Nedeljni horoskop za period od 30.05. do 5.06.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2016.

00:00

Nedeljni horoskop za period od 30.05. do 5.06.2016.

OVAN

Hrana

Povremeno ćete tokom ove seedmice upadati u hedonističko raspoloženje, ali nemojte previše razmišljati – zaslužujete da se malo opustite i uživate. Obavezno pojedite nešto i „na kašiku“ da ne biste imali problema sa probavom. Suhomesnato ćete ove sedmice tamaniti.

Ljubav

Neće baš uvek biti lako doći do kompromisa u vašim emotivnim vezama i brakovima tokom ovog perioda. Iako ste i vi i voljena osoba spremniji na otvorenu komunikaciju, oko nekih pitanja ne uspevate da se uskladite i složite i ona će predstavljati povremeno kamen spoticanja u vašoj vezi. Partner ima svoje planove, vi svoje i jedino što sada možete uraditi jeste da pronađete kompromis, neko „srednje“ rešenje. Pokušajte da se oboje opustite, rasteretite, da ne potencirate na dogovoru već da više budete posvećeni jedno drugom. Ako ste ikako u mogućnosti – otputujte negde za vikend, razgovarajte o nekim nebitnim temama, uživajte samo jedno u drugom. Slobodni će upoznavati nove osobe sa kojima će imati odličnu komunikaciju. Velike mogućnosti da započnete konkretniju emotivnu priču.

Posao

Poslovni segment se pokrenuo i pred Ovnovima je nedelja u kojoj imaju velike šanse da ostvare neke zanimljive nove projekte ili pronađu posao, ukoliko su nezaposleni. Dogovori sa saradnicima će vam povremeno predstavljati problem jer će se druga strana predstaviti kao „tvrd orah“ i moraćete da pristanete na neke ustupke u pregovorima. Stoji mogućnost kašnjenja oko završavanja poslovnih obaveza, pa se potrudite da ne odlažete ono što morate obaviti. Sada možete obnoviti dogovore sa saradnicima iz inostranstva. Sa kolegama i nadređenima ćete imati promenljive odnose.

Novac

U nekim finansijskim mahinacijama sada možete profitirati jedino ako ste od onih Ovnova koji imaju više sreće nego pameti. Ukoliko baš i niste voljni da gubite pare u rizičnim potezima, zadovoljite se trenutnom materijalnom situacijom, ili se aktivirajte po pitanju dodatnih angažmana.

Zdravlje

Brzina ili preterani napori mogu vam doneti povredu prilikom sportskih aktivnosti. Malo obratite pažnju i u saobraćaju. Osim ovoga – zdravstvena situacija je dosta dobra.

BIK

Hrana

Mirisi i izgled hrane u izlozima će vam i tokom prolaska ili šetnje kroz grad izazivati zazubice i činiti da se osećate gladni kao vuk. Nekako ćete tokom ovog perioda jesti brzinski, „s nogu“ pa su mogući i problemi sa probavom i radom creva. Potrebno vam je više ribe i svežeg povrća na meniju.

Ljubav

Ljubav vam kuca na vrata ukoliko ste slobodni. Da velikih prilika za ostvarenje emotivne sreće ima, to je zaista evidentno, samo nam još ostaje da vidimo da li će ovi odnosi uspeti da se održe i opstanu. Ako je u pitanju zauzeta osoba ili neko sa većom razlikom u godinama moguće je da će ovi počeci biti nestabilni i da će odnosi funkcionisati komplikovano. Takođe, pokušajte da budete malo realniji, jer vas može obuzeti preveliki zanos....a i sami znate da obično posle zanosa sledi razočarenje. No, da ne kvarimo – uživajte i potrudite se da ova veza u koju ulazite i potraje. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju da obave neke važne razgovore sa svojim partnerima, a koji se tiču budućnosti vašeg odnosa. Možda biste želeli da se neke situacije pokreću brže, ali pred vama je još uvek vreme čekanja.

Posao

Velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Prionuli ste na svoje obaveze, želite da uradite što više i zatvorite neke zaostatke, ali se u isto vreme aktivirate i oko novih saradnji. I sami ste svesni da se u brzini i gomili obaveza obavezno nađe prostora i za neke propuste, pa nemojte olako shvatati ono što radite – proveravajte dva puta! Nezaposleni će dobiti obećanje od svoje „veze“ ili prijatelja, ali je malo verovatno da će ono moći da bude ispunjeno. Sačekaćete narednu sedmicu za konkretnija dešavanja. Ukoliko ste privatnik sledi vam jačanje u finansijskom segmentu i mogućnosti novih projekata i dogovora.

Novac

Iako su vaše isplate redovne, imate opterećenost kroz povećane troškove ili kroz dugovanja. Ne zalećite se u neke veće kupovine ili finansijska ulaganja. Novac vam u ovom periodu lako odlazi, pa se potrudite da ga ne rasipate. Mogući su troškovi i oko kuće i porodičnog domaćinstva.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, jedite umerenije a krećite se više. Problemi sa hormonima ženskoj populaciji. Starijima vraćanje nekih hroničnih problema.

BLIZANCI

Hrana

Iako vi inače niste neko ko se pretrpava hranom, sada su vam se svi apetiti otvorili. Nećete izbegavati ni povrće, voće, meso, suhomesnato, a raznorazna peciva i testa ćete tamaniti. Međutim, ono čemu nećete moći da odolite jesu sve vrste slatkiša, kolača i torti. Dobro je što se to neće odraziti na vašu liniju...

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, okruženi ste ljudima, neke nove zanimljive osobe dolaze u kontakt sa vama, a udvarača je koliko god hoćete. Trenutno niko ne može odoleti vašem šarmu, duhovitosti, lepoti – pa ste u prilici da zavodite, osvajate i birate kome ćete pokloniti svoje srce. Dok vi budete smišljali koga ćete odabrati, jedna osoba će vas u potpunosti očarati. Potpuno razumevanje i fantastična komunikacija, a njeni postupci i ponašanje će vas zaneti i dovesti vas do ljubavne ekstaze. Uživajte u danima koji su ispred vas, a videćemo u kom će se pravcu ove veze odvijati. Oni koji već imaju emotivnog partnera, ove sedmice bi trebali da se prvo i isključivo posvete komunikaciji i opuštenom odnosu sa voljenom osobom. Ne potežite neka bitna pitanja, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se po njima usaglasite.

Posao

Potreba za prilagođavanjem u odnosu sa saradnicima i poslovnim partnerima je prisutna i u poslovnom segmentu. Nove prilike će dolaziti do vas, vaše je da prepoznate koje su od njih najbolje i u kojima ćete moći da funkcionišete i ostvarite se. Obratite pažnju na one obaveze koje su do sada ostale nezavršene, jer će vas saradnici podsetiti na njih možda kroz kritiku. Saradnje sa strancima su sada nešto komplikovanije, previše očekujete i nadate se, dok će druga strana imati uslove na kojima će insistirati. Ako ste nezaposleni stoje dobre prilike, ali uglavnom za neke povremene ili honorarne poslove.

Novac

Džabe je što su vaši finansijski prilivi u ovom periodu solidni, kada vi ni malo ne vodite računa o svojim troškovima. Umesto što rasipate, potrudite se da poplaćate neke zaostale račune jer će vas u drugom delu sedmice obaveze pritisnuti. Nije vreme za ulaganja.

Zdravlje

Višak kilograma a manjak kretanja – poradite na ovoj problematici. Mars se vratio u vaše polje zdravlja i probleme koje vučete iz prethodnog perioda sada morate rešavati.

RAK

Hrana

Imaćete dobar apetit tokom ove sedmice i često praviti neke zanimljive eksperimente u kuhinji. Kombinovaćete razne vrste testenina sa mesom, povrćem zanimljivim začinima jer će vam baš prijati paste, makarone, nudle. Ne preterujte da ne pokvarite svoju liniju.

Ljubav

Slobodnim Rakovima ova sedmica nije nešto naročito pogodna za nove emotivne početke. Vi ste pomalo nesigurni čak iako postoji osoba koja vam se dopada. Niste spremni za otvorenije pokazivanje naklonosti, već ste pre u fazonu da sačekate i vidite kako će se odvijati situacija na dalje. Nekih novih poznanstava teško da će sada biti, jer ste povučeni u sebe i uglavnom u krugu najbliskijih prijatelja. Moguće je da će vam se i dalje neko bivše emotivno partnerstvo motati po glavi, ali ni po tom pitanju nećete uraditi ništa. U emotivnim vezama i brakovima je jedna statična situacija, gde ste i vi i partner okrenuti ličnim ciljevima i teško se uklapate. Zajednički momenti (kada i ako ih bude) mogu biti prožeti određenom emotivnom distancom. Pokušajte da pristupite partneru na neki lakši i opušteniji način.

Posao

Napeta situacija u poslovnom segmentu će potrajati u manjoj ili većoj meri tokom čitave ove sedmice. Moguće je da su sada međukolegijalni odnosi dosta loši, a postoje šanse i za neke nekolegijalne poteze od strane onih koji najbliže sarađuju sa vama. Vi lično ćete pokušavati da ostvarite korektnu komunikaciju sa svima, što ne znači da će oni preko puta vas reagovati na isti način. Ne računajte mnogo na obećanja koja su vam data. Oni koji rade kao privatnici imaće komplikovane pregovore i moraće da se povinuju nekim uslovima druge strane koji im u ovom trenutku baš i ne odgovaraju.

Novac

Nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali, tako da će neki vaši planovi pasti u vodu. Dobro su vam postavljeni i dalje dodatni poslovi, pa pokušajte da preko njih nadoknadite razliku. Nije preporučljivo da obavljate neke veće kupovine niti da ulažete novac.

Zdravlje

Divno je što vi planirate da se jednog od ovih dana malo više posvetite svom organizmu i zdravlju. Mogli biste da napravite ove sedmice makar početne korake u ovim svojim lepim planovima....

LAV

Hrana

I dalje ste u fazonu brze hrane, grickalica, slatkiša – blago rečeno – nikakvu disciplinu nećete imati po pitanju obroka. Šta je zdrava hrana, pitaju se Lavovi razmišljajući da li da popiju još jedan gazirani sok ili da se okrenu ka čokolanoj torti koja ih mami svojim izgledom....

Ljubav

Ljubavna prošlost se u ovoj sedmici može aktivirati, a vi osetiti potrebu da uspostavite kontakt sa nekim koga ste voleli, a ko je još uvek prisutan u vašem srcu. Odmah ću napomenuti da je moguće pokrenuti neke događaje, ali je malo verovatno da vas to vodi u neku stabilniju emotivnu priču i nov početak. Ako pokušavate da osvojite neku novu osobu, to će sada ići teško i pored sve vaše slatkorečivosti i želje. Druga strana će se pokazati kao prilično tvrd orah i odugovlačiti sa susretom. Lavovi u emotivnim vezama i brakovima se sada mogu ponašati nekorektno prema partneru – više će vas interesovati vaši lični ciljevi, kao i vaše društvo i malo vremena ćete posvećivati voljenoj osobi. Takođe, svojim ponašanjem i postupcima možete izazivati partnerovo nepoverenje i ljubomoru. Budite dobri.....

Posao

U poslovnom segmentu su oko vas dosta komplikovane situacije, ali vi teško da ćete odustati od onoga što ste pokrenuli. Trenutno ste vrlo ubedljivi i sposobni da vodite dobre pregovore i istrajete u svojim ciljevima, mada ćete često naletati na ljude sa kojima je potrebno ubeđivanje, mešavina diplomatije i proračunatosti. Vaš način rada sada nije u skladu sa onim što nadređene osobe traže od vas i ovde može dolaziti do povremenog, nešto lošijeg odnosa. Više prilika se može ponuditi nezaposlenima, ali novčanim delom ovih poslova teško da ćete biti zadovoljni. Komplikovani odnosi sa kolegama.

Novac

Čini mi se da ste se malo opustili kada je novac u pitanju. Počinjete da trošite ne samo ono što ste zaradili, već se i zadužujete i uzimate novac od prijatelja. Ne gomilajte dugovanja, već počnite neka od njih i da vraćate. Kupovine sitnica ostavite za neki bolji period.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš kod mlađih pripadnika znaka (vi samo vodite računa o svojoj ishrani) ali će zato stariji imati smanjen imunitet i laku podložnost prehladama virusnog i bakteriološkog tipa.

DEVICA

Hrana

Uživaćete u dobroj hrani, u dobrom piću, u veselim i nasmejanim licima oko vas. Želite da malo ugodite sebi i često ćete spremati omiljena jela ili pak u društvu otići u neki od restorana. Potrebno vam je više mlečnih proizvoda, ali ne punomasnih – pa birajte mladi sir, obrano mleko i jogurt.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, preko poslovnog segmenta stupate u kontakt sa osobama koje vas interesuju i sa kojima biste želeli da ostvarite neko dublje poznanstvo. Moguće je da će čak više njih privući vašu pažnju, ali je teško da ćete doneti konkretniju odluku o ulasku u emotivni odnos. Pojedine Device mogu pokrenuti povremeni neobavezni kontakt sa osobom koja je dosta starija od njih ili sa kojom mogu da ostvare samo tajnu romansu. U emotivnim vezama i brakovima i pored svog vašeg truda, trenutno situacija sa partnerom i nije naročito dobra. Smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, ali je moguće da je ovo samo iz razloga njene velike okupiranosti porodičnim ili poslovnim segmentom. Ne potencirajte na nekim važnim pitanjima, jer je malo verovatno da ćete doći do rešenja.

Posao

Ovu sedmicu shvatite dosta ozbiljno. I pored turbulentnih situacija u poslovnom okruženju, vi funkcionišete stabilno i znate šta su vam prioriteti i čemu trebate da posvetite svoj trud i vreme. Vaša smirenost i posvećenost poslu doneće vam pažnju od strane nadređenih, pa očekujte da ćete dobijati nova i nova zaduženja i pored gomile zaostalih obaveza koje morate zatvoriti. Neko ima velike planove sa vama i potrebno je da date sve od sebe i pokažete se. U privatnom segmentu vam sleduju komplikovani odnosi sa poslovnim saradnicima i teško izlaženje na kraj sa nekim okolnostima.

Novac

Ako budete pametni i ne budete se zaletali u nekim ulaganjima, proći ćete dosta solidno po pitanju finansija tokom ove sedmice. Doduše, neke poslove nećete moći da naplatite odmah, ali će i ovo što zaradite biti dovoljno da pojedina dugovanja vratite.

Zdravlje

Ako ste pripadnik starije populacije, moraćete više da vodite računa o tome šta jedete. Mogući su problemi i sa bubrezima i krvnom slikom.

VAGA

Hrana

Sve vaše dobre navike po pitanju ishrane su otišle u nepovrat. Nemate vi sada dovoljno vremena da se bakćete nekim velikim pripremama obroka, pa ćete gledati da pojedete po neki zalogaj u prolazu i postaćete redovni gost pekara i fast fudova. Potrudite se da imate makar tri obroka dnevno.....

Ljubav

Za Vage u emotivnim vezama i brakovima bi najbolji savet ove sedmice bio – izbegavajte neka škakljiva pitanja sa voljenom osobom i više se usmerite na zadovoljstvo, prisutnost i komunikaciju sa partnerom. Ako ste u fazonu da pokušavate da izdefinišete neki odnos ili ga pokrenete u ozbiljnijem smeru, sada se možete suočiti sa dosta čvrstim stavom druge strane, odlaganjima ili čak direktnim odbijanjem. Pustite da sve ide polako i ne požurujte ni sebe ni partnera. Slobodne Vage bi sada želele samo da se zabave, opuste i uživaju u flertovanjima. Nemate neke ozbiljnije planove na pameti, ali vas može iznenaditi pojava bivšeg partnera koji će ponovo pokrenuti leptiriće u vašem stomaku. Takođe, osoba za koju ste mislili da će biti samo prolazno poznanstvo, može vam postati neuobičajeno važna i značajna.

Posao

Mars, vladar vašeg polja posla i novca, vratio se u svoje sedište i znak Škorpije, što će Vagama doneti da se ponovo aktiviraju oko poslova koje su pokrenule u prethodnom periodu, a čije ostvarenje nikako da se dogodi. Ovo se može odraziti i na nezaposlene koji sada mogu dobiti poziv od poslodavca kojeg su kontaktirali u prethodnim mesecima. Posvetite se takođe zaostalim obavezama, jer pritisak od strane nadređenih i saradnika raste i ovo bi što pre trebalo privesti kraju, pre nego što krenu kritike. U saradnjama ćete sada funkcionisati teško, jer postoji nerazumevanje od poslovnih partnera.

Novac

Bolja je situacija u finansijskom segmentu, jer sada imate mogućnosti da naplatite neka zaostala dugovanja, a i redovne isplate će krenuti jačim tempom. Ono što vam je loše postavljeno su troškovi, koje nekako sada ne uspevate da kontrolišete, koliko god se trudili.

Zdravlje

Ne baš najbolje tokom ove sedmice. Ne opuštajte se, i dalje morate voditi računa o sebi, pogotovo ako ste pripadnik starije populacije. Nađite vreme za odmor.

ŠKORPIJA

Hrana

Nećete imati ništa protiv da svojim ukućanima ili ljudima koje volite pripremate obroke tokom ove sedmice. Nije vam teško da tražite i kombinujete namirnice, a to jelo koje zgotovite nekako uvek ispadne super odlično i ukusno. Po malo od svega – i eto divnog obroka. Oni oko vas će zaista uživati.

Ljubav

Ukoliko ste sami, emotivni segment definitivno nije nešto što vam je sada prioritet. Imate gomilu obaveza i nerešenih problema kojima se morate posvetiti, teško ćete ostvarivati pravu komunikaciju sa drugima, bez obzira da li su to nova poznanstva ili osobe koje su već u vašoj blizini. Ako se i bude dogodilo nešto, to će biti kratkotrajni zanosi i iskustva koja ćete brzo potisnuti. Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima moraju realno i u potpunosti sagledati odnose u kojima su. Neke stvari se mogu promeniti na bolje i tome ste spremni da se posvetite. Takođe, svesni ste da su pojedine veze daleko od dobrih i u vama će sve više sazrevati odluka da iz ovakvog tipa relacija i izađete. Nemojte žuriti, dajte još prilika partneru da nešto promeni. Ovo nije sedmica za presecanja bilo koje vrste.

Posao

Vladar vašeg znaka Mars vratio se u svoje sedište i vaše polje ličnosti. Nova snaga i energija koja vam je toliko bila potrebna sada je ponovo uz vas, što će vam u velikoj meri pomoći da se postavite odlučnije u poslovnom segmentu. Neke stvari i situacije više ne želite da trpite ili da budete tretirani na način koji ne zaslužujete i evidentno je da će vam dani u koje ulazite biti burni. Promene su vam potrebne i sada ćete ih pokrenuti, bez obzira na to što ste svesni da rešenje nije na dohvat ruke i da ćete morati da čekate na njega još neko vreme. Velika upornost i trud pribaviće vam poštovanje onih sa kojima radite.

Novac

Teško zarađujete a lako trošite – ovo bi bila suština ovog perioda koji je pred vama. Ne zadužujte se, ne ulažite novac i vodite računa o svakom dinaru, jer morate zatvoriti neke finansijske obaveze koje vam stoje nad glavom duže vreme.

Zdravlje

Istina je da se Mars u svom retrogradnom kretanju vratio u vaš znak, donoseći vam pojačanu energiju i mogućnost da lakše prevaziđete zdravstvene probleme. Ipak, stres i nervoza su i dalje prisutni.

STRELAC

Hrana

Nikakve vi discipline nećete imati kada je hrana u pitanju. Možda ste se u prethodnom periodu malo i doveli u red i počeli da se zanimate za zdravu hranu, ali sada se opet okrećete onome što vam najviše prija – ljuto, začinjeno, sa mnogo kečapa, senfa – meso sa sto dodataka, da sve vrvi od ukusa!

Ljubav

Ne dopadaju vam se postupci i ponašanja voljene osobe ili bračnog partnera i nećete se libiti da to i pokažete. Suviše se ponašate autoritativno u svojim emotivnim relacijama i na ovaj način možete unositi nemir partneru, što će ga terati da se još više angažuje oko vas, a vas dodatno izvoditi iz takta. Probajte da otvoreno, iskreno razgovarate sa osobom koju volite, da se postavite na neki lakši i opušteniji način, jer ćete jedino tako uspeti da imate svoj mir. Možda smatrate da je partner neozbiljan, da samo gleda sebe i da se ponaša infantnilno, ali realno gledano – ni vi niste cveće, pa mu progledajte kroz prste s vremena na vreme. Oni koji su sami, verovatno će sami i ostati. Niti ima nekih posebnih prilika, niti ste vi sada voljni da se upuštate u bilo kakve čvršće veze. Možda poneka avantura i to je to....

Posao

Koliko u ljubavnim relacijama sada morate pokazati spremnost na kompromis, toliko u poslovnom segmentu možete nastupiti odlučno. Jedino ćete na taj način uspeti da uvedete u red ljude sa kojima sarađujete, koji su sada prilično neodgovorni i ne ispunjavaju ono što je do njih. Njihova kašnjenja sada vama prave problem i zastoj, i nećete se libiti da kolegama i saradnicima „očitate bukvicu“ i to onako kako vi znate kada ste isprovocirani – da svima bude jasno da to dalje neće moći da funkcioniše ovako. Dobre ponude dolaze do vas, razmislite o njima, dajte sebi vremena da donesete odluku.

Novac

Imate problema sa naplatom svojih potraživanja i moraćete da se pomirite sa time da je tempo isplata sada spor ili da ne dobijate onoliko koliko ste realno i zaradili. Nervoza zbog mogućnosti da propustite plaćanje nekih obaveza.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan, ali morate uvesti neke nove navike po pitanju ishrane i početi više da se zanimate za pokret i rekreaciju.

JARAC

Hrana

Iako ste shvatili da vam mnogo više prija da budete umereni u ishrani, nekako će se sve ove nedelje nameštati da vas uvuče u situacije i na mesta gde se odlično jede. I onda kako da odolite nekim specijalitetima od kojih vam voda curi na usta....?

Ljubav

Slobodnim Jarčevima će sve ono vezano za emocije ići preko poslovnog segmenta. Vi ste zainteresovani za jednu osobu, kao i ona za vas, ali nikako ne uspevate da se u potpunosti povežete i konkretno pokrenete celu priču. Moguće je da ovde postoje neke otežavajuće okolnosti – razlika u godinama, udaljenost, zauzetost – nešto vas blokira da se prepustite i uživate. Za sada sve ostaje samo na komunikaciji, mada je evidentno da i vi i druga strana „gorite“. Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima sada će funkcionisati na dva načina – ako smatrate da je vaš odnos sa partnerom vredan truda, žestoko ćete se potruditi da ga i sačuvate i popravite komunikaciju sa voljenom osobom. Međutim, ako ste svesni da je odvajanje već uzelo maha i da je nemoguće popraviti stvari, nećete se libiti da presečete.

Posao

I u poslovnom segmentu kod vas je krenulo veliko čišćenje. Dosta ćete razmišljati o svojim poslovima, o ljudima sa kojima radite, o svemu onome u šta ste uključeni i angažovani, i razdvojićete ono oko čega se vredi truditi, a šta je odlužilo svoje i samo vas zadržava i koči. Takođe, kolegama ćete pokazati kako se treba postaviti prema svojim obavezama i naučićete neke od njih značenju reči – odgovornost. Sada možete pokrenuti i neke nove poslovne projekte jer imate inicijativu, snalažljivost i spremni ste da na pravi način prezentujete ono što možete ponuditi. Naporna, ali dobra sedmica je pred vama.

Novac

Troškovi, troškovi, troškovi – izgleda mi da od njih ne možete pobeći tokom ove sedmice. No, idu i neke solidne prilike da zaradite, a možda vam nadređeni čak i povećaju platu u ovom periodu. Na kraju ćete uspeti da se izborite sa situacijom i to prilično dobro.

Zdravlje

Vreme za odmor nikako da pronađete, a to vam je sada zaista neophodno. Da ostavite sve brige iza sebe i da se opustite u potpunosti. Prijaće vam neizmerno.

VODOLIJA

Hrana

Da bi vaš organizam i vaše zdravlje funkcionisali kako treba, morate da se uvedete u red po pitanju hrane. Neophodni su vam umereni obroci, u redovnim vremenskim intervalima. Nemojte doručkovati u dva popodne, a ručati tamo negde oko ponoći....i slatkiši ne spadaju u obroke, samo da znate...

Ljubav

Usamljenima tranzit Sunca i Venere kroz polje ljubavi daje veliku priliku za nova poznanstva, za neki lakši i opušteniji pristup ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Evidentno je da je neko jako zainteresovan za vas, ali vi nikako da se pokrenete. Moguće je da još uvek niste spremni za nove ljubavne početke, pogotovo ako ste od skora sami ili ako još uvek niste preboleli bivšeg emotivnog partnera. Mlad Mesec u polju ljubavi krajem ove sedmice vam ipak nagoveštava da je vaše vreme za nove emocije došlo....Vodolije u emotivnim vezama i brakovima se ne ponašaju baš korektno prema svojoj voljenoj osobi. Suviše ste statični, suviše teški, non stop ograničavate drugu stranu i uvodite neka svoja pravila. Pokušajte da budete opušteniji i da iskoristite ove divne dane koji su pred vama na bolji način....

Posao

Jako vam je stalo da sada sve bude „pod konac“ u poslovnom segmentu, pa ćete se bez zadrške posvetiti i postojećim obavezama ali i biti spremni da završite nešto što odavno odlažete. Sa kolegama trenutno nemate dobar odnos i to samo iz razloga što ne možete da trpite njihovu neodgovornost, pa ćete konstantno držati pridike ili ih pritiskati da odrade ono što je do njih. U novim poslovnim saradnjama se postavite odlučno, ali ipak budite spremni i na određene kompromise, da vam neke šanse ne bi iskliznule iz ruku. Ako ste privatnik, sada nije vreme za neka veća finansijska ulaganja.

Novac

U potpunosti se opustite kada odete u kupovinu, ne razmišljate o tome koliko imate na računu i šta sve morate od obaveza da izmirite. Trošite mnogo iznad svojih mogućnosti i zaista je vreme da se malo primirite i počnete da se ponašate odgovornije.

Zdravlje

Vodite računa o tome šta i koliko jedete. Em što možete imati problem sa viškom kilograma i lošom probavom, em se mogu javiti i neke alergijske reakcije na hranu. Ili ćete pak „pokvariti“ stomak.

RIBE

Hrana

Povremeno biste mogli da se setite da postoje i neke druge vrste mesa, osim piletine...ili eventualno tunjevine iz konzerve. A to što zaobilazite povrće u širokom luku svakako nije dobra osobina. Kutija keksa i mleko za večeru možda su dobri, kada ne biste večerali tri puta u toku par sati....

Ljubav

Ako ste slobodni, sigurno je da žarko želite neko pokretanje u emotivnom segmentu. No, da budemo iskreni – ništa ne radite po tom pitanju. Zatvorili ste se u kuću i jedino komunicirate sa prijateljima ili eventualno preko društvenih mreža. Internet vam sada i nije neki naročit segment za traženje novih i zanimljivih ljudi. Neke komunikacije možete pokrenuti, ali će se to uglavnom svesti na ono – previše očekivanja a premalo ostvarenja. Možda je bolje da sačekate neki bolji trenutak za ljubav....Ribe u emotivnim vezama i brakovima nemaju vremena za partnera. On se uporno trudi pokušavajući da vas pokrene, ali vi gledate samo svoje obaveze i zaronjeni ste u poslovni segment u potpunosti. Nemojte onda biti iznenađeni što će vam sve ovo prebaciti. Opustite se malo, i posvetite voljenom biću pažnju.

Posao

Neka blaga pokretanja na bolje u poslovnom segmentu su krenula, ali sve je to nedovoljno da biste bili zadovoljni. Takođe, naglašen vam je dosta loš odnos sa kolegama i nadređenima, pa bi bilo dobro da naučite da povučete ručnu kočnicu i ne kažete baš sve što vam padne na pamet. Umesto da se bavite tuđim poslovima, okrenite se svojim obavezama, jer sada postoje velike šanse da neke stvari propustite ili da napravite greške u poslovanju, što će vas koštati dodatnog truda oko ispravljanja. Oko bitnih poslovnih partnerstava se trudite, ali napredovanje ide sporo i sa promenljivim rezultatima.

Novac

Imate dosta troškova oko kuće i obaveza iz prethodnog perioda. Finansijski prilivi nekako nisu dovoljni da sve ovo podmire, pa napravite listu prioriteta i pokušajte da je se pridržavate, koliko god da je to u vašoj moći. Mali pomaci na bolje.

Zdravlje

Kod vas je naglašen stres i povremeni psihički padovi, što će se svakako odraziti i na fizičko telo. Pokušajte da nađete više vremena za odmor i neku blagu rekreaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: