Nedeljni horoskop za period od 19.05. – 25.05.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.05.2014.

00:00

Default images

Ovan

Venera u vašem sazvežđu pojačava apetiti i potrebu za uživanjem u hranu. Skloni ste gojenju. Dok uticaj Merkura poručuje da smanjite obim obroka ako ste prepoznali da preterujete. U novom društvu otkrivate mesta gde se može dobro jesti. Svaka odmerenost omogućava uživanje u jelu koje neće uticati na vašu liniju.

Posao

Događaj od prošle nedelje probudio je u vama želju da nešto menjate na poslovnom planu. Ako ste počeli da se dvoumite primenite iskustva kroz koja ste prošli. Naročito ako je vaša ideja povezana sa odlaskom u inostranstvo ili preseljenjem u drugi grad. Budite strpljivi, doći ćete do prihvatljivih odgovora.

Novac

Razmišljate i kombinujete kako da dođete do bolje zarade. Poslovi koji obećavaju brzu zaradu na lak način, kao i rizične aktivnosti ne preporučuju vam se. Do srede vam pristiže uplata za posao koji ste pokrenuli sa prijateljima. Stiže vam i novac koji je kasnio ili vam neko vraća stari dug.

Ljubav

Boravak Venere u vašem sazvežđu budi želju za provodom i ljubavnim ostvarenjem. Već tri nedelje ne mirujete. Optimistički prihvatate svaki poziv za izlazak. Sa Blizancem će sve biti lakše i brže. Poznanstvo sa simpatičnom osobom koju ste upoznali proteklog vikenda, nastavlja se. Uznemirenost i nesigurnost napušta vas od srede. Partner vas poziva na proslavu bliskog prijatelja. Odličan momenat za ulazak u vezu. Do utorka bi mogli dobiti poziv za kraće putovanje, okupljanje u većem društvu. Pažnju će vam privući osoba koja na originalan način zabavlja društvo. Krajem nedelje ulazite u period koji najavljuje susreta sa bivšim partnerom, sa kojim ste se odavno rastali. U društvu prijatelja dolazi do bolje komunikacije sa bračnim partnerom.

Zdravlje

Dobro raspoloženje vodi vas ka uspešnim promenama. Odlično se osećate.

Bik

Prelazak Venere preko Urana iz Ovna nije mogao da prođe nezapaženo. Preko noći menjate svoj stav prema ishrani. Svesni ste koliko način ishrane utiče na vašu vitalnost. Od srede bi mogli praktično da primenite promene u režimu ishrane. Samo ne dozvolite da vas to kratko drži.

Posao

Uspešno ćete prevazići nesigurnost koju ste osećali duži period. Možda je bilo nekih neuspeha i sukoba. Posvetite se samo jednom cilju, ne rasipajte energiju na nebitne događaje, razgovore, informacije. Na promene koje su izazvale uznemirenost gledate sa više optimizma. Potpisivanje ugovora od utorka.

Novac

Dobro se snalazite na astrološkom polju finansija. Svoje ideje spretno sprovodite u delo. Nećete ostati samo na jednom izvoru prihoda. Naklonjen vam je novac koji stiže češće u manjim iznosima. Od utorka ulazite u jedan od povoljnijih perioda za novac. Radi se o većem iznosu. Dobici preko muškaraca.

Ljubav

Vešti ste u osvajanju osoba koje vam se dopadaju. Strpljivo čekate svoj momenat. Prisutni ste u društvu osobe koja vas privlači. Pokazujete interesovanje na diskretan način. Ovakvim stavom osvojićete partnera. Skloni ste ulasku u tajne i duple veze. Trenutno za vas je to pravi izazov. Rastanak sa tajnim partnerom sa kojim ste u vezi duže od godinu dana, neće dugo trajati. Moglo bi se raditi o partneru koji ne živi u vašem mestu boravka. Približavanje Venere vašem sazvežđu i te kako osećate. Ljubav vam je trenutno najveći motiv. Na putovanju, preko intenzivnog druženja sa prijateljima ostvarujete ljubavne planove. Prijatno iznenađenje očekuje vas od Ovna i Vodolije. Preokret na bolje u braku.

Zdravlje

Odmerenost u svim dnevnim aktivnostima održava vitalnost i optimizam.

Blizanci

Blizanci će biti neukrotivi. Ne slušaju ničiji savet, preporuku. Početkom nedelje manje vremena posvećuju svojim obrocima. Uglavnom jedu na brzinu, usput. Nastavite li da zapostavljate obroke vikend vam donosi burne stomačne tegobe. Na vreme ubacite bar jedan kuvani obrok. Vodite računa i o ispravnosti namirnica.

Posao

Situaciju koja je na vas delovala uznemiravajuće protekle nedelje trenutno gledate sa pozitivne strane. Svaki problem ili promenu rešavate prijateljskim razgovorom. Velike su šanse za dobitak zaposlenja ili premeštaj na bolje radno mesto, preko starije osobe koja vam je to odavno obećala.

Novac

Iako ste sjajno podržani od strane Jupitera prisutni uticaji vas upozoravaju da ne preterujete u trošenju novca. Na takav način idete ka finansijskom haosu. Dobrom organizacijom idete ka stabilizaciji. Prevazići će te nepromišljene finansijske poteze iz skorije prošlosti. Novac preko posla.

Ljubav

Veštim potezima i spremnošću prilagođavanju u datoj situaciji pokrećete bivšeg partnera. Budite oprezni sve je još na staklenim nogama. Prihvatanjem komunikacije od strane partnera dobijate potvrdu da ima nade za vas. Od 20-og maja očekuju vas promene na bolje. Usamljeni su u fazi većih promena. Uzvraćate na udvaranja, poziv za izlazak i druženja, a potom sami birate. Samo vodite računa, ne pokrećite više veza u isto vreme. Ne poigravajte se sa tuđim osećanjima, na kraju bi ostali sami. Osoba koja u vama probudi burnu emotivnu reakciju pri prvom susretu je pravi izbor. Prijatelji pokušavaju da vas upoznaju sa uniformisanom osobom. Dajte sebi šansu. Skladni odnosi u braku.

Zdravlje

Preterivanje u dnevnim aktivnostima donosi glavobolje. Bolje se organizujte.

Rak

Rakovi su se u prethodnih mesec dana prepustili uživanjima u jelu i piću. Sunce kao vladar vašeg polja hrane od srede prelazi u sazvežđe Blizanaca. Sada je vreme za promene. Uticaj vas podržava narednih mesec dana. Što pre načinite racionalne promene u ishrani bolje ćete se osećati. Vreme je za dijetu.

Posao

Ova nedelja vam donosi lakše funkcionisanje na poslovnom planu. Dobra rešenja se sama nameću preko dragih i voljenih osoba. Uz zadovoljstvo, druženje i nove organizacije ide i poslovni uspeh. Sklapanje novog poslovnog ugovora, dobitak zaposlenja, službena putovanja.

Novac

Svi koji rade na poslovnim promenama imaju velike mogućnosti poboljšanja finansijske situacije. Narednih mesec dana uz povremene poslovne aktivnosti ubrzano dolazite do bolje zarade. Preporučljiva je obnova saradnje sa inostranstvom. Nije vam preporučljivo da bilo kome pozajmljujete novac.

Ljubav

Već se nalazite u povoljnom periodu za pomirenje. Ne očekujte promene na brzinu. Svako nestrpljenje odlaže momenat ponovnog spajanja. Veze u kojima postoji značajna razlika sa partnerom, najverovatnije u godinama ili ste duži period razdvojeni, mogu se nadati pomirenju. Sveže nesuglasice sa voljenom osobom prevazilazite od utorka. U tom periodu usamljeni lakše ulaze u novu ljubavnu priču. Nova poznanstva kreću preko ukućana i osoba koje vam ulaze u dom, komšija. Nešto interesantno se dešava na radnom mestu. Učestali susreti do kojih dolazi i van radnog mesta vode vas u tajnu vezu. To ne znači da je partner zauzet. Romantična ljubav se pokreće krajem nedelje. Ispoljavanjem ljubomore u vezi ili braku uvodite se u burna dešavanja koja imaju tendenciju širenja.

Zdravlje

Izbegavajte društvo osoba koje na vas prenose negativnu energiju.

Lav

Teškim prihvatanjem promena načina ishrane ugrožavate dobro zdravlje. Od utorka vam je omogućeno da sami napravite prihvatljive promene koje bi postepeno uvodili u svoj režim ishrane. Udruživanjem sa bliskim prijateljem ili ukućaninom, sve bi lakše podneli, uspešno istrajali.

Posao

Neposrednim priključivanjem uspešnim osobama na radnom mestu pokrećete poslovni uspeh. Dobre promene od utorka. Rešavanjem problema nesigurnih saradnika udaljićete se od ličnih ciljeva. Informacije do kojih dolazite preko prijatelja omogućavaju vam odlazak na rad u inostranstvo, službeni put.

Novac

Spremnost na promene kroz ideje otvara nove izvore zarade. Poslovi koji vam donose zadovoljstvo, rad sa preduzimljivim osobama, omogućava finansijski preporod. Kontakti sa inostranstvom su trenutno primamljivi. Dobitak preko bračnog partnera, kao i potpisivanjem novog ugovora.

Ljubav

Veliko olakšanje doživljavate pri susretu sa bivšim partnerom. Ako ste izvestan period živeli pod istim krovom ili u braku, pomirenje je na pomolu. Da bi sve bilo lakše i uspešnije obnovu kontakta zadržite u tajnosti. Potrebno vam je još malo vremena za prilagođavanje i uspešno prevazilaženje problema koji vas je razdvojio. Komentari bliskih osoba osvežila bi loša sećanja. Odlazak u posetu rođacima ili prijateljima koji žive u inostranstvo najavljuje susret sa osobom koja vas odavno privlači. Opredelite se za osobe koje su stabilne, pa i starije od vas ako želite uspešna ljubavna ostvarenja. Prolazne avanture koje vam vraćaju samopouzdanje preporučuje se samo onima koji su izašli iz duge veze. Mudrošću prevazilazite probleme u braku.

Zdravlje

Uložite trud i napor u cilju poboljšanja fizičkog zdravlja.

Devica

Kolebljivost u ishrani koštaće vas zdravlja. Kako ste pobornik zdrave ishrane usmerite se u tom pravcu. Od utorka postajete svesni koliko ste sami doprineli osećaju pojačanog umora, potrebi za snom. Brz oporavak postižete vitaminskim napicima, svežim voćem i povrćem. Vidno poboljšanje krajem nedelje.

Posao

Snažan pritisak koji osećate na radnom mestu u vama nagomilava ogroman bes i nezadovoljstvo. Baš taj unutrašnji grč vas čini destruktivnim. Čitavu situaciju posmatrajte i sa suprotne strane. Spremnost na dogovore vraća vam samopouzdanje i nove prilike za dokazivanje ličnih sposobnosti.

Novac

Veći neplanirani izdaci koje ste imali prethodna dva meseca izazvali su haotičnu finansijsku situaciju. Početkom ove nedelje prestaju nepovoljni uticaji koji su vas doveli u problem. Ulazite u mnogo bolji period za novac. Pozajmica od poslodavca, kredit, podrška od strane partnera ubrzava oporavak.

Ljubav

Saturn kao vladar vašeg astrološkog polja ljubavi formira najlepši aspekt sa Jupiterom iz Raka. Jačina uticaja omogućava dobre promene na ljubavnom planu. Ovde prvenstveno živi priča o pomirenju. Pod uslovom da ste prepoznali čime ste sami uticali na razdvajanje , da vam partner u mnogo čemu odgovara. U vaš svakodnevni život vraća se stara simpatija. Došlo je do bitnih promena u životu kod te osobe, možda se razvela ili se posle dužeg perioda vraća iz inostranstva. Saradnik sa kojim ste imali česte prepirke i nesuglasice menja ponašanje. Trudi se da vas na bilo koji način fascinira i pridobije. Rak koji živi u inostranstvu sve više vam prija. Zaljubljujete se. Vraćanjem starih navika u bračne odnose ostvarujete veću bliskost.

Zdravlje

Prisutne su promene raspoloženja, burne reakcije. Potrebna vam je relaksacija.

Vaga

Mars koji duži period boravi u vašem sazvežđu ove nedelje napokon kreće u direktan hod. Mnoge Vage će osetiti olakšanje. Vraća vam se pozitivna energija, želja za lepim promenama. Ponovo uživate u aranžiranju jela, ulepšavanju trpezarijskog stola. Bitan vam je sklad lepote i dobrog ukusa.

Posao

Napušta vas nemir i nesigurnost koji su vas pratili duži period. Na lakši način primate pozitivnu energiju Jupitera koji vas svesrdno podržava u poslovnom uspehu. Kontakt sa iskusnim, starijim, mudrim osobama usmerava vas ka višim ciljevima. Bolja saradnja sa šefom i bliskim saradnicima. Nesporazumi su iza vas.

Novac

Uznemirenost je prisutna. Duži period ste imali veliku borbu sa izdacima. Ove nedelje osećate prve rezultate svoje posvećenosti u rešavanju finansijskih problema. Strpljenje i energičnost se isplatila. Na vidiku je veliki preporod. Manji prilivi novca početkom nedelje. Novac i preko partnera.

Ljubav

Nemir izazvan pritiscima u svakodnevnom životu utiče na ljubavni život. Ukoliko uspete dodatnu snagu da nađete u manjim ličnim zadovoljstvima i ljubavnim odnosima imate veću šansu da se izborite za svoju sreću. Svađalački karakter ruši sve odnose. U želji da dođete do duševnog mira lako ulazite u avanture početkom nedelje. Nikada se ne zna. Baš na ovakav način možete pokrenuti ljubav sa osobom koja će vas u mnogo čemu usrećiti. Sa kojom će te se neverovatno uklopiti vremenom. Ovu pozitivnu energiju maksimalno iskoristite. Prijaće vam ulazak u vezu sa osobom koja često putuje. Sportista se vraća u vaš život. Unesite novine u brak, organizujte druženja, rešite se monotonije svakodnevnice.

Zdravlje

Odvojite vreme za lična zadovoljstva. Rešićete se napetosti.

Škorpija

Otpor koji u sebi nosite ničemu vas ne vodi. Vreme je za pozitivne promene u načinu ishrane. Uticaj Meseca omogućava da u jednom momentu kažete stop lošim navikama. U nedostatku ideja šta bi mogli promeniti pokrenite način ishrane koji vam je prijao u prošlosti.

Posao

Uspešan dogovor ostvarujete sa šefom do sredine nedelje. Morate biti sigurni u ono šta želite. Sada ste pred odlukom koja će uticati na vašu budućnost. Podrška koju dobijate od žena otklanja podsvesne strahove koji su bili prisutni u prethodna dva meseca. Dobitak zaposlenja preko uticajnog muškarca.

Novac

Upornost i posvećenost određenom cilju omogućava finansijsku stabilnost. Sve je u vašem načinu razmišljanja. Jupiter koji je vladar vašeg astrološkog polja novca pozitivno je pokrenut. Sada ste u pozitivnom zaletu za veća finansijska ostvarenja. Inati blokiraju ovu jaku pozitivnu energiju.

Ljubav

Ova nedelja je izuzetno važna. Istrajnost u pokušajima pomirenja sa partnerom koji živi u inostranstvu ili je to ljubav koja je započeta još na fakultetu, donosi prve pozitivne rezultate. Prvi kontakt donosi prave odgovore. Da li i dalje želite nastavak ove veze. Tajne veze su u krizi. Od utorka vas očekuje suočavanje sa partnerom. Odlaskom na uobičajeno mesto izlaska dolazite u kontakt sa starom simpatijom. Susret donosi burne emocije, jake strasti. Dok budete obavljali svakodnevne aktivnosti ili pružali podršku osobi kojoj je to potrebno, upoznajete razgovorljivu osobu koja će vas zainteresovati. Prolazne avanture će biti i te kako uspešne. Za sada ne prihvatajte udvaranja zauzete osobe. Rešavanjem problema bračnog partnera osvežićete vaše odnose.

Zdravlje

Ljubavna dešavanja utiču na vaše raspoloženje.

Strelac

Strelčevi su razdragani, spremni na sve izazove i pozitivne odluke. Zaboravljaju na sve vidove sputavanja i ograničenja. Ova energija je divna za ljubav, ali ne i za odnos prema hrani. Nađite prihvatljivu sredinu i ne preterujte u jelu. Mogli bi imati probleme sa pritiskom.

Posao

Svojim optimizmom pozitivno utičete na poslovno okruženje. Sa lakoćom pristupate svim dešavanjima, kako pozitivnim tako i negativnim. To vam otvara nove mogućnosti i dobre promene. Ako preterate sa privatnim aktivnostima na radnom mestu očekuje vas kritika od strane šefa.

Novac

Aktivnosti u kojima ste učestvovali u prethodnih mesec dana donose prve finansijske rezultate. U narednom periodu vas očekuje potpisivanje važnog poslovnog ugovora. Možda je to i obećanje koje dobijate od strane svog šefa. Neočekivani veći dobici po različitim osnovama.

Ljubav

Prisustvo Venere u vašem astrološkom polju ljubavi pokreće vašu pozitivnu energiju. Možete se videti na svim mogućim mestima tokom dana i večeri. Staru ljubav lako zaboravljate ulaskom u novu. Svih loših uspomena rešavate se od sredine nedelje. Ukoliko bivši partner pokaže više razumevanja i spreman je na pozitivne promene moglo bi doći do pomirenja. Poznanstva koja kreću kroz prijatnu komunikaciju obećavaju. Učestvovanjem u idejama osoba koje su vam simpatične, ostvarujete dobar provodi i novi početak. Skloni ste naglim ulascima u vezu u potrazi za osobom koja će vas ispuniti. Blizanci su vam naklonjeni u ovom periodu i tu bi se mogli sjajno ostvariti. Radosne vesti stižu preko bračnog partnera.

Zdravlje

Odlično zdravlje i lepo raspoloženje. Ishranom bi mogli izazvati probleme sa pritiskom.

Jarac

Prisutna je prilična uznemirenost. Ako ste preko preterivanja u jelu pokušali da smanjite nervozu samo će te je još više pojačati. Usmerite se ka domaćoj kuhinji. Bar jedan obrok obavite u svom domu. Bolje ćete se osećati. Osluškujte svoj organizam i u tom skladu se ponašajte.

Posao

Ulazite u naklonjeniji period kada bi na lakši način mogli započeti privatan biznis. Svojom upornošću i spremnošću na veliki rad na dobrom ste putu uspeha. Sredinom nedelje osećate prve pozitivne rezultate. Ako je bilo neprijatnih dešavanja na poslu, razgovor donosi rešenje.

Novac

Prisutna je zabrinutost za budućnost. Prirodno ste skloni takvom razmišljanju kada vam ponestanu ideje. Sama situacija nije toliko teška. Velika želja za ostvarenjem bitnih životnih pitanja koja trenutno nisu ostvariva nepovoljno utiču na vas. Strpljenje vam nije strano, opustite se. Priliv novca početkom nedelje.

Ljubav

Kućne zabave su mesta gde bi mogli upoznati novu ljubav. Mesta za sport ili zabavu koja se nalaze u blizini vašeg doma su idealno mesto za novi ljubavni početak. Radi se o osobi koja je potpuno drugačiji od vas. Brza u reakcijama i organizaciji provoda. Sjajno će te se zabaviti i neočekivano zaljubiti. Trenutno vam je potrebno buđenje, pokretačka energija. Izvestan period vama je vladala monotonija. Približavate se najboljem periodu za ljubav tokom godine. Budite spremni na izazove. Tek vas očekuje ljubav na način koji vam je prihvatljiv. Dolazak novog saradnika u poslovno okruženje budi obostrane simpatije. Kakvi god da su bili problemi u braku uspešno ćete ih prevazići ove nedelje. Mudro pomirenje.

Zdravlje

Druženja, izlasci, nove ljubavi vraćaju vam pozitivnu energiju.

Vodolija

Neplanirana situacija će u vama probuditi želju za jelima koje je spremala vaša baka, tetka, majka. Mnogo toga vas vraća u lepu prošlost. Ta pozitivna energija vam je i te kako potrebna kako bi iz sebe izbacili unutrašnji nemir, nesanicu. Kroz lepu prošlost pogotovo u omiljenim jelima uspešno ćete se izboriti sa problemima.

Posao

Slučajni susreti sa prijateljima kao i tek stečena prijateljstva donose nove ideje. Bude u vama potrebu za većim promenama, novim počecima. Ako ste duži period radili na određenom cilju ova nedelja vam donosi prve rezultate. Dobitak zaposlenja ili napredovanje na poslu.

Novac

Sada je došlo vreme da novac koji ste uštedeli uložite u posao ili kupovinu materijalnog dobra koje vam omogućava bolji životni standard. Najverovatnije se radi o dugo priželjkivanom putovanju ili kupovini automobila. Ne budite skromni. Dugo očekivani novac vam stiže. Dobra finansijska situacija.

Ljubav

Imate dobru intuiciju. Sreća vas prati na ljubavnom planu. Gde god da se pojavite na neki način skrećete pažnju na sebe. Sve vam ovo prija ali i budi želju za lakim stupanjem u nova poznanstva. Neverovatne stvari vam se dešavaju. Čim vam se pojavi neko dovoljno interesantan pojavljuje se još neko. Ako dođete u situaciju da birate između dva dobra prijatelja budite oprezni. Onaj koji vam je u prvom momentu zabavan, šaljiv, lako daje obećanja mogao bi biti potpuni promašaj. Tokom večeri menjate društvo i mesto zabave ukoliko vam je dosadno. Na drugom mestu moglo bi biti mnogo uspešnije. Organizujte se po trenutnim potrebama srešćete osobu koja će vas osvojiti u momentu.

Zdravlje

Zadovoljstvo, optimizam i dobro zdravlje.

Ribe

Ove nedelje ćete znati kako da uživate u hrani. Gde god da izađete imaćete potrebu za jelom. Niste raspoloženi za trošenje vremena na spremanje obroka. Tu su i dobre komšinice koje će vam nešto lepo spremiti. Potrebna vam je bila promena, prihvatajte poziv na ručak ili večeru. Uživaćete.

Posao

Posao kojim se bavite povremeno vraća vam pozitivnu energiju. Potvrđujete da ste dovoljno sposobni da se ostvarite i kroz slobodne aktivnosti. Lakše ćete podneti nepravdu koju ste doživeli od svog šefa. Već od srede situacija se smiruje. Izbegavajte teme koje vam unose nemir.

Novac

Došlo je vreme da rešavate troškove koje ste napravili u prethodnom periodu. Ženska osoba će vam u tome pomoći na diskretan način. Bolje ćete se osećati od četvrtka. Samo ne ponavljajte stare greške. Ako ste se opredelili za podizanje kredita zahtev predajte krajem nedelje.

Ljubav

Dugo razdvajanje sa voljenom osobom kod vas bi moglo doneti preterano veliko opterećenje i patnju. Ne gubite nadu. Ove nedelje bi moglo doći do neverovatno dobrih promena. Ako do sada niste imali priliku da se sretnete sa voljenom osobom očekujte susret ili poziv u narednih petnaest dana. Jupiter vas i dalje snažno podržava na ljubavnom planu. Samo se ne povlačite u sebe. Pravo je vreme za ljubav. Pomirenja i nove početke. Ekscentrične i nametljive osobe bi trebali da izbegavate... ma koliko da su vam u momentu interesantne. To nije za vas. Partner koji je značajno stariji od vas mogao bi vas usrećiti. Tople emocije probudiće se u vama pri susretu sa prijateljem koji vam je to bio u detinjstvu. Duži period je bio odsutan iz vašem mesta boravka. Ljubavna sreća.

Zdravlje

Adekvatno se oblačite. Lako bi moglo doći do prehlade, upale ušiju.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: