremena na vreme ćete imati „iskakanja“ ali samo kada su u pitanju slatkiši. Trenutno ne možete da odolite sladoledu ili voćnim tortama.

Ljubav

Slobodni Jarčevi nikako ne da u potpunosti iskoriste prilike koje im se pružaju. Moguće je da je u pitanju vaša nesigurnost ili vezanost za neku osobu iz prošlosti, ali poenta je ista – ustručavate se da napravite prvi korak, iako je više nego verovatno da postoji neko ko vam se dopada. Savet je da pokušate da prevaziđete to što vas koči i da date priliku sebi za neka lepa dešavanja. Oni u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom miran i dosta stabilan ljubavni period. Jedini će problem predstavljati manjak vremena, jer ni vi ni partner nećete moći da se posvetite jedno drugom u onoj meri u kojoj želite. Kratki momenti zajedništva ipak vam mogu doneti mnogo, jer ćete sa nestrpljenjem očekivati svaki naredni trenutak sa voljenom osobom. Moguć je i kraći zajednički put u drugom delu sedmice.

Posao

U polju poslovne svakodnevice ove sedmice su tri planete – Venera, Sunce i Merkur. Očekujte jednu aktivnu, dinamičnu nedelju, koja će biti ispunjena kontaktima, razgovorima, susretima sa poslovnim partnerima. Koliko god se sada situacija vezana za posao odvijala nekim normalnim, laganim tempom, vi lično se ne osećate u potpunosti dobro. Suviše se opterećujete nekim razmišljanjima, suviše ste zabrinuti za odvijanje svojih planova i teško se odlučujete za neke promene, iako vidite da su neophodne. Jarčevi koji su nezaposleni sada mogu početi da dobijaju informacije i solidne ponude sa više strana.

Novac

Sve vezano za finansijski segment sada funkcioniše bez većih opterećenja. Prilivi su vam redovni, a i na dalje imate mogućnosti zarade i preko dodatnog poslovnog angažovanja. Možda vas malo opterećuje zaduženje kreditima, ali i tu ste već pri kraju.

Zdravlje

Više će vam raspoloženje biti promenljivo, nego što ćete imati tegobe na fizičkom planu. Stariji neka obrate pažnju na urogenitalni trakt.

VODOLIJA

Hrana

Bićete čest i rado viđen gost na svakoj vrsti okupljanja, zabava, proslava. Apetit vam je trenutno dosta umeren i više ste u fazonu da probate od svega po malo nego da sednete i prejedete se. U kuhinji – malo ćete eksperimentisati sa novim receptima ili koristiti drugačije kombinacije začina.

Ljubav

Zanimljivi dani su pred Vodolijama koje su slobodne. Dobro raspoloženje, česti susreti sa prijateljima i izlasci obeležiće ovaj period. Da prilika za nešto novo imate, to svakako stoji, ali pitanje je koliko ćete vi biti zainteresovani za bilo šta ozbiljnije. Čini mi se da vam je trenutno dovoljno samo ovo što se dešava. Merkur, koji kod vas vlada ljubavlju, ušao je u ovo polje i svakako ćete u narednom periodu, koji dan ranije ili kasnije, sresti tu neku osobu koju ćete poželeti da zadržite kraj sebe. Za sada – samo uživajte u provodu. U emotivnim relacijama Vodolije ove sedmice nastupaju u vrlo promenljivom raspoloženju. U jednom trenutku se povlačite, da biste već u drugom obasipali partnera izlivima nežnosti i ljubavi. U svakom slučaju, nisu loši dani pred vama sa voljenom osobom, ukoliko se iole potrudite.

Posao

Ostavili ste iza sebe jednu dosta napornu nedelju, kada je komunikacija predstavljala osnovni problem. Sve od samog početka sedmice polako dolazi na svoje mesto, a vi ćete biti više nego angažovani i aktivni u svemu što radite. Informacije koje su vam bile potrebne su stigle, nabavili ste i neophodnu dokumentaciju, i sada se možete okrenuti početku realizacije nekih poslovnih planova. Iako sporo, pregovori koje vodite ipak idu onim tokom koji priželjkujete. Ova sedmica je posebno pogodna za privatnike, ali i za one koji sarađuju sa strancima ili tek imaju nameru da se upuste u ove poslove.

Novac

Novac vam dolazi sa više strana. Od redovnog poslovanja, ali i od dodatnih angažmana. No, vi ste u prethodnom periodu vrlo uspešno sebe „uvalili do guše“ u zaduženja, a i dalje se ne smirujete po pitanju trošenja, pa ćete cele sedmice biti u „povuci-potegni“ fazonu kada su pare u pitanju...

Zdravlje

Zdravlje je dosta bolje. Neke navike ste počeli da uvodite i u ishranu, ali se i češće bavite fizičkom aktivnošću, ili makar šetanjem.

RIBE

Hrana

Najbolje ćete se osećati kod kuće, u krugu porodice, gde možete da sednete, opustite se i u veselom društvu uživate u dobrom jelu. Neke namirnice ćete zaobilaziti, jer ste primetili da vam ne prijaju, ali nikako nećete moći da pobegnete od slatkih iskušenja, naročito kada su u pitanju voćne torte.

Ljubav

Ko o čemu, slobodne Ribe o prošlosti. Možda vas više i ne boli srce toliko za bivšim partnerom, ali nikako da se neko pojavi ko bi mogao biti njegova dostojna zamena....Sad, stoji da ćete ove sedmice imati neke jako lepe razgovore sa osobama koje ste upoznali, ali ni sami niste sigurni da li ste spremni za nešto više od toga. Savet za vas je da se prepustite, da ne razmišljate previše i da pustite ljubavi da vas pronađe. Ove sedmice Venera ulazi baš u vaše polje ljubavi i sigurna sam da ćete uskoro ponovo biti srećni! Pripadnici ovog znaka koji su u emotivnim vezama i brakovima, iako i na dalje nemaju potpuno lagan put pred sobom, definitivno su u neuporedivo boljem odnosu sa partnerom nego inače. Kod vas dvoje će biti aktuelne i neke lepe vesti i noviteti, moguće oko dobijanja prinove ili planiranja zajedničkog puta.

Posao

U ovoj sedmici će najbolje proći oni koji se bave privatnim biznisom. Kod vas će biti nekih solidnih poslovnih ponuda koje će vam dodatno dati stabilnost i popraviti vam stanje na tekućem računu. Ukoliko radite za drugog, pozitivne vesti u vezi projekta koji vas interesuje stižu odmah na početku sedmice. Doduše, i na dalje nećete moći da se pohvalite da se sve u poslovnom segmentu odvija onako kako biste vi to želeli, ali međuljudski odnosi su se popravili, pa je i atmosfera na radnom mestu bolja nego inače. Ako ste nezaposleni, vredi da se potrudite oko jednog dogovora, jer to može biti posao na duže.

Novac

Dosta solidne zarade obradovaće pripadnike ovog znaka. Takođe, moguće je da naplatite i neko zaostalo potraživanje ili da vam prijatelj vrati novac koji je pozajmio od vas. Budite pametni i ne trošite novac na nepotrebne sitnice – imate vi prečih obaveza koje morate zatvoriti.

Zdravlje

U potpunosti izlazite iz perioda psihičkog i fizičkog pada. Jedino što bi i na dalje bilo potrebno jeste da uvedete neki vid rekreacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: