Nedeljni horoskop za period od 24.02. - 02.03.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.02.2014.

00:00

Default images

Ovan

Sklonost udovoljavanju u načinu ishrane, ove nedelje će vam doneti stomačne tegobe. Ozbiljnije se posvetite svom načinu ishrane, izbegavajte sve ono što ne prija vašem organizmu, ma koliko vas mamilo. Svim pripadnicima ovog sazvežđa se preporučuje dijetalna ishrana, tokom ove nedelje. Sami napravite eksperimente i znaćete šta vam definitivno najviše prija.

Posao

Od vaše istrajnosti i strpljenja zavisi kako ćete provesti ovu nedelju na radnom mestu. Ako ste definitivno doneli neke odluke, ne odustajte od njih, uspećete. Ono što vam se nikako ne preporučuje su sukobi i isterivanje pravde. Svaka nepotrebno izgovorena reč, uvlači vas u sukob koji se nastavlja.

Novac

Na već proveren način, mogli bi doći do potpune finansijske stabilizacije. Tu je i podrška starijih osoba, kako na poslu, tako i od strane starijih bliskih rođaka i prijatelja. Vodite računa gde parkirate automobil, mogući su svi vidovi kazni u saobraćaju. Za vikend vas očekuje lep poklon.

Ljubav

Početkom nedelje mogla bi vas zavesti ljubav koja bi morala biti tajna. U moemntu bi imali osećaj kao da ste dotakli nebo. Među vama se oseća neverovatna energija koja vas privlači i spaja. Sam početak je sjajan. Tek vas očekuju lepi događaji. Sredinom nedelje iznenadiće vas neko od saradnika. U vazduhu se oseća pritajena želja starijeg muškarca. U trenutku će vam sve to prijati. Ovde tek očekujemo nastavak priče. Škorpija bi za vas bila pravi izazov, naročito ako ste izašli iz duge veze ili braka. Obećanje koje vam je dao partner koji ne živi u vašem mestu boravka, ispuniće tokom vikenda. Ako očekujete dolazak voljene osobe iz inostranstva, sve ukazuje na veridbu i sklapanje braka. Maksimalno iskoristite momenat, kada dođete u kontakt sa starim partnerom. Ovde se radi o povoljnom trenutku.

Zdravlje

Osetljivi su vam stomačni organi. Više pažnje posvetite svom načinu ishrane.

Bik

Iako ste veliki gurman, hrana vam je na bitnom mestu, ove nedelje bi lako mogli doći u situacije koje će vas onemogućavati da redovno uzimate obroke. U takvim situacijama uzimajte vitaminske napitke. Većina vas će povratkom kući, duboko u noć stalno nešto jesti, želje se menjaju i dolazi do preterivanja. Naravno, nećete imati ni dobar san.

Posao

Svoje nezadovoljstvo, bolje zadržite za sebe. Neke situacije ne možete izbeći, pa onda ih prihvatite. Odbijanjem i bojkotom, ništa nećete postići. Krajem nedelje bi mogli uz diskretan dogovor sa uspešnom osobom na radnom mestu, mnogo toga promeniti na bolje. Ne donosite bitne odluke na brzinu.

Novac

Ova nedelja nije povoljna za veća ulaganja u dom, renoviranje ili kupovinu nameštaja, električnih aparata... Ako se pojavio potencijalni kupac za vašu nekretninu, ne žurite sa prodajom. Uskoro kreću uticaji koji vam omogućavaju da postignete željenu cenu. Novac koji vam kasni, stiže uskoro.

Ljubav

Nalazite se u jednoj vrlo osetljivoj nedelji, kada ne bi trebali ništa bitno da menjate u odnosu sa trenutnim partnerom. Lako bi mogli doći do pogrešnih zaključaka, pa i nesporazuma što bi izazvalo sukob. Na radnom mestu se ponovo aktivira osoba, koja vas je već jednom pokušala osvojiti. Ako nemate dovoljno interesovanja, ne odbijajte ga, prihvatite prijateljsku komunikaciju. Već bivša ljubav sa kojom ste na neki način poslovno povezani, pokušaće da vas na neki način provocira, zbuni vas.... pusti informaciju koja nije tačna, u cilju da kod vas izazove reakciju, ljubomoru.... Budite mudri i strpljivi. Ova nedelja je povoljna za nove ljubavi, ali samo sa osobama koje vam deluju zrelo i odgovorno. Mogle bi krenuti i važne ljubavi u vašem životu, ljubavi koje vas vode u zajednički život. Hvalisave osobe izbegavajte.

Zdravlje

Moguć je manji pad koncentracije. Fizički se odlično osećate.

Blizanci

Skoro pola godine primate uticaje koji vas navode na preterivanje u jelu. Uticaj se pomera i donosi različite reakcije. Ova nedelja je vrlo povoljna za neke bitne promene u ishrani. Ako ste odlučili da smršate, kako bi što bolje izgledali u nastupajućem periodu, uspećete. Sami zante na koji način ste to već uspešno sprovodili. Dodajte još i fizičke aktivnosti, bićete prezadovoljni.

Posao

Povremeno bi mogli osećati nesigurnost. Neki odnosi i dešavanja vam nisu dovoljno jasna. U ovakvim situacijama budite odmereni i ništa ne preduzimajte. Budite promatrač i pratite sve što se dešava oko vas. Sve će doći na svoje. Od sredine nedelje dolazite do bitnih informacija i odgovora.

Novac

Ovo bi mogla biti izuzetno interesantna nedelja, povoljna za novac. Sve zavisi na čemu ste se angažovali. Ako ste ušli u veće poslove, a već ste trebali dobiti značajnu nadoknadu, sve ukazuje na sjajne prilive novca. Kroz promenu posla, mogli bi doći do mnogo boljih primanja. Čak i ako se niste angažovali, stižu vam manji prilivi.

Ljubav

Od toga, kako budete doživljavali postupke vašeg partnera, zavisi i kakav će biti vaš odnos. Prisutan je jedan uticaj, koji nagoveštava da može doći do sukoba, ako ne budete poštovali već postignute dogovore ili sputavali voljenu osobu. Ne trčite na prvu loptu, možda ništa nije tako strašno kako vam se čini u prvom momentu. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa, kroz organizaciju većeg okupljanja, idu ka jednoj bitnoj ljubavi u životu. Splet okolnosti vas povezuje. Prvi kontakt vas ne vodi u brz početak ljubavne veze, tada se bude prikrivene emocije. A vreme koje dolazi, vas konačno spaja. Ako ste izašli iz duge veze ili braka, svoju sreću pronalazite sa partnerom sa kojim postoji neka bitna razlika, najverovatnije u godinama. Sredinom nedelje, kreću pomirenja i susreti sa starim ljubavima.

Zdravlje

Sklonost prehladi i manji pad koncentracije. Sve se to manifestuje početkom nedelje.

Rak

Ove nedelje vam je prosetljiv stomak. Svaka neprijatna reakcija, vas upozorava da morate napraviti selekciju u izboru namirnica koje unosite u organizam. Naročito ako ste i ranije imali iste tegobe pri unosu određenih namirnica, jela... , a te reakcije ste svesno zanemarivali. Preporučljiva vam je lagana hrana, kao i više tečnosti.

Posao

Nesloga sa ukućanima bi mogla nepovoljno delovati na vas i vaše reakcije na radnom mestu. Sve probleme ostavite kod kuće, kada krenete na posao. Budite jasni u izlaganju svog mišljenja i predloga o određenom poslovnom problemu. Bićete zapaženi, a pohvale i nagrade stižu.

Novac

Nađite načina kako da izmirite zaostale obaveze, naročito po pitanju kredita. Sve vrste opomena su moguće, zato to sprečite na vreme. Od sredine nedelje nalazite rešenja, ako ste u problemu. Do novca dolazite preko pozajmice, ali i uz podršku partnera, kroz potpisivanje novog poslovnog ugovora...

Ljubav

Sreća vas prati već od početka nedelje. Sve se pokreće kroz poznanstvo do koga dolazi slučajno i to preko starog prijatelja, starijeg rođaka... Ovo je tek početak, a sreća će biti veća što vreme odmiče. Uskoro bi mogli biti zaprošeni. Ljubav sa starijom, uspešnom osobom bi vam u potpunosti preokrenula život na bolje. Od partnera bi imali podršku u svim segmentima života. Doživeli bi konačno oslobađanje od problema koji vas muče. A dobili bi ste ljubav na način koji vama najviše odgovara. Sredinom nedelje kreće uticaj koji vas upozorava da budete oprezni u svemu što činite, a tajno je. Tada bi mogli ući u prelepu tajnu ljubav, koja bi vas toliko zanela da bi sami mogli da se razotkrijete kod stalnog partnera. Sreća vam se vidi u očima. Uz malo više opreza, uspešno bi se zaštitili.

Zdravlje

Mogući su problemi sa probavom.

Lav

Trebali bi posetiti zubara, ako ste već osetili neke probleme, da li sa zubima ili sa stomakom. Loši zubi ili njihov nedostatak i te kako utiču na vaše zdravlje. Vi ste osoba koja mora dobro da sažvaće hranu, ako želi dobro zdravlje. Ako nemate ovakvih problema, uživaćete u omiljenim jelima. Samo nemojte da preterujete, brzo bi dobili po koji kilogram.

Posao

Za većinu Lavova, ovo će biti nezaboravna nedelja. Mogli bi dobiti zaposlenje u firmi koja vam je davnašnji san. Ali i uz pronalaženje zajedničkog interesa sa svojim šefom, nadajte se premeštaju na bolje radno mesto. Budite dosledni u svemu što radite, ne menjajte mišljenja i pravac.

Novac

Do kraja nedelje izmirite sve zaostale obaveze, kako bi izbegli opomene. Ove nedelje izbegavajte nepotrebne, naročito veće kupovine. Napravite prioritete, izbeći ćete besparicu. Vama je tek u najavi mnogo bolji period za novac, pa budite strpljiviji i racionalniji sa novcem.

Ljubav

U divnom ste emotivnom zaletu i to ne bez razloga. I sami osećate da ste vrlo zapaženi od suprotnog pola, ma gde da se pojavite. Taman kada vam se neko dopadne, pojavljuje se još neko ko će vam biti interesantan. Sačekajte kraj nedelje, ne žurite, kako ne bi propsutili pravu ljubavnu sreću. Svi oni koji su u ljubavnoj vezi sa partnerom koji živi daleko od vas, mogu očekivati veće zbližavanje, dobre planove za budućnost, kao i skoro viđenje. Mnogima je u glavi, želja za pokretanjem zajedničkog života. Ako je ta tema već bila aktuelna, nešto ste planirali sa partnerom, a nije bilo mogućnosti za realizaciju, nalazite konačno rešenje. Do novih veza dolazi na putovanjima, ali i na fakultetu. Kako god bilo, na ljubavnom planu vas očekuje velika sreća.

Zdravlje

Dobro raspoloženje, prati vas pozitivna energija, optimizam...

Devica

U prirodi Device je da brižno osluškuje svoj organizam i odgovorno se brine o svom zdravlju. Naročito o jelu i svemu onome što unosi u organizam. Ove nedelje bi mogli biti malo nemarni, dati sebi oduška, malo preterati u svojim trenutnim željama i potrebama za jelom. Nije to ništa srašno, već od sredine nedelje moći će te da se kontrolišete.

Posao

Ove nedelje su Device i te kako neodlučne. Taman kada pomislite da znate šta želite i na koji način to da uradite, nečiji nemarni komentar vas ponovo vraća u dilemu. Ako ste napravili neki propust, napravili grešku.. krajem nedelje vam je data mogućnost ispravke. Tada ćete već biti svoji i opušteniji.

Novac

Kako ste u dužem periodu koji kod vas budi jaku želju za trošenjem, tako će te i ove nedelje biti spremni za kupovine i izlaske, za sve ono što volite. Do dobrih primanja dolazite kroz putovanja, ali i preko posla koji obavljate sa rođacima ili prijateljima. Dobar je period za prodaju nekretnina.

Ljubav

Još uvek u vašem astrološkom polju ljubavi boravi Venera. Jedan uticaj ukazuje na velika i stabilna ljubavna rešenja. Na ljubav sa osobom koja vam u mnogo čemu odgovara. Imate slične poglede na život, očekivanja i budućnost. To je ljubav koja se vremenom sve više i više razvija u nešto stabilno, dobro i sretno. Ljubav koja mnogo toga obećava u budućnosti. I sami će te prepoznati da ste našli partnera kakvog ste oduvek želeli. E to sada treba negovati. Dok drugi uticaj ne obećava sklad i harmoniju u ljuabi, već upozorava vas, da ne ulazite u sukobe, pošto lako mogu prerasti u obostrane inate. Ako ovo prevaziđete na jedan mudar način, za vas nema brige. Znači da ste dobro upoznali svog partnera i znate kako ga možete umiriti i zagrejati, pridobiti za sebe.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima. Svakako posetite zubara, bar kontrole radi.

Vaga

Već duži period se nalazite u jednom neobičnom razmišljanju kada je hrana u pitanju. Ako vam dijete koje ste primenjivali, nisu donele željene efekte, ne odustajte od svojih namera. Prvo proverite da li ste ispravno koristili uputstva, pa ako ipak jeste, potražite savet stručnog lica. Samo ne odustajte, na dobrom ste putu u cilju postizanja željene linije.

Posao

Spontanim, iskrenim i pozitivnim reakcijama, najbolje se snalazite u svim situacijama koje vas zadese ove nedelje. Pratite interesovanja vašeg šefa, uključite se u dešavanja koja ga opterećuju. Prećutno ćete naći zajednički interes, koji vas vodi u mnogo bolju poziciju.

Novac

Što imate više obaveza i neodložnih troškova, to se u vama pojačava želja za što većim poslovnim aktivnostima, kako bi što više zaradili. Puni ste ideja, samo ne preterujte u željama. Imajte granica, kako sebe ne bi previše iscrpeli. Za vikend bi mogli obnoviti neku poslovnu saradnju, koja bi vam donela lepe prihode.

Ljubav

Venera se užurbano približava vašem astrološkom polju ljubavi i najavljuje jedan divan period za ljubav. Već osećate tu neku toplu energiju koja vas obuzima. Do sredine nedelje bi trebali i dalje da budete oprezni u ljubavnim odnosima, kako za nevažnu sitnicu ne bi došlo do sukoba sa voljenom osobom. Ni vi kao ni vaš partner u ovoj situaciji ne bi bili u pravu. Takođe u ovom periodu nije preporučljivo da se vraćate na stare teme koje su vas u datom momentu razdovjile sa voljenom osobom, a u međuvremenu je došlo do pomirenja. Na kućnim zabavama ili u blizini mesta stanovanja, ova nedelja omogućava jednu stabilnu vezu, sa partnerom koji je verovatno stariji. Poznanstvo preko komšije ili sa komšijom isto obećava lepu ljubavnu priču. Ako i ove nedelje ostanete usamljeni, budite strpljivi, tek vas čekaju nove ljubavi.

Zdravlje

Sunce boravi u vašem astrološkom polju zdravlja i donosi vitalnost i stabilnost.

Škorpija

Ova nedelja vam donosi lepa i neobična iskustva. Mnogima od vas će se dati prilika da probate specijalitete iz dalekih krajeva, koji će vas osvojiti. I ne samo to, i te kako ćete osetiti da takve namirnice izuzetno prijaju vašem orgnaizmu. Pošto volite izazove, sigurno ćete nešto i sami pokušati spremiti, potražiti recept... kako bi i dalje molgi uživati u jelu.

Posao

Ako ste u poslu kojim se bavite ili ga pokrećete, prepoznali svoju šansu, bićete spremni i da se odreknete mnogih svojih zadovoljstava, zabave, druženja... u korist uspešne karijere. Dosta ste stabilni i znate šta hoćete. Upornost vam donosi uspeh, koji je trajan i stabilan. Gledajte u budućnost.

Novac

Drugi deo nedelje je vrlo povoljan za novac i dobitke svake vrste. Preko dragih osoba, možda partnera, poslovnog ili emotivnog, očekuje vas pravo iznenađenje. Ako ste se već sa nekim udružili u poslovne aktivnosti, očekuje vas veći i to značajno veći dobitak. Samo ne ulazite u sumnjive aranžmane

Ljubav

Potpuno ste sigurni šta želite na ljubavnom planu. Svi oni koji su bili strpljivi i čekali svoj povoljan momenat, kako bi osvojili staru simpatiju, sada će imati priliku koja im omogućava dobar početak ljubavi. Veći uspeh ostvarujete sa partnerom koji je stariji od vas. Ulaskom u novo društvo, preko svih vidova udruženja, putovanja i grupnog druženja, imate veći izbor, pa birajte po svojim trenutnim interesovanjima. Većina vas je zainteresovana za stabilnu ljubav, partnera koji je pouzdan... to će te i dobiti. Već izvesno vreme, u vašoj blizini se pojavila dominantna i uspešna osoba, koja vam se sve više i više približava. Velika je verovatnoća da se radi o nekome ko je zauzet, možda često putuje... I sami imate veliku želju, nešto se neobično i lepo u vama budi. Prepustite inicijativu partneru.

Zdravlje

Slojevito se oblačite, kako bi izbegli prehladu.

Strelac

Ono što ste odlučili, uspešno sprovodite do kraja. Ako ste pronašli prihvatljiv način dijete i te kako ćete osetiti dobre rezultate, već krajem nedelje. Mnogi od vas se vraćaju starom, već proverenom načinu ishrane, koji im se uvek pokazao kao najbolji, koji prija njihovom organizmu, vraća vitalnost. Više pažnje posvećujete zdravom načinu ishrane.

Posao

Ako ste u pripremama za novi poslovni početak, koji će te samostalno obavljati, sigurno ste nailazili i još uvek nailazite na prepreke i administraciji. Neka vam to ne pretstavlja opterećenje, prihvatite kao neminovnost. Povoljne rezultate očekujte u drugom delu nedelje. I ostali bi trebali biti uporni i strpljivi.

Novac

Početkom nedelje vas očekuje manji priliv novca i to preko rada sa ženama. Dobitci su uglavnom povezani za ženski rod, tako da i sa te strane možete očekivati podršku ako vam je potrebna. Samo ne zaboravite, da Venera i dalje boravi u vašem astrološkom polju novca, a prima divne uticaje od Saturna. Sve ukazuje na vrlo stabilnu i jaku finansijsku situaciju.

Ljubav

Neka ljubavna želja, ostvaruje vam se početkom nedelje. Ako dolazi do novog poznanstva, računajte da i partner poseduje pozitivnu i vatrenu energiju. Lako ćete se uklopiti, imate slična interesovanja. Od samog početka sve kreće veselo i zabavno. Preko prijatelja bi mogli dobiti vesti o bivšem partneru, koje bi vas obradovale. U večernjim časovima, moglo bi biti otvorenog udvaranja od osobe koja na prvi pogled deluje 'opasno'. To je neko sa kim nema poigravanja, ali ako u njemu prepoznate tu neku zajedničku energiju koja vas stimuliše, za uzvrat će te dobiti jaku i strastvenu ljubavnu priču. Ako ste se odvojili od voljene osobe, protiv svoje volje, ovakva ljubav bi vas u mnogo čemu oporavila. Ove nedelje vam nije preporučljivo da ulazite u emotivnu vezu sa prijateljem.

Zdravlje

Fizički se odlično osećate. Šta više, osećate pojačanu pozitivnu energiju.

Jarac

Nešto vam ne da mira. Stalno biste nešto jeli, ali i eksperimentisali. Ako preterate sa unošenjem razno raznih namirnica, koje se nikako ne uklapaju, mogli bi imati ozbiljne stomačne tegobe. Bolje bi vam bilo da se posvetite druženju i izlascima, ljubavi, rekreaciji... da bi vas što pre napustile ovakve negativne potrebe.

Posao

Budite sigurni u ono što radite. Prisutan je jedan uticaj koji bi mogao da vam donese manji previd, koji vas vodi u veću grešku. Ne žurite nigde, sve ono što je važno ili vama sumnjivo proverite dva puta. Neko vama blizak, mogao bi vam preneti netačne vesti. Ne reagujte na prvu loptu. Ovi nepovoljni uticaji, napuštaju vas krajem nedelje.

Novac

Trenutno ste u manjem rasulu, kada je novac u pitanju. Ma kakva da vam je finansijska situacija, imali ste neprijatna iznenađenja kroz opomene i neplanirane troškove. Brzo će te se oporaviti, ma šta da vas je snašlo. Venera ubrzano ide ka vašem astrološkom polju novca i obećava mnogo bolju situaciju, lepe prilive...

Ljubav

Venera koja i dalje boravi u vašem sazvežđu, a uskoro se sprema da vas napusti, još uvek može doneti lepa ljubavna dešavanja. Trenutno su prisutna dva uticaja, koji govore da vaša ljubavna sreća zavisi samo od vas. Ako budete odgovorni u vezi ili braku, mogli bi dobiti neverovatno snažnu emotivnu podršku i sve vidove razumevanja od strane svog partnera. Takođe i pri izboru novog partnera, mogle bi vas usrećiti samo stabilne osobe, koje nisu spremne na eksperimente i razno razne gluposti. Tu dolaze u obzir i osobe koje su starije od vas, a već su se u nekom segmentu života dokazali kao uspešni ljudi. Već ako budete skloni stalnom bockanju i provociranju svog partnera, uslovljavanju... ova nedelja će vam proteći u konstantnim svađama i sukobima. Prihvatite da partner ne mora uvek da misli kao vi.

Zdravlje

Početkom nedelje ćete biti preosetljivi i ranjivi. Klonite se sukoba.

Vodolija

Vaša sklonost ka jelu u večernjim i noćnim časovima, ponovo se aktivira. Ne bi to bilo tako strašno, da ne preterujete. Razmislite šta je urok ovakvim potrebama. Mnogi od vas naporno rade i kada predveče stignu kući, ne prestaju da jedu. Nađite prostora, da i preko dana imate jedan konkretan obrok i sve će se regulisati. Dok ima i onih koji razmišljaju da primene neku dijetu i baš ta priprema ih tera na učestalu potrebu za jelom u noćnim časovima.

Posao

Imate još malo vremena da vratite neku staru poziciju ili da se vratite u firmu u kojoj ste bili zadovoljni. Sada bi trebali da raščistite sa svim poslovnim problemima iz prošlosti, kako bi u skorijoj budućnosti nesmetano krenuli putem uspeha i većih, važnijih promena. Nezaposleni bi trebali biti uporni i strpljivi, ubrzo vas očekuju dobre vesti.

Novac

Promena posla ili dobitak zaposlenja, najavljuje jedan od uspešnijih perioda u vezi vaših finansija. Zaposleni su i te kako dobro podržani, jer kroz svoj rad mogu dobiti povišicu, stimulaciju... što bi za vas predstavljalo značajan iznos. I narednih mesec dana, očekuju vas dobri prilivi i bolja finansijska situacija.

Ljubav

Retrogradni Merkur, koji još uvek boravi u vašem sazvežđu, mogao bi vam doneti potpuni haos u ljubavnom životu. Jedno želite, a drugo možete. Neko vam se udvara na divan način, a vi želite nekog drugo. Neodlučni ste i u vezi stare ljubavi. U jednom momentu vam nedostaje, dok u drugom ne želite ni da pomislite na njega. Kada ste već u takvom raspoloženju, ne donosite bitne ljubavne odluke do vikenda. Sve će vam se tada složiti i doći ćete do odluke koja je za vas najbolja. Tajne ljubavi su u ovom periodu stabilne i sretne. Ukoliko ste duže od godinu dana u vezi koja je tajna ili ste sa partnerom teritorijalno razdvojeni, pokreću se priče i dogovori o zajedničkom životu. Emotivni partner, koga ste upoznali preko posla kojim se bavite, prijatno će vas iznenaditi. Naredne nedelje će vas obradovati Venera, koja ponovo ulazi u vaše sazvežđe.

Zdravlje

Budite strpljivi, jer vas od sredine nedelje napušta svaki vid zbunjenosti i nesigurnosti.

Ribe

Ove nedelje ćete biti vrlo maštoviti. Obrok koji vam je glavni tokom dana, naći ćete načina kako da ga ukrasite, osvežite kroz neke svoje originalne ideje. Važno vam je da sve ono što jedete bude lepo i na oko. Čak ćete urkašavati i krajnje jednostavna i obična jela. Tom preokupacijom, uspećete da kontrolišete svoj apetit iako ćete i te kako uživati u jelu.

Posao

Još od prošle nedelje osećate jaku pokretačku energiju. Svemu što radite pristupate srčano. Mnogi od vas su spojili poslovne aktivnosti i uživanje kroz kreativan rad. Ako ste se definitivno pronašli u poslu koji obavljate, očekujte nagrade, a mnoge očekuje i važan službeni put. Dobitak zaposlenja.

Novac

Prva polovina nedelje, donosi vam povoljnu promenu na finansijskom planu. Dobitak vas očekuje, i to je nešto u šta ste sumnjali da li će te uopšte dobiti. Sredinom nedelje vam kreću uticaji, koji omogućavaju obnovu saradnje, koja će vam vratiti veću finansijsku stabilnost.

Ljubav

Ovo će za vas biti vrlo uspešna nedelja na ljubavnom planu. Sami imate dobar osećaj, bez obzira da li ste slobodni, u braku ili vezi. Stalni partner vam otvorenije dokazuje svoju ljubav. Nešto lepo zajednički doživljavate. Mnogi se pripemaju za godišnji odmor, koji planiraju da provedu u inostranstvu. Sa zadovoljstvom ulazite u tajnu vezu sa zauzetim partnerom. Uskoro bi zajedno mogli otići na put, možda i službeni. Sve tajne ljubavi nisu između zauzetih osoba ili sa zauzetom osobom. Neki od vas iz ličnih razloga žele da svoju novu ljubav zadrže u tajnosti iz ličnih razloga. Jedan Strelac ili osoba koja živi u inostranstvu, ispuniće vaše srce ljubavlju koja je uzvraćena. Sve je na vašoj strani, ako budete pozitivno razmišljali. Ali ne zaboravite u čitavoj ovoj sreći, moglo bi doći do neprijatnog preokreta, ako među vama zavlada ljubomora.

Zdravlje

Dobrog ste raspoloženja i zdravlja.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: