Nedeljni horoskop za period od 15.06. do 21.06.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.06.2015.

00:00

Default images

OVAN

Hrana

Sami ćete primetiti da vas tokom ove sedmice jako privlači ljuta hrana. Organizam uvek traži ono što mu je neophodno, a ovo sada vama jeste potrebno da biste se energetski obnavljali. Ubacite više luka u svoju ishranu, ljutih papričica a naročito čilija. Ovaj začin se toliko dobro kombinuje i sa čokoladom. Probajte, oduševićete se!

Ljubav

Mlad Mesec u Blizancima vam savršeno odgovara za pokretanje neke nove priče, pogotovo što će Mars, vladar vašeg znaka, biti u konjukciji sa Suncem i Mesecom. Za slobodne savet da se malo osvrnu oko sebe, jer ovo je polje vaše okoline, komšiluka. Ne sedite kući i budite u pokretu jer možete „natrčati“ na osobu vašeg života! I za parove je ova nedelja podsticajna, moći ćete da razgovarate sa partnerom na potpuno drugačiji način nego do sada. Biće lako razrešiti probleme i dogovoriti se. Još ako odete zajedno na neki kraći put – provešćete se odlično!

Posao

Ova sedmica prvenstveno daje odlične prilike onima koji su nezaposleni ili onima koji žele da svoj budžet dopune zaradom od nekog dodatnog ili honorarnog posla. Uspevate da završite sve obaveze i pored toga što nemate podršku od kolega. Pojedinima mogućnost kraćeg poslovnog putovanja i dobra dnevnica. Prijateljska usluga od nekog vam može pomoći pri dobijanju posla ili projekta koji vas interesuje.

Novac

Odmah početak nedelje može doneti neki priliv u vaš novčanik. Generalno – očekujte više isplata tokom ovog perioda, ali su sitnije sume u pitanju. Troškovi oko popravke ili kupovine kućnih aparata...

Zdravlje

Moguće glavobolje ili problemi sa variranjem pritiska. Sve je ipak prolaznog tipa.

BIK

Hrana

Ove sedmice biste baš mogli da malo više posvetite pažnju salatama od svežeg povrća. Ono što će vašem organizmu prijati je spanać, šargarepa, keleraba, blitva, cvekla. Umesto sirćeta koristite limunov sok i obavezno ubacite i maslinovo ulje. Vašoj jetri i žučnoj kesi će ovo izuzetno prijati. Što se slatkiša tiče – marmelade i prirodni džemovi, naravno i med.

Ljubav

Oni u emotivnim vezama sve sve više približavaju ostvarenju svojih ciljeva. Ukoliko žudite za zajedničkim životom sa partnerom i formiranjem porodice – sada možete započeti konkretne dogovore u vezi toga. Oni u brakovima imaju dosta mirnu i sređenu situaciju, i verovatno će najviše vremena provoditi u porodičnoj atmosferi ili pokušavati da ulepšaju ili renoviraju svoj dom. Slobodnima jedna prilika ide preko posla a druga kroz izlazak sa većim društvom. Onima koji nisu baš neki inicijatori ili su nešto povučeniji - prijatelj ili kolega mogu biti posrednici u novom poznanstvu.

Posao

Sve vezano za posao kreće na bolje. Mlad Mesec u ovom polju nagoveštava da ste ušli u period kada ćete dobiti prilike za napredovanje ili za promenu radnog mesta koju priželjkujete. Bikovima se otvara i vreme kada mogu ispuniti svoje težnje po pitanju pokretanja privatnih poslova. Još uvek niste sigurni da li da u isti krenete samostalno ili sa nekom mlađom osobom koju smatate izuzetno kreativnom i sposobnom.

Novac

Ukoliko imate neke neizmirene obaveze, račune, dugove, rešite ih u najskorijem mogućem roku. Sada imate priliku za dogovor. Ne odlažite jer se u roku od par nedelja može pokrenuti proces protiv vas.

Zdravlje

Prolazne tegobe sa stomakom, žučnom kesom naročito. Ne obraćate dovoljno pažnje na ishranu i preopterećujete svoj organizam nekvalitetnom hranom u velikim količinama. Više se krećite.

BLIZANCI

Hrana

Dragi Blizanci, blender u ruke. Vreme je da pravite sebi osvežavajuće, a energetski jake napitke koji će učiniti da tokom celog dana budete raspoloženi i u pokretu. Pokušajte sa ovom kombinacijom – grejpfrut, pomorandža, limun, med i malo đumbira. Za one koji vole da to bude malo slađe – možete da ubacite i bananu, a za dobar „šmek“ i miris – cimet.

Ljubav

Mlad Mesec je ove nedelje u vašem znaku i Blizanci će imati osećaj kao da okreću jednu potpuno novu stranicu u svom emotivnom životu. Slobodni lako sklapaju poznanstva, duhoviti ste, zabavni, šarmantni – nema šanse da će onaj na koga se „nameračite“ odoleti! Ove nedelje su mogući iznenadni susreti na najneočekivanijim mestima (no ne brinite se, nećete morati mnogo da tražite, ljubav je tu u vašoj blizini) i počeci koji mogu da vam „pomute“ pamet. Onima u vezama i brakovima predlog – što više zajedničkih „akcija“, kretanja, putovanja, čak i šetnje – i videćete koliko stvari lako dolaze na svoje mesto!

Posao

Vreme je da se ozbiljno posvetite ovom životnom segmentu. Jedan teskoban period ste ostavili za sobom i sada nema mesta za statičnost i odmaranje. Predlog od strane šefa će vas u isto vreme zbuniti, ali vam i prijati jer niste očekivali da je ono što ste radili primećeno. Ovo su dani koji mogu usmeriti vašu karijeru i odvesti vas ka nekim jačim pozicijama, ili makar učiniti da se ponovo osećate sigurno na svom radnom mestu.

Novac

Koliko god se trudili, ne možete da nešto bitnije skrešete troškove, ali je dobro to što ćete imati dosta prilika i da zaradite. Ne kaže se bez razloga – zlatne ruke zlata vrede....od jednog dinara sada možete napraviti dva.

Zdravlje

Tokom cele ove sedmice vladar vašeg znaka je u aspektu sa Neptunom. Obratite pažnju gde idete, kako vozite. Inače – možete imati sitnijih problema sa alergijskim kijavicama.

RAK

Hrana

Energija i koncentracija će vam varirati tokom ove sedmice, pa bi bilo dobro da ishranu rasporedite na više malih obroka u toku dana. Dobro je da konzumirate jaja, spanać, šargarepu, banane, ananas...a tokom ovog perioda najbolje je da koristite ribu. Vitamin C je potreban u većim količinama – ne prekuvavajte povrće, bolja je varijanta spremanje na pari.

Ljubav

Mlad Mesec u polju podsvesti učiniće da sve ono vezano za emocije počnete da doživljavate na potpuno drugačiji način. Spremni ste da neke priče sada zauvek ostavite i za sebe i okrenete se boljoj i lepšoj budućnosti, da sebi date šansu da volite i da budete voljeni onako kako zaslužujete. Međutim, imamo i one Rakove koje će retrogradni Saturn u polju ljubavi i pored svog njihovog truda, stalno podsećati na neku neispričanu priču.....Savet za vas dragi moji – dozvolite sebi nešto novo, jer – prilika je tu i sami ste svesni da neko jako želi da vas osvoji i svu vašu ljubav prigrabi za sebe.

Posao

Definitivno olakšanje jer je Saturn izašao iz vašeg polja svakodnevnih poslovnih obaveza. Rasterećenje u smislu završavanja nekih poslova ili projekata koji su vas mučili. U isto vreme imate osećaj i da je nadređeni „sišao sa vaše grbače“ i da vam više ne nalazi manu u svemu što radite. Mlad Mesec i lepe pozicije Venere i Jupitera u polju posla i novca donose jednu obećavajuću nedelju kada će sve funkcionisati baš kako treba.

Novac

Više isplata u toku ove nedelje. Neko će poželeti i da se malo okuša u igrama na sreću. Lakše izlazite na kraj sa nekim troškovima i obavezama iz prethodnog perioda. Sve u svemu – dobro je...

Zdravlje

Ne znate da se borite sa stresom na pravi način. Sve potiskujete u sebe i posle se čudite što imate problem sa nesanicom. Nađite način ili da se opustite ili se trošite kroz neki vid rekreacije.

LAV

Hrana

Baš bi bilo dobro da ove sedmice povučete malo ručnu kočnicu što se hrane tiče. Potrebno je da se organizam očisti jer ste u prethodnom periodu kao lopatom ubacivali u sebe. Zeleni čaj, čaj od koprive i peršuna, sok od zove...pored ovoga – pokušajte da makar tokom ovog perioda budete na posnoj ishrani. Vaše telo će vam biti zahvalno!

Ljubav

Em je Venera u tranzitu kroz vaš znak, em je Mlad Mesec u vašem polju prijatelja, druženja, želja, uzvraćene ljubavi...pa zar može bolje od ovoga? Sigurno je da ćete tokom ove sedmice „pikirati“ na više osoba, a da li će neka od njih zaista moći da vas osvoji – pa....jedino ako vas ostavi bez daha nekim u isto vreme galantnim i zanimljivim potezom. Oni u brakovima trebaju da reše neke porodične situacije, ali je bitno da ste i vi i partner na istoj talasnoj dužini. Pojedinim Lavovima voljena osoba predlaže zajednički život – hm...odgovornost se traži od vas, da li ste spremni na to?

Posao

Sam početak nedelje daje nezaposlenima priliku da naprave neki konkretniji dogovor. Moguće je da nećete početi sa radom odmah, već u toku naredne sedmice, ali kud ste čekali do sada – sačekaćete još malo. Prijatelj vam može pomoći predlogom, ili uticajem. Generalno Lavovima još samo ova sedmica može doneti određenu formu nesigurnosti na polju posla, i onda zvanično ostavljate teškoće za sobom. Ipak, privatnici će od ovog perioda morati da posvete više pažnje očuvanju svojih saradnji.

Novac

Prilivi nisu dovoljni da biste izašli iz dužničke krize. Na sve ovo, sada ste skloni da se rasipate novcem koji nemate. Saturn se vratio u vaše polje doma. Obavezama vezanim za račune morate posvetiti punu pažnju.

Zdravlje

I Jupiter i Venera u vašem znaku čine da ne možete da odolite ukusno spremljenoj hrani i stalno po neki zalogaj ubacujete u usta. Opterećujete svoje krvne sudove, srce. Mogući problemi sa holesterolom.

DEVICA

Hrana

Prvo jedna napomena za Device – ove sedmice izbegavajte alkohol...dalje – biće vam potrebno mnogo više hrane „za raspoloženje“. Piletina, jogurt, mladi sir, sardine, orasi, crna čokolada. Ako i pored ovoga upadnete u mračno raspoloženje – odličan je čaj od kantariona ili matičnjaka. Pored ovoga, još jedan stari, oproban recept – što više vremena u prirodi...

Ljubav

Saturn je u svom retrogradnom hodu izašao iz vašeg polja doma i porodice, pa će oni u braku imati priliku da srede svoje odnose. Osećaj težine u odnosu sa partnerom vas napušta i sada možete početi da radite na svom braku sa većim rezultatima. Dobro je što ste u prethodnom periodu neke stvari naučili i sada ste spremniji na kompromise. Venera se smestila u vaše polje tajni i tu će boraviti dosta dugo, obzirom da će i ona imati svoju retrogradnu fazu tokom leta. Privlači vas sve što je zabranjeno, misteriozno – ili ćete „padati“ na takav tip osoba ili ćete sebe pokušavati da predstavite u takvom svetlu. Emotivne priče koje počnu baš tokom ove sedmice biće jake, ali neće odmah izaći u javnost.

Posao

Mlad Mesec u polju karijere, pozicije, nadređenih osoba – daje Devicama dobre prilike da njihov rad bude primećen i vrednovan na pravi način. Ipak – ne očekujte da će ove nedelje sve ići lako. Obaveze koje imate prema poslovnim partnerima mogu vam oduzimati dosta vremena, a pitanje je i da li ćete moći da napravite pravu organizaciju. Ipak – osećate se neuporedivo bolje, a od šefova vam mogu stići informacije o nekim promenama u narednom periodu.

Novac

Ako u nekom trenutku zagusti – prijatelj ili rođak vam mogu priteći u pomoć izvesnom količinom novca. Ipak, pokušajte da se organizujete sa sopstvenim prilivima i da redukujete troškove.

Zdravlje

Infekcije ili pesak u mokraćnim kanalima mogu pojedinim Devicama zadavati probleme. Ne lečite sami sebe, već se uputite nadležnom lekaru.

VAGA

Hrana

Ove sedmice ne biste trebali da imate nikakvih posebnih problema što se ishrane tiče. Stoji da ćete količinski jesti više, ali je i trošenje energije pojačano pa će se sve nekako samo od sebe uskladiti. Ipak – povremeno pomozite svom telu da se „očisti“ – čaj od koprive, korena čička, peršuna, a za izbacivanje viška tečnosti – čaj od kukuruzne svile.

Ljubav

Moguće je da u emotivnim vezama i brakovima sada nešto teže komunicirate sa partnerom. U nekim stvarima se potpuno razilazite, kao i u načinima na koji mislite da bi vaš odnos trebao da funkcioniše. Neko se može postaviti kao posrednik da bi pomogao da razrešite neprijatne ili mučne situacije. Generalno, i vi i druga strana se držite dosta arogantno, smatrajući da je samo vaše viđenje pravo. Pitanje je kako će slobodni proći u ovoj nedelji. Stoji da imate više nego dobre prilike da započnete odnos sa nekim, ali je lako moguće da će vas uživanje i provod odvlačiti od cele priče.

Posao

Mlad Mesec u znaku Blizanaca vam savršeno odgovara, jer je ovo vaše polje saradnji sa strancima, državnim institucijama, ali i polje planova i ekspanzije. Na sve ovo, vaš vladar u vatrenom znaku Lava i u dobrom aspektu na vaš znak daje Vagama da konačno pređu sa reči na dela i da onako ozbiljno „zagrizu“ u jedan novi posao. Možete imati veliku pomoć od uticajnih ljudi sa kojima ste u kontaktu, iskoristite svoje „veze i vezice“.

Novac

Neočekivane srećne okolnosti već su počele da deluju kod vas. Neke prilike za zaradu će bukvalno „pasti sa neba“. Otvorite četvore oči, jer kakve ste sreće ove sedmice – naći ćete novac na sred puta!

Zdravlje

Osećate se više nego dobro. Ipak, ako putujete – ponesite lekove „za prvu pomoć“ i redovno uzimajte propisane terapije.

ŠKORPIJA

Hrana

Pošto ove sedmice možete imati problema sa krvnim pritiskom, pokušajte da ishranom ovo svedete na najmanju meru. Što manje soli, što više svežeg voća i povrća, ribe. Za vas bi bilo odlično i da konzumirate celer i maslinovo ulje. Svi apetiti su vam naglašeni, i bićete skloni da se okrećete kalorijski jakoj ili brzoj hrani.

Ljubav

Mlad Mesec je ove sedmice u vašem polju strasti, promena, podrške od strane partnera. Još bitnije je što će i vladar vašeg znaka, Mars, biti u konjukciji sa Suncem i Mesecom, pa ove pozicije donose promenu i u vama lično, ali i u partnerovom odnosu prema vama. Ovo je posebno važno onima koji su u dužim emotivnim vezama, jer je promena odnosa nagoveštena i to u smislu jače i bliskije povezanosti. Slobodnim Škorpijama polje posla može doneti emotivnu priču u život. Moguć je početak odnosa sa osobom koja je ili poslovno izuzetno jaka ili čak ima određenu formu popularnosti.

Posao

Saturn se vratio u vaš znak i vreme je da dobijete zasluženu nagradu na konto svog prethodno uloženog truda. Procvat na polju posla se nastavlja. Prolazna nesigurnost zbog bojazni da li će obećanje od strane nadređenog biti ispunjeno. Promena u odnosu saradnika prema vama postaje očigledna i sada ste svesni da ste blizu željene pozicije.

Novac

Uspevate da naplatite nešto na šta odavno čekate. Iako znate da je još dugačak put pre nego što se u potpunosti rešite dugova – sada već mirnije dišete. I dalje vam stoje aspekti iznenadne sreće, dobici.

Zdravlje

Probadanja u plućima i kašalj nisu od prehlade ili virusne infekcije. Možda biste mogli da razmislite o tome da ostavite cigarete.

STRELAC

Hrana

Bićete u posebno dobrom raspoloženju. Sve u vama je spremno za uživanje u ljubavi sa voljenom osobom, pa vam ove sedmice preporučujemo sve ono što draži čula i čini da se osećate spremnim za akciju. Jača crvena mesa – najbolje biftek. Salate u koje možete da ubacite i po koju krišku pomorandže (kombinacija ukusa je neverovatna). Za desert – jagode sa šlagom....uživajte...

Ljubav

Tokom ove sedmice – sve je moguće. Saturn je izašao iz vašeg znaka i vratio se u Škorpiju, Mlad Mesec je u polju ozbiljnih partnerstava, a iz polja ljubavi Uran pravi aspekt na vladara vašeg znaka. Preokreti, u svakom smislu i obliku. Dešavanja mogu ići bukvalno preko noći. Moguće je ući u nov odnos. Moguće je pokrenuti priču sa bivšim emotivnim partnerom. Moguće je sedeti na dve stolice. Moguće je popraviti poljuljane partnerske odnose, ali je isto tako i moguće unazaditi neke veze koje ste dugo gradili. Shvatate poentu....u ovom trenutku zaista sve zavisi samo od vas. A vi dobro razmislite šta želite....

Posao

U ovom periodu mnogo lakše možete realizovati svoje poslovne zamisli, prezentovati ideje i pokrenuti saradnike da budu uz vas. Mlad Mesec u polju poslovnih saradnji savršeno vam odgovara jer one sada mogu dobiti jednu mnogo značajniju i dublju dimenziju i u narednom periodu vam donositi dobar profit. Na sve ovo imamo i element srećnih okolnosti koji će vam na brzu brzinu otvoriti neke puteve koji su do sada bili zatvoreni. Saradnja sa strancima donosi jaku zaradu.

Novac

Ako imate nameru da ulažete novac – zatražite savet od osobe koja dobro poznaje oblast koja vas interesuje. Prilive imate, ali još uvek ne u onoj meri koja bi vam dala sigurnost. Strpite se, stvari se pokreću.

Zdravlje

Osećate se mnogo poletnije i energičnije nego inače. Ukoliko postoji neki zdravstveni problem, sada je vreme za rešavanje jer ste u periodu kada se lako oporavljate.

JARAC

Hrana

Ako ove sedmice budete konstantno gladni i non stop sa rukom u kesi sa grickalicama, zapitajte se da li time pokušavate da kompenzujete neko nezadovoljstvo...Da ne biste iz ovog perioda izašli sa nekim kilogramom viška (još je i leto na pomolu!) uvedite se malo u red. Umesto grickalica – jabuka ili voćna salata!

Ljubav

Mlad Mesec u polju dužnosti, odgovornosti...okej – u bračnim odnosima i dužim emotivnim vezama ovo i „pije vodu“ – jer lepo je da budete uz partnera uvek kada je to potrebno i da radite na poverenju i bliskosti....Ali onim Jarčevima koji su usamljeni i željni ljubavi ovo nikako ne odgovara ako i na dalje budu funkcionisali samo u smislu – posao na prvom mestu, pa onda sve ostalo....nekako to „ostalo“ nikako da dođe na dnevni red....Venera, planeta ljubavi, vladarka srca – u vašem je polju strasti i dozvolite sebi da vas ta ista strast i ponese. Ne razmišljajte o tome da li će trajati, da li od toga može biti nešto ozbiljnije...dovoljno je da se prepustite – a priče započete u ovoj nedelji mogu itekako biti dobre!

Posao

Počinjete da radite stvari na drugačiji način i to vam izuzetno prija. Neke stvari ste prelomili u sebi i postavili se drugačije prema saradnicima i kolegama i sada sve funkcioniše više nego dobro. Vaše polje svakodnevnih poslovnih obaveza je puno, ali je zato i u polju dobitaka od drugih tranzitna Venera i Jupiter, tako da ste sada u mogućnosti da i poslovne i materijalne situacije preokrenete. Dobijate nagoveštaje da se možete nadati unapređenju ili povišici.

Novac

Odmah u prvom delu sedmice priliv. Stoji da je ovo od redovnih poslova, ali ga niste očekivali u ovom trenutku, a baš će vam odgovarati da neke troškove podmirite na vreme. Idete polako ka stabilnosti.

Zdravlje

Povremene tegobe možda mogu biti naznaka neke komplikovanije zdravstvene situacije. Ne zanemarujte signale koje vam telo šalje i ako je potrebno idite kod lekara.

VODOLIJA

Hrana

Ove sedmice ste baš u domaćinskom raspoloženju. Gledaćete da ugostite neke drage ljude (naročito voljenu osobu) i pripravljati male slasne zalogajčiće. Jeste da ćete potrošiti dosta vremena i truda ali uživanje je zagarantovano i vama i njima! Za desert pokušajte sa kombinacijom sira i voća – čiz kejk je u isto vreme i lagan i bogat ukusom...

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ljubavi..ohohoho....idemo! Pa i bilo je vreme da vam neko izmakne tlo pod nogama u toj meri da poželite da mu skinete sve zvezde sa neba (u nedostatku zvezda i velike izjave i sitni poklončići će biti sasvim u redu). Šalu na stranu, pred slobodnima je nedelja kada mogu prvo kroz komunikaciju, a onda i kroz nešto konkretnije započeti jednu vezu koja ima dobre šanse da traje. I u bračnim odnosima i emotivnim vezama – sve je baš kako treba. Savet – prošle nesuglasice zaboravite i ne izvlačite ih opet na površinu – samo ćete pokvariti sve...

Posao

Jupiter i Venera su u tranzitu kroz vaše polje poslovnih partnerstava i obzirom na dobar aspekt koji prave sa suvladarom vašeg znaka, Uranom – vaše kreativne ideje sada lako mogu dobiti podršku od drugih. Ne samo to, neko se može postaviti kao podrška ako želite da promenite radno mesto ili firmu. Moguće je nerazumevanje sa mlađim kolegama ili ljudima sa kojima od skora sarađujete. Bitan razgovor na samom početku sedmice sa nadređenim.

Novac

Nikako da naplatite neka potraživanja, pogotovo ako je to novac iz jednokratnih poslova ili na ugovor, a iz tog razloga i vi kasnite sa svojim obavezama prema drugima. Možda ćete ovo morati da sačekate do sledeće sedmice.

Zdravlje

Dosta dobro u ovoj sedmici, ne biste trebali da imate većih problema. Na samom početku radne nedelje moguća je migrena.

RIBE

Hrana

Malo vremena ćete provoditi kod kuće, tako da će i porodični ručkovi verovatno biti u prirodi ili u nekom od obližnjih restorana. Apetit vam je odličan, i vi se jako dobro osećate...samo nemojte posle da kukate ako odeća počne da vas zateže na određenim mestima. Makar se potrudite da jedete nešto „lakše“ slatkiše ili da ih u potpunosti zamenite voćem.

Ljubav

Početak drugačijeg funkcionisanja dužih emotivnih veza i bračnih odnosa. Imate mogućnost da loša vremena ostavite za sobom, partner još uvek može imati svojih nesigurnosti i sumnji da će se vaši dogovori poštovati, ali sada lako možete drugu stranu uveriti u svoju rešenost i posvećenost vezi. Kod slobodnih imamo ovakvu situaciju – sve je spremno da u jednu priču uđete, ali se vi dvoumite. Po neki put se pitate da li i sami znate šta želite. Savet za vas je – sedite i dobro razmislite, prilika za ljubav je tu ali kao opcija neće stajati večno. Dajte sebi šansu da budete srećni.

Posao

Pojedini prave plan o pokretanju privatnog posla. Još uvek ne vidite jasno kako ćete sve uspeti da organizujete, ali vam se ideja jako dopada, a uspeli ste i da pridobijete neke ljude da stanu uz vas, prijatelja ili nekog od rodbine. Generalno Ribe još uvek imaju peripetije oko neke poslovne papirologije, ali ste jednim delom za sve ovo sami krivi jer niste reagovali na vreme, kada je trebalo. Ipak, dobri aspekti na polje posla govore da se snalazite u poslovnim obavezama.

Novac

Veći priliv novca u prvom delu ove sedmice, od redovnih poslova. Pokrenuli ste i nešto dodatno, sa strane, vidite da ćete i tu lepo zaraditi, jer je avansna uplata pozamašna.

Zdravlje

Ne znam ni da li treba uopšte uzeti u obzir vaše povremene padove u melanholično raspoloženje. Fizički ste odlično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: