Nedeljni horoskop za period od 17.02. - 23.02.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.02.2014.

00:00

Default images

Ovan

Tradicionalna kuhinja vam se preporučuje ove nedelje. Svoje obroke rasporedite, u skladu sa dnevnim obavezama. Doručak ne bi trebali da preskačete. Večerajte nešto lagano, a posle toga se ne opredeljujte za grickalice. Više bi vam prijali vitaminski napitci ili voće, možda voćna salata.

Posao

Preveliki pritisak na radnom mestu, ograničava vašu kreativnost. Ne prihvatajte ništa lično i ne povlačite se. I u ovakvim momentima pozitivno razmišljajte, ne zamerajte se. Vaša stabilnost je na velikom testu. Budite dosledni svojim obavezama, dokazaćete svoju lojalnost.

Novac

Mogli bi napraviti sjajnu kombinaciju. Novac koji vas očekuje preko posla kome ste se posvetili duži period i podizanje kredita, omogućava vam veću bitnu kupovinu. Nasledstvo nekretnine ili vaš partner uspeva da reši stambeno pitanje, kupovinom kuće ili stana. Rešavate važno životno pitanje.

Ljubav

Početkom nedelje bi olako mogli ući u avanturu koja bi vas oporavila od neželjenog razdvajanja sa voljenom osobom. Saznavši za takvu promenu u vašem životu, budite sigurni da će bivši partner na bilo koji način odreagovati. Trenutno niste spremni da prekinete ovaj ludi provod. Škorpija koju upoznajete preko prijatelja, pokazaće veliko interesovanje za vas. Među vama je prisutna razlika u godinama, što vam u prvom momentu neće prijati. Kako god bilo, sticajem okolnosti ponovo dolazi do susreta i češćeg viđanja. Sredinom nedelje se pokreću tajne ljubavi. Ovde je situacija malo komplikovana i zahteva veliki oprez. Vaši partneri se već poznaju, možda rade u istoj firmi ili živite u komšiluku. Draga osoba se vraća sa dugog puta ili dolazi na duži odmor iz inostranstva.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Bik

Merkur kao vladar vašeg polja hrane, ove nedelje prima neudobne uticaje od Saturna iz Škorpije. To bi u vama moglo probuditi strahove i preispitivanja... da li se pravilno hranite, unosite adekvatne namirnice u organizam... Uradite analize krvi, potom se posavetujte sa lekarom. Strahovi će vas ubrzo napustiti.

Posao

Do sredine nedelje dovršite sve ono što ste započeli. Uskoro ćete imati poslovne obaveze, koje niste ni očekivali. I dalje ste u periodu dokazivanja i uspeha. Saradnici su vam naklonjeni. Mogli bi dobiti bolju ponudu za posao. Ne dozvolite da vas strah od nepoznatog, novog... zaustavi.

Novac

Od sredine nedelje ulazite u dobar period za novac, koji će vas podržavati narednih mesec dana. Ovde su prisutne dve mogućnosti. Prelazak na novo, bolje plaćeno radno mesto ili dobitak zaposlenja. Ali i ako je bilo nekih propusta u obračunu vaše zarade, stimulacije, godišnjeg odmora... regulišete.

Ljubav

Sve ono što ukazuje na ljubavnu prošlost, ponovo se aktivira. Susret sa bivšim partnerima ili simpatijam, daju vam novu šansu. U većem delu je omogućeno da dođe do pomirenja. Čim uđete u priču, daju vam se veće šanse, za rešavanje situacije koja vas je razdvojila. Međutim, tu je prisutan i jedan neudoban uticaj, koji vas upozorava da ne trošite svoju energiju uzalud, ako partner uporno brani svoje stavove i ne želi ni na koji način da se prilagodi. Ponovni susret sa jednim sportistom ili uniformisanom osobom, udaljiće vas od zauzetog ili vrlo uspešnog partnera. Do ove promene ne dolazi slučajno. Omogućeno vam je da definitivno stavite tačku na tu vezu, pošto će vam novi partner osvežiti sećanja, kako ljubav može biti lepa i lagana.

Zdravlje

Osećate jaku pozitivnu energiju, ništa vam ne pada teško.

Blizanci

Mesec u Devici, već u ponedeljak pravi odličan aspekt sa Saturnom iz Škorpije. Sjajan uticaj za samosavlađivanje, dobru organizaciju. Kod vas se ovaj uticaj ispoljava kroz ishranu. Sve ono što započnete početkom nedelje, naročito dijetu, doneće vam stabilne rezultate. Sredinom nedelje, Venera će vas mamiti ka slatkišima... Odolećete.

Posao

Osoba koja ulazi u vaš dom, početkom nedelje vam donosi radosne vesti. Nešto što ste dugo čekali, uskoro ćete realizovati. Trenutni uticaji, mogli bi doneti manje kašnjenje, tako da ne gubite nadu. Sve na čemu radite, uspevate tek iz nekog drugog pokušaja. Moguće su manje greške, propusti, kašnjenja...

Novac

Jupiter vam još uvek poručuje da budete oprezni sa novcem, da ga ne rasipate i trošite na nepotrebne stvari. Očekuje vas priliv novca, preko osobe kojoj ste nešto olakšali, pomogli, izašli u susret... Za pozajmicu ili podizanje kredita, još uvek ste pod dobrim uticajima. Dobitak preko partnera.

Ljubav

Vraća vam se samopouzdanje. Sva prethodna dešavanja, ma kakva da su bila, sada doživljavate jasnije. Definitivno znate šta bi vas usrećilo i sigurno idete ka tom cilju. Preko ženske osobe dobijate tajne informacije o osobi koja je starija od vas. Možda se radi o partneru ili simpatiji sa kojom radite ili na bilo koji način poslovno sarađujete. Tu se nešto lepo sprema. Partner koji živi u inostranstvu ili je otišao na kraći put, a sa njim ste imali manje udaljavanje, pa i razdvajanje, pokušava da uspostavite kontakt. Dolazi do viđanja i to ubrzo. Sklad u željama i ciljevima, među tajnim partnerima. Dok u tajnu ljubav ulaze oni koji nikada nisu imali razumevanja za takve odnose. Nekima vikend donosi sukob, dok drugima ljubav sa starijim partnerom.

Zdravlje

Nađite vremena za sebe. Urednim životom, umanjujete mogućnost gubitka koncentracije.

Rak

Prelazak Sunca iz sazvežđa Vodolije u sazvežđe Riba, uticaće na neke promene u vašoj ishrani. Postajete svesniji svojih loših navika. Naročito oni koji su skloni jelu na 'brzinu'. Da li površno žvaću, jednu 's nogu' u nedostatku vremena ili obožavaju hranu koju kupuju na kioscima. Više osluškujete svoj organizam, šta mu prija, a šta ne.

Posao

Već duži period Jupiter koji boravi u vašem sazvežđu, prima neudobne uticaje. Da li je u pitanju lenjost ili preterivanje, neobjektivno prihvatanje činjenica... Jednostavno, ne dozvoljava vam ostvarenja bez većeg truda... tera vas na budnost i akciju. Krajem nedelje dolazi do neverovatnog preokreta na bolje.

Novac

Izlazite iz perioda u kome ste se većim delom oslanjali na druge kada je novac u pitanju. Svi oni koji žele više, menjaju svoju svest o novcu... pokreću se. U drugoj polovini nedelje, omogućen vam je značajan dobitak... mimo redovnih poslovnih aktivnosti.

Ljubav

Partner koji vas je napustio radi druge osobe, pokušaće da dođe do vas, preko nekoga od ukućana. Ovaj uticaj će vas podržavati i tokom iduće nedelje, pa ukoliko ste zainteresovani za pomirenje, budite strpljivi. Sada vam je prilika da testirate partnera, koliko je spreman da se bori za vašu ljubav. Svesno ulazite u avanturu sa osobom koja je pred razvodom ili razvedena. Neće se završiti na prolaznoj avanturi. Pored nobičnog i burnog provoda, interesantnih dešavanja, otkrivate i drugu nežnu stranu novog partnera. Dok bi tajne veze mogle biti razotkrivene. Sada ste pred životnom odlukom, gde morate biti potpuno iskreni sami prema sebi. Koji partner je vaša sreća. Ljubav sa partnerom koji već ima dete i te kako obećava. Ovo je nedelja bitnih dešavanja, ulazaka u veze koje imaju dobre šanse.

Zdravlje

Ukoliko se ne osećate dobro, razmislite čime ste sami doprineli tome.

Lav

Izuzetno vam je važno da ostavite dobar utisak na javnom mestu, nekom okupljanju, proslavi... što sami organizujete. Ukoliko poštovanja, tradicije radi... prihvatite predloge starije osobe, u kojima se sami ne pronalazite, napravićete pravi promašaj. Organizaciju, izbor mesta i jelovnika, uradite na svoj način.

Posao

Ovo je vrlo uspešna i sretna nedelja za vas. Već od ponedeljka vas očekuju dobre vesti, a biće ih još tokom nedelje. Dugo očekivani posao napokon dobijate, a ako ste u radnom odnosu, nadajte se samo dobrim promenama. Ponovo započinjete saradnju sa osobom koja vam mnogo znači.

Novac

Ženska osoba će vam omogućiti bitnu kupovinu za dom. Ako ste planirali kupovinu automobila, ne razmišljajte o polovnim, prilično starim kolima. Bolje sačekajte još malo, kako bi prikupili dovoljno novca za nešto bolje. Novac vam stiže preko dobrih organizacija, putovanja, kontakta...

Ljubav

Od sredine nedelje, napušta vas uticaj koji vas je već duži period upozoravao na oprez u ljubavnim odnosima koji traju, kao i pri izboru novog partnera. Sve što je bilo preterano, hvalisavo i sa mnogo obećanja, moglo vas je zavesti i razočarati. Ukoliko vas još uvek partner opterećuje nekim svojim hirovitim ponašanjem, ponašanjem koje vas u jednom momentu diže do nebesa a u drugom razbija, trebali bi nešto promeniti i to pod hitno. A najbolje bi bilo da promenite partnera. O novom početku razmišljajte od srede. Tada se aktiviraju dva uticaja koja vas sjajno podržavaju i omogućavaju više sreće u ljubavi i izboru novog partnera. Vaša sreća je sa emotivnom osobom, što najviše ukazuje na Vodeni znak: Rak, Škorpija ili Riba. Na putu ste ostvarenja ljubavnih snova.

Zdravlje

Ne trpite bolove, posetite zubara. Inače ste u punoj formi, dobrog zdravlja.

Devica

Venera koja predstavlja vaš odnos prema hrani, ali i lepotu i sklad svake vrste, ljubav i uživanje... ove nedelje je izuzetno dobro postavljena. Svojom pozijom poručuje da vam se preporučuje da češće uzimate obroke u manjim količinama. Jedite ono što volite, ali budite odmereni. Izbegavajte kaloričnu hranu.

Posao

Novac vam je veliki stimulans. Razmislite o ponudi koju dobijete, šta se to od vas očekuje... samo ne dozvolite da od prevelike analize propustite datu priliku. Pustite da sve prenoći, nećete pogrešiti. Promene do kojih je došlo na poslu, konačno bi trebali da prihvatite i počnete da učestvujete.

Novac

Trud koji ste uložili u rešavanju poslovnih problema, doneće vam nagradu. Ne ulazite u kupovinu na osnovu novca koji tek treba da vam stigne. Moglo bi doći do blagog kašnjenja i bili bi u problemu. Za izlaske i sitna zadovoljstva, imaćete dovoljno novca. Prihvatljiv dogovor sa rođacima, reguliše sukob oko nasledstva.

Ljubav

Sada ste u prilici da svoj emotivni život u potpunosti dovedete u željeni red. Venera vam je sjajno postavljena, osim toga boravi u vašem astrološkom polju ljubavi. Ako ste bili dosledni sebi, mogli bi obnoviti staru vezu. Većina vas je zainteresovana za nešto novo, ali stabilno. Baš takva ljubav vam je ostvariva ove nedelje. Partner bi mogao biti nešto stariji od vas, priično tradicionalan i poštuje svaki red, pun poštovanja... ali i za sebe traži isto. Mlađa ili mladolika osoba bi bila originalna i zanimljiva, zabavila bi vas kao niko do sada... neodgovorna je, što bi uskoro shvatili. Za sada je preporučljivo da ostanete u prijateljskom odnosu. Samo ako budete dovoljno strpljivi, osvojićete Škorpiju. Ukućanima se najverovatnije neće dopasti vaš novi izbor. Dajte im vremena i ništa ne forsirajte.

Zdravlje

Još uvek bi mogli imati povremeni pad koncentracije. Budite oprezni i odmereni u pokretima, kako bi se zaštitili.

Vaga

Mars i Sunce vam poručuju, da bi trebali da se okrenete zdravom načinu ishrane. U želji za vitalnošću, mnogi od vas su spremni na 'avanture', kako bi došli do najboljeg izbora namirnica koje će povoljno uticati na vaše zdravlje. Ako već imate oproban metod, uspešno će te ga i ovaj put primeniti.

Posao

Još uvek ste pod uticajima, koji ukazuju da ste skloni preterivanju u svojim željama. Više očekujete od onoga što je trenutno ostvarivo. Od sredine nedelje, opet vam se osmehuje sreća i vraća dobre situacije. Bilo kakav poslovni problem je rešiv, a vaše radno mesto zaštićeno. Idu vam mnogo bolji i uspešniji dani.

Novac

Ovu nedelju započinjete sa lepim dobitkom preko ženske osobe. To bi mogao biti i dobitak preko rada sa masama žena. Ako vam tako odradi ovaj uticaj, budite sigurni da ste našli pravi izvor primanja, koji ima tendenciju širenja. Sva finansijska rešenja su moguća, ako ste uporni u onome što želite da ostvarite.

Ljubav

Mudrim postupcima idete ka sigurnom pomirenju sa već bivšim partnerom. Sami trebate da se pokrenete i osmislite pravi način zbližavanja. Budite spremni na kompromise i to u startu, vratiće vam se ljubavna sreća. Odlično ste podržani na ljubavnom planu, ma o čemu da se radi. Da li odnosi u braku, vezi, izboru novog partnera, pa i u vezi pomirenja. Međutim, vladar vašeg astrološkog polja ljubavi je dosta napeto postavljen, tako da samo od vas zavisi koliko će te se ostvariti ove nedelje. Bilo koje blokade, inati i osvetoljubivost, razdražljivost, ugroziće vas i doneti samo patnju, ljutnju pa i mržnju. Pri večernjim izlascima češće ćete sretati osobe iz prošlosti, a na vama je da odlučite da li tu nešto želite ili ne. Započinje i nešto novo preko posla kojim se bavite.

Zdravlje

Ako ste odlučili da vratite vitalnost, poboljšate svoje fizičko zdravlje, krenite sa pozitivnim promenama. Uspećete.

Škorpija

Jupiter vam već duži period poručuje da ste preterali u svim vidovima uživanja. Izgubili ste kontrolu i kada je jelo u pitanju. Sve ono što volite da jedete, sebi priuštite. Već od sredine nedelje, počinjete drugačije da razmišljate. Da li ste dobili previše kilograma ili vam organizam šalje signale... Vreme je za promene.

Posao

Ako ste spremni da prihvatite kritike koje vam nikako ne prijaju, i mudro saslušate, bez potrebe da se branite, opravdavate, uradićete pravu stvar. Vreme će doneti sve odgovore u korist vas i vaših postupaka. Samim tim što u sebi zadržite lični doživljaj, pred kraj nedelje osećate prve pozitivne rezultate.

Novac

Troškovi koje ste ishitreno napravili, možda uplatili preskupo putovanje... sada vam zadaju probleme. Ipak vam se osmehuje sreća u drugoj polovini nedelje. Da li stiže novac od bliske osobe iz inostranstva, voljena osoba vam pomaže, sami rešavate nastali problem kroz hobi... novac vam stiže u pravi čas.

Ljubav

Sve okolnosti vam idu na ruku, kada je ljubav u pitanju. Bivša ljubav će vas nenadano kontaktirati, pod nekim izgovorom. Možda se sretnete u blizini vašeg doma, što nije slučajnost. Pomirenja do kojih dođe sa ovakvim uticajima, vode vas u zajednički život. Ali i oni koji su planirali venčanje ili zajednički život, ponovo pokreću tu temu. Okolnosti su se same složile i omogućavaju realizaciju. Prikrivene simpatije na radnom mestu, od sredine nedelje se pokreću na jedan originalan način. Iskoristićete datu priliku. Vikend vam omogućava uspešan provod sa tajnim partnerom. Sve što u sebi nosi simboliku inostranstva, doneće vam najlepša ljubavna ostvarenja. Ljubav na putovanju, dolazka voljene osobe iz daleka, poznanstvo sa osobom koja često putuje ili živi u inostranstvu.

Zdravlje

Dobar oporavak uz svesne promene načina života. Vraća vam se vitalnost.

Strelac

Saturn vam je i te kako blokiran i najavljuje probleme sa varenjem. Sve ono što unosite u organizam, volite, a ne prija vam, dok ne promenite navike, imaćete grčeve i bolove u stomaku. Nije sve tako loše, ako ste odmereni u konzumiranju hrane koja vam ipak ne prija. Lako možete prevazići stomačne tegobe.

Posao

Sve što je novo, lako vas može zainteresovati. Ove nedelje budite oprezniji i ne reagujte na brzinu. Ne znači da je sve tako dobro za vas, kako vam se čini pri prvom doživljaju. Ako ste u situaciji da donesete neku odluku, opredelite se onim aktivnostima koje vam donose bolja primanja.

Novac

Venera koja boravi u vašem astrološkom polju novca, prima stimulativne uticaje, koji omogućavaju bolja primanja. Ipak ništa ne može na brzinu. Samo uz odgovornost i strpljenje, nadajte se većim primanjima nego inače. Stabilni i dugoročni planovi i te kako obećavaju.

Ljubav

Uran koji boravi u vašem astrološkom polju ljubavi, ove nedelje je neverovatno loše postavljen. Sada zavisi od nas samih, kako će mo živeti tog Urana. Ukoliko u ljubavnim odnosima, kao i pri izboru novog partnera, kontriramo, dokazujemo se na tvrdoglav način, ništa dobro nećemo postići. Ono što vam ne ide od ruke, ostavite za neko drugo mnogo bolje vreme. Samo mi sami možemo izazvati loša ljubavna dešavanja. Sve je ovo omogućeno da okrenemo na pozitivno, kroz uticaje koje primamo kroz vladara ovog polja. Saveti prijatelja će nam i te kako dobro doći. Ali i poznanstva do kojih dolazi preko prijatelja. Objektivnim pristupom trenutnim dešavanjima, možemo se i te kako ostvariti na način koji nismo mogli ni da zamislimo. Dostići ćete svoju sreću.

Zdravlje

Kako razmišljate tako ćete se i osećati ove nedelje. Obuzdajte svoju hirovitost u korist svoje sreće.

Jarac

I te kako bi mogli napraviti potpunu pometnju u svom organizmu, ako budete neobuzdani i hiroviti u ishrani. Koliko god da ne želite da prihvatite činjenicu, da vam sve tegobe dolaze od načina ishrane i rasporeda obroka, na kraju ćete to prihvatiti. Tegobe su te koje vas teraju na ozbiljniji pristup ishrani.

Posao

Odlučni ste u svojim odlukama i sa mnogo više elana i zadovoljstva idete u pravcu svojih ciljeva. Spremni ste da neke ljude, kao i situacije eliminišete i samostalno krenete. Ako ste nezaposleni, dobijate poziv za razgovor u firmi u kojoj ste davno konkurisali.

Novac

Kako ste neobuzdani u načinu ishrane, isto tako se ponašate sa novcem. Kao da neka svoja unutrašnja nezadovoljstva pokušavate da prevaziđete kroz kupovine i troškove. Za sada još ne bi trebali da imate novčanih problema, ali ako tako nastavite uskoro će te ih imati. Moguće su opomene za neizmirene račune.

Ljubav

Venera kao vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, još uvek boravi u vašem sazvežđu. Ove nedelje prima lepe uticaje, koji vam omogućavaju ljubavna ostvarenja. Što se više budete davali u vezi ili braku, dobićete mnogo više nego što ste očekivali. Na putovanju ili fakultetu, Devica bi vam u potpunosti odgovarala. Tu ste slične energije i odlično bi se uklopili. Aktiviraju se dobri uticaji preko prijatelja. Svako poznanstvo preko prijatelja koji su nam to još iz detinjstva, govore o jednoj stabilnoj i dugoj vezi. Ali i vi sami ako želite da osvojite sebi srodnu dušu, odgovornim ponašanjem dolazite do davnašnjeg sna. Odnosno, takvim ponašanjem ćete pokrenuti staru simpatiju koja će vam se 'neprimetno' približiti. U kafiću ili restoranu, dolazi do susreta sa starom ljubavi.

Zdravlje

Osluškujte svoj organizam i u tom skladu se ophodite prema sebi.

Vodolija

Kod vas uvek dolazi do problema, ukoliko počnete da prikrivate koliko jedete. Sve više i više vas privači hrana, gde ne birate šta i koliko jedete. Ove nedelje će vas jedna situacija probuditi, gde će te sagledati da sve to možete promeniti na sebi prihvatljiv način. Bez gladovanja uz bolji izbor hrane, mnogo bolje ćete se osećati. Samo krenite što pre.

Posao

U zadnje vreme vam Jupiter nije baš naklonjen. NIje vam mogao doneti ništa ozbijno loše, ali ste osećali kao da tapkate na istom mestu. Treba da se radujete. Krajem nedelje počinjete ponovo da primate sretne uticaje koji će vas pokrenuti. Vraćaju vam se situacije koje ste u prošlom periodu propustili.

Novac

Ova nedelja najavljuje bolju finansijsku situaciju i to u narednih mesec dana. Naravno, i vi bi trebali više da se angažujete kako bi maksimalno iskoristili ove divne uticaje. Preko muškaraca i uticajnih ljudi mogući su svi dobici, kao i dobra podrša u cilju poboljšanja finansija.

Ljubav

Kod većine pripadnika ovog sazvežđa, vraćaju se sećanja na staru ljubav. Ako je to bila tajna veza, dolazite do nekih novih informacija koje će vam razjasniti zbog čega je došlo do razdvajanja. Uspešna pomirenja su moguća, ako ste dokučili čime ste sami uticali na vaš rastanak. To se posebno odnosi na veze koje su raskinute pre nekoliko meseci. Ne ponavljajte stare greške, ostvarićete se na najbolji način Vama draga osoba dolazi sa puta i ponovo se pokreću lepa dešavanja među vama. Ovaj put partner ostaje duže nego inače. Ali i vama je omogućeno da idete u posetu partneru koji živi u inostranstvu. Uticajnog ili starijeg muškarca koji uporno tera po svome i očekuje da mu se prilagodite, za sada bi trebali da eliminišete iz svoje blizine.

Zdravlje

Vraća vam se dobro raspoloženje, sve vidite mnogo pozitivnije.

Ribe

Ukoliko imate povremenih zdravstvenih problema, dobili ste savet od vašeg lekara, budite disciplinovani i ubzo ćete osetiti značajno poboljšanje. Osim terapije, bitna je i ishrana. Ne jedite hranu koju vam je lekar zabranio. Ostali bi trebali napraviti manje korekcije u ishrani, izbaciti loše navike, koje ste u skorijoj prošlosti ponovo aktivirali.

Posao

Ako ste uspeli da dogovor koji ste postigli sa šefom ili uticajnom osobom na radnom mestu, zadržite u tajnosti, od sredine nedelje vas čekaju dobre vesti. Spremni ste na neumoran rad, ništa vam nije teško. Vraćaju vam se stara dobra vremena, zadovoljni ste sobom i svojim uspehom.

Novac

Dobre promene vas očekuju i na polju finansija. Nećete sebi dozvoliti da napravite bilo kakav promašaj, niti ćete propustiti dobre prilike za zaradu. Aktiviraćete se i oko posla koji obavljate iz hobija. Ako ste podneli zahtev za kredit, dobijate ga, sa manjim kašnjenjem. Menja se vaš odnos prema novcu.

Ljubav

Ukoliko ste ipak ostali u vezi sa partnerom koji se svojevremeno mnogo hvalio i razmetao sa svojim ostvarenjima i mogućnostima, očekuje vas pozitivan preokret krajem nedelje. Sve će nekako izaći na videlo, ali na bezbolan način. Ove nedelje vam se vraća ljubavna sreća. Veza koja bude onemogućena iz bilo kojih razloga, verujte da je to bolje za vas i vašu budućnost. Primate jaku zaštitu, koja vas štiti od razočarenja u budućnosti. Na javnom mestu bi mogli upoznati stariju osobu, koja živi u inostranstvu. Ovo bi bio pun pogodak za vas. Od partnera bi dobili veliku podršku, bio bi vam pravi oslonac. Uskoro se i vi spremate na putovanje, u pratnji novog partnera. Jedan Ovan će vas osvojiti na prvi pogled. Ne verujte svemu što čujete u vezi svog partnera ili simpatije.

Zdravlje

Izuzetno dobro se osećate. Prati vas jaka pozitivna energija.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: