Nedeljni horoskop za period od 04.05. do 10.05.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2015.

00:00

Default images

OVAN

Zeleno i crveno povrće, spanać, zelje, kupus, rotkvice, cveklu treba uvesti u svakodnevnu ishranu jer sadrže gvožđe koje je, potencijalno anemičnom Ovnu, veoma potrebno.

Ljubav

Postoje nejasne situacije u oblasti partnerstva i braka tokom ove nedelje. U jednom trenutku se osećate na dobrom putu da odnos dovedete na još viši nivo, ljubav krene da cveta, a onda u sledećem ne znate gde se nalazite i šta vam je činiti. Osećate intuitivno osećanja svog partnera, ali ste zbunjeni pri definisanju razloga njegovog ili njenog ponašanja. Oni Ovnovi koji bi želeli da završe neku svoju postojeću partnersku priču ne bi trebalo da ubrzavaju sam proces tokom ove sedmice. Usamljeni su i dalje sa istim statusom, mada se prošlost želi vratiti na velika vrata. Niko od vas ne želi da ponovo prolazi istti krug kao nekada.

Posao

Na polju posla nije dobro pokrenuti se tek tako. Vladar vašeg 10.polja Saturn se kreće unatraške u Strelcu i dobro je napraviti reorganizaciju planova. Uklopiti ono prošlo sa onim što nas očekuje je neophodno ako želite da se u nekom budućem vremenu pokrenete u dobrom i kvalitetnom pravcu. Tokom ove sedmice bićete pod velikim pritiskom. Može se desiti da vam nadređeni daju posao koji nije vaš ili da vas bukvalno „natrpa“ obavezama. Zahtevi će biti preveliki, a vi već umorni od tapkanja u mesto.

Novac

U polju finansija su vam i tokom ove nedelje postavljeni Sunce i Mars. Trošenje može biti povećano, a procene ni malo dobre kada su svi rashodi u pitanju. Zahtevi porodice, dece su nelegočni, ali vi ne znate kako da se izborite sa velikom potražnjom koju su vam nametnuli.

Zdravlje

Pazite se neočekivanih povreda. Mogući su problemi digestivnog trakta i disajnih puteva. Savetuje se dodatna opreznost i konsultacije sa lekarom.

BIK

Bikovima odgovara plavo voće: šljive, kupine, bobičasto voće, grožđe.

Ljubav

Teško vam je da održavate harmoniju u braku i dugogodišnjim partnerstvima. Partner može biti i previše posesivan za vaš ukus. Uključene su razne sumnje, prebacivanja. Koliko god se oboje tudili da razjasnite nesuglasice, neće vam ići od ruke. Slobodni će birati pažljivo i činiće im se da niko nije dovoljno dobar za njih. Ima tu i dosta straha od novog početka. Mnogi od vas su emotivno završili staru priču, ali vam je jednostavno teško da se opustite i da krene put novog bez obzira koliko želite i osoba vam se sviđa. Bez obzira u koju kategoriju spadate ( slobodni ili zauzeti ) mučiće te se sumnjama u ovom sektoru.

Posao

Ova nedelja ne donosi lake razultate bez obzira koliko se trudili u poslu. Većina vas će uložiti poslednji atom snage da održi već postojeću poziciju. Nedelja napora i tenzije na ovom sektoru. Nove ideje imate, ali prosto vam se ne da se pokrenete u plasiranju istih. Nezaposlenima uglavnom čekanje. I pređašnje dobre informacije su na stand-by-u. Frilenseri takođe ulažu mnogo energije da dođu do željenih pozicija, ali sve se dešava sa naporom.

Novac

Planetarne konfiguracije nisu povoljne ni u polju finansija. Vodite računa o troškovima. Ne možete da kontrolišete povećani odliv novca. Morate se držati planiranog budžeta.

Zdravlje

Ne izbegavajte odlazak kod lekara. Mogući su stomačni problemi, kao i problemi sa krvnim pritiskom.

BLIZANCI

Od domaćih proizvoda treba da koriste što više povrća i voća indigo boje, na primer: patlidžan, grožđe, kupine, tamne trešnje.

Ljubav

Ova sedmica je obeležena promenama raspoloženja i statusa u polju ljubavi. Ko kome nameće osećaj krivice nije bitno, ali definitivno postoje mnoge presije i svađe na planu ljubavi. Mnogi od vas će se preispitati šta u stvari žele... Definitivno vam ono postojeće u ovom obliku ne odgovara,što ne znači da ćete „seći“ vezu, odnos, bračnu priču. Oni koji su od skoro u vezi bi trebalo malo više pažnje da obrate na osećanja partnera. Ako niste sigurni u svoja osećanja, preispitajte se. Vaše „bežanje“ se može drugačije protumačiti.

Posao

Morate naći načina kako da publikujete svoje ideje, rad. Ostali će razmišljati kako da dovedu u red svoje obaveze. Dešava vam se da kasnite sa poslom, a da ne znate kako da se bolje organizujete. Retrogradni Saturn u suprotnom znaku od vašeg stopira mnoga vaša nastojanja, ali ujedno vam daje šansu da napravite jedno veliko „čišćenje“ svega onoga gde niste imali uspeh. Morate da napravite ogromne zaokrete za dalje. Ono što možete sada da učinite jeste da odbacite ono što vam je smetalo u poslu do sada. U ovoj sedmici bolje je da se zadržite na rutini u ovoj oblasti.

Novac

Pojedini će trošiti i ono što nemaju. Biće veselo u nekom društvu, a šta dalje? Ostali Blizanci imaće troškove koji su deo prošlih priča. Vama lično je sve ovo na nauk i većina vas će se opametiti kada je ovaj sektor u pitanju.

Zdravlje

Stres mnogo utiče na vaše fizičko zdravlje. Mogu se pojaviti nagli simptomi bolesti.

RAK

U pogledu hrane nije izbirljiv − jede sve, ali zbog osetljivog želuca treba da izbegava žestoka alkoholna pića, duvan i ljutu hranu, uprkos dobrom apetitu.

Ljubav

Nakon 7.maja Venera kreće put vašeg znaka pa ćete srediti mnoge stvari u vašem bračnom, porodičnom i emotivnom životu. I slobodni će se moći pohvaliti konkretnijim događajima nakon ulaska vladarke srca u vaš znak.Šta do tada? Malo ključanja, malo nerviranja, neki osmeh i opuštenost pride...Dakle na ljubavnom planu dosta šarenila. Možda ni sami niste bili sigurni šta u stvari hoćete. Tajne veze idu ka tome da se obelodane ili da se napravi jedan zaokret i finiš u takvoj priči.

Posao

Posao će od vas tražiti da budete dosledni, ljubazni, opušteniji i manje agresivni inače ćete imati mnogo problema, a možete sve loše da izbegnete. Jupiter vas štiti prolaskom kroz vaše prirodno 2. polje, polje novca, ali i vrednosti uopšte i samim tim imate mnoge šanse koje možete da iskoristite za svoju dobrobit. I ovo je vreme „spojiti lepo i korisno“. Nezaposlenima šansa da dobiju posao. Frilenseri će se obradovati pohvalama za svoj uloženi trud.

Novac

Još jedno podsećanje da vas Jupiter podržava u ovom sektoru, ali ne zaboravite da ova planeta ima jednu manu koja može da uruši sav trud koji se gradi godinama, a to je „lako ćemo“. To se zove propuštanje šansi. U tom kontekstu imate lošije planetarne konfiguracije tokom srede i četvrtka kada biste mogli da izgubite poveću sumu novca bilo da ne odradite dobro posao, bilo da novac trošite za stvari koje vam nisu neophodne.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost. Inače polje zdravlja nije oblast za preveliku brigu. Vodite o unosu vode u organizam. Jedite manje, a obroci neka budu zdraviji.

LAV

Hlorofil je ono što je Lavu neophodno, pa je zato potrebno da u ishrani koristi što veće količine zelenog povrća: kelja, kupusa, cikorija.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi ( Jupiter ) se nalazi u vašem znaku, ali imamo retrogradni hod Saturna u polju emocija pa se radost i sreća ne pokazuju i događaju bez muke, ogranačinja i presije. Mnoga stara pitanja i problemi su aktuelni, ali se došlo i do nekih razrešenja. Postojaće i dalje sumnje u partnerskim odnosima. Bitno je da napravite dobar temelj za dalje, ali isto tako vam je od vitalnog značaja da svaki detalj prošlosti razvrstate da biste imali mir za sve dalje što vas bude čekalo u zajedništvu. Bračni imaju podršku partnera. Doživećete neka lepa iznenađenja koja će vam pokazati koliko ima ljubavi za vas.

Posao

Nedelja vam je u suštini dobra u ovom sektoru tako da generalno možete biti zadovoljni. Imate novine na poslu.Moguće da vam je poveren zadatak od važnosti. Imaćete potrebu da se dokažete i potvrdite svoje vrednosti i po svemu sudeći uspećete u tome. Svaki korak napred doneće vam još više motivacije. Nezaposleni imaće šanse da dođu do pravih ljudi tokom ove nedelje koji mogu da učine značajan korak u procesu zaposlenja.

Novac

Retrogradni Saturn vas drži u napetoj atmosferi na ovom polju. Taman mislite da sve funkcioniše kako treba, kada ono desi se da novac samo „ode“. Troškovi su neočekivani, vezani za porodicu i bližnje. Imate pomoć prijatelja u svakom trenutku, a to mnogo znači.

Zdravlje

Počnite da negujete svoje telo. Meditacija, joga ili nešto drugo što će vam opustiti duh i telo. Nedelja je dobra u polju zdravlja. Obratite samo pažnju na stare zdravstvene probleme i pijte redovno lekove.

DEVICA

Precizna Devica meri na gram svaku namirnicu namenjenu dnevnom obroku, koji nema ograničenja u pogledu raznovrsnosti ali ga ima u pogledu količine.

Ljubav

Interesantne ljubavne priče onima u znaku Device. Moguće su veće razlike između partnera i vas ( status, godine ). Koliko god ushićenja i emocija bilo, biće ponekih zastoja u nastojanju da funkcionišete opušteno. Nešto morate promeniti iz temelja ako želite da se ostvarite sa osobom koja je trenutno ušla u vaš život. Možda postoji neslaganje u domu i porodici po pitanju vašeg odabira partnera. Saturn je retrogradan u polju doma i porodice i kao takav stvar probleme vezane za to polje. Bračne Device će se ponovo baviti nerešenim porodičnim problemima. I dalje su prepreke u sektoru kuće. Slobodnima će teško da uspostave nove odnose.

Posao

Imaćete dobrih prilika za napredak u karijeri, ali računajte da zastoje i prepreke jer vaše 10.polje, polje karijere, statusa, ciljeva i limita ima loš uticaj retrogradnog Saturna. Okolnosti mogu da nude šanse, a vi kao da ne možete da stignete i „zrabite“ ono što vam se nudi u ovom sektoru. Saturn stavlja prepreke, ali ne zaboravite da je ovo vreme dobro za vaše pregrupisavanje i promene planova za budućnost. Nezaposlenima šansa koja im se neće u startu dopasti. Frilenseri će najbolje proći. Imaće dosta kvalitetnog posla.

Novac

Polje novca je dobro postavljeno, posebno nakon ulaska vladara polja novca ( Venera ) u znaku Raka ( 7.maj ), znaku koji lepo gleda na znak Device, a u polju planova i želja. Novac vam dolazi, a vi napravite dobar plan štednje za neke druge manje dobre dane.

Zdravlje

Kvadrat Saturna iz znaka Strelca i vašeg znaka ne možemo zaobići ni u ovom polju ( Saturn je vladar vašeg polja bolesti ). Uticaj može podstaći stare probleme ili probleme sa emotivnog polja preneti na ovo. Sporo varenje, nervoza, problemi sa disanjem, loša krvna slika – sve je to deo priče ovog lošeg uticaja Saturna.

VAGA

Vagama prijaju maslinovo ulje, piletina i teletina, mango, japanska dunja, mandarina, žuta breskva, kajsija, dinja, jabuka, šargarepa.

Ljubav

Vama mnoge situacije idu na ruku. U vama postoje jake želje za jednom osobom i sve dok ih ne ostvarite teško da ćete se smiriti. Slobodni i usamljeni predstavnici ovog znaka imaće podršku planetarnih konfiguracija ove nedelje. One Vage koje su u vezi trebalo bi da obrate pažnju na partnera i da gaje svoju ljubav sa nežnošću i posvećenosti. Bračni ovog znaka neće biti te sreće kao ostali. Moguće su svađe i tvrdoglavo držanje stava u partnerskim odnosima. Pokušajte da prebrodite ovu nedelju što mirnije moguće.

Posao

Držite se rutine i ustaljenih obrazaca na polju posla. Novine mogu samo da vas zateknu nespremne. Poslovna putovanja mogu biti delom neprijatna, posebno ako nisu duga. Posla ima puno, a vi nalazite sebe da funkcionišete na nezadovoljavajući način. Potražite pomoć. Nije sramotno. Podrška će vam puno značiti, a da ne pričamo da ćete rokove ispoštovati. Mnogi od vas žele da naprave velike promene u ovom sektoru. Zvezde vam još uvek ne idu na ruku što see toga tiče. Odložite krupnije planove za neko drugo povoljnije vreme.

Novac

Zaokupljeni ste kalkulisanjem. Prihodi i rashodi idu van kontrole, pa vas to nervira. Ovo je trenutno stanje. Prevaziđite nervozu u ovom sektoru.

Zdravlje

Nemojte da zanemarite stare zdravstvene probleme. Idite kod lekara. Neki će imati problema sa krvnim pritiskom i krvnom slikom. Moguće su prehlade i zubobolja.

ŠKORPIJA

Od voća im se preporučuju grožđe, kupine, plave šljive, bundeva, banana, ananas, kruška, limun, grejp.

Ljubav

Mnogi od vas će zanemarivati ljubav i biti totalno skoncentrisani na poslovno polje. Partner može biti ljut zbog toga. Vi ste odsutni duhom i fizički na ovom planu. Nemojte posle da se pitate šta se desilo. O bračnoj harmoniji je teško sada govoriti. Vaš temperament je uglavnom krivac za sve nesuglasice koje možete imati sa bračnim partnerom. Polje pordice i doma je takođe uzburkano. Koliko god bili u pravu nemojte da ostavite neka goruća pitanja otvorena.

Posao

Idete na veliko i na široko. Težite da posao korigujete i da ga stabilizujete. Budite ljubazni sa kolegama – biće vam potrebna njihova podrška. Nezaposleni će imati sreće kroz jedan iznenadni susret. Može da bude u pitanju jedan privremeni posao, ali i to je dobro. Frilenseri imaju dobre ponude. Neka samo tako nastave.

Novac

Jupiter ima dobrog uticaja na polje finansije i podržava vas da stabilizujete i ojačate ovo polje. Ali Saturn i Mars imaju negativne uticaje na polje novca pa su troškovi izvesni. Moguće je da vraćate dugove, da rešavate problem sa kreditom iliti bilo šta što je vezano za prošlost. Pazite i na trenutne troškove koji mogu izmaći kontroli.

Zdravlje

Moguće su virusne infekcije. Budite oprezni pri saobraćaju.

STRELAC

Ovaj horoskopski znak bukvalno uživa u hrani, pa su mu zato mrske dijete koje često mora da drži po nalogu lekara.

Ljubav

Žudite za senzualnim dešavanjima na ovom planu bez obzira da li ste sami ili u vezi i braku. Slobodni će imati lepe događaje tokom ove sedmice. Moguće je i kraći put sa osobom koja vam se dopada. Bračni imaju šansu da ojačaju svoju vezu. Ako je ikako moguće idite na manji ponovljeni “medeni mesec” koji će učvrstiti vaš odnos.

Posao

Ova nedelja vas ohrabruje i na polju posla. Konkretniji ugovori, razgovori koji mogu da plasiruju vaš posao na pravi način. Imate mogućnosti da ostvarite dugoročan plan. Nemojte posustati sada. Vama predstoji i neki kraći put koji će vam poslužiti kao dobra odskočna daska za dalje napredovanje. Nemojte se nervirati ako izostanu pohvale od nadređenih.

Novac

Nije ni malo lagano na ovom planu, ali dobar uticaj Jupitera vašeg vladara na vaš znak i odnosa sa Saturnom koji tranzitira kroz vaš znak ipak vam daje šanse da se ovo polje pokrene. Možete očekivati neki veći dobitak.

Zdravlje

Možete osećati blaže nesvestice. Problemi sa stomakom i crevima. Idite na redovnu kontrolu kod lekara.

JARAC

Idealna hrana za ovaj znak Zodijaka su sve namirnice bele boje − sir, mleko, piletina... Povrće i voće koje se naročito preporučuju Jarcu su spanać, rotkvice, cvekla i crveno grožđe.

Ljubav

Uglavnom ćete lepe trenutke imati u krugu porodie tokom ove sedmice. Bračni neće imati sluha za svog partnera. Moguće su svađe ko je u pravu povodom tekućih pitanja. Pokušajte da “spustite loptu” i da oslušnete šta želi partner. Niste samo vi u pravu za sve. Slobodni imaju lepe trenutke u društvu.Za sada vam prija samo neobavezno druženje.

Posao

Morate biti fleksibilni sa saradnicima ako želite da vam posao ne trpi posledice. Mnogi od vas bi hteli da ubrzaju dešavanja i samim tim dobit, ali to neće baš ići tako. Pojedini će trpeti presiju od nadređenih. Većina će razmišljati da promeni način rada ili samo radno mesto.

Novac

Imate dobrih mogućnosti da ovo polje stabilizujete. Neki od vas će kasno shvatiti das u propustili jako dobru priliku za boljom zaradom.

Zdravlje

Postoji uznemirenost na nervoj bazi. Mogući su problemi sa krvnim pritiskom i sistemom za varanjem.

VODOLIJA

Vodolija je pobornik vegetarijanske i makrobiotske kuhinje, u želji da životinje ne pate zbog nje.

Ljubav

Saturn ide retrogradno kroz 11.polje pa se kod vas rađaju sumnje po pitanju bračnog partnera. I oni koji su u dužim vezama imaju sličan problem u ljubavi. Nemojte bazirati dalji tok partnerstva na sumnjama i razmiricama jer u nekom trenutku sve može naglo da eksplodira. Pokušajte da na smireniji način razgovarate sa partnerom o onome što vas muči.

Posao

Imate dobre šanse da napravite dobar temelj na ovom planu. Oni koji se bave nekretninama mogu imati puno uspeha i dobre šanse da povećaju profit. Budite pozitvni kada dolazite u susret novim situacijama, a imaćete i te kakvih šansi. Ipak pre nego što napravite bitan skok napred dobro razmislite o dobrim i lošim stranama. Uglavnom nemate podršku nadređenih.

Novac

Ovo polje nije loše postavljeno. Budite obazrivi pri ulaganju novca ili ako imate neke ideje koje se kose sa zakonom.

Zdravlje

Pojedini će pokušati da koriste alternetvinu medicine kada su već postojeći problemi u pitanju. Problemi sa stomakom, možda i sa glavoboljom.

RIBE

Ribama prija italijanska kuhinja, ali su takođe veliki ljubitelji slatkiša i ribe. Od voća im prijaju grožđe, šljive, kajsije, breskve.

Ljubav

Može vam smetati ponašanje voljenog bića. To je samo prolazna faza zato se ne uzrujavajte. Uglavnom će nesuglasicama biti skloni oni koji su odnedavno u vezi. Bračni pak imaju dobru nedelju ispred sebe koju treba iskoristiti maksimalno, osim ako ih i dalje ne drže stare ljutnje. Usamljeni mogu formirati nov odnos. S vremenom mogu biti zadovoljni.

Posao

Bez obzira na neke druge planetarne konfiguracije, Jupiter vam pomaže da se formiraju dobri događaji na ovom planu. Proširenje posla ili usmerenje na novom poslu – sve je moguće da je temelj toga tokom ove nedelje. Budite taktični i odmereni sa saradnicima, ali i onima koji su vam podređeni. Nezaposlenima moguć konstruktivan razgovor tokom ove sedmice. Frilenseri su dobro organizovani.

Novac

Jupiter ima dobar uticaj na vaše 2.polje, polje novca tako da ćete ovo polje držati pod kontrolom. Srećne okolnosti igraju bitnu ulogu u vašoj priči oko novca, a ona vam je jedini spasilac sada. Imate priliv novca koji će vam dati osećaj sigurnosti. Znaćete šta ćete uraditi sa njim.

Zdravlje

Stres može loše uticati na vaše zdravlje. Jupiter jeste pozicioniran u polju bolesti i može doneti neku vrstu preterivanja. Imamo i loš uticaj Marsa koji može doprineti na probleme sa srcem, stomakom i probavnim sistemom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: