Nedeljni horoskop za period od 20.07. do 26.07.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.07.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Bili od onih koji vole testeninu ili ne, ove nedelje vam se preporučuje da malo više na njoj bazirate svoju ishranu....potrebna vam je hrana koja će da vas smiruje i donosi vam osećaj zadovoljstva pa pokušajte sa raznim vrstama pasta, špageta, njoka. U kombinaciji sa povrćem, mesom i lakim sosovima biće ovo izdašan obrok posle kojeg ćete se osećati dobro!

Ljubav

Prolazak vašeg vladara Marsa, kroz znak Raka nikako vam ne odgovara, pogotovo što će tokom cele ove nedelje praviti kvadrat na Uran u vašem znaku. Šta reći osim da će sve ono vezano za emocije biti mesto vašeg stresa, nervoze i povremenih besnih ispada u trenucima kada više ne možete da kontrolišete nagomilanu napetost. U porodičnim, bračnim odnosima kao i u dužim vezama očas posla može nastupiti blaga katastrofa ukoliko i vi i partner ne budete spremni da gazite „kao po jajima“ i da se prilagođavate onom drugom. Što se slobodnih tiče, evo od 23.-eg šanse za nešto novo, jer Sunce ulazi u vaše polje ljubavi. Hvatajte svoju priliku pre nego što se retro Venera vrati u isto ovo polje....bivših vam je više preko glave, zar ne?

Posao

Vladarka polja posla i novca, Venera u stacionarnom je hodu i na samom kraju nedelje kreće retrogradno. Kada se reč „stagnacija“ vezuje za ono od čega se živi, čemu možete da se nadate osim periodu koji je opet skopčan sa teškoćama i problemima. Kao da toga nije bilo više nego dovoljno u prethodnom periodu....Malo je osoba na koje možete da se oslonite tokom ove sedmice, ali će vas postupci nekog kolege pozitivno iznenaditi. Ruka pomoći pružena u pravom trenutku....čuda ipak umeju da se dogode...

Novac

Po nepisanom pravilu – najviše je novca potrebno onda kada ga imate najmanje. Sada su najizraženiji troškovi vezani za dom i članove porodice. Izgleda da ćete morati da postanete mađioničar i da naučite kako da stvorite novac ni iz čega....

Zdravlje

Ako nastavite da se nervirate ovim tempom, prvenstveno rizikujete čir. Da ne spominjem da su prateće pojave ovakvog načina funkcionisanja – problemi sa želucem, alergija, depresivnost.

BIK

Hrana

Vladar vašeg znaka Venera, ove je nedelje u svom stacionarnom hodu (stoji i sprema se za povratak unazad) pa ćete posebnu pažnju morati da obratite na ono što jedete. Problemi sa varenjem ili „težina“ posle jela su zagarantovani, zato za vas samo lagana hrana i više malih obroka. Pokušajte da umesto užine uzmete neki jogurt sa jačim probiotičkim dejstvom.

Ljubav

Vaša vladarka Venera je zakoračila u polje ljubavi, ali je trenutno u „stanici“ i priprema se da krajem nedelje krene retrogradno ka znaku Lava. Taman ste pomislili da vidite neku sreću i ostvarenje na emotivnom planu, ali vas situacija i partner uporno vraćaju unazad. Mesec će vam početkom nedelje dati priliku za neko novo poznanstvo, ali je teško da ono sada i može biti ostvareno u nekom višem smislu. Ovo može biti ona varijanta – poslednjeg dana letovanja upoznajete osobu svog života ali odmah morate od nje i da se odvojite...nije baš neka ružičasta perspektiva, jel da? Što se emotivnih veza i brakova tiče – vodite računa. Sitnica može da izazove buru u odnosu, pa pokušajte da smirujete situaciju.

Posao

Neke informacije ili papiri koji su vam bili potrebni vezano za posao pristižu i u ovom periodu je moguće pokrenuti sve ono oko čega ste se već ranije aktivno angažovali. Nove poslove i projekte ostavite za neko drugo vreme, jer je moguće da vi sada lično nemate ni snage ni mogućnosti da se ovde aktivirate. Moguće je i da vas koče legalne ili zakonske odredbe. Dobar period za nezaposlene, ali one koji su već u prethodnom periodu uspostavili kontakt sa potencijalnim poslodavcem ili se aktivirali oko slanja CV-a. Dobre vesti dolaze do vas.

Novac

Ne možete da se žalite na svoje finansijske prilive u ovom periodu. Dok drugi kukaju, vama konstantno „kaplje“ po neki dinar, što od redovnih što od usputnih poslova. Platite zaostala dugovanja, da se ne biste suočili sa prinudnom naplatom.

Zdravlje

Zubobolja. U ovom periodu ćete imati češće probleme sa vilicom, karijesom, pucanjem ili ispadanjem plombi. Neophodno je da posetite zubara.

BLIZANCI

Hrana

Niko ne kuva bolje od moje majke – moto je Blizanaca tokom ove sedmice, koji će svaki čas svraćati na đakonije u dom svojih roditelja. Pa šta da se radi kada vam se baš sada prijela pita koju samo vaša mama zna da spremi tako....a tek njene supice i čorbice...ma prste da poližeš....Ove nedelje ste u pomalo „retro“ fazonu što se ishrane tiče – ponovo ćete poželeti da probate neka jela vašeg detinjstva.

Ljubav

Blizanci su se zaljubili, pa ne znaju gde udaraju. Toliko vas je neko očarao da ste spremni da mu skidate zvezde sa neba, ma sve što je potrebno – samo da ga osvojite. Što je interesantno, verovatno ćete i uspeti, ali koliko će ovaj zanos i lepota da vas drži – e to je već pitanje....Kuknjavu i željenje zbog toga što ste se upetljali u nešto za šta ste znali da nema perspektivu ostavićete za period koji tek dolazi. A oni u vezama i brakovima moguće je da su zgranuti nekim postupkom partnera ili da su do vas dospele prilično neprijatne informacije...Ne znate šta da uradite i kako da se postavite, a partner je nanjušio da vas nešto muči pa sada konstantno obigrava oko vas i pokušava da iščačka šta se dešava....

Posao

Iako Sunce sredinom ove nedelje izlazi iz vašeg polja posla i finansija, ipak se kroz njega i dalje kreće Merkur, vladar vašeg znaka i Mars. Ne samo to, Sunce će u polju ugovora, dogovaranja, honorarnih poslova vama i dalje donositi prilike za zaradu preko redovnih primanja. U drugom delu sedmice ponovo pokrećete posao na konto kojeg ste tokom prošle godine imali dobe prilive. Nešto više borbenosti nego ranije i prilično oštar jezik može zasmetati vašim kolegama. Ne obraćajte pažnju, ovo je vaše vreme za proboj.

Novac

Ako razmišljate o kreditu ili pozajmici, možete sada iskoristiti priliku. No, prvo se presaberite da li vam uslovi vraćanja odgovaraju i u kojoj meri će vas dodatno opteretiti.

Zdravlje

Možete imati meteoropatske tegobe. Potrebno je da unosite mnogo više tečnosti u organizam. Povremeno problemi sa pritiskom.

RAK

Hrana

Stelijum planeta različite energije u vašem znaku ne dozvoljava vam da budete mirni. Vaše raspoloženje jako varira, a sa njim i apetit. Ono što tokom ove sedmice morate unositi u organizam da biste održali kakvu takvu ravnotežu jesu lagana kuvana jela, voćni sokovi i mnogo, mnogo tečnosti. Bilo bi odlično da dan započnete limunadom...ali bez šećera.

Ljubav

Ako već ne možete da imate ono pravo, onda ste apsolutno spremni i da se prepustite avanturi. Pojedini Rakovi bi ovo radije nazvali nekim drugim imenom, ali poenta je u ovome – vaš libido je izuzetno pojačan i potrebno vam je rasterećenje. Pošto ste shvatili da ćete čekajući svoju „srodnu dušu“ osedeti, bacili ste se u flertovanje. I to vrlo uspešno. Posao je fenomenalno mesto da pronađete potencijalnu „letnju ljubav“. Jedno upozorenje – vodite računa gde čačkate, da ne biste zažalili kasnije. Sa bračnim partnerom ili sa osobom sa kojom ste u vezi sada imate prilično hladne odnose. Neki vaši zahtevi nisu ispunjeni i vi itekako pokazujete svoje nezadovoljstvo.

Posao

Još uvek ste u izuzetno povoljnom poslovnom periodu, pogotovo od sredine sedmice kada Sunce pređe u vaše polje posla i zarada. Merkur i Mars u vašem znaku daju vam dovoljnu dozu probojnosti i angažovanosti pa je malo verovatno da nećete ostvariti svoje poslovne težnje. Ipak, zbog prilično nezgodnih aspekata moraćete da povedete računa o svom kontaktu sa nadređenim osobama. Šefovi su spremni da vas podrže ali neće tolerisati vaše suviše agresivno i napadačko ponašanje. Prema kolegama morate izgraditi drugačiji odnos jer će početi da vas gledaju drugim očima. Potrebni su vam saradnici, a ne neprijatelji.

Novac

I vas hoće dodatni prilivi ove nedelje. Doduše od privatnog posla ćete zaraditi manje nego što ste se nadali ili će vaši troškovi biti znatno veći. Ne možete da odolite nekim sitnicama koje vam malo po malo izvlače novac iz novčanika.

Zdravlje

Probadanje u stomaku možda jeste posledica lošeg varenja, ali bi bilo dobro da proverite i žučnu kesu. Pogotovo ako se često nadimate. I bubrege bi trebalo prekontrolisati. Unosite više tečnosti.

LAV

Hrana

Oprez dragi moji! Ove sedmice pridržavajte se onog načela – manje je više! Sistem za varenje je pod opterećenjem, jetra i žuč rade vrlo slabo i toksini se brzo nakupljaju. Limun, pomorandža, jabuke, zeleno povrće (najbolje bi bilo sirovo) i što češće čaj od koprive ili zeleni čaj. U potpunosti izbacite slatkiše i masnu hranu, pomozite svom organizmu...

Ljubav

Hajmo da sednemo i da se dogovorimo – verovatno će na ovaj način mnogi Lavovi pokušati tokom ove nedelje da doprinesu u svojim emotivnim vezama i brakovima. Partner je težak za pregovaranje, ali niste ni vi mačiji kašalj. U nekim brakovima će se ovo završiti onom rečenicom – dobro, zarad mira u kući....Pošto vladar vašeg znaka, Sunce, sredinom nedelje ulazi u vaše polje ličnosti, sigurno je da ćete se ipak osećati dobro i pozitivno. Slobodnima ovo fino raspoloženje može pokvariti činjenica da je osoba za koju su se tako lepo zagrejali počela da pokazuje neka ponašanja koja vam se ne dopadaju i koja ne možete da uklopite u sliku o njoj. Baš i niste spremni da trpite komplikovane osobe u ovom trenutku.

Posao

Neka jako dobra poslovna prilika vam je poslužena na tacni, ali isto tako i povučena. Ne možete da se opasuljite da vam je takav posao izmakao „za dlaku“. Džabe je nervirati se, Venera u polju posla i novca je u stanici i od kraja nedelje kreće unazad. Sada možete da funkcionišete samo u već postojećim poslovima, tako da je malo šanse da će nezaposleni u ovom periodu dobiti svoju priliku. Eventualno bi vam moglo pomoći neko poznanstvo od osobe koja može malo da vas „pogura“ ali i to je na dosta klimavim nogama. Čak i ako dobijete obećanje, pitanje je da li će druga strana biti u mogućnosti da ga ispuni. Zato je privatnicima ipak ovo period kada mogu da se malo konsoliduju i da očekuju nešto jače prilive.

Novac

Novac kaplje...i to taman onoliko koliko treba. Nije vreme ni za kakve veće troškove, kao ni za finansijska ulaganja bilo koje vrste. Načekaćete se dok naplatite nešto. Niti vi tražite pozajmice, niti pozajmljujte drugima novac.

Zdravlje

Iako se dosta bolje osećate nego u prethodnom periodu, ono što vam najviše pravi problematiku je nervoza. Takođe je prisutna i nesanica i povremeni bolovi u kičmi.

DEVICA

Hrana

Ove sedmice možete da napravite presek i da otpočnete sa novim režimom ishrane. Dobre pozicije da se krene na dijetu ili da se uvedu noviteti – novi ukusi, novi začini, čajevi koje biste mogli da isprobate – naročito onaj od matičnjaka ili kukuruzne svile koji će pomoći smirenju, lakšem radu bubrega i izbacivanju viška tečnosti iz organizma.

Ljubav

Vaš vladar u tranzitu kroz znak Raka potencira na čežnji za pravom ljubavlju, za emocijama, za partnerom sa kojim ćete imati sklad i razumevanje. Po svemu sudeći, reklo bi se da ćete ovakvu osobu i upoznati tokom ove nedelje ili se sa nekim sa kim se „muvate“ konačno naći u intimnom susretu. No, ja moram upozoriti da neke stvari možda nisu baš onakve kao što izgledaju i da je lako moguće da vam ljubavi započete u ovom periodu donesu prilično duboke emotivne rane. Ali, sada ne vredi mnogo razmišljati unapred – idite gde vas srce vodi, pa kako god da ispadne na kraju....Između vas i postojećeg emotivnog ili bračnog partnera može biti nekih bolnih momenata tokom ove nedelje. Ni jedno ni drugo povremeno ne umete da merite reči.....

Posao

Ove sedmice baš i nemate neke posebno povoljne poslovne pozicije. Na jedvite jade ćete uspevati da održite kakav takav nivo rada ali se vidi da ste previše osetljivi, da u jednom momentu lako planete, a u drugom previše uzimate k srcu neka dešavanja. Dogovori koje početkom nedelje sklopite verovatno neće funkcionisati kako treba – vi ćete se držati ugovorenog, ali druga strana će ili zanemarivati svoje obaveze ili se u potpunosti povući iz posla. Iako imate neopisivu želju da menjate posao ili pokrećete nešto novo – to vam se u ovom periodu ne preporučuje. Sačekajte stabilnije poslovne okolnosti.

Novac

Ispada baš ovako – posla koliko god hoćete, a novca taman onoliko da se pokrpite. Priliv koji očekujete teško da ćete moći i da naplatite. Ako uspete da uzmete jedan deo od toga, smatrajte da ste na konju.

Zdravlje

Ne prijaju vam promene vremena, ne prija vam kolebanje u vazdušnom pritisku, ne prija vam vlaga, ne prija vam što ste često neraspoloženi i depresivni. Šta da vam kažem osim da pokušate da se nekako izvučete iz svega ovoga....

VAGA

Hrana

Svidelo vam se to ili ne – vreme je za značajne restrikcije u ishrani. Ne, to ne znači da ćete morati da stežete kaiš (ne znam ni kako biste to uradili, obrzirom da vam se struk oho-ho proširio) već da ćete morati da naučite da pojedinim vrstama hrane kažete „ne“. Povrće je bljak? Pa, bilo to istina ili ne – da biste bili zdravi i osećali se dobro u svojoj koži, navalite na njega....

Ljubav

Venera, vladarka vašeg znaka, nalazi se u stacionarnom hodu i priprema se za retrogradno kretanje od kraja ove nedelje. Sve ono vezano za emocije pokazuje tendenciju da krene u nekom smeru koji vam sigurno ne odgovara. Ravnotežu sa emotivnim ili bračnim partnerom sada imate, a bilo bi potrebno da i u narednom periodu pokušate da održite ovaj status. Vi lično se osećate sputano i opterećeno i u ovakvim trenucima skloni ste da potražite utehu na drugoj strani. Što se slobodnih tiče, budite svesni prirode odnosa u koje se upuštate u narednom dužem periodu. Potreba za ljubavlju jeste velika, prilike za neke početke se hoće ukazati, ali sada ćete uglavnom ulaziti u tip veza koje su vrlo slične nekim ranijima. Sve suviše vuče na neka povređivanja ili na kratkotrajne avanture, pa sačuvajte svoje srce.

Posao

Svi poslovni segmenti koji nemaju svoju čvrstu potporu i temelj pretrpeće ove sedmice veliki potres. Na poslu se mogu dogoditi reorganizacije, veliki pomaci koji će poljuljati ustaljenu svakodnevicu i doneti nervozu i stres. Sa saradnicima i sa kolegama se trudite da održavate maksimum profesionalnosti, jer će svaka greška sada pokazivati tendenciju da odmah bude sankcionisana. Ništa ne ide po planu, ništa ne ide onako kako bi trebalo, sa jedne strane okolnosti pritiskaju a sa druge se stalno pojavljuje problematika koju morate u hodu da rešavate. A u ovom momentu jednostavno niste sposobni za to. Usporeni ste, neaktivni, bez pravih organizacionih sposobnosti. Odahnućete kada ova sedmica prođe.

Novac

Ako ikako možete, regulišite sve svoje obaveze ili makar napravite prioritete u plaćanju i pridržavajte ih se. Redovni prilivi su tu, ali ste ograničeni količinom finansijskih sredstava i sigurno je da nećete uspeti da pokrijete sve.

Zdravlje

Želudac i glavobolja. Na smenu – jedan dan jedno, drugi dan drugo. Pored ovoga – problemi sa visokim pritiskom. Dobro obratite pažnju šta i koliko jedete. Unosite dovoljne količine tečnosti.

ŠKORPIJA

Hrana

Hrana kao lek, hrana kao uteha, hrana kao način da se smire živci koji konstantno „trepere“. Riba (u obzir dolaze i sardine i tunjevina) mnogo mnogo limuna, čajevi od nane i kantariona, krompir (ne preterivati sa količinom), salate od spanaća i šargarepe. I na sve ovo – da se zasladite – čokolada sa što većim procentom kakaa.

Ljubav

Drage moje slobodne Škorpije, sve ono što vam se nudi tokom ove sedmice shvatite prosto i jednostavno samo kao avanturu i tako ćete izbegnuti da budete povređene kada shvatite da osoba koja vas je digla i navela vas da se smejete od uha do uha nema nameru da se zadržava na duže pored vas. u ovoj nedelji strast vas obuzima u toj meri da nećete moći da se kontrolišete. I nemojte. Potrebno je osloboditi nakupljenu tenziju i stres, uživajte do koske i ne mislite šta budućnost donosi. Svakodnevica u bračnim odnosima može postati pravo ratno poprište. Partner vas izluđuje svojim ponašanjima i više nećete moći da mu ćutite. Što se onih u dužim emotivnim vezama tiče – ulazite u jedan period kada će biti jako teško održati stabilnost. Partner se ponaša nezainteresovano, vi sumnjate. Moguće je i sa pravom.

Posao

Jedno veliko upozorenje za vas – u periodu ste kada se odluke mogu donositi naprečac, na brzinu, kada u momentu možete eksplodirati i povući potez zbog kojeg ćete se kasnije kajati. Ako sto posto nemate neki drugi posao kojem biste se okrenuli, ne prekidajte odnose u kojima ste sada! A za to postoji jako velika mogućnost jer više ne možete da funkcionišete normalno u radnoj sredini. Količina pritiska postaje nepodnošljiva i vi ćete biti kao tempirana bomba. Jedna reč je dovoljna. Da li treba skrenuti pažnju na odnose sa ljudima sa kojima radite? Blago rečeno – nikakvi. Kao da svi koriste priliku da vas ubodu tamo gde vas najviše boli. Radite i ćutite – tako ćete izvući maksimum iz ove sedmice.

Novac

Ako uspete da napravite pravu organizaciju, možete sredstva koja dobijate rasporediti na taj način da svaku rupu koliko toliko zapušite. Na samom početku sedmice prijatelj vam može „nabaciti“ jedan dodatni posao.

Zdravlje

Problem sa pritiskom i krvnim sudovima glave, a od migrene ćete povremeno imati osećaj da će vam glava eksplodirati. Savet za vas – nakupljeni stres vam uništava organizam – ovo je neophodno neutralisati odmaranjem i opuštanjem ili izbacivati kroz rekreaciju, najbolje – plivanjem.

STRELAC

Hrana

U ovom periodu ćete često posle jela osećati da se nadimate, da teže dišete i da vam je neophodno da prilegnete da biste mogli da nastavite da funkcionišete dalje. Morate konzumirati više voća i povrća zbog vlakana koja su vam sada neophodna, ali poslušajte i ovaj savet – što više peršuna (svežeg!) a pokušajte i sa čajem od njega (ima jaaaako loš ukus, ali pomaže!).

Ljubav

Svesni ste da je emotivni ili bračni partner u pravu po pitanju nekih svojih zahteva, ali vi sada jednostavno niste spremni na to. Imate osećaj da druga strana pokušava da vas stegne, ograniči i da upravlja vašim životom a to ne možete da podnesete. Verovatno je da ćete se povući u sebe i ućutati. Partner će pokušavati da dopre do vas, ali će mu to samo povremeno polaziti za rukom. Pokušaće da vam se približi preko kreveta, što će možda i poboljšati vaše trenutno (ne)raspoloženje. Strast je čudo....Što se slobodnih tiče – sledi vam avantura od koje nećete znati gde se nalazite. Neko vam je pomerio tlo pod nogama i ovu osobu jednostavno morate imati. Uživajte, koliko god da traje.

Posao

Vaše samopouzdanje je donekle poljuljano jer se sve češće suočavate sa situacijama iz kojih ne možete da se izvučete tek tako lako. Ne dramite i ne pravite od komarca magarca, realna situacija je da se vaše saradnje ipak odvijaju kako treba i da ove sedmice čak možete dobiti podršku drugih za svoje planove. Poslovni partner može izaći i sa novom ponudom koja vam se jako dopada ali je sigurno da ćete realizaciju morati da ostavite za naredni mesec. Ipak, dobar je period da sve ovo studiozno razmotrite i da napravite program delovanja, bakćete se sa dokumentacijom i završavate sve pripremne sitnice.

Novac

Iako niste zadovoljni prilivima, ne možete da osporite da ipak uspevate da i sa ovim što zaradite funkcionišete kako treba. Istina je da najmanje novca ostaje za vas, jer sve odlazi na pokrivanje troškova i vraćanje dugova, ali je sada tako kako je.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom, problemi sa kičmom a u ovom periodu skloni ste i nešto težim urinarnim infekcijama. Umesto da odmah legnete i zaspite posle ručka – izaberite šetnju. Potrebna vam je da biste lakše varili.

JARAC

Hrana

Ukoliko težite da se baš zdravo hranite, pokušajte da ove sedmice jedete samo presno – možda ovo nije uobičajen način ishrane za vas, ali mu dajte priliku. Ako ništa drugo, ovu sedmicu bi trebalo postiti. Znači, samo voće i povrće, a ako baš ne možete da izdržite, možete da konzumirate i mladi sir ili jogurt. Kuvajte supice ili čorbice od više vrsta povrća....

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima do polovine nedelje još i kako tako, ali od tog perioda – nikako. Za neke odnose ovo zaista može biti preloman trenutak. Ako je za utehu, pokretač i krivac za sve ovo nećete biti vi, već partner, ali to ne umanjuje činjenicu da se veze sada mogu znatnije poremetiti. Neslaganje oko nekih ključnih elemenata vaše veze može vas i partnera navesti na odluku o razdvajanju. Pokušajte svim silama da nađete zajednički jezik i da sačuvate relacije koje su vam bitne. Što se slobodnih tiče – vladarka vašeg polja ljubavi, Venera – stoji...sada je teško započeti bilo šta novo, a neki odnos koji tek pokušavate da pokrenete nikako da se pomeri sa mrtve tačke. Baš ste nezadovoljni.

Posao

Jako ste razočarani postupcima nekih kolega ili poslovnih saradnika. Zaista ste očekivali više od njih, obzirom da imate dugogodišnju saradnju. Sada samo od vas zavisi nastavak poslovanja ili saradnje, jer ste jedino vi u ovom trenutku normalni i stabilni. Svi ostali kao da su poludeli, imaju sumanute zahteve, opterećuju vas nekim smešnim sitnicama i samo čekaju priliku da izliju svo svoje nezadovoljstvo i otrov na vas. Najradije biste se pokupili i pobegli negde daleko od svih, ali vam vaša odgovornost i obaveza prema poslu to ne dozvoljava. Radićete i ćutati, pokušavajući da se organizujete i da spasete što se spasti da.

Novac

Imate dobre šanse za neke dodatne prilive tokom ovog perioda. Samo vodite računa o legalnosti onoga što radite da vam se vaši postupci ne bi obili o glavu.

Zdravlje

Zdravlje možda i nije toliko veliki problem koliko je problem to što se uopšte ne krećete. Za neke reumatske bolove će vam prijati plivanje i da malo više vremena provodite na suncu.

VODOLIJA

Hrana

Svima neke zabrane – te nemojte jesti ovo, te nemojte jesti ono, te vodite računa o višku kilograma...i tako dalje....jedino vama savet – uživajte! Doduše, onim nešto starijim pripadnicima ovog znaka ipak stoji preporuka da imaju malo mere i da ne prave neke baš teške kombinacije. Imaćete problema sa varenjem zbog toga....

Ljubav

Osoba koju upoznajete tokom ove sedmice navešće da vam krv ključa i da ne možete normalno da razmišljate. Za divno čudo, ne pokušavate da od ovog napravite romantičnu priču jer ste itekako svesni da osnova za to nema. Druga strana ima partnera i vrlo jasno vam stavlja do znanja šta želi. Ovo je samo seks i ništa drugo. Pa zar je to loše? Nemojte samo da emotivno reagujete i sve će biti u savršenom redu. U dužim emotivnim vezama i brakovima, ako vi uspete da obuzdate svoju potrebu da se svađate i zakerate za svaku sitnicu, još sve može i funkcionisati kako treba. Kada vas uhvate vaše „lutke“ ni sami sebe ne možete da obuzdate, ali u ovom slučaju, ako iole razmislite, shvatićete da je partner u pravu.

Posao

Dok svi ostali kukaju, vama prilično solidno ide. Od sredine nedelje ćete se osećati posebno ažurno, vredno, imate jedan priliv jake energije koji će vam pomoći da pokrenete neka dešavanja. U polje poslovnih partnerstava ulazi tranzitno Sunce, uz druge pozitivne planetarne aspekte koji vas prate od ovog perioda očekujte jedan značajan poziv za posao, pokretanje nekog projekta ili poslovne saradnje. Samo je potrebno da ne žurite previše (a tome ste u ovoj nedelji skloni) i to samo iz razloga da ne biste napravili neki propust ili grešku u brzini. Nešto teža komunikacija sa nadređenim osobama, šefovima.

Novac

Na žalost, ova sedmica više najavljuje troškove nego zarade. To ne znači da priliva novca nema, već da ćete biti više opterećeni troškovima i onim što morate otplatiti. Šta da se radi, odvojite novac za ono što je neophodno i što treba pokrpiti.

Zdravlje

Kvadrat Urana, vladara vašeg znaka sa tranzitnim Marsom tokom ove sedmice doneće vam dosta stresa, nerviranja, sklonost povredama u nepažnji. Cirkulacija glave je problem, pa su moguće i migrene.

RIBE

Hrana

Šta je sad drage moje Ribe? Te probada vas ovde, te bolucka vas onde...te se brzo zamarate kada idete uz stepenice...vreme je da malo obratimo pažnju na ono što jedemo, jel tako? Pa i bilo je vreme da se setite...zato, hajde sada lepo prvo u jednu duuuuugačku šetnju, pa onda birajte šta ćete. Na meniju imate voće i povrće. I ništa drugo...presno, blanširano ili kuvano – to vam je izbor.

Ljubav

Bili slobodni ili ne, emotivna prošlost vas toliko steže i pritiska da povremeno ne možete da funkcionišete. Najradije biste pobegli što dalje od nekog ko vas konstantno podseća na sebe, ali ne možete jer je privlačna sila toliko jaka da se osećate nemoćno. S druge strane, nove prilike za emotivnu sreću vam se zaista nude, ali vi u svemu ovome možete da učestvujete samo telom, dušom i mislima ne. Moguće je da ćete ulaziti iz avanture u avanturu, samo da biste se rasteretili. U emotivnim vezama i brakovima partner traži odgovornost i posvećivanje od vas. i to sa pravom. Dosta je bilo vaših vrludanja i izvlačenja, vreme je da se ozbiljno posvetite ljudima koji vas vole.

Posao

Prosto rečeno – šta ste do sada uradili vezano za svoje planove u poslovnom segmentu, uradili ste. Na dalje je prilično teško realizovati bilo šta novo, jedino možete dorađivati ili dopunjavati već postojeće poslove. Poželjno je da smanjite svoju nervozu sa kolegama, ništa ne dobijate time što se svaki čas brecate na njih. Druga je stvar ako ste privatnik, jer vi još uvek imate otvorene prilike za pokretanje novih poslova pogotovo što baš ove sedmice imate jedan važan dogovor i susret sa osobom koja bi mogla da vam donese znatan priliv.

Novac

Polje kreativnosti, sporta, talenata i hobija još uvek je dosta jako, tako da sada možete zaraditi neke dodatne novce baveći se onim što volite. Potreban vam je zaista svaki dinar da biste se izvukli iz nekih situacija.

Zdravlje

Stezanje u grudima nije posledica neke katastrofalne bolesti, već anksioznosti i stresa. Realno gledano, fizički ste potpuno zdravi. Problem je vaša psiha i razmišljanja koja vas konstantno vode u dubiozu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: