Nedeljni horoskop za period od 24.11. - 30.11.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

00:00

Default images

Ovan

Zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost u mnogim slučajevima mogu da pomognu više od bilo kog leka.

Ljubav

Emotivna kriza, ako se tako može nazvati ova situacija koju trpite i koja obiluje stresovima zbog nesuglasica i razdvojenosti, neće se bitno izmeniti. Osoba koju smatrate svojim sudbinskim izborom pravi čudne poteze i kao da vas uopšte ne razume. To će vas duboko povrediti i naterati da se povučete na izvesno vreme. Inicijativa da se stvari izglade i razjasne doći će od strane partnera, mada je moguća opet jedna svađa koja će još više probuditi jaz ćutanja i uzajamnog durenja. Zastanite malo, preispitajte svoje postupke i motive i uvidećete da je vaša silovitost, beskrompomisnost i potreba da upravljate svakom situacijom umnogome izazvala otpor i povlačenje sa druge strane. Za srećan odnos nije dovoljna samo divlja strast i duboka odanost, što vi nesumnjivo nudite. Potrebna je umetnost komunikacije, a to se uči. Zato, smanjite pritisak, budite tolerantniji, i mekši, dozvolite sebi da ponekad ne budete u pravu, i razgovarajte.

Posao

Dragi Ovnovi,vaš šarm i harizma danas privlači mnoge. Izazovi su ispred vas na polju posla. Zastanite za trenutak,ne delajte impulsivno. Možda će vaš nastup neko pogrešno shvatiti. Merila vrednosti nisu svima iste. Zainteresovana osoba je inspirisana ponuđenim i nudi vam sreću. Na vama je odabir. Ovim potezom možete izaći iz lavirinta loših dešavanja koje imate u poslednje vreme na polju posla.

Novac

Vrlo brzo ćete se vratiti u staru formu. Novčani problemi su u toku, a vi ne prenagljujte sa novim velikim kupovinama.

Zdravlje

Ove nedelje možete imati probleme sa krvnim pritiskom. Savetuje se odlazak lekaru. Moguća visoka temperatura koja se naglo pojavljuje, a isto tako i gubi.

Bik

Nekada je dovoljna samo mala izmena u vrsti hrane koju koristimo ili u načinu njene pripreme, da se kod gojaznih osoba smanji telesna težina, a kod zdravih održava, čime se smanjuje rizik za pojavu mnogih bolesti, kao što su bolesti srca i krvnih sudova i dijabetes.

Ljubav

Ženama rođenim u ovom znaku naredni period neće doneti ništa novo na emotivnom planu, osim par neinteresantnih ponuda. Vas to neće mnogo razočarati jer vas samoća ispunjava daleko više nego zajedništvo sa pogrešnim čovekom. Osim toga vaša interesovanja su brojna, a krug prijatelja širok da nepostojeći ljubavnik i ne ostavlja upadljivu prazninu. Muškarce očekuje nešto više uzbuđenja. Škorpija koja je nedavno ušetala u njihov život napraviće blagu pometnju. Vi ćete poželeti da se ludo zaljubite, ali na tome ćete se i zaustaviti. Trenutno. Za vašu informaciju ta ista gospođica vas neće tek tako pustiti da odlepršate. Zapravo sve je pod kontrolom. I to vaše premišljanje je deo njenog tajnog plana. Tek da vam sačuva omiljeni imidž teško dostupnog i da sve izgleda što spontanije. Pa, srećno.

Posao

Naredni period biće obeležen velikim idejama,ali pomalo nerealnim.Možete se osećati pomalo „zarobljeno“ u prethodnim planovima vezanim za posao,jer vas nečije reči podsećaju na njih.Na vidiku je jedno lepo prijateljstvo kroz nov posao koji vam se nudi. Ne kvarite to bezrazložnim strahom.

Novac

Malo se pokrećete na ovom polju tokom ove nedelje. Ne može se reći da ste u potpunosti zadovoljni, ali kada vi pa jeste kada je novac u pitanju. Uvek vam je potrebna dodatna sigurnost.

Zdravlje

Prehlade, stomačni problemi.

Blizanci

Savet: Jedite često, malo, uvek na istom mestu, polako, i izbegavajte restorane brze hrane.

Ljubav

Blizancima koji imaju porodicu savet je da se više okrenu deci naročito ako su ova u školskom uzrastu, jer će im biti potrebna podrška i ohrabrenje. Ostali će ovog meseca biti u iskušenju da uđu u vezu koja bi ih mogla kompromitovati na izvestan način. Tu osobu koja će vas zaintrigirati, znate sa radnog mesta, a u bliži kontakt dovešće vas zajednički prijatelj. Nesumnjivo je da ćete oboje osetiti snažan fluid i želju da to prijatno veče preraste u nešto više, ali ne prenagljujte. I usput, proverite njegovo ( njeno ) bračno stanje. Verovatno ćete posle toga izgubiti želju.

Posao

Vaše fantazije stvaraju konfuziju u vašoj glavi. Žudite za još više akcije. Budite spremni na to da će kolege i saradnici iskazati svoje nezadovoljstvo. Vi, koji spadate u grupu nezaposlenih imajte poverenje u sebe.Čekaju vas interesantni dani i dobre informacije kada sun ovine na ovom polju u pitanju. .Neko je spreman da vam pomogne.

Novac

Nedelja gde presipate iz “šupljeg u prazno” i to većina vas iz ovog znaka. Izbegnite ulaganja ili besmislene kupovine tokom ove nedelje. Niste sposobni za donošenje brzih odluka kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Nesanica i glavobolja.

Rak

Veliki ste emotivci i stres lečite prežderavanjem. Preporučuje im se da jedu ribu, plodove mora, grožđe i sokove od povrća, a da izbegavaju šećer, kolače, beli hleb i pivo.

Ljubav

Nemojte se pretvarati da budete neko ko niste.Budite u kontaktu sa vašim potrebama i osećanjima,tako ćete stvoriti povezanost između vas i partnera.Vaš odnos poprima notu zrelosti i dubokog razumevanja.Sa druge strane predstavnici znaka Raka koji su slobodni moraju da stabilizuju svoj um.Neko vas nije razumeo šta ste želeli.Primenite savete koje delite drugima,na sebi. Zauzeti će imati prilike da iznesu svoje mišljenje slobodno i oslobađajuće.Partner je uz vas.Vreme će pokazati da ste dobru odluku doneli.

Posao

Dajte jednaku težinu vašim i potrebama saradnika ,samo napravite prioritete.Očekuje vas kreiranje zajedničkih planova koji će se realizovati u bliskoj budućnosti. Sumnjičavost i nemir ne možete totalno izbeći jer je to deo vašeg karaktera. Odnos sa kolegama može na početku nedelje proći dobro ukoliko svoju potrebu za dramom držite pod kontrolom.Zajadničkim snagama možete prevazići svaku prepreku na putu.Vaša oštra,intuitivna inteligencija će vas usmeriti.

Novac

Nedoumice,čekanja,promene-sve su to delići prošlih događaja.Lekcije su naučene,teoriju treba pretvoriti u praksu.Ne gubite vreme razmišljajući kako ćete ostvariti.Prvi je korak najvažniji.Napravite ga.

Zdravlje

Problemi sa nogama, žuč. Jaki talasi nervoze.

Lav

Naučite da kontrolišete raspoloženje. Sport će vam u tome pomoći. Počnite od ove nedelje. Preporučuje vam se raznolika ishrana, a naročito povrće bogato gvožđem (spanać, brokoli, cvekla), a od voća grožđe, kokos.

Ljubav

Uvek raspoloženi za romansu, Lavovi će ovih dana biti zadovoljeni. Ljubavne stvari već izvesno vreme idu traljavo, draga osoba vam izmiče, okleva, drži vas u nedoumici, a vaša čežnja raste. Ali i u tim mukama došao je kraj. Susret koji će razjasniti sva razmimoilaženja i sumnje očekuje vas u narednom periodu. Stvari će nadalje ići glatko. Ljubav cveta, posvećeni ste jedno drugom, ali u toj zajedničkoj sreći malo izolacije od bliskih prijatelja. Izgleda da ćete sebično uživati u partneru ne dozvoljavajući mu da nijedan trenutak, ili misao, posveti nekom drugom. S obzirom da na ovu sreću čekate dugo i strpljivo ne može vam se zameriti. Ipak ukoliko vam je draga osoba Blizanac, Strelac ili Vodolija ne preterujte, može se završiti pre nego što je gotovo i počelo. Naime, kalustofobični su, i sve što liči na kavez ( ma bio on i zlatan ) nagnuće na beg.

Posao

Postoji neka napetost u vazduhu.Stvari bi mogle postati mnogo više eksplozivne,zato se uzdržite i ne budite impulsivni. Kolege će se takođe ustručavati.Neke već izgovorene reči su nametnule osećaj nesigurnosti. Ne gubite onaj vaš čuveni optimizam i entuzijazam. Ova nedelje može vam napraviti dobar temelj za dalje. Komunikacija i trgovina vam idu na ruku tokom ove nedelje.

Novac

Čini se kao da imate nezaježljiv apetit na ovom polju, ali definitvno su vam planovi veliki pa i potrebe povećane. Dogovori oko dodatnog posla mogu da povećaju priliv novca.

Zdravlje

Vaša akumulirana energija je na izmaku. Uglavnom ste nervozni i napeti. Problemi sa zubima.

Devica

Imate lenj i osetljiv sistem za varenje, zbog čega vam se preporučuje lagana ishrana. Kao perfekcionista pridaje veliku pažnju zdravoj ishrani, pa izbegava kafu, alkohol i slatkiše

Ljubav

Oni koji su sami neka prihvate izlazak,bez obzira što niste osetili onaj magnetizam koji je vama potreban u ljubavnom odnosu.Komunikacija možda neće biti po vašoj volji,ali ipak vam ljubav otvara vrata,a to će upravo pokazati dani koji dolaze.Ukoliko ste zauzeti trenutna situacija između vas i partnera nije vam po meri.Već duži period znate da bude zahtevni što doprinosi da se partner polako udaljava emotivno,ali i mentalno od vas.Dobro razmislite o narednim potezima.Nećete uvek izaći kao pobednik.

Posao

Problemi koji vas očekuju na neki način će vas transformisati. Bukvalno ste zaokupljeni kako da izađete iz začaranog kruga. Neka neslaganja na polju posla doprinose dodatno vašoj hatoičnoj energiji i čini je još haotičnijom. Neke kolege se udaljavaju od vas. Šire se neke glasine koje ne odgovaraju vašoj reputaciji. Pazite da vaše ćutanje ne izazove kontraefekat.

Novac

Vaša finansijska situacije nije tako sjajna. Pripazite na odliv novca da ne ostanete praznih džepova. Manji novčani dobitak vas očekuje sredinom ove nedelje.

Zdravlje

Pojačana potreba za kretanjem. Problemi sa povećanom kiselinom, gastritis.

Vaga

Za vas je ključna reč "ravnoteža", pa bi sprovođenje isključivo proteinske dijete bilo ravno katastrofi. Jedite od svega po malo, ali umereno.

Ljubav

Za znak koji je mentalan i siromašan strašću kakav je vaš ovo je sasvim zadovoljavajuće. Ne propuštajte izložbe i dobra predavanja. Neobično će vam prijati u ovom periodu jer će odagnuti depresiju koja vam se obično javlja s vremena na vreme. Što manje vremena provodite u kući. Takođe, javite se prijateljima za koje već dugo nemate vremena, odgovorite na pristigle mailove i posetite bliže rođake koji su vas se uželeli.

Posao

Posevetite vreme sebi i svojim poslovnim planovima !Potrebna je rekonstrukcija vašeg poslovnog života.Neke greške prošlosti mogu da se vraćaju ovih dana.Bitni dani na početku nedelje da sa poslovnim saradnicima i nadređenima razrešite neke nedoumice. Imate šanse da unapredite svoj poslovni život.Prilike za upoznavanjem novih interesantnih ljudi je u narednom period su velike.

Novac

Vaša finansijska situacija oscilira još uvek, mada ova nedelje donosi poveće dobitke, ali su više u najavi novine koje tako jako želite da vam se plasiraju, jer automatski ćete imati sigurnost kada je ovo polje u pitanju.

Zdravlje

Vage upravljaju funkciojom bubrega, a sekundarno mokraćnim kanalima i bešikom. Pripazite se ove nedelje po pitanju navedenog.

Škorpija

Fanatične po prirodi, idu iz krajnosti u krajnost na svim poljima. Kada je ishrana u pitanju Ili gladuju ili se prejedaju. Ako odluče da drže dijetu, u tome će i istrajati, ali im treba dopustiti nekoliko slatkih grehova.

Ljubav

Imate velika očekivanja i planove,ali ste nesigurni kako se osoba koja vam se dopada oseća.Sa druge strane niste raščistili sa jednim odnosom koji se sa vremena na vreme obnavlja.Nemojte da dozvolite da vam obe osobe odu,svaka svojim putem i da vi ostanete sami.Potrebno je samo malo više truda,kao i iskrenosti,prvo prema sebi.Neuspesi na drugim poljima skreću vam pažnju od emotivnh događaja,ali možete doživeti i krah u okviru emotitivnog polja,ako čekate.

Posao

Problemi koje ste imali na poslovnom planu polako se stabilizuju. Sve što vam se događa vas transformiše I menja I ponekada I vas same iznenađuje koliko su to krupne promene. Gazite koracima uspeha, a mnogo što šta možete zahvaliti vašoj upornosti. Nemojte da pravite nagle pokrete kada je jedno poslovno partnerstvo u pitanju. Ta osoba vam je još uvek potrebna.

Novac

Kada pomislite na novac odmah vas zapuhne talas nervoze. Prilivi stižu, ali kada stavite na papir koliki su odlivi novca, odmah vam nije dobro. U ovoj nedelji isplatite sve račune.

Zdravlje

Zdravlje nije baš na visini. U ovoj nedelji su mogući urinološki problemi. Moguće virusne infekcije.

Strelac

Idealna hrana za Strelca je voće bogato vitaminom C, paradajz i mnogo crnog i belog luka. Dijetalni jelovnik mora da sadrži energetski bogate namirnice, a recepti treba da budu što jednostavniji.

Ljubav

Kada je reč o odlukama prolazite kroz različite faze raspoloženja.Prija vam nečija pažnja i usađuje vam nova emotivna maštanja.Trudite se da ostanete mirni pred novim izazovom.Sudbina vas možda stavlja na ispit.Dajte sebi još neki dan da donosete ispravnu odluku.Možda su ove “emotivne varnice” prolazna faza. Razumevanje emocija više ćete ispoljiti savetovanjem drugih,dok ste vi izgubljeni u sumnjičavosti u istinitost nečijih osećanja.Da biste bili sigurni stavljate određenu osobu na ispit,ali ne preterujte.

Posao

Čime god da se bavite, vi lično u ovom period posepšujete svoje dobre ili loše pozicije. Pazite da vas neko ne prevari kada je reč o nekim bitnim informacijama za vas. Nezaposlenima sledi bitan glas, mada ćete i dalje biti na čekanju kada je početak posla u pitanju. Oni koji se bave ekonomijom ili pravom imaće malo burniju nedelju. Moguće su nesuglasice sa saradnicima.

Novac

Očekivani priliv stiže, ali vi svakako niste u potpunosti zadovoljni. Sledi vam nedelje kada ćete gledati da nađete neki dodatni izvor novca.

Zdravlje

Aktivni ste, ali vam je trenutno oslabljen imunološki sistem. Tokom ove nedelje postoji opasnost od povišenog krvnog pritiska.

Jarac

Hrana im nije naročito važna, a imaju i brz i pravilan metabolizam, pa uglavnom nisu gojazni, osim tokom stresnog perioda kada utehu traže u hrani, a taj stresan period je upravo ovaj, posebno za predstavnike druge dekade.

Ljubav

Dok se vi dvoumite šta dalje,osoba koja vas zanima može da ode.Preporučljivo je da imate pozitivan pristup i da se prepustite,makar da pokušate.Neka vaša pravila i principi mogu vas jednog dana koštati kvalitetnog odnosa.Uskladite ih sa osećanjima.Kod zauzetih Jarčeva, partner vuče pogrešne poteze,a vi nemate hrabrosti da glasno kažete šta vam ili ko vam smeta. Oni koji su bez partnera,vreme je da nađu srodnu dušu.Trenutno pokušavate da spoznate da li neko može da vam uzdrma osećanja.Nekome iz vaše neposredne blizine je neophodno malo više samopouzdanja da vam se približi.Između vas bi se mogla desiti interesantna veza,puna uzbuđena.

Posao

Kašnjenje, stagnacije, otezanje, problemi… Ovo je opis početka i ove nedelje. Potrudite se da se ne nervirate, jer time ništa ne postižete. Usepćete da prebrodite i ovo razdoblje kao što ste i neka druga. Pazite da vaša nestrpljivost ne utiče na sve što vas očekuje, jer možete da poremtite dobre dogovore. Neka prijatna iznenađenja na kraju ove nedelje. Nemojte naglas govoriti svoje mišljenje. Nije vreme, a neki bitni ljudi bi vas mogli pogrešno shvatiti.

Novac

Možete očekivati veći priliv novčanih sredstava tokom ove nedelje, posebo na kraju. Transakcije će se uglavnom odvijati bez većih problema.

Zdravlje

Problemi sa limfnim sistemom i funkcijom endokrinih žlezda, a mogući su problemi sa disajnim putavima.

Vodolija

Ovo je znak koji iz dosade voli više da pojede i da popije. Savet zvezda je da uposlite mozak, rešavajte intelektualne zagonetke i oteraćete osećaj gladi.

Ljubav

Vodolije obično nisu sumnjičave prema svojim partnerima, ali ovog meseca imaće razloga za takvo ponašanje. Osoba sa kojom ste u vezi dovešće vas u situaciju da se osećate glupo i poniženo. Iako flert može da bude krajnje bezazlen, ponekada jednostavno prelazi granicu dobrog ukusa čega ćete i vi biti svedok u skorije vreme. Ukoliko nije nevešta osveta za vaše „stare grehe“, stvar može biti prilično delikatna. Da li ćete to ignorisati ili insistirati na objašnjenju, na vama je da odlučite.

Posao

Kolega će na početku nedelje biti neiskren prema vama.Bićete malo zatečeni.Uzdržavaćete se da ne ponavljate strare greške i da ne napadate odmah i sada. Možda propuštate nešto-gledajte i iz tog ugla. Dobro procenite situaciju i ne gubite nešto vredno što imate. Na kraju nedelje moguć kratak put koji će još više produbiti vaše poslovne planove i stvoriti jednu dobru uvertiru za dalje kada je vaša karijera u pitanju. Pazite se samo starih grešaka.

Novac

Oscilacije i dalje na ovom polju.Neki dobitak izostaje ili niste zadovoljni istim. To vas neće omesti da tražite načina da poboljšate svoj status.

Zdravlje

Žuč će biti osetljiva. Mogući problemi sa kičmom.

Ribe

Za vas idealna dijeta podrazumeva unos barem tri litre tečnosti dnevno. Treba da pijete biljne čajeve, vodu ili limunadu i imate pet obroka. Ko se pridržava navedenog biće zadovoljan stanjem tela i duha.

Ljubav

Jedan od roditelja vam se može razboleti pa ne prelazite olako preko prvih simptoma koji se jave, nego konsultujte lekara. Ribe koji su inače dobri plivači u nemirnim ljubavnim vodama vešto će zavesti osobu koja im se dugo dopada i mada će želeti da to neko vreme zadrže u tajnosti, u narednih par nedelja veza će se obelodaniti. Iako će početak biti sjajan, nemojte trijumfovati prerano, tek osvojenu dragu ( dragog ) neće biti lako zadržati, naročito ako je u znaku Lava. Smislite nešto pametnije od vaše omiljene igre „naivna žrtva“. To bi imalo suprotan efekat.

Posao

Poželite u nekim trenucima da imate predah i da budete sami.Potrudite se da sagledate svoj poslovni život bez opterećenja. Pesimizam utiče na vaše mentalno stanje.Misli opterećuju,zaustavite ih.Ukoliko ne postoji ništa adekvatno u vašem poslovnom životu, sačekajte. Ni ova nedelja nije sjajna, ali ćete barem imati prave informacije kako i šta dalje.

Novac

Pomoć stiže, ali i vi sami se borite da ne doživite totalni krah kada je ovo polje u pitanju. Na kraju nedelje novčani dobitak koji će vam dobro doći.

Zdravlje

Vitalnost i nagli priliv enerergije za pojedine ovog znaka, dok će drugi osećati i dalje umor. Nesanica i nervoza. Virusne infekcije.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: