Nedeljni horoskop za period od 25.01. do 31.01.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.01.2016.

00:00

Nedeljni horoskop za period od 25.01. do 31.01.2016.

OVAN

Hrana

Hladno napolju, pa se jedva čeka da se stigne kući I pojede nešto toplo. A vas uhvatila “glad” za pomalo teškim, ali doooobrim obrocima, onim od kojih se posle tako slatko dremka u fotelji ili kunja na kauču. Još ako se veče začini nekom toplom čokoladom ili kuvanim vinom – vašoj sreći nema kraja.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete u nekom trenutku ove sedmice pomisliti – brate mili, šta se ovo dešava? Vi raspoloženi kao nikad za ljubav, prilika koliko god hoćeš, svi se nešto motaju oko vas, muvaju, flertuju – ali sve ostane samo na tome I ni makac dalje. Kao da vam se ne da nikako da nešto konkretnije uradite, da onog ko vam se zaista dopada opčinite I osvojite. Kao nešto pričate, kao nešto se gledate, kao u kontaktu ste – ali da se situacija pokrene – jok. Ne mogu da grešim dušu, ako hoćete samo seks, samo neobavezno – toga već možete imati koliko god vam volja. Pitanje je samo da li to želite….oni koji su “za” – pravac u osvajanja ovog tipa. Niko vam neće odoleti. Ovnovi koji su u partnerskim vezama su čas fenomenalno, čas očima ne mogu da vide jedno drugo. Još ako malo inata I tvrdoglavosti umešate u vašu priču – eto vama podloge za dodatne sukobe. I kod vas važi – pravac u spavaću sobu I rešite probleme.

Posao

Venera, vladarka posla I novca u znaku je Jarca. Koliko god bi vi da žurite, sve vam poručuje – polako, uspori, idi korak po korak. A od tog “korak po korak” vam je već muka. E, sad – kako ja vama da objasnim da brzina zaista sada ne može da vam donese ništa? I pored sve dramatike, kojoj ste povremeno skloni, I teatralnih ispada sa kolegama I šefovima, pokušajte malo da se priberete I razmislite. Nije još mnogo ostalo do završetka nekih stvari koje vas “bodu u mozak”. Ne kvarite sada, kada ste pri kraju, nadomak rešenja.

Novac

Oni koji postupaju mudro I razborito, iskoristiće prilike koje im se tokom ove sedmice nude za zaradu. Šanse idu I preko prijatelja, ali jedino ako se prilagodite uslovima I načinu rada druge strane. Zanemarite to što mislite da ste vi najpametniji I prihvatite. Opet ponavljam – redukujte troškove!

Zdravlje

Dosta solidna zdravstvena slika. Možda malo problema sa kičmom ili glavom. Pojedinima glavobolje, verovatno od sinusa.

BIK

Hrana

Ako makar jednom na dnevnom redu tokom ove sedmice ne budu sarma, punjene paprike ili neka od mnogobrojnih varijanti jela sa kiselim kupusom – slobodno možete računati da ste protraćili nedelju. Kilogrami se ne vide kada se čovek „slojevito“ oblači, zar ne?

Ljubav

Neka će se muvanja i flertovanja ove nedelje završiti prvim dodirom, prvim poljupcem. Pa zar ima nešto lepše od varijante – zimska idila, kristalno čiste hladne noći i vas dvoje sami pod zvezdama? Zagledani jedno drugom u oči, sve reči su izrečene, sve je već jasno, ostalo je da se prećutni dogovor još samo „zapečati“. Ako pak još uvek niste uspeli da osvojite nekog ko vam je zanimljiv, nemajte brige. Sve dolazi na svoje mesto, druga strana je itekako zainteresovana i želi nešto više sa vama. Oni Bikovi koji još uvek nisu upoznali osobu koja bi bila vredna truda, neka se ne vraćaju korak unazad. Nije ta prošlost vredna baš toliko da se opet bakćete oko nje. Oni u emotivnim vezama i brakovima imaju dosta dobar period pred sobom. Možda će partner u nekom trenutku biti malo nervozniji, ali zato ste vi tu da „spuštate loptu“ i da smirujete situaciju. Zajednički možete lako rešiti bilo koji problem koji iskrsne.

Posao

Neki ljudi vam se povremeno nađu na putu baš onda kada trebate da odradite neki važan posao. Konkurencija koju imate u svom neposrednom okruženju može vam smetati i u odnosu sa šefovima. No, ništa od ovoga neće biti dovoljno da vas spreči da uradite ono što želite. Stekli ste potrebnu stabilnost, shvatate da je vreme na vašoj strani, kao i svi rezultati koje ste postigli do sada. Vrlo brzo ćete primetiti da prepreke polako nestaju. Zato – samo gurajte dalje, na dobrom ste putu.

Novac

Novac kojem se nadate i koji očekujete definitivno kasni. Stići će, ali ne možda onda kada ste vi to planirali. U ovom segmentu vam sada stoji malo nerviranja, ali bez brige – biće dovoljno za one troškove koji se moraju pokriti. Odradite neki poslić „sa strane“ – novac vam ide od toga.

Zdravlje

Bolja zdravstvena simbolika, ali mogućnosti za prehlade su i dalje tu. I povremeno neki problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Hrana

Za vas dragi moji i dalje važi ona krilatica – manje je više. Da prevedemo – jedete na vreme, jedete manje obroke, prekidate kada vam je najslađe. Jedite i malo jaču hranu, samo ne u velikim količinama. Inače ćete zaspati na poslu. Dremati na poslovnom sastanku. Zevati usred romantičnog susreta...

Ljubav

Dragi moji usamljenici, malo se taj vaš emotivni život promrdao, živnuo. Doduše, ne mnogo, da se ne lažemo – ali ipak se nazire neko svetlašce na kraju tunela. Ono što vam zaista smeta jeste što u nekom trenutku izgleda kao da ćete uspeti da osvojite predmet svog obožavanja, da bi se već u sledećem trenutku situacija nekako preokrenula i ona čuvena blokada postavila ispred vas. Neki će dići ruke. Nemojte to da budete vi. Prihvatite tempo koji je za vas težak kao crna zemlja i gurajte dalje. Sve će se složiti kako treba, samo da naleti pravi trenutak. Ove sedmice ćete možda dobiti poneku naznakicu da stvari idu u pravom pravcu. Nastavite. Blizanci koji su u partnerskim odnosima u boljoj su poziciji ove sedmice. Još uvek će povremeno biti situacija koje vas izbacuju iz takta, ali kao da vam je muka da više zvocate, pričate, svađate se. Kako dani budu odmicali, vas dvoje ste sve bolje. Samo nastavite tako.

Posao

Radi, radi i ne diži glavu. Iako te saradnici izluđuju, iako sa nekim ljudima ne možete nikako da uspostavite normalnu komunikaciju, iako postoji veliko nerazumevanje. No, ako malo realnije pogledate, videćete da i pored vašeg nerviranja, stvari idu na bolje. Neki su dogovori u završnoj fazi, neki poslovi su spremni za realizaciju, u suštini – malo po malo, sve se otvara pred vama. Doduše, sve ide brzinom umornog puža, ali ide. Ne srljajte, prilagodite se – dobre stvari se otvaraju pred vama.

Novac

Malo bolji prilivi će krenuti tokom ovog perioda. No, za vas i dalje stoji upozorenje da redukujete troškove i da pokušate da izmirite makar deo dospelih obaveza. Ovo vam sada može biti ključni problem. Još jako je malo vremena ostalo da stavite tačku na zaostatke.

Zdravlje

Cirkulacija slaba, imunitet ne baš najbolji, vi bez energije. Pored toga – gledajte gde idete.

RAK

Hrana

Da postanete tvigi u roku od nedelju dana ne možete – ali ćete itekako umeti sebe da obuzdate kada vidite da vas „vuče“ da uzmete repete. Ili da potamanite celu činiju krofni koje tako savršeno pravi vaša mama...ili baka. U ovoj sedmici imate mere. I to će se odmah primetiti.

Ljubav

Ima u vašim partnerskim odnosima ljubavi, ima strasti....samo prave komunikacije trenutno nema. Ne znači ovo da vas dvoje ne pričate (mada ima i takvih slučajeva) već pre označava da ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima. U stvari – po mnogim pitanjima. Kako se ovakve stvari prevazilaze? Pa prosto, prestanete da izvlačite neka nerešena pitanja sada i ostavite ih za neki malo mirniji period. A više se posvetite obostranom zadovoljstvu. Ili nekim dogovorima o praktičnim, svakodnevnim pitanjima. Slobodni neka batale prošle partnere i okrenu se nečemu što se u ovom periodu pojavljuje. I to preko posla. Jedno poznanstvo polako prerasta u nešto više i samo treba vremenu dati šansu da sve dođe na svoje mesto. Možete povremeno osetiti da strasti kuljaju u vama i da biste što pre da je ostvarite, ali sada je mnogo pametnije graditi odnos koji neće biti zasnovan samo na kratkotrajnim uživanjima.

Posao

Niko ne kaže da vam u poslu ide savršeno. Ali morate priznati da i nije toliko loše. Jeste, istina je da radite i ono što nije vaš posao, da ste razvučeni na šest strana odjednom, ali sve to nekako fura i dalje napred. Malo problema u komunikaciji sa saradnicima ove sedmice, malo nekih zbunjujućih situacija, malo promena u poslednjem trenutku – čisto da vam učini život zanimljivijim. Eto, i privatni poslovi su se pokrenuli u većoj meri. Dogovori i poslovni projekti dolaze u svoju završnu fazu. Dobro je.

Novac

Naravno da imate novca zato što radite više poslova. I naravno da vam to nije dovoljno. Naročito pošto ste svesni koliko je truda uloženo u sve ovo. Ali, makar su prilivi stabilni. Ako ne ide od redovnog posla, ide od povremenih. Malo, malo pa kapne.

Zdravlje

Ukoliko ste stariji predstavnik znaka, povedite malo više računa, da se ne okliznete i padnete. Mlađima mogućnost za infekcije urinarnog trakta.

LAV

Hrana

Mesec je početkom sedmice u vašem znaku i prvi zaključak bi bio da se neravnoteža po pitanju količine i onoga što je vašem telu zaista i potrebno, nastavlja. Međutim, dosta ste angažovani, dosta se trošite, povremeno se nervirate pa vam i nije do jela...sve u svemu – uspevate da nađete balans i meru.

Ljubav

Neka vrsta tenzije i problema u dogovorima provlačiće se tokom ove sedmice kroz vaše bračne i porodične odnose. Moguće je da postoji pritisak na vas koji vi niste sada voljni da trpite. Tvrdoglavost i inadžijsko ponašanje može u velikoj meri biti manifestovano između vas i partnera. Pokušajte da ovo koliko toliko izbalansirate. U dužim emotivnim vezama nije sjajno u ovom periodu. Nervira vas što ništa ne zavisi od vas i što večito morate da čekate na voljenu osobu. Promenljive situacije, izbegavajte nestrpljivost i uradite ono što je u vašoj moći da sve ide kako treba. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju simpatiju, ali ne uspevaju da tu ostvare neke naročite pomake. Ili postoji problem da se uskladite što se slobodnog vremena tiče, ili druga strana baš i ne odgovara na pravi način na vaše pokušaje. Niste sigurni da li vas izbegava ili jednostavno nema vremena. Sve polako, sve na mišiće. Strpljenja.

Posao

Da vam je poslovni segment med i mleko – pa baš i nije. Em okolnosti nisu na vašoj strani, em vas neki ljudi nerviraju do neba, em nikako da postignete neki konkretan dogovor. Na sve ovo i vi ste se zatvrdoglavili i uporno terate jedno te isto, samo po svome. Ako inat ostavite po strani, možda i napravite neki pozitivan pomak. Ima ljudi koji su zainteresovani za saradnju sa vama, samo je potrebno više prilagođavanja. I dobra volja. I strpljenje. I to da prepoznate priliku i iskoristite je. Možete vi to.

Novac

Unapred ste isplanirali u šta ćete uložiti ili na koji način ćete potrošiti neki novac koji očekujete. Samo da ne bude da ste ga očekivali za džabe i da ćete morati da čekate još....Ovaj životni segment vam je u neskladu u potpunosti. Želje velike, a mogućnosti male. Balansirate, presipate iz šupljeg u prazno.

Zdravlje

Zdravlje je ne baš bajno. Lako prehlade, lako virusi. Moguća čak i infekcija očiju.

DEVICA

Hrana

I ove sedmice morate da čuvate svoj organizam i imunitet. Nema preskakanja obroka, u koliko god da ste velikoj žurbi. Nema grickanja s nogu i uzimanja po zalogaj tu i tamo. Potrebno je da imate izbalansiranu ishranu, da jedete kuvanu i toplu hranu. Fast fudovi vam neće doneti ništa dobro.

Ljubav

Pazite sad ovako....vi mislite da vam partner namerno kontrira, namerno ide „uz dlaku“. Druga strana je glavni krivac kada stvari ne idu kako treba. A ja vam kažem da to nije tako. Samo trebate malo da sednete i da razmislite, pa ćete shvatiti da vi nekim svojim postupcima isprovocirate reakciju voljene osobe. A posle se žalite kako ona nema razumevanja za vas. Nije loše vreme da se stvari srede. Samo malo više razumevanja i truda, a sada to možete. Videćete i sami – kako nedelja bude odmicala – vas dvoje funkcionišete sve bolje i bolje. Drage moje Device, Venera, planeta ljubavi, šeta se po vašem polju ljubavi. Neko ko vredi, neko ko je zanimljiv – tu je, u vašoj blizini. Samo vi izgleda gledate na drugu stranu. Ili još niste shvatili da se polako vezujete za jednu osobu. Ovde će stvari brzo početi da se dešavaju. Možda evo koliko sutra. A možda ćete morati da sačekate i sledeću sedmicu....

Posao

Ne mogu da kažem da vam je lako. Toliko truda ulažete u neke poslove, neke dogovore, neke projekte – a rezultati stižu na kašičicu. Neke kolege vas nerviraju u toj meri da imate želju da eksplodirate. Nemojte, sve se može završiti i bez rasprava i tenzije. S druge strane, svesni ste i sami da imate podršku ljudi koji su vam bitni. Sa nekim zaostacima takođe završavate u prvoj polovini ove sedmice. I informacije ili papiri koje očekujete stižu. Sad je nekako sve na svome mestu i može da se krene napred.

Novac

Da ćete se preko noći obogatiti ove sedmice – nećete. Da ćete uspevati da usaglasite troškove i prilive – e, to hoćete. Sad, koliko ste vi lično zadovoljni materijalnom situacijom, to je već neko deseto pitanje. Koliko radite i koliko truda ulažete, svesni ste da to sada ne možete naplatiti u pravoj meri.

Zdravlje

Ako ste stariji pripadnik ovog znaka, uradite krvnu sliku i proverite stanje krvnih sudova.

VAGA

Hrana

Ova sedmica vam donosi malo „prave“ hrane. Konkretne. Istina je da promakne po neki slatkiš tu i tamo (vi bez šećera niste baš svoji) ali više ćete se usredsrediti na ono što može da se konzumira kašikom. Ne, definitivno ne mislim na to da kašikom jedete Nutelu iz tegle. Kuvana jela i zdravi obroci.

Ljubav

Sigurna sam da vas emotivni ili bračni partner u nekim trenucima nervira toliko da biste najradije iskočili iz kože. I da će biti par situacija tokom nedelje kada će taj vaš unutrašnji pritisak i tenzija pokazivati sve tendencije da izbiju. Da li ćete odreagovati? Pa nešto mi se čini da ipak nećete. Da ćete uspeti da se smirite i hladne glave sagledate situaciju. Ono što vam je bitno tokom ovog perioda jeste da prvenstveno učvrstite svoje odnose. I posvetićete se tome, iako vam u pojedinim momentima neće biti baš lako. Uz mnogo vašeg napora – situacija između vas i voljene osobe gura nekako napred. Ukoliko ste usamljeni, svesni ste zainteresovanih pogleda. Prija vam i komunikacija i pažnja koje vam neke osobe posvećuju. No, vi trenutno baš i niste voljni da se tako lako „prepustite“ osećanjima da vas nose. Potrebno vam je nešto što od samog početka odaje utisak stabilnosti i trajnosti. I zato ćete čekati pravu priliku.

Posao

Tokom ove sedmice dolazićete u kontakt sa ljudima koji možda ne odgovaraju vašem senzibilitetu. Ili sa onima sa kojima se ne razumete u potpunosti, možda funkcionišete i radite na različite načine. No, i pored ove neusklađenosti, ne može se osporiti da su kontakti povoljni po vas. Mogu se ovde napraviti i lepi dogovori i pokrenuti neke saradnje. Uz zastoj u samom početku, to stoji. Uz neku vrstu težine, stoji i to. Malo ćete se vi prilagoditi, malo druga strana. I na kraju će sve ispasti dobro i po vas i po njih. Mogućnost pokretanja bitnih poslova.

Novac

Kako nedelja bude odmicala, priliva će biti sve više. Ili će se nešto što je do sada bilo neizvesno što se plaćanja tiče, u potpunosti ustaliti. Novčanom situacijom ne možete da budete nezadovoljni. Jeste da na više strana morate da se angažujete i radite, ali to vam se i isplati sada.

Zdravlje

Znate kako kažu – čizma glavu čuva, šubara je kvari? Vama ove sedmice sve ide od nogu.

ŠKORPIJA

Hrana

Dobro, niste loši. Stoji da ne možete da ograničite sebe i jedete i dalje kao provaljeni....ali zato i stoji da ste se malo razmrdali, pokrenuli, pojedini su čak počeli i da nešto cupkaju, trčkaraju, da se bave nekom fizičkom aktivnošću. Ako nastavite ovim tempom, uskoro ćete skinuti sve „viškove“ sa sebe.

Ljubav

U bračnim odnosima stoji malo vatre. U stvari, ako ćemo pravo – malo više vatre. Možda će povremeno biti potrebni i vatrogasci da gase razbuktale strasti. Naravno, ako tu vatru „založite“ u spavaćoj sobi. Međutim, ne bih rekla da će se dešavanja između vas dvoje ograničiti samo na strastima. Koliko vidim, biće ovde i nesuglasica i frke i tvrdoglavosti i svega onoga što baš i nije dobro. Šta je najbolje rešenje? Pa prosto – prihvatite da ne morate vi uvek biti u pravu. Ne dramite. Ne pravite džumbus. Vidite da je do rešenja lako doći....Duže emotivne veze sada se kroz komunikaciju popravljaju, obnavljaju, vas dvoje imate priliku da se povežete u većoj meri i iskoristite je. Nećete se baš uvek složiti, ali takav je život. Malo crnog, malo belog. Oni koji su usamljeni (a voleli bi da to nisu) i dalje će ostati u nekoj formi neizvesnosti po pitanju osobe koja im se dopada. Ili tu nema pravih pokreta, pravih događaja ili se pak dešava da još uvek ne primećujete nikoga ko bi vam bio interesantan.

Posao

Drma vas nestrpljenje po pitanju nekih dogovora, nekih poslova. Stvarno je već vreme da se neke stvari pokrenu, reše. No, to nikako da dođe na dnevni red. Vi se petljate, vi se nervirate, vi biste da na silu uradite nešto što je sada očigledno nemoguće. Vi kažete – sada i odmah. Ali situacija kaže – sačekaj, nije još vreme. Koliko god vam se rasplet događaja u poslovnom segmentu ne sviđao, on sada ima svoj tempo koji je nemoguće promeniti. Prema tome, i dalje vas čeka napredovanje, ali ono sporo, sporo...

Novac

Ako hoćete da realno sagledate situaciju, jasno vam je da je novčana situacija dosta dobra. Bar koliko je to u ovom trenutku moguće. Daleko je to od onoga što vi ulažete u posao, ali isplata ima. Povremeni i dodatni poslovi sada vam mogu ubaciti još po neki dinar u džep. Po malo, ali nije za baciti....

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka mogućnost reume, artritisa. Mlađi neka vode računa da se ne okliznu, ne padnu.

STRELAC

Hrana

I pored sve vatre koja gori u vama, izgleda mi da se zima i vama uvukla u kosti. Sada imate prilike da malo dignete imunitet i nadoknadite energiju koju ubrzano trošite. Više mlečnih proizvoda, više crvenog mesa, više variva. I dosta „zimskih“ salata, naročito turšije i kiselog kupusa.

Ljubav

Emotivni partner će napraviti jedan korak ka vama. Vi napravite jedan korak ka njemu. I otprilike, nađite se negde na pola puta. Znam, mnogo lakše je to reći nego učiniti. Ali vreme je za kompromise, vreme je da se neka pitanja konačno raščiste i da se na njih stavi tačka. I idemo dalje, ne vraćamo se više unazad da preispitujemo, da razmišljamo a da ništa od toga nemamo. Stavite emociju na prvo mesto. Stavite vaše zajedništvo ispred svega ostalog. I vratite se jedno drugom, na pravi način. Onako kako treba. Porazgovarajte, otvoreno, lepo. I uključite opciju – mir, mir, mir, niko nije kriv. Malo šale, ali poenta je u tome da se sada zaista možete povezati više. Ne čekajte neke druge ili treće prilike. Oni koji su sami sada iz drugačije perspektive posmatraju sve ono što je vezano za ljubav. Možda vas je i interesovala samo strast i avantura, ali sada vam je potrebno nešto trajnije, nešto što vredi i čemu se možete posvetiti.

Posao

Još uvek postoji forma nestabilnosti u vašem poslovnom segmentu. Nestrpljivost, neizvesnost u nekim dogovorima i teško pokretanje svih situacija koje su vam bitne. Ipak, Venera tranzitira kroz polje posla i novca i otvoriće u većoj meri neke prilike za vas. I sami ćete primetiti da od drugog dela sedmice neke stvari počinju da se sređuju i da dolaze na svoje mesto. I dalje ćete morati da primenjujete upornost i strpljivost ako želite da iz ovoga izvučete ono što je najbolje po vas. Do vas dolaze pozitivne vesti.

Novac

Dobili ste obećanje oko nekog finansijskog priliva i više je nego verovatno da će to i biti ispoštovano. U svakom slučaju, bolji su vam prilivi ove sedmice, a neki poslići će vam „uleteti“ potpuno neočekivano. Imate šanse da zaradite i od povremenih i dodatnih poslova.

Zdravlje

Unosite više tečnosti i vitamina. Utopljavajte se. Pazite da se ne povredite.

JARAC

Hrana

Merkur se pokrenuo direktno u vašem znaku a i Venera se šeta kroz njega. Pravo je vreme da se dignete ne samo u energetskom smislu, već i što se raspoloženja tiče. I naravno – da počnete da jedete kako treba. Bez preskakanja obroka, bez po nekog zalogaja tu i tamo. Apetit u porastu.

Ljubav

Kada vi pokažete više ljubavi i razumevanja, i emotivnom partneru je to lakše da učini. Do polovine nedelje ćete možda imati nekih sitnijih nesuglasica (samo nemojte da neke stare priče i probleme po stoti put izvlačite na dnevni red) ali već posle toga su za vas dvoje mnogo bolje prilike. Venera u vašem znaku daće vam da osetite želju za suštinskim povezivanjem sa partnerom, ali će vam takođe dati da na lepši način pristupate i drugoj strani, a i rešavanju nekih zajedničkih, praktičnih pitanja. Sve u svemu – pred vama nisu loši dani, pa se potrudite da ih ulepšate i povežete se jače. Ako ste usamljeni, Venera će vam doneti dodatni šarm, gracioznost, a takođe će privući i neke poglede na vas. Vi ste još uvek donekle nesigurni i stidljivi i ustručavate se da napravite prvi korak ka nekome ko vam je simpatičan. I ta situacija je rešiva tokom ove sedmice, jer vam stiže dodatno samopouzdanje i vera u sebe.

Posao

Od utorka je Merkur u vašem znaku u direktnom kretanju. Mnogo toga ste u prethodnom periodu naučili i saznali, doduše na nešto teži način, ali sada sve to možete primeniti u svojim poslovnim odnosima. Shvatićete da neki ljudi mnogo obećavaju, a teško ispunjavaju i da se samo na pojedine možete osloniti. Sada umete i da ih prepoznate. Pokrenućete neke sitne, ali izuzetno korisne projekte. Korisne u smislu materijalne dobiti, ali i toga što će vas povezati sa pravim, zainteresovanim saradnicima.

Novac

Definitivno su se u finansijskom segmentu stvari pokrenule na bolje. Istina je da su prilivi sitni, ali ih ima u većem broju, pa kada se sabere i oduzme – imate dosta solidan saldo. Troškovi vezani za dom su i dalje izraženi . Nemate razloga da brinete – regulisaćete sve na vreme.

Zdravlje

Blaže zdravstvene tegobe. Ništa strašno, samo malo više vodite računa o sebi.

VODOLIJA

Hrana

Malo više nerviranja ove sedmice, malo smenjivanja crnih misli sa ekstatičnim „skokovima“. Savršen period da ne vodite računa ni o svom organizmu, ni o hrani. To što ne jedete i preskačete obroke opet, definitivno neće ublažiti neke situacije. U svakom slučaju – potrebna vam je snaga da se borite.

Ljubav

Ako pokažete više strpljenja i tolerancije, vaši emotivni i partnerski odnosi će se ubrzo srediti. Na žalost, malo je verovatno da će to biti u ovoj sedmici, koja je dosta problematična po vas kao par. Sada bi najviše trebali da vodite računa da ne produbljujete sukobe između vas dvoje. Svesna sam da ste povremeno zabrinuti, nesigurni, da želite da pobegnete od nekih situacija i rasprava, ali strpljenje mora biti vaš prioritet. Pojedinim Vodolijama stoji mogućnost da malo zađu u vode tajnih odnosa i flertovanja. Razmislite šta vam ovo može doneti, a šta oduzeti. Ukoliko ste sami, emotivni segment je na neki način potisnut. Moguće je da vas suviše stvari okupira, da imate probleme sa kojima morate da se borite, pa se povlačite iz društvenih dešavanja i samujete. A moguće je i da postoji dopadanje prema nekom, ali da smatrate da još uvek nije pravo vreme da se pokrenete. U suštini – zaista nije neko vreme za ljubav.

Posao

S jedne strane – postoji jaka potreba za pokretom i isticanjem. S druge strane – imate dosta problema i situacija koje vas stalno vraćaju unazad i koje vam unose nemir. Biće teško pomiriti ove dve stvari i naći neku sredinu u kojoj ćete vi moći da funkcionišete. Takođe, provokacije ili postupci od strane drugih vas dodatno bodu u mozak jer su usmereni direktno protiv vas. Šta god da radite, pokušajte da idete polako i primenite dodatnu smirenost. Koristite mozak i razum, ne dozvolite da nestrpljivost pobedi.

Novac

Izgledaće u nekim trenucima da možete zaraditi na brzinu. Tu budite dosta obazrivi, jer vam finansijski prilivi u ovoj nedelji ne idu lako, pa možete izgubiti umesto da dobijete. Redovni prilivi funkcionišu, ali sada ste i sami svesni da je to nedovoljno da podmiri sve troškove i dugovanja. Samo polako.

Zdravlje

Uglavnom vam stoje prolazne tegobe. Ipak, zdravlje je sada malo načeto. Dosta se i nervirate.

RIBE

Hrana

Pa kako sada da ograničite sebe kada je hrana u pitanju, kad malo – malo pa imate neke proslave, neke pozive na druženja, neka veselja? A sve vam slatko, sve vam prija....mogli biste da povremeno povučete ručnu kočnicu da se ne zaokruglite baš kao ti kolačići kojima ne možete da odolite...

Ljubav

U ovom periodu Venera lepo gleda na vaš znak, pa će ljubavne prilike biti donekle olakšane. Slobodnim Ribama neka nova poznanstva idu preko prijatelja, preko društvenih okupljanja i sa ovom osobom biste mogli uspostaviti lepu komunikaciju. Još uvek se ne otvara pravo vreme da se ova priča produbi, ali sve ide ka tome. Za sada uživajte u tome što imate osobu na koju možete da mislite. I što vam svaki put izmami osmeh na lice. Od sitnica se sada „hranite“ – od poneke porukice, od ponekog malog znaka pažnje. Samo nastavite ovako, i radujte se stvarima koje vam dolaze u narednom periodu. Oni koji imaju emotivne ili bračne partnere uspevaju da se više povežu sa osobom do koje im je stalo. I sami ste svesni da vas dosta toga sada odvaja – nemate dovoljno vremena, partner vas može čak nekim svojim postupcima iznervirati....ali sve je ovo prolazno i ne može da ugrozi vašu vezu. Idu bolji dani, verujte.

Posao

Imajte jednu viziju u glavi – neće još dugo trajati ovaj zastoj i problemi u poslovnom segmentu. Popraviće se stvari vrlo brzo, a prve naznake ćete videti već tokom ove nedelje. Doduše, još vam stoje nerviranja, još vam stoji mogućnost rasprava i tenzije sa kolegama, ali kako dan za danom odmiče – rešavate situacije i izlazite iz ovoga. Prijatelji vam dosta znače kao podrška i mogu vas usmeriti ka nekim pravim prilikama. Neko vam radi iza leđa, a sigurna sam čak i da znate ko je ta osoba. Obratite više pažnje na nju, jer vam može pokvariti neki dogovor.

Novac

Trend boljih finansijskih priliva se nastavlja. I usluge od strane osoba sa kojima ste duže u kontaktu mogu vam doneti dodatni posao i priliku da zaradite. I dalje, na žalost, problemi sa obavezama i plaćanjima. I tome će doći kraj, ali ono najhitnije morate izmiriti.

Zdravlje

Mogućnost povrede na radnom mestu. I stomačna regija je nešto osetljivija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: