Nedeljni horoskop za period od 17.11. - 23.11.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja, ali i kakva hrana će vam najviše prijati ove nedelje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.11.2014.

00:00

Default images

Ovan

Energija vam varira tokom ove nedelje, pa samim tim utiče i na to kako obedujete. Moguće je da će organizam odbijati neku vrstu hrane koju često jedete u poslednje vreme. Metabolizam vam je ipak brz, pa nećete dobiti višak kilograma.

Ljubav

Pri izboru partnera ovoga puta nećete reagovati na lepotu već na mentalne kvalitete, pa im je pri izboru partnera ovo drugo ono što je i presudnoZapočećete vezu sa manje lepom i po godinama neodgovarajućom osobom ( mnogo starija žena – mnogo mlađi muškarac ). Ako se uzme u obzir teorija da je lepota realtivna stvar ličnog izbora i shvatanja i da ne mora smetati vezu da bi bila dobra, onda sve ovo i nije loše.

Posao

Pripremate kofere jer vas očekuje poslovno putovanje tokom ove nedelje. Napravili ste redno spisak stvari i raspored obaveza. Zato ne podležite tremi jer će svaki korak i svaki susret uroditi plodom. Korektno ćete obaviti deo svog posla, nakon koga ćete doživeti olakšanje. Praktičan duh i dobro snalaženje Ovnove često odvodi u baveljenju trgovinom. U kratkom vremenskom roku napravićete odličan posao što će vas većim delom rasteretiti.

Novac

Aktivni, dinamični i energični po prirodi sve će se tokom ove nedelje vrteti oko raznih novčanih transakcija. Nedelja sa velikim amplitudama, ali na kraju ćete biit zadovoljni postignutim kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Ovnovi će uglavnom imati problema sa reumom. Žene ovog znaka mogu imati probleme sa jajnicima.

Bik

Pojedini ovog znaka idu iz krajnosti u krajnost. Ako ste na nekoj dijeti, vodite računa, jer vam ova nedelja nije dobra kada je polje zdravlja u pitanju. Moguće su manje infekcije, a slabija ili bolje reći nepravilna ishrana može samo da pogorša.

Ljubav

Bićete hladni jer vam je partner sa kojim ste nedavno stupili u vezu neinteresantna i dosadna osoba. Ovoga puta ovakve veze sebi ste priuštili da izlečite komplekse iz prethodnih veza u kojima su eventualno bile ostavljene ili bile neshvaćene. Razlog može biti i pokrivanje osećanja koja gaje prema nekom drugom, a smatraju da ga ne mogu osvojiti. Biće da nesrećnog Ovna ili Devicu „držite“ tek da niste sami, a sa druge strane gajite vrlo romantična osećanja prema jednoj Ribi i potajno uzdišete za njim.

Posao

Mnogi od vas su razdražljivi kada je ovo polje u pitanju. Moguće su rasprave koje će dovesti u pitanju vaš položaj na poslu ili pitanje radnog mesta. Nemojte olako shvatiti sve to. Ako radite u marketingu radite na promocijama i budite uporni iako će delovati da nema onog pravog odaziva, videcete u vremenu kako to funkcionise.

Novac

Novac koji kasni konačno stiže, ali su stigli i računi koje treba „namiriti“. Znaćete da napravite listu prioriteta.

Zdravlje

Ovo je idelan period kada ćete moći da se odreknete cigareta i definitvno prekinuti sa svim lošim navikama.

Blizanci

Vi se polako sređujete, ako ste skloni gojaznosti. Oni ostali kojima je problem da dobiju neki kilogram, mogu se mučiti I dalje. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa nekim stručnjakom.

Ljubav

Nailazićete na osobe suprotnog pola sa kojima ćete imati malo toga zajedničkog ( osim seksa ). Kao da nećete shvatiti da je problem u vama, da jednostavno nije vaš „dani“, pa ćete leteti iz avanture u avanturu tražeći sebi srodnu dušu. U jednom momentu shvatićete da dobijate uglavnom samo fizičko zadovoljenje, i da vam trenutno možda baš to i odgovara. Možete dobiti dugo očekivani poziv za posetu rođaki u inostranstvo. Krenućete, ne preterano oduševljeni, a vratićete se zaljubljeni. Avanturu sa Lavom dugo ćete pamtiti.

Posao

Blizanci koji su u poslu vezanim za piće i zabavu., takođe očekuje plodonosno vreme. Neki od predstavnika ovog znaka uložiće svoj kapital u kafić, restoran ili kuću zabave, kockarnicu. Ako ste naumili da menjate posao, strpite se, još nije vreme za to. Vaše vreme tek dolazi. Ako ste u radnom osnosu, imaećete podršku kolega. Neko je zapamtio što niste “zabadali” nos u tuđe stvari.

Novac

Vaš optimizam izgleda da nema granica kada su finansije u pitanju. To je dobro, jer ste jedno vreme bili depresivni zbog nedostatka istih. U najavi je veći priliv novca, pa ćete se tokom ove nedelje ipak zadovoljiti „mrvicama“

Zdravlje

Ovih dana bićete osetljiviji nego inače i na psihološkom nivou, ali i na polju zdravlja. Vozači neka se paze, srčani bolesnici takođe.

Rak

Organizam vam je osetljiviji, pa ne bi bilo loše da unosite više vitamina B i vitamina C. Napetost doprinosi zakočenosti metabolizma. Koristite neke medikamente, ako drugačije ne možete da pokrenete vaš metabolizam.

Ljubav

Strah da ćete biti odbačeni i neprihvaćeni učiniće vas škrtim sa osećanjima i stidljivim da otvorite srce. Tako ćete se ponašati i najverovatnije ćete okončati vezu koja je bila potpuno besmislena i usudićete se da krenete u osvajanje onog ko vam se zapravo dopada. Savet za Rakove, pogotovu treće dekade, da u ovom periodu otvore oči dok su za volanom. To su vrlo nepovoljni dani, pa bi bilo bolje, ako je to moguće, da ključeve od kola stave u džep i da krenu autobusom. Naime, mogla bi se desiti nezgoda – zato pokušajte da je izbegnete. Prisutna je osetljivost disajnih puteva, naročito bronhija, čuvajte se nazeba i prehlade. Bićete nenametljivi, ali pomalo skeptični i hladno otmeni u partnerskim odnosima.

Posao

Očekuje vas naporan rad, do iznemoglosti, sumorna i teška atmosfera i gubici naročito od podređenih na polju posla. Oni koji nisu u radnom odnosu, teško će sada doći do radnog mesta, pa ako sada imate bilo kakav posao, ne napuštajte ga, jer novi i bolji nije na vidiku. Ipak, ovako sumorna dešavanja neće vas pratiti konstantno.

Novac

Ovaj period nije tako crn na finansijskom polju. Mnogo dobrih vesti vas čeka, a i razgovor sa poslovnim partnerom je kvalitetna konstrukcija za budućnost. Prilivi novca krajem nedelje.

Zdravlje

U periodu ste kada ste skloni gojenju. Ženama će biti osetljiviji desni tokom ove nedelje. Mogući su problemi sa bubrezima.

Lav

Vi ste na dobrom putu da uspete da dovedete svoju figure na željenu kilažu. Fizička energija vam je ponekada u padu, ali vaša volja nadoknađuje sve. Konsultacije sa nutricionistima su poželjne ako ste na nekom rigoroznom režimu ishrane. Ne preterujte.

Ljubav

Razmislite o svojim štetnim navikama koje ugrožavaju vašu vezu. Prominite nešto i u fizičkom izgledu. Kupite nešto od garderobe i videćete svet malo drugačijim očima, očima samopouzdanja i samopoštovanja. Zatim donesite korisne odluke za vas. Prvi korak je otvoren razgovor sa sobom ( koji je najbitiniji ), a sledeći je sa svima onima koje smatrate da vas guše i sputavaju. One iz treće dekade, a koji nisu ni u vezi ni u braku, očekuju muke. Neka užurbanost i nervoza im ne da da se upuste u jedan interesantan odnos.

Posao

Na poslu ćete imati želju da vas neko uhvati za rame i prodrma. Niste se vi ulenjali, ali od zablokiranosti ne znate gde vam je glava, gde vam je „rep“, što i ne liči na vas.

Novac

Novca ima, ali i odlazi. Ne zna se da li ste srećniji i zadovoljniji zbog dobrog priliva finansija ili ste besni zbog svih zaostalih računa koji samo pristižu.

Zdravlje

Na početku nedelje nervoza prolaznog karaktera. Kod muškaraca osetljivija prostata.

Devica

Problemi sa stomakom vas uvek navodi da se kontrolišete kada je ishrana u pitanju, mada ima onih koji zanemaruju zov tela. Organizam vam ima višak tečnosti, pa se potrudite da koristite nešto za izbacivanje.

Ljubav

Device drugog dekanata se i dalje boje da će da naprave kardinalne greške u svom životu. Neki neće pokazati dovoljno interesovanja prema svom partneru, ali će ih neko iz njihove okoline opomenuti da prave greške. Slobodno vreme odvojite za vas i vašeg partnera, jer to oboje prižljukujete. Poslovi mogu da sačekaju makar jedan dan. Neka lepa vest od vaših bližnjih će vas učiniti još srećnijim sada. Slobodni bivaju opsednuti ljubavnim porukama ali nemaju želje da odgovaraju na njih.

Posao

Manja opterećenja na poslu doneći im trzavice i raspravu sa jednim kolegom. Stišajte svoju impulsivnost jer sada nije vreme za nju. Ovo vreme vam unosi nemir i nervozu u vaš poslovni život. Neko sa strane pokušava da vam razruši sve postignuto, a vi se osećate osujećeno i nervozno. Ukoliko planirate dalji ostanak na ovom radnom mestu, rešavajte hitno ovaj problem.

Novac

Nekada veliki trud ne znači i dobre finansije. Toga ćete se setiti ove nedelje, kada vam se napravi zbrka u nekim novčanim transakcijama. Priliva ima, ali ne zadovoljavajućeg.

Zdravlje

Pod najvećim opterećenjem biće nervni sistem ove nedelje. Moguće su prehlade, koje ne biste trebali olako da shvatite, pa stoga unesite u organizam potrebne vitamine.

Vaga

Vi već neko vreme preterujete u svemu, pa imate periode kada se prejedate ili kada

Ljubav

Vage koji su roditelji naredni period donosi lepe trenutke sa svojom decom, a ostalima druženje sa prijateljima. Bračni iz ovog znaka tek sada osećaju prave bagodeti bračnog života i harmonije sa partnerom. Žene ovog znaka će imati ljubavnu ponudu od osobe koja se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini. Razmislite šta vam je činiti.

Posao

Sve što radite na početku ove nedelje, radite sa zakašnjenjem, a moguća je zbrka i sa računima. Odložite neke razgovore za neki druge dane, ovo je vreme samo za pravljenje planova za dalje. Odnos sa kolegama još uvek nije stabilan. Svako je u svom ćošku i u svojim mislima. Pojedini saradnici neće još dugo imati taj status, pa će biti neprikladnih izjava, a možda i rasprava i svađa. Drugi deo nedelje je drugačji i opušteniji.

Novac

Posatvljate granice kada je ovo polje u pitanju. Za sada se dobro snalazite. Novi poslovi će vam omogućiti niz novih poslovanja, a samim tim novih izvora prihoda. Zrno po zrno …kako kaže naš narod.

Zdravlje

Nervoza,napetost i želudačni problemi. Moguć lakši hormonski poremećaj.

Škorpija

Bez obzira na prirodno ubrzan metabolizam koji imate, tokom ovog perioda možete dobiti višak kilograma. Samo malo samodiscipline i sve će biti u redu.

Ljubav

Sada vam ne nedostaje samopouzdanje i odlučnost kada želite da isterate istinu na videlo. Partner mora da prizna svoje greške inače ne želite da date šansu za ubuduće. Odluke ste doneli mudro i brzo i samo je bitno da je realizujete do kraja. U ljubavi sreća je promenjljiva za slobodne iz ovog znaka. Taman pomisle da sve teče kako treba , kada ono osoba koja vam se dopadne pobegne glavom bez obzira. Zbrke ne možete da ispravite, ali možete da korigujete sve ostalo, a pre svega vas same.

Posao

Ispred vas krupne promene ali to osećaju samo oni iz prvog dekanata. Ostali ne znaju još uvek gde se nalaze. Nek stvari vam izmiču kontroli, a vi uporno želite da povratite harmoniju i dobar odnos sa saradnicima, poslovnim partnerima. Možda je vreme da se odvojite ili bolje reći da zastanete, pa tako da sagledate čitavu situaciju iz malo mirnije perspektive. Krupne odluke ostavite za neko drugo vreme.

Novac

Novčana situacija nije nešto sjajna, ali može se reći zadovoljavajuća. Planovi vam ne izpstaju kada su novi izvori novca u pitanju. Pojedini ovog znaka već su dobili par sporednih uloga u nekim većim poslovima, pa ih u dogledno vreme očekuje prilično dobri novci. Ova nedelja takođe nije loša.

Zdravlje

Podložni ste hroničnim oboljenjima, kao i depresiji. Slaba cirkulacija u nogama.

Strelac

Vaša energija će biti blaže poremećena tokom ove nedelje. Osetićete blaži umor. Nemojte da nedostatak energije nadoknađujete sa preterivanjem bilo kog oblika, pa i obilnijom ishranom.

Ljubav

Lepša polovina će vas tokom ove nedelje posebno usrećiti. Raspoloženje se vraća, a tome će doprineti i jedna dobra vest iz familije koju očekujete već izvesno vreme. Muški Strelci ne bi trebalo da pošto poto dominiraju u odnosu, jer će se partner pobuniti ali za sva vremena. U ljubavi će se sreća osemhnuti slobodnima ovog znaka. Potencijalni partner će vas obasuti pažnjom i vi nećete moći da odolite, pogotovu što je komunikacija više nego savršena.

Posao

Pokušavate da napravite plan rada za naredni period, ali vam neko iz kuće smeta da se organizujete. Pustite prošlost i dajte nekim saradnicima šansu da se iskupe za sve greške koje su načininjene. Ne možete da razmišljate das vi nose krivicu, a vi ne. Nezaposleni će imati dosta poslovnih ponuda sa mnogih strana, ali neće biti sigurni šta da urade sada. Tražiće se od vas brzi odabir. Nećete pogrešiti.

Novac

Muškarci ovog znaka su i dalje skoncentrisani na novac i posao jer to ime je temelj njihovog budućeg života, čak i ljubavnog.

Zdravlje

Lakše glavobolje, pa i zubobolje su moguće tokom ove nedelje.

Jarac

Vama će zdravlje ili bolje reći zdravstveni problemi diktirati I način ishrane tokom ove nedelje. Skloni ste infekcijama, pa pomognite svom organizmu zdravim unosom hrane.

Ljubav

Reč voleti biste lako ovih dana mogli zameniti rečima: pripadati i biti odan, a za ljubav se valjda podrazumeva da to ide zajedno. Niste tip koji voli mnogo da eksperimentiše i proba, pa kada upoznate nekoga ko odgovara vašim zahtevima, umete da budete potpuno odani i verni. Preljubu činite posle dugih neslaganja i velikih razočarenja, a kada budete prevareni, nećete nikada dizati buku, pre ćete prećutati i progutati zbog mira u kući ( ovo se posebno odnosi na Jarčeve u braku ).

Posao

Teško vam pada sopstvena nesposobnost da pređete sa reči na dela zato što niste sigurni kako se treba poneti prema novom, ali i zbog vaše sumnjičavosti prema novim stvarima, ljudima ( pogotovu ), svežim predlozima i idejama. Na predlog ćete uvek pre odgovoriti sa ne nego sa da. Uvek tragate za skrivenim namerama drugih i oklevate dugo pre nego što nešto prihavatite, isto kao što želite da uvek najpre dobro upoznate ljude pre nego što sebi dozvolite da im verujete. Sve ovo nisu vaše osobine, ali ćete se ovako ponašati tokom ove nedelje.

Novac

Svim Jarčevima su naglašena putovanja u ovom periodu. Zadovoljstvo i dobit zajedno – šta ćete bolje od toga! Što se tiče novca, imaćete sreće, zahvaljujući svom šarmu dolazićete do dobrih poslovnih ponuda.

Zdravlje

Osetljiva vam je žuč, a manje nervoze su lakše i prolazne. Krvna slika vam je bolja nego ikada.

Vodolija

Nervna napetost je ponekada vaše drugo ime. Tokom ove nedelje je moguće da ćete zaboraviti na hranu, ali to nije dobro. Ishrana u hodu može vam oslabiti imunološki sistem. Vi već to neko vreme radite. Zaustavite se.

Ljubav

U osvajanje krećete spokojno, uz pesmu i virtuoznu ljubavnu igru, a kada vas osvajaju, padate na poklone, čašćenja, komplimente a ponekada i na novac. Iako su oko vas pozitivne vibracije, vi ipak nećete biti u formi. Kao da ćete, iako već osećate navalu energije, biti pomalo smušeni i nesigurni u ono što želite. Ne brinite, vrlo brzo će se iskristalisati vaše zamisli i ništa vas neće kočiti da krenete napred.

Posao

Ukoliko ste u ortačkom poslu, ovo su za vas napeti dan. Na dnevnom redu će biti neraščišćeni računi koji odavno čekaju da se reše. Ipak, bićete veoma raspoloženi za posao, i toliko će vas to okupirati ovih dana da ćete zaboraviti na ljubav, porodicu i prijatelje. Potrudite se da vas ne opominju previše često, može im dosaditi pa će dići ruke od vas.

Novac

Osetićete nedostatak samouverenosti, nedefinisanosti u razmišljanjima, potrebu da budete sami sa sobom, svojim mislima i još uvek neuobličenim planovima. Novac koji dolazi samo će vam pokazati da ste na pravom putu.

Zdravlje

Pazite se virusnih infekcija. Slab vam je imunološki sistem.

Ribe

Pazite na svoje telo već izvesno vreme. To vam je način da izgurate iz sebe sve što vam se nakupilo. Sva nervoza i bes zbog drugih neskladnih životnih dešavanja. Ali pazite da ne preterate i tome. Obratite pažnju na namernice bogate kalijumom i kalcijumom.

Ljubav

Zagledaćete se u jednu Vodoliju, a vama će biti naklonjene Ribe i Bikovi. Osećate da je ovo početak nekog novog perioda u vašem životu. Očekujete da vam se desi „nešto“ što bi moglo da okonča jednu a započne drugu eru. Za one koje su još u svežim vezama i za one koji su slobodni nastupajući perod biće veoma interesantan, ali za one ostale koji su u dužim vezama ili brakovima, ovo će biti prelomni dani. Naime, u braku vas očekuju teški sukobi sa partnerom.

Posao

Osetićete nalet energije i samouverenosti. Ponašaćete se čak i nadmeno, pa će vam se činiti da možete da uradite sve što zamislite i sve što vam se prohte. Bićete skloni čak i hazarderstvu i „mutnim“ delanjem dolaska do informacije o poslovnom saradniku u koga polako prestajete da imate poverenja. Postoji bojazan da ćete se razočarati i to vas koči da ne pravite previše nagle poteze. Budite oprezni tokom ovih dana sa šefovima i nadređenima. Postoji mogućnost loše obavljenog posla ili gubitka dokumenta.

Novac

Nije sve sjajno u ovom polju, ali vi se snalazite. Neki zaostali dobici su mogući tokom ove nedelje i to već na samom početku iste.

Zdravlje

Ginekološki problemi mogu se javiti tokom ovog perioda. Nemojte izbegavati konsultacije sa lekarima.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: