Nedeljni horoskop za period od 10.08. do 16.08.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Lava doneće vam da više razmišljate o ljubavi, provodu i zabavi nego o hrani. Čak ćete uspeti da se rešite nekih „viškova“ koji su se ko zna kako zalepili za vas...U ovom periodu jedete probrano, najbolje ono što sami pripremite. Mali, ali visokokvalitetni obroci i sve zaliveno letnjim, slatkastim vinima....

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, ušao je u znak Lava i vaše polje ljubavi gde se već nalaze u tranzitu Sunce i retrogradna Venera. Generalno je za emotivne odnose ovo izuzetno značajan period, sa posebnim osvrtom na drugi deo nedelje. Naime, 14.-og avgusta imamo Mlad Mesec u vašem polju ljubavi i odmah u toku sutrašnjeg dana konjukciju Sunca i Venere. U ovom momentu sve govori o pojavama novih, velikih ljubavi u vašem životu ili drastičnoj promeni postojećih odnosa. Iskoristite ove prilike koje vam se pružaju i zagrabite komad sreće za vas. Neke šanse će se ponoviti, ali sada neće biti blokirajućeg uticaja koji je postojao u prethodnom periodu. Dobra prilika i za one u vezama i braku da srede svoje odnose.

Posao

Ne samo da ćete se vi osećati potpuno drugačije nego do sada, bićete energičniji, pokretniji, ažurniji i mnogo više spremni za akciju (doduše, biće i onih koji će ove dane iskoristiti za opuštanje na godišnjem odmoru) nego vam i planetarne okolnosti idu na ruku. U vaše polje odgovornosti, obaveza, poslovne svakodnevice, posle dvanaest godina ulazi tranzitni Jupiter i u njemu će boraviti u narednih godinu dana. Možda on donosi rad bez pompe i velikih drastičnih zaokreta, ali nudi formu sigurnosti i stabilnosti.

Novac

Ne uplićite se ni u kakve mahinacije i ne pokušavajte da na brzu ruku zaradite novac, jer će malom broju Ovnova to zaista i poći za rukom. Ostali mogu pretrpeti samo gubitak. Novac od ranije odrađenih poslova stiže, za sada se zadovoljite time....

Zdravlje

Jedina opasnost u ovom periodu može doći od nekvalitetne ili pokvarene hrane. Moguća su trovanja, ali sada izbegavajte i konzumiranje preteranih količina alkohola i ne uzimajte lekove na svoju ruku. Postoje osobe koje su zadužene da propišu šta vam je potrebno. Osetljiv želudac i probavni sistem.

BIK

Hrana

Izgleda mi kao da ste se setili da je leto i da neke stvari ne možete više prikrivati šljampavom garderobom pa ste se bacili na „ubrzano“ skidanje masnih naslaga. To će u ovom periodu ići sa promenljivim uspehom, naročito u drugom delu sedmice kada će iskušenja nekih čuvenih „maminih“ ručkova uspeti da pobede vašu uzdržanost.

Ljubav

Mlad Mesec u polju doma i porodice daje lepu šansu onima koji su u vezama i bračnim relacijama. Stabilizacija će biti jako primetna i odnosi mogu ponovo postati harmonični. Neki se parovi tokom ovog i narednog perioda mogu odlučiti na početak zajedničkog života. Što se slobodnih Bikova tiče, vama sledi jedan jako zanimljiv susret u drugom delu sedmice. Obzirom na retrogradno kretanje vaše vladarke, itekako je moguće da to bude osoba koja je nekada predstavljala „vaše sve“ u emotivnom smislu. Zajednički izlazak, evociranje uspomena – sve u svemu, jedno jako lepo iskustvo, ali je pitanje da li će se iz svega ovoga izroditi nešto konkretnije. Moguće je da ovo bude kratkotrajni plamen koji će se brzo ugasiti....

Posao

Izvesna nesigurnost i statičnost je prisutna kod vas, naročito do polovine ove sedmice. Možda ste izgubili volju, možda se ne osećate dovoljno stabilno u trenutnim poslovnim okolnostima, ali svakako pravite sebi poligon za greške i morate se potruditi i biti obazriviji. Shvatićete i da ne možete da se oslonite na neke ljude i njihova obećanja. Ipak, drugi deo sedmice vam donosi kontakt sa dosta važnom osobom koja može biti vaša podrška ali jedino ako ste spremni da pristanete na njene uslove. Privatni poslovi dosta dobro postavljeni ali još uvek morate poraditi na naplati potraživanja.

Novac

Iako ćete u prvim danima sedmice imati novčani priliv dosta vam je problematično postavljeno baratanje novcem. Ne uplićite se ni u kakva ulaganja i vodite računa da ne budete pokradeni ili da ne izgubite novčanik.

Zdravlje

Neke tegobe na koje ste skoro pa zaboravili vam se tokom ove sedmice vraćaju. Muškarcima je slaba tačka kičmeni stub, dok bi žene trebale da obrate više pažnje na probleme sa kožom i hormonski status.

BLIZANCI

Hrana

Prilično ste zadovoljni svojim izgledom i nema potrebe da se uzdržavate od omiljenih namirnica. Nekim Blizancima i sekiracija oko ljubavi pomaže da održavaju vitku liniju. No, šalu na stranu, u ovom periodu vam najviše prija povrće u što većim količinama i sigurna sam da će mnogi eksperimentisati sa raznovrsnim salatama u kombinaciji sa pastom i grilovanim mesom.

Ljubav

Ulazak Jupitera u vaše polje doma i porodice Blizancima otvara jedan period u trajanju od godinu dana kada će posvećenost ovom životnom segmentu biti velika. No, trenutno ovde imate prilično velikih problema. Čini mi se da su pojedini izgubili veru u to da će odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom ikada proći nestabilni period koji već neko duže vreme traje. U ovom trenutku ni sami niste sigurni šta želite i zato nemojte donositi odluke niti povlačiti ishitrene poteze. Partner pokušava da vam se prilagodi ali vi to ne smatrate dovoljnim. Što se slobodnih tiče, imate priliku za jedan izuzetno zanimljiv susret. Samo, nemojte previše rano „poleteti“ i odmah početi da gradite nerealne maštarije u svojoj glavi....

Posao

Privatnicima itekako odgovara ulazak Jupitera u znak Device i polje privatnog biznisa. Generalno, ovo je odličan period za pokretanje novih ugovora i saradnji. U prvom delu sedmice budite malo obazriviji jer je vladar vašeg znaka, Merkur, u dosta nepovoljnim aspektima pa možete sami sebi natovariti probleme slabom koncentracijom i zaboravnošću. Vodite računa o papirologiji i ne ostavljajte poslove „za sutra“ jer će se pokazati da su morali biti završeni na vreme. Bitne vesti o novom poslu u drugom delu nedelje, dobre vesti i nezaposlenima.

Novac

Iako je vaš apetit za trošenje u ovoj nedelji dosta jak, ipak uspevate da se uskladite. Sposobni ste da odredite prioritete i sigurno je da ćete prvo imati na umu svoje obaveze, pa tek onda ostalo.

Zdravlje

Vodite računa gde idete, a posebnu pažnju obratite u saobraćaju. Ne sedajte za volan premoreni ili pod uticajem alkohola i izbegavajte noćnu vožnju. Generalno – dobro ste.

RAK

Hrana

Ove nedelje vladar vašeg znaka, Mesec, doživljava svoje ponovno simbolično „rađanje“ u znaku Lava. Imaćete kako se kaže – baš „zdrav“ apetit....u suštini – sve što se postavi ispred vas nestajaće u tren oka...Možete se vaditi onom izrekom „bolje da ljulja nego da žulja“ ali prava je istina da ćete vrlo uspešno uspeti da nabacite na sebe neki kilogram više.

Ljubav

U dužim emotivnim odnosima vi ste spremni na kompromis i pokušavate da se prilagodite partneru, ali još uvek ne nailazite na pravu reakciju sa njegove strane. Izgleda mi da vam voljena osoba vrlo često „nabija na nos“ neke vaše reči i postupke iz prethodnog perioda koje biste najradije zaboravili. Imate dobru šansu da regulišete svoje odnose u drugom delu sedmice, ali ćete morati da progutate svoj ponos i prihvatite da je jedan veliki deo krivice na vama. Slobodnima posao može biti itekako dobar i zanimljiv poligon za kontakte sa suprotnim polom. Neko ko se od skora pojavio u vašem okruženju ne propušta niti jednu priliku da vam se približi i započne komunikaciju....

Posao

Mlad Mesec sredinom ove sedmice u polju posla i zarada i prelazak Jupitera u polje komunikacije, pokreta, ugovora, poslovnih saradnji donosi jedno podsticajno vreme za vas. U prvom delu nedelje vodite računa o dogovorima koje sklapate. Vaše su namere možda najbolje, ali je pitanje da li je i druga strana toliko iskrena i otvorena kao vi. Raspitajte se i o najsitnijim detaljima pre nego što pristanete na nešto ili potpišete ugovor. Sitnice uvek naprave problem, zar ne? Generalno – period sa dosta obaveza je pred vama, ali imate dovoljno snage da prionete punom parom na posao.

Novac

Obaveze vezane za kuću vam oduzimaju jedan veliki deo onoga što zarađujete. Ne pokušavajte da kalkulišete, ono što morate platiti – podmirite na vreme. Jači priliv u drugom delu ovog perioda.

Zdravlje

Osećate jači priliv energije i dobro se osećate. Ipak, i pripadnicima vašeg znaka se preporučuje oprez u saobraćaju.

LAV

Hrana

Izuzetno dobro raspoloženje, želja da se družite i provodite vreme sa dragim osobama. Najviše će vam odgovarati okupljanja sa prijateljima, dobar i bogat roštilj, gomila salata i priloga od barenog povrća. Doduše, sada su vam oči malo više „gladne“ i teško ćete imati meru. Problem vam mogu predstavljati i slatkiši, jer voće sada zaobilazite u širokom luku....

Ljubav

U partnerskim odnosima je potrebno malo dobre volje i ništa više. Ne komplikujte stvari izvlačeći neke gluposti iz prošlosti ponovo na dnevni red. Zaboravite ono što je bilo. Mlad Mesec u vašem znaku vam daje priliku za promenu koja vam je toliko potrebna. Promenite sebe da biste promenili okolnosti u vezi ili braku. Nije vreme za svađe već za lepe razgovore i da se ljubavi ponovo da prioritet. Slobodne Lavove neko obasipa pažnjom, slatkim rečima i sitnim poklonima. Moguće je da ste ovu osobu već odbili ranije, ali ona ne odustaje tako lako od vas. Zašto sebi ne date priliku i ne pokušate? Možda budete iznenađeni koliko ćete se dobro uklopiti....

Posao

Ono što vam odgovara jeste ulazak Jupitera u polje posla i zarada. Ono što vam ne odgovara, bar u prvom delu sedmice, jeste napet aspekt Neptuna i vladara polja posla, Merkura. Ne dopadaju vam se neke promene koje su uvedene u vašu poslovnu svakodnevicu i teško im se prilagođavate. Pojedini Lavovi čak mogu smatrati da su na neki način prevareni ili oštećeni u ovom postupku. Šansa za nov posao postaje ponovo aktuelna u drugom delu nedelje a tada vam ide i jedan ozbiljan razgovor na kome će okolnosti biti na vašoj strani i gde možete impresionirati svojim stavovima, načinom razmišljanja, iskustvom i znanjem.

Novac

Troškovi i dalje dosta veliki, a ukoliko ste u prethodnom periodu „zaboravili“ na neke svoje obaveze, stiže vam podsećanje u vidu opomene. Drugi deo sedmice dobar za prilive od ugovora i naplatu potraživanja od ranije.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam toliko potrebnu želju za pokretom. U poslednje vreme ste se suviše usedeli, suviše bili statični – a sada imate priliku da kroz šetnju, rekreaciju, pojačanu fizičku aktivnost otklonite neke zdravstvene tegobe i da se bolje osećate.

DEVICA

Hrana

Neko bi rekao da jedete kao ptičica ove sedmice, ali to nije istina. Jedete taman onoliko koliko vam je dovoljno da se osećate dobro. Jedinu će vam slabost predstavljati slatkiši, kojima zaista ne možete da odolite. Ali ne bilo kakve poslastice – u društvu osobe koja vam je draga prepustićete se čokoladnim uživancijama. Što više krema i šlaga – to bolje....

Ljubav

Neka ponašanja emotivnog ili bračnog partnera su vas zbunila i izbacila iz ravnoteže. Niste sigurni šta vam je činiti u trenutnoj situaciji. Ne preterujte sa analiziranjem onoga što se dogodilo, jer ćete se samo sve više uplitati u razmišljanja i konstruisanja koja možda nemaju veze sa istinom. Drugi deo nedelje će razjasniti stvari pa ćete verovatno uvideti da ste strepeli bez razloga. Oni koji su slobodni su se upetljali u neku priču gde se još uvek ništa konkretno nije desilo, ali osećate da vas druga strana neodoljivo privlači. Ova osoba vam se sve intenzivnije provlači kroz misli, iako smatrate da bi vam pokretanje odnosa samo donelo problem. U pitanju je nešto što bi moralo biti tajnog tipa a sada ne znate da li možete da se borite sa tim.

Posao

Posle dvanaest godina Jupiter ulazi u vaše polje ličnosti. Pred vama se otvara vreme u kojem ćete moći da istaknete sebe i oformite neke jake poslovne saradnje. Početkom ove nedelje međutim, imate problem sa saradnicima, smatrate da neki dogovori nisu ispoštovani ili da je vaša uloga u njima nepriznata ili znatno umanjena. Sve ovo se u drugom delu sedmice može postaviti na svoje mesto, kada vam sledi jedan jak poslovni kontakt i dogovor. Obim posla koji je dosta veliki vas trenutno opterećuje ali uspevate da završite bez probijanja rokova.

Novac

Ne može se reći da ste nezadovoljni trenutnom finansijskom situacijom, obzirom na sve troškove koje ste imali u prethodnom periodu. Sve ste nekako uspeli da uklopite, čak i da odvojite izvesnu sumu novca za odmor ili letovanje.

Zdravlje

U prvom delu sedmice moguće vrtoglavice i problem sa krvnim pritiskom.

VAGA

Hrana

Imali biste vi mere kada je hrana u pitanju samo da nije tih proslava i slavlja na koje kao da vas svaki drugi dan zovu....A tamo...baš sve ono što vi volite i čemu ne možete da odolite. Sigurno je da ćete morati da probate samo zalogaj od svega (bar je to bila vaša prvobitna namera) ali će se taj jedan zalogaj brzo pretvoriti u dva, pa u tri....vidim da vam se u nekom skorijem periodu opet smeši dijeta....

Ljubav

Koji god da je vaš emotivni status, u ovu sedmicu ulazite prilično razočarani. Ukoliko ste u partnerskom odnosu ili braku ne vidite nikakva poboljšanja u svojoj vezi, niti način na koji biste mogli uticati da se bilo šta popravi. Osim toga, moguće je da su neke pričice o partneru stigle do vaših ušiju, što vas je samo dodatno onespokojilo. Nemojte trenutno obraćati pažnju na rekla-kazala varijante, jer je pitanje koliko je od svega toga istina...i da li je uopšte ima. Pravi savet od prijatelja može vam pomoći da u drugom delu nedelje nađete neko kompromisno rešenje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni osećate se nevoljeno jer osoba koja vas interesuje ne pokazuje zanimanje za vas. Ne padajte u dubiozu – stvari će tek početi da se dešavaju na pravi način...

Posao

Vaši planovi se ne odvijaju onako kako ste očekivali a čini vam se da u kolegama imate jaku konkurenciju koja vas sputava da ostvarite ono što ste namerili. U prvim danima sedmice možete biti uskraćeni za neke bitne informacije, ili će kolege „propustiti“ da vam prenesu neke nove instrukcije vezane za vaš posao. Ne brinite se i ne besnite, sve će doći na svoje mesto. U drugom delu nedelje imate itekako dobre šanse da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Sledi velika pomoć i podrška od osobe od autoriteta.

Novac

Prilivi su samo malo krenuli na bolje i vi ste se već opustili...Još uvek niste izašli iz teškog finansijskog perioda, pa se nemojte tek tako razbacivati parama. Neke stvari mogu da sačekaju i bolje vreme.

Zdravlje

Na stranu estetika, višak kilograma već počinje ozbiljno da opterećuje krvne sudove i kičmu. Pojedinima otvorena mogućnost i za probleme sa šećerom.

ŠKORPIJA

Hrana

Em ste svesni da vam sada svaki zalogaj viška izaziva probleme i donosi težinu, em se tako nameštaju situacije da ste mnogo više u pokretu i da po neki put i zaboravite da jedete....Možda u prvom delu sedmice to nećete primetiti, ali će od drugog dela gubitak u kilogramima već postati očigledan...kada se ponovo uvučete u omiljeni komad garderobe bez problema – vašoj sreći neće biti kraja...

Ljubav

Kao da se nikada ništa pod milim Bogom više neće dogoditi – eto takav je trenutno vaš osećaj. Ne može se reći da ste loše ali trenutno ne vidite nikakve naznake poboljšanja svoje emotivne situacije. Ono što vam se nudi je prošlost (koju nikako ne želite da oživljavate) ili veze sa osobama sa razlikom u godinama (e, tek od toga biste da pobegnete što je dalje moguće). Period koji je za vama vas je očvrsnuo, pročistio – sada je još samo potrebno da se desi nešto što vredi da biste mogli da se ponovo osećate kompletno i ispunjeno. Ipak, čini mi se da neku svemirsku „začkoljicu“ ne možete da izbegnete – još jedan krug karme za vas koji počinje da se odmotava u drugom delu ove sedmice. Više nećete moći da odlažete i izbegavate neminovno – susret koji označava početak nove ljubavne priče. Pa, neka vam je sa srećom...

Posao

Mars, vladar vašeg znaka, u tranzitu je kroz polje karijere. U isto vreme Jupiter je ušao u vaše polje šansi, protekcije, ostvarenja želja i u narednih godinu dana bacaće lep aspekt na vaš znak. Svesni ste da je uspeh na domak ruke i da od ovog trenutka stvari kreću mnogo brže. Početkom nedelje problem u komunikaciji sa saradnicima ili greške u papirologiji. Ipak, ništa toliko strašno da vas može značajnije omesti ili usporiti. Zato od drugog dela sedmice ponuda od strane šefova koja se ne odbija.

Novac

Sledi vam jedan veći trošak koji ne možete da izbegnete. Platite ono što je pod moranje i zaboravite. Ionako je ovo bila samo vaša greška.

Zdravlje

Iako vam se zdravstveno stanje, kao i raspoloženje dosta popravilo, još uvek niste izašli u potpunosti iz kriznog perioda. Mogući su problemi sa pritiskom i neke stare boljke sa kičmom koje se ponovo aktiviraju.

STRELAC

Hrana

Vaš vladar ulazi u znak Device tokom ove sedmice i hteli – ne hteli u narednom periodu ćete morati da vodite računa o tome kako i šta jedete. Pred vama je period od godinu dana kada možete izbaciti neke štetne navike iz ishrane i dovesti svoje telo u sklad. Tokom ove sedmice su mogući češći problemi sa varenjem. Više manjih obroka i ne preterujte sa masnom hranom.

Ljubav

Definitivno vam nije jasno šta emotivni ili bračni partner sada hoće. Ponekad ga stvarno ne razumete. Vi (bar u svojoj glavi) dajete sve od sebe da se stvari srede i funkcionišu kako treba, ali druga strana non stop nešto izmišlja. A da malo sednete i razmislite da li je možda on/ona ipak u pravu? Doduše, od drugog dela nedelje će vam neke stvari biti jasnije. Bilo je dovoljno toliko malo vašeg truda da se kockice slože i da ponovo zavlada mir u vašim vezama....Što se slobodnih tiče, ako odete na odmor ili se makar na kratko maknete od svakodnevnih obaveza – primetićete koliko privlačite pažnju drugih. Suviše ste se učaurili i zaboravili da mislite na sebe i svoje zadovoljstvo.

Posao

Najbitnija stvar ove sedmice je prelazak Jupitera, vladara vašeg znaka, u Devicu i vaše polje karijere. Imate period od godinu dana pred sobom da radite na učvršćivanju ili poboljšanju svojih pozicija. U isto vreme imamo i Mlad Mesec u polju planova i inostranstva. Ono što ste zamislili sada ima dobre šanse za ostvarenje, podržan je rad sa državnim ustanovama, strancima, intelektualni rad. U prvom delu sedmice ne reagujte prenagljeno na informacije koje dobijete od strane poslovnih partnera. Ono što na prvi pogled izgleda kao nerešiv problem, jako će se brzo pokazati kao moguće za ostvariti i srediti.

Novac

Otkukaćete što morate da platite nešto što ste pokušavali da prolongirate. Nemojte praviti baš toliku dramu, sigurna sam da imate štek za koji niko ne zna....

Zdravlje

Ono što vam je podhitno neophodno je odmor. I tu nema šta da se priča. Ako nastavite ovim tempom, uskoro nećete biti ni za šta. Primetićete već ove sedmice da iscrpljenost uzima danak i da pravite greške.

JARAC

Hrana

Iako u poslednje vreme osećate tegobe u stomačnom delu i shvatili ste da imate problema sa varenjem određenih namirnica, i dalje odugovlačite sa nekim zdravijim režimom ishrane. Ne postoji bolje vreme za početak od ovog, pa makar da uvedete neke promene - na primer – obroci u određeno vreme. U međuvremenu smanjite unos testa i masti.

Ljubav

Mlad Mesec je tokom ove sedmice u vašem polju promena, kriza, strasti. Očigledno je da su neke stvari i ponašanja zreli za menjanje i od ovog perioda će vam to biti olakšano. Sa emotivnim ili bračnim partnerom je potrebno veliko usklađivanje, a pitanje je da li ste vi u ovom trenutku baš raspoloženi za to. Moram da upozorim da neki odnosi već izvesno vreme jesu u periodu krize i da bi trebalo obratiti pažnju na to šta ćete i kako ćete dalje. Nemojte posle da se kajete zato što ništa niste učinili onda kada ste to mogli. Slobodnima sledi jedan jak, erotski susret u drugom delu sedmice. Ovo neće ostati samo na jednom burnom trenutku, postoje šanse da se vaša priča u narednom periodu i nastavi.

Posao

Jupiter ove sedmice ulazi u vaše polje planova, inostranstva, ekspanzije. Njegov tranzit će vam jako odgovarati jer baca lep aspekt na vaš znak. U narednom periodu od godinu dana imate šansu za svoje promovisanje i učvršćivanje na poslu, ali i za neke neophodne promene. Ove sedmice konkretno vodite računa o dogovorima koje sklapate, dobro razmotrite ono što vam je ponuđeno i ne zalećite se. Budite jako oprezni po pitanju nekih finansijskih ulaganja. Nigde se ne žurite i ne očekujte uspeh i ostvarenje preko noći.

Novac

Ove sedmice možete očekivati jedan dobar priliv, ali je on više nego verovatno vezan za posao koji je već odavno odrađen i sada dolazi na naplatu. Dobra saradnja sa bankama i finansijskim ustanovama pa možete uzeti kredit ukoliko ste tako nešto planirali.

Zdravlje

Nemojte samo vi da budete jedan od onih koji će uspeti tokom leta da se prehlade. Nešto vam imunitet škripi u poslednje vreme, pa su čak i ovakve banalnosti moguće. Mogli biste malo i da ograničite vašu pomamu za slatkišima.

VODOLIJA

Hrana

Iako će vas društvene obaveze ometati da se u potpunosti posvetite sebi ipak se vidi da lagano ulazite u period kada ćete mnogo više pažnje obraćati na to koliko je zdravo ono što konzumirate. Neka jedna od prvih promena bude to što ćete mnogo duže žvakati hranu i na taj način smanjiti pritisak i opterećenje na želudac. Takođe, pokušajte da više u ishranu uvedete namirnice od celog zrna žitarica.

Ljubav

Neko krhko i kratkotrajno primirje trenutno vlada između vas i emotivnog ili bračnog partnera. Međutim, svaka sitnica je dovoljna da vas ili drugu stranu izbaci iz takta i dovede do rasprava. Ako želite da mirno stanje potraje, mislim da ćete oboje morati da uložite mnogo više nego što trenutno dajete jedno drugom. Partner pokušava da vam nabaci osećaj krivice za neke situacije iz prošlosti. Ne nasedajte na ovo, ne pravdajte se, prošlost je nešto što treba ostaviti iza sebe. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, neko vam pomera pamet i tu osobu uopšte ne možete da ukopčate. Taman ste pomislili da sve ide kako treba a odjednom vam se nameću situacije u kojima ne možete da se snađete. Druga osoba se čas pojavljuje, čas povlači, čas insistira na susretu i komunikaciji...a u drugom trenutku nestaje....

Posao

Ne, definitivno vi niste krivi za trenutnu zbrku na poslu i nema potrebe da se osećate loše. To što su drugi napravili problem, pa sada pokušavaju da to „prebace“ na vas – nije vaša stvar. Nema potrebe da padate u vatru i da se pravdate – lepo ispostavite dokaze na sto i molim lepo. Pa nek se vidi ko je radio, a ko je grešio. To što osećate užasnu potrebu da promenite nešto, može biti i dobro i loše. Ako želite da pređete na drugi posao, makar se dobro raspitajte gde idete i da li je to bolje od trenutnog ili ne. Sada baš i nije vreme za impulsivnost. Imam osećaj da biste se mogli kajati zbog toga.

Novac

Glavobolju vam zadaju finansijske obaveze i troškovi. Kako god okrenuli i koliko god zaradili – uvek nekako ispada da morate potrošiti sve do poslednje pare i još se dodatno zadužiti. Jedini savet koji mogu da vam dam jeste da u ovom trenutku zaista ne uzimate ono što vam nije neophodno.

Zdravlje

Stomak, problemi sa urinarnim infekcijama, promenljiv pritisak i na sve to – povremeni bolovi u kičmi ili reuma. Cela jedna paleta tegoba koje vas opterećuju u manjoj ili većoj meri.

RIBE

Hrana

Pošto će vladar vašeg znaka, Jupiter, od ove sedmice tranzitirati kroz znak Device, prirodno horoskopsko polje koje se „bavi“ načinima ishrane, zdravljem i odgovornošću prema telu – sigurno je da bi trebalo više voditi računa o hrani koju konzumirate. Ne zaboravite da hrana u isto vreme može biti i lek. Morate zaboraviti na svoje navike da se prejedate i neumereno „zaslađujete“.

Ljubav

Dosta napeta pozicija Merkura iz polja ozbiljnih emotivnih partnerstava i Neptuna iz vašeg znaka nikako nije dobra za duže emotivne odnose ili brakove. Ako ste u prethodnom periodu sakrivali nešto od partnera sada ovo može biti otkriveno i neke vaše laži mogu izaći na svetlost dana. Ovo može biti najviše aktuelno kod onih koji su u braku, pa debelo povedite računa da ono što krijete i ostane sakriveno. Kako god okrenuli, slobodnima prošlost neda mira. Što je najgore, čak ni ovo ne možete da ostvarite u potpunosti već se nekako oboje vrtite jedno oko drugog, a ništa se konkretno ne dešava. Svoje emotivne relacije ćete tek sređivati, za sada još uvek nije pravo vreme za to.

Posao

Ono što je najbitniji događaj tokom ove sedmice jeste prelazak Jupitera, jednog od vladara vašeg znaka u Devicu i vaše polje poslovnih partnerstava. Pred sobom imate period od godinu dana kada ćete moći da rešite svoj poslovni status i ustalite se u nekim odnosima. Mlad Mesec u polju obaveza i odgovornosti, poslovne svakodnevice, doneće vam nov način funkcionisanja, bolji nego do sada. Sa najvećim delom svojih poslovnih problema završavate tokom ove sedmice i mnoge će Ribe posle toga otići na godišnji odmor.

Novac

Novac vam tokom ove sedmice, naročito u njenom prvom delu – prosto nestaje iz džepova. Odjednom je sto stvari i troškova došlo na dnevni red, a obzirom na to da ste u potpunoj konfuziji – ništa me ne bi iznenadilo ni da jedan deo novca izgubite ili zaboravite na šta ste ga potrošili.

Zdravlje

Alergije, problemi sa kožom (čuvajte se jakog sunca!) i moguće neprijatnosti oko urogenitalnog trakta. Ako putujete, kupujte flaširanu vodu i vodite računa o tome šta jedete pošto imate predispozicije i za probleme sa varenjem i mogućnosti trovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: