Nedeljni horoskop za period od 02.02. - 08.02.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.02.2015.

00:00

Default images

Ovan

Često zaboravljate da jedete, pa kada sednete ne znate šta ćete pre. Pogrešno za zdravlje, a i kilograme. Začinjeno jelo je za vas pravo, ali pokušajte u ovoj nedelji da korigujete svoje porive. Loša probava.

Ljubav

Slobodno Ovnovi bi mogli imati burne ljubavi. Što bi stari rekli „kratke ali slatke“. Oni koji su u braku imaće više problema, pogovotvu ako je veza „klimava“već izvesno vreme. Činiće vam se da sa partnerom gubiti svaku konekciju i da se problemi samo produbljuju. Bitno je da se ne zaletite i da prekinete odnos. Takođe niste spremni da ulažete energiju, jer vam se čini da je partner hladan.

Posao

Kod vas je borbenost u usponu kada je polje posla u pitanju. Okolnosti ipak diktiraju tempo tako da računajte na sporost oko svega. Pri kraju radne nedelje se može desiti sukob sa osobama iz nadređenog kruga. Nećete imati većih posledica. Na neki način u ovoj situaciji nema pobednika ni gubitnika, ali ćete svakako biti neraspoloženi. Tokom ove nedelje ćete imati ponude za koje ćete biti zainteresovani.

Novac

Nije preporučljivo ulaganje, ali su na vidiku povoljnije okolnosti što se tiče novca. Nepredveđine troškove imate. Ovnovi prve dekade bolje finansijski stoje tokom ove sedmice.

Zdravlje

Pazite svoju energiju. Iscprpljenost, nesanica, virusne infekcije.

Bik

“Polako” je takođe bitna reč i za način ishrane kada su Bikovi u pitanju. Samo tako možete biti sigurni da će vaš probavni sistem lepo da prihvati razne gurmanluke. U redu je da se opustite jedan dan, ali generalno ne preterujte.

Ljubav

Kada su stare priče u pitanju, partner pokušava da uspostavi normalniji odnos sa vama. Vi zaboravljate na stare greške, a to u vapem slučaju nije dobro. Lepo je da želite na miran i prijateljski način da funkcionišete, ali prosto to nećete moći. Partner će pokušati da idalje dominira nad vama. Slobodni imaju šanse za neke zanimljive susrete. Neki lep glas vas očekuje sredinom nedelje. U pitanju je poziv na put udvoje. Od vas zavisi idete li ili ne.

Posao

Većini Bikova se otvaraju nove šanse što se posla tiče. Mnogi od vas imaju zastoje, ali svakako ćete biti u poziciju da dobro razmislite šta vam je činiti. Neočeivani zaokreti mogu da vam za dalje donesu stabilniju varijantu. U suštini možete da počnete da razmišljate na megalomanski način u ovom periodu. Zadržite osećaj realnosti da ne biste pravili greške.

Novac

Iskoritite ovu nedelju da se stabilizujete u polju novca. Moguće da su vam i troškovi povećani. Isplatite sve svoje račune. Možda je tako i najbolje.

Zdravlje

Upalni procesi i povrede.

Blizanci

Nervoza i napetost je prisutna kada nastupi glad kod Blizanaca. Budite odmereni. Potrudite se da ne jedete na brzinu. Ova nedelja problemi sa crevima.

Ljubav

Napori koji hitri, šarmantni, spretni Blizanci ulažu u nastojanju da dođu do osobe do koje im je stalo biće nagrađeni. Brzo i efektno ćete reagovati. Započinje jedna lepa ljubavna priča. Zauzeti Blizanci imaće uspešne i povoljne osnose sa partnerom na obostrano zadovoljstvo. Bićete neumorni,strasni. Date su vam višestruke mogućnosti,pozitivna energija,rečitost, precizne, jasne misli i to vam može pomoći da zadiviti svog životnog saputnika.

Posao

Osećaj lakoće u polju posla izostaje tokom ove nedelje. Bićete već na početku suočeni sa teškoćama, ograničenjima. U ovoj sedmici se uzdržite od većih poslova, jer možete doživljavati samo razočarenja. Naredni dani su naklonjeni studentima koji imaju ispite koje su već trebali da daju. Uzdržite se od nervoze, jer imate šanse da završavate priče iz prošlosti.

Novac

Novca čas ima, čas nema. Na neki način vas to iritira više nego obično. Imate svoja dugovanja koje ne znate kako da regulišete. Očekujete pomoć partnera ili ukućana.

Zdravlje

Pazite na ishranu. Problem sa stomakom.

Rak

Vi uvek nalazite vremena za jelo, mada ni to nije dobro. Nervoza stvara razne probleme, pa hrana neće dobro uticati na vas ako je obilna u ovakvom stanju.

Ljubav

Staloženi i strpljivi Rakovi imaće uspeha u odnosima. Očekuju vas putevi, susreti. Partner ne treba da brine, jer vaše srce je posvećeno samo njemu. Slobodni Rakovi mogu očekivati prijatan razgovor, šarmantno udvaranje.Ovaj susret može da preraste u nešto mnogo više i ozbiljnije. U ovom periodu bićete snažni, promišljeni, istrajni i preduzimljivi. Plenićete svojim izgledom i harizmom.

Posao

Probudite snagu u sebi. Nemojte samo očekivati da vam drugi trase put kojima trebate da krenete. Vi ste veći borac nego što sebi želite da priznate. Novine su već nastupile, a vi tokom ove nedelje treba samo da ispravljate stare greške. Ova nedelja vam donosi rešenje, ali je takođe bitno da budete strpljivi što se tiče nekih koraka napred.

Novac

Rakovi mnogo ozbiljnije razmišljaju na temu novca. Finansije se polako stabilizuju. Manji novčani dobici vas očekuju tokom ove nedelje.

Zdravlje

Problemi sa stomakom. Srce i krvni pritiak trebate da kontrolišete.

Lav

Vi volite da preterujete, a tokom ove nedelje ta osobina će doći do izražaja. Potrudite se da imate jedan voćni dan u ovoj sedmici ili makar dad an započinjete pomorandžom ili grejpfrutom.

Ljubav

I dalje ćete biti stabilni, jaki i izdržljivi. Inat vas nagoni da dokažete osobi sa kojom ste bili u vezi da možete sasvim lepo da funkcionišete i bez nje. Na neki način ste veliki teret skinuli sa svojih leđa.Ipak niste izgubili poverenje u život i da tamo negde nečija duša slična vama čeka da se spojite. Mladi ovog znaka biće haotični nakon pogrešno izgovorenih reči. Neko iz bliže okoline nije ni malo pomogao da se razjasni nesporazum. Razočarani ste.

Posao

Ozbiljnije razmišljate o nekim promenama vezanim za posao. Partner će vam dosta pomoći. Zajedničkim snagama imate više šansi. Ne forsirajte sebe kada su novine u pitanju sada. Sudski procesi vam ne stoje na dobro, ali je moguće da neke reči, iskaz ili papir regulišete sada. Nije preporučljivo da žurite u poslu tokom ove sedmice. Veze sa inostranstvom su dobre. Održavajte ih i dalje.

Novac

Na početku nedelje priliv novca. Troškovi vas čekaju, a vi se potrudite da isplatite sve.

Zdravlje

Imunološki sistem, krvni pritisak, iscrpljenost.

Devica

Vaša orijentacija ka zdravj hrani je dobra. Neke Device ipak ne mogu da se suzdrže, pa se ove nedelje stress leči hranom. Korigujte svoje porive.

Ljubav

Iako vam je „sinulo“ ko vam remeti vašu vezu ,ipak ćete imati smetnje u komunikaciji sa partnerom. Ovo se naročito odnosi na Device prve dekade, srednjih godina. Ne zaboravite da ste kritičan period prevazišli. Bitno je da odmah razjasnite sa partnerom. Žene Device biće osetljivije nego inače. U sećanju im živi jedna emocija nikada zaboravljena. Moguć je glas koji će oživeti ljubav.

Posao

Potreban vam je odmor,ali obaveze ne dozvoljavaju da sebi priuštite malo poslovne pauze. Nagomilana unutrašnja energija i tenzija ometa vaše normalno funkcionisanje. Saradnici vam izlaze u susret. Nije iskorićavanje drugih u pitanju. Nema potrebe tako da gledate na nečiju pomoć.U ovom trenutku vam je zaista potrebna.

Novac

Imaćete puno novčanih transkacija. Uglavnom je to zbog posla i drugih. Sređujte papirologiju, ali se skoncentrišite na stare probleme. Neki novac može vam dobro doći na kraju radne nedelje.

Zdravlje

Zdravlje vam je uglavnom dobro. Napetost.

Vaga

Šlag, caramel krem, slatkiši generalno su više nego dobra zamena za nezadovoljstvo. Vi naginjete slatkom. Korigujte svoj poriv u ovoj sedmici. Povećaćete iscrpljenost organizma.

Ljubav

Ukoliko imate nekog koji vam je ugrejao srce,probudio strasti –ne oklevajte.Čeka vas jedan lep period.Ipak,treba vas upozoriti na neke sitnice koje vi nećete primetiti,ali zato vaša okolina hoće.Naime,velika je verovatnoća da postanete egocentrični i nepažljivi prema budućem partneru.Nisu isključeni ni sukobi.

Posao

Na poslu vam je napeto na početku radne nedelje. Užurbano je i van posla.Definitivno je nedelja gde vi ne znate gde ćete pre da stignete. Kao da ste u vlasti neke ogromne energije koju ne znate kako da kontrolišete. Vama se ipak nude velike i lepe mogućnosti. Dobro ih sagledajte, ne žurite sa zaključcima i reakcijama. Pomoć prijatelja kada je neka dokumentacija u pitanju.

Novac

Uglavnom će vam ova nedelja proći u troškovima kada je ova nedelja u pitanju. Ne ulazite u rizik kada su neke novčane transakcije u pitanju.

Zdravlje

Problemi sa leđima i kičmom.

Škorpija

Merkate šta ćete jesti. To je u suštini vaša osobina. Možete se ove nedelje opustiti dan-dva ali nikako više i preko toga.

Ljubav

Bilo šta kada osvajate morate napraviti prvo izbor svojih postupaka, a zatim složiti jedinstvo misli i osećanja.Posle toga do vas dopire odlučnost da idete do ispunjenje svojih želja. Danas vam se ispunjavaju želje. Harmoničan odnos u partnerstvu. Duboka osećanja su ostvarena. Bićete zadovoljni i optimistični. Pojedini ovog znaka će imati prinove u porodici, samim tim novine i osveženje u braku dolazi sa novim članom porodice.

Posao

Vaša potreba da se dokazujete na radnom mestu će malo napraviti zbrku u nekim odnosima sa kolegama. Nije pravi sukob u pitanju, ali neki problemi nastupaju bespotrebno. Svoje kalitete i znanje morate da plasirate na drugačiji način. U ovoj nedelji mogu da izostanu reči hvale od strane nadređenih, iako ste sve te pohvale zaslužili.

Novac

Finansijska situacija je kao ringišpil kada ste vi u pitanju. Bitno je da novac dolazi. Neko od bliskih vam traži pomoć tokom ove nedelje. Na vama je da dobro razmislite da li prihvatate ili ne.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom, stopalima. Moguća prehlada.

Strelac

Ćevapčići u somunu ili egzotično jelo vama je bitno da je interesantno, primamljivo i da je količinski mnogo. Greške se plaćaju. Problemi sa stomakom su prisutni. Izgleda da ćete tokom ove nedelje morati na dijetu.

Ljubav

Pripadnicima ovog vatrenog znaka se savetuje da se ne prepiru sa ukućanima, kolegama, a i partnerom.Vi ste strasni, impulsivni, časni ratnici-ne budite sada beskompromisni i tvrdoglavi-poslušajte savet prijatelja. Od partnera imate razumevanje, ali ste sada zaista preterali. Mnogi će biti zaintersovani za vas i vaš šarm. Slobodni ovog znaka biće obasuti zanimljivim predlozima i ljubavnim ponudama.

Posao

Zapleti i raspleti na polju posla su neminovni tokom ove nedelje.Osvetliće se neki problemi iz prošlosti. Mnogima će biti potrebno da shvate das u neke kolege bile loši saradnici. Nemojte da se zaletite kada je nov posao u pitanju, bilo da ste u radnom odnosu ili ne.

Novac

Novac je preoblematična stavka kod vas. Ni partner ne ide najbolje sada u finansijama. Pomoć u familiji, ako vam je potrebna.

Zdravlje

Bolovi u leđima. Pazite se povreda i preloma.

Jarac

Moguće da će vas povećani holesterol ili pritisak naterati na neke korekcije u ishrani. Tradicionalni izbor je vaš izbor. Pazite na količinu hrane, jer vas nervoza tera na to.

Ljubav

Vaša potreba za doterivanjem će se pojačati. Bićete privlačni za suprotni pol. Vaše emocije su veoma promenljive, ali i dobro kontrolisane. Ovih dana vi i vaš partner možete doći u sukob; vaše želje i njegove emocije će se razići. Oni koji imaju tajnu ljubavnu vezu neka budu oprezni u narednom periodu. Slobodnima jedna osoba ulazi u njihov život. Morate promeniti stare obrasce ponašanja i stabilizovati svoj odnos inače ćete u ljubavi proći kao što ste prolazili i ranije.

Posao

Započinje dinamičniji period. Biće vam potrebno više vremena kako bi završili započeto. Izbegavajte rizične poslovne ponude. Raščistite sve ono što vam ne odgovara u odnosu sa kolegama – reč je vaše najveće oružje. Bićete iznenađeni ponašanjem osobe sa kojom sarađujete. Usmerićete poslovnu energiju u željenom pravcu zato koristite intuiciju!

Novac

Novac pristiže. Nekome je potrebna vaša pomoć

Zdravlje

Cirkulacija, loša probava, iscrpljenost, problemi sa srcem.

Vodolija

Ne preskačite obroke. Greška je i što imate bičaj da grickate na brzinu. Idite kod nutricioniste.

Ljubav

Vaša životna filozofija se menja. Spontano ulazite u nonšalatnu fazu i razgovor sa jednom osobom će vam mnoge stvari rasvetliti. Bićete okupirani porodičnim problemima. Bićete željni ljubavi i pažnje. Pokušajte da izbegnete neku obmanu i pogledajte osobu do koje vam je stalo pravo u oči. Poznanstva koja ostvarujete u ovom periodu biće vam bitna za budućnost.

Posao

Vaši interesi i vaša akcija su usmereni na posao. U ovom periodu ćete imati puno poziva od strane prijatelja, a vama će zabava biti u drugom planu. Ovo su dani izazova i postoji mogućnost novog poznanstva koji je bitan za dalji vaš rad. U nekim trenucima neće vam tolerancija biti jača strana, pogotovu na radnom mestu. Međutim, taj trenutni zastoj kratko će trajati. Samopreispitivanje vam predstoji.

Novac

Budite oprezni pri novčanim transakcijama. Dobijate informaciju koja će uticati na vaše buduće planove.

Zdravlje

U boljoj ste formi na kraju nedelje. Pazite se u saobraćaju.

Ribe

Ukusnu i kvalitetnu hranu morate da imate na trpezi. Iscrpljeni ste, pa vas nervoza tera na povećanje količine hrane koju unsosite. Trudite se da šetate ili da vežbate.

Ljubav

Zatišje na ljubavnom polju koje je trajalo jedno kraće vreme najzad prestaje i vi preuzimate inicijativu. Donećete definitvnu odluku šta ćete sa partnerom, tj. u kom smeru će se vaša veza razvijati. Možete očekivati interesantan glas. Sve će biti po vašoj želji, ali budite pažljivi prema partneru i naučite da praštate. Slobodnima predstoje iznenađenja na ljubavnom planu.

Posao

Ulazite u novu radnu fazu, stvarajući sebi još više obaveza. Međutim, nećete biti imuni ni na poslovna zbivanja, kojih se tiču prošlosti. Biće prisutne faze prolazne nervoze. Vi, iz treće dekade, pazite se – neke tajne se mogu naglo otkriti. Sve to može uticati na dalji tok vašeg poslovanja ili rada. Saradnici i kolege nisu u potpunosti iskreni.

Novac

Imate nagle i dobe pomake u ovom polju. Malo će vas to osloboditi stresa. Nemojte nagle planove da pravite. Mnogi od vas će biti u bunilu gde pre novac da usmere.

Zdravlje

Problem sa plućima, stres i nervoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: