Nedeljni horoskop za period od 01.09.-07.09.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2014.

00:00

Default images

Ovan

Ovnovi jesu snažni, ali znaju da preskaču obroke što ni malo nije dobro za njihov oganizam. Njegov stav prema hrani je ponekda čudan za ostale. On nije izbirljiv i zna biti ravnodušan po pitanju izbora hrane.

Ljubav

Donesite definitvnu odluku o svom načinu življenja. Ovako kako ste do sada radili nije dobro ni vama, a ni onima oko vas. Prvo se razrazračunajte sa sobom. Možda bi neki od vas trebalo da shvate da je postalo neophodno za vašu ljubav da se pokajate, a i oprostite nekome prema kome ste bili nepravedni. Za uzvrat dobićete lepu ljubav i zahvalnost. Skloni ste sanjarenju i iluzijama mnogo više nego sagledavanju realnosti tokom ove nedelje, i to pre svega kada su partnerski odnosi u pitanju.

Posao

Negodovanje u ovom polju je evidentno. Moguće su konfrontacije sa osobama kojima ste vi nadređeni. Pazite šta pričate, jer vreme je tako da morate da razmišljate o eventualnim posledicama. On koji vam stoje na putu uspeha ili željenih promena će polagano odstupiti, ali ne tokom ove nedelje. Moguće da će neko od predstavnika ovog znaka krajem nedelje da dobije povoljne vesti po pitanju novog posla ili novog radnog mesta.

Novac

Pristiže ali i odlazi… Oni Ovnovi koji su zainteresovani i koji imaju šanse za primanja preko raznih institucija ( socijalna služba ) imaju šansu da dobiju, ako se potrude oko dokumentacije od sredine nedelje.

Zdravlje

Svim Ovnovima upozorenje da povedu računa o svom zdravlju tokom ove nedelje. Sve je posledica stresa.

Bik

Koliko je pravilna ishrana bitna, to većina ovog znaka zna, iako ih bije glas da znaju preterivati kada je hrana u pitanju ( i to je tačno ). Predstavnici ovog horoskopskog znaka su skloni psihosomatskim bolestima ako ne funkcionišu u opuštenoj atmosferi. Biku je bitno i tokom obedovanja da bude mirno i tiho i da u potpunosti uživa u čarima dobre hrane.

Ljubav

Ako ovo shvatite možda još nije kasno za neke velike promene u vašem životu. Pokušajte da za ljubav dajete samo ljubav, ali ne zaboravljajte na svoje potrebe. Morate znati i konačno realno sagledati sebe i one oko vas i to pravim očima, bez iluzije. To je jedini pravi put vašeg uspeha u ljubavi. Dosta često znate da budete morbidne ličnosti čiji su planovi vrlo često nejasni partneru. Ipak imate šanse da ovaj trenutak u kom se sada nalazi vaš ljubavni život, iskoristite za svoj lični uspeh.

Posao

Ovo je nedelja koja u vama budi optimizam i elan iako neke šanse i dalje vise u vazduhu. Pazite se preteranosti u svakom smislu. Vi u ovom trenutku previše “svega” radite, kao da hoćete da ujurite neko vreme koje vam izmiče. Ako planirate neke poslovne kontakte sa inostranstvom ili sa nekim drugim prostorom, ovo je idealna nedelja za vas. Povoljniji je sam početak sedmice. Treća dekada može imati problema oko poslovne dokumentacije.

Novac

Osmeh će vam krasiti lice kada vidite zadovoljavajuću sumu novca na vašem kontu. Znate šta dalje i kako dalje, a to “dalje” je da ta ista suma novca ipak ostane i da “odleži” u banci. Prava odluka. Pokušajte da zaobiđete neku dokumentaciju, jer ćete imati nenadane troškove.

Zdravlje

Možda će neki od vas uzeti bolovanje. Stomačne tegobe, možda problem sa zubima, a i umor koji vas polako stiže.

Blizanci

Većina vas troši mentalnu energiju, zanemarujući fizičku aktivnost. Dobra ishrana naravno da je bitna da obnovi vaš iscrpljeni nervni sistem. Pokušajte da svoju ishranu bazirate na raznovrsnosti.

Ljubav

Neki od vas nalaze se u periodu koji najavljuje početak radosti kroz ljubav koja im dolazi. Došao je kraj neke nesigurnosti još nekima od vas, a sve zahvaljujući postignutom kompromisu. U vašem ljubavnom životu se događa promena pozicija. Izbijte na površinu tako što iz pepela stvarate nešto novo, rešavate stari problem, tako što ono što je bilo ugaslo ponovo se rađa.

Posao

Iako želite da se pokrenete na polju posla “odmah i sad” ipak vam bitni i prvi pravi koraci izostaju. Pazite se loših misli. Ovo je vreme prilagođavanja i kao takvo morate na miru da raščistite sa sobom. Ne treba vam razmišljanja “mogao sam”, “mogla sam”. Poslovni put je moguć nakon 5.septembra.

Novac

Novac vam je izvor briga i nerviranja i dalje. Imate stalna primanja, ali za nešto više vam se trenutno ne da. Nije vreme za uzimanje kredita i pozajmica.

Zdravlje

Pazite se virusnih infekcija i visoke temperature. Nemojte olako da shvatite. Organizam vas alarmira. Posetite lekara.

Rak

Rakovi vole da pričaju o hrani i u kući i kada su negde u gostima. Bogate i sa ukusom pripremljene trpeze za njih je pravo zadovoljstvo kako za oko tako i za stomak. Treba da se paze kada imaju jak mentalni napor ili kada su u emotivnom rastrojstvu da ne posežu za obilnijim obrocima.

Ljubav

Ima i vas koji ulažete stalni trud ne bi li konačno doživeli krunu svoje ljubavi. Na žalost i ovaj period biće isti, ako ne budete rešili da na ovakav način vašeg ponašanja stavite tačku. Osobe koje su sklone inatu, u ovom periodu shvatiće da na taj način više neće postići željeni cilj. Morate ponovo razmišljati o sebi, svom životu i svojim postupcima, jer u nečemu tvrdoglavo preterujete!

Posao

U ovom periodu biće suočeni sa svojom istinom koja će im reći da nisu posve zadovoljni, makar ne potpuno još uvek. Nekima od vas predstoji period odmora, a i preko vam je potreban. Ostalima je potrebno dosta energije i upornosti, pa se čuvajte preteranosti u svakom smislu. Moguće loše vesti ako se bavite ortačkim poslom.

Novac

Brige stoje, ali vaš duh je nesalomiv. U ovoj nedelji nalazite načina da dođete do željenog. Ovo posebno važi za one iz treće dekade. Zacrtali ste određenu sumu novca, pa je posve moguće da ćete je i dobiti do isteka ove sedmice.

Zdravlje

Pazite se hrane koja je bogata skrobom i šećerom. Zdravlje uglavnom dobro, osim mogućih problema sa pritiskom koji varira.

Lav

Lav bi morao u svojoj ishrani da uvede više proteina, a manje skroba I šećera. Znaju da nadgledaju šta će pojesti, kao i šta je na dnevnom meniju njihovih ukućana, što može biti opterećujuće za sve oko njih.

Ljubav

U vašoj ljubavi predstoji promena koja vam se neće svideti jer se pojavljuje neka osoba koja će ugroziti vašu stabilnost. Mnogo ljutnje i sekiracije biće, ali srećom sve brzo prolazi. Ipak ostaje pouka i neprijatna uspomena. Ima među vama osoba koje su uspele da naprave harmoniju u svom ljubavnom životu, ali na način kako to samo njima odgovara.

Posao

Vrlo je verovatno da ste u toku novih projekta ili u pregovorima vezano za njih. Nemojte odustajati od zacrtanog,iako i dalje izgleda da vas neće. Bitni dogovori nakon 2.septembra. Uložite svu svoju energiju da dostignete svoje ciljeve. Studenti će privesti kraju ono što im je zaostalo. Mnogi od vas će biti prinuđeni da putuju zarad posla. Neće im se svideti, ali to je deo vašeg puta ka nekim boljim pozicijama.

Novac

Nećete previše pričati o novcu, kao da ste naučili lekciju iz prethodnog perioda. Pazite da nemate problem sa papirologijom koja je važna za jedan veći priliv novca, koji je u najavi.

Zdravlje

Slabija cirkulacija, mogući problem sa donjim delom kičme.

Devica

Izbor hrane je od najvećeg značaja kada je zdravlje jedne Device u pitanju. Hrana bogata kalijum-sulfatom je prava za njih. Ipak i Device koliko god brinule o dijeti i načinu ishrane znaju da odu u onu drugu krajnost.

Ljubav

Veoma blizu je srećno rešenje veoma krupnog problema koji se događa u vašem ljubavnom životu. Konačno je kraj vaše nesigurnosti koja je dugo trajala. Saznaćete da ste uspeli ostvariti veliku i lepu ljubav. Još neki od vas imaju sreće u ljubavi. Biće šteta ako se ovog puta budte uplašili od velikih osećanja ljubavi na koja nisu svi spremni.

Posao

Niste ni svesne da je ovo povoljniji period za vas, iako imate utisaka da se samo prilagođavate svemu i svačemu. Posle mnogo stresa i nečijih “miniranja” stvari počinju da se odvijaju kako treba kada ste vi u pitanju. Ako ste šef, više obraćajte pažnju na potrebe podređenih. Moguće da ćete čuti nešto što će vas iznenaditi kako na to niste pre obratili pažnju.

Novac

Više nezadovoljstva, nego zadovoljstva u ovom polju. Čekanje je već postala navika, ali i vašem strpljenju nikada kraja, iako cela ova priča oko materijalne sigurnosti iliti bolje reći nesigurnosti, nepovoljno utiče na vas.

Zdravlje

Nervna napetost i problem sa zubima. Idite i do očnog lekara.

Vaga

Za vas je jako bitno da obedujete u jednoj mirnoj i opuštenoj atmosferi. Nema savršenijeg zadovoljstva od toga. Treba da unosite dovoljno joda i mineral bakra.

Ljubav

Došli ste u sukob sa sobom i okolinom kao i sa sebi bliskima. Preživljavate velike krize, jer vam je život postao besmislen i prazan. Nikako ne razumete da se događa i kraj ljubavi. Još jedna vrsta ljubavi mora se pripremiti za jedan teži ljubavni period koji nailazi. Srećom biće kratak. Morate razumeti da je ponekad dovoljan i jedan lep događaj koji bi mogao povući sledeći.

Posao

Ne dozvoljavate da se po vama vidi nezadovoljstvo poslom i onome što vam se dešavalo u prethodnom periodu. Osobe na koje ste računali pokažu svoje pravo lice. Posebno će vam jedna osoba iz vašeg okruženja, sa kojom ste najviše vezani poslom usmeriti pažnju na neke propuste i na ljude koji vam se poltronišu.

Novac

Bilo je troškova i sami znate gde se treba ograničiti i gde ne treba da dajete ono što u suštini još uvek ne posedujete. Pazite se novčanih transakcija, jer možete napraviti grešku tokom sredine nedelje.

Zdravlje

Stres je prisutan, a creva i želudac reaguju. Nema većih potrebe za odlaskom kod lekara.

Škorpija

Skloni ste raznim užicima, pa je i hrana i piće jedno od tih zadovoljstava. Niste posebno vešti oko pripreme, ali vam je ukus istančan. Kako godine budu išle moraćete više da povedete računa o ishrani, jer obično Škorpije znaju da se ugoje kako stare.

Ljubav

Mnogi od vas imaju zabranjenu ljubav. Ista je neostvarljiva jer ugrožava nečiju sreću. Nađite snage da dovedete sebe ponovo u normalno stanje kako biste mogli potražiti novi put ljubavi, jer ovaj ne vodi nikuda. Ima i vas koji živite u lepom i stabilnom braku. Isti se zove uspešan jer među vama postoji razumevanje i poštovanje. Možda bi trebalo makar u ovom periodu da pokažete više emocija prema svom bračnom drugu.

Posao

Vama kao da je dosadilo sve! Nedelja gde je teško pokrenuti vas, iako se vi trudite iz “petinih žila”. Ako ste nadređeni, uživaćete u nečijem pokušaju da dođe do vas i mirno ćete posmatrati kako se situacije dešavaju. U jednom trenutku ćete se setiti kako je vama bilo dok ste gazili svoje staze, pa ćete toj osobi izaći u suret. To dobro delo vas može motivisati i ostaviti dubok trag.

Novac

Imate priliv novca, ali taj isti novac morate proslediti dalje. U svakom slučaju znate da ne smete i da nema potrebe da brinete, jer to samo utiče na zdravlje. Prosto ste nemoćni da bilo šta uradite da bi se povećao vaš budžet.

Zdravlje

Obratite pažnju na aritmiju. Problemi sa kičmom su takođe ustaljeni.

Strelac

Ono što bi svaki Strelac treba da zna jeste da treba da izbegava masna i začinjena jela. Zna da vam bude osetljiva jetra, pa stoga je preporučljivo da uzimate dovoljno vitamina C i kompleks vitamina B

Ljubav

Sve što ste očekivali od svog ljubavnog života, u ovom periodu ostvariće vam se na najbolji mogući način. Isplatilo se čekati, jer ćete konačno osetiti kako je lepo biti srećan u ljubavi. Vi koji ste doživeli neku veću neprijatnost u ljubavi, u ovom periodu osetićete da to prolazi posle dugog čekanja . Sreća i radost su tako blizu. Dosta vas još uvek živi u nostalgiji za nečim lepim što je već odavno prošlo.

Posao

Nešto lošiji period za Strelce koji rade u partnerskim, ortačkim firmama. Neće se znati ko , šta i kako radi. Ovde se vidi otkrivanje nekih mutnih radnji tokom proteklog perioda. Nije vreme za histeriju, već na staložen način da se popravi što se može popraviti, pa tek da se razjasne obaveze koje imate jedno prema drugom. Ostalima manje rasprave sa kolegama. Ipak, nemojte olako shvatiti nečije reči. Taj neko vam može podmetnuti “nogu” u skorije vreme.

Novac

Očekivani dobitak izostaje, ali je i dalje u najavi. Ovde nema potrebe za nerviranjem, jer je vrlo moguće da će vas neki manji novčani priliv pristići na kraju radne nedelje.

Zdravlje

Obratite pažnju na žuč, jetru. Nije naodmet otići kod lekara i proveriti pritisak.

Jarac

Mleko, slatkiši, ljuta, začinjena jela, masni obroci sve je to zabranjena zona za vas, dragi Jarčevi.

Ljubav

Preporučljivo je da prestanete da se zavaravate sa lažnim idealima, uradite ono što trenutna situacija omogućava kada je jedna osoba u pitanju. Nemojte slušati savete i sugestije osobe iz bliže okoline po pitanju poteza koje trebate da napravite u svom ličnom životu. Jeste li nekome nešto obećali? Naravno da niste, pa stoga slušajte samo sebe. Emotivno rasulo i za bračne ovog znaka. Pazite se reči koje mogu biti pogrešno shvaćene, naročito 4.septembra.

Posao

Moguće su neugodne rasprave sa kolegama. Vi ćete ih shvatiti kao “udar” na vašu ličnost, ali će većina njih biti u pravu. Pokušajte kasnije da dobro razmislite o rečenom, jer ćete tu naći deo slagalice koja vam nedostaje kada razmišljate gde grešite kada je posao i napredak u pitanju. Bitni razgovori, ali i odlaganja stoje tokom ove nedelje.

Novac

Jarčevi se finansijskom dobitku mogu nadati između 2. i 5.septembra. U nagovešaju su pozitivne promene, ali polako i smireno. Još će proći vremena dok se stabilizujete na ovom polju.

Zdravlje

Problemi hroničnim bolesnicima. Moguće alergije i virusna infekcija.

Vodolija

Za svaku Vodoliju je hrana nešto posebno. Deluje da ne pridaju mnogo značaja, ali ukus i savršena trpeza za njih je pravi užitak. Imaju problem sa cirkulacijom pa ne bi bilo loše da svakodnevnu ishranu obogate hranom bogatom vitaminom C

Ljubav

Partner je distanciran, smislite prigodan način za rešenje situacije. Ovih dana nepotrebno brinete za ishod jednog događaja u okviru porodice. Pokušajte kontrolisati svoju isključivost jer vam jedna osoba iz vašeg okruženja puno stvari zamera. Moguće su nesuglasice sa prijateljima kada je vaš ljubavni život u pitanju.

Posao

Nije vam lako u ovim danima, ali isto tako vam je bitno sve ono što ćete uraditi za dalji tok vašeg života. Imate povoljne vesti, ali vi i dalje sumnajte da će sve odvijati kako treba.Neke trzavice sa papirologijom. Moguće da će vas “million” puta vraćati za neki dokument. Ako se bavite pravom ili administracijom, obratite pažnju na svoj deo posla tokom sredine nedelje.

Novac

Novčanih prilika ili bolje neprilika koliko hoćeš, ali smireno. Manje sume novca pristižu, ali vi imate grandizne planove, koje ćete morati da odložite do daljnjeg.

Zdravlje

Moguće glavobolje. Pazite se povreda nogu i ruku.

Ribe

Ovaj znak je sklon zadržavanju vode u oragnizmu, stoga ishrana mora da se dosta svede na proteinima kako bi se ista voda izbacila na pravi način. Ćelijska so za vas, drage Ribe, jer fosfat gvožđa.

Ljubav

Promena okolnosti nosi promenu vaših planova. Vi i partner se ne slažete, ali uvek postoji kompromisna varijanta , pa pokušajte na taj način. Ne pridajete značaj jednoj voljenoj osobi koja vam diskretno da je do znanja šta joj smeta. Ne pokušavajte ništa nasilu, razmislite o potrebama partnera. Neke Ribe iz druge dekade će obradovati susret sa osobom do koje im je veoma stalo, stoga budite neposredni i iskreni.

Posao

Dokažite svoju umešnost i profesionalnost. Možete vi to. Imaćete okonosti koje vas opterećuju, ali je sve to zarad nekih stvari koje ne zavise od vas. Bitno je da toga budete svesni. Oni koji se bave kreativnim radom, evo jedne dobre nedelje. Kvalitetni dogovori i veoma brza realizacija sledi. Malo ćete biti zbunjeni tokom događaja. Većina Riba ipak na ovom polju ili čeka ili radi dopunski posao.

Novac

Prilivi novca pristižu u zadnji tren, baš kada vam je neophodan. Sve to ipak stvara jaku napetost jer se čini da je do zadnje sekunde neizvesno. Pokušavate da sagledate stare greške. Biće dobro da ih se prisetite kada dođu bolji dani.

Zdravlje

U suštini vam je dobro, osim što jaka napetost stoji. Neki od vas će preuveličavati problem.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Violeta 0906 200 600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: