Nedeljni horoskop za period od 23.02. - 01.03.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.02.2015.

00:00

Default images

Ovan

Da biste smirili vašu nervozu ili euforičnu prirodu trebali biste da jedete zeleno i crveno povrće. Za smirivanje napetosti dobro je grožđe i šljive.

Ljubav

U ovoj nedelji može biti veoma interesantno na emotivnom planu. Vaš partner ima potrebu da vas zadivi svojim izgledom, pa se nemojte začuditi ako primetite neke novine kod njega/nje. Podržite svoje voljeno biće. Iskrenost neka vam bude na prvom mestu, jer ovo je nedelja kada partnerski odnos koji ste već definisali možete podići na viši nivo. Dugoročnost i stabilnost, sa primesama strasti i ljubavi – zar to nije ideal svakog Ovna? Slododni mogu sresti osobu koja će ih zainteresovati. Strast može da bukne iznenada. Bračna partnerstva postaju jača. U svojoj drugoj polovini možete naći podršku i snagu što je vama od izuzetne važnosti.

Posao

U ovoj nedelji vaše poslovanje kao i poslovne prilike mogu ići samo uzlaznom linijom. Novine, novi kontakti, nova tržišta. Ova nedelja vam donosi podršku šefova i nadređenih, ali je jako bitno da se oslonite na sebe i na svoje sposobnosti i znanje. Nemojte misliti da je došao kraj nekim mukama, ovo je samo razdoblje koje vam donosi šanse, a vi treba da ih iskoristite na pravi način. Svi oni kojima je posao vezan za puteve, saobraćaj, trgovinu automobila će se posrećiti.

Novac

Kada su finansije u pitanju ova nedelja ima planetarnu podršku. Novac vam pristiže. Moći ćete da priuštite neke željene stvari. Pojedine očekuje bolji i veći protok novca što će osnažiti vašu potrebu za novine u poslovnom polju. Obradovaće vas nastale pozitivnije mogućnosti koje vam mogu obezbediti svetliju budućnost.

Zdravlje

Zdravlje je u suštini dobro, osim što možete imati stomačne probleme čiji uzrok je teško razotkriti. Potrudite se da vam ishrana bude što zdravija. Dijabetičari bi trebalo da budu oprezni tokom oe sedmice. Za njih je preporučljivo da idu češće na lekarske kontrole.

Bik

Kako je sklon debljanju, naročito u zrelim godinama, preporučuje mu se da ograniči svoj apetit. Bikovima odgovara sledeće voće: šljive, kupine, bobičasto voće, grožđe.

Ljubav

Vladar vašeg znaka planeta ljubavi Venera je i dalje ruku pod ruku sa Marsom planetom strasti, akcije, ali u vašem 12.polju. Sve će to da vas podstakne da tražite zadovoljstva daleko od javnosti. Strahovi mogu da stvore prepreke između vas i voljene osobe. Preterivanju u bilo kom obliku nema mesta, jer vas u čitavoj priči podržava Jupiter iz polja ljubavi. Stare i nedovršene ljubavne priče i dalje mogu biti aktuelne za mnoge Bikove. Ne zaboravite da je i Južni Mesečev Čvor u vašem 12.polju i to udružen sa Uranom. „Polomljena“ srca se ne mogu oporaviti. Sećanja na gubitke vas mogu sprečavati i da uđete u nove emotivne priče koliko god vi želeli da to učinite. Sećanje je živo u vama i stoji kao velika prepreka sada.

Posao

Poslovna priča je puna sadržaja ove sedmice. Oni koji žele sigurnost u ovom polju mogu iskoristiti dobre prilike koje im se nude. Mnogo što šta deluje ohrabrujuće na poslovnom planu. Imaćete podršku kolega. Neki od vas će imati dobre prilike za kupovinu stana, nepokretnosti, automobila. Iskoristite to ako imate svoj novac, u protivnom izbegavajte pozajmice ili kredite u ovom periodu.

Novac

I u ovoj nedelji vam stoje dobre novčane prilike. Pazite se prečica kada je zarađivanje novca u pitanju. Nije preporučljivo da bilo šta radite na brzinu kada je ovo polje u pitanju. Svaki brz i bez osnova priliv novca može mnogo brže da ode nego što je došao, a vi zbog površno obavljenog posla da imate probleme koji vremenski prevazilaze ovu sedmicu.

Zdravlje

Nema većih problema na zdravstvenom planu. Hronični bolesnici mogu da imaju više problema nego inače. Ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Blizanci

Od domaćih proizvoda treba da koriste što više povrća i voća indigo boje, na primer: patlidžan, grožđe, kupine, tamne trešnje. Strogo im je zabranjeno pušenje.

Ljubav

Ova nedelja može da promeni vaš status od „single“ u „in relatioship“. Ipak pripazite da vam novonastalu ljubavnu priču ne pokvari vaša posesivnost i ljubomora. Pojedini ovog znaka mogu ući u bračne vode ili da pokrenu planove sa partnerom u tom pravcu. Ovo je period kada sve vaše neodlučnosti bacate i krećete napred sa mnogo čvrstim uverenjima. Prvi dani nedelje bračnima ovog znaka donose još nesuglasica sa partnerom. Druga polovina nedelja je sa manjom tenzijom u vašem bračnom odnosu. Život nije uvek lak, posebno zajednički, ali naći pravo rešenje je velika sreća. Imajte na umu to kada budete tražili i najmanju sitnicu i grešku kod partnera.

Posao

Sunce u Ribama smešteno u vašoj 10.kući, kući karijere, ciljeva, autoriteta i Jupiter koji tranzitira vašim 3.poljem ( intelekt, komunikacija, putovanja, odnosi sa saradnicima, praktičnost i delovanje u poslu ) razmenili su svoje pozicije što će vam doneti promenu „vetra“ na poslovnim „jedrima“ u ovom trenutku. Vaši dosadašnji napori mogu da budu podržani od ljudi koji su na vodećim pozicijama. Sa druge strane najviše se možete oslonitii na sebe i to ne smete da zaboravite tokom ovog perioda. Ortački poslovi ne stoje najbolje i trebali biste da budete izuzetno oprezni ako je deo vaše poslovne priče – zajednički posao iliti ortačka firma.

Novac

Novac vam pristiže. Polje finansija deluje stabilnije nego tokom ranijih perioda. Tražite načina da poboljšate i povećate prihode. Ova sedmica vam u tom pogledu nudi lepe šanse. Kada su troškovi u pitanju, možete ih imati više od planiranih. Ako ste planirali da uštedite novac, nećete uspeti tokom ove sedmice.

Zdravlje

Vas Blizance ne očekuju loša iznenađenja na ovom planu. I za vas važi da se pripazite ako imate akutnih i hroničnih zdravstvenih problema. Uzimajte redovno terapiju ako vam je već propisana.

Rak

U pogledu hrane nije izbirljiv, ali zbog osetljivog želuca treba da izbegava žestoka alkoholna pića, duvan i ljutu hranu.

Ljubav

Planeta akcije Mars, koja je ujedno vladar vašeg polja emocija kao i planeta ljubavi Venera, su smeštene u vašoj 10. kući tokom ove nedelje. Mnogi od vas će zadovoljiti svoje ciljeve i dobiti pozitivne odgovore od mogućih partnera. Pojedini će između ljubavi i profesionalnog života izabrati ovo drugo. Bračni imaju nesuglasica oko bitnih stvari. Vi i bračni partner Imate različite stavove i gledišta kada je bračna zajednica, porodica i kuća u pitanju. Za neke je samo pitanje vremena kada će se razići.

Posao

Vreme je za vašu intuiciju koja će vas voditi u pravom smeru kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Nedelja koja vam nudi dobre opcije. Ne libite se da preuzmete više obaveza, jer time samo potvrđujete svoju vrednost i sposobnost na ovom planu i time obezbeđujete neke buduće korake. Izazovni i visoki ciljevi nisu nedostižni, ali morate raditi temeljno na njima. Ove nedelje ćete postati više nego svesni te činjenice.

Novac

Jupiter iz vašeg polja novca vas podržava tokom ove nedelje. Ovo je sedmica koja je dobra za kratkoročna i dugoročna ulaganja. Mnogi od vas će imati sreće oko dobijanja kredita, kao i finansijskog ulaganja.

Zdravlje

Tokom srede i četvrtka možete imati pojačane tegobe respiratornog trakta. Kašalj, virusna ili bakterijska infekcija može vam stvarati veće probleme nego što ste mislili. Tokom tih dana moguće su i povrede jer Mars koji je krenuo put kvadratnog znaka Ovna loše utiče na vaše Sunce. Ovo posebno važi za predstavnike prve dekade Raka.

Lav

Svoju ishranu mora da organizuje u zavisnosti od toga da li ima problema sa visokim ili niskim pritiskom. Cigarete treba da izbegava.

Ljubav

Usamljeni mogu sresti osobu koja će probuditi njihovu strast. Veze koje počinju tokom ovog perioda imaju dobre šanse da se ostvare na duže. Bračnima je ugodno u njihovom odnosu. I bez mnogo priče je sve jasno. Taj mir u duši je dobrodošao, a strast koja se budi je još bolje primljena od strane ovih „maca“. Neki od vas će se odlučiti na kraći zajednički put. Vi i vaše voljeno biće ćete se lepo provesti i još ponešto naučiti o svom partneru. Planovi o braku mogu biti tema br. 1 za neke Lavove tokom ove sedmice.

Posao

Većina vas Lavova će biti u gužvi tokom ovog perioda. Osećaćete se umornim s vremena na vreme tokom ove sedmice. Napor koji ulažete činiće se da je nedovoljan. To nije realna slika, pa se potrudite da ne budete previše samokritični kada je vaš posao u pitanju. Kolegijalni odnosi su dobri. Oduševiće vas podrška pojedinih kolega u trenucima kada je vama jako bitna podrška. Mogući su novi izazovi, novi klijenti. Ne plašite se da krenete jače u akciju tokom ove nedelje.

Novac

Mogući su iznenadni dobici koji će vam dobro doći tokom ove sedmice. Većina vas traži nove načine da dođe do večih prihoda. Nekima će se posrećiti. Dalje zavisi od vas samih. Izbegavajte nepotrebne troškove sada.

Zdravlje

Komplikacije na ovom polju mogu imati samo starije osobe ovog znaka, posebno ako imaju hronične zdravstvene probleme. Sledite savete lekara. Neki od vas će imati problema sa stomakom.

Devica

Puno povrća je neophodno rođenima u ovom znaku. Valjalo bi da za vreme obroka popiju čašu vode koja je prethodno bila izložena zelenom svetlu. Dolazi u obzir i sijalica zelene boje.

Ljubav

U ovoj nedelji ulazak Marsa i Venere u vašem polju ljubavi dodaje novu dimenziju priče Južnog Mesečevog čvora i konjunkcije sa Uranom. Prisustvo Južnog Mesečevog čvora može da napravi probleme na ličnom planu, posebno ako se niste sklonili iz priče koja vas vodi u ponor. Nekima će se prošlost vraćati, pa kako nečija strast izgledala primamljivo, pazite se. Scenario već poznajete. Neki se jednostavno nikada ne menjaju. Bračni mogu imati teške momente. Neke tajne veze mogu delovati jasnije nego priča sa zvaničnim partnerom. Nije vreme za odluke.

Posao

Nekima se neće svideti raspored rada koji im nameću. Nezaposleni će imati dobre vesti, ali će morati sačekati neko drugo vreme za pokretanje ovog polja. Zaposleni imaju napornu i radnu nedelju po utvrđenom rasporedu. Neki od vas moraju da ispoštuju rokove. Novi saradnici mogu biti naporniji od već postojećih. Pojedini koji se bave trgovinom ili nekom vrstom proizvodnje mogu uvesti novine u svom poslovanju. Pravo je vreme. Rezultati će se brzo videti.

Novac

Neočekivani i nepredviđeni troškovi vas mogu mnogo opteretiti. Stoji puno nervoze i pritiska u ovom polju tokom ove nedelje. Shvatite da vam sada zvezde nisu naklonjene. Prilivi novca takođe ne zadovoljavaju.

Zdravlje

Pratite lekarske savete. Ne izbegavajte kontrolu i terapiju ako vam je propisana. Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Vaga

Mango, mandarina, breskva, kajsija, dinja, jabuka, šargarepa, kao i svo drugo narandžasto voće, treba redovno da budu na Vaginoj trpezi.

Ljubav

Trigon Jupitera sa vašim poljem braka održavaće harmoniju u partnerskim odnosima Vaga koji su u braku ili u dužoj i ozbiljnijoj vezi. Inače u ovoj nedelji sve platonske veze, nedovoljno definisani odnosi imaju podršku planeta. I slobodni će imati sreće sa susretima, ali svi ti kontakti su više obojenim nekom neobaveznom notom. Jedini savet je da uživate u ponuđenom. Lepršavost, ugodni trenuci mogu da vas oraspolože jer ionako imate nekih drugih briga.

Posao

Nezaposleni mogu imati sreće što se tiče povoljnih poslovnih šansi tokom ove nedelje. Lep glas mogu dobiti već na početku nedelje. Moguće je da je javni konkurs u pitanju. Pokušajte! Mnogi od vas su spremni da nađu doadatni posao. Ipak, osećate prevelik pritisak na ovom polju, pa nije zgoreg vas upozoriti na moguće burne reakcije na neke od saradnika, kolega možda i klijantele. Ne budite gordi i oholi. Neko će se osećati povređenim zbog toga. Može izbiti bespotrebna svađa.

Novac

U ovoj nedelji možete ostvariti neke svoje ciljeve u ovom polju. Vladar vaše 2.kuće, kuće novca dolazi u povoljan kontakt sa Jupiterom,planetom sreće. Možete praviti dobre planove za budućnost. Novac pristiže.

Zdravlje

Uglavnom je zdravlje stabilno. Moguće su prehlade koje ne traju dugo. Ne izbegavajte lekarsku kontrolu.

Škorpija

Od voća im se preporučuju grožđe, kupine, plave šljive, banana, ananas, kruška, limun, grejp. Od povrća treba da ima na trpezi krompir, papriku, patlidžan.

Ljubav

Slobodni ili bolje reći usamljeni nemaju podršku zvezda kada je njihov ljubavni život u pitanju. Fokus je na karijeru i posao gde se celi dajete. Pojedini će raditi na sebi. Pokušaće da stabilizuju neke prijateljske odnose koji su se poljuljali malo. Oni koji su u vezi mogu imati problema sa partnerom zbog njegovog egoističnog stava. To nećete moći da trpite. Slično prolaze i bračni ovog znaka.

Posao

Tamo gde je teško nije mesto za vas. Ovo posebno važi za ovu sedmicu. Dobro je raditi za budućnost i na duže staze. Inicijativa za mnoge stvari, posebno one nove, vam ne nedostaje. Držite se svog kursa i uspeh neće izostati. Pojedini će imati šansu da svoju delatnost prošire. Neki od vas će uspeti da stare ideje i planove pretoče u realnost. Samo napred!

Novac

Imate dobre prihode i može se reći da ste zadovoljni. Pazite se ipak je ova nedelja sklona naglim promenama na ovom polju. Rashodi se mogu naglo povećati, tako da vam kraj nedelje može doneti samo razočarenja što niste znali da stanete sa troškovima. Zato je potrebno da se držite svog budžeta i da ne preterujete sa ekstravagancijom i zadovoljstvima.

Zdravlje

Probleme u ovom polju mogu imati oni koji pate od visokog krvnog pritiska. Pun stresa i nervoze je prisutno kod većine ovog znaka, pa je moguće da nervna napetost neće proći tek tako. Posetite lekara.

Strelac

Vodite računa šta jedete tokom ove nedelje. Izbegavajte začinjenu hranu i hladne napitke. Nervozni ste, a to vas tera na prejedanje. Kako znate i umete to morate da izbegnete. Ove nedelje možete stvoriti dodatni problem probavnom sistemu i uzrokovati veći zdravstveni problem.

Ljubav

Jedna bliska osoba vas je razočarala, a vi ne znate kako da se postavite u vašem odnosu. Možda je najbolje distanciranost. Mars iz Ovna vas podržava, pa nećete imati loše vibracije i drastične reakcije. Pokušajte da sagledate nečije ponašanje na špravi način i zaključak neće biti kao što je bio na “prvu loptu”. Osobe koje su u braku ili dužoj vezi mogu biti razočarani takođe. Vaš partner se ne ponaša onako kako biste želeli pa vam se meša bes, tuga, jad. Nije vreme za otvorene konfronatacije, jer sve što se započne sad aide do kraja, bilo da je početak ili kraj.

Posao

Potrebu za promenama možete zadovoljite sa novim poslom koji vam se nudi. Neki od vas će uporno tražiti nešto novo na ovom polju. Spremni ste već odavno da zatvorite staru poslovnu priču. Ipak, ova nedelja nije dobra za nagle promene, posebno ako one dolaze vašom inicijativom. Uhvatite se u koštac sa već postojećim problemima. To je vaš zadatak i kada prođe ova nedelja stvari će izgledati drugačije. Strpljenje je ključ za uspeh sada. Nezaposlenima dobre vesti.

Novac

Dobri su vam prihodi. Nije loša nedelja za veća ulaganja. Vikendom ćete biti skloni većem trošku. Imate želju da iznenadite partnera jednodnevnim izletom.

Zdravlje

Vremenske promene mnogo utiču na vaše zdravstveno polje u vidu prehlada, gripa, migrena. Na ovom polju budite posebno oprezni tokom utorka i srede ove nedelje.

Jarac

Idealna hrana za ovaj znak zodijaka su sve namirnice bele boje: sir, mleko, piletina.

Ljubav

Ovo je period kada će slobodni imati više sreće od ostalih. Jedna osoba koja im se dopada konačno će odgovoriti na udvaranje. Bračni i oni koji su već u vezi imaće neka iskušenje. Jednom će teško odoleti tokom sredine ove nedelje. Bračni ne bi trebalo da se vraćaju na stare probleme. Pustite neke priče.

Posao

Mnogo ćete razmišljati o svojoj karijeri i poslu, ali akcija neće uvek biti praćena razmišljanjima. Morate uložiti više napora ako želite da držite tempo sa saradnicima i kolegama. Pojedini treba da izbegavaju direktnu konfrontaciju sa nadređenima tokom ove sedmice. Sada je mir važniji od bilo kakvog dokazivanja. Diplomatija je majka mudrosti. Predstavite svoje ideje na takav način i uspeh vam je zagarantovan. Mars i Venera direktno utiču na vaše 10.polje pa su prilike otvorene. Samo ih treba složiti i pokupiti na pravi način. Unosno vreme za osobe koje se bave modom, prodajom odeće.

Novac

Ovo polje nije baš najbolje postavljeno. Saturn u vašem 12.polju direktno udara na 2.polje, polje novca, pa ste ograničeni sa novcem. Čekanje, rad veći, dobici manj, pritom mogu iskrsnuti nepredviđeni troškovi.

Zdravlje

Nemate problema na ovom polju. Hroničnim bolesnicima upozorenje da se drže već utvrđene terapije.

Vodolija

U ovoj nedelji vam je osetljiviji stomak nego inače. Varenje vam je slabije, pa izbegavajte bajatu hranu, kao i prejedanje. Obrok na brzinu može vam izazvati zdravstvene probleme, srećom na kratko.

Ljubav

Bićete dosta angažovani na drugim poljima, pa ljubav može malo biti zapostavljena tokom ove nedelje. Partner će se naljutiti, ali nema potrebe. Jednostavno ne možete ostaviti posao i obaveze da biste proveli svaki tren sa njom/njim. U bračnim odnosima treba da razumete neke postupke vašeg voljenog bića. I ovo je nedelja kada se veze koje su predodređene za dugoročne staze produbljuju u učvrćuju još više.

Posao

Nove šanse na ovom polju. Veoma ste zainteresovani da stabilizujete svoj život kroz ovo polje. Sve što je potrebno ćete uraditi da dostignete ciljeve u poslu. Nekima će se ostvarivati nove prilike. Vidite šta vam je bolje. Izbori ne mogu da vam budu loši sada. Radnici koji rade na određeno vreme imaće dosta uspeha da pokažu svoje znanje na poslovima koje trenutno obavljaju. Možda vas neko i primeti i uposli vas i na duže staze.

Novac

Polje novca vam se poboljšava. Vi ste spremni da iskoristite svaku šansu koja vam se nudi. Mudro trošite zarađeni novac.

Zdravlje

Zdravstveno polje je dobro. Moguće su kratkotrajne glavobolje i prehlade koje brzo prolaze.

Ribe

Ribama prija italijanska kuhinja, ali su takođe veliki ljubitelji slatkiša i ribe.

Ljubav

Planeta ljubavi Venera je u zagrljaju sa Marsom, pa su susreti i strasti moguće ove nedelje. Celu ovu priču prati Južni Mesečev čvor koji je gubitna tačka, pa svako zadovoljstvo kao da uvire u “crnu rupu”. Ovo ne ide na ruku Ribama koje pokušavaju da uspostave skladan odnos sa potencijalnim partnerom. Oni koji su planirali da se venčaju ili podignu vezu na viši nivo, mogu tokom ove nedelje da imaju problem sa partnerom. Bračni bi trebalo da se trude da unesu harmoniju u svom odnosu.

Posao

Osobe koji su na funkcijama mogu imati dosta putovanja tokom ove sedmice. Ko se bavi marketingom ili promocijama može dobiti nove, a kvalitetne klijente. Planirajte svaki poslovni potez u skladu sa vašim okolnostima. Sunce je u razmeni pozicija sa Jupiterom koji se nalazi u vašem 6.polju, polju posla donoseći vam dobre šanse da ispravite neke stare greške ili da vas se sete određeni ljudi koji su u poziciji da vas usmere na pravo mesto. Ipak, oprez nije naodmet nikada. Planirajte precizno svaki korak koji preduzimate.

Novac

Novac koji je već zarađen, a nije dolazio do vas, može da vas pozitivno iznanadi sada. Dobici iz prošlosti su sada mogući i dobrodošli. Novi prihodi ili oni dobici sa neočekivane strane takođe mogu da budu karakteristika ovog perioda. Pokušajte da štedite.

Zdravlje

Budite oprezni u ovom polju. Bolesti koje vam se vraćaju mogu da budu karakterstične i za ovu nedelju. Kontrole kod lekara ne bi trebalo da izbegavate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: