Nedeljni horoskop za period od 21.12. do 27.12.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.12.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Baš vam odgovara da tokom ove nedelje sednete i onako se, ljudski, pogostite. Sve vam je ukusno i neodoljivo, sve će vam prijati, u vama su se probudile one najhedonističkije crte i nećete moći da prepoznate sebe. Samo uživanje u alkoholu držite pod kontrolom.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima vi se povremeno ponašate kao da vam partner svakom svojom rečju i postupkom staje na rep. Non stop ćete se nešto osećati podbodeno, izazvano i bićete u ratobornom raspoloženju. Zašto, to verovatno ni vi sami ne znate. Nije vam voljena osoba kriva, već ste vi nervozni zbog svih ostalih, ali to ni malo ne opravdava vaše ponašanje. Hajte malo iskulirajte i pomozite partneru koji se svim silama trudi da održi vaš odnos koliko toliko normalnim. Manje drame, više uživanja – strast i seksualnost su fenomenalni ventili i doprineće boljem stanju u vašim vezama. Slobodni Ovnovi mogu biti pomalo navalentni u pokušajima da osvoje nekog. Istina je da vas vuku jake strasti i da žudite da što pre zgrabite predmet svojih želja, ali na ovaj način ćete samo udaljiti ovu osobu od sebe. Potrebno vam je strpljenje, a sada ga imate jako malo. Niko vam neće pobeći, ne trčite pred rudu.

Posao

Istina je da će poslovni segment dati bolje rezultate tokom ove sedmice, ali je takođe istina i to da ste vi izgubili i one poslednje trunčice svog strpljenja. Imate osećaj da se trudite za petoricu, a da je krajnji rezultat uvek polovičan. Okrivljujete druge zbog toga što su, za vaš ukus, suviše statični i neažurni. Biće teško izaći sa vama na kraj u ovom periodu, a moguće su i rasprave u kolegijalnom segmentu. Papiri ili ugovor oko koga „ginete“ će doći na realizaciju i bićete ipak donekle smireniji.

Novac

Velika posvećenost i angažovanje oko finansijskog segmenta definitivno će ove sedmice uroditi plodom. Napravićete neke fine dogovore, posvetiti se i povremenim i dodatnim poslovima i sve ovo će vam sliti novac u džepove. Sada imate priliku da rešite jednu obavezu na lakši način. Ne propuštajte je.

Zdravlje

Ne trčite, ne žurite, ne jurite. Polje pokreta i saobraćaja je dosta loše postavljeno ove sedmice. Pazite da se ne povredite.

BIK

Hrana

Novogodišnji praznici se približavaju a vi ste se užurbali oko dijete koju ste započeli. Nekako se ti kilogrami ne skidaju dovoljnom brzinom i već počinje da vas hvata panika. Uskratićete sebi i one namirnice koje najviše volite i kojima inače ne možete odoleti. Sve za lepotu.

Ljubav

Imate osećaj da partner ne razume i ne ceni sve ono što činite za njega. Iako vas povremeno izluđuje, uspevate da zadržite mir i nećete mu dozvoliti da vas tek tako izbaci iz takta. Vaše voljeno biće menja planove i dogovore u poslednjem trenutku, prebacuje vam čak i neke minorne sitnice, u suštini – vi ste krivi za sve. Kada u petak neke stvari dosegnu vrhunac, bićete u velikom iskušenju da se samo okrenete i odete. Na svu sreću, više je nego verovatno da se ovo neće dogoditi. Živci su vam kao konopci. Kod slobodnih – osoba koja vam se jako dopada i sa kojom imate svakodnevnu komunikaciju, počinje nekako da se povlači. Ili vi bar imate taj osećaj. Poruka i poziva je sve manje i vi prosto ne znate šta nije u redu. Nemate nikakvog razloga za zabrinutost, vaša simpatija je samo zatrpana obavezama i nekim ličnim problemima. Eto vama dvoma pred kraj nedelje jednog lepog susreta koji će označiti početak veze.

Posao

I u poslu se sve nekako usporilo i krenulo da se oteže. Na sve ovo vas još i kolege i poslovni partneri nerviraju i izbacuju iz koloseka, umesto da vam pomognu da neke situacije prevaziđete. Sve korak po korak, ali i na ovaj način vi ćete stići do realizacije tog posla koji priželjkujete. Podrška koju očekujete stiže u drugom delu nedelje. U tom periodu pripadnici vašeg znaka mogu napredovati ili ugovoriti posao koji će im doneti veću materijalnu dobit. Dodatni angažmani vas takođe „hoće“.

Novac

Tokom ove sedmice sve ćete gledati kroz novac. Nije ni čudo, obzirom na to koliko tešku planetu imate u polju dugovanja i materijalnog opterećenja, pa vam je svaki dinar bitan. Dobar je period da nekim jačim prilivima pokrijete najveća zaduženja i malo se rasteretite.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Nema zime za vas tokom ove sedmice.

BLIZANCI

Hrana

Pun Mesec u vašem polju hrane tokom ove sedmice svakako će otvoriti apetit Blizancima. Energetski ste malo u padu, pa vam je potrebno nešto da vas „zagreje“ i podigne. Najslađe ćete konzumirati tradicionalna kuvana jela, a i sve vrste mesa će zauzimati značajno mesto na vašem stolu.

Ljubav

Slobodnima su počele da se dešavaju neke lepe stvari. Jedna osoba preko poslovnih okolnosti se konstantno vrzma oko vas, čačka vas, zadirkuje i vidi se da želi da ostvarite jaču komunikaciju. Ne mogu da osporim da i vama sve ovo izuzetno prija, ali je očigledno da se iz nekog razloga ustručavate da se u potpunosti prepustite. Da li ste previše oprezni zbog nekih prethodnih loših iskustava ili smatrate da u ovakvim okolnostima ne smete žuriti...ili pak znate da osoba koja vam je privlačna nije slobodna...šta god da je, trenutno nemate snage da se iz ovoga povučete, ali niste spremni ni na nešto konkretnije. Igranka između vas dvoje se nastavlja. Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima nastavljaju sa politikom pomirljivosti i usaglašavanja. Biće povremeno nekih sitnijih varnica zbog velike zauzetosti i opterećenosti voljene osobe poslom, ali generalno – niste ni malo loše.

Posao

Na žalost, tokom cele ove sedmice, uglavnom zavisite od drugih ljudi. A to jeste problem, jer ne možete da se prilagodite jedni drugima, i može biti tenzija i oko najmanjih sitnica. Ipak, svojom smirenošću i promišljenim postupcima sada možete postići mnogo više nego raspravama. Iskoristite adute koje imate u rukavu i angažujte se u poslovnim dogovorima i kontaktima. Ne možete očekivati rezultate odmah, ali na ovaj način utirete put dešavanjima koja će stupiti na snagu tokom januara meseca.

Novac

Iako vam početkom sedmice finansijski segment neće delovati baš obećavajuće, ipak ćete do kraja nedelje biti zadovoljni dešavanjima i prilivima koji stižu do vas. Obzirom da će vaši kućni aparati imati tendenciju da se kvare u ovom periodu, taman ćete imati dovoljno da pokrijete i te troškove.

Zdravlje

Vaš vladar je tokom ove nedelje pod kvadratom od strane tranzitnog Marsa, pa je i dalje aktuelno upozorenje da budete obazrivi i da gledate kuda idete. Pažljivo sa oštrim predmetima.

RAK

Hrana

Pun Mesec tokom ove sedmice u vašem znaku doneće Rakovima veliku dozu promenljivosti i otvoriti vam sve apetite. Neki put je nezadovoljstvo i nesigurnost najlakše potisnuti kroz slatkiše, grickalice ili kasnonoćna obijanja frižidera. Kilogrme nabačene sada teško ćete skinuti kasnije.

Ljubav

Šta da vam kažem? Da su emotivne veze i bračni odnosi u ovom periodu bajni, baš i nisu...Vaše nezadovoljstvo je primetno, partner vam postaje jako težak i opterećuje vas svojom statičnošću i lošim raspoloženjem. U suštini, šta god da uradi sada, vi i dalje ne biste bili zadovoljni. Suviše dugo traju neke situacije koje vam ne prijaju i pojedini Rakovi mogu pokušati da pobegnu od stvarnosti kroz kontakte sa prijateljima ili čak kroz neku formu flertovanja sa drugima. Moguće je da se pred kraj nedelje ovde dogodi i konkretno neverstvo i da se ne ostane samo na rečima. Ukoliko ste slobodni jedna osoba vam jako prija i možete smatrati da ste u njoj pronašli sve ono što ste odavno tražili. Nemojte odmah ovo proglašavati ljubavlju za sva vremena, pogotovo što se vidi da je ipak element strasti i fatalnosti primaran u celoj ovoj priči. Sačekajte da vreme da svoj sud da li ovo zaista i vredi.

Posao

Nekako će privatni biznisi i oni poslovi u kojima nastupate samostalno ipak biti najbolje postavljeni tokom ovog perioda. Sve ono u čemu je potrebna saradnja, biće pod pritiskom i tenzijom. Do nekih dogovora ćete doći malo teže i možda biti primorani da napravite ustupke koji vam trenutno ne odgovaraju. Sredinom nedelje lako pravite propuste i greške, sve zbog brzine i želje da što pre odradite neki posao, i moguće je da ćete dobiti kritiku od nadređene osobe.

Novac

Biće malo napetosti oko jedne finansijske isplate, ali novac ipak leže na vaš račun. I privatni poslovi i povremeni angažmani sa prijateljima donose vam dobit. Pokušajte da se za vikend, onako rekreativno, malo okušate i u igrama na sreću. I odatle može doći neki priliv.

Zdravlje

Bolovi u vratu i ramenima verovatno su posledica dugotrajnog sedenja u lošem položaju. Ipak, posetite lekara.

LAV

Hrana

Dokle god je Jupiter u vašem polju koje između ostalog vlada i načinom ishrane, a to će biti do septembra naredne godine, morate da se pridržavate koliko god možete režima umerenosti i zdrave ishrane, iako će vaši apetiti povremeno biti u velikom porastu. Ovo je period kada se lakše kontrolišete.

Ljubav

Usmereni ste na ono što je vama važno i lični prioritet i pustićete da se situacija u vašim emotivnim vezama i brakovima odvija sama od sebe, bez nekog vašeg velikog angažovanja. Ni partner nije u nekom bajnom raspoloženju, pa ćete se uglanom mimoilaziti, a zajednički trenuci će biti kratkotrajni i ispunjeni pritajenom napetošću. Drugi deo sedmice će malo poboljšati situaciju, voljena osoba ima više strpljenja za vas i spremnija je da vam se prilagodi. Sve u svemu – ništa naročito podsticajno, ali bar nekih većih problema neće biti. Slobodni primećuju da par osoba pokazuje interesovanje za njih, ali trenutno nisu nešto voljni da se lome još i oko osvajanja. Moguće je da niste dovoljno zainteresovani, ali bih pre rekla da vam komunikacija trenutno i nije najjača strana. Nervozni ste i lako planete, pa ne želite da druga strana stekne pogrešan utisak o vama. Možda je bolja prilika da se za vikend malo više angažujete.

Posao

Sunce, kao planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u polje posla i obaveza i znak Jarca. Dobre poslovne predispozicije za naredni period, ali tokom ove sedmice očekujte promenljivu brzinu u dešavanjima. Potencirate da se neki poslovni dogovori i projekti pokrenu, ali ne nailazite na razumevanje od strane ljudi sa kojima svakodnevno radite. Česta razmimoilaženja u mišljenjima. Bolje su vam postavljeni samostalni projekti i privatni poslovi gde funkcionišete lako i pravite dogovore na obostrano zadovoljstvo.

Novac

Uobičajeni redovni prilivi zadovoljavaju vaše svakodnevne potrebe i nivo obaveza koje morate ispuniti. No, pošto vas i dalje drma potrošačka groznica, biće vam potrebna i dodatna novčana sredstva, koja sada ostvarujete preko povremenih poslova. Iz ovih izvora ide solidna dobit.

Zdravlje

Pad imuniteta. Podložnost virusima i prehladama.

DEVICA

Hrana

Odgovara vam da jedete manje količine, ali češće obroke. Ne prija vam sva hrana i izbegavaćete masnije meso, sosove i slatkiše, jer ćete vrlo brzo primetiti da vaš želudac reaguje na njih. Najviše vam odgovaraju variva, čak i meso u većim količinama, pogotovo junetina.

Ljubav

Emotivni ili bračni partner i vi dosta dobro funkcionišete tokom ovog perioda. Doduše, vi još uvek imate nekih svojih sumnji i razmišljanja, povremeno bacate pogled u partnerov telefon ili slušate pažljivo njegove razgovore, ali ....nemate ni za šta konkretno da se uhvatite. Ako zanemarimo ovaj sitan detaljčić, bogami bi vi i voljena osoba mogli doživeti neke lepe zajedničke trenutke. Pogotovo ako budete izlazili malo češće ili ako se u drugom delu nedelje odlučite da uzmete par dana samo za sebe. Slobodne Device su „angažovane“ na više strana. Iskreno rečeno, ni vi sami ne znate na koju biste pre. Sve ove odnose i laka flertovanja prilično uspešno održavate, i još se ni jedna osoba nije izdvojila kao neko pored koga biste ostali ili planirali da se vežete. Da napomenemo da vam se i neka prošlost s vremena na vreme provlači kroz misli. Izgleda mi da vam je ova osoba ostala kao bolna tačka i da iz tog razloga ni ne umete da krenete dalje...

Posao

Dosta lepa i povoljna poslovna sedmica je pred Devicama. Poslovi i projekti oko kojih se budete angažovali bez većih problema će vam donositi zadovoljstvo i dobre finansijske prilive, a pojedini pred sam kraj nedelje mogu dobiti vesti o promeni pozicije ili unapređenju. Volela bih samo da vas upozorim unapred na nešto što će postati aktuelno tek za par nedelja....naime – obratite pažnju na ugovore ili papire koje potpisujete, kao i na dogovore koje pravite. Ovde se mogu provući neki sitni detalji koji vam ne idu u korist, a koje ćete otkriti tek u vremenu koje dolazi.

Novac

Velika poslovna angažovanost kod vas će rezultovati i dosta jačim prilivima. Ovo je odlično po vas, ali isto tako kao što vas pare „hoće“ tako ste i vi skloni da trošite bez nekog velikog razmišljanja i planiranja. Veliki deo novca vam se prosto može izvući iz džepa. Budite malo umereniji.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, zglobovima. Oni koji se bave sportom neka obrate pažnju na kolena, meniskus.

VAGA

Hrana

O vašoj slabosti prema dobrom zalogaju, naročito slatkišima, ne treba ni nešto naročito govoriti, ali otkako je vaša vladarka Venera u znaku Škorpije, najviše ste se okrenuli prema mesu i prerađevinama od mesa. Teško odolevate i fast fudovima, čak i alkoholu –konzumirate sve ono što inače izbegavate.

Ljubav

Vrlo je optimistično drage moje Vage, što onaj odnos koji započinjete tokom ove sedmice, nazivate ljubavlju. Moram priznati da ja ne vidim da se baš nešto satirete od emocija, pre bih rekla da vas je neko u potpunosti očarao i zarobio strašću i ekstazom. Još ako je ovo tajni odnos (a vrlo verovatno jeste) i još ako je osoba zauzeta ili u „komplikovanoj emotivnoj fazi“ (što je isto sigurno baš tako) onda je slika vašeg „emotivnog“ života potpuna. Hajde vi, blago meni, lepo prekinite da se zanosite i uživajte u tome, kako god to nazivali. A ljubav, onu pravu, moraćete da čekate, svidelo vam se to ili ne. Ako pričamo o emotivnim relacijama i bračnim vezama, da ste vas dvoje dobro, baš i niste. Ali se ipak držite zajedno i trudite se da makar održite formu svog odnosa, koliko god ona bila krhka. I kod vas su aktuelne neke pričice sa strane, a budite sigurni da partner već sumnja uveliko. Malo opreza ne bi bilo naodmet.

Posao

Prvo da obradujem vas koji se nadate nekoj formi unapređenja ili promene pozicije. Više je nego verovatno da će se to dogoditi ako ne u drugom delu ove sedmice, a ono u prvim danima naredne. Što se toga tiče, ne brinite. Doduše, nemate nekih velikih razloga za brigu generalno kada je posao u pitanju, jer pravite dobre i isplative dogovore i saradnje. Jednostavno, hoće vas i sreća a i namučili ste se u prethodnom periodu dosta, pa sada sve ovo dolazi kao rezultat uloženog.

Novac

Da će novca biti, o biće ga. Možete ga zaraditi i kroz redovne poslove, i kroz dodatne angažmane, i kroz privatni biznis, čak i kroz neke tajne dogovore i malo muljanja. Sve u svemu – lepo ćete se obezbediti. Još samo kada bi naučili da ne potrošite sve, to bi bilo još bolje. Platite obaveze koje imate.

Zdravlje

Mogući problemi sa uro-genitalnim traktom.

ŠKORPIJA

Hrana

Znam da vam je u poslednje vreme jako teško da održavate liniju. Uspete na par dana da se malo obuzdate, ali onda jednostavno popustite pred izazovima ili tražite utehu u slatkišima. Ne znam ni da li vredi davati vam bilo kakve preporuke, kada niti jednu nećete poslušati....

Ljubav

Reći da ste zadovoljni u svojim emotivnim vezama i brakovima bi stvarno bilo baš preterano. U suštini, kada pogledate realno, nekako otaljavate svoje odnose, i samo fizički prisustvujete onda kada je to potrebno, a u mislima ste na nekoj dvadesetoj strani. Ima tu malo uticaja nekog drugog, to stoji, jer Škorpije su, čak i ako nisu konkretno uradile ništa, ipak debelo zainteresovane za nekog drugog pored partnera. Ako nije neka forma prevare u pitanju, onda jednostavno – izgubili ste onaj polet i želju da se trudite oko voljene osobe. Dokle ćete gurati ovako, to ćemo još da vidimo. Ako ste slobodni pripadnik znaka, neko vam se tu vrzma ispred očiju, imate fenomenalnu komunikaciju sa ovom osobom i najradije biste je zgrabili bez oklevanja. Pa zašto onda zastoj, zašto ustručavanje? Nešto tu ne funkcioniše kako treba i vi se konstantno povlačite u nekim presudnim trenucima i birate tišinu i osamljivanje.

Posao

Zabrinutost zbog toga što ništa ne uspevate da okončate na vreme a što se sve ono što ste planirali dodatno prolongira. Doduše, i vi funkcionišete promenljivo – ili žurite ili se zablokirate i tapkate u mestu. Ni jedno ni drugo ne odgovara niti vama niti poslovnim saradnicima koji mogu biti prilično nervozni ako su vaša kašnjenja učestala. No, i pored svega ovoga, Škorpije tokom ove sedmice prave dogovore koji će biti itekako isplativi i sada, ali i u narednom periodu. Neko podržava vaše napore i gura vas napred.

Novac

Ako ste tokom prošle sedmice počeli finansijski da se oporavljate, sada ćete videti šta je tek prava lova. Šalu na stranu, novac vas hoće i dolazi vam sa više strana. I dalje stoji upozorenje da otplaćujete sve ono što ste prolongirali ili ostavili po strani. Odlično je vreme da se nekih problema rešite.

Zdravlje

Umorni ste i vaše i psihičke i fizičke snage su na izmaku. Potrebno vam je da se par dana sklonite od svih.

STRELAC

Hrana

Tokom ove sedmice ste više okrenuti domaćoj kuhinji i specijalitetima koje ćete rado spremati za svoju porodicu. Prija vam atmosfera kada ste okruženi ljudima koje volite i svaki je zalogaj mnogo slađi. Doduše, vama je sve slatko kada je hrana u pitanju, jer imate zdrav i dobar apetit.

Ljubav

Prvo bih skrenula pažnju onima u emotivnim vezama i brakovima da dobro povedu računa o tome šta rade „sa strane“. Ako ste se u proteklom periodu upetljali u neku priču zasnovanu na strasti, potrudite se da to ne izađe na svetlost dana, jer je sada više nego pogodno vreme za tako nešto. Ako ovo gurnemo sa strane, i pretpostavimo da niste jedan od onih koji je poklekao pred čarima avanture, onda je definitivno vreme da sa voljenom osobom poradite malo na svom odnosu. Sada je pravi trenutak da se više usmerite jedno na drugo, da možda odete negde na par dana ili da makar nekom sitnicom obradujete partnera. Kod slobodnih pripadnika ovog znaka i dalje nemamo nikakvo definisanje u smislu šta je ono što vi želite i koga biste voleli pored sebe. Svoju pažnju poklanjate na više strana, ali vas prvenstveno vodi element strasti i nisam sigurna da ste spremni na bilo kakvo ozbiljnije vezivanje.

Posao

Neko iz kruga poslovnih saradnika ima pravu ponudu za vas i ovo bi itekako trebalo razmotriti. Pojedini Strelčevi dobijaju čvrsta obećanja napredovanja ili boljih finansijskih uslova. Na realizaciju ćete morati da sačekate još malo, ali već nazirete svetlo na kraju tunela. Generalno – ulazak Sunca u polje posla i novca pokrenuće dodatno ovaj segment. U sve što radite ulažite maksimalno truda i ne potencirajte ni na kakvoj brzini, iako će vam se činiti da se neke stvari nepotrebno otaljavaju. Kraći problem sa šefovima.

Novac

Bolji finansijski prilivi za pripadnike vašeg znaka tokom ove sedmice. Ovo vam je itekako bilo potrebno, jer ste već mislili da ćete se do guše zaglibiti u neka dugovanja. Čak ćete biti u prilici da potpomognete emotivnog partnera ili člana porodice da pokrije neku svoju materijalnu obavezu.

Zdravlje

Mogućnosti za lakšu prehladu u prvom delu nedelje. Posle toga – zdravstveno stanje odlično.

JARAC

Hrana

Ulazak Sunca u vaš znak tokom ove sedmice popraviće vam raspoloženje i doneti onoliko dugo željeni pokret. Malo se bolje osećate pa će i apetit shodno tome da se popravi. Radije jedete u društvu nego sami, a bićete okruženi pozitivnim i veselim ljudima. Ipak, najviše ste usmereni na mlečne proizvode i variva.

Ljubav

Slobodni Jarčevi se još uvek nisu izvukli iz neke učmalosti u ljubavnom segmentu. Nije da ne postoje prilike za neke avanturice i neobavezne odnose, o da postoje, i vi ćete biti spremni da se angažujete...ali teško vam je da se sada zaista povežete sa nekim i da ponovo osetite one leptiriće u stomaku. Moguće je da pojedine i dalje muči neki stari emotivni bol koji još uvek niste uspeli da prevaziđete, najviše zbog toga što povremeno imate komunikaciju sa tobom osobom. Kao da stavljate sebi so na ranu. Generalno – slobodni će morati još malo da čekaju na ono pravo, a sada neka se makar zadovolje time što se ipak nešto dešava u njihovim životima. Ako ste zauzeti pripadnik ovog znaka, jasno vam je da je stanje u vašim emotivnim relacijama u dužem prethodnom periodu dosta promenljivo. Konstantno ste čas u usponima, čas u padovima i nikako ne uspevate da postignete balans. Takvim tempom se nastavlja i tokom ove sedmice. Ne tražite utehu sa strane, to nije rešenje.

Posao

I sami ćete primetiti koliko brzo ste se pomerili sa mrtve tačke i koliko je odjednom dešavanja oko vas, a sva vas guraju ka cilju koji ste odavno sebi zacrtali. Doduše, budite svesni da je ovo ipak samo pripremni period, da sada postavljate prave osnove za nešto što će biti pokrenuto za par nedelja. Pravi dogovori, pravi saradnici, uslovi koji vam odgovaraju i prvi put posle dužeg vremena dolazite na posao sa osmehom na licu. Za Jarčeve stiže i šansa za dogovor sa nekom stranom firmom.

Novac

Poslovni segment se pokrenuo, ali je zato finansijski nezaustavljiv. Koristite sve prilike koje vam se nude u ovom periodu, jer možete u priličnoj meri napuniti novčanike...a i stvoriti zalihe (koje vi toliko volite) za neke crne, kišne dane. Ne brinite se, stižete da otplatite ratu kredita na vreme.

Zdravlje

Tokom ove sedmice se dosta dobro osećate. I fihički i psihički ste u usponu.

VODOLIJA

Hrana

Tokom ove nedelje nekako ćete se truditi da za vreme glavnih obroka budete u okviru svoje porodice i ljudi koje volite. Neće vam biti teško da budete dobar domaćin, pa ćete svoje goste obradovati specijalitetima koje niko ne ume da napravi kao vi. Malo tradicije, malo egzotike – miks koji uvek pali.

Ljubav

Vladar polja ljubavi je u polju tajni...i kakvu vi to lepotu možete očekivati tokom ovog perioda. Ako ste zaljubljeni, moguće je da svoje emocije prikrivate od osobe koja vam se dopada i još uvek se ne usuđujete da se aktivirate prema njoj. Ili ste pak u nekoj formi tajnog odnosa, najverovatnije sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama. Šta god da je, ne može se reći da ste u emotivnom smislu ispunjeni. Ono što čekate nikako da stigne, i trenutno se pred Vodolijama generalno otvaraju šanse za uglavnom seksualne kontakte i avanture. Ukoliko ste u emotivnim vezama i brakovima, ni vi niste „operisani“ od nekog flertovanja sa strane, ali dobro je što ovo sada neće poremetiti vaše odnose. Možda voljena osoba u nekom trenutku počne da se malo više zanima za vaša dopisivanja sa „kolegom“ ili „najboljim prijateljem“, pa budite fini i pripazite malo šta radite. Ako zanemarimo ovaj detalj, vas dvoje ste dosta dobro.

Posao

U ovom periodu vam nekako najteže pada čekanje, a uglavnom ćete biti suočeni sa njim. Čekate na realizaciju poslova i projekta koje ste pokrenuli, ali teško je da oni sada mogu biti aktivirani. Tek bi kraj sedmice doneo neke prve naznake dešavanja, mada mislim da će se pravi početk prolongirati tek za narednu nedelju. U međuvremenu je savet da se angažujete u potrazi za novim saradnicima, jer će vam razgovori i prezentovanje ideja ići lako. Otvarate sebi neke nove poslovne „frontove“.

Novac

Ne može se poreći da su finansije u velikoj meri uznapredovale. Najviše idu preko redovnih poslova, ali i preko dogovora sa prijateljima i ličnih angažmana. Oni koji rade sa strancima posebno će profitirati. Neka novčana obaveza vas opterećuje, ali trenutno niste spremni da se angažujete oko toga.

Zdravlje

Imunitet vam je ove sedmice slabiji. Tegobe su uglavnom prolazne, ali valjalo bi odležati prehladu.

RIBE

Hrana

U dobrom društvu i hrana (ali i piće) nekako su ukusniji i slađi. Pošto ćete imati dosta prilika da se družite, ne sumnjam da ćete uživati. I vi ćete rado u svom domu ugostiti neke drage ljude, pa je sledeća nedelja Ribama uglavnom protkana dobrim zalogajima i dobrim raspoloženjem.

Ljubav

Ne postoji bolji trenutak od ovog da svoje emotivne veze i brakove oporavite i ponovo obogatite ljubavlju i strašću. I vama i partneru je neophodno da što više vremena provodite zajedno, jer ćete inače osećati nervozu i lako će dolaziti do tenzija, pa čak i rasprava. Onaj najlepši emotivni segment je ponovo probuđen i drage moje Ribe – potrudite se da svoje bitne relacije postavite na mnogo stabilnije osnove. Napunite se emocijama, jer kada ljubav funkcioniše kako treba – pred vama se mnogo lakše otvaraju sva vrata. Kod slobodnih pripadnika ovog znaka odlazak na neku proslavu, izlazak u društvu sa prijateljima ili pak „surfovanje“ društvenim mrežama je donelo jednu zanimljivu osobu u vaš život. Vaše raspoloženje se popravlja zbog podsticajne, skoro svakodnevne komunikacije. Ova osoba vam baš prija i što pre želite da ugovorite susret sa njom. Tako nešto je itekako moguće u drugom delu ove sedmice. Uživajte.

Posao

Pregovori i pokretanje saradnji sa strancima su dosta dobro postavljeni Ribama tokom ove sedmice. Generalno, možete ugovoriti neke važne poslove i projekte, ali nemojte realizaciju očekivati odmah. To je nešto što će tek biti aktivirano u narednim nedeljama. Na one koji vam mnogo obećavaju ili nude usluge nemojte se oslanjati, jer je malo verovatno da će ispoštovati svoju reč. Promene sada nastupaju polako, ali to ne umanjuje njihovu vrednost ni značaj. Prošli ste najteže, budite još malo strpljivi.

Novac

Ne mogu da obećam da će vam prilivi tokom ove nedelje doneti dovoljno da biste mogli da se osećate sigurno, ali ćete ipak početi da nazirete kraj svojim finansijskim nevoljama. Dodatni poslovi vam donose dobre prilive. Oni koji rade sa strancima biće zadovoljni svojim finansijama.

Zdravlje

Zdravstveni segment se poboljšava tokom ove sedmice. Bolje se osećate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: