Nedeljni horoskop za period od 03.03. - 09.03.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.03.2014.

00:00

Default images

Ovan

Sredinom nedelje Venera prelazi iz sazvežđa Jarca u sazvežđe Vodolije. Ovo je pravi momenat da nešto bitno promenite u svom načinu ishrane. Da stare loše navike zamenite novim i mnogo boljim za vas i vaš organizam. Sve ono što vam u prethodnim mesecima nije išlo od ruke, sada bi u momentu mogli da promenite. Razmislite i o dobronamernim savetima, vaših prijatelja.

Posao

U dobrom ste zaletu, da nadoknadite sve ono što ste svesno ili nesvesno, propustili u prethodnom periodu. Vraćaju vam se dobre ideje, ne nedostaje vam elana i optimizma. Ugovor koji ste trebali da potpišete i to davno, sada dovršavate uz podršku bliskih prijatelja. Dobitak zaposlenja, preko novih prijatelja.

Novac

Produžetak ličnih dokumenata, ove nedelje je aktuelna tema. Ne odlažite, već to što pre uradite. Finansijska situacija vam je prilično dobro postavljena. Novac vam stiže na već uhodan način. Koliko god da vam je naporno kroz poslove koji donose novac, krajem nedelje će vas obasjati sreća.

Ljubav

Tajne ljubavi koje traju duže od godinu dana, ove nedelje bi mogle biti u problemu. Vraćaju se neprijatna dešavanja, kroz koja ste već imali prilike da prolazite. Ne sukobljavajte se sa partnerom, pustite situaciju da sama od sebe teče, kako bi najbezbolnije prošli kroz ovaj period. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa će imati više mogućnosti za neki novi početak. Uticajna, slobodna osoba na radnom mestu, postaje vam neodoljiva. Po običaju, brzo ćete reagovati i skrenuti pažnju na sebe. Romantična ljubav vas očekuje sa jednom Ribom. Do sredine nedelje ulazite u jedan sjajan period. Tada se konačno spajate sa partnerom koji živi u inostranstvu ili ima bitan kontakt sa inostranstvom, često putuje. Mnogi bi mogli ući u zajednički život, dok bi venčanje ostavili za kraj leta.

Zdravlje

Odmerenost na svim poljima života, sačuvaće vas od iscrpljenosti. Moguća nesanica.

Bik

Merkur vam u ovoj nedelji poručuje, da ćete biti odan pratilac svojih prijatelja. Bez rezerve ćete prihvatati njihove predloge o mestima za izlaske, mestima gde se dobro jede i pije. Sve će vam to biti veliki izazov. Ipak u ovoj situaciji, vodite računa šta jedete, bez obzira koliko želite da udovoljite svom bliskom prijatelju. Sami birajte jela koja vam prijaju, kako bi izbegli neprijatne tegobe.

Posao

Potrebno vam je više originalnosti, ukoliko želite dobre promene i dešavanja na radnom mestu. Naravno, to uradite na vama svojstven način. Kopirajući druge, početak bi mogao biti dobar, ali ne za dugo. Na svoj način se ne bi pronašli u čitavoj toj situaciju. Naročito ako raditi na prelasku u drugu firmu ili bolju poziciju.

Novac

Najavljuju se uspešne promene na poslu, koje će povoljno uticati na vašu finansijsku situaciju. Sada je prilika da se dokazujete, menjate, uključujete se u timski rad... i ne brinite, uskoro vam stižu lepe vesti... stiže novac. Starija osoba koja vam je uvek izlazila u susret, kada je pozajmica u pitanju, neće moći da vam pomogne. Uzdajte se samo u sebe.

Ljubav

Kontakti koji su pokrenuti na radnom mestu, prošle nedelje, nastavljaju se. Ako je partner izašao iz duge veze ili braka, budite strpljivi. Zadržite prijateljski odnos, sve dok ne raščisti sve odnose iz prošlosti. Svakako da ste jedno drugom veliko osveženje, provodite vreme zajedno i pepustite partneru orgnaizaciju vašeg vremena. U ovom periodu su zastupljene originalne i na svoj način neobične osobe, kao i oni koji iza sebe imaju brak. Dok budete pomagali drugima, kojima je pomoć potrebna u bilo čemu, mogli bi upoznati uniformisanu osobu ili sportistu. Jedan Ovan će vas prijatno iznenaditi. Ove nedelje izbegavajte zahtevne i starije partnere. Samo bi sebi zakomplikovali život ulaskom u emotivnu vezu. U braku ili dugim vezama, moglo bi biti napeto, ako vraćate staru temu.

Zdravlje

Budite oprezni u pokretima, osetljivi su vam zglobovi desne noge ili ruke.

Blizanci

Mnogi od vas bi mogli osetiti paničnu glad još od ranog jutra već u ponedeljak. Ako to osetite, duže žvaćite hranu, kako bi vas taj neprijatan osećaj lakše i brže napustio. Već od srede imate kontrolu nad jelom i uglavnom se okrećete ustaljenom načinu ishrane. Znate i te kako da uživate u jelu, odmereniji ste.

Posao

Promene na radnom mestu koje zahtevaju dodatnu obuku, usavršavanje... pozitivno će uticati na vašu budućnost u karijeri. Ne odbijajte takvu ponudu. Prirodno ste vrlo prilagodljivi, ali i pozitivno 'radoznali', uspećete lakše nego što mislite. U svakom slučaju se radi o novim promenama, uključite se.

Novac

U zadnji čas vam stiže novac, koji vam je potreban za neko bitno životno rešenje. Sve ovo završavate uz pomoć ženskih osoba, da li preko saveta ili pozajmice. Veći iznos koji vam kasni, biće vam uplaćen do sredine nedelje. Ovde se radi o značajnom iznosu.

Ljubav

Od srede vas očekuju veće promene na ljubavnom planu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, sumnje bi mogle biti razlog velikog sukoba. Sve ono za šta niste potpuno sigurni, što niste proverili... ne ispitujte svog partnera. Mogli bi ga žestoko naljutiti i uvrediti. Čak i da su sumnje opravdane, ako niste spremni za rastanak, mudrije bi bilo da informaciju koju imate zadržite za sebe. Date sebi vremena da vidite šta možete, a šta ne. Tajna ljubav bi vam u mnogo čemu pomogla. Jasnije bi sagledali stalnog partnera, a pri tom sebi pomogli. Ovo je nedelja koja omogućava novu ljubav sa starijom osobom. Veza bi vam izuzetno prijala, a svoj emotivni život bi konačno stabilizovali. Susret sa bivšim partnerom, najavljuje pomirenje do koga samo što nije došlo.

Zdravlje

Promenljivog ste raspoloženja. Ne donosite bitne odluke, po trenutnom doživljaju.

Rak

Od sredine nedelje, menjate svoj način ishrane. Više razmišljate o svom izgledu i lepom vremenu koje dolazi. Neki će još uvek pokušavati, ali vraćanje na kaloričnu hranu, doneće veliku opomenu. Nalazite se u periodu koji preporučuje što više voća i povrća, vitaminskih napitaka, ali i morske i rečne ribe.

Posao

Mnogima od vas su poslovne situacije izmicale u prethodnih nekoliko meseci. Taman kada pomislite da ste na dobrom putu većih ostvarenja, neke nepredviđene okolnosti vas vraćaju na sam početak. Ova nedelja je značajna. Pokreću se dobri uticaji koji vam na lakši način donose propuštene prilike. Zaposlenje.

Novac

I na polju novca se vraća stabilnost. Ponovo ulazite u jedan od povoljnijih perioda za novac, koji će i te kako potrajati. Čak i ako se ne budete mnogo angažovali, osetićete olakšanje. Visina ostvarenja ipak najviše zavisi od vas. Budite aktivni i dolazite do velikog preporoda. Lakše vraćate dugove, ako ih imate.

Ljubav

Kako su pokrenuta pomirenja, dobro razmislite šta želite od bivšeg partnera, a šta on od vas. Ovde će morati biti prilagođavanja u međusobnim odnosima. Ako u tome uspete dolazite do zajedničke sreće. Sve dok nsite sigurni u sebe ne pokrećite ništa, ima još vremena i vremena za pomirenja. U međuvremenu bi mogla da vam se desi ljubav, koja vam vraća samopouzdanje i osećaj sreće, voljenosti... Tako da je pitanje da li ćete i dalje misliti na staru ljubav, ako već nije došlo do pomirenja. Do novog poznanstva bi moglo doći preko osobe od koje često pozajmljujete novac, koja je uvek spremna da vam pomogne, ma o čemu da se radilo. Partner je stariji od vas. Inače ova nedelja donosi više sreće i ostvarenja sa partnerima koji su stariji od vas.

Zdravlje

Pozitivno razmišljate i imate više vere u sebe.

Lav

Kao da ste se zamorili od razno raznih eksperimenata u svojoj ishrani. Ove nedelje ćete se okrenuti ka proverenim jelima, koje inače volite i u kojima znate da uživate. Nećete moći odoleti mirisima koji se oko vas šire, dok boravite van kuće. Potrebno vam je osveženje kroz uživanje u hrani koju volite.

Posao

Početkom nedelje očekujte dobre vesti. Nešto na čemu ste radili zadnja dva meseca, napokon donosi povoljne rezultate. Takođe, ako ste bili dovoljno strpljivi, poslušali savet nekoga ko je stariji i iskusniji od vas, sada se slaže situacija koja vas direktno gura ka onome što ste dugo čekali. Više sreće na poslu, očekujte u narednih mesec dana.

Novac

Početak nedelje donosi novčani dobitak, ali ne u iznosu koji ste očekivali. Da li je to nešto što će vam stizati periodično ili u ratama, ali će vas sigurno voditi ka češćim dobicima. Partnera, bračnog ili poslovnog, očekuje bolji period za novac, što će svakako povoljno uticati i na vas.

Ljubav

Neke zablude i nejasnoće će početi da vam budu sve jasnije i jasnije, kada je u pitanju stara ljubav. Znaćete tačno šta zaista želite, naročito ako je ta veza prekinuta pre nekoliko meseci. Većina vas je više raspoložena za nešto tajno, ali i novo. Ako ste već dugo sami, pomažući vama bliskoj osobi, mogli bi upoznati ljubav svog života. Simpatije koje su već dugo prisutne, ali se sve završavalo na kratkim susretima i kontaktima, od sredine nedelje ubrzano kreću u konkretnija dešavanja. Ulazak u vezu je tu ispred vas. Sve se dešava na javnom mestu. Razveden partner vam se u ovom periodu ne preporučuje. Ako se ipak odlučite za ovakvog partnera, budite sigurni da će vas uskoro početi iritirati svojim pričama iz prošlosti. Ljubav sa osobom iz inostranstva, kod vas je odavno prisutna, pa i ove nedelje. S tim da sada obećava veću sreću.

Zdravlje

Nećete biti spremni nikoga da tolerišete. Razdražljivi ste.

Devica

Ako ste u zadnjih mesec, dva unosili jendoličnu hranu, jela... ma koliko da je bila po vašem ukusu, od sredine nedelje će vam se javiti jaka potreba za promenom načina ishrane, kao i izbor namirnica, jela... Više bi vam prijala lagana hrana, koju bi unosili u manjim količinama, i to u kraćim intervalima. Dijeta bi vam najviše odgovarala i osvežila organizam.

Posao

Ova nedelja bi vam mogla doneti sukobe, nezadovoljstvo i otpor prema naredbama koje dobijate. Ako želite da sačuvate unutrašnji mir i lakše funkcionisanje, usmerite se ka starijim ženama sa kojima radite. Kroz razgovor i savet, drugačije ćete posmatrati sve ono što vam se dešava. U aktuelnim dešavanjima, pronaći ćete i nešto dobro za sebe.

Novac

Ako niste imali kontrole pri trošenju novca u prethodnih mesec dana, trošili nemilice novac na lična zadovoljstva, mogli bi dobiti opomenu ili ući u nedozvoljeni minus. Sve zavisi od toga kako razmišljate i koliko ste spremni da se kontrolišete. Pored ovog nemilog uticaja, primate i pozitivan, koji vas upozorava na štednju.

Ljubav

Preko prijatelja koga poznajete još iz detinjstva, početkom nedelje bi mogli upoznati stariju osobu, koja bi vam u mnogo čemu odgovarala. Ovde se ne radi o velikoj razlici u godinama. Ako se pojavi mlađa osoba, koja je približnih godina, onda je to neko vrlo uspešan, na visokoj poziciji. U tajnim vezama su prisutni sukobi, obostrano nezadovoljstvo... što vas vodi do razdvajanja. Ne brinite se, ubrzo dolazi do pomirenja. Od sredine nedelje, kreću burnija dešavanja na ljubavnom planu. Ulaskom u novo društvo ili pri izlasku na sasvim novom mestu, moglo bi doći do ljubavi na prvi pogled. U poslovnom okruženju, pojavljuje se osoba koju poznajete od ranije, sa kojom ste možda nekada bili u vezi ili su među vama bile prisutne simpatije. Tamo gde ste nekada stali, uskoro nastavljate dalje i to zajedno.

Zdravlje

Skloni ste upalama.

Vaga

Monotonija ili neko nezadovoljstvo, bilo čime da je izazvano, moglo bi vam doneti konstantnu potrebu za jelom. Ako se u ovome prepoznajete, preduzmite nešto pod hitno. Pronađite se u nečemu i posvetite se tome, pokrenite se... bićete zadovoljniji i videćete, neprimetno će vas napustiti ova loša navika.

Posao

Od početka nedelje, posvetite se svemu onome što vam predstavlja problem. Da li je to neka obaveza koja vam teško pada, odnos sa nekim od saradnika... Videćete da to baš toliko nije ni teško. Od sredine nedelje sreća vam se osmehuje i sa zadovoljstvom se uključujete u neke nove aktivnosti.

Novac

Ako ste privatnik ili se bavite dopunskim poslovnim aktivnostima, početkom nedelje vas očekuje uspešan poslovni dogovor, koji će vam doneti sigurnu zaradu. Dok ostatak nedelje najavljuje dobitke preko putovanja, kontakta i dobrih informacija. Problem koji vas muči, rešavate preko bliskog rođaka.

Ljubav

Nezadovoljstvo ukućana, vašim izborom partnera, moglo bi nepovoljno uticati na odnos sa partnerom. Ali i partner bi mogao imati uporne zamerke na vaše ukućane. Ne dozvolite da bilo ko od njih negativno utiče na vas. Poslušajte sebe i na svoj način to prevaziđite. Ne podržavajte ni jednu od nezadovoljnih strana. Ove nedelje će komunikacija biti ta koja će vam doneti radost ili tugu. Jedan Ovan, donosi naglu promenu u vašem ljubavnom životu. Neočekivane i neobične okolnosti će vas spojiti. Organizaciju vašeg odnosa, prepustite partneru. Vama će biti lakše, a partner će svoje predloge sjajno sprovesti u delo. Za sada bi imali veća ostvarenja sa mlađim partnerima, nego starijim od sebe. Susret sa već bivšim partnerom, daje vam još jednu priliku. Još uvek ima nade za vas.

Zdravlje

I dalje ste pod jakim pozitivnim uticajima, koji štite vaš organizam.

Škorpija

Obratite pažnju na tečnosti koje unosite u organizam. Ako se radi o čajevima, dobro proučite uputstvo, kako bi postigli pun efekat. Povremeni problemi sa grlom, mogli bi biti izazvani gaziranim sokovima. Samo obratite pažnju da li vam se javljaju ovakve reakcije, kako bi promenili dosadašnju naviku.

Posao

Na čemu god da radite, mogli bi napraviti manji previd. Ako očekujete dobitak posla ili premeštaj, ostvarujete to, ali ne ove nedelje. Nemojte da to na vas deluje negativno, ne odustajte. Promene do kojih dolazi početkom nedelje, mogle bi vas usmeriti ka nečemu novom, interesantnijem za vas.

Novac

Ponovo vam se najavljuje jedan od boljih perioda za novac, koji će potrajati do leta. Došli ste do bitnih zaključaka, sada mudrije pristupate svim dešavanjima koja mogu doneti novac. Inostranstvo bi svakako najbolje odradilo i donelo pravo blagostanje. Dobitak preko voljene osobe.

Ljubav

Izbirljivost će vam doneti prava ljubavna rešenja, dešavanja i nove ljubavi. Sve što je novo, stimulativno deluje na vas. Ljubav koju duboko nosite u sebi, ove nedelje ćete moći otvoreno ispoljiti. Sve se dešava pri izlasku i u dobrom društvu. Sama situacija se slaže u vašu korist. Ova nedelja vam omogućava velika ljubavna ostvarenja. Ljubav koju gajite prema partneru ili simpatiji koja živi u inostranstvu, doneće vam ogromnu sreću. Susret, ali i poziv koji dobijete, pokreće željenu realizaciju. Još uvek primate uticaje koji nagoveštavaju bitnu osobu u vašem životu, koja je zauzeta ili je vrlo uspešna, popularna... U tajnim vezama budite oprezni. Manja nepažnja bi mogla da vas razotkrije, što bi moglo da donese prinudno odvajanje. Ali na kratko.

Zdravlje

Preterivanje u piću, moglo bi vam doneti razno razne probleme. Budite odmereniji.

Strelac

Kako budete razmišljali, tako ćete se i osećati. Date su vam velike šanse da napravite kvalitetne promene u svojim navikama. Naročito u jelu i piću. Sredinom nedelje vas pokreću dva divna uticaja. Iskoristite taj stimulativni momenat, ne odustajte. Bolje ćete se osećati, ali i lepše izgledati.

Posao

Dugo ste se pridržavali nekih svojih stavova. Kao da ste više želeli da idete na već proveren siguran način. Sredinom nedelje će vas jedna situacija, možda susret, navesti da drugačije počnete da razmišljate. Videćete nove interesantnije mogućnosti za veća poslovna ostvarenja.

Novac

Početkom nedelje vam se ne preporučuju veće kupovine stvari za ulepšavanje, ali i neskromne izlaske. Sačuvajte novac za vikend, kada bi mogli sjajno da se provedete, ali i dođete do dobrih informacija, ideja koje bi vam omogućile nova angažovanja, što bi donelo novac.

Ljubav

Već početkom nedelje vas očekuju lepe neočekivane ljubavne promene. Ako ste usamljeni, tu je ljubav sa vrlo neobičnom osobom, sa kojom dolazite u kontakt igrom slučaja. Ukoliko ste u vezi ili braku, partner vam sprema prelepo iznenađenje. Najverovatnije se radi o putovanju, godišnjem odmoru koji provodite u inostranstvu. Prijatelji bi mogli vršiti pritisak na vas, upozoravajući vas da novi partner nije baš za vas. Razmislite o tome, ali sami donesite odluku. Ipak se radi o vama. Od sredine nedelje, nešto interesantno se pokreće sa mlađom ili mladolikom osobom. Do novih simpatija dolazi preko putovanja, prijatelja, rođaka ili društvenih mreža. Svi vidovi komunikacija i kretanja, daju širi izbor novog partnera. Što je partner originalniji, to je ostvarenje veće. Provod, zadovoljstvo i ljubav.

Zdravlje

Odavno se niste ovako dobro osećali.

Jarac

Većina vas ima osećaj kao da su se blokirali. Jasno prepoznajete šta ne prija vašem organizmu, ali kao da vam nešto duboko u vama ne daje snage da se izborite i promenite navike u ishrani. Ako se prepznajete u ovome, ne mučite sami sebe. Opustite se i videćete da će se nešto pozitivno u vama pokrenuti.

Posao

Ove nedelje vam se daju dve mogućnosti za neki novi početak, koji bi vam doneo bolju finansijsku situaciju. Ako ste ikako u mogućnosti da prihvatiti oba izazoba, nekako se uklopili, dobro organizovali, napravili bi ste pravi izbor. Sve se ove nedelje vrti oko novca i novih mogućnosti za zaradu.

Novac

Osećate jaku pokretačku energiju, koja vas vodi ka aktivnostima koje donose bolju zaradu. Ponedeljak je dobar za novac preko trgovine ili kontaktu preko žena, dok od sredine nedelje ulazite u jedan od boljih perioda tokom godine, koji najavljuje značajnije poboljšanje primanja. Uticaj će vas podržavati i narednih mesec dana.

Ljubav

Početkom nedelje radite na rešavanju nesporazuma sa voljenom osobom. Nađite miran način rešenja i izbeći ćete sukobe i raskid. Od sredine nedelje dolazi do bitnih ljubavnih promena. Ako ste do tada rešili problem koji vas je mučio u odnosima sa stalnim partnerom, dolazi do velikog preporoda, nestaje nezadovoljstvo i napetost. Slobodne osobe izlaze iz jednog perioda mirovanja. Pokrećete se i želite da monotoniju zamenite sa intenzivnim promenama i kokretnim dešavanjima. Dešavanjima koja vam prijaju i vraćaju optimizam. Sada ste u periodu koji će potrajati, a najavljuje vam nagla poznanstva, neočekivane ulaske u neobične i zanimljive ljubavne priče. Sve se dešava u jednom trenu. Bivši partner bi mogao da vam napravi jedno lepo iznenađenje u cilju pomirenja.

Zdravlje

Skloni ste prehladi. Slojevito se oblačite.

Vodolija

Ove nedelje ćete biti vrlo maštoviti. Poželećete jela u kojima ste nekada davno uživali, a neprimetno ste ih izbacili iz jelovnika. Sve ono što je neobično, novo, nešto što nikada niste jeli, imaćete želju da probate. Tu bi ste mogli otkriti namirnice i jela, koja vam neverovatno prijaju. Pustite se u ovakvu avanturu, može da vam donese samo nešto dobro.

Posao

Sve ono što radite u tajnom dogovoru, doneće vam bolja rešenja. Od sredine nedelje vam se otvaraju nove mogućnosti za promenu posla, napredovanje, ali i zaposlenje. Sve ukazuje na veliku podršku partnera ili osoba koje vas vole. Idete ka većim ostvarenjima na lakši način.

Novac

Ove nedelje vas guraju sjajne okolnosti koje najavljuju oporavak na finansijskom planu. Nemate ni jedan nepovoljan uticaj, pa ako ne dođe do značajnijeg pomaka na bolje, negde grešite ili nemate dovoljno pokretačke snage. Ono što vas naglo zainteresuje, najavljuje pokretanje dobre zarade.

Ljubav

Posle dugog očekivanja u vaše sazvežđe, ove nedelje ulazi Venera. Samim tim najavljuje vreme koje je izuzetno povoljno za ljubav, lep provod, ali i vreme kada bi trebali više pažnje da posvetite svom izgledu. Lakše dolazite do svoje ljubavne sreće, ako budete umeli na pozitivan način da iskoristite ovu jaku energiju. Ovan bi u vama mogao probuditi snažnu emociju. Ova veza pokreće nova dešavanja i to u nizu. Ljubav na fakultetu ili preko putovanja, inostranstva. Dolazak voljene osobe iz inostranstva, sa putovanja... očekujte za vikend. Neuspeh koji ćete imati početkom nedelje sa starijim partnerom ili simpatijom, sretno se rešava krajem nedelje. Tek su pokrenuti uticaji, koji nagoveštavaju pomirenja. Samo budite još malo strpljivi.

Zdravlje

Adekvatna ishrana, povoljno bi uticala na vaše zdravlje. Sada ste pod divnim uticajima, kada bi trebali odbaciti loše navike.

Ribe

Još uvek primate uticaje koji vas upozoravaju da se ne okrećete prevelikom uživanju u jelu i piću. Svako preterivanje, odabir jela po ukusu i želji, sigurno će vam doneti ozbiljnije probavne probleme. Sunce iz vašeg sazvežđa odlično je podržano od Jupitera iz Raka, svojom spoznajom, krećete u dobre promene.

Posao

Sunce koje boravi u vašem sazvežđu, prima odlične uticaje, koji vam omogućavaju sva poslovna rešenja, dobre promene, dobitak zaposlenja... i to preko partnera, kao i osoba koje su sa vama bliske, vole vas. Ali tu je i dobitak posla na mestima za zabavu ili rekreaciju. Inostranstvo i dalje igra važnu ulogu na poslovnom planu.

Novac

Više sreće ćete imati preko novca partnera, pozajmice, kredita pa i nasledstva. Ako ste krenuli u ostavinsku raspravu, svaki kompromis je preporučljiviji. Ove nedelje vam stižu manji iznosi, finansijski dobici sa više strana. Na kraju nedelje ćete biti prilično zadovoljni. Vraćaju vam se neke stare i dobre mogućnosti za zaradu.

Ljubav

Još od novembra, u vama se probudila duboka želja da ostvarite neke svoje ljubavne snove. Taj uticaj vam je doneo i mnoge odgovore, šta bi trebali da menjate na ličnom nivou, kako bi to i ostvarili. Sredinom nedelje ovaj uticaj se pokreće na jedan sasvim novi i bolji način i najavljuje dobra dešavanja do leta. Na vama je da pravite mudre selekcije pri izboru partnera. Što vaše želje budu veće, ostvarenja će biti veća. Što je partner uspešniji, poznatiji i cenjeniji, vašoj sreći neće biti kraja. Dok osobe koje ni u čemu nisu ostvarene, trebali bi zaobilaziti u širokom krugu. Samo bi vam oduzimali energiju i vreme. Rešavali bi tuđe probleme, a za uzvrat ne bi dobili ništa. Još ove nedelje, kod mnogih parova se pokreću planovi o zajedničkom životu ili već prelazite da živite kod partnera.

Zdravlje

Odlično se osećate. Ako vas već muče neki zdravstveni problemi, usepšno ćete ih prevazići.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: