Nedeljni horoskop za period od 29.12.2014. - 04.01.2015.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2014.

00:00

Default images

Ovan

Skloni ste gojenju. Ipak, na prazničnom meniju mora da vam se nađe nešto konkretno, kao što je crveno meso i neki bogat sos. Kod vas je uvek moto “što je više to je bolje”.

Ljubav

Ovnovi se nalaze u periodu kada su njihova osećanja veoma napeta i nestalna. Razmišljate kako na bilo koji način da promenite vašu sadašnju emotivnu situaciju koja vam uopšte ne odgovara. Zasitili ste se stare veze, a nešto vas nagoni da i dalje prihvatate odnos u kome nema radosti, ljubavi i koji ne zadovoljava sve vaše potrebe. Osećate poriv i potrebu da sve promenite ali nemate snage za to. Vaša okolina naslućuje da vam nije baš sve po volji, ali izbegava da sa vama o tome razgovara. Podeljeni ste između snova i realnosti i ne tako harmonične situacije u ljubavi.

Posao

Ako su vam poslovi vezani za porodičnu firmu, imate dobre dogovore sa partnerom. Prepuste mu inicijativu. U dobroj je poslovnoj formi. Neki Ovnovi u ovom polju gube smisao za realno tokom ovih dana. To može dovesti do konfrontacije sa nekim kolegama naročito u drugoj polovini ove nedelje.

Novac

Što se tiče finansija, tu ne bi trebalo da bude većih problema, naprotiv , neke situacije vam pogoduju nakon 2.januara. Budite ipak oprezni, posebno ako imate potraživanja od strane prijatelja ili nekih članova porodice i familije.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju ova nedelja vam donosi glavobolju. Pluća su vam prilično osetljiva. Pazite se to može malo duže da potraje.

Bik

Porodica je za vas sve. Za vas je svaki praznik jedna prava magija. Na trpezi će biti za sve i svakoga. Mirna proslava i pun sto klasika u kulinarstvo. Zar to nije san na javi?

Ljubav

Početak ove nedelje donosi vam prijatan susret sa prijateljm koga niste videli odavno. Ne zna se ko će se više obradovati… Neke priče, podsećanja imaće dubljeg značenja, a vi ćete na prvu osetiti. Kako nedelja odmiče u ljubavi ćete i dalje tapkati u mesto. Tako će se samo činiti svima onima koji su oko vas, ali ne i vama… Ako ste u vezi, partner će biti očaran sa vama, a vaša nežnost i vedrina će mu prijati. Raspoloženi ste za ljubav. Pažnja ili nežnost će vam sada nedostajati.

Posao

Čini vam se da kasnite i kao da vam svaki uspeh izmiče iz ruku. Pod takvim utiskom bićete mnogo iznenađeni kada sa lakoćom rešite jedan bitan problem tokom sredine ove nedelje. Neke prilike nisu propuštene, samo ne možete da se snađete trenutno. Napor je prevelik, pa se potrudite da dobro rasporedite snagu.

Novac

Neplanirani veći izdatak se dešava oko 30.decembra. To će vas oneraspoložiti. Svedite račune, napravite spiskove potrebnog i nepotrebnog. Isplanirajte prihode i rashode.

Zdravlje

Žene ovog znaka treba da se obrate ginekologu radi kontrole. Ovih dana provodite previše vremena u zatvorenom prostoru što može da vam naškodi.

Blizanci

Malo neobičnog mora da začini svako slavlje i prazničnu trpezu iako ste u suštini ljubitelj porodice i klasika. Varijante švedskog stola ali na gala način je savršen praznični meni za vas.

Ljubav

Blizancima je ovo jedna mirnija nedelja. Sada vam je odmor preko potreban, pa isplanirajte kada možete sebi priuštiti makar par dana. Važnija događanja na ljubavnom planu očekuju vas kroz par meseci, a ovo vreme iskoristite da se odmorite ili malo zabavite. Oni koji su već u vezi, biće u ovom perodu zaista zaljubljeni. Svaki susret biće uzbudljiv i to će biti ono što će vam davati snagu za ostale stvari. Ništa neće moći da naruši ljubav , a zadovoljstvo i sreća će se na vama zaista videti.

Posao

Iako sada osećate umor i nervozu treba da znate da imate dovoljno snage da sprovedete u delo sve što ste zamislili. U svakom slučaju se trudite. Maltene do kraja ove sedmice neće ići sve kako treba, ali će vaša upornost doći do izražaja. Nije povoljno vreme za sudske procese, papirologiju koja je vezana za pravo i polotički sistem. Blizanci koji su u poslu sa Strelcem imaće nesuglasice koji mogu da prerastu u veći sukob.

Novac

Trenutno finansijska situacija vas stavlja na muke, mada nemate previše razloga da brinete.

Zdravlje

Ne propustite da odete kod oftamologa. Već duže vreme se žalite na probleme sa očima.

Rak

Evociranje scena iz detinjstva. Mirisi koji podsećaju na bakinu i maminu kuhinju. Pazite da ne preterate sa starim pričama. Gostima možda neće biti zanimljivo, ali svakako će biti interesantno ono što ste ponudili na prazničnoj trpezi. I to ne samo interesantno, već nebeski ukusno.

Ljubav

Rakovi koje se nalaze u dugoj i stalnoj vezi proći će kroz jedan period nezadovoljstva i zasićenja. Nećete dopustiti da razgovorom rešite to nezadovoljstvo. Osećate da grešite ali se tvrdoglavo držite svog nepristupačnog stava. Oni slobodni iz ovog znaka žele malo da se primire i odmore od silnih uzbuđenja. Isključiće se od sveta i uživati u tišini i udobnosti svoje sobe na početku ove nedelje.

Posao

Posao i obaveze vam dođu kao spas, ali se i na tom polju osećate napeto. Ali tu i imate rezultata i nekako će vam u određenim trenucima to biti satisfakcija. Manje tenzije sredinom nedelje samo će vam otvoriti oči po pitanju jedne osobe. Rakovi kojima je posao vezan za trgovinu neka informacija može da im otvori nove mogućnosti i bolji priliv novca u budućnosti.

Novac

Neke promene su ispred vas, a vi kujete planove za neku bližu budućnost. Finansijski ne stojite dobro, ali sve je to prolazno,sve ćete rešiti u svoju korist.

Zdravlje

Pogoršano zdravsteno stanje uticaće na tempo i dešavanja na drugim poljima. Prvo proverite svoje rezultate da biste bili mirniji i psihički i fizički, pa zatim „navalite“ na ono što ste planirali da uradite u svom ličnom životu.

Lav

Gala u svakom smislu, sa začinjenom egzotikom, ali u neobaveznom stilu. Oduševićete goste, a i sebe i tokom ovih praznka. Neobična jela, sjajno dekorisana i eto to je pun pogodak.

Ljubav

Neki Lavovi biće vedri na poćetku sedmice, dok ostali imaju promena osećanja i raspoloženja kao da se nalaze na ringišpilu. Ljubav stavaljate u prvi plan, barem oni iz prve dekade. Razgovor sa voljenom osobom koji je tekao u pozitivnom smeru doneće još više mira i harmonije. Partner je srećan što svaka njegova misao nalazi odobravanje kod vas. Postoji mala mogućnost jednog zanimljivog susreta ( naravno ako spadate u slobodne ) zato izađite negde. Oni iz treće dekade su nestrpljivi iako znaju da događaji ne zavise od njihove volje i akcije.

Posao

Vredni ste i željni da sve završite na vreme, mada će vas malo usporavati sitni problemi koji će izbijati jedan za drugim. Ništa nije nerešivo, ali ne možete da podnesete da se to baš danas dešava kada vi hoćete da sve završite odmah i sada.

Novac

Pomak u polju novca. Taman kada pomislite da će vam za nešto nedostajati, vama odjednom odnekud stigne uplata ili pomoć vaših.

Zdravlje

Optimistični ste, ali ne treba da budete nemarni kada je zdravlje u pitanju. Bilo bi dobro da proverite kompletnu krvnu sliku i urin.

Devica

Raznovrsni i pravilno raspoređeni obroci su osnova. Vitalnost i dobro zravlje dolazi i od vaše disciplinovanosti. Vi uživate o čitanju knjiga o zdravlju i pravilnoj ishrani, a što je najvažnije vi sve sa zadovoljstvom primenite. Redovno partite i sve novine na internetu kada je ova tema u pitanju.

Ljubav

Device i koje su u braku provode mirne trenutke sa svojom porodicom i partnerom. Sve nesuglasice su ostavljene iza vas i sada dišite punim plućima. Pažnja i nežnost je obostrana. Planovi mogu da budu konkretniji a realizacije još brže jer se vas dvoje slažete po pitanju svakog segmenta vašeg života. Oni koji nisu u vezi ili braku imaće sitna nezadovoljstva koja se lako prevazilaze što ćete i uraditi. Imate želju da nešto promenite, da prekinete sve odnose koji vas opterećuju i koja vas sputavaju.

Posao

Nepredviđene teškoće, jaki izazovi i nesporazumi na polju posla tokom ove sedmice. Neki od vas će se upustiti u trku za boljim radnim mestom. Pojedini će već praviti planove o nadogradnji obrazovanja, mogućih kurseva i seminara. Vama ne nedostaje samodisciplina, ali ste se malo pogubili u nekim željenim stvarima. U poslu se možete osloniti na osobu u znaku Ovna.

Novac

Problemi sa računom je samo vidljiva posledica jednog lošeg perioda kada je novac u pitanju. Na ovom planu ipak ima boljitak. Planove koje ste imali po pitanju ulaganja novca ili štednje morate da odložite.

Zdravlje

Dobar vam je imunološki sistem, pa ćete lako da prebrodite ovaj period. Moguć problem sa nogama i stopalima.

Vaga

Kvalitetna ishrana vama povećava energiju i daruje vam snagu. Unos vitamina i minerala tokom ovih hladnih dana je više nego neophodno.

Ljubav

Za vas je harmonija način života i svaka i najmanja narušena ravnoteža može mnogo da vam šteti. Vaš odnos izgleda kao da je narušen. Partner vrši pritisak na vas zbog nebitnih stvari. Vašeg partnera je teško ubediti u suprotno. Imate osećaj kao da se neke scene i situacije ponavljaju. Ukoliko spadate u slobodne ovog znaka, očekuju vas zanimljiva poznanstva. Očekuje vas glas od osobe iz prošlosti. Došlo je vreme da se iznese na svetlo dana ono što vas je nekada pritiskalo u prethodnoj vezi.

Posao

Osećate se sposobnim za bilo koji posao. Sve će vam se činiti lakim i dostupnim. Ništa vam neće biti teško da uradite. Ipak, morate da pazite da se ne preopteretite. Ne mešajte posao i ljubav pogotovu ako ste u braku. Neke Vage će iči čak dotle da brzopleto prekinu saradnju sa nekim osobama koje su im bitne za novine koje već izvesno vreme planiraju na polju posla.

Novac

Nemate potrebe da se previše sekirate. Već ste ušli u period kada su loši uticaji popustili. Manji dobitak već početkom januara.

Zdravlje

Lako možete dobiti glavobolju i povišeni krvni pritisak tokom ove sedmice.

Škorpija

Selektivni u svemu, uvek traže nešto posebno, pa će se I sada pozabaviti pitanjem kako i šta ponuditi na prazničnoj trpezi. Kao I uvek uspećete da oduševite, ali po običaju više druge nego sebe. Ne uvlačite u novu godinu taj osećaj nezadovoljstva.

Ljubav

Neko pokušava da vas podseti na vaše vedre poglede na svet. Svaka reč će zaroniti u dubine vaše duše i povratiti vam energiju koja je počela da se gubi. Nepristupačni ste prema familiji, porodici ali sa velikim razlogom, a još više zbunjeni kako se oni tvrdoglavo drže neke priče koja je sada nebitna. Dobro se prilagođavate situaciji i krećete da rešavate pitanja koja su stajala otvorena ali nedovršena u ljubavnom polju. Podarite partneru pažnju i podršku, potrebno mu je kao dokaz vaše ljubavi i posvećenosti. Uspostavićete prijateljske odnose sa bližom okolinom koji će više ličiti na primorani harmoničan odnos.

Posao

Spajaš krajeve i početke u polju posla u ovom periodu, ali ti nedostaje iskričavost i dodatna spontanost u razmišljanjima. Opusti se. Objektivno imaš snage i istrajnosti za sve što ti može probudite tvoju pažnju ili ti se nametne. Nepoverenje u vlastite sposobnosti izvesnost mogućnosti za sve, ovih dana, kada si ti u pitanju – prava šteta.. Naprosto, možeš i može ti se – sve. Uslov je da se toga prihvatiš.

Novac

Nije u pitanju da li ćeš se trošiti na minornim ili efemernim stvarima. Bitno je da je novac tu i da ga ima u dovoljnim količinama tokom prazničnih dana.

Zdravlje

I dalje se nastavljaju hronični porblemi sa reumatizmom, posebno sa malim, sitnim zglobovima šaka.

Strelac

Vatreno, jarko, na neki način i blještavo. Sve to je deo vaše praznične scene. I kod vs je bitno da bude jednostavno ali sa ukusom i na gala način spremljeno i postavljeno. Uglavnom strana jela će naći put do novih pobornika kada im ih predstavite na vaš način.

Ljubav

Vi ste boem i sanjar i osoba jakih impresija. Kod vas su ljubav i snaga skriveni. Ljubav rođenih u trećoj dekadi u ovom periodu će biti napadnuta od strane nekih zavidnih ljudi. Osetićete mržnju i hladnoću. Rođeni u prvoj i drugoj dekadi biće u nešto povoljnijoj situaciji. Rođeni u drugoj dekadi će se ipak približiti osobi za koju misle daje ljubav njihovog života i koja je došla da preokrene njihov život. Retko greše u proceni ljudi zahvaljujući svojoj intuiciji, ali su ovog puta zaslepljeni svojom potrebom da posle dužeg vremena osete čari prave ljubavi. Nakratko možete dostići ono željeno, ali se kasnije možete osetitit prevarenom ili razočaranom.

Posao

Uticaji astroloških aspekata što se poslovnog života tiče su takvi da ne bi trebalo da se posebno razmišljaš o izvesnosti bilo kog poduhvata. Sve ti je dato , kao na tacni. Potrebno je da se samo poslužiš. A to, ipak ne zavisi od ikog drugog, do tebe. Pa izvoli! Nervoza i svadljivost i stalno oponiranje sa jednim kolegom ničemu ne vodi.

Novac

Kao da je presušio izvor – tako se osećaš kada je ovo polje u pitanju. Ovo je samo za nauk za neke druge dane.

Zdravlje

Pazite se akutnih respiratornih infekcija tokom ovog perioda. Morate pravilno da držite kičmeni stub.

Jarac

Oduševićete goste pokazujući svoje kulinarsko umeće. Vaš perfekcionizam uvek dolazi do izražaja kao I dobar ukus koji imate na pretek.

Ljubav

Vaša sumnjičavost, realizam i dominacija razuma nad voljom i osećanjima čuvaju vas od prenagljenih postupaka , ali je vreme da nešto radikalno sada zaista i učinite. Sada je vreme da iskoristite nalet snage i pozitivne energije. Partner Jarčevima iz druge dekade je zbunjen njihovim stavom jer niste određeni a pritom mnogo zahtevate.

Posao

Snage imaš za sve. I za sve veliko ili važno, i za rasipanje, poklanjanje. Stoga je potrebno da se u ovom periodu ne zatrpaš sitnim obavezama. Time ćeš, na najbolji mogući način, da iskoristiš konstruktivno ovaj period. Tvoje sputavanje i odustajanje nije svojstveno tebi. Stani i razmisli. Samo sa sebi ravnima ne bi trebalo da prihvatiš sudar na brvnu.

Novac

Izgleda da je sigurniji nova cod dodatnih poslova. Pazite koliko trošite ovih dana. Trebaće vam. Neki dobitak će da kasni.

Zdravlje

Pazite da ne dobijete ozbiljne komplikacije na zdravstvenom planu. To bi bila samo vaša nemarnost.

Vodolija

Porodične fotografije koje ćete sa ponosom pokazivati. Naravno na većini tih fotografija je vaš praznični sto sa raznovrsnim đakonijama.Sa ponosom ćete ih pokazivati, a oni koji treba da komentarišu, komentarisaće.

Ljubav

Ni pred kakvim izgovorom ne smeš da ustukneš pred ljubavno otvaranjem i predavanjem voljenoj osobi. Poželjno je da vaši odnosi i u ostalom periodu budu bez uobičajnih kočnica. Ti ćeš iz toga dobiti više no što sanjaš. Baš sa voljenom osobom imaš šansu da sebe sagledaš u pravom svetlu i stekneš predstavu koliko ti se maska zalepila za lice.

Posao

Kako je za najveći broj nas, običnih smrtnika, današnji posao broj jedan – preživljavanje, tu si u prednosti u odnosu na sve ostale. Ovo je period kada usmeravaš svoju mentalnu snagu na planove i želje. Imaćeš sreće kroz savršeno izbalansirano vreme i događaje koji su ti u datom trenutku potrebni. Nemoj da se navodiš mislima „popusti da bi pobedio“. Ovde je potrebna tvoja strpljivost i metodičnost.

Novac

Na finansijskom planu mnogo nervoze i napetosti. Trend presipanja iz šupljeg u prazno se i dalje nastavlja.

Zdravlje

Prisutna je depresija, ali fizičko telo je u redu. Potreban mu je samo zdrav režim sna i ishrane.

Ribe

Uvek razmišljate da se dobro dobrim vraća. Svu pažnju ćete svojim pokazati na jedan delikatan, tih i pre svega zanimljiv način, a to ovih dana možete učiniti divnom prazničnom trpezom. Dobro osmišljeno i egzotično.

Ljubav

Ono što je skriveno vam je više nego privlačno sada, ali bi isto tako da izađe na svetlost dana i da povuče mnoge sukobe. Oni iz druge i treće dekade su popustljivi preko mere. Izvanredni odnosi sa voljenom osobom donose ti puno radosti i daju ti potrebnu emotivnu sigurnost. Zato se previše i ne uzbuđuj zbog svega ostalog što ti ne prija u tvom okruženju. Tek će biti prilika da vašu vezu učvrstite i uznapredite

Posao

U susretima sa saradnicima možeš da računaš na uspeh. Ali, to važi samo za ovaj period. Tvoja očigledna dominacija u odnosu na druge ide čak dotle da možeš vrlo precizno da planiraš kada ćeš nekoga da pripaziš, a kada da ga pritegneš. Pomažući jednom kolegi činiš pravu investiciju za budućnost. Sve uloženo u njega, višestruko će ti se vratiti.

Novac

Promašili ste u proceni, ali opet nećete ostati praznih šaka i džepova tokom ovih dana. Ipak su ovo dani praznika, a vi niste sami, iako se već duže vreme tako osećate.

Zdravlje

Preduzmite mere prevencije i pregledajte kompletnu krvnu sliku. Imunološki sistem je u padu.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: